Dodaj do ulubionych

Majowe starania czas zacząć- testujące końcem maja

• ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 10:26
      no, no, mojej @ nadal nie ma.to 16 dzień po skoku temp.
      kurcze, oby, oby, oby...
      tak bardzo boję się zatestować, poczekam jeszcze, jak jej nie będzie, to zrobię
      test we wtorek lub środę
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 14:39
        Trzymam kciuki za II kreski!!!
      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:11
        Ffrez-ja trzymam kciuki za wynik!!!!!!!
    • stokrotka76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 20:35
      Witam Was wszystkie bardzo serdecznie i z radością dołączam do Waszego grona!
      Zaczęliśmy nasze starania dość spontanicznie w maju. Cykle ostatnio miałam 30-
      31 dni, a tu się przedłuża - 16,17 powinna przyjść @, ale narazie nic... Test
      już w trakcie robiłam 3 razy i niestety za każdym razem 1 kreska. W trakcie na
      tydzień wyjeżdżałam i zmieniałam klimat i pewnie mi się niestety cykl
      rozregulował sad. Obiecałam sobie, że się nie będę ciśnieniować, ale jak już się
      człowiek zdecydował... Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za nas wszystkie!
      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:15
        u mnie 19 dc, objawów nadal brak!!!
        • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:40
          A u mnie 22dc i rowniez objawow brak!!!! sad(( co prwda chodze czesto do
          toalety i boli mnie podbrzusze od owulacji, ale nie mozna tego nazwac objawami
          ciazowymi! Niestety!!! sad((
          • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:47
            oj u mnie częste chodzenie do toalety to norma, senność to też norma, więc co
            poniektóre "objawy" odpadają jako ciążowe....jestem ciekawa jak ja u
            siebierozpoznam w ogóle jakiekolwiek objawy skoro większośc tych pierwszych
            objawówto u mnie są na porządku dziennym...a zapomniałamo mdłościach, ale to
            chyba są późniejsze objawy sad
            • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 11:04
              Mdlosci to ja tez mam, ale juz od kilku cykli, wiec nie mozna ich w moim
              przypadku zakwalifikowac jako objaw ciazy. Od momentu przyjscia @ albo I kreski
              na tescie znikaja jak reka odjal. Ja czekam na te nieszczesne piersi, bo w
              pierwszej ciazy wlasnie one byly oznaka ciazy, no i straszna sennosc, ale nie
              wiem czy to jeszcze nie za wczesnie na takie objawy???
              • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 19:04
                jeśli chodzi o piersi, to mnie po duphastonie też bolą lub pięką (tak na
                zmianę), więc jako objaw odpada sad
    • anusia151 czesc! 22.05.05, 15:38
      jutro ma przyjsc @.zazwyczaj mam cykle regularne,wiec testuje dopiero we
      wtorek,albo jutro wieczorkiem(zalezy na ile cierpliwosci starczy smile)dzis troche
      brzuszek pobolewal,hmm czy to @.
      gorace usciski smile
    • ma_inka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 16:55
      witajcie dopiero zauważyłam ten wątek dlatego dopisuję się po styczniowym
      nieudanym inv (uzyskany tylko 1 zarodek) w moju podeszłam do ICSI
      • ma_inka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 16:59
        przepraszam za szybko coś nadusiłam wink w maju podeszłam do ICSI z 20 komórek
        tez tylko 1 zarodek ale dałam mu szansęsmile dziś 8dpt pozdrawiam wszystkie i
        trzymam kciuki Inka
        • bach28 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 17:07
          Heloł Wam wszystkim!
          A umnie jeszcze tylko 6 dni do "małpy", więc nerwówka niesamowita się we mnie
          toczy. Mam nadzieję że nie zeświruję z tych nerwów i wytrzymam z testami.
          Powiem Wam że mam niesamowitego też lenia w ostatnim okresie nic mi się nie
          chce ani w domu ani w pracy robić oczywiście. Tego objawu w takim aż stopniu
          intensywnym już baaardzo dawno nie miałam.
          Pozdrawiam bajecznie
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 11:43
      no hej!
      ja juz 4 dzień nie mam @...
      mierze temp i wiem dokładnie kiedy powinna być, ale jej nie ma.
      kupiłam juz test ale strasznie boję się go zrobić.
      poza bólem ( już mniejszym) piersi objawów zero.
      nie wiem czy testować jutro, czy może jeszcze poczekać, co radzicie?
      boje sie,że jednk nie wyjdzie
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:06
        Ffrez-ja nie wiem co masz zrobic, bo ja to juz bym zatestowala, ale rozumiem
        Twoj strach.
        Zapisywalas swoje temki na FF?
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:10
      nie, na FF nie, ale mam swoje obserwacje w zeszycie.
      kurcze, boję się po prostu kolejnego zawodu, ale chyba i tak zrobię jutro ten
      test
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:15
        Ffrez-ja rozumiem Cie. A mialas spadek tempki oznaczajacy implantacje? Mi sie
        wydaje, ze jestes w ciazy skoro temperatura utrzymuje sie wysoko 4 dzien po
        terminie @. Trzymam za Ciebie kciuki i daj znac!!!
        • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:31
          Frez i co wyszło z testem?? Ja mam 19 dc i juz sam nie wiem czy w w tymcyklu
          coś wyjdzie?? a ja tak bardzo chce
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:29
      około 4 dnia po skoku jest mały spadek, a potem bardzo ładna linia powyżej 37 i
      tak do dziś.
      dam znać na pewno co i jak, dzięki.
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:49
        To bardzo ladnie. Ja mam 5dc spadek to troche podobnie mamy.
        Tutaj mam zaznaczone: www2.fertilityfriend.com/home/b73ba
        • anusia151 no i jest wynik testu..... 23.05.05, 13:43
          mam 2 kreski.ale wlasnie dzis pojawila sie propozycja wyjazdu za miesiac nad
          jezioro bodenskie-transport albo autobusem 24 godz albo samolotem przez prage.a
          z nad jeziora do berlina-pociagiem i samolotem.kurcze nie wiem co robic?czy
          jechac?boje sie zeby nie zaszkodzic dziecku?jak radzicie??
          • anusia151 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:12
            ale caly czas boli mnie brzusz jak przed nadejsciem @.boje sie ze zarodek nie
            zagniezdzil sie i zaraz przyjdzie @.
            • iga73 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:19
              Anusiu gratuluje podobno takie bóle to normalne ale nie wiem nie jestem w tym
              specjalistka a co do wyjazdu spytaj moze jakiegoś gina
              • anusia151 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:24
                to juz moja 3 ciaza i przy poprzednich tak nie mialam,stąd moje obawy.sad(
                • ata76 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:54
                  Anik jesli chodzi o wyjazd to spytaj najlepiej gina, aczkolwiek tak naprawdę to
                  znam dziewczynę, która w 5 mc leciała samolotem i nic jej nie było!!Z tego co
                  słyszałam, to w zasadzie póki z ciązą jest wszystko ok, to lekarze raczej nie
                  zakazują wyjazdów, lecz najcześciej decyzję pozostawiają kobiecie!!!

A w kwestii bólu brzucha, to lepiej jak najszybciej leć do gina, może przipiszę
                  jakieś leki lub uspokoi Ciebie!!

Powodzenia!!!!
      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 17:57
        Ffrez-ja skoro to już 4 ddzień od terminu spodziewanej @, to spokojnie możesz
        robić test, bo teraz już musi pokazać co i jak!!!

oczywiście życzę Ci, abyś zobaczyła te dwie upragnione, grube krechy!!!!!!
        • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 19:51
          Anusia151 gratuluje!!!!!!!!!!!!!! Ty chyba jestes pierwsza zafasoklowana z tego
          watku, czy cos przeoczylam??? Jak sie czulas w poprzednich ciazach? Od tego
          uzaleznilabym swoj wyjazd. Jak ja bylam pierwszy trymest w ciazy to pojechalam
          do Polski samochodem 800km (w jedna strone) i nic mi nie bylo. A bole w
          terminie @ sie zdarzaja i wcale nie musza oznaczac, ze cos zlego sie dzieje,
          wiec sie nie denerwuj i dbaj o siebie i fasolke!!!

Ffrez-ja testuj jutro i daj znac. Mam nadzieje, ze bedziemy mieli druga
          szczesliwa zafasolkowana!!! Trzymam kciuki!!!
          • anusia151 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 22:31
            W pierwszej ciąży mialam plamienie w 7tc-okazało sie ze jest krwiak pod
            kosmówką,bylam na zwolnieniu do 5miesiaca,ale wszystko dobrze sie skończyło i
            mój słodki syn jest zdrowy;a druga ciąża zakończyła sie w 14tyg.
            postanowilam ze jednak nie jade nad jezioro Bodeńskie,za 2 tyg ide do lekarza
            jak bedzie dobrze to moze pojade tylko do Berlina(pociagiem).ale jak bede
            dobrze sie czula.
            mam nadzieje ze rozpoczełam dobra passe i wszystkie spotkamy sie na forum "Luty
            2006" smile)
            • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 22:55
              również przyłączam się do gratulacji!!!!!!
    • ffrez-ja Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 10:06
      anusia, przyłączam się do Ciebie, MAM 2 KRESKI !!!!
      jestem w szoku, naprawde.
      po prawie roku planowania, po 6 m-cach starań,mam 2 kreski. to był bardzo długi
      cykl, ovu była w 39 dc, ale była,
      nie moge w to uwierzyć...
      • bach28 Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 11:27
        Gratuulacje ogromniaste !!!!!!!!!!!
      • hermiona_77 Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 11:54
        Serdecznie gratuluje!!! Mam nadzieję, że za tydzień dołączę do Ciebie!
        • iga73 Re:gratulacje 24.05.05, 13:21
          Ffrez ja gratulacje z powodu dwóch kresek
          • iga73 ja za tydzień mam zamiar testować 24.05.05, 13:22
            • ktat Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 11:20
              a ja mialam plan na 31 ale czuje ze @ wczesniej przyjdzie znowu piersi mnie bolą

a moze tescik 27 zobacze tak z ciekawosci
              i drugi test w zyciu i 2 raz 1 krecha bedzie hihihi
              • iga73 Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 12:49
                MNIE DZIŚ JAJNIKI NIE BOLA JESTEM W DOBRYM HUMORZE I WCIAŻ NADZIEJ NA 2 KRESKI
                • danik1 Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 12:54
                  Ja tez, ja tez!!!!!!!!!! Powiedz mi a czujesz, ze jest Ci mokro??? Bo ja czuje
                  i jeszcze mam od czasu do czasu takie dziwne uderzenia goraca na twarz. Poza
                  tym nic! A Ty???
                  • ktat Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 13:18
                    ja mialam tak w poprzednim cyklu taka wilgonosc

a teraz mnie brzusio rozbolala @-owo

takze nie ma sensu zapewne robic testow
                    ach te złe przeczucia
                    brak wiary
                    dołujące
          • iga73 Re:gratulacje 24.05.05, 13:24
            za szybko nacisnęłam entr; mam nadzije chociaż objawó generalnie brak
            tylkojajniki mnie bola w sumie jeden bo lewy tylko ale mi sie wydaje ze to z
            powodu przeziębienia. I czesto chodze do ubikacji bardzo czesto. Zoabczymy na
            pewno dam Wam znac
        • amilos Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 13:23
          gratuluję Wam obydwu II kresek! Trzymajcie sie ciepło!
      • anusia151 gratuluje :))) 24.05.05, 14:17
        • ivonne76 Gratuluje już zaciążonym :))) 24.05.05, 14:28
          Diewczyny, z całego serca Wam gratuluję. Ja testuję w piatek najdalej w sobotę
          jesli wczesniej @ nie przyjdzie - oby nie przyszła. Oczywiscie dam znac na
          forum co i jak. Co do objawów, to nawet mnie nie boli brzunio jak na @ a zawsze
          o tej porze już bolał. Nie wiem, czy to dobrze czy źle. Zobaczymy.
          Pozdrowionka
          Iwona
          • kasia1077 Gratuluje :))) 24.05.05, 15:08
            Cześć Dziewczyny.
            Chciałabym dołączyć do grona testujących po koniec maja. Ja będę ok. 28 maja.
            Jestem po ciąży biochemicznej w lutym 2005, (byłam wtedy 2 tygodnie w szpitalu
            z podejrzeniem ciąży pozamacicznej ale na szczęście nie sprawdziło się).
            Mam nadzieję że teraz wszystko od początku do końca będzie ok.
            Gratulacje II kreseczek. Życzę zdrowych dzidziusiów.
            A dla ivonne76 serdeczne życzenia imieninowe, oby spełniły się wszystkie
            marzenia ....
            Pozdrowionka
            • danik1 Re: Gratuluje :))) 24.05.05, 16:41
              Ffrez-ja bardzo Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!
              Teraz to sie posypie dopiero!!! Hihihi!!!

Ja mam bol podbrzusza wlasciwie od owulacji i boli mnie lewy jajnik (lekko
              kluje). Wczoraj brzuch bolal mnie mocniej i mialam spadek temperatury w 5 dniu
              po owu. a dzisiaj znowu wzrost tempki. Testuje 1czerwca i bardzo chce dolaczyc
              do naszych zafasolkowanych, ale czy sie uda???
    • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 24.05.05, 16:50
      gratuluje zaciazonym

lapie fluidki i pozytywnie zazdroszcze

u mnie 24dc bola mnie piersi teraz brzuch zaczal, rano sluzik brunatny a teraz
      strasznie duzo bialego
      cykle 35,27,32 takze nie wiem kiedy @ ale zapewne niedlugo
      przytul.8,10,13,15,17,19
      jak @ sie nie pojawi do 27 to testuje z czystej ciekawossci bo raczej sie nie
      udalo
      tak czuje
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 24.05.05, 17:12
        A ja bym nie byla taka pewna na Twoim miejscu!!! Te duze ilosci bialego sluzu
        moga swiadczyc, ze zafasokowalas!!! Zycze Ci tego!!!
        • ata76 Re: Ffrez-ja 24.05.05, 18:06
          moje wielkie gratulacje!!!!!

no ony teraz więcej dobrych nowim pojawiło się na naszym wątku!!! Trzymam
          kciuki!!!

u mnie dziś 21 dc, objawów rzadnych....nic a nic ......psychicznie przygotowuję
          się już na kolejny cykl, 3 z duphastonem sad(
        • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 09:53
          no dzis 25 dc troszke swedzaco -bolace piersi
          brzuch rano zaklul a tak to nic
          nie wiem co było z tym sluzem rano brunatny poźniej jak po przytulanku 1 wielka
          biała klucha i teraz nic

strasznie bym chhciala zeby sie udalo ale pewnie nie bo juz powinnam cos czuc a
          tu nic....
          tempka 36,7 ostatnie 3 dni( a zarazem pierwsze mierzenia ) bez zmaian

dol;uje mnie fakt ze sie nie udalo pobudza weekend

a jak sie nie zmieni test 27 i juz postanowione przynajmniej bede wiedziala i
          miala z glowy myslenie i uzalanie sie
          • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 10:21
            ktat napisała:

> nie wiem co było z tym sluzem rano brunatny poźniej jak po przytulanku 1
            wielka
            >
            > biała klucha i teraz nic

Mowisz biala klucha sluzu!!! No, no, no............... Juz nic nie mowie,
            ale........... Czekam z niecierpliwoscia na Twoj test bo mam co do niego dobre
            przeczucia!!!!!!!!!!! smile
            • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 10:40
              dzieki słonce
              ja zawsze wierze w kogos a zadko w siebie

ale juz powinnam cos czuc jakby nie bylo od ostatniego przytulanka mija 6 dzien
              a od pierwszego 17

pozyjemy zobaczymy
              • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 10:45
                Wcale nie musisz nic czuc. Jak ja bylam w pierwszej ciazy to ok 3tc lekko
                bolaly mnie piersi i nic poza tym, ale sa dziewczyny co w ogole nie mialy
                zadnych objawow!!! Zreszta to jest roznie i na dziewczynke i na chlopca!!!
                Trzymam kciuki!!!
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 15:16
      hej! przede wszystkim chciałam Wam podziękować za wszystkie miłe słowa. teraz
      ja będę trzymać kciuki, żeby nas było jak najwięcej.

to co teraz obserwuje u siebie wreszcie nie było kolejnymi "wymyślonymi"
      objawami. mam nadzieje, ze będę mogła troszkę Wam pomóc:
      - piersi mnie nie bolały, tylko sutki, nie można ich dotknąć,to zaczęlo się ok.
      2 -3 dni przed terminem @
      -jajników wyjątkowo w tym cyklu "nie czułam",tylko w dzień @.jednak mam takie
      uczucie ciągnięcia, kłucia, to jest takie dziwne, nie boli, ale tak jakoś
      inaczej to czuć. poczułam to pierwszy raz dzień po terminie @ i mam cały czas
      - śluz rzeczywiście biały i trochę rozciagliwy, uczucie mokrości
      -stałe zmęczenie przez cały dzień, najchętniej nie wstawałabym z łóżka
      - rano , po wstaniu zawroty głowy, szum w uszach i ciemnośc w oczach.

mam nadzieję, że jak najwięcej z Was "to" wszystko poczuje, jednak te wszystkie
      objawy pojawiły sie dokladnie w terminie @, nie wczesniej
      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 17:16
        FFrez-ja tchnęłaś trochę we mnie optymizmu, bo u mnie nadal żadnych objawów,
        ale testuję dopiero 29.05, więc może jednak! Aczkolwiek intuicja nic nie
        podpowiada póki co sad(
    • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 15:39
      dzieki złotko czyli jesli nie ma do @ objawow to nic złego i zawsze moga sie
      pojawic poźniej

• nina78 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 15:55
      Czesc,
      jestem tu nowa, mam nadzieje, ze przygarniecie smile Czytuje sobie to forum od
      czasu do czasu i w koncu postanowilam sie wpisac. To moj pierwszy cykl staran, @
      powinnam (ale nie chcialabymsmile) dostac 28.05. Postanowilam, ze bede cierpliwa i
      nie bede wczesniej testowac...
    • ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 16:08
      cześć! nie testuj wczesniej, lepiej mieć pewność, powodzenia!
      • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 16:45
        No cóz ja poza tymi bolacymi jajnikami nic mam nadziej ze to tez objaw
        • ata76 Re: Nina78 25.05.05, 17:13
          Witam nową koleżankę i życzę powodzenia!!!!!
          • ivonne76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 19:51
            U mnie też nie ma żadnych objawów, poza uczuciem wilgotnosci, trochę śluzu. A
            testuję w sobotę. No zobaczymy.
            Życzę powodzenia dziewczyny - już niedługo mamy tu finał, zobaczymy komu sie
            udało. Oby było nas jak najwiecej smile
            • bach28 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 20:33
              Ja też mam zamiar w sobotę a już na bank w niedzielę.U mnie pojawiło się dziwne
              uczucie takiego ...napięcia w piersiach, ale nie ma co rozmyślac co ma byc to
              będzie nie dziewuszki??????????????
              • ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:07
                bach, ja testuję w niedzielę, więc kto wie kto wie, może może będziemy tetować
                w tym samym dniu!!!!

a jesli chodzi o piersi, to mnie nie to, że bolą, ale są powiększone i jak
                wieczorem to są takie.....no nie wiem jak to okreslić, ale takie
                dziwne....tylko że niestety to w moim przypadku bo duphastonie, bo to już
                kolejny cykl, gdy tak mam!!!

ale jak to ładnie okresliłaś, co ma być to będzie, a i tak już nic nie da się
                zmienić, pozostało tylko czekanie!!!!
                Ale trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie pozostałe dziewczyny, żeby się
                udało!!!
                • danik1 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:28
                  Widze, ze watek ruszyl do przodu, pewnie dlatego, ze juz sama koncowka, wiec
                  najciekawsze!!! Wszystko sie niedlugo wyjasni!!!
                  Ja testuje 1 czerwca i tak jak dzisiaj rano bylam pewna, ze sie udalo tak teraz
                  mam zle mysli!!! Dzisiaj czulam sie dziwnie, ale to wcale nie musi oznaczac
                  fasolki!!! Poczekamy - zobaczymy!!!
                  Zycze wszystkim powodzenia w testowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:38
                    Danik, a kysz złe myśli, a kysz......przecież swego czasu się umawiałyśmy, że
                    Tobie na pewno się uda!!!!
                    • danik1 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:42
                      Powiem Ci Ata, ze dzisiaj rano bylam pewna, ze sie udalo. Mialam ciagniecia w
                      dole brzucha a teraz nic. Zobaczymy juz niedlugo co to z tego bedzie!!! A u
                      Ciebie jakies zmiany, czy tez nic???
                      • ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:50
                        ja nie bardzo zauważam jakoweś zmiany, pewnie dla tego, że ich nie ma sad

w niedzielę się wszystko okaże, ale chyba nic z tego nie będzie, no chyba, że
                        należę do tych, u których objawów nie ma!
                        • danik1 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:55
                          Objawy wcale nie musza wystepowac, ale wiadomo jak sa to ma sie wieksza
                          nadzieje, a tak to tylko niepewnosc!!!
                          • ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 22:01
                            święte słowa Danik!!!!!

na szczęście dużo czasu nie pozostało, tak więc oby do środy w Twoim wypadku a
                            w moim trochę prędziej, bo do niedzieli!!!!

w każdym razie jestem przygotowana na każdą ewentualność i jeśli się tym razem
                            nie uda, to z nową nadzieją zacznę kolejny cykl starań....taką mam przynajmniej
                            póki co wizję, że negetywny wynik nie złamie mnie.

• bach28 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 09:43
                              a u mnie nie wiem jakim cudem pojawiło się drobne przeziębienie trochę mnie to
                              podłamało bo od ostatniej straty wszytkiego się boję. Mam nadzieję że to nie
                              będzie miało jakiegoś wpływu na "ewentualną" ciąże mam nadzieje...
                              • danik1 Testowanko????????? 26.05.05, 10:40
                                Jak tam dziewczynki testowanko??????????????????????
                                • ewam79 Re: Testowanko????????? 26.05.05, 10:57
                                  To i ja dopisze sie do waszej listy ... mam nadzieje ze szczesliwej.
                                  To moj drugi cykl z clo, pregnylem i duphastonem. Pregnyl dostalam w poprzedni
                                  poniedzialek tj 16 maja, w zwiazku z tym testuje w niedziele (29 maja). W
                                  poprzednim cyklu niestety nic nie wyszlo pomimo bladziutkiej kreski w 13 dniu
                                  po podaniu pregnylu. Myslalam ze to pozostalosc pregnylu ale lekarz stwierdzil
                                  ze raczej nie byl to pregnyl tylko zaplodniona komorka, ktora najwidoczniej nie
                                  powinna sie zagniezdzic (naturalne poronienie jeszcze przed @). Tym razem z 3
                                  pecherzykow pekly dwa wiec i szanse sa zdwojone. Trzymam za Was wszystkie
                                  kciuki!
                                  Zapomnialam opisac najwazniejsze tzn objawy ktore mam od zeszlego czwartku tzn
                                  juz trzeciego dnia po pregnylu...
                                  Juz od czwartku mam wrazenie jakbym przeziebila pecherz ... co chwile biegam do
                                  lazienki. Do tego strasznie bola mnie sutki (czego do tej pory nigdy nie
                                  mialam ... jak juz to bardzo rzadko bola mnie piersi a nie same sutki).W czasie
                                  wczorajszej podrozy samochodem zreszta kilkugodzinnej mdlilo mnie potwornie. A
                                  do tego bola mnie jajniki, czuje ciagniecie podobne jak przed okresem ale juz
                                  od zeszlego tygodnia. Zastanawiam sie czy nawet w przypadku ciazy nie za
                                  wczesne te objawy... czy na tak wczsenym etapie mozna miec juz tak ewidentne
                                  objawy...
                • bach28 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 13:46
                  no więc atko poczekamy sobie razem byle do niedzieli a potem obaczym co będzie
                  oczywiście wiesz czego Ci życzę
                  Buziaki słoneczne przesyłam
                  Baśka
                  • bach28 i jeszcze 26.05.05, 13:47
                    oczywiście życzę nam wszystkim
                    • misia_7 Re: i jeszcze 26.05.05, 14:10
                      Bach28. Jeśli to tylko przeziębienie i nie bierzesz jakis antybiotyków, to
                      raczej nie masz powodów do zmartwień... Jestem z Tobą. Będzie dobrze wink
                      • bach28 przeziębienie 26.05.05, 18:36
                        nie antybiotyków nie biorę ale jak myslicie mogłabym spróbować z homeopatykami
                        mam syrop Drosetoux sprawdzony zawsze mi pomaga ale nie wiem czy próbować
                        Misiu kochana bardzo Ci dziękuje za ciepłe słowa
                        • misia_7 Re: przeziębienie 26.05.05, 19:33
                          ojej , nie wiem... czy ten syrop może szkodzić... wiem , że np. syrop
                          wykrztuśny Tussipect nie jest zalecany dla kobiet w ciąży.. A nie ma nic o tym
                          napisane na etykietce tego Drosetuxu? nie wiem jak Ci poradzić. Ja bym wzięła
                          chyba, Ale to Ty zdecyduj.
                          Trzymam kciuki, obyś jak najszybciej zwalczyła to choróbsko!
                  • kasia1077 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 18:09
                    Już się bałam, bo zaczął mnie boleć brzuc tak jak na @, ale na razie przeszło.
                    Ten dzień nastraja mnie trochę smutno, bo tak bardzo chciałabym być już matką.
                    Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamy.
                    Całuski
                    • bach28 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 18:37
                      Kasieńko jesli bardzo pragniesz dzidziusia to juz nią prawie jesteś, kto wie
                      moze za rok będziesz nią w 100%
                      • ata76 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 09:06
                        Bach28, jak rozumiem testujemy w tym samym dniu...to świetnie, bo będzie nam
                        raźniej!!!Tobie oczywiście też życzę dwóch kreseczek i dodatkowo, żeby
                        przeziębienie "rozeszło się po kościach"!!!!!

Wszystkim innym dziewczynom też oczywicie dwóch grubaśnych kreseczek na testach
                        życzę!!!!No i jetem ciekawa, która pierwsza z tych co jeszcze czekają obwieści
                        nam tu o pozytywnym testowaniu!!! Czekam z niecierpliwością na dobre wieści!!!

a na zakończenie ..... u mnie objawów nadal niet sad
                        • bach28 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:07
                          no atko tak zamierzam w niedzielę jeśli oczywiście wstrętna "małpa" nie
                          przyjdzie w sobotę bo to jej termin, co do objawów to też ich prawie wogole nie
                          mam a jeszcze wszystko zagłusz przeziębienie. Ale brzuch na "małpę" też nie
                          boli a zazwyczaj o tej porze to juz szalał. Martwię sie tym moim choróbskiem
                          ten syrop o którym pisałam to homeopatyk a te leki nie sa chyba przeciwskazane
                          dla ciąży co jak myslicie?
                          • iga73 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:16
                            Cześc dziewczyny u mnie zadnych mocnych objawów tzn nie bola mnie juz jajniki,
                            bola lekko piersi i plecy.,ale plecy moze od siedzenia przy kompie testuje
                            najwczesniej 31 maja albo później ależy jak wytrzymam
                          • ata76 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:19
                            Bach a może wypróbuj naturalne leki tupu czosnek, miód i mleko, u mnie to
                            działa!!!!

a jeśli chodzi o syrop, to jeśli to hoemopatyk, to chyba nie zaszkodzi!!!!Takie
                            jest moje zdanie
                            • danik1 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:33
                              ata76 napisała:

> a jeśli chodzi o syrop, to jeśli to hoemopatyk, to chyba nie zaszkodzi!!!!
                              Takie
                              >
                              > jest moje zdanie

Moje tez.
                              Trzymam kciuki!!!
                              • ata76 Re: Danik!!! 27.05.05, 10:35
                                i jak samopoczucie????? Jakieś przeczucia????
                                • danik1 Re: Danik!!! 27.05.05, 12:31
                                  Ata przeczucia sa, ale co bedzie to sie okaze. Ciagna mnie jejniki i boli
                                  podbrzusze, ale to moze byc tez na @. Zobaczymy juz wkrotce. Na razie mierze
                                  tempke!!!
                                  Pozdrawiam!!!
                    • joannajarek Re: no wlasnie przeziebienie. 26.05.05, 18:58
                      • joannajarek Re: no wlasnie przeziebienie. 26.05.05, 19:03
                        Cos za szybko mi sie kliknelo.
                        Co do przeziebienia- to mi sie tez przytrafilo. Troche kataru, oslabienie.
                        Bralam Oscillococinium, wapno , rutiniscorbin, miodzio i czosnek. Akurat
                        dopadlo mnie w tych waznych dniach ale mimo to probowalam.Zadko mam meza przy
                        sobie wiec nastepne starania dopiero w lipcu.
                        Za kilka dni bede testowac. Tak naprawde to moj pierwszy cykl ze staraniami.
                        mam juz 8-mio latke i Aniolka Zuzie.
                        mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
                        Pozdrawiam Asia
                        • eda34 Re: no wlasnie przeziebienie. 26.05.05, 20:23
                          Ja testuję 28 nie wiem czy mogę mieć jakąś nadzieję na dwie kreski bo tempkę
                          mam 36.95, a podobno powinna być powyżej 37. No i prawie nie mam objawów.
                          Pozdrawiam
                          • misia_7 eda34 26.05.05, 21:28
                            powinna, ale nie musi. Zależy od Twojego organizmu i od godziny mierzenia. Jak
                            byś zmierzyla godzine później, to byś miała powyżej 37. Więc szanse są.
                        • ata76 Re: no wlasnie przeziebienie. 27.05.05, 09:10
                          Joanno, będzie wszystko dobrze, zobaczysz...bo czemu miało by nie być!!! Tego
                          Tobie oczywiście życzę z całego serca!!!

A w kwestii nieobecnego męża, znam to z autopsjii, bo mój mąż też często poza
                          domem, tyle tylko, że te jego niebytności w domu nie są tak długie jak Twojego,
                          ale za to częste!!! Taka praca niestety sad

pozdrawiam!!!!
    • ida28 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 27.05.05, 11:16
      Drogie Panie,
      od pół roku zaglądam na to forum i po raz pierwszy się ujawniam. To mój
      pierwszy cylk starań, 13 dc. Obecnie mieszkam w Poznaniu, pochodzę ze Śląska.
      Trzymam kciuki za wszystkie majówki (i mój mąż również)smile))

Pozdrawiam
      Ida
      • ivonne76 Witamy Cię IDO 27.05.05, 14:35
        Życzymy Ci równiez powodzenia w staraniach - nie jesteś sama - w grupie
        raźniej. Dziewczyny tu są wspaniałe i na pewno służą Ci pomocą.
        Pozdrawiamy
        • bach28 ja odpadam 27.05.05, 15:23
          niestety nie udało mi się tym razem....
          • ivonne76 Bach, musisz to wziąść na spokojnie 27.05.05, 15:46
            bach, przykro mi bardzo, że się nie udało, przytulam Cię mocno. Ja też nie wiem
            jak będzie ze mną jutro najpóźniej pojutrze zatestuję, ale strasznie się boję,
            ze i ten cykl będzie nieudany. Jesli mi się nie powiedzie, to spotkamy sie w
            czerwcowych staraniach. Nowy cykl - nowa szansa. Ty już zaczęłaś nowy cykl i za
            kilka dni rozpoczniesz nowe starania. Będzie dobrze, zobaczysz...
            Pozdrowionka
            • bach28 Re: Bach, musisz to wziąść na spokojnie 27.05.05, 16:06
              Dzięki kochana nie wiem dlaczego to wszystko jest takie chore , dlaczego
              kobiety które niechcą mieć dzieci je mają a te które bardzo chcą nie mogą. Ja
              mam już synka więc powiecie tobie jest łatwiej i może po części macie rację ,
              po części.......
          • kasia1077 Re: ja odpadam 27.05.05, 19:48
            bach trzymaj się ... (wiem że łatwo sie pisze), a właściwie trzymajmy się
            ja nie mam jeszcze @, ale testowałam dzisiaj i jest gruba kreska, ale jedna...
            @ powinnam mieć ok. 27-28 maja, ale nie wiadomo, bo cykl mi sie wydluzyl po
            ciazy biochemicznej w lutym, teraz biore luteine i troche sie skraca. (z 40 dni
            do 33 dni).
            Pomyslalam ze jezeli jest jedna kreska to fasolce juz nie zaszkodze i
            pojechalam z moim M. rowerami poodbijac w teniska.
            Wyładowałam troche energii na piłce i chyba jest mi lepiej. Czekam na @ zeby
            zacząc starania czerwcowe.

Sciskam serdecznie.
            • bach28 Re: ja odpadam 27.05.05, 19:52
              owszem łatwo się pisze ale przyjemnie to poczytać naprawdę podnosi na duchu
              więc dzięęęęęki bardzo
              • ata76 Re: ja odpadam 28.05.05, 11:32
                Bach, strasznie mi przykro .....być może zabrzmi to jak frazes, ale trzymałam
                naprawdę za Ciebie kciuki!!!!!

ech życie ......... no ale sama wiesz, nowy cykl nowa szansa!!!! Szkoda tylko,
                że to jet wszystko takie niesprawiedliwe!!!!
                • bach28 Re: ja odpadam 28.05.05, 11:36
                  powiem ci atko że już dzisiaj mi lepiej wyżyłam się rano sprzątając łazienkę
                  biedne pająki ale cóż na kimś trzeba było teraz siedzę w pracy ale po południu
                  idę na festyn nażre się i upiję a co. Nie mogę sie upić bo na to ma pozwolenie
                  mój M już mnie od tygodni molestuje a dziecko trzeba pilnować i do domu jakoś
                  wrócic nie.
                  trzymam kciuki za Ciebie mocno !!!!!!!!!
        • iga73 Re: Witamy Cię IDO 27.05.05, 15:51
          ja również witam Cię serdecznie tym bardziej ze mamy podobne imiona (mnie
          często mylą własnie z Idą). mam nadzieje ze szybko zafasolkujesz. bach uda sie
          nastepnym razem ja dalej bez obajwów a moze to dobrze??
          • ata76 Re: Witamy Cię IDO 28.05.05, 11:33
            przyłączam się do powitań i jak najszybszego zafasolkowania życzę!!!!!
            • eda34 Re: Witamy Cię IDO 28.05.05, 13:02
              Dziewczyny. Zrobiłam dzisiaj test i myślałam ,że się wszystko wyjaśni (bo dziś
              lub jutro miała przyjść małpa)a tu bardzo,bardzo blada druga kreska , więc
              nadal nie wim co mam myśleć.
              • eda34 Re: Witamy Cię IDO 28.05.05, 13:07
                Muszę dodać, że nie mam żadnych objawów nawet brzuch mnie nie boli jak na
                małpe. Życzę Wam wyraźnych dwóch kresek.
                • bach28 eda 28.05.05, 13:29
                  ale jest kreska więc może się udało trzeba mieć nadzieje kochanieńka.......
                  • ivonne76 No niestety, kolejny cykl odpadł 28.05.05, 19:56
                    Przyszła dziś wstrętna @ - nie udało się. Bach - łączę się z Tobą. Kolejny
                    cykl - kolejna szansa. Założymy czerwcowy wątek. A Wam dziewczyny, testujące w
                    najbliższych dniach - życzę dwóch grubaśnych kresek.
                    Pozdrowionka
                    Iwona
                    • kasia1077 Re: No niestety, kolejny cykl odpadł 28.05.05, 22:51
                      Do mnie też dzisiaj zawitała ... @, jak zwykle nieproszona. Trudno. Łączę się z
                      Wami. Może w czerwcu ...
                      Pozdrowionka.
                    • bach28 Re: No niestety, kolejny cykl odpadł 29.05.05, 18:00
                      iwonko przykro mi no cóz trzymamy się razem dalej do zobaczenia na czerwcowym
                      wątku
          • ida28 Re: Witamy Cię IDO 29.05.05, 20:31
            Dzięki za miłe powitanie smile)). Igo, chyba masz większą nadzieję na moje
            zafosolkowanie niż ja sama. Ja mam nadzieję, że może w ciągu 3 kolejnych cykli
            się uda i nie spodziewam się od razu cudów - ale Wam ich życzę z całego serca.

Pozdrawiam
            Ida28
    • anusia151 witam 29.05.05, 00:43
      Gratuluje tym dziewczynom,które zobaczyły w tym miesiącu 2 kreseczki,dla tych
      którym sie nie udało chcialam powiedziec,ze dzis na wsi widziałam mnóstwo
      bocianów.w czerwcu przylecą do Was.
      u mnie zdarzająsie jeszcze bóle podbrzusza podobne do miesiaczkowych,dalej sie
      tym niepokoję,łykam No-spę,magnez i staram sie odpoczywac,ale mój synek nie
      bardzo mi na to pozwala.w poniedziałek idę na usg,więc wszystko sie okaże.
      pozdrawiam was ciepło
      • joannajarek Re: do Eda 34 29.05.05, 07:30
        Mysle ze jeszcze nic straconego. Odczekaj z dwa dni dla pewnosci.
        Trzymam kciuki zeby sie pojawila mocniejsza druga kreska.
        Ja jeszcze czekam . Zrobilam test wczoraj, ale wiem ze zbyt szybko( juz nie
        moglam wytrzymac).Nastepne testowanie planuje na wtorek.
        Pozdrawiam Asia.
        • eda34 Re: do Eda 34 29.05.05, 14:42
          Dzisiaj był ostateczny termin przyjścia małpy (zawsze są bardzo regularne) ,ale
          na razie się nie pojawiła a do tego tempka mi poszła w górę. Jutro zatestuję
          jeszcze raz, ale myślę,że się udało. NIe potrafię się cieszyć, bo jestem po
          dwóch poronieniach. Z jakiego testu korzystałaś? Jak ja przed drugim
          poronieniem robiłam pre-test to nawet dwa dni po terminie małpy nic mi nie
          wykazał. Teraz robiłam Quik-vue, bo jest bardziej czuły. Pozdrawiam, napisz co
          Ci wykazał test.Trzymaj się.
          • bach28 dziewuszki poradźcie 29.05.05, 17:59
            nie wiem co o tym myśleć jak wiecie maj to intensywne starania, ale ku mej
            rozpaczy małpa do mnie przylazła w piątek ale co najgorsze dziś juz się
            skończyła. Nie wiem co o tym mysleć bo od poronieniea trwała ok 6 dni(zawsze) a
            dziś w sumie 3 dzień i malutkie plamienie. W piątek to tez tak średnio wczoraj
            mocniej a dziś koniec. Boże boję się w tamtej ciąży też miałam 1 małpe taka
            krótką (zły znak)a potem skończyło się wszystko wiecie jak...........

• kasia1077 Re: dziewuszki poradźcie 29.05.05, 19:01
              Myślę że warto zrobić test i jeżeli są dwie kreski to biec szybko do gina. Albo
              badanie betahcg. Może gin da jakieś leki na podtrzymanie, a może nie trzeba
              będzie smile. Rozumiem Twój lęk, ale wierzę że wszystko będzie dobrze.
              Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i ściskam mocno.
              Pozdrowionka
              • bach28 Re: dziewuszki poradźcie 29.05.05, 19:51
                kurcze boję sie!!! dzięki słonko
          • joannajarek Re: do Eda 34 30.05.05, 17:39
            Witam.
            Zawsze testowalam Ouik-vue( dwie ciaze) i dosyc szybko pokazywaly mi kreseczki,
            nawet przed terminem @. Jutro bede testowac testem od Ewy. Zobaczymy( moze to
            jeszcze za szybko?). Ja tez jestem mama po przejsciach. Druga coreczka zyla
            tylko dwa tygodnie. Zmarla po pierwszej operacji serduszka.
            Pozdrawiam serdecznie i napisze jak cos sie pojawi.
            Asia
      • basia1979 pytanko 29.05.05, 13:30
        witam ponownie.dawno nie pisałam ale cały cZas śledzę wasze losy, i chciałam was
        zapytać o zdanie.po @ 7.05, w 12,14,16 i 19dc było przytulanko, a teraz nie mam
        specjalnych objawów, czasami coś mnie zakłuje w brzuchu, od czasu do czasu coś
        zaboli ale najbardziej dziwi mnie śluz. od kilku dni mam taki białawy śluz,nie
        za gęsty raczej wodnisty i dosyc go sporo.najczęściej rano,zaraz po wstaniu ale
        w dzień też się zdarza.co to może być? a tempka od kilku dnia z samego rana
        36,9.robić teścik czy czekać na @? jak myślicie? Basia
        • danik1 Re: pytanko 29.05.05, 13:59
          Mi sie wydaje, ze jestes w ciazy, bo ten sluz by na to wskazywal. A w ktorym
          dniu cyklu jestes? 24? i ilu dniowe masz cykle, bo moze za wczesnie na test,
          ale badz dobrej mysli!!!
          • basia1979 Re: pytanko 29.05.05, 14:18
            to mój 23dc. moje cykle wynosza przeciętnie 28-30 dni.poczekam jeszcze pare dni
            i zrobię test, chyba że nie wytrzymam smile dziękuję za odpowiedź
    • ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 19:00
      najważniejsze test zrobiłam 27dc i zarowno 27.05 i był negatywny ale nawet sie
      nie zdziwilam wiedzialam bo w sumie dlaczego akurat miało sie udać ... było mi
      smutno ale poszłam spac i jak wstałam juz ok
      caly czas sie bawiłam i opalałam dzis do deklotu i rak sie nie dotykam hihihi

cykl strasznie rozwalony...
      nic narazie nie boli @ niet,i objawow ciazy niet
      temp.wzrosła 26,27.28 dc 37,5 dzis 37.3
      a dotego ten sluz 24 jak wiecie byl najpierw z krwia poźniej biala klucha,25
      nic,26 zaczelam krwawic ps.tak mi sie wydawało (śluz z krwia), poźniej 27
      nic ,28 znow sluz z krwia i dzis nic,nie ma syfow ? i nic nie boli ale moze
      dlatego ze naprawde odpoczywam i nie nosze biustonosza hihihi a w zeszlym cyklu
      32 to juz od 27 na paracetamolu...
      narazie dopoki @ nie ma wierze ze moze....
      ale watpie moze juz sie unormowal organizm i teraz tak co miesiac bedzie
      a i biore urlop od obliczen zastanawiania sie itd co ma byc to bedzie
      pozyjemy zobaczymy

cykle 35,27,32 i dzis 29dc
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 20:37
        A ja zrobilam dzisiaj test i wyszla mi druga blada kreska. Nigdy tak nie
        mialam, zawsze tylko jedna i nic poza tym. Ale w tym cyklu mialam przeczucie,
        ze sie udalo, ale nie wiem czy to nie bedzie biochemiczna. Co do tego juz nie
        jestem taka pewna. Pewnie dlatego, ze duzo sie o tym naczytalam. Boje sie i
        pomimo testu nadal nic nie wiem. Trzymajcie za mnie kciuki!!!
        • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:03
          Acha testowalam pre-testem.
          • pszczolaasia Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:20
            sorry, że się wtrące... a robiłaś przed terminem @ czy po?
            • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:31
              Przed! Przyznaje sie bez bicia!!! Ale zrobilam go tez z tego powodu, ze w tym
              cyklu czulam, ze sie uda. Boje sie tylko czy sie utrzyma, ale juz wiem, ze
              przeczucia mnie nie mylily. Chyba. Jestem 11dpo. To moj wykres
              www2.fertilityfriend.com/home/b73ba
              Boje sie i to bardzo!!!! Taka sytuacja spotkala mnie pierwszy raz. Zawsze byla
              jedna kreska, a teraz jest cien, ale widoczny bez specjalnego przygladania sie
              mu.
              • pszczolaasia Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:35
                oj manto, oj manto powinno być za testowanie przed terminem... tera się
                dziewczyna będzie martwić zeby wszystko dobrze było, no nic to poczekam na
                termin @ i potem złożę gratulacjęsmile)))) ja tam poczekam, nie spieszy mi się,
                poczekam.... a ty się Danik nie denerwuj za bardzo, postaraj się nie denerwować
                w każdym raziesmile))) powodzonkasmile))))))))))))))))))))
                • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:40
                  Dziekuje!!!!!!!!!
                  • pszczolaasia Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:41
                    alesz proszsmile)))) cała przyjemność itd... a pre-test to dobry test...
                    • joannach1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:49
                      Witam miłe panie! to mój pierwszy próbny cykl po poronieniu, mamy już zielone
                      światło i hmmm jakby to napisać.... cosik dziwnie sie czuje.to 12dpo i dzisiaj
                      zauważyłam jakiś dziwny śluzik gęsty z czymś czerwonym,taki sorry za określenie-
                      glucik.a jutro zrobię test mimo że @ ma przyjść za kilka dni.trudno głupia
                      jestem ale muszę wiedzieć. he he jutro się okaże-mocne uśśściski -Asia
                      • ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 22:12
                        Witam, jestem juz po testowaniu i niestety nie udało się! W sumie tak myślałam,
                        że nie zobaczę tych dwóch kresek więc nie jetem zaskoczona.....może czerwiec
                        będzie szczęsliwszy.

a tym, które jeszcze czekają lub zobaczyły póki co "tylko" blade kreseczki,
                        życzę dwóch grubych krech na teście!!!!!
                  • ata76 Re: Danik!!!!! 29.05.05, 22:17
                    nie martw się na zapas, bo to nie ma sensu i martwieniem się niczego nie
                    zmienisz!!!!

Nie wiem, czy już gratulować oficjalnie, czy jeszcze nie, ale mam nadzieję, że
                    wszystko będzie dobrze!!!!
                    • ffrez-ja Re: Danik!!!!! 30.05.05, 09:48
                      dokładnie, musisz myślec pozytywnie, dbaj o siebie i czekaj cierpliwie .
                      kiedy masz termin @ ?( która mam nadzieje nie przyjdzie!!)
                      trzymam kciuki, powodzenia
                      • iga73 Re: dziś termin @ 30.05.05, 10:25
                        Na razie żadnych objawów nie boli ani brzuch ani nic tylko plecy ale to moze od
                        siedzenia przy kompie i lekko piersi na razie czekam nie testuje w tym miesiącu
                        jestem spokojniejsza a nie tak jak w tamtym wariowałm ale pewnie z kazdym dniej
                        bedzie gorzej ( wczoraj wymiotowałm ale to pewnie przez ból głowy)
                        • p.magdalenka Re: dziś termin @ 30.05.05, 10:37
                          gratuluje wszystkim którym udało sie zafasolkowac w maju. mnie oczywiscie ta
                          przyjemnosc ominęła ale moze w czerwcu sie uda. dzis zaczynam 1dc i 2 cykl
                          staran po poronieniu. pozdrawiam
        • hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 14:38
          Danik! Gratulacje! Więc ja juz chyba sama zostałam z testowaniem w środę... Na
          razie z objawami to tak średnio. Śluzik owszem, obiecujący, w brzuszku czasem
          coś zakułuje, czasem mam takie odczucie jakbym miała zakwasy po robieniu
          brzuszków (a nie robiałam), w piersiach zero zmian. Mąż cały czas studzi moje
          nadzieje i optymizm, boi sie, że znowu sie bolesnie rozczaruję i załamię. Ja mu
          na to że, jeśli sie nie uda to i tak bolesnie się rozczaruję. Na razie gdzieś w
          środku głęboko wierzę w powodzenie...
          • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 15:16
            Hermonia ja sobie postanowiłam że nie bede testowac bo jak jeszcze raz zobacze
            jedna kreske na teście to naprawde nie wiem jak dam sobie rady ale cały czas
            czekam na @ też zadnych objawów. A ja chce tylko dóch kresek
            • hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 15:27
              Iga, a ja nie mam co wypatrywać @, bo co 6 h biorę luteinę. Więc do środy @ i
              tak i tak nie przyjdzie...Nie mam wyjścia, tylko robić test
    • anusia151 bylam na usg 30.05.05, 17:34
      jest ciąża-5 tydziensmile))
      dziewczyny!życze Wam powodzenia!
      • kasia1077 Re: bylam na usg 30.05.05, 18:44
        Gratulacje!!!!!!!!!!
        Sciskam serdecznie!
        • ivonne76 Re: bylam na usg 30.05.05, 18:48
          Ogromniaste GRATULACJE, dbaj o siebie i dzidzię.
          Pozdrowienia
    • merunka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 18:58
      Kochane, niestety ja odpadłam, @ przyszła wczoraj. Pocieszam, się tylko tym, że
      w niedzielę jedziemy na wakacje i nie mam dylematu, czy to nie zaszkodzi
      wczesnej ciąży... Ściskam Was mocno, gratuluję tym, którym się udało, trzymam
      kciuki za jeszcze oczekujące, pojawię w wątku starań czerwcowych, pozdrawiam,
      ściskam merunka
      • danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 19:06
        Do mnie tez niestety przyszla @!!! sad((
        • hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 31.05.05, 09:27
          A ja jestem przed testowaniem jeszcze...Wczoraj kupiłam 2 testy:Quick i Pre-
          Test. Dzis wieczorem mam zamiar zrobić, dzis u mnie 33 dc, ok 14-15 dni po ovu.
          Dziewczynki, dotąd robiłam testy tylko rano. A jak wy robicie? Już zaczynam sie
          bać...Na razie żyję sobie jeszcze złudzeniami
    • nina78 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 31.05.05, 09:44
      Dziewczyny, chyba oszaleje. U mnie dzis 30 dc i nic... Troche pobolewa mnie
      brzuch. Chyba zdecyduje sie na test jutro rano... Czy ktos jest jeszcze w
      niepewnej sytuacji?? Dodajcie otuchy smile))
      Pozdrawiam, Nina
      • iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 31.05.05, 10:16
        Cześc u mnie dziś 29 dc na razie nie ma @ żadnych objawów ani ana @ ani na
        ciąze wciaz tylko bola mnie plecy Gratuluje zaciożonym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka