17.04.13, 16:59
Witam dziewczyny,mam problemuncertain
od jakiegoś czasu staramy sie z mężem o drugie dziecko i już myslalm ze jestem w ciązy bo miałam i mdłości i zawroty głowy itd no i jeszcze wytworzył mi sie gruczoł mleczny pod pachą tak jak w poprzedniej ciązy ale ....,,chyba ,,dostałam okres
a przynajmniej tak mi sie wydawało ale już drugiego dnia coś było nie tak,bo okresy zawsze mam bardzo obfite a ten jest bardzo skąpy,boli mnie brzuch i troche krzyżeuncertain zrobiłam test ale wyszedł negatywny, a to byłby prawie 4 tydz.w poprzedniej ciązy test wyszedł pozytywny dopiero w 5 tyg, nie chce panikować i biegnąc odrazu do ginokologa...nie wiem co robic?
czy któras z was była w podobnej sytuacji?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nadia1902 Re: ciąża 17.04.13, 17:23
      Cierpliwości (choć wiem z własnego doświadczenia ze o nią trudno)
      i zrób test za tydzień.
      • starajacasie82 Re: ciąża 19.04.13, 09:02
        Zrób badanie krwi beta hcg, To jest najpewniejszy wyznacznik przynajmniej na tym etapie ewentualnej ciąży. Testy domowe nie zawsze wychodzą, więc ja bym zrobiła beta hcg i wszystko będzie jasne.
        Daj znać jak sytuacja się potoczyła.
        • donda24 Re: ciąża 19.04.13, 23:08
          kurcze,mieszkam za granicą i u nas trochę kiepsko z takimi badaniamiuncertain
          już umówiłam się do lekarza bo trochę się martwie.
          nie chcę już dłużej czekać bo jesli to nie ciąża to może to być coś poważnegouncertain
          dam znać co i jaksmiledzieki
    • prosumentka Cykl mógł się wydłużyć 23.04.13, 22:00
      Okres może się opóźnić z wielu powodów, z których ciąża NIE JEST pierwsza. Jeśli to nie była miesiączka, to zrób test za tydzień, potem za kolejne 7 dni, aż doczekasz się wyniku pozytywnego albo miesiączki.
    • manda1986 Re: ciąża 24.04.13, 21:17
      moze napisze jak bylo w moim przypadku
      pierwsza ciaza,
      dostalam okres tak jak zawsze, o czasie,
      a raczej bylo to plamienie przez 2-3 dni, choc krwawienia zawsze mialam obfite przez 7 dni,
      wg mnie cos bylo nie tak, po 7 dniach od tego niby plamienia zrobilam test, wyszedl pozytywny
      z tego co sie dowiedzialam pozniej, krwawienie moze byc oznaka zagniezdzenia sie zarodka,
      cierpliwosci zrob test jeszcze raz

• cibeles Re: ciąża 26.04.13, 00:30
      donda, a jak sie objawial ten gruczol mleczny, o ktory piszesz? pod pacha?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka