kingakw Re: Tromysza i inne c.d. 16.03.05, 11:54 No ja jutro pojawię się tu ok. 18 dopiero, bo od rana w pracy, a w piątek w ogóle bo pracuje od 8 do 20. Mam nadzieję, że w sobotę ktoś tu zajrzy. Molcia jakie wieści po wizycie? Odpowiedz Link
kingakw Do luna333 16.03.05, 12:31 Czytałam na innym wątku, że Twoja ginka odradzała Ci farbowanie do 20tc, a powiedz czy dotyczyło to tylko farb czy także szamponów koloryzujących. Odpowiedz Link
luna333 Re: Do luna333 16.03.05, 12:42 ogólnie powiedziała że farbowanie całych włosów jest nie-wskazane ale sobie pochodziłam po sklepach i wyszukałam wella taki szampon chyba zmywający się po 3 myciach - przeczytałam uważnie skład i nie było tam amoniaku ani innych cudów -czyli można nim tonować włosy bez rękawiczek a skoro bez rękawiczek bo się z rąk zmywa to raczej maluszkowi nie zaszkodzi tym bardziej że nie śmierdzi no i sobie machnęłam - tylko że miałam zapasy tego szamponiku a teraz nigdzie go nie mogę kupić obecnie zaszalałam szamponetką kolotyzującą palette - też nie ma amoniaku - zmywa się po 6-8 myciach, śmierdzieć nie śmierdział ale trzeba było użyć rękawiczek - takich typowych szamponów koloryzujących w kartonowych opakowaniach nie używam bo mają w składzie albo amoniak, albo wodę utlenioną albo inne świństwa ale kolorek to mi wyszedł szalony - na odrostach mam ciemną wiśnie z lekkim refleksem wpadającym w śliwkę a reszta włosów czarna jak zawsze Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromysza i inne c.d. 16.03.05, 17:20 niestety usg sie nie odbylo.....bo nie dowiezli sprzetu hehehe to chyba tylko w naszej "kochanej" ojczyznie tak moze byc bleeeeeeee jestem zla bo tak sie cieszylam na to badanie(( Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromysza i inne c.d. 17.03.05, 11:04 Dzien Dobry kochane. Jak to jeszcze nikogo nie ma. czy u Was też wiosna za oknem. ja jak dzisiaj wyszłam z domu to nie mogłam oprzeć się pokusie posiedzenia na ławeczce z zamkniętymi oczami i powdychania tego powietrza pełną piersią Odpowiedz Link