cibeles 31.07.18, 22:23 Jak w temacie - ktoś jeszcze testuje w sierpniu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda.a Re: Sierpniowe testowanie 01.08.18, 22:37 Ja, ale na razie czekam aż się ten cykl skończy... Odpowiedz Link
smoczy_plomien Re: Sierpniowe testowanie 01.08.18, 23:39 Cibeles! To Ty? Jak mnie cieszy, że jednak próbujecie! Co u O.? Odpowiedz Link
cibeles Re: Sierpniowe testowanie 06.08.18, 20:39 O. dobrze, rownie slodka co przemadrzala Jeszcze w zimie mowilam, ze no way, żadne dziecko, never ever, wreszcie trochę czasu dla siebie, można się jako tako wyspac, gdzies wyskoczyć. A potem nas "wzielo" a to 1cs Smoku, a Ty tez? Odpowiedz Link
smoczy_plomien Re: Sierpniowe testowanie 06.08.18, 20:56 Nieeee Mnie mój drugi macierzyński i cała sytuacja rodzinna, która miała wtedy miejsce tak wykończyła, że nie mam siły na kolejne. Gdzieś tam się marzy trójeczka, ale na razie jesteśmy zmęczeni. A że młodzi nie jesteśmy, to już raczej nie zdążymy. Na razie wróciłam do pracy na pełen etat i cieszę się tym bardzo, bo robię to co lubię, mam kontakt z ludźmi i takie tam uciechy życiowe. Życzę Wam powodzenia i mocno trzymam kciuki Pochwal się na Majówkach, jak się uda Odpowiedz Link
lilababynov2016 Re: Sierpniowe testowanie 18.09.18, 00:15 Hej, możecie dać link do forum Majowek? Odpowiedz Link