Dodaj do ulubionych

Tromysza i inne c.d.

• kingakw Re: Tromysza i inne c.d. 16.03.05, 11:54
      No ja jutro pojawię się tu ok. 18 dopiero, bo od rana w pracy, a w piątek w
      ogóle bo pracuje od 8 do 20. Mam nadzieję, że w sobotę ktoś tu zajrzy. Molcia
      jakie wieści po wizycie?
    • kingakw Do luna333 16.03.05, 12:31
      Czytałam na innym wątku, że Twoja ginka odradzała Ci farbowanie do 20tc, a
      powiedz czy dotyczyło to tylko farb czy także szamponów koloryzujących.
      • luna333 Re: Do luna333 16.03.05, 12:42
        ogólnie powiedziała że farbowanie całych włosów jest nie-wskazane ale sobie
        pochodziłam po sklepach i wyszukałam wella taki szampon chyba zmywający się po
        3 myciach - przeczytałam uważnie skład i nie było tam amoniaku ani innych
        cudów -czyli można nim tonować włosy bez rękawiczek smile a skoro bez rękawiczek
        bo się z rąk zmywa to raczej maluszkowi nie zaszkodzi tym bardziej że nie
        śmierdzi smile no i sobie machnęłam - tylko że miałam zapasy tego szamponiku a
        teraz nigdzie go nie mogę kupić sad obecnie zaszalałam szamponetką kolotyzującą
        palette - też nie ma amoniaku - zmywa się po 6-8 myciach, śmierdzieć nie
        śmierdział ale trzeba było użyć rękawiczek - takich typowych szamponów
        koloryzujących w kartonowych opakowaniach nie używam bo mają w składzie albo
        amoniak, albo wodę utlenioną albo inne świństwa smile ale kolorek to mi wyszedł
        szalony - na odrostach mam ciemną wiśnie z lekkim refleksem wpadającym w śliwkę
        a reszta włosów czarna jak zawsze smile
    • ewula1 Re: Tromysza i inne c.d. 16.03.05, 17:20
      niestety usg sie nie odbylo.....bo nie dowiezli sprzetu hehehe to chyba tylko w
      naszej "kochanej" ojczyznie tak moze byc bleeeeeeee
      jestem zla bo tak sie cieszylam na to badaniesad((
      • kasiuula Re: Tromysza i inne c.d. 17.03.05, 11:04
        Dzien Dobry kochane. Jak to jeszcze nikogo nie ma. czy u Was też wiosna za
        oknem. ja jak dzisiaj wyszłam z domu to nie mogłam oprzeć się pokusie
        posiedzenia na ławeczce z zamkniętymi oczami i powdychania tego powietrza pełną
        piersią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka