majka.majka 29.03.05, 10:13 Dziewczyny! Mam pytanko Cykl jest monitorowany, dominujący pęcherzyk w 9dc ma 8 mm. Długość cykli wynosi ok. 37 dni. Czy jest szansa, aby z tego pęcherzyka coś było? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka.majka Re: Pęcherzyk 8 mm 29.03.05, 10:20 Bo lekarz powiedział, że w tym cyklu nie ma na co liczyć. Odpowiedz Link
romkaforever Re: Pęcherzyk 8 mm 29.03.05, 10:27 ooo, no chyba że tak, ale skoro jest pęcherzyk... Zresztą zwykle jak nie ma na co liczyć to samo przychodzi Odpowiedz Link
paula08 Re: Pęcherzyk 8 mm 29.03.05, 10:34 glupoty gada ten lekarz, dlaczego nic z tego??? ja mialam taki malusi pecherzyk w 11 dc i co? i urosl slicznie)) nie denerwuj sie, bo rzeczywiscie sie zbuntuje i nie urosnie Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pęcherzyk 8 mm 29.03.05, 16:05 Majka, paula ma rację, przecież to u Ciebie dopiero 9dc więc pęchęrzyk ma prawo być taki na 8 mm. Jeszcze nic straconego. Odpowiedz Link
majka.majka Re: Pęcherzyk 8 mm 29.03.05, 16:26 Dzięki kochane! Ja byłam stałą uczstniczką forum kilka miesięcy temu i dzięki radom od dziewczyn udało mi się prztrwać długie 5 miesięcy, i się w końcu udało. Sprawa dotyczy mojej koleżanki i jak zawsze można u was znaleźć poradę i wsparcie. Trzymam za Was kciuki, aby się jak najszybiej udało. Pozdrawiam (18 tydz. trwa) Odpowiedz Link