Dodaj do ulubionych

jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało się???

29.08.11, 21:37
Witajcie niedawno założyłam wątek o policystycznym jajniku moja gin go zdiagnozowała i nic mi nie powiedziała wtedy że mam pęcherzyk czy coś gdzie mogłoby dojść do zapłodnienia a byłam u niej już na pewno po owulacji jeśli w ogóle ją miałam w tym cyklu a kochaliśmy się z mężem w te prawdopodobne dni i nie tylkosmile i otóż chodzi mi o to ze okres mi się spóźnia zrobiłam test wczoraj wyszła taka cienka kreseczka druga a dzisiaj dwie ładne kreseczkismile)) jestem taka szczęśliwa...piersi mnie w ogóle nie bolą.....powiedzcie mi czy gin mogła nie widzieć jeszcze pęcherzyka to był już 26 dzień cyklu a może ja nie jestem w ciąży? wizyte mam umówioną na 10 października ..czy to będzie ciąża.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mikusia_k Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 30.08.11, 08:48
      pęcherzyk ciążowy widać przy becie 1000 a serduszko przy becie 10 tys.

w spodziewanym dniu @ masz pewnie betę koło 100-500 a w 26dc mogłaś mieć może z 20 wink

nawet cudowny sprzęt i najlepszy specjalista by nic nie zauważył
      • lili.2 Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 30.08.11, 09:32
        Dziękuje za odpowiedź tak bardzo chcemy mieć dzidziusia smile)) tak się ciesze
        • migotka.s Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 30.08.11, 10:00
          lili.2 napisała:

> Dziękuje za odpowiedź tak bardzo chcemy mieć dzidziusia smile)) tak się ciesze

moje sredeczne gratulacje smile
          • ambrozja08 Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 30.08.11, 15:39
            super! gratulacje wielkie!!!! jasne że nie miała nawet możliwości się domyślić ze mozesz być już w ciąży. na usg w 5 tygodniu często ciężko lekarzowie się doszukać a co dopiero w 26 dc. JA bym tylko nie wytrzymała z tym ginekologiem tak długo...moze da się przysieszyć wizytę żebyś już święty spokój miała dla siebie i dla maluszka!! a ile cykli starań było??
            • bulinka35 Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 30.08.11, 17:29
              gratuluje smile ! ja wczoraj zrobilam test bo jakies takie dziwne plamienia mialam w dniu @ i jest druga kreska ale baaaaardzo slaba dlatego narazie przyjęlam to spokojnie bo i tak pewnie nic nie bedzie bo ta kreska naprawde bardzo slaba,odczekam kilka dni i zrobie znowu
              • lili.2 bulinka 30.08.11, 21:42
                u mnie też wcześniej była bardzo bardzo słaba ja ja widziałam a mąż niesmile a teraz widze dwie tak się ciesze i mam nadzieje że ty także bedziesz równie szczęśliwa za kilka dnismile Pozdrawaim
                • lili.2 ambrozja 30.08.11, 21:45
                  to był 5 cykl a już miałam odpuścić na chwilke bo moja gin stwierdziła że jak planuje to może wcześniej zleci mi badanie na toksoplazmoze i cytomegalie ze w razie gdyby to się podleczymy i cytologie pobrała mam iść właśnie 10 października po wyniki i sprawdzić co tam się kryje w moim brzuchusmile)) pozdarwiam
    • kotkowa Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 31.08.11, 13:20
      Jasne, ze mogla nie widziec. Pecherzyk widac tak w 5 tyg ciazy dopiero.
      • bulinka35 Re: jestem w ciąży?:) to ja z lewym PCO udało si 31.08.11, 16:35
        lili.2--dziekuje smile tez mam taką nadzieje oby tym razem sie udalo,do lekarza ide za tydzien wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc a następny test zrobie w sobote. Nie chcę sie niepotrzebnie nakręcac po tej slabiutkiej kresce na tescie ale cos dziwnie sie czuje tak jakbym zaraz miala dostac @,kłucie jajnika.To juz prawie 2 tyg od spodziewanej @ tylko wtedy zamias @ pojawily sie plamienia,czekam dalej...... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka