j.zab 12.02.05, 13:05 Hej i jak tam poszukiwania gina? znalazłaś już kogoś godnego polecenia w Katowicach? bo ja dalej nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzubza Re: do bzubza.. 13.02.05, 22:27 No, własnie nie znalazlam jeszcze zadnego. Ciezko mi szukac, bo z z zalozenia zadnemu nie ufam!!!!! ( Ci lekarze u ktorych bylam, byli polecani na forum!!!, ale coz - mi do gustu nie przypadli... Mam zamiar wybrac sie w tym tygodniu do jednej gin, ale nie pamietam jej nazwiska, jutro sprawdze w przychodni i poszukam na bialej/czarnej liscie lekarzy czy cos o niej pisza (polecil mi ja moj lekarz domowy). Napisz u jakich byłaś lekarzy i co o nich myslisz. Ja byłam u 1. dr Bystrzejewskiego - stare metody leczenia, badanie nasienia nie - nie mozna stresowac faceta, a mnie mozna polozyc w szpitalu i robic hsg i pakowac leki; 2. dr Switały - zalozyl, ze mi sie uda naturalnie, nie bral sie do zadnych badan hormonalnych; dlugo czeka sie w kolejce, (a ja mam przekroczone TSH); 3. dr Grettki - uwazal, ze nie nalezy robic hormonow, nie widzial u mnie do tego wskazan (a ja mam przekroczone TSH) 4. dr Buchacz - bylam u niego z wynikiem TSH=4,28 norma 4,2 - a on kazal mi sie starac 5. dr Gabriel - na tarczycy sie zna!!! ale nie prowadzil notatek tj. co mi zaaplikowal, nigdy mnie nie pamietal, no i lecial na kase, obiecal, ze bedzie w tym roku leczyl mnie na NFZ, ale mi to utrudnial ... dluga historia U kogo bylas? Ja najchetniej chodzilabym do lekarza z NFZ, przeciez co miesiac place ciezkie pieniadze, jestem jeszcze na etapie buntu (ze trzeba tyle placic), ale jak tak dalej bedzie to pojde do jakiegos prywatnie. Wiem, ze kolezanka chodzi do lekarza chyba z Tychow - dr Blaszczyka. Mowila, jest dobry, ze przyjmuje tez Katowicach, ale za wizyte placila ok. 200 zl (100 zl badanie +100zl USG). Brrrrrrrrrr Odpowiedz Link
jolanta8 Re: do bzubza.. 15.02.05, 20:05 dziewczyny przepraszam,że się wtrąciłam w atek ja też szukam ginka z Katowic i słyszałam,że dr Wieczoek jest dobry przyjmuje na kościuszki obok miarki ale wim to tylko od jedej koleżanki i dlatego szukam jeszcze innych opini o nim pozdrawiam i przepraszam za wtrącanie się Odpowiedz Link
bzubza Re: do bzubza.. 15.02.05, 22:18 Kobitki moje!!! Jezeli cos wiecie to piszcie, kazda informacja jest cenna!!! I nie ma za co przepraszac!!! )) Odpowiedz Link
bzubza Re: do bzubza.. 13.02.05, 22:36 Tych lekarzy polecily mi dziewczyny z forum nieplodnosc. I tu zobaczysz, ze niektorym dr Buchacz pasowal ----------- • Re: ginekolog-endokrynolog w Katowicach lub w oko marianna24 20.01.2005 18:18 + odpowiedz Czesc endokrynolog w Zabrzu- profesor Skałba-ul. de Gaullea w Bytomiu jest kilku dobrych w klinice na ul. Batorego(nazwisk nie pamietam , ale mogę sie dowiedzieć )-jest tu też leczenie niepłodnosci Katowice - ul. Moniuszki doktor Buchacz, ale wiem ze to doktor od niepłodności i bardziej androlog niz endokrynolog Katowice Ligota - Ul, Medyków pani doktor Jachymczyk (nie wiem czy nie przekreciłam nazwiska- jeśli tak to przepraszam) Jak chcesz to napisz GG 7972485 • Re: ginekolog-endokrynolog w Katowicach lub w oko kinolek73 20.01.2005 19:30 + odpowiedz Bardzo polecam p. dr Piotra Buchacza - doskonały specjalista i b. dobry, kulturalny człowiek. Przyjmuje w K-cach, ul. Moniuszki środy od 15 do nieskończoności ale warto czekać!!! Przyjmuje tez państwowo w przychodni specjalistycznej na Powstańców w Katowicach we wtorki i czwartki od 15 do 18( albo i dłużej) Pozdrawiam Kinga • Re: ginekolog-endokrynolog w Katowicach lub w oko trzykrotka 21.01.2005 09:27 + odpowiedz Bardzo polecam dr Dariusza Mercika przyjmuje w Rudzie Śląskiej na ulicy Polnej jest równiez endokrynologiem i zastępca dyrektora w szpitalu w Gliwicach. Jest fachowcem. Odpowiedz Link
bzubza Re: do bzubza.. 15.02.05, 18:34 hop do góry!!! A moze inne dziewczyny kogoś polecą?! Odpowiedz Link
j.zab Re: do bzubza.. 16.02.05, 21:31 Przepraszam za długi czas milczenia ale miałam problemy z netem Ja chodziłam do dr Świtały ale niestety efektów brak noi troche za drogi jak na moją kieszeń chodziłam też do dr Włocha ale mnie zniechęcił do siebie więc już kompletnie niewiem do kogo się udać w k-cach??? Odpowiedz Link
bzubza dr Grzegorz Buła 15.03.05, 21:41 Hej! Mój lekarz domowy, ktory jest dobry! polecił mi dr Grzegorza Bułę (endokrynologa)z Bytomia, Poradnia Tarczycowa, tel. 786-14-06. Umówiłam się do niego jeszcze 5.01.05, a mam termin na 30.03.05 (bo to z NFZ). Dam znać jaki jest. Umowiłam się tez do dr Horaka (polecany, ale jaki jest??)- tu prywatnie, ale dostałam dzis termin na 19.04.05. Myślę też o dr Dariuszu Merciku z Rudy Śląskiej. Zobaczymy. Jak widzisz ide na kilka frontow. Bede pisac o moich doswiadczeniach i Ciebie o to prosze. Mam nadzieję, że przyspieszymy działania i obnizymy koszty. Ciagle wierze, ze uda mi sie zaciazyc bez lekarzy, ale dzis ... zintensyfikowalam poszukiwania. Pozdrawiam Odpowiedz Link