izulek1 06.04.05, 11:36 Obiecałam sobie że tym razem wytrwam i nie za testuje wcześniej . Dotrwam do 15 kwitnia ... hihi zobaczymy )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana5 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 11:44 a może poczekasz do 17-go? spor grupka się szykuje na ten dzień Odpowiedz Link
mik78 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 12:07 no właśnie poczekaj do 17 będzie nas więcej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 12:20 ja 17.04, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 14:43 ja też 17.04 Odpowiedz Link
taissa1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 16:46 Ja zamierzam 14 Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 22:42 ja też 17 kwietnia Odpowiedz Link
izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 07.04.05, 10:50 Trzymam kciuki za Was i za siebie również )) Mam nadzieję że wreszcie się uda ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 07.04.05, 10:51 no to duzo nas na tego 17-stego... Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 07.04.05, 10:58 ja też 17.04!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 09.04.05, 07:21 u mnie wyjątkowa cisza,ani przeczuć na tak ,ani na nie,a jak u Was? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 09.04.05, 08:11 powiem Ci szczerze, że jak zawsze bolą mnie już .... jak to ładnie nazwać... bimbały, bardzo bolą, jak zawsze.. czasami mnie ćmi jajnik, ale powiem ci tak , nie mierzę tempki, nie wsłuchuje się w siebie zawszelką cenę, bo się...... trochę boję.... co ma być to będzie. cisza. tak twoje określenie jeste dobre)) pozdrawiam, jeszcze tydzień dziewczyny i nastepnego dnia rano testujemy. jakoś damy radę co? Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 09.04.05, 08:38 nic nam nie zostaje jak cierpliwe czekanie,co ma wisieć nie utonie.Trzymam za nas kciuki! Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 13.04.05, 11:43 A ja testuje 24 kwietnia czy kest tu ktoś kto w ten dzień testuje??? Trzymak kciuki za nas wszystkiem!Oby sie tym razem udało ) Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 09.04.05, 13:18 a ja powinnam 18, wpisałam się wprawdzie na letnie starania, ale mała chwia zapomnienia i kto wie co będzie ale zatestuję tylko jeżeli @ nie przyjdzie bądźmy dobrej myśli aga Odpowiedz Link
izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 09.04.05, 20:32 U mnie też cisza staram się nie wyszukiwać objawów na siłę. Jedyne co mnie martwi to to że znów w tym miesiącu boli mnie i jest nabrzmiała tylko jedna pierś dokładnie tak jak w porzednich miesiącach ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 09.04.05, 21:32 ja też staram się nie wyszukiwać. Mam drażliwsze piersi ale tak było porzednim razem też więc dla mnie to żaden objaw. jeszcze tylko tydzień... jak ja się będę zachowywać za tydzien wieczorem to ja sobie wyobrazić nie potrafię ) Chyba, że już twedy będzie @. Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 11.04.05, 21:00 dziewczyny,jeszcze 5 dni,mnie zaczęły boleć sutki,ale i brzuch mnie trochę pobolewa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 11.04.05, 21:16 no mnie piersi i sutki zaczęły wczoraj nawalać, a poza tym cisza.... taaaa....już za niedługo, już za momencik.... 6 dni... Odpowiedz Link
radlena Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 12.04.05, 16:00 no ja testuje 19,04 czyli niedaleko waszego terminu , jestem po IUI ale mysle ze to niczego nie zmienia czekam juz na ta upragniona fasolkę 3 lat trzymajcie sie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 08:54 jeszcze sztery dni... o losie!!!! Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 09:32 u mnie brzunio troszkę pobolewa, cycuszki też ale tak mam w zasadzie co miesiąc, ale pojawiły się lekkie uderzenia gorąca i szybkie męczenie się, a tak miałam gdy byłam w ciąży z moją córcią, więc może to jest to, pamiętam jak jeszcze nie wiedząc, że jestem w ciąży mówiłam do męża i koleżanek, że chyba jestem chora, jak przeszłam 300 m to się czułam jak po wspinaczce, a rano byłam zlana potem, ale te objawy zauważyłam bliżej terminu @,a teraz został mi jeszcze tydzień, tamta ciąża była w pewnym stopniu niespodzianką bo raptem zaczęliśmy planować, a teraz nawet gdy nie chcę to i tak wsłuchuję się w swoje ciało, to już chyba jakaś obsesja ah moja fasolko, czy już ze mną jesteś? pozdrawiam aga Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 12:13 hej dziewczynki własciwie to ja dostać okres mam 15, ale testowac bede z wami czyli 17 objawów w sumie żadnych, a kolejny miesiąc jest taki sam jak poprzedni czyli bolą jajniki cały czas od owu i nic wiecej no moze olbrzymie cycorki , ale to normalne, poza tym nie mam szans w tym miechu wiec testów jeszcze nie kupiłam i nie jestem tak bardzo podekscytowana jak w zeszłym cyklu...poza tym odpuścilam i to bardzo: było piwko ... a potem tabletki przeciwbolowe także nie mam oc testować bo sie tym raazzem nie udało!! zapisuje sie na starania kwietniowo-majowe, moze któras ze mną? pozdrawiam aga Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 16:37 ja test dopiero kupię w sobotę aby nie kusił zanadto Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 18:55 ja już mam teścik, ale i tak jeszcze 4 dni, dzisiaj mnie tak ciągnąco bolał brzusio... Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 20:40 mnie też dzisiaj bolał,ale raczej tak jak co miesiąc niestety/już przestał/,pozostaje czekać cierpliwie/he,he dobre sobie/ Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 20:43 taaaa.... cierpliwie.... zabić tego kogoś kto wymyślił to słowo)))) Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 10:17 a u mnie dziś jakby wszystko ucichło... niestety ale poczekamy zobaczymy jeszcze tylko kilka dni, na weekend wyjeżdżam więc czas szybciej minie aga Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 10:20 dziś przecież 14, niektóre z nas mają testować już jutro, no kochane jak nastroje? trzymam kciuki aga Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 10:22 jeszcze 3 dni... to wszystko co powiem... ale... jakoś jestem spokojna, żaden wynik mnie nie zdziwi )) Odpowiedz Link
izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 16:05 Ja już schizuje po tym jak zobaczyłam wczoraj ledwo widoczny cień kreski, żałuje ze nie wytrzymałam.Jesli nie dostanę w sobote @ robie test. Z objawów to tak ja w poprzednim miesiącu, jedynie doszło kłucie w piersi Odpowiedz Link
tromysza Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 16:07 A jakie miałaś objawy w zeszłym m-ce- jeśli mogę się wtrącić? Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 21:51 zapomniałam się dziś i przeszłam niebezpiecznie blisko apteki i oczywiście musiałam kupić test, @ powinna przyjść w poniedziałek lub wtorek, chyba nie wytrzymam, im bardziej czuję, że się nie uda, tym bardziej chcę zatestować, przy tym wszystkim czuję się jakaś rozbita, pobolewają mnie węzły chłone, chyba bierze mnie jakaś infekcja pozdrawiam was serdecznie i życzę kolorowych snów aga Odpowiedz Link
izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 15.04.05, 09:24 W zeszłym miesiacu i 2 miesiace temu wydawało mi się ze mam masę objawów praktycznie non stop się wsłuchiwałam w swój organizm w tym miesiącu oprócz lekkiego ciągnięcia w dole brzucha dzisiaj zaczęłam czuć taki tępy ból jaki zawsze miałam przed okresem ( z tymże nie jest on non stop tak jak miałam prze @ tylko co jakis czas)standardowo to piersi sa obrzmiałe - boli mnie i na maksa jest obrzmiała lewa , prawa powiększona ale tylko sutki przy niej mnie bolą. coś czuję że chyba w tym miesiacu będzie znów wielkie rozczarowanie , bo objawów różniących się od poprzednich miesięcy nie zauważyłam . Jedynie ten ciec kreski z wczoraj daje mi jeszcze nadzieje ... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 15.04.05, 17:16 jeszcze dwa dni.... Odpowiedz Link
gviazdka3 dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 19:20 Kurcze, Ty to wszędzie jesteś!!! Pozdrawiam ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 21:56 no ja jusz taka jestem... pozdrowionka Gwaizdeczko))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 22:00 Godzina "0" się zbliża!!!!!! do niedzieli tak niedaleko ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 22:05 nibyu tak, ale jeszcze daleko... ale wiesz Kruszynko, u mnie jak nigdy cisza z jakimiś obajawami...dziwne.... Odpowiedz Link
martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 16.04.05, 22:02 kupiłam dziś test,ale niestety chyba na przyszły miesiąc,bo ta wredota właśnie się zjawiła,niestety i nie mam okazji go wykorzystać.Ale życzę Wam gorąco dwóch kreseczek,zajrzę jutro na pewno,żeby zobaczyć jak poszło.Trzymam kciukaski!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 To już jutro! 16.04.05, 22:17 No zostało już tak niewiele. jakoś wytrzymałam @ nie przyszła dziś, żadnych znaków w postaci plamień też niet. Chyba, że złośliwa nawiedzi jutro tuż po teście, tak jak to było ostatnim razem. Hmmmmm.... no nic obaczymy... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: To już jutro! 17.04.05, 10:10 bez radości, na razie, donoszę, że mam dwie kreski, z czego 1 jest słaba, na teście pisze, że nawet jak jedna jest słaba to oznacza to ciąże, więc idę robić betę i we wtorek do gina, wtedy powiem wam dopiero czy się cieszę czy nie.... na razie jestem mocno zdenerwowana. pozdrawiam cieplutko. na razie nie wysyłam fluidów, jak bede miala pewniaka, to wtedy. dostanie ich masę))) Odpowiedz Link
ewcia730 Re: To już jutro! 17.04.05, 11:09 Ja też zatestowałam dzis i też jedna gruba krecha a po chwili cień drugiej (test od Ewy).Ja nie wierze takim cieniom jeszcze mam 1 test więc zrobie jak juz @ nie pojawi sie.Oby tak było!!Trzymam kciuki Znów dzis nie wytrzymałam i zrobiłam test po tym jak obudziłam sie o 4 nad ranem bo bolały mnie jajniki ale od razu wyskoczyła jedna gruba różowa krecha a po chwili cień drugiej.Znów nie wiem co amm o tym mysleć jakos dla mnie taki cień się nie liczy.@ ma przyjść 24 więc jeszcze poczekam jak nie przyjdzie to znów spróbuje.Pozdr www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link
kruszyna75 Są II kreseczki 17.04.05, 11:15 Uprzejmie donoszę, że u mnie pojawiły się II kreseczki ))))))))))))))) Hip hip huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrra )))))))))))))))))))))))) Nawet nie wiem co napisać................. brak słów......... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Są II kreseczki 17.04.05, 11:20 ściskam cie mocno))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) widzisz? Odpowiedz Link
tromysza jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:23 kruszyna, gratuluje gratuluje. I ciesze się jak dziecko!!!!! A objawy jakieś miałaś? pls. napisz nie mam teraz czasu, by czytać cały wątek. Buziaki. mysza -tro Odpowiedz Link
ewcia730 Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:26 O rany kruszyna - GRATULACJE !!!!!!!!!! Boże jak ja Ci zazdroszcze,że już amsz to wyczekiwanie za sobą.Powiedz ile dni po owu robiłaś test??I jakiej firmy?? Tak się cieszę z Twojego szczęścia.Trzymaj się ciepło i dbaj teraz o siebie i o fasolkę!!!!!! Znów dzis nie wytrzymałam i zrobiłam test po tym jak obudziłam sie o 4 nad ranem bo bolały mnie jajniki ale od razu wyskoczyła jedna gruba różowa krecha a po chwili cień drugiej.Znów nie wiem co amm o tym mysleć jakos dla mnie taki cień się nie liczy.@ ma przyjść 24 więc jeszcze poczekam jak nie przyjdzie to znów spróbuje.Pozdr www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:28 Ewciu, robiłam testem od Ewy, w 34dc czyli u mnie 18 dni po owu. ja mam zazwyczaj cykle 32 dniowe. Powoli to wszystko zaczyna do mnie docierać ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:26 tromyszko, oprócz troszkę powiększonych piersi nic. tak samo miałam w poprzednim cyklu więc nie byłam pewna. Miałam jeszcze troszkę rozciągliwy śluz w II fazie, takie mleczny, nie dużo ale była na przemian z takim kremowym. To wszystko. wczoraj miała przyjść @, nie przyszła no i nie przyjdzie )))))))) Odpowiedz Link
tromysza Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:31 Ale nie miałaś tak dużo tego śluzu? i ciągnął się? w drugiej fazie normalnie chyba jest tylko nie-rozciągliwy, prawda? A ile się starałaś. kruszynko, piękna wiosna i piękny dzień!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kruszyna75 Tromyszko 17.04.05, 11:29 miałam jeszcze czasami kłucie w jajnikach, najpierw lewym, potem w prawym, dwa dni przed terminem @ miałam też lekkie bóle takie jak na @ więc nawet myślałam, że przyjdzie Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: kruszyna :) 17.04.05, 11:37 Tromyszko, nie było go dużo, zauważałam go po wizycie w toalecie, a oprócz kremowego śluzu miałam strasznie wilgotno cały czas od mnie więcej 5 dni po owu. Starlismy się od 3 miesięcy )))))))))))) Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 17.04.05, 21:57 wróciłam niedawno do domciu, a tu takie dobre nowinki na mnie czekały, aż się cieplej robi na serduchu, drogie "ciężaróweczki" serdeczne gratulacje, niech fasolki rosną zdrowo. ja teścik zrobię we wtorek lub w środę, chyba że @ przyjdzie, dobre wiadomości i we mnie ożywiły nadzieję pozdrowionka aga Odpowiedz Link
agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 19.04.05, 15:06 tylko chciałam zameldować, że u mnie nici, nawet nie zatestowałam, rano tempka spadła do 36,6 a kilka godz. później przyszła @ aga Odpowiedz Link
ewcia730 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 19.04.05, 15:09 A no własnie,żadna nie melduję a przecież już minął 15 kwiecień ... Czekamy na odpowiedzi kobietki pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link
izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 19.04.05, 16:05 U mnie @ przyszła w sobotę . Dzisiaj 4 dc i zaczynam starania na nowo Odpowiedz Link