Dodaj do ulubionych

na Pomorzu dzisiaj nie jest już tak ładnie :(((

• ata76 Re: na Pomorzu dzisiaj nie jest już tak ładnie :( 28.04.05, 21:45
      Nitka śliczna ta Twoja synowa!!!!!!
      • ata76 Re: Dziwne.. 28.04.05, 21:49
        wiecie, że po odznaczało mi wszystkie wątki jakie czytałam i ma je teraz jakby
        czyste......hmmmmmmmmmmm.....dziwne i denerwujące!!!!
        • ata76 Re: hmmmmmmmmmm 28.04.05, 21:50
          chyba wszystkie pouciekały, a nie będę pisać sama do siebie, więc miłego
          wieczora wszytskim, kolorowych snów i papapapa
      • pszczolaasia Asiulek:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 28.04.05, 21:51
        brak mi słów ..... po prostu..... po 05.05 dokładnie datę Ci podam.... w
        zasadzie mogę Ci powiedzieć, że ostatnią @ miałam 17.03, owu była około 02.04,
        w takim smutnym dla nas wszystkich dniu... to teraz powiedzcie mi, w którym ja
        jestem tc? 6 tc i 1 dzień? tak mi matematycznie wychodzi, ale obaczym co
        doktorek powie...
        • pszczolaasia paptki.... 28.04.05, 21:52
          miłych snówsmile)))
        • annalalik Wróciłam 28.04.05, 22:35
          Zakupy poprawiają humor. Nie musiałam zakupować sama - rodzice też moi kochani
          pojechali a w drodze z 1 sklepu do 2 zwinęliśmy mojego mężulka. Szlak mnie
          trafia bo kupe kasy wydalismy ale co tam. Mam piekny zestaw filizanek
          kolorowych taki na stojaczku, monsz ma dzinsy smile) przescieradlo sobie
          kupilismy smile) i wogole pare fajnych drobiazgow. Otwarli u nas nowy market i sa
          świetne promopcje kosmetykow smile)
          Tak że humor mam lepszy smile)

Jesteście tu jeszcze?
          • annalalik NO TO DOBRANOC 28.04.05, 22:39
    • jedna_chwilka Anioły 28.04.05, 22:55
      Nawet nie wiecie ile dodałyście mi dziś sił, wiary i natchnęły mnie spokojem.
      DZIĘKUJĘ. Na wszystko będę miała siłę, nie mogę się poddawać a PAN będzie mnie
      wspierał w trudnych chwilach, mam tylko nie zapominać, że nie jest mi wrogiem a
      przyjacielem. Tym którego sama wybrałam jemu oddając się w opiekę. Powinnam
      mieć w sobie więcej pokory. Odszczekuję złość i frustrację gupka przelaną w
      mailu. Trzeba czasu, wiem to - na wszystko, i tego będę się trzymać. Będę
      kwarda, bo nie jestem sama i już nigdy nie będę smile
      Dziewczynki, TOFANE MOJE, Najmilejsze jeszcze raz dziękuję. Biorę się w garść a
      sen zaliczę w długi weekend i już nie będę smucić (aż do następnego razu!)
      Żartowałam!
      Kissy, jestem pod agrestem jak to tylko będzie możliwe często

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka