Dodaj do ulubionych

Nowy dzień - nowy wątek. Dzień Dobry Światełeczka!

02.05.05, 07:49
Witam w ten piękny i słoneczny poranek.
Melduję, że tempka nadal w dole (36,5) więc już nie wiem o co chodzi.
Jagoda jak się czujesz?
Obserwuj wątek
    • annalalik :( 02.05.05, 07:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=23358843
      Jak to czytam to ... szkoda gadac ...
      • tola79 Re: :( 02.05.05, 08:03
        Hej dziewczyny smile
        No właśnie, co się stało z tym wątkiem, dlaczego został skasowany? sad
        • pszczolaasia sześć laski 02.05.05, 08:05
          zara lecę betę robić.. narka. miłego dzionka.
          • tola79 Re: sześć laski 02.05.05, 08:17
            Pszczółeńko kochana, przytulam...
          • annalalik Pszczoła 02.05.05, 08:17
            Ja się modlę
            • pszczolaasia Re: Pszczoła 02.05.05, 08:20
              tenks za przytulanki i modły smile))) ale ja jestem nastawiona... obojętnie. nie
              może to złe słowo, jestem gotowa na każdy werdykt nawet najgorszy i tyle. co ma
              być to będzie, nasze życie jest gdzieś zaplanowane, więc nie ma co się rzucać ,
              cza pokornie przyjmować koleje losu... jestem dziś filozoficznie do życia
              nastawiona... narka i jeszcze raz dziękuje za Wasze dobre serducha smile) ida...
              • annalalik Re: Pszczoła 02.05.05, 08:25
                kiss
                • tola79 ??? 02.05.05, 08:29
                  Dziewczyny... Nie wiem, czy powinnam pytać, ale nie było mnie dwa dni na forum
                  i czytam między wierszami, że coś się wydarzyło... nie wiem, co?... Oczywiście
                  zdaję sobie sprawę, że być może nie chcecie mnie wtajemniczać. Jeśli mam rację,
                  to po prostu przemilczcie moje pytanie, zrozumiem.
                  • pszczolaasia Re: ??? 02.05.05, 08:32
                    Toluś pozwól jak wróce to ci powiem jak wyglądało to z mojej stronysmile)) Ania
                    jak kce to może ze swojej opowiedziećsmile)))
                    • tola79 Re: ??? 02.05.05, 08:34
                      Dzięki Pszczółko smile)
                    • pszczolaasia dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 08:40
                      w piątek jak wiesz dostałam plamień, poleciałam do gina i8 nic nie obaczył a w
                      teroretycznie tym czasie- 6 i 3 dzień powinno coś być, i w dodatku to tak
                      powoli to serducho powinno walić. wysłał mnie na betę celem sprawdzenia jak ma
                      się sytuacja na froncie... w zasadzie pełna załamka, znowu się nie zagnieździło
                      itd, itp...poszłam zrobić betę i tak - wynik 834 czyli- są 3 opcje
                      - owulacja mi się walnęła i to bardzo, w takim razie to prawdziwy cud, że już
                      17.04 test pokazał pozitiv, ale ciążą się zaczyna tak samo jak ostatnio- od
                      plamień, które notabene w tej chwili są naprawdę baaaaaaaaaaardzo znikome,
                      wczoraj tylko raz zaplamiłam..ale i tak nie podoba mi się
                      - ciąża rtośnie baaaaaaaardzo powoli, bo 2 tygodnie temu robiłam betę i było
                      113 a po dwóch tygodniach jest 834- czili bedę jak sło9ń 2 lata w ciąży- też mi
                      się to niepodoba...
                      - beta już spada...
                      - jest to ciąża pozamaciczna- ta wersja wogle mi się niepodoba....
                      w zasadzie są 4 opcje kochana Tolu, nie wiem ktora gorsza...powiem Ci tak jak
                      ma się to poronić, to wolę, żeby to stało się teraz jak najszybciej, żebym nie
                      miała za długo nadziei na to , że się uda... wiecie o co chodzi...w tej chwili
                      jestem gotowa na każdy wynik, no może nie na ciąże pozamaciczną... a
                      dziewczynki tofane zawiązały komitet ratunkowo- kryzysowy- czy jakoś tak i
                      pokasowały wątki, żeby nie denerwować ciężarówek naszych tofanych, coby się
                      dziewczynki nie denerwowały... kochane są po prostu smile))
                      Toluś masz tera jasność sytuacyjną... mamy kochane koleżanki, ktore myślą nie
                      tylko o sobie, ale i o innych. dziekować Panu na wysokościach, że istnieje
                      mozliwość spotkania takich osób w dzisiejszych czasach. to są Anioły w ludzkiej
                      skórzesmile) ja d;la prikłada jestem diabłem smile))
                      • tola79 Re: dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 08:43
                        Pszczółko kochana!!! Nie znajduję słów,.... ale wiedz, że po prostu jestem z
                        Tobą i ze wszystkich sił modlę się, żeby było dobrze !!!
                        • pszczolaasia Re: dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 08:45
                          jak już pisałam Toluś kofana dzięki za modłysmile ja jestem gotowa na wszystko...
                          no może na pozamaciczną niespecjalnie...ale bądźmy dobrej myśli.. nie cza
                          myśleć od razu o najgorszym, co nie?
                          • annalalik Pszczółko 02.05.05, 08:46
                            Nie myśl o najgorszym. Dowiesz się co i jak jak dostaniesz wyniki bety (kiedy
                            one beda tak swoja droga?).
                            kiss
                            • pszczolaasia Re: Pszczółko 02.05.05, 08:47
                              dziś
                      • annalalik Re: dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 08:45
                        Nasze wersje się chyba pokrywają co Tola?
                        • pszczolaasia Re: dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 08:46
                          Ania nie watpiłam w tosmile))))))))) mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś???
                          Ania powiedz, że nie.... bo oszaleję!!!!!!!!!!!!! wiesz mam nadzieję, o co mi
                          chodziło....
                          • pszczolaasia Ania nie kce odpowiedzieć ide się rzucić pod koła 02.05.05, 08:48
                            autobusu........ żegnajcie laski.,.....fajnie było..ale Ania nie wybaczy mi
                            nigdy....
                            • annalalik Re: Ania nie kce odpowiedzieć ide się rzucić pod 02.05.05, 08:51
                              Rany Pszczółko - a coż Ty takiego powiedziałaś że mam Ci wybaczać??? Same miłe
                              słowa więc... smile) Leć kofana i wracaj szybko
                          • annalalik :) 02.05.05, 08:49
                            Wszystko ok Pszczółko. Wiem o co Ci chodziło smile Dzięki smile)))))
                        • tola79 Re: dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 08:52
                          Anulka, Tobie też dzięki serdeczne, że rozjaśniłaś niekumatej i
                          niedoinformowanej babie... wink Ech... chyba niepotzrebnie pytałam... tylko że
                          nie chciałam walnąć jakiejś gafy, a teraz czuję się właśnie tak, jakbym to
                          zrobiła sad
                          • annalalik TOLA 02.05.05, 08:54
                            przecież to normalne że spytałaś. Nie walnęłaś gafy żadnej. Nie denerwuj się.
                            Jest wszystko ok. Myślę, że każda z nas już całą tą sytuację przetrawiła smile)
                            • tola79 :-) 02.05.05, 09:09
                      • wandana Re: dobra mam 20 minut na autobus.... 02.05.05, 09:20
                        Tak jak mówisz, co mam być to będzie, na wiele rzeczy nie mamy wpływu, ale
                        przeciez zawsze trzeba mieć nadzieję. Tak czy inaczej modlę się i trzymam
                        bardzo mocno kciuki.
                        wandana
    • pszczolaasia a tak naprawdę muszę lecieć... 02.05.05, 08:49
      Pasmile
      • tola79 Re: a tak naprawdę muszę lecieć... 02.05.05, 08:52
        Pszczooooołaaaa czekamy na Ciebie
      • annalalik No i cała to nasza Pszczoła 02.05.05, 08:56
        poleciała smile)
        No ale pod koła to mam nadzieje się nie rzuci smile))
        • tola79 Re: No i cała to nasza Pszczoła 02.05.05, 09:52
          Wiecie co? Zrobiłam teścik Aty rodzince i wynik jest zatrważający. Moja rodzona
          siostra podobnie jak ja ma mentalność mordercy smile)) Nasza mama powiedziała, że
          w pwypadku nas dóch, to nic jej nie zdziwi wink Reszta jest normalna wink
          • annalalik Tola 02.05.05, 09:54
            Szok - ale wszystko zostaje w rodzinie smile)
    • annalalik Nie wiem czy to mój komp 02.05.05, 11:01
      czy też forum tak dziś nawala. Strasznie wolno mi chodzi stronka forum. Nie
      wiem dlaczego i jak jest u Was.
      • tola79 Re: Nie wiem czy to mój komp 02.05.05, 11:02
        U mnie normalnie, ale puk, puk, żeby nie zapeszyć wink
        • annalalik Re: Nie wiem czy to mój komp 02.05.05, 11:11
          No to nie wiem co się dzieje sad
        • annalalik Re: Nie wiem czy to mój komp 02.05.05, 11:12
          teraz jest troche lepiej ale nie chce przechwalic
          • patka05 Re: Nie wiem czy to mój komp 02.05.05, 11:22
            Heja smile
            Chyba serwer gazecie nawala. Poczta też chodzi jak żółw.
            No nic na to poradzić nie można smile

Pszczółko- myślę o Tobie. Bądź dzielna kochanie!

pozdrawiam,
            patka
            ---
            Czekam na sierpień
          • annalalik I przechwaliłam :(( 02.05.05, 11:25
            • tola79 Re: I przechwaliłam :(( 02.05.05, 11:28
              he he, ja też smile a przecież odpukałam!
    • izutek Re: Nowy dzień - nowy wątek. Dzień Dobry Światełe 02.05.05, 11:19
      hej dziewczynki!

pszczola - kciuki w pogotowiu za Twoja bete!!! wierze, ze wszystko bedzie OKI!

a dziewczynki... tylko nie krzyczcie... czy 9dpo mozna zrobic bete??? jutro mam
      10dpo, ale jest swieto sad i wszystko zamkniete na klucz sad
      • patka05 Re: Nowy dzień - nowy wątek. Dzień Dobry Światełe 02.05.05, 11:28
        A nie wytrzymasz do środy? W 9dpo może beta już wyjść, ale równie dobrze nie
        musi- a pewnie zmartwi cię wynik ewentualnej nieciążowej bety, która wcale braku
        ciąży oznaczać nie musi suspicious Skomplikowane zdanie mi wyszło, ale mam nadzieje ze
        się domyślisz o co mi chodziło suspicious

Trzymam za Ciebie kciuki, skarbie! Daj znać, jaką decyzję podejmiesz smile

pozdrawiam,
        patka
        ---
        Czekam na sierpień
      • annalalik Izutek 02.05.05, 11:28
        to zrób pojutrze! Kiedy masz mieć @? Bo ja to czekałabym do dnia @ by się nie
        rozczarować. To czy dziś Ci beta wyjdzie dobrze to zależy od Twojego organizmu
        ale mnie sie zdaje, że jest trochę za wcześnie
        • izutek Re: Izutek 02.05.05, 11:36
          ostatnio test sikany wyszedl mi juz w 10dpo.. faza lutealna u mnie - 12 dni..
          dzisiaj 9dpo... hmmm... wiem, ze jest prawdopodobienstow rozczarowania sie, ale
          wole chyba wiedziec nawet ze sie np udaje - dochodzi do zaplodnienia i pozniej
          jest problem z zagniezdzeniem.. albo czym kolwiek innym - ale to chyba byl by
          jakis sygnal do tego, zeby szukac przyczyny... nie wiem czy mam racje...
          z jedej str chce zrobic, a z drugiej sie boje.. i chyba nie pojde.. sama nie
          wiem...
          • annalalik Re: Izutek 02.05.05, 11:44
            Poczekaj do środy i wtedy jeśli @ nie będzioe to zrób betę (ja bym tak
            zrobiła). Jutro możesz zawsze, jeśli bedziesz bardzo chciała, zrobić test
            sikany. Ja życzę Ci II z całego serca.

Teraz lecę na miasto - może poźniej będzie lepiej z serwerem.
            PSZCZÓŁKO - daj znać co z tą Twoją betą.
            • kruszyna75 Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 11:53
              Pszczółko - melduj się szybciutko jak tylko wrócisz i jak dostaniesz wynik
              Izutku - poczekaj do środy z betą, teraz mogłaby nie wyjść
              Tola - Ania i Pszczółka opowiedziały Ci już historię więc powtarzać się nie
              będę, one są po prostu the best smile)))))))))))))))))))))

Kurczaki, miałam jechać dzisiaj do Kazimierza i nic z tego nie wyszło, może
              namówię Tomcia na ogród botaniczny smile
              • tola79 Re: Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 11:57
                Cześć Kruszynko smile)) Mmmmm Kazimierz piękny jest! Zazdroszczę Wam troszku tego
                wolnego, bo ja nie wiadomo, czy i jutro nie będę musiała przyjść do pracy...
                Ale za to dzisiaj po południu przyjedzie do mnie moja świadkowa smile))
                • kruszyna75 Re: Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 12:15
                  no właśnie, wstyd się przyznać ale w Kazimierzu jeszcze nie byłam.
                  Mam ochote na jakieś lody więc chyba naprawdę wyciągnę Tomcia gdzieś na maisto.
                  Tola, a dlaczego jutro do pracy??????????????????
                  • tola79 Re: Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 12:26
                    Tak "zasugerował" mój szef. Dowalił mi obowiązków, a na moje niesmiałe
                    stwierdzenie, że fizycznie nie wyrobię,... patrz wyżej uncertain
                    • kruszyna75 Re: Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 12:44
                      do d... z takim szefem sad a on niby też przyjdzie jutro?
                      • tola79 Re: Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 13:02
                        Taaaaa... przyjdzie, aż się zdziwię. Aktualnie szefostwo mnie olewa, właśnie
                        doświadczyłam smile
                        • kruszyna75 Re: Cześć Dziewczynki :) 02.05.05, 13:36
                          no tak wiedziałam, że to raczej pytanie retoryczne powinno być smile
            • tola79 Re: Izutek 02.05.05, 11:58
              Izutku, ja też bym poczekała do środy, kochana, wytrzymasz!
    • pszczolaasia wię dziewczyny tak... 02.05.05, 12:24
      mam wyniki bety- 1364 sa 2 opcje
      - jest ciąża
      - jest- ale pozamaciczna
      mój doktorek jedzie do mojego ośrodka, ja też idę tam zaraz i sie okaże....
      wiecie nigdy nikogo o to nie prosiłam...ale jestem w strachu jak nigdy... mam
      prośbę pomódlcie się trochę za mnie.... ja...normalnie ręce mi się trzęsą... na
      razicho.....
      • tola79 Re: wię dziewczyny tak... 02.05.05, 12:26
        Pszczółko! Jestem z Tobą!!!
      • kruszyna75 Re: wię dziewczyny tak... 02.05.05, 12:42
        jedź Pszczółko, a raczej leć smile jesteśmy z Tobą
      • patka05 Re: wię dziewczyny tak... 02.05.05, 12:44
        Trzymaj się kochana!

pozdrawiam,
        patka
        ---
        Czekam na sierpień
      • wandana Re: wię dziewczyny tak... 02.05.05, 14:39
        Jestem z Tobą myslami .... modlę się też i czekam na wieści
    • jedna_chwilka to ja... 02.05.05, 12:51
      Boszsz...po co człowiek pije! Już never (hihi)
      Rormalnie Pszczoła...na cynk od Tiebia czekam. Ja gupia jestem i już nic z tego
      nie kapuję. Co to się oznacza oprócz tych dwóch wersji (bo ja tej drugiej nie
      przyjmuję!) ja nie mogę.
      Ania - jesteś Bohaterem. Ubóstwiam Cię. zresztą jak każdą z was po kolei, razem
      i osobno.
      Dobra idę do tych skacowańców, bo gupio tak, ze ja tu a oni tam dochodzą...
      Pszczoła czy to dziś jeszcze będzie wiadomo?
      • jedna_chwilka aha i będę się modlić 02.05.05, 12:52
        bardzo żarliwie, czy jak by cuś to mogie smsem, bo tak dziś wyjatkowo mi nie
        wypada gości na dole zostawiać i biec do komputerka na górę.Błagam, pls
        • annalalik Boszzzzzz 02.05.05, 13:09
          Pszczoła ja sie modlę - kurcze wierzę że będzie dobrze. Trzeba wierzyć. Od
          kilku dni już się modlę - bo kurcze pragnę by było wszystko dobrze z Tobą i byś
          była szczęśliwa.

Kasiu ja byłam na lodach - pomogły na dziwny nastrój. W Kazimierzu też nigdy
          nie byłam - wstyd i dla mnie.

Jagoda - ty weź przestań - razem żeśmy działały tak jak serducha mówiły i ok.
          Było i jusz. Nie bohateruj mi tu bo też się zacznę przezywać smile))

Tola - Twój szef chyba trochę przegina ale cóż poradzić. Też miałam takiego
          szefa (pracowałam w wigilie do 18 i w sylwestra do 21 czasem) więc Cię rozumię.

SZLAK MNIE TRAFIA JAK TO WOLNO HULA
      • kruszyna75 Re: to ja... 02.05.05, 13:38
        Jagoda, to impra sie udala smile)))))))))))) ale wnosze, ze kacyk te nie maly smile
        Trzymaj sie dzielnie i nie mow never, Ty jeszcze z nami musisz się kiedyś
        spić smile)))))))))))))))))))
        • ata76 Re: to ja... 02.05.05, 13:51
          Cześć!!!

na prośbę Pszczoły Asi przekazuję, że Asia po spotkaniu z ginem pojechała do
          szpitala, bo jest podejrzenie ciąży pozamacicznej. Jak będę wiedzieć coś więcej
          to dam Wam znać!!!!
          • annalalik Re: to ja... 02.05.05, 13:59
            Shit

Dalej się trzeba modlic
            • jedna_chwilka Re: to ja... 02.05.05, 14:05
              nosz kurde...!
              to rozwiązanie nikomu się nie podobało!
              ufam...
              • annalalik :( 02.05.05, 14:23
                Czekajmu spokojnie na dalsze wiadomości... Może to się nie potwierdzi
                • tola79 Re: :( 02.05.05, 14:35
                  Czekamy...
        • jedna_chwilka Re: to ja... 02.05.05, 14:06
          Kruszynko, ja nie mam kacyka, za to przyjaciele dzis chorują.
          Ja jak już nie mogę, a zapala mi sie zawsze kontrolka, to idę się zdrzemnąć w
          trakcie imprezy a potem piję herbatkę smile
          • cytrusowa czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:03
            ledwo co wrocilam i czytam, czytam...
            no mam nadzieje, ze Pszczola juz wszystko bedzie miala wyjasnione w tym
            szpitalu - niech to sie wszystko jak najszybciej rozwiaze, bo sie kobita
            nerwicy nabawi, nie?

jak tam leniuchowanie?

tu nie swetuja - swinie! Ale w czwartek swietuja, wiec wolne jest.

upal, upal - ja chce morze moje ukochane!!!
            • annalalik Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:06
              U mnie tez upał - 26 st w cieniu (wskazuje mój termometr nowy - dziś kupiony
              hihi)
            • tola79 Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:08
              Chyba się też ewakuuję zaraz do domu, bo już ma dośc tego wybałuszania gał w
              monitor i klepania w klawiaturę. Bo pogoda jest cudna smile
              Tyle że wtedy nie będę wiedziała co z Pszczółką naszą kochaną... w domu
              internetu niet... Ale może jutro zajrzę.
              Buźka Cytrusko smile)
              • annalalik Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:11
                Tola to jak chcesz to mi na priva napisz nr komorki to Ci posle smsa zebys sie
                nie martwila. I lec do domu biedactwo a nie siedz w tak piekna pogode w pracy!!
                • tola79 Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:17
                  Dzięki Anulka, sprawdź pocztę smile
                  • annalalik Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:19
                    Nie ma sprawy Toluś. Nie ma sprawy smile)
                    Leć do domku i odpocznij.
                    • tola79 Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:23
                      Dzięki raz jeszcze smile)))) Zwijam manatki na dzisiaj, i tak czuję, że przestaję
                      myśleć.
                      Duuuuużo słoneczka wam życzę, trzymajcie się, pa!
                      • annalalik Re: czesc laski nebeskie 02.05.05, 15:29
                        pa Toluś - wypocznij sobie
    • annalalik To pewnie trochę potrwa ehhh... 02.05.05, 15:01
      • izutek no... 02.05.05, 16:33
        pszcolko - ja wierze w to, z bedze dobrze! innej opcji nawet do glowy nie
        dopszczam!!! mysle o Tobie.. i nie moge sie doczekac na wiesci..

a ja.. nie wytrzymalam! nie pojechalam na bete, ale zrobilam Quick Vue.. i co??
        i jest!!! taka jeszcze niesmiala - jasna - bo 3 dni przed @, no i 9 lub 10dpo..
        ale jest wyrazna.. nie tylko ja ja widzoialam!!! wink no... i ni wiem co mam
        robic.. ide w czwartek do gina.. w termin @.. nec mi cos doradzi.. bo ja nie
        wiem czy po mikroporonieniu (w 6t sad ) powinnam cos teraz brac, czy nie...
        zielona estem.. ale tak baaardzo pragne zeby bylo dobrze!!! nie nastawiam sie
        jeszcze, bo wiadomo.. ale mam taka cichutka nadzieje, ze teraz sie uda... bede
        sie o to modlila..
        • tromysza Re: no... 02.05.05, 16:35
          izutek, sorry, że się wtracam, ale dostałam oficjalną zgodę od ani. Ha!!! Cały
          czas myślę o pszczołaasi. trzymam za Nią mocno kciuki i czekam na wieści. Kiedy
          mają być te wieśći? jeszcze dzisiaj?
          A Ty izutku, ile się starałaś przed poronieniem? i teraz, jeśli to jest To
          (czego Ci życzę...) o jak szybko po poronieniu zaszłaś?
          • izutek Re: no... 02.05.05, 16:43
            tromyszko.. ja tez nie moge sie doczekac wiesci od pszczoly!

pierwsza ciaza u mnie - po 4 cyklach (intensywnych z testami i jeden z
            monitoringiem..), mikroporonienie - blo wlasnie w zeszlym cyklu.. 10 dni po
            terminie spodziewanej @.. oczywiecie nie maialm zabiegu, lekarz nie zalecil nam
            przerwy w starankach kazal traktowac to poronienie jak @ i starac sie o ile
            psychika mi na to pozawala.. bylo ciezko, ale pragnienie okazalo sie
            silniejsze.. no i.. teraz mam nadzieje, ze to to.. to bylby dokladnie kolejny
            cykl po stracie kropeczki...
            nie wiem jakie sa praktyki, czy bede musiala cos brac, jezeli to faktycznie
            teraz sie dobrze skpnczy..
            • annalalik Re: no... 02.05.05, 16:47
              Izutku powiem Ci, że nawet szybko Wam się udało. Ja już 11 cykl się staram...
              To mnie czasem dobija no ale co poradze...
              Życzę Ci by teraz wszystko Ci się udało kochana!!
        • annalalik ... 02.05.05, 16:41
          Izutku - gratuluję II kreseczki. Mam nadzieję, że ciąża przebiegnie spokojnie.
          Zrób jeszcze betę dla pewności.

Tromyszko - bo ja dyżurna jestem tutaj hehe!! A tak serio to myśmy Ci
          namieszały w Twoim wątku to czemu byś nie miała zaglądnąc na "nasz". Witamy Cię
          serdecznie. Cały czas czekamy na wieści o Pszczółce. Myślę, że będą jeszcze
          dziś. Ja sie modlę by było wszystko z nią ok.
          • izutek Re: ... 02.05.05, 16:50
            zrobie bete w srode.. zobaczymy...
            tak na prawde staralismy sie pol roku.. ale oststnie cykle (5) byly takie
            bardzo zaangazowane.. testy owu i monitoring...
            oj... modle sie..
          • patka05 to ja też 02.05.05, 16:52
            To ja też się na Wasz wątek tak bez zaproszenia przeniosłam... nie pomyślałam,
            żeby zapytać, czy mogę?
            Myślałam, że to taka swoista kontynuacja "starających się po poronieniu".
            Raz, że chyba jestem uzależniona od forum, dwa, że na innych wątkach niewiele
            się dzieje i tak jakoś wyszło suspicious Z niektórymi z Was się już przecież znam suspicious
            Jeśli mam się nie wtrącać to mi to po prostu powiedzcie wink Nie chciałabym
            przeszkadzać.

Izutku- gratuluję! Dbaj o siebie, wypoczywaj i daj znać po rozmowie z ginem! smile

pozdrawiam,
            patka
            ---
            Czekam na sierpień
            • annalalik Re: to ja też 02.05.05, 16:56
              no jak bozie kocham zwariowała!!! Pytać czy może no nie!! Jakby to Pszczoła
              usłyszała....
              Ale tak Ci powiem szczerze jak to z nami jest - ja jak tu pierwszy raz
              przyszłam to mi powiedziały dziewczyny że wkupne to dowcip i fotka! Każda
              dziewczyna się musiała wkupić hihi. Dziś może nie jest dzień na dowcipy ale
              fotkę możesz przesłać - wystarczy do mnie a już ja ją poślę do naszych
              dziewczyn. Bez obaw - nie jest nas wiele. Możesz się też dopisać do naszej
              wspaniałej listy jak już się wkupicie. Ale to poźniej
              • patka05 Re: to ja też 02.05.05, 17:05
                Poszukam jakiejś fotki i jeszcze dziś postaram się wysłać suspicious
                A wasze też dostanę? ;P

pozdrawiam,
                patka
                ---
                Czekam na sierpień
                • annalalik Re: to ja też 02.05.05, 17:10
                  tak - jak poslesz swoja to ja tez Ci wrzuce nasze fotki. Mam taki specjalny
                  katalog wiec zobaczysz kazda z nas smile)
            • jedna_chwilka my zawsze bardzo chętnie witamy :) 02.05.05, 16:57
              wszystkie dziewczyny, które tylko na chwilkę do nas zaglądną.

Tromyszko - dziękujemy za Twoje zrozumienie i serce, po prostu jesteśmy z Tobą

Pszczółko... - ten czas tak się dłuży

Izutku - nosz szczęście, czy raczej jego początek smile
              • annalalik Jagoda!! 02.05.05, 17:07
                Bo ja niedługo wychodzę z mężem oglądać jakieś monitory dla nas. Napiszesz mi
                smsa jak coś Asia kochana napisze?? Bardzo Cię proszę!!
            • tromysza Re: to ja też 02.05.05, 16:58
              moja ginka to samo powiedziała o moim poronieniu, że mam potraktować to jak
              spóźnioną tydzień @- to trudne, ale gdyby nie bety i testy nawet bym o tej
              ciąży nie wiedziała,
              ja Ci powiem, izutku, że kompletnie sie wyluzowałam- nie umiem byc nakręcona.
              nie wiem czy to "poddanie sie" czy spokój. Po prostu będzie co ma być. już tyle
              nerwów straciłam.
              Aniu, a Ty się czymś wspomagasz? masz monitoring itd? bierzesz coś?
              • tromysza Re: to ja też 02.05.05, 17:01
                zaraz wam wyślę jakieś zdjęcie- ale muszę znaleźć.
                • annalalik Re: to ja też 02.05.05, 17:08
                  acha!! możliwę ze za jakieś 2 cykle jak sie nie uda to tez bede stymulowana CLO
                  jak Twoja koleżanka Tromyszko
              • annalalik Ja 02.05.05, 17:04
                miałam w tym cyklu monitoring (w 10 dc pęcherzyk był 9 cm ale od tamtego czasu
                nie byłam na usg z różnych powodów i nei wiem czy pękł czy co - tempka na to
                nie wskazuje bo ciągle niska), oprócz tego biorę duphaston ze względu na bardzo
                niski PRG.
    • annalalik Jeśli macie ochotę dopiszcie się 02.05.05, 17:06
      1. asiulka1976, Joanna z Gdanska,28lat,w związku od 13 lat ale mężatka od
      roku do tej decyzji przyczynił się nasz Aniołek który spogląda z nieba.
      Starania w toku...

2. romkaforever, Romka z Piły, mężatka od sierpnia 2004, Aniołek -
      grudzień 2004

3. annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004
      mężatka. Starania 11 cykl. Zmieniłam ginka i teraz nareszcie jestem traktowana
      poważnie. Czekam na efekty starań i ostatnio znów jakby opadam z sił trochę…

4. joana5 - Joanna, Kraków, lat 28 (rocznikowo 29, ale ciii...) mężatka,
      Aniołek w grudniu 2004, pierwszy cykl starań – ale za to jaki skuteczny 

5. jedna_chwilka Jagoda z Wwy, mężatka od 2000 (żeby było łatwo liczyć)
      ale znamy się dość długo, bo coś koło 10 lat, starania od kwietnia 2004, 33
      lata – malkontentka z dużym poczuciem (czasem abstrakcyjnego) humoru, bezdomna
      , przygarnięta przez rodziców męża – chyba na krótko bo kto oprócz Pana ze mną
      by wytrzymał?

6. alejandra1 - Ola lat 31, starania od września, na razie bez męża,
      zobaczymy co los przyniesie, mamy z moim Panem dość specyficzne podejście do
      instytucji małżeństwa... zniknęła nam…

7. ata76 - rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8
      cykl starań, a może już nawet 9 jeśli jutro @ przyjdzie , generalnie
      PESYMISTKA, motto życiowe: JEŚLI COŚ MOŻE SIĘ NIE UDAĆ NIE UDA SIĘ NA PEWNO!
      Zaczerpnięte z praw Murhiego – dane do zaktualizowania

8. beatrice73 - rok ur jak w nicku, z obrączka od 2003 r i od razu
      przystąpiliśmy do dzieła, ale jak na razie żadnych pomyślnych wieści sad co do
      nadziei jak w sinusoidzie, raz na górze raz na dole... nie za często mogę z
      wami posiedzieć i już mi z tego powodu źle sad, ale od czasu do czasu na pewno smile

9. pszczolaasia - Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9
      lat, aniołek w lutym 2005… starania w toku po uzyskaniu zgody przystojnego do
      nieprzytomności ginekologa smile dane do zaktualizowania

10. nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w
      związku
      4 lata dłużej, mama 3,5 letniego Bartusia, od 18 cykli starania o rodzeństwo (
      zamówienie na siostrzyczkę wink )

11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jeden Aniołek – Julka –
      16 miesięcy, która właśnie mi wyłącza komputer, lat 26 prawie, na razie siedzę
      w domu i wychowuje, staramy się o drugiego bobaska – też zniknęła

12. Kasia z Warszawy, już nie starająca się, ale co tam piszę, żebyście
      wiedziały któż zacz ta kruszyna75. Mam 30 lat, od 3,5 roku szczęśliwa mężatka z
      takim jednym wariatem co mnie chciał smile Udało się w 3 cyklu, Dzidzia zapowiada
      się na święta Bożego Narodzenia.

13. Cytrusowa - Madzia, lat 28 w metryce, w duszy gówniara około 18 latsmile
      mąż jedyny, od września 2004 roku, burzliwe acz krótkie narzeczeństwo, jeszcze
      lepszy sposób poznania się - po prostu bajka dla dorosłych, hehe.
      W grudniu Wodniczka Madzia odstawiła ostatecznie pigułki ku wielkiej radości
      Marcinka - Lwa, który od razu chciał robić potomka.
      Upłynęło kilka m-cy, potomka brak ale jego pojawienie się jest na jak
      najlepszej drodze. Wodniczka nie pracuje tu na obczyźnie, bo ma za duże
      wymagania - nie chce sprzątać Niemcom po domach czy niańczyć małe Szwabki. Woli
      się uczyć języka niemieckiego i z boku obserwować tę zwariowaną kulturę w tym
      wielokulturowym mieście. Maniaczka książek, słodki leniuszek i przytulanka,
      indywidualistka o ciętym w razie potrzeby języku

14. bania79 - Basia z Wrocławia, latka wg. nicka, zakochana od stycznia
      1999, mężata od września 2003; kwiecień to 3 m-c starań; wszystko co robię,
      robię bardzo intensywnie i na maksa się wczuwam...Tak jest z pracą, urządzaniem
      mieszkanka i robieniem dzidziora!!! Mężuś bardzo wspierający i kochany!

15. Tola79 - Mam 26 lat (no.... jeszcze nie, ale w sierpniu już) Mężatka od
      sierpnia 2003 (i to będą też urodzinki smile) czyli po sąsiedzku z banią, która
      się weseliła we wrześniu, tak? smile W związku jakieś....4 lata? Staramy się
      łącznie jakieś 8 m-cy, ale to tak zbierając do kupy, bo niestety zdarzają nam
      się przerwy, mąż ma taką pracę, heh... A że jestem wojownicza w sprawach
      remontowych, to tez już wiecie

16. Zebra51- 29 lat. Staram się po marcowej stracie. Zielone światło ujrzę
      za miesiąc. Na razie boksuję się z lekarzami. Warto dodać, że od ubiegłego roku
      jestem szczęśliwą posiadaczką najprzystojniejszego Małżowina w całej UE wink

17. Cleo- Justyna z Warszawy, lat 28, mężatką to dopiero będę w lipcu; staż
      4 latka, mam synka 7 lat i Aniołka-listopad 2004.
      • annalalik NIE KOPIUJCIE CALEGO 02.05.05, 17:08
        tylko wpiszcie sie jako kolejny numer. Ja to dopisze i jusz
        • cytrusowa taaaa 02.05.05, 17:14
          to ja wam tez kofane sle swoj nr kom - smsowac mogiemy bezkarniesmile

no, juz sie nerwuje co tam z Pszczolą - ale pewnie nie dowie sie tak od razu...

widze tez, ze swieza krew do nas dloączyła - i gut, jak tu mowią, tylko prosim
          foty i kawalysmile

duzo jeszcze chcialam napisac, ale z wrazenia nie wiem co...oj ja biedna...
          • asiulka1976 wrocilam z deszczowej majówki 02.05.05, 17:22
            i to co czytam to po prostu brak słów (chodzi o pszczole)moje opowiadanie jak
            było to nie na dziś - teraz czekamy na wiesci od aty !!!!!!
      • tromysza Re: Jeśli macie ochotę dopiszcie się 02.05.05, 17:17
        annalalik napisała:

> 1. asiulka1976, Joanna z Gdanska,28lat,w związku od 13 lat ale mężatka od
        > roku do tej decyzji przyczynił się nasz Aniołek który spogląda z nieba.
        > Starania w toku...
        >
        > 2. romkaforever, Romka z Piły, mężatka od sierpnia 2004, Aniołek -
        > grudzień 2004
        >
        > 3. annalalik, Ania z Chorzowa, 25 lat, w związku 4,5 roku, od 14.08.2004
        > mężatka. Starania 11 cykl. Zmieniłam ginka i teraz nareszcie jestem
        traktowana
        > poważnie. Czekam na efekty starań i ostatnio znów jakby opadam z sił trochęR
        > 30;
        >
        > 4. joana5 - Joanna, Kraków, lat 28 (rocznikowo 29, ale ciii...) mężatka,
        > Aniołek w grudniu 2004, pierwszy cykl starań – ale za to jaki skuteczny &
        > #61514;
        >
        >
        > 5. jedna_chwilka Jagoda z Wwy, mężatka od 2000 (żeby było łatwo liczyć)
        > ale znamy się dość długo, bo coś koło 10 lat, starania od kwietnia 2004, 33
        > lata – malkontentka z dużym poczuciem (czasem abstrakcyjnego) humoru, bez
        > domna
        > , przygarnięta przez rodziców męża – chyba na krótko bo kto opróc
        > z Pana ze mną
        > by wytrzymał?
        >
        > 6. alejandra1 - Ola lat 31, starania od września, na razie bez męża,
        > zobaczymy co los przyniesie, mamy z moim Panem dość specyficzne podejście do
        > instytucji małżeństwa... zniknęła nam…
        >
        > 7. ata76 - rocznik jak w nicku; mężatka od 2001 roku, Pomorzanka z Gdyni, 8
        > cykl starań, a może już nawet 9 jeśli jutro @ przyjdzie , generalnie
        > PESYMISTKA, motto życiowe: JEŚLI COŚ MOŻE SIĘ NIE UDAĆ NIE UDA SIĘ NA PEWNO!
        > Zaczerpnięte z praw Murhiego – dane do zaktualizowania
        >
        > 8. beatrice73 - rok ur jak w nicku, z obrączka od 2003 r i od razu
        > przystąpiliśmy do dzieła, ale jak na razie żadnych pomyślnych wieści sad co do
        > nadziei jak w sinusoidzie, raz na górze raz na dole... nie za często mogę z
        > wami posiedzieć i już mi z tego powodu źle sad, ale od czasu do czasu na
        pewno :
        > )
        >
        > 9. pszczolaasia - Asia, lat..... 31... mężatka ..... od UWAGA!!!!! 9
        > lat, aniołek w lutym 2005… starania w toku po uzyskaniu zgody przystojneg
        > o do
        > nieprzytomności ginekologa smile dane do zaktualizowania
        >
        > 10. nitka111 - Anita z Krakowa lat 30, mężatka od września 2000r ale w
        > związku
        > 4 lata dłużej, mama 3,5 letniego Bartusia, od 18 cykli starania o rodzeństwo
        (
        > zamówienie na siostrzyczkę wink )
        >
        > 11. tuptuch – Magda, mężatka od 2002r. Na stanie jeden Aniołek – J
        > ulka –
        > 16 miesięcy, która właśnie mi wyłącza komputer, lat 26 prawie, na razie
        siedzę
        > w domu i wychowuje, staramy się o drugiego bobaska – też zniknęła
        >
        > 12. Kasia z Warszawy, już nie starająca się, ale co tam piszę, żebyście
        > wiedziały któż zacz ta kruszyna75. Mam 30 lat, od 3,5 roku szczęśliwa mężatka
        z
        >
        > takim jednym wariatem co mnie chciał smile Udało się w 3 cyklu, Dzidzia
        zapowiada
        >
        > się na święta Bożego Narodzenia.
        >
        > 13. Cytrusowa - Madzia, lat 28 w metryce, w duszy gówniara około 18 latsmile
        > mąż jedyny, od września 2004 roku, burzliwe acz krótkie narzeczeństwo,
        jeszcze
        > lepszy sposób poznania się - po prostu bajka dla dorosłych, hehe.
        > W grudniu Wodniczka Madzia odstawiła ostatecznie pigułki ku wielkiej radości
        > Marcinka - Lwa, który od razu chciał robić potomka.
        > Upłynęło kilka m-cy, potomka brak ale jego pojawienie się jest na jak
        > najlepszej drodze. Wodniczka nie pracuje tu na obczyźnie, bo ma za duże
        > wymagania - nie chce sprzątać Niemcom po domach czy niańczyć małe Szwabki.
        Woli
        >
        > się uczyć języka niemieckiego i z boku obserwować tę zwariowaną kulturę w tym
        > wielokulturowym mieście. Maniaczka książek, słodki leniuszek i przytulanka,
        > indywidualistka o ciętym w razie potrzeby języku
        >
        > 14. bania79 - Basia z Wrocławia, latka wg. nicka, zakochana od stycznia
        > 1999, mężata od września 2003; kwiecień to 3 m-c starań; wszystko co robię,
        > robię bardzo intensywnie i na maksa się wczuwam...Tak jest z pracą,
        urządzaniem
        >
        > mieszkanka i robieniem dzidziora!!! Mężuś bardzo wspierający i kochany!
        >
        > 15. Tola79 - Mam 26 lat (no.... jeszcze nie, ale w sierpniu już) Mężatka od
        > sierpnia 2003 (i to będą też urodzinki smile) czyli po sąsiedzku z banią, która
        > się weseliła we wrześniu, tak? smile W związku jakieś....4 lata? Staramy się
        > łącznie jakieś 8 m-cy, ale to tak zbierając do kupy, bo niestety zdarzają nam
        > się przerwy, mąż ma taką pracę, heh... A że jestem wojownicza w sprawach
        > remontowych, to tez już wiecie
        >
        > 16. Zebra51- 29 lat. Staram się po marcowej stracie. Zielone światło ujrzę
        > za miesiąc. Na razie boksuję się z lekarzami. Warto dodać, że od ubiegłego
        roku
        >
        > jestem szczęśliwą posiadaczką najprzystojniejszego Małżowina w całej UE wink
        >
        > 17. Cleo- Justyna z Warszawy, lat 28, mężatką to dopiero będę w lipcu; staż
        > 4 latka, mam synka 7 lat i Aniołka-listopad 2004.

18. Tromysza. Katarzyna. 28 lat (no dobra- za miesiac 29 brrr). Staram się o
        dziecko od września (z przerwami). Najważniejsi: mąż (niedługo mamy drugą
        rocznicę ślubu), dwa koty, dwa psy. W głowie: niezły ambaras. (mojej głowie,
        mojej...)
        • tromysza zdjęcie wysłałam do annalalik 02.05.05, 17:19
          a kawału nie opowiem za chiny, bo jestem w tym kiepska. O i trudno- chyba, że
          ściągnę od kogoś i Wam napiszę.
        • jedna_chwilka Tromyszko... 02.05.05, 17:19
          Bardzo nam jest miło cię poznać smile
        • patka05 Re: Jeśli macie ochotę dopiszcie się 02.05.05, 17:28
          19. patka05, Patrycja z Łodzi, lat 23. Od grudnia 2004 mężatka. Staramy się o
          dziecko od października. Mama dwóch Aniołków: Aniołek 30.XI.2004 (8 tc) i
          Aniołek 6.IV.2005 (11 tc). W obie ciąże zaszłam za pierwszym podejściem,
          niestety, bez szczęśliwego finału. Teraz przerwa do sierpnia, czas na psychiczne
          odsapnięcie i badania.
    • jedna_chwilka Asiulka 02.05.05, 17:23
      witaj Słońce.
      • tromysza oczywiście... 02.05.05, 17:33
        ja tępa- muszę skopiować wszystko. ech, sierota ze mnie. aniu, dostałaś
        zdjęcie? Bo nie wiem czy wysłałam z załącznikem. A przyślijcie mi swoje. ja mam
        jeszcze jakieś robione z kingą, ewulą i pamietka, ale nie mogę znaleźć
        • annalalik Re: oczywiście... 02.05.05, 17:35
          doszlo foto - wysylam wam nasze fotki
        • jedna_chwilka Re: oczywiście... 02.05.05, 17:40
          kasiu, doszło zdjątko, Ania musiała wyjść z mężem i odpowie zapewne po powrocie
          ale zdjątko już do nas rozesłała.
          Ania jest bardzo bardzo porządna (stąd ta "Dyżurna" do niej przylgnęło) i ma
          oddzielny katolago z naszymi fotami. jak ją znam, to pośle do ciebie na 100%
          Aha i jeszcze doczytałam się, że bardzo denerwowałaś się tym usuniętym
          wątkiem... niepotrzebnie, bo dyskusja była bardzo mądra i potrzebna tylko ten
          czas jakoś się nie splatał...
          • annalalik Re: oczywiście... 02.05.05, 17:41
            Ania jeszcze nie wyszla smile)
            Fotki juz sie rozsylaja smile
    • annalalik ehh 02.05.05, 17:39
      pszczola w szpitalu jest teraz; jak na wynik bety w macicy powinno byc cos
      widać a nic nie ma; gin powiedzial ze za 2 dni przyjdzie do niej do szpitala
      jak na razie robia badania. Także Asia zostanie w szpitalu... sad
      • jedna_chwilka Re: ehh 02.05.05, 17:43
        wyślę zaraz do niej smsa
        • annalalik Re: ehh 02.05.05, 17:44
          ja tez
          • tromysza Re: ehh 02.05.05, 17:48
            prześlijcie jej ode mnie mocne uściski. mocne, gorące. nie widać w macicy
            fasolki????? A to 6 tc, tak????? napiszcie.
            kochane, kiedy ona źle się poczuła? jak to było?
            • jedna_chwilka Re: ehh 02.05.05, 17:50
              w piątek rano plamić zaczęła...czuła się wcześniej baaardzo dobrze wynik bety w
              sob 83chyba4 dzis ponad 1000
            • annalalik Re: ehh 02.05.05, 17:53
              Ona miała plamienia i to ją zaniepokoiło. W macicy nic nie widać. Pszczoła
              będzie pisała nam na bieżąco co i jak - albo przez Atkę przekaże
        • annalalik Re: ehh 02.05.05, 17:49
          Pszczoła mi odpisała właśnie - kazała Was pozdrowic.
          • jedna_chwilka Re: ehh 02.05.05, 17:52
            ale ma doła....mysli ze jednak minie (ten dół oczywiście)
            Od Tromyszki pozdrowienia przesłałam.
            • annalalik Re: ehh 02.05.05, 17:55
              Ja tez od Tromyszki jej poslalam. Oprócz tego przesłałam jej nasze nr tel bo
              prosiła. Ona ma faktycznie doła sad(
          • patka05 Re: ehh 02.05.05, 17:53
            Niech się Pszczółka trzyma dzielnie i nie łamie! Dziewczyny, dawajcie znać na
            bierząco, jak będziecie mieć nowe wieści.
            Niestety, takie leżenie w szpitalu może być bardzo dołujące sad

pozdrawiam,
            patka
            ---
            Czekam na sierpień
    • jedna_chwilka Uwaga!!! 02.05.05, 17:53
      Pszczoła napisała, że jeak nie chcemy żeby beczała, to mamy przestać. Tofa
      nas....
      • annalalik Re: Uwaga!!! 02.05.05, 17:57
        Musimy dac jej luzu. Nie pisac - Ata nam wszystko przekaze napewno.
        • tromysza Re: Uwaga!!! 02.05.05, 17:59
          kurczę, dziwne... no ciąża jest, moim zdaniem na pewno. ale przy pozamacicznej
          musiałoby ją bardzo boleć z jednej strony. bolało ją? bo może jednak to
          późniejsza ciąża? Ale nie rozumiem, nie można zrobić USG jajowodów? no kurczę,
          jakaś paranoja.
          • jedna_chwilka Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:01
            Nie boli ją sad
            jedyny objaw to plamienie w piątek rano sad
          • annalalik Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:01
            Nie mowila ze boli. Robia jej teraz badania wszystkie wiecej nie wiem
        • jedna_chwilka Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:00
          taaak.
          Ania a októrej Ty wychodzisz?
          a mnie takiego maila z naszymi wszystkim zdjęciami byś wysłąła??? Ciekawam tak
          szystkie razem...
          chciałam tylko powiedzieć, że Tromyszka ho ho...
          • annalalik Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:02
            Ja czekam na samochod - znaczy az brat wroci z pracy
            MaIL Z WSZYSTKIMI FOTAMI??? wow ale sprobuje Ci podesłać - ale wieczorem ok? bo
            teraz sie do dziewczyn wysyla
            • jedna_chwilka Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:05
              no jak do szystkich slesz to i do mnie tyż...
              • annalalik Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:07
                ślę do "nowych dziewczyn" ale do Ciebie tez zaraz posle. Tylko nie wiem czy dam
                rade jeszcze teraz czy wieczorem jak wroce smile
                Strasznie tego duzo jest (i wielkie)
                • jedna_chwilka Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:08
                  moze byc i jutro smile przeciez ja wiem jak wygladamy...amoże sobie tez taki
                  katalożek założe
                  • annalalik Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:12
                    To bedzie kilka maili Jagoda wiesz. OK 5. No i po jednym ci zdjątku posle. Ja
                    mam po kilka kazdej ale wszystkie wyslac to bylby masohizm. Chyba ze innym
                    razem hehe
                    • tromysza Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:16
                      hmm, nowych dziewczyn smile)))). jeju, ale jestem głodna i nic dzisiaj nie
                      zrobiłam. nie mogę się zorganizować. a fuj. Jagoda- jakie ładne imię. bardzo,
                      bardzo.
                      • annalalik Re: Uwaga!!! 02.05.05, 18:18
                        No sorki za te "nowe" ale to bylo przeca i tak w "" wiec chyba wybaczycie. Jade
                        zaraz takze Jagoda jakby cos sie dzialo to pisz prosze na komorke kochana.
                      • annalalik TROMYSZKO 02.05.05, 18:23
                        A ktora na tym foto jestes Ty?
                        • tromysza Re: TROMYSZKO 02.05.05, 18:25
                          ja? ta w białej bluzce, proste włosy, grzywka. w poniedziałek wyślę wam jeszcze
                          zdjęcie ze spotkania z dziewczynami.
    • dorota53 Re: Nowy dzień - nowy wątek. Dzień Dobry Światełe 02.05.05, 18:20
      Dziwczyny dolaczam sie do Was, na watku dla starajacych sie po poronieniu nikt
      sie nie pokazuje, ale dorwalam was tutaj. Tak mi przykro z powodu Pszczolki,
      tez sie dziwie ze jesli jest podejrzenie ciazy pozamacicznej to dlaczego tego
      nie sprawdza tylko trzymaja dziewczyne w niepewnosci i strachu. Co tez ona musi
      teraz czuc...przekazcie jej prosze moje gorace pozdrowienia i niech wraca(ją)
      do nas szybko!
      Izutek gratuluje i uwazaj(cie) teraz na siebie.Pozdrawiam was wszystkie w ten
      sloneczny dziensmile
      • cytrusowa imię Jagoda 02.05.05, 18:24
        nie tylko miłe i ładne, ale i bardzo smacznesmile

mialam kiedys koleżankę,też Jagodesmile

a poza tym podoba mi sie też imię Malinkasmile

Jagodko ma, dzieki za info!!!

tromysza, fajne foto - od razu weidac reke profesjonalisty przylozoną do
        robienia fotysmile Ty, to ta na pierwszym planie, blondyna, si?
        • tromysza Re: imię Jagoda 02.05.05, 18:27
          tak, to ja.... tak, to była sesja do edytorialu. jesienią- ale tylko to zdj.
          mam w komputerze- bo nie wiem co zrobiłam ze zdjęciami ze spotkania z
          dziewczynami. muszę poprosić kingę o przesłanie jeszcze raz fot.
          • tromysza dostałam 02.05.05, 18:37
            Ale błagam- mojego nie zamieszczajcie na żadnej oficjalnej stronie do której
            wszyscy mają dostęp!!! na zawał bym zeszła i miałybyście mnie na sumieniu.
            O!!!!! jak zobaczyłam romke z tym piwem, to poczułam, że jak się zaraz nie
            napiję piwa z sokiem to zwariuje. A toć!!!
            • izutek Kochane.. 02.05.05, 18:49
              .. pozdrowcie pszczolke ode mnie plisss... trzymam za nia mocno kciuki...
              bardzo mocno!

a ja.. na razie nesmialo dziekuje za gratulacje i cieple sloa, ale jeszcze nie
              chce sie tak na maxa narkrecac.. wicie - ju jedno ogromne rozczaroanie
              rzeszlam.. to bylo okropne!!!
              • bach28 Re: Kochane.. 02.05.05, 18:54
                Pozdrowienia i kciuki za Pszczolasię!!
                A dla Izutka gartulację i uważaj na siebie
                Buziaki
            • kruszyna75 Wróciłam ze spacerku 02.05.05, 18:59
              i czytam sad((((( Mam nadzieję i się modlę, żeby było wszystko dobrze.
              Witaj Tromyszko i Patko i Dorotko, jak już tutaj dotarłyście to już nie
              uciekniecie. Ja się chyba stąd nigdy nie ruszę smile))
              Aniu daj znać czy wysłałaś dziewczynom moje zdjęcia też czy mam przesłać sama.
              • kruszyna75 Izutku!!!!! 02.05.05, 19:01
                Ja tak też nieśmiało gratuluje tych II kreseczek jak ona tak nieśmiała i sie
                pokazać nie chciała na maxa smile))) Zrób przed wizytą u gina jeszcze jeden test i
                idź koniecznie, zrób progesteron.
              • kruszyna75 Jagoda 02.05.05, 19:03
                Bo ja myślałam, że kaca masz jak pisałaś, że never już alkoholu, ja Ci
                imputować nic nie chciałam smile))))))
                U mnie też czasami się zapala czerwona lampka, ale niestety zdarzyło się, że ją
                ignorowałam smile
                • cytrusowa alkohol? 02.05.05, 19:34
                  oo, a która sie spiła?

brzmi interesująco...szczegóły proszę
                • jedna_chwilka Re: Jagoda 02.05.05, 19:36
                  wypiłam 5 drinczków ale lajtowych...mnie to się tylko wczoraj straśnie chciało
                  spać...wrażenia ostatnich dni ciągno mnie do wyrka, żeby tylko odpocząć i spać
                  ile wlezie...tak jakbym miała sobie już nie pospać...zara robota i wiadomo że
                  wcześnie wyjde a późno wróc.
                  • kruszyna75 Re: Jagoda 02.05.05, 19:38
                    a ja myślała, że z innych powodów ciągnie Cię do wyra smile)))))))))
                    • tuptuch witajcie!!! 02.05.05, 19:41
                      witajcie kochane dziewczynki!
                      • cytrusowa Re: witajcie!!! 02.05.05, 19:42
                        no właśnie. Od kiedy to zmęczenie ciagnie do wyra, a nie facet!!!
                      • tuptuch Re: witajcie!!! 02.05.05, 19:42
                        nie było mnie długo, bo byliśmy w podróży. aż pod uykraińska granicą i bardzo
                        się za wami stęskniłam.
                        • tuptuch Re: witajcie!!! 02.05.05, 19:46
                          opowiedzcie pokrótce co tam u was ? coś się zmieniło? czy macie jakieś dobre
                          wiadomości?
                          • kruszyna75 Re: witajcie!!! 02.05.05, 19:58
                            Cześć Tuptuch smile)))))
                            Oj dzieje się, dzieje. Pszczółka jest w szpitalu robią jej badania, bo ma
                            podejrzenie ciązy pozamacicznej.
                            • tuptuch Re: witajcie!!! 02.05.05, 20:02
                              od kiedy pszczola w szpitalu? wiecie cos wiecej?
                              • kruszyna75 Re: witajcie!!! 02.05.05, 20:28
                                Tuptuch, dzisiaj poszła, w piatek zaczęła plamić, alekarz na usg nie zobaczył
                                pęcherzyka, ale beta jej rośnie, więc albo to bardzo wczesna ciąża, albo
                                właśnie pozamaciczna.
                                • tuptuch Re: witajcie!!! 02.05.05, 20:51
                                  dziękujĘ kRUSZYNKO. oBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE. JUTRO POGADAMY. PA
                                  • annalalik Re: witajcie!!! 02.05.05, 21:04
                                    Czesc Madziu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    Gdzieś Ty była???

Kruszynko wysłałam dziewczynom wszystkie fotki - Twoja tez smile)
                                    • kruszyna75 Re: witajcie!!! 02.05.05, 21:08
                                      Aniu, dzięki wielkie smile))))))))))))))))))))
    • kruszyna75 oooooooooooooo 02.05.05, 21:11
      Ania, właśnie przeczytałam na gg, że masz nowy monitor smile))))))))) Ale masz
      fajowsko, mój rupieć też sie nadaje do wymiany.
      • annalalik Re: oooooooooooooo 02.05.05, 21:15
        No - wlasnie bylismy w sklepie i kupilismy. Moj staruszek tez juz nawalal.
        Teksty rozmazane a teraz to juz co innego. SUPER
    • annalalik MADZIA - TUPTUCH 02.05.05, 21:17
      Ty powinnaś dostać jakąś nagane czy coś!! Jak mogłaś wyjechać i nie powiedzieć
      nic?? Myśmy się martwiły. Pisałam maile do Ciebie. No nieładnie kożelanko smile)))
      • annalalik HALO?? 02.05.05, 21:27
        Gdzie wszystkie uciekły?
        • patka05 Re: HALO?? 02.05.05, 21:33
          Ja jestem smile
          Śledzę wątek, ale chwilowo się nie odzywam- piszę scenariusz zajęć do
          przedszkola na środę smile
          Aniu- chyba nie wszystkie fotki dostałam? Brakuje Ciebie, Tromyszy i pewnie
          jeszcze innych dziewczyn (w sumie dostałam 9 fotek, tylko tyle ich było?)

pozdrawiam,
          patka
          ---
          Czekam na sierpień
          • bania79 Re: HALO?? 02.05.05, 21:35
            cześć! Wpadłam na chwilkę i muszę nadrobić!!
            • annalalik Witamy 02.05.05, 21:38
              Czesc Banieczko. Jak tam weekend? wypoczywasz?
          • annalalik Re: HALO?? 02.05.05, 21:36
            No moja fotka jest na stronie a tromyszkę Ci posłałam chyba.. no ale ok - juz
            Ci poślę siebie jeszcze raz i Tromysze smile)
          • annalalik PATKA 02.05.05, 21:40
            Fotki Niteczki i Asiulki Ci nie posłałam bo znajdziesz je na stronie
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19346882&v=2&s=0
            Ja mam neostradę więc już i tak te zdjęcia mi się godzinę wysyłają. Zajrzyj
            tam - są tam foteczki. Chyba nawet Pszczoła jest.
            • patka05 Re: PATKA 02.05.05, 21:48
              Dzięki, nie pokojarzyłam, żeby zajrzeć na stronę "zobaczcie" i szukać tam
              naszych dziewczyn smile

pozdrawiam,
              patka
              ---
              Czekam na sierpień
              • annalalik Re: PATKA 02.05.05, 21:50
                No ale w mailu tez Ci poslalam smile
                • bania79 Re: PATKA 02.05.05, 21:55
                  Cześć Anulka. Dopiero kończę czytać. Bidulka z tej naszej Pszczoły. Konieznie
                  ją ode mnie pozdrów smsem, bo moze rzezcywiscie sama nie powinnam do niej
                  smarowac (chyba, że mi numer podasz!). No, ale nie chcę się narzucać! Może
                  rzeczywiście niech ma trochę so\pokoju! Nad morzem pogoda fatalna, więc smutno
                  mi, że wy się tam wygrzewacie w słońcu a ja tu maznę! Cześć Patka, miło mi cię
                  poznac!
                  • annalalik :) 02.05.05, 21:58
                    Banieczko - Pszczółka teraz jest w szpitalu i pewnie jest troche roztrzesiona
                    wiec nie bede narazie do niej pisala. Ale napisze jutro moze popoludniu i ja od
                    Ciebie pozdrowie. Wiesz - ona wie ze jestesmy z nia serduchami.
                    • bania79 Re: :) 02.05.05, 22:00
                      Pewnie Aniu, masz rację! ja wierzę, że z Pszczółką będzie dobrze! A ty jak się
                      dzisiaj miewasz?
                      • annalalik Re: :) 02.05.05, 22:07
                        U mnie dobrze smile) Tylko zakwasy mam troche ... na pośladkcha i łydkach... nie
                        pytajcie o nic please
    • jedna_chwilka Hallo 02.05.05, 22:02
      Kobity hejka, Banieczka strzałka
      Anusiu Bejb - w gazecie masz majlika od mła
      • annalalik Re: Hallo 02.05.05, 22:03
        Powiedz mi czy wypada zagadac do Tomka od Pszczoły? Bo go widze na gg.
        Chciałam go spytac jak ona sie czuje... psychicznie znaczy...
        Bo siem martwiem
      • bania79 Re: Hallo 02.05.05, 22:03
        Cześć Jagodka! Ja widzę, że ty imprezowy weekend masz! No pięknie, pięknie...
        To tylko ja taka grzeczna z teściami "się bawię"...
        • bania79 Aniu.. 02.05.05, 22:05
          Zagadaj. On napewno też to przeżywa i chciałby pogadać, a jeśli nie to da ci
          znać! Prześlij mu pocieszyciela ode mnie!
      • kruszyna75 Re: Hallo 02.05.05, 22:07
        Cześć Jagódko, jak samopoczucie?
        • bania79 Re: Hallo 02.05.05, 22:09
          Cześć Kruszynko. A ty jak się miewasz????? Ja oczywiście nie mogłam wytrzymać
          całego urlopu bez was! Na szczęście teściowie blisko cywilizacji są!
          • kruszyna75 cześć Banieczko 02.05.05, 22:11
            U mnie wszystko OK smile)))) Czuję się dobrze, ale już nie mogę się doczekać
            urlopu i ponad 2 tyg. bez pracy smile
            • annalalik Re: cześć Banieczko 02.05.05, 22:14
              i bez nas...
              smile))
            • bania79 Re: cześć Banieczko 02.05.05, 22:14
              No pewnie. Urlopik to piękna sprawa, ale ja powinnam była meteorologów słuchać,
              bo co nad morze się wybiorę to mnie ulewa łapie! bez sensu taki pobyt nad
              morzem! Ale to nic. Na spacerki chodzimy i staramy się nie przemęczać zbędnym
              myśleniem...
              A ty wybierasz się gdzieś, czy po prostu labę w domku będziesz uskuteczniać??
              • bania79 taaaaaaaa 02.05.05, 22:15
                mój urlopik też miał być bez forum... Co ty Ania w garbate aniołki wierzysz???
                Kruszyna właśnie na forum ten urlop będzie spędzać! hi hi
                • kruszyna75 Re: taaaaaaaa 02.05.05, 22:20
                  no właśnie Banieczko ciekawe ile wytrzymam zanim zaczne szukac e-cafe smile)))))))
              • kruszyna75 Re: cześć Banieczko 02.05.05, 22:17
                Wybieramy się do Francji, na Lazurowe Wybrzeże i jeszcze do Paryża na ślub
                przyjaciółki.
                Ania, zawsze gdzies można znaleźć e-cafe, ale fakt tak często to mnie wtedy nie
                będzie, ale potem nadrobię smile
                • annalalik Re: cześć Banieczko 02.05.05, 22:18
                  smile)) nop przeca zartowalam. A odpocznij ty sobie i nie martw sie niczym smile)
            • jedna_chwilka Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:16
              jest ok. Wieczorkiem teść wrócił z działki ale jestem sobie z Krzyskiem w
              pokoiku i dzialamy na 3 kompy smile
              Banieczko...a patrz jak to u mnie sie zlozylo, dlugi weekend a tu
              niespodziewajka - bez teściów smile
              Ania - a Ty wiesz jak mnie boli jeden krąg (kurde) Ci powiem, że ta
              ekwilibrystyka z nogami doprowadzi do zlego. Boszsz...też mam
              zakwasiochy...stara jestem to juz wiesz, mam je
              • annalalik Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:17
                no to widze ze mnie rozumiesz smile))
                A tak serio to ja nie wiem czemu te zakwasy. Nigdy ich nie bylo...
                • jedna_chwilka od ściskania mięśni :) 02.05.05, 22:19
                  • annalalik Re: od ściskania mięśni :) 02.05.05, 22:20
                    hehe
                    Jagoda co Ty dziewczyno z wątku "co sie stało" posłałaś? Jakieś wyjaśnienie? Co
                    napisałaś? Bo ja myslalam by im wyjasnic ale jakos sie balam... nie wiedzialam
                    co napisac
                    • jedna_chwilka Re: od ściskania mięśni :) 02.05.05, 22:23
                      zara Ci przesle...daj se teraz u nas poczytac smile
                  • annalalik Re: od ściskania mięśni :) 02.05.05, 22:21
                    nigdy kurde nie bolaly miesnie mnie ...
              • kruszyna75 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:19
                Jagoda, ja już Ci wyżej napisałam, że ochota na wyro to nie możę być na sen
                hihihihihi, wtedy kondycji nabierzesz wink))))))))))))))))))))))))
                • jedna_chwilka Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:25
                  oj sie zle wyrazilam, spac mi sie chcialo...
                  • kruszyna75 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:27
                    ja przecie tak tylko żartuję smile)))))))))))))))))))))))))
                    oj, tylko tak, nie gniewaj sie Jagódko tofana!!!!!!!!!!
              • bania79 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:22
                No to cudnie Jagódko... Najważniejsze to znaleźć swoje miejsce w każdej
                sytuacji! Będzie dobrze, a teście zawsze wyjadą jak będzie trzeba! hi hi
                Zakwasy... to ja bym też może miała, jakbym choć odrobinę wysiłku fizycznego
                zastosowała. Po rowerze to mnie tylko krocze boli...
                • annalalik Bania 02.05.05, 22:24
                  Ja miałam owu (albo i nie) więc wysiłek fizyczny był wskazany smile)
                • jedna_chwilka Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:26
                  krocze powiadasz...po rowerze...yhymmm
                  • bania79 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:29
                    mężuch mi tu zagląda do was!
                    • kruszyna75 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:30
                      mój też czasami zagląda i sie pyta o czym gadamy smile
                    • bania79 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:31
                      mówi, że pójdzie na forum zdrada albo młode wilki 1/2 oglądać! nie wiem co
                      gorsze.... hi hi
                    • annalalik Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:31
                      uściskaj. On pewno mysli ze z jakimis facetami gadasz a tu same fajne
                      babeczki smile) to go kusi smile Buziaki dla mężunia smile
                      • bania79 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:34
                        No tłumaczę mu co my tutaj robimy i w ogóle, ale chyba nie do końca kuma i
                        ciągle mi mówi, że na czacie siedzę! Mowię wam, ubaw mam nieziemski! Musze mu
                        wasze fotki pokazać to może uwierzy chłopak...
                        • kruszyna75 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:36
                          mój też na początku nie wierzył, że tu same babeczki, cały czas pytał czy
                          czasem go nie zdradzam smile
                          • bania79 Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:38
                            no to chyba musimy im założyć jakieś forum wsparcia starających się żon! he he
                            co wy na to?
                            • annalalik Re: Kruszynko, Banieczko, Aniu 02.05.05, 22:42
                              Mój monsz racezj tego nie potrzebuje. Woli swoje książki smile)
    • annalalik Porządeczek musi być :)) 02.05.05, 22:39
      • bania79 Re: Porządeczek musi być :)) 02.05.05, 22:42
        Tak tak Aniu, oczywiście... Idę do kąpiałki moje kochaneczki! Do zobaczenia
        jutro. Muszę trochę się mężusiem zaopiekować na tym urlopie, bo taki
        niedopieszczony!!
        • annalalik Re: Porządeczek musi być :)) 02.05.05, 22:43
          tak tak Banieczko. Zaopiekuj sie nim dobrze - nawet jesli bys miala miec
          pozniej zakwasy smile)
        • kruszyna75 A gdzie zniknęła Jagoduś?????????? 02.05.05, 22:43

• jedna_chwilka Re: A gdzie zniknęła Jagoduś?????????? 02.05.05, 22:45
            Jestem, jestem...wywalilo mnie z foruma a potem troche musialam z poczto
            porobic porzadku a ze nie mam swoich ustawien, to tak sie bujam w te i we w te
            • kruszyna75 Re: A gdzie zniknęła Jagoduś?????????? 02.05.05, 22:49
              Aha, to faktycznie, a forum to od soboty chodzi u mnie tak na pół gwizdka,
              zbuntować się kce czy cuś?
    • jedna_chwilka Aniu? 02.05.05, 22:48
      a FF pokazał Ci owu?
      • annalalik Re: Aniu? 02.05.05, 22:50
        nie pokazał jeszcze - nie było skoku tempki jeszcze. Dzis 15 dc
        • jedna_chwilka Re: Aniu? 02.05.05, 22:51
          a ja 3 dpo, dzien 18
          • annalalik Re: Aniu? 02.05.05, 22:53
            Moze jutro bedzie skok...
            • jedna_chwilka Re: Aniu? 02.05.05, 22:55
              oby..., kochana 3mam kciukasy smile
              czytałam odpowiedź...wiesz co, po prostu przykro...
              • annalalik Re: Aniu? 02.05.05, 22:57
                moze warto napisac cos oficjalnego co?
              • annalalik Re: Aniu? 02.05.05, 22:58
                ale w sumie po co? i tak bedzie zawsze ktos mial inne zdanie... przykre
                • jedna_chwilka Re: Aniu? 02.05.05, 23:01
                  no właśnie po co...niby wszystkie zainteresowane a te które dostały odpowiedź,
                  a reagowałam prawie zawsze, zresztą wiesz, bo Ci mówiłam - nie przesyłały jej
                  dalej sad
                  tym bardziej, że napisalam, że będzie można zgodnie z tym co mówiła "adminka"
                  wrócić do wątku...i to też nie uspokaja, no to ok. ja mówię pass
                  • annalalik Re: Aniu? 02.05.05, 23:24
                    Kruszynka odważna napisała o co chodzi na tamtym wątku. Ja się podpisałam pod
                    tym... nie wiem czy rozpętałyśmy piekło ale... jak to powiedziała
                    Kruszyna... : "mam to gdzieś (trochę ja złagodziłam formę), naważniejsza jest
                    teraz Pszczoła"
    • jedna_chwilka Ja muszę DOBRANOC 02.05.05, 22:58
      bo krzysiek musi teraz restarcik zaliczyć a stworzyl taką malusienka sieć z
      3ech kompow, żeby kazdy mogł w necie być. Dlatego muszę już spaść. Bo nie
      będzie polowy programów w kompie głównym...
      Całuję Was Babeczki, Buziale ogromniaste.
      • annalalik Re: Ja muszę DOBRANOC 02.05.05, 23:02
        Pa Jagoda smile)
        • patka05 Re: Ja muszę DOBRANOC 02.05.05, 23:11
          To ja też się już pożegnam. Mąż dziś pracował, a ja z nudów wzięłam się za
          generalne porządki w domu i teraz padam na pysk smile Marzy mi się gorący prysznic
          i pachnący balsam... hmmm smile
          Słodkich snów dziewczyny i do przeczytania jutro smile

pozdrawiam,
          patka
          ---
          Czekam na sierpień
          • annalalik Re: Ja muszę DOBRANOC 02.05.05, 23:12
            Pa Patka smile) Słodkich snów
          • annalalik DOBRANOC 02.05.05, 23:25
            Ja też już mówię Wam dobranoc
            Słodkich snów i do jutra smile
Inne wątki na temat: