Dodaj do ulubionych

ja i mój jajnik

05.09.11, 21:45
od 2 miesięcy sie nie rozumiemy.. do tego czasu mimo endometriozy działał bez zarzutów. zawsze wiedziałam co do dnia kiedy mam owulacje, kiedy bedzie @. Niepokoi mnie dziwny ból jaki odczówam w okolicach lewego jajnika. wychodziłby na to że pojawia sie on w okolicach owulacji ( jest zupełnie inny od owulacyjnego bólu) i sprawia mi takie uczucie jakbym zaraz miała dostać @ ale tylko z tej jednej strony. tak jakby był tam jakiś balon się czuję, tak rozpiera dziwnie..zaczęłam obawiac się że to torbiel na jajniku. Od czasu tych bóli cykl mi się pomieszał i czuje że coś jest nie tak. jutro zapiszę sie do lekarza ale zastanawiam się czy nie iść od razu na usg prywatnie zeby nie było za miesiąc jeszcze gorzej! na dzidzie w tym miesiacu to nawet się już nie nastawiamsad
Obserwuj wątek
    • taakawesola Re: ja i mój jajnik 06.09.11, 18:59
      miałam podobnie przy torbielach, skonsultuj to z lekarzem.
      mi sie udalo zajsc wtedy w ciaze i tobie tego zycze
      • ambrozja08 Re: ja i mój jajnik 07.09.11, 08:31
        ale zaszłaś w ciążę właśnie wtedy, kiedy wiedziałaś ze te torbiele już były i dawały o sobie znać????bo zastanawia mnie właśnie to czy w ogóle owulacje miałam... dziś 16dc i ten dziwny ból zniknął-jak podejrzewam dlatego że jajnik sie już trochę "wyłączył" po rzekomej owulacji która być miała;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka