Dodaj do ulubionych

Jak mieć chłopczyka

03.01.05, 18:31
Witam, właśnie podjeliśmy decyzję o posiadaniu drugiego dziecka. Wiem, że mąż
baaaaaardzo chciałby mieć chłopca a ja strasznie chciałabym mu go urodzić.
Mamy już śliczną córeczkę i pozastaje spełnić marzenia o zdrowym chłopcu. Na
pewno zamówimy testy od Ewy, ale może jeszcze znacie jakieś sposoby
chciałabym wszystkie je połączyć aby zwiększyć prawdopodobieństwo.
(wiem...wiem... i tak nigdy nie ma 100%)ale może nam się uda.(ach jak bym
chciała) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jolanta8 Re: Jak mieć chłopczyka 03.01.05, 20:53
      Ewcia jest od tego espertem ale ja juz przestudiowałam książkę dr Shettlesa o
      planowaniu płci polecam kup ją sobie tam dokładnie pisze jak zaplanować
      chłopczyka
      oznaczasz sobie za pomocą testów dokładnie dzień jajeczkowania i od momentu jak
      wyskoczą II kreseczki czekasz około 12 godz i zaczynasz starania powinno sie
      udać
      Ja próbuję w dziewczynke ale szczerze mówiąc powoli staje mi sie to obojętnesmile
      pozdrawiam
      Jola
    • portka1 Re: Jak mieć chłopczyka 04.01.05, 22:06
      Witam, jestem nowa na forum i staramy sie o dziewczynke od wrzesnia pierwszy
      raz z testami smile jest 11 dc narazie I krech kontrolna sad czy moglabys napisac
      jekies szczegoly by trafic w kobietkesmile kied przytulanko itp, bardzo Ci
      dzękuję smile
      pozdr.
      • jolanta8 Re: Jak mieć chłopczyka 04.01.05, 22:14
        ja staram sie odziewczynke równieżsmile
        Jezeli test wykryje ci II krechy około 12 dc musisz zaniechac starania!!!
        natomiat powinnaś współzyć juz od 9dc codziennie jezeli to możliwesmile
        i powinno sie udaćsmile
        najlepiej by było gdyby ostatnie starania przypadły w moment wykrycia piku LH
        byłoby idealnie ponieważ owu wtenczas jest za około 24-36 godz i odległość z
        żywotnością plemników byłaby najlepsza
        U mnie była za duża ja miałam 16 godz przed II kreskami zaniechałam starań i
        niestety za daleko do owu natomiast owu miałam niedawno 2 dni temu i ostatnie
        moje starania były kilka godz przed owu wiec może tym razemsmile
        pozdr
        Jola
        • portka1 Re: Jak mieć chłopczyka 04.01.05, 22:27
          dzieki za odpowiedz! Ze mna to jest tak: mialam zaczac testowac dzisiaj ale nie
          wytrzymalam i zaczelam od 10dc(po odstaw. tab.cyle nieregularne i 28 najkroszy,
          najdluzszy:40), wiec starania byly 5,7,8,i... 11dc smile Z tego co wyczytalam z
          ulotki od p.Ewy ze przy nieregularych powinnam testowac za dwa dni czyli
          nastepny 13dc ale jak znam siebie bede codziennie... wielkie dzikuje za
          instrukcje, ale marzeniem byloby sie wstrzelic w te dwie krechy smile a tak wogole
          to trzymam kciuki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka