Dodaj do ulubionych

Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? :)))

06.04.05, 11:36
Obiecałam sobie że tym razem wytrwam i nie za testuje wcześniej . Dotrwam do
15 kwitnia ... hihi zobaczymy smile))
Obserwuj wątek
    • joana5 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 11:44
      a może poczekasz do 17-go?
      spor grupka się szykuje na ten dzieńsmile
    • mik78 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 12:07
      no właśnie poczekaj do 17 będzie nas więcej
      • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 12:20
        ja 17.04, pozdrawiam!!!
    • annalalik Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 14:43
      ja też 17.04
    • taissa1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 16:46
      Ja zamierzam 14wink
      • martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 06.04.05, 22:42
        ja też 17 kwietnia
        • izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 07.04.05, 10:50
          Trzymam kciuki za Was i za siebie również smile)) Mam nadzieję że wreszcie się
          uda !
          Pozdrawiam
          • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 07.04.05, 10:51
            no to duzo nas na tego 17-stego...
            • kruszyna75 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 07.04.05, 10:58
              ja też 17.04!!!!!!!!!!!
    • martyna35 Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 09.04.05, 07:21
      u mnie wyjątkowa cisza,ani przeczuć na tak ,ani na nie,a jak u Was?
      • pszczolaasia Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 09.04.05, 08:11
        powiem Ci szczerze, że jak zawsze bolą mnie już .... jak to ładnie nazwać...
        bimbały, bardzo bolą, jak zawsze.. czasami mnie ćmi jajnik, ale powiem ci tak ,
        nie mierzę tempki, nie wsłuchuje się w siebie zawszelką cenę, bo się......
        trochę boję.... co ma być to będzie. cisza. tak twoje określenie jeste
        dobresmile)) pozdrawiam, jeszcze tydzień dziewczyny i nastepnego dnia rano
        testujemy. jakoś damy radę co?
        • martyna35 Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 09.04.05, 08:38
          nic nam nie zostaje jak cierpliwe czekanie,co ma wisieć nie utonie.Trzymam za
          nas kciuki!
      • ewcia730 Re: Dziewczynki czy macie przeczucia? 13.04.05, 11:43
        A ja testuje 24 kwietnia czy kest tu ktoś kto w ten dzień testuje??? Trzymak
        kciuki za nas wszystkiem!Oby sie tym razem udało smile)
    • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 09.04.05, 13:18
      a ja powinnam 18, wpisałam się wprawdzie na letnie starania, ale mała chwia
      zapomnienia i kto wie co będzie smile
      ale zatestuję tylko jeżeli @ nie przyjdzie
      bądźmy dobrej myśli
      aga
      • izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 09.04.05, 20:32
        U mnie też cisza smile staram się nie wyszukiwać objawów na siłę. Jedyne co mnie
        martwi to to że znów w tym miesiącu boli mnie i jest nabrzmiała tylko jedna
        pierś dokładnie tak jak w porzednich miesiącach !
        Pozdrawiam
        • kruszyna75 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 09.04.05, 21:32
          ja też staram się nie wyszukiwać. Mam drażliwsze piersi ale tak było porzednim
          razem też więc dla mnie to żaden objaw. jeszcze tylko tydzień... jak ja się
          będę zachowywać za tydzien wieczorem to ja sobie wyobrazić nie potrafię smile)
          Chyba, że już twedy będzie @.
    • martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 11.04.05, 21:00
      dziewczyny,jeszcze 5 dni,mnie zaczęły boleć sutki,ale i brzuch mnie trochę
      pobolewa
      • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 11.04.05, 21:16
        no mnie piersi i sutki zaczęły wczoraj nawalać, a poza tym cisza....
        taaaa....już za niedługo, już za momencik.... 6 dni...
        • radlena Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 12.04.05, 16:00
          no ja testuje 19,04 czyli niedaleko waszego terminu , jestem po IUI ale mysle
          ze to niczego nie zmienia czekam juz na ta upragniona fasolkę 3 lat
          trzymajcie sie
          • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 08:54
            jeszcze sztery dni... o losie!!!!
            • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 09:32
              u mnie brzunio troszkę pobolewa, cycuszki też ale tak mam w zasadzie co
              miesiąc, ale pojawiły się lekkie uderzenia gorąca i szybkie męczenie się, a tak
              miałam gdy byłam w ciąży z moją córcią, więc może to jest to, pamiętam jak
              jeszcze nie wiedząc, że jestem w ciąży mówiłam do męża i koleżanek, że chyba
              jestem chora, jak przeszłam 300 m to się czułam jak po wspinaczce, a rano byłam
              zlana potem, ale te objawy zauważyłam bliżej terminu @,a teraz został mi
              jeszcze tydzień,
              tamta ciąża była w pewnym stopniu niespodzianką bo raptem zaczęliśmy planować,
              a teraz nawet gdy nie chcę to i tak wsłuchuję się w swoje ciało, to już chyba
              jakaś obsesja
              ah moja fasolko, czy już ze mną jesteś?
              pozdrawiam aga
              • agabilinska2 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 12:13
                hej dziewczynki własciwie to ja dostać okres mam 15, ale testowac bede z wami
                czyli 17 objawów w sumie żadnych, a kolejny miesiąc jest taki sam jak poprzedni
                czyli bolą jajniki cały czas od owu i nic wiecej no moze olbrzymie cycorki ,
                ale to normalne, poza tym nie mam szans w tym miechu wiec testów jeszcze nie
                kupiłam i nie jestem tak bardzo podekscytowana jak w zeszłym cyklu...poza tym
                odpuścilam i to bardzo: było piwko ... a potem tabletki przeciwbolowe także nie
                mam oc testować bo sie tym raazzem nie udało!!
                zapisuje sie na starania kwietniowo-majowe, moze któras ze mną?
                pozdrawiam aga
                • martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 16:37
                  ja test dopiero kupię w sobotę aby nie kusił zanadto
                  • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 18:55
                    ja już mam teścik, ale i tak jeszcze 4 dni, dzisiaj mnie tak ciągnąco bolał
                    brzusio...
                    • martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 20:40
                      mnie też dzisiaj bolał,ale raczej tak jak co miesiąc niestety/już
                      przestał/,pozostaje czekać cierpliwie/he,he dobre sobie/
                      • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 13.04.05, 20:43
                        taaaa.... cierpliwie.... zabić tego kogoś kto wymyślił to słowosmile))))
                        • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 10:17
                          a u mnie dziś jakby wszystko ucichło... niestety
                          ale poczekamy zobaczymy
                          jeszcze tylko kilka dni, na weekend wyjeżdżam więc czas szybciej minie
                          aga
                          • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 10:20
                            dziś przecież 14, niektóre z nas mają testować już jutro,
                            no kochane jak nastroje?
                            trzymam kciuki
                            aga
                            • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 10:22
                              jeszcze 3 dni... to wszystko co powiem... ale... jakoś jestem spokojna, żaden
                              wynik mnie nie zdziwi smile))
                              • izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 16:05
                                Ja już schizuje po tym jak zobaczyłam wczoraj ledwo widoczny cień kreski,
                                żałuje ze nie wytrzymałam.Jesli nie dostanę w sobote @ robie test. Z objawów to
                                tak ja w poprzednim miesiącu, jedynie doszło kłucie w piersi smile
                                • tromysza Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 16:07
                                  A jakie miałaś objawy w zeszłym m-ce- jeśli mogę się wtrącić?
                                  • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 14.04.05, 21:51
                                    zapomniałam się dziś i przeszłam niebezpiecznie blisko apteki i oczywiście
                                    musiałam kupić test, @ powinna przyjść w poniedziałek lub wtorek, chyba nie
                                    wytrzymam, im bardziej czuję, że się nie uda, tym bardziej chcę zatestować,
                                    przy tym wszystkim czuję się jakaś rozbita, pobolewają mnie węzły chłone, chyba
                                    bierze mnie jakaś infekcja
                                    pozdrawiam was serdecznie i życzę kolorowych snów
                                    aga
                                    • izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 15.04.05, 09:24
                                      W zeszłym miesiacu i 2 miesiace temu wydawało mi się ze mam masę objawów smile
                                      praktycznie non stop się wsłuchiwałam w swój organizm w tym miesiącu oprócz
                                      lekkiego ciągnięcia w dole brzucha dzisiaj zaczęłam czuć taki tępy ból jaki
                                      zawsze miałam przed okresem ( z tymże nie jest on non stop tak jak miałam prze
                                      @ tylko co jakis czas)standardowo to piersi sa obrzmiałe - boli mnie i na maksa
                                      jest obrzmiała lewa , prawa powiększona ale tylko sutki przy niej mnie bolą.
                                      coś czuję że chyba w tym miesiacu będzie znów wielkie rozczarowanie , bo
                                      objawów różniących się od poprzednich miesięcy nie zauważyłam . Jedynie ten
                                      ciec kreski z wczoraj daje mi jeszcze nadzieje ...
                                      • pszczolaasia Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 15.04.05, 17:16
                                        jeszcze dwa dni....
    • gviazdka3 dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 19:20
      Kurcze, Ty to wszędzie jesteś!!!
      Pozdrawiam smile)))
      • pszczolaasia Re: dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 21:56
        no ja jusz taka jestem... pozdrowionka Gwaizdeczkosmile)))
        • kruszyna75 Re: dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 22:00
          Godzina "0" się zbliża!!!!!! do niedzieli tak niedaleko smile)))
          • pszczolaasia Re: dla Pszczółki!!!! 15.04.05, 22:05
            nibyu tak, ale jeszcze daleko... ale wiesz Kruszynko, u mnie jak nigdy cisza z
            jakimiś obajawami...dziwne....
    • martyna35 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 16.04.05, 22:02
      kupiłam dziś test,ale niestety chyba na przyszły miesiąc,bo ta wredota właśnie
      się zjawiła,niestety i nie mam okazji go wykorzystać.Ale życzę Wam gorąco dwóch
      kreseczek,zajrzę jutro na pewno,żeby zobaczyć jak poszło.Trzymam kciukaski!!!
      • kruszyna75 To już jutro! 16.04.05, 22:17
        No zostało już tak niewiele. jakoś wytrzymałam smile @ nie przyszła dziś, żadnych
        znaków w postaci plamień też niet. Chyba, że złośliwa nawiedzi jutro tuż po
        teście, tak jak to było ostatnim razem. Hmmmmm.... no nic obaczymy...
        • pszczolaasia Re: To już jutro! 17.04.05, 10:10
          bez radości, na razie, donoszę, że mam dwie kreski, z czego 1 jest słaba, na
          teście pisze, że nawet jak jedna jest słaba to oznacza to ciąże, więc idę robić
          betę i we wtorek do gina, wtedy powiem wam dopiero czy się cieszę czy nie....
          na razie jestem mocno zdenerwowana. pozdrawiam cieplutko. na razie nie wysyłam
          fluidów, jak bede miala pewniaka, to wtedy. dostanie ich masę)))
          • ewcia730 Re: To już jutro! 17.04.05, 11:09
            Ja też zatestowałam dzis i też jedna gruba krecha a po chwili cień drugiej
            (test od Ewy).Ja nie wierze takim cieniom jeszcze mam 1 test więc zrobie jak
            juz @ nie pojawi sie.Oby tak było!!Trzymam kciuki

Znów dzis nie wytrzymałam i zrobiłam test po tym jak obudziłam sie o 4 nad
            ranem bo bolały mnie jajniki ale od razu wyskoczyła jedna gruba różowa krecha a
            po chwili cień drugiej.Znów nie wiem co amm o tym mysleć jakos dla mnie taki
            cień się nie liczy.@ ma przyjść 24 więc jeszcze poczekam jak nie przyjdzie to
            znów spróbuje.Pozdr

www2.fertilityfriend.com/home/a79d0
            • kruszyna75 Są II kreseczki 17.04.05, 11:15
              Uprzejmie donoszę, że u mnie pojawiły się II kreseczki smile)))))))))))))))
              Hip hip huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrra smile))))))))))))))))))))))))
              Nawet nie wiem co napisać................. brak słów.........
              • pszczolaasia Re: Są II kreseczki 17.04.05, 11:20
                ściskam cie mocnosmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) widzisz?
                • tromysza jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:23
                  kruszyna, gratuluje gratuluje. I ciesze się jak dziecko!!!!! A objawy jakieś miałaś? pls. napisz nie mam
                  teraz czasu, by czytać cały wątek. Buziaki. mysza -tro
                  • ewcia730 Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:26
                    O rany kruszyna - GRATULACJE !!!!!!!!!! Boże jak ja Ci zazdroszcze,że już amsz
                    to wyczekiwanie za sobą.Powiedz ile dni po owu robiłaś test??I jakiej firmy??
                    Tak się cieszę z Twojego szczęścia.Trzymaj się ciepło i dbaj teraz o siebie i o
                    fasolkę!!!!!!

Znów dzis nie wytrzymałam i zrobiłam test po tym jak obudziłam sie o 4 nad
                    ranem bo bolały mnie jajniki ale od razu wyskoczyła jedna gruba różowa krecha a
                    po chwili cień drugiej.Znów nie wiem co amm o tym mysleć jakos dla mnie taki
                    cień się nie liczy.@ ma przyjść 24 więc jeszcze poczekam jak nie przyjdzie to
                    znów spróbuje.Pozdr

www2.fertilityfriend.com/home/a79d0
                    • kruszyna75 Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:28
                      Ewciu, robiłam testem od Ewy, w 34dc czyli u mnie 18 dni po owu. ja mam
                      zazwyczaj cykle 32 dniowe.
                      Powoli to wszystko zaczyna do mnie docierać smile)))))))))))))))))
                  • kruszyna75 Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:26
                    tromyszko, oprócz troszkę powiększonych piersi nic. tak samo miałam w
                    poprzednim cyklu więc nie byłam pewna. Miałam jeszcze troszkę rozciągliwy śluz
                    w II fazie, takie mleczny, nie dużo ale była na przemian z takim kremowym. To
                    wszystko. wczoraj miała przyjść @, nie przyszła no i nie przyjdzie smile))))))))
                    • tromysza Re: jezu jezu jezu!!!!!!!!! 17.04.05, 11:31
                      Ale nie miałaś tak dużo tego śluzu?
                      i ciągnął się? w drugiej fazie normalnie chyba jest tylko nie-rozciągliwy, prawda?
                      A ile się starałaś. kruszynko, piękna wiosna i piękny dzień!!!!!!!!!!!
                  • kruszyna75 Tromyszko 17.04.05, 11:29
                    miałam jeszcze czasami kłucie w jajnikach, najpierw lewym, potem w prawym, dwa
                    dni przed terminem @ miałam też lekkie bóle takie jak na @ więc nawet myślałam,
                    że przyjdzie smile
                    • tromysza kruszyna :) 17.04.05, 11:34
                      odpisuj szybko, bo umieram z niecierpliwości!!!
                      • kruszyna75 Re: kruszyna :) 17.04.05, 11:37
                        Tromyszko, nie było go dużo, zauważałam go po wizycie w toalecie, a oprócz
                        kremowego śluzu miałam strasznie wilgotno cały czas od mnie więcej 5 dni po owu.
                        Starlismy się od 3 miesięcy smile))))))))))))
    • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 17.04.05, 21:57
      wróciłam niedawno do domciu, a tu takie dobre nowinki na mnie czekały, aż się
      cieplej robi na serduchu,
      drogie "ciężaróweczki" serdeczne gratulacje, niech fasolki rosną zdrowo.

ja teścik zrobię we wtorek lub w środę, chyba że @ przyjdzie,
      dobre wiadomości i we mnie ożywiły nadzieję
      pozdrowionka
      aga
    • agaaga19 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 19.04.05, 15:06
      tylko chciałam zameldować, że u mnie nici, nawet nie zatestowałam, rano tempka
      spadła do 36,6 a kilka godz. później przyszła @
      aga
      • ewcia730 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 19.04.05, 15:09
        A no własnie,żadna nie melduję a przecież już minął 15 kwiecień ... Czekamy na
        odpowiedzi kobietki smile

pozdrawiam
        Ewelina
        • izulek1 Re: Dziewczynki która testuje ze mną 15 kwietnia? 19.04.05, 16:05
          U mnie @ przyszła w sobotę . Dzisiaj 4 dc i zaczynam starania na nowo sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka