Dodaj do ulubionych

Test owulacyjny

07.03.12, 18:42
Dziewczyny dziś kupiłam test owulacyjny ( paskowy) w Rossmanie LH Test i zrobiłam, wyszła tylko niestety 1 kreska zresztą od kilku dni wychodzi brak owulacji ale wychodziły te kreski jakieś mocniejsze. To pierwszy cykl w którym się staramy więc robię teraz codziennie żeby zobaczyć czy w ogóle mam owulację po plastrach Evra. Doradźcie mi proszę które są najlepsze testy. Wczoraj skończyłam testy kupione w aptece -kropelkowe pod nazwą ACON LH i na wczorajszym też był brak owulacji ale te kreski były jakieś mocniejsze więc dlatego pytam bo może ten który kupiłam dziś jest do d......smile wysłucham każdej opinii.
Obserwuj wątek
    • elunia29 Re: Test owulacyjny 07.03.12, 20:09
      Też używałam testów owulacyjnych z Rossmena i wyszedł drugiego dnia używania (od daty wyznaczonej wg instrukcji) w 100% pozytywny. Mi się wydaje, że one są dobre.
    • gosiablada Re: Test owulacyjny 08.03.12, 08:17
      używałam takich z allegro, tanich poprostu. wspomagałam się też wiesiołkiem w kapsułkach i zaszłam w pierwszym cyklu z wiesiołkiem właśnie a tak przez kilka cykli od poronienia nie mogłam.
      • kami-66 Re: Test owulacyjny 08.03.12, 13:48
        Czytałam dużo dobrego o wiesiołku i o jakimś cudownym syropie który wspomaga owulację ale właśnie wtedy kiedy miałam zakupić owe specyfiki zaszłam w ciąże smile Poszukam nazwy tego syropu
    • kami-66 Re: Test owulacyjny 08.03.12, 14:00
      lek nazywa się HORMEEL S
      znalazłam wątek forum.gazeta.pl/forum/w,191,8861176,8861176,HOMEL_S.html
      ja o nim czytałam na innych forach.
      Powodzenia w starankach
      • wielorak Re: Test owulacyjny 08.03.12, 18:31
        moim zdaniem najlepsze są kupowane w aptece a nie marketach, sklepach kosmetycznych czy przez internet- niewiadomego pochodzenia.
        ja poleacm LH test bo on wyraźnie wskazywał mocniejszą kreskę niż kontrolna a przy innych zawsze się zastanawiałam czy to już czy nie już, czy oby jest ciemniejsza kreska czy ciut jednak jaśniejsza.
        nie napisałaś też w którym dc jesteś i przy ilu dniowym cm bo być może testujesz nie w te dni kiedy trzeba
        • red-echmea Re: Test owulacyjny 08.03.12, 21:11
          Zgadzam się z przedmówczynią - LH test. Najpierw pojawia się kreska średniej intensywności (jaśniejsza niż kontrolna), ale następnego dnia jest już tak samo wyraźna, że nie ma żadnych wątpliwości, że to jużsmile
    • szara.wdowa Re: Test owulacyjny 20.03.12, 10:47
      Ja używałam mikroskopu owulacyjnego (afrodyta) jest wielokrotnego użytku więc bardziej się opłaca. Ze skuteczności również byłam zadowolona.
      • zielonykrolik Re: Test owulacyjny 05.04.12, 15:58
        Ja podobnie jak szara.wdowa używałam afrodyty. Na testach paskowych się przejechałam, bo kupiłam tańsze i gorszej jakości pewnie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka