Dodaj do ulubionych

która z Was teraz czeka na zrobienie testu? :)

26.11.04, 15:40
ciekawe ile nas jest? smile) Ja w środę (1.12) idę na betę (oczywiście jesli @
nie przylezie), a Wy kiedy testujecie? 3mam kciuki za II krechy smile
Obserwuj wątek
    • amelka1974 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 15:48
      Ja też testuję w nadchodzącym tygodniu...jak @ nie wyprzedzi testu. Powinnam
      czekać na testowanie do piatku, ale chyba nie wytrzymam i środa będzie moja.
      • kalinosia Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 15:57
        mi lekarz kazał przyjść na betę już 8 dnia od owu. Może to i za wcześnie, ale w
        moim przypadku wazne jest, aby jak najszybciej wykryć ciążę.
    • kinga38 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 15:55
      ja czekalam.bylam prawie pewna ze teraz sie uda.okres spoznial mi sie 3
      dni.zrobilam i....to co zawsze.jedna kreska.
    • ariana1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 15:57
      A ja dopiero 13.XII, buuuu... Miałam dwa pęcherzyczki, które popękały i taka
      jestem pewna tej ciąży, że przeżyję prawdziwy szok jak dostanę @. Teraz jestem
      na luteince.
      • magdulka26 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 16:00
        Ariana ja też czekam na 13 XII smile) ale Ty już jestes po owulacji ?? jak długie
        masz cykle.Ja jutro będę mieć owulację a cykle mam 26 dniowe.Trzymam kciuki za
        nas wszystkie .Oby ten 13 był szczesliwy ...............
      • kalinosia Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 16:00
        masz taką samą sytuację co ja smile Ja też miałam piękną owu (i to z 2
        pęcherzyków, bo 2 ciałka żółte były smile), i teraz luteinka 3x1. Z tym że mi
        lekarz kazał przyjśc na betę już 8 dnia po owu. Ja się raczej strasznie nie
        nastawiam, bo wiadomo, że to, że wszytsko poszło ok nie oznacza sukcesu sad
        Lepiej nastawić się na gorsze i się miło rozczarować. Trzymam kciuki za nas
        wszystkie smile
        • ariana1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 16:06
          Co wy powiecie , dziewczyny. To znaczy ,że mimo pęcherzyków, zastrzyku na
          pęknięcie i popękania ich , może nie być ciąży? Byłam przekonana ,że tak.
          Magdulko , ja mam dzisiaj 19 dc , 13 dc byłam na USG i pani powiedziała ,że
          dziś - jutro pękną. W 17 dc już ich nie było smile A luteinę mam 2x1. Kalinosia ,
          czemu ty tak często?
          pzdr.
          • kalinosia Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 16:18
            smile oczywiście , że ciąży może nie być smile plemniczek może się spotkać z
            jajeczkiem sad np. jeśli był słaby. Wbrew pozorom zajście w ciążę to cholernie
            ciężka sprawa. Ja biorę 3x1 bo mam progesteron przy dolnej granicy normy, a do
            ciąży ten hormon jest bardzo potrzebny.
    • iko78 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 16:35
      u mnie @ powinna sie pokazac 1.12 ale test zrobie dopiero 3-4 (oczywiscie jesli
      sie nie pojawi @)
      Dziewczyny trzymam za was kciuki z calych sil.
      Pozdrawiam
      ikosmile
    • ewal-m Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 18:00
      Ja planuje zrobić test we wtorek - to będzie 34dc (choć nie wiem czy to nie za
      wcześnie) o ile nie wyprzedzi mnie @.
      Czekanie strasznie się dłuży, dziś to nawet myślałam by iść na bete a teraz już
      za późno bo wieczór mnie zastał smile Rozmyślam nad testami, normalnie myśle nad
      tym bez przerwy od dwóch godzin aż stwierdziłam że odpalam kompa i zobacze co
      się dzieje na forum, a tu taki wątek akurat dla mnie.
      • kalinosia Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 18:32
        to już chyba jesteś po terminie @@@, czy cykle masz długie?? Ja tam bym
        poleciała na betę smile)))
        • mycha79 Juz jutro 26.11.04, 18:47
          A ja test robie jutro rano, staramy sie od 8miu mies. Cykle mam 23-dniowe od
          kilku mies. a jutro juz 26ty dc. W tym mies poraz pierwszy bralam closti na
          wywolanie jajeczkowania.
          Moje objawy to-
          - bolące brodawki (nigdy tego nie mialam nawet przy @)
          - gigantyczny apetyt
          - lekki bol w podbrzuszu
          i ta wewnętrzna pewnosc ze wreszcie sie udalosmile)

Trzymajcie kciuki, acha, 13 grudnia mam urodziny wiec milo bedzie uslyszec ze
          ktorejs sie udalosmile
          • mycha79 Objawy 26.11.04, 18:49
            Acha i zapomnialam jeszcze ze mam tempke podwyzszona caly czas ok 37. I ta
            gigantyczna sennoscsmile)
            • kalinosia Re: Objawy 26.11.04, 18:53
              smile) to koniecznie jutro daj znać!! Będę 3mać mocno kciuki!!! smile) No ja narazie
              objawów ciąży nie mam co się doszukiwac chyba, bo za wcześnie (3 dzień po
              owu) smile)). Narazie swędzą mnie sutki potwornie, ale to zapewne wina hormońów
              które biorę, no i tempka 37.2-5, ale to dlatego,że była owu smile)
        • ewal-m Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 22:19
          Sama już nie wiem raz mam 40 dni to znów 27 dlatego stwierdziłam że jeszcze
          czekam. Boje się "słabych" kresek co potem okazuje się że jednak @ przychodzi,
          dlatego czekam smile
    • mamka22 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 19:38
      A mój termin @ jest dzisiaj i nic na razie.
      Tempka wysoka 37.2 od 10 dni.
      Wczoraj test wyszedł negatywnie.
      Czekam na tesowanie do ew. niedzieli, chyba, że @ mnie wyprzedzi.

Trzymam kciuki za was wszystkie.

Mamka22
    • majka.majka Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 26.11.04, 19:45
      Cześć Dziewczynki!!!
      Ja jestem 2 dni po terminie @. Zrobiłam 2 dni temu test, ale wyszedł negatywny.
      Teraz jestem tak zawalona pracą, że nawet nie mam czasu i sił o tym myśleć.
      Weekend szybko mi minie, bo tej roboty mam dużo do końca miesiąca. Jeśli nie
      będzie @ do poniedziałku to już na pewno na bete. Objawów ciążowych raczej nie
      mam, senna jestem, bo po 12 godz. ciągle w pracy, a poza tym nic specjalnego
      się nie dzieje. Mam tylko nadzieję, że do poniedziałku i przez najbliższe 9 m -
      cy tej wredoty nie będzie.
      Trzymam za was kciuki i powodzenia. Czekam na dobre wieści i mam nadzieję, że
      sama niedługo będę się chwalić.
      Pozdrawiam
      • szymma Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 27.11.04, 10:26
        U mnie 21 dc i 6 dni po owu. Też jestem senna ale to raczej przez
        pracę...Testowanie wypadnie mi gdzieś na 6 grudnia ( mikołajki ) o ile nie
        przyjdzie @.Także nie wiem co mam myśleć- jestem trochę przybita tym
        wszystkim sad(( Pozdrawiam cieplutko.
        • agator3 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 27.11.04, 12:47
          Mam 30dc przy cyklach 28-30 temperatura dzis 37 bola mnie od tygodnia jajniki
          na przemian raz jeden raz drugi piersi bardzo wrazliwe(widoczne zyly) sennosc
          test zrobie jutro lub w poniedzialek.Zycze wszystkim testujacym szczescia.
          • szymma Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 28.11.04, 20:43
            Dziewczyny jak tam wyniki testowania?
        • matorato Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 29.11.04, 11:31
          Dzieńdoberek smile
          Szymma ja też testuję w okolicach mikołajek smile)
          Ściskam kciuki i pozdrawiam cieplutko.
    • iko78 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 28.11.04, 22:23
      Dziewczyny straszne jest to czekanie.
      Staram sie robic wszystko byle nie myslec ze czekam...
      Dzis powoli dobiega konca 28dc. jeszcze 3 i powinna ( nie!!!!!) przyjsc @.
      Od tygodnia tem. utrzymuje sie 36,9-37,0 czesto daja o sobie znac jajniki ale
      bardziej prawy, piersi lekko powiekszone i nerwy takie ze szok. Juz maz mi sie
      pytal co sie dzieje dlaczego jestem taka nerwowasad
      Jesli ta wredna @ nie przyjdzie wczesniej to test zrobie w sobote (w 18
      urodziny mojej siostrysmile i mam nadzieje ze obie bedziemy mialy cudny prezentsmile)
      POzdrawiam
      Trzymam i trzymajcie kciukismile
      iko
      • wajdi1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 28.11.04, 22:34
        ja tez testuje w mikolajki - i jak sie uda i bedzie chlopczyk to go pewnie
        nazwe mikolaj!!! powodzenie dla wszystkich, a tak w ogole to troche dziwnie sie
        czuje - piersie nie bola, a zawsze o tej porze bolaly i byly wielkie, boli mnie
        za to brzuch od wczoraj, tak jednostajnie i non stop... nie wiem czy traktowac
        to jak jakies objawy, czy to moze autosugestia czy jakies inne licho. kasia
        • szymma Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 29.11.04, 08:55
          Kasia! to chyba zatestujemy razem...mnie bolą piersi- są takie ciężkie, ale to
          normalne przed @...jeju już odchodzę od zmysłów- najgorszy jest tydzień przed
          testowaniem. Myśli się tylko o jednym!!Życzę szczęścia wszystkim tstującym!!!
    • mila27 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 29.11.04, 09:45
      ja testuje w pt ale czyba poczekam do sb. Miałam IUI i jestem na Luteinie.Bolą
      mnie jajniki i sutki są bardzo wrażliwe.Ale piersi nie bolą. Macie podobnie???
      • amelka1974 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 29.11.04, 15:58
        Ja czekam do piątku z testem, jesli wcześniej..wiadomo. Nie moge się doczekać
        chociaz tak jakoś myslę że chyba się udało - obym sie nie rozczarowała.
        Piersi bolą, jajnik kłuje i tak jakos cos mnie rozpiera od środka w podbrzuszu -
        inaczej niz na okres. Jestem pełna nadzieji...CHCĘ DRUGĄ CÓRECZKĘ!!!!!!
        • tromysza Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 29.11.04, 17:20
          amelka, hmmmmmmmmmmmmm smile))))))))))))) bardzo Ci tego życzę smile tromysza.
          dziękuję za info.
    • vase Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 29.11.04, 16:22
      Ja tak jak iko78, @ powinnam dostac jutro, albo pojutrze. Ale ja nie testuje.
      Wiem na 100%, ze nic z tego. Okazalo sie, ze owu mam pozniej, niz myslalam i w
      TE dni w ogole nie dzialalismy. W o ogole ostatnio malo sie staramy smile No w
      kazdym razie trzymam za Was wszystkie kciuki. U mnie testowanko w Wigilie.
      Acha, biust mnie boli niemilosiernie (ale zadnych zylek), ale tak samo mialam w
      poprzednim miesiacu (a wczesniej nigdy!) wiec to moze znaczyc tylko jedno -
      nieproszona @.
      • wajdi1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 30.11.04, 01:56
        jednoczmy sie te z bolacym biustem - mnie tez zaczelo cos kluc, wydaje mi se ze
        troche inaczej niz zwykle, ale czy to wlasnie nie te mikrodetale rozbudzaja
        nasze nadzieje... mam nadzieje ze nie zwarjujemy zanim sie nam nie uda...
        • ariana1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 04.12.04, 13:54
          Dziewczyny! Ile nas zostało czekających na test? Ja powinnam 13. ale chyba
          zrobię w poniedziałek. Chociaż wolałabym chyba dostać @ w tym cyklu. Z powodu
          tej nieszczęsnej ospy sad
          • magdulka26 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 04.12.04, 14:07
            No ja też czekam do 13,12 wcześniej nie będę testować ,widok jedej kreski jest
            gorszy niz widok @.Mam bardzo regularne cykle i jak się spóźni to wtedy
            zatestuję.Moja @ już od paru cykli przychodzi z uporem maniaka punktualnie.Co
            za wredota zniej.Może tym razem będzie inaczej.....nie łudzę się zbytnio gdyż
            rozczarownie boli....
            • wajdi1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 04.12.04, 14:13
              ja testuje na mikolajki i mam ogromna nadzieje tym razem. w swieta cuda i
              najwieksze pragnienia musza sie spelnic - czego i wam wszystkim zycze!
              • kalinosia Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 04.12.04, 15:20
                no ja już po teście, beta 0.0 smile wprawdzie robiłam w 8 dpo, stanowczo za
                wcześnie, ale nawet w 8 dpo coś powinno chyba już wyjść. Także z utęsknieniem
                czekam na @@, żeby zacząć cowy cykl. 3mam za Was kciuki!
                • szymma Re: Ja już nie czekam 05.12.04, 18:06
                  Przyszła @ dziś- bezboleśnie, jak nigdy!!
                  Nowy cykl się zaczął. Jestem przybita...
                  • nika111 Re: Ja już nie czekam 06.12.04, 11:29
                    Bardzo ci wspolczuje, jestem z Toba,trzymaj sie ,w nastepnym cyklu napewno ci
                    sie uda.
                    Pozdrawiam
    • nitka111 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 05.12.04, 19:49
      Cześć ja też testuję 13 XII chyba , że @ przyjdzie ( termin 11 XII), nie wiem
      jak wytrzymam , tak bardzo bym chciała żeby właśnie teraz się udało, bo termin
      miałabym na urodzinki męża ( prezent na całe życie), poza tym to już prawie rok
      starań.
      Pozdrawiam i życzę zafasolkowania Anita
    • nitka111 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 05.12.04, 19:49
      Cześć ja też testuję 13 XII chyba , że @ przyjdzie ( termin 11 XII), nie wiem
      jak wytrzymam , tak bardzo bym chciała żeby właśnie teraz się udało, bo termin
      miałabym na urodzinki męża ( prezent na całe życie), poza tym to już prawie rok
      starań.
      Pozdrawiam i życzę zafasolkowania Anita
    • danik1 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 05.12.04, 20:23
      Ja bede testowac jutro, albo pojutrze. Bardzo sie boje rozczarowania. Piersi
      mnie nie bola, ale brzuch bardzo juz od kilku dni. Raz wydaje mi sie, ze to bol
      przed @ a innym razem, ze zupelnie inny. @ spoznia sie kilka dni, ale z nia tez
      roznie bywalo, wiec nie moge sie na tym opierac chociaz bardzo chce wierzyc.
      Pozdrawiam i zycze szczescia w testowaniu!!!
      • nika111 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 06.12.04, 11:27
        Ja testuje 17 grudnia,w dzien spodziewanej @,chyba,ze ta okropna @@ przyjdzie
        wczesniej. Dziewczyny, kiedy najwczesnie testowanie ma sens,bo ja chyba nie
        wytrzymam,czy tydzien po ovu jest juz szansa na wiarygodny wynik??
        Pozdrawiam
        • magdulka26 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 06.12.04, 11:37
          Niko tydzień po owulacji to nawet beta nie wyjdzie a co dopiero test.Wiem jak
          trudno się czeka.Najlepiej zrobić test w dniu spodzieweanej @.Życzę II wink)
          • nika111 Re: która z Was teraz czeka na zrobienie testu? : 06.12.04, 11:42
            Dzieki madziu,tak myslalam,ale potrzebowalam potwierdzenia,chyba nie wytrzymam!!
            Ja tobie rowniez zycze II smile
    • danik1 Ja juz zrobilam i nic!!! 06.12.04, 20:27
      Nie ma ani @ ani fasolki, ale wiem, ze @ przyjdzie. Juz nie ludze sie, ze bol
      podbrzusza to oznaka ciazy!
      • szymma Re: Ja juz zrobilam i nic!!! 07.12.04, 09:09
        Dzięki Nika za wsparcie!! smile) Ciągle mam nadzieję, że kiedyś tam się
        uda..tylko kiedy??? Już nie mogę się doczekać.
        • misia100 Magdulka jestem z tobą też czekam na 13.XII 07.12.04, 10:25
          Ja tak ja ty mam zrobić Betę 13.XII . Owulację miałam 4.XII i Przybycień kazał
          mi zrobić z krwi właśnie 13. To jest dla mnie bardzo szczęśliwa data nawet ślub
          braliśmy 13 co prawda lipca. Myślę że obie będziemy mieć niespodziankę na
          święta. Ja 8.I.2005 wyjeżdżam z mężem na narty do Włoch , jak się teraz nie uda
          to może tam , zobaczymy , badźmy dobrej myśli, napewno się uda , odezwij się
          13.XII co tam u Ciebie , jak test. Ja nie wiem czy to nie za wcześnie robic tą
          betę ale on mi kazał , chce jak najwcześniej wiedzieć bo gdyby coś to mówił że
          będziemy ostro działać . Teraz miałam w prawym jajniku 2 piękne 24 mm
          pęcherzyki. jest duże prawdopodobieństwo że będą DDDWWWAAAAAA słoneczka.
          Pozdrawiam . Buźki dla wszystkich oczekujących.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka