ata76 Re: na Pomorzu dzisiaj nie jest już tak ładnie :( 28.04.05, 21:45 Nitka śliczna ta Twoja synowa!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Dziwne.. 28.04.05, 21:49 wiecie, że po odznaczało mi wszystkie wątki jakie czytałam i ma je teraz jakby czyste......hmmmmmmmmmmm.....dziwne i denerwujące!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: hmmmmmmmmmm 28.04.05, 21:50 chyba wszystkie pouciekały, a nie będę pisać sama do siebie, więc miłego wieczora wszytskim, kolorowych snów i papapapa Odpowiedz Link
pszczolaasia Asiulek:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 28.04.05, 21:51 brak mi słów ..... po prostu..... po 05.05 dokładnie datę Ci podam.... w zasadzie mogę Ci powiedzieć, że ostatnią @ miałam 17.03, owu była około 02.04, w takim smutnym dla nas wszystkich dniu... to teraz powiedzcie mi, w którym ja jestem tc? 6 tc i 1 dzień? tak mi matematycznie wychodzi, ale obaczym co doktorek powie... Odpowiedz Link
annalalik Wróciłam 28.04.05, 22:35 Zakupy poprawiają humor. Nie musiałam zakupować sama - rodzice też moi kochani pojechali a w drodze z 1 sklepu do 2 zwinęliśmy mojego mężulka. Szlak mnie trafia bo kupe kasy wydalismy ale co tam. Mam piekny zestaw filizanek kolorowych taki na stojaczku, monsz ma dzinsy ) przescieradlo sobie kupilismy ) i wogole pare fajnych drobiazgow. Otwarli u nas nowy market i sa świetne promopcje kosmetykow ) Tak że humor mam lepszy ) Jesteście tu jeszcze? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Anioły 28.04.05, 22:55 Nawet nie wiecie ile dodałyście mi dziś sił, wiary i natchnęły mnie spokojem. DZIĘKUJĘ. Na wszystko będę miała siłę, nie mogę się poddawać a PAN będzie mnie wspierał w trudnych chwilach, mam tylko nie zapominać, że nie jest mi wrogiem a przyjacielem. Tym którego sama wybrałam jemu oddając się w opiekę. Powinnam mieć w sobie więcej pokory. Odszczekuję złość i frustrację gupka przelaną w mailu. Trzeba czasu, wiem to - na wszystko, i tego będę się trzymać. Będę kwarda, bo nie jestem sama i już nigdy nie będę Dziewczynki, TOFANE MOJE, Najmilejsze jeszcze raz dziękuję. Biorę się w garść a sen zaliczę w długi weekend i już nie będę smucić (aż do następnego razu!) Żartowałam! Kissy, jestem pod agrestem jak to tylko będzie możliwe często Odpowiedz Link