ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 10:26 no, no, mojej @ nadal nie ma.to 16 dzień po skoku temp. kurcze, oby, oby, oby... tak bardzo boję się zatestować, poczekam jeszcze, jak jej nie będzie, to zrobię test we wtorek lub środę Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 14:39 Trzymam kciuki za II kreski!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:11 Ffrez-ja trzymam kciuki za wynik!!!!!!! Odpowiedz Link
stokrotka76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 21.05.05, 20:35 Witam Was wszystkie bardzo serdecznie i z radością dołączam do Waszego grona! Zaczęliśmy nasze starania dość spontanicznie w maju. Cykle ostatnio miałam 30- 31 dni, a tu się przedłuża - 16,17 powinna przyjść @, ale narazie nic... Test już w trakcie robiłam 3 razy i niestety za każdym razem 1 kreska. W trakcie na tydzień wyjeżdżałam i zmieniałam klimat i pewnie mi się niestety cykl rozregulował . Obiecałam sobie, że się nie będę ciśnieniować, ale jak już się człowiek zdecydował... Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za nas wszystkie! Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:15 u mnie 19 dc, objawów nadal brak!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:40 A u mnie 22dc i rowniez objawow brak!!!! (( co prwda chodze czesto do toalety i boli mnie podbrzusze od owulacji, ale nie mozna tego nazwac objawami ciazowymi! Niestety!!! (( Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 10:47 oj u mnie częste chodzenie do toalety to norma, senność to też norma, więc co poniektóre "objawy" odpadają jako ciążowe....jestem ciekawa jak ja u siebierozpoznam w ogóle jakiekolwiek objawy skoro większośc tych pierwszych objawówto u mnie są na porządku dziennym...a zapomniałamo mdłościach, ale to chyba są późniejsze objawy Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 11:04 Mdlosci to ja tez mam, ale juz od kilku cykli, wiec nie mozna ich w moim przypadku zakwalifikowac jako objaw ciazy. Od momentu przyjscia @ albo I kreski na tescie znikaja jak reka odjal. Ja czekam na te nieszczesne piersi, bo w pierwszej ciazy wlasnie one byly oznaka ciazy, no i straszna sennosc, ale nie wiem czy to jeszcze nie za wczesnie na takie objawy??? Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 19:04 jeśli chodzi o piersi, to mnie po duphastonie też bolą lub pięką (tak na zmianę), więc jako objaw odpada Odpowiedz Link
anusia151 czesc! 22.05.05, 15:38 jutro ma przyjsc @.zazwyczaj mam cykle regularne,wiec testuje dopiero we wtorek,albo jutro wieczorkiem(zalezy na ile cierpliwosci starczy )dzis troche brzuszek pobolewal,hmm czy to @. gorace usciski Odpowiedz Link
ma_inka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 16:55 witajcie dopiero zauważyłam ten wątek dlatego dopisuję się po styczniowym nieudanym inv (uzyskany tylko 1 zarodek) w moju podeszłam do ICSI Odpowiedz Link
ma_inka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 16:59 przepraszam za szybko coś nadusiłam w maju podeszłam do ICSI z 20 komórek tez tylko 1 zarodek ale dałam mu szansę dziś 8dpt pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki Inka Odpowiedz Link
bach28 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 22.05.05, 17:07 Heloł Wam wszystkim! A umnie jeszcze tylko 6 dni do "małpy", więc nerwówka niesamowita się we mnie toczy. Mam nadzieję że nie zeświruję z tych nerwów i wytrzymam z testami. Powiem Wam że mam niesamowitego też lenia w ostatnim okresie nic mi się nie chce ani w domu ani w pracy robić oczywiście. Tego objawu w takim aż stopniu intensywnym już baaardzo dawno nie miałam. Pozdrawiam bajecznie Odpowiedz Link
ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 11:43 no hej! ja juz 4 dzień nie mam @... mierze temp i wiem dokładnie kiedy powinna być, ale jej nie ma. kupiłam juz test ale strasznie boję się go zrobić. poza bólem ( już mniejszym) piersi objawów zero. nie wiem czy testować jutro, czy może jeszcze poczekać, co radzicie? boje sie,że jednk nie wyjdzie Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:06 Ffrez-ja nie wiem co masz zrobic, bo ja to juz bym zatestowala, ale rozumiem Twoj strach. Zapisywalas swoje temki na FF? Odpowiedz Link
ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:10 nie, na FF nie, ale mam swoje obserwacje w zeszycie. kurcze, boję się po prostu kolejnego zawodu, ale chyba i tak zrobię jutro ten test Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:15 Ffrez-ja rozumiem Cie. A mialas spadek tempki oznaczajacy implantacje? Mi sie wydaje, ze jestes w ciazy skoro temperatura utrzymuje sie wysoko 4 dzien po terminie @. Trzymam za Ciebie kciuki i daj znac!!! Odpowiedz Link
iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:31 Frez i co wyszło z testem?? Ja mam 19 dc i juz sam nie wiem czy w w tymcyklu coś wyjdzie?? a ja tak bardzo chce Odpowiedz Link
ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:29 około 4 dnia po skoku jest mały spadek, a potem bardzo ładna linia powyżej 37 i tak do dziś. dam znać na pewno co i jak, dzięki. Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 12:49 To bardzo ladnie. Ja mam 5dc spadek to troche podobnie mamy. Tutaj mam zaznaczone: www2.fertilityfriend.com/home/b73ba Odpowiedz Link
anusia151 no i jest wynik testu..... 23.05.05, 13:43 mam 2 kreski.ale wlasnie dzis pojawila sie propozycja wyjazdu za miesiac nad jezioro bodenskie-transport albo autobusem 24 godz albo samolotem przez prage.a z nad jeziora do berlina-pociagiem i samolotem.kurcze nie wiem co robic?czy jechac?boje sie zeby nie zaszkodzic dziecku?jak radzicie?? Odpowiedz Link
anusia151 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:12 ale caly czas boli mnie brzusz jak przed nadejsciem @.boje sie ze zarodek nie zagniezdzil sie i zaraz przyjdzie @. Odpowiedz Link
iga73 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:19 Anusiu gratuluje podobno takie bóle to normalne ale nie wiem nie jestem w tym specjalistka a co do wyjazdu spytaj moze jakiegoś gina Odpowiedz Link
anusia151 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:24 to juz moja 3 ciaza i przy poprzednich tak nie mialam,stąd moje obawy.( Odpowiedz Link
ata76 Re: no i jest wynik testu..... 23.05.05, 17:54 Anik jesli chodzi o wyjazd to spytaj najlepiej gina, aczkolwiek tak naprawdę to znam dziewczynę, która w 5 mc leciała samolotem i nic jej nie było!!Z tego co słyszałam, to w zasadzie póki z ciązą jest wszystko ok, to lekarze raczej nie zakazują wyjazdów, lecz najcześciej decyzję pozostawiają kobiecie!!! A w kwestii bólu brzucha, to lepiej jak najszybciej leć do gina, może przipiszę jakieś leki lub uspokoi Ciebie!! Powodzenia!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 17:57 Ffrez-ja skoro to już 4 ddzień od terminu spodziewanej @, to spokojnie możesz robić test, bo teraz już musi pokazać co i jak!!! oczywiście życzę Ci, abyś zobaczyła te dwie upragnione, grube krechy!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 19:51 Anusia151 gratuluje!!!!!!!!!!!!!! Ty chyba jestes pierwsza zafasoklowana z tego watku, czy cos przeoczylam??? Jak sie czulas w poprzednich ciazach? Od tego uzaleznilabym swoj wyjazd. Jak ja bylam pierwszy trymest w ciazy to pojechalam do Polski samochodem 800km (w jedna strone) i nic mi nie bylo. A bole w terminie @ sie zdarzaja i wcale nie musza oznaczac, ze cos zlego sie dzieje, wiec sie nie denerwuj i dbaj o siebie i fasolke!!! Ffrez-ja testuj jutro i daj znac. Mam nadzieje, ze bedziemy mieli druga szczesliwa zafasolkowana!!! Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
anusia151 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 22:31 W pierwszej ciąży mialam plamienie w 7tc-okazało sie ze jest krwiak pod kosmówką,bylam na zwolnieniu do 5miesiaca,ale wszystko dobrze sie skończyło i mój słodki syn jest zdrowy;a druga ciąża zakończyła sie w 14tyg. postanowilam ze jednak nie jade nad jezioro Bodeńskie,za 2 tyg ide do lekarza jak bedzie dobrze to moze pojade tylko do Berlina(pociagiem).ale jak bede dobrze sie czula. mam nadzieje ze rozpoczełam dobra passe i wszystkie spotkamy sie na forum "Luty 2006" ) Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 23.05.05, 22:55 również przyłączam się do gratulacji!!!!!! Odpowiedz Link
ffrez-ja Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 10:06 anusia, przyłączam się do Ciebie, MAM 2 KRESKI !!!! jestem w szoku, naprawde. po prawie roku planowania, po 6 m-cach starań,mam 2 kreski. to był bardzo długi cykl, ovu była w 39 dc, ale była, nie moge w to uwierzyć... Odpowiedz Link
bach28 Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 11:27 Gratuulacje ogromniaste !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
hermiona_77 Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 11:54 Serdecznie gratuluje!!! Mam nadzieję, że za tydzień dołączę do Ciebie! Odpowiedz Link
ktat Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 11:20 a ja mialam plan na 31 ale czuje ze @ wczesniej przyjdzie znowu piersi mnie bolą a moze tescik 27 zobacze tak z ciekawosci i drugi test w zyciu i 2 raz 1 krecha bedzie hihihi Odpowiedz Link
iga73 Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 12:49 MNIE DZIŚ JAJNIKI NIE BOLA JESTEM W DOBRYM HUMORZE I WCIAŻ NADZIEJ NA 2 KRESKI Odpowiedz Link
danik1 Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 12:54 Ja tez, ja tez!!!!!!!!!! Powiedz mi a czujesz, ze jest Ci mokro??? Bo ja czuje i jeszcze mam od czasu do czasu takie dziwne uderzenia goraca na twarz. Poza tym nic! A Ty??? Odpowiedz Link
ktat Re: ja za tydzień mam zamiar testować 25.05.05, 13:18 ja mialam tak w poprzednim cyklu taka wilgonosc a teraz mnie brzusio rozbolala @-owo takze nie ma sensu zapewne robic testow ach te złe przeczucia brak wiary dołujące Odpowiedz Link
iga73 Re:gratulacje 24.05.05, 13:24 za szybko nacisnęłam entr; mam nadzije chociaż objawó generalnie brak tylkojajniki mnie bola w sumie jeden bo lewy tylko ale mi sie wydaje ze to z powodu przeziębienia. I czesto chodze do ubikacji bardzo czesto. Zoabczymy na pewno dam Wam znac Odpowiedz Link
amilos Re:ZROBILAM TEST DZIEWCZYNY... 24.05.05, 13:23 gratuluję Wam obydwu II kresek! Trzymajcie sie ciepło! Odpowiedz Link
ivonne76 Gratuluje już zaciążonym :))) 24.05.05, 14:28 Diewczyny, z całego serca Wam gratuluję. Ja testuję w piatek najdalej w sobotę jesli wczesniej @ nie przyjdzie - oby nie przyszła. Oczywiscie dam znac na forum co i jak. Co do objawów, to nawet mnie nie boli brzunio jak na @ a zawsze o tej porze już bolał. Nie wiem, czy to dobrze czy źle. Zobaczymy. Pozdrowionka Iwona Odpowiedz Link
kasia1077 Gratuluje :))) 24.05.05, 15:08 Cześć Dziewczyny. Chciałabym dołączyć do grona testujących po koniec maja. Ja będę ok. 28 maja. Jestem po ciąży biochemicznej w lutym 2005, (byłam wtedy 2 tygodnie w szpitalu z podejrzeniem ciąży pozamacicznej ale na szczęście nie sprawdziło się). Mam nadzieję że teraz wszystko od początku do końca będzie ok. Gratulacje II kreseczek. Życzę zdrowych dzidziusiów. A dla ivonne76 serdeczne życzenia imieninowe, oby spełniły się wszystkie marzenia .... Pozdrowionka Odpowiedz Link
danik1 Re: Gratuluje :))) 24.05.05, 16:41 Ffrez-ja bardzo Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!! Teraz to sie posypie dopiero!!! Hihihi!!! Ja mam bol podbrzusza wlasciwie od owulacji i boli mnie lewy jajnik (lekko kluje). Wczoraj brzuch bolal mnie mocniej i mialam spadek temperatury w 5 dniu po owu. a dzisiaj znowu wzrost tempki. Testuje 1czerwca i bardzo chce dolaczyc do naszych zafasolkowanych, ale czy sie uda??? Odpowiedz Link
ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 24.05.05, 16:50 gratuluje zaciazonym lapie fluidki i pozytywnie zazdroszcze u mnie 24dc bola mnie piersi teraz brzuch zaczal, rano sluzik brunatny a teraz strasznie duzo bialego cykle 35,27,32 takze nie wiem kiedy @ ale zapewne niedlugo przytul.8,10,13,15,17,19 jak @ sie nie pojawi do 27 to testuje z czystej ciekawossci bo raczej sie nie udalo tak czuje Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 24.05.05, 17:12 A ja bym nie byla taka pewna na Twoim miejscu!!! Te duze ilosci bialego sluzu moga swiadczyc, ze zafasokowalas!!! Zycze Ci tego!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Ffrez-ja 24.05.05, 18:06 moje wielkie gratulacje!!!!! no ony teraz więcej dobrych nowim pojawiło się na naszym wątku!!! Trzymam kciuki!!! u mnie dziś 21 dc, objawów rzadnych....nic a nic ......psychicznie przygotowuję się już na kolejny cykl, 3 z duphastonem ( Odpowiedz Link
ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 09:53 no dzis 25 dc troszke swedzaco -bolace piersi brzuch rano zaklul a tak to nic nie wiem co było z tym sluzem rano brunatny poźniej jak po przytulanku 1 wielka biała klucha i teraz nic strasznie bym chhciala zeby sie udalo ale pewnie nie bo juz powinnam cos czuc a tu nic.... tempka 36,7 ostatnie 3 dni( a zarazem pierwsze mierzenia ) bez zmaian dol;uje mnie fakt ze sie nie udalo pobudza weekend a jak sie nie zmieni test 27 i juz postanowione przynajmniej bede wiedziala i miala z glowy myslenie i uzalanie sie Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 10:21 ktat napisała: > nie wiem co było z tym sluzem rano brunatny poźniej jak po przytulanku 1 wielka > > biała klucha i teraz nic Mowisz biala klucha sluzu!!! No, no, no............... Juz nic nie mowie, ale........... Czekam z niecierpliwoscia na Twoj test bo mam co do niego dobre przeczucia!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 10:40 dzieki słonce ja zawsze wierze w kogos a zadko w siebie ale juz powinnam cos czuc jakby nie bylo od ostatniego przytulanka mija 6 dzien a od pierwszego 17 pozyjemy zobaczymy Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 10:45 Wcale nie musisz nic czuc. Jak ja bylam w pierwszej ciazy to ok 3tc lekko bolaly mnie piersi i nic poza tym, ale sa dziewczyny co w ogole nie mialy zadnych objawow!!! Zreszta to jest roznie i na dziewczynke i na chlopca!!! Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 15:16 hej! przede wszystkim chciałam Wam podziękować za wszystkie miłe słowa. teraz ja będę trzymać kciuki, żeby nas było jak najwięcej. to co teraz obserwuje u siebie wreszcie nie było kolejnymi "wymyślonymi" objawami. mam nadzieje, ze będę mogła troszkę Wam pomóc: - piersi mnie nie bolały, tylko sutki, nie można ich dotknąć,to zaczęlo się ok. 2 -3 dni przed terminem @ -jajników wyjątkowo w tym cyklu "nie czułam",tylko w dzień @.jednak mam takie uczucie ciągnięcia, kłucia, to jest takie dziwne, nie boli, ale tak jakoś inaczej to czuć. poczułam to pierwszy raz dzień po terminie @ i mam cały czas - śluz rzeczywiście biały i trochę rozciagliwy, uczucie mokrości -stałe zmęczenie przez cały dzień, najchętniej nie wstawałabym z łóżka - rano , po wstaniu zawroty głowy, szum w uszach i ciemnośc w oczach. mam nadzieję, że jak najwięcej z Was "to" wszystko poczuje, jednak te wszystkie objawy pojawiły sie dokladnie w terminie @, nie wczesniej Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 17:16 FFrez-ja tchnęłaś trochę we mnie optymizmu, bo u mnie nadal żadnych objawów, ale testuję dopiero 29.05, więc może jednak! Aczkolwiek intuicja nic nie podpowiada póki co ( Odpowiedz Link
ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 15:39 dzieki złotko czyli jesli nie ma do @ objawow to nic złego i zawsze moga sie pojawic poźniej Odpowiedz Link
nina78 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 15:55 Czesc, jestem tu nowa, mam nadzieje, ze przygarniecie Czytuje sobie to forum od czasu do czasu i w koncu postanowilam sie wpisac. To moj pierwszy cykl staran, @ powinnam (ale nie chcialabym) dostac 28.05. Postanowilam, ze bede cierpliwa i nie bede wczesniej testowac... Odpowiedz Link
ffrez-ja Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 16:08 cześć! nie testuj wczesniej, lepiej mieć pewność, powodzenia! Odpowiedz Link
iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 25.05.05, 16:45 No cóz ja poza tymi bolacymi jajnikami nic mam nadziej ze to tez objaw Odpowiedz Link
ivonne76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 19:51 U mnie też nie ma żadnych objawów, poza uczuciem wilgotnosci, trochę śluzu. A testuję w sobotę. No zobaczymy. Życzę powodzenia dziewczyny - już niedługo mamy tu finał, zobaczymy komu sie udało. Oby było nas jak najwiecej Odpowiedz Link
bach28 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 20:33 Ja też mam zamiar w sobotę a już na bank w niedzielę.U mnie pojawiło się dziwne uczucie takiego ...napięcia w piersiach, ale nie ma co rozmyślac co ma byc to będzie nie dziewuszki?????????????? Odpowiedz Link
ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:07 bach, ja testuję w niedzielę, więc kto wie kto wie, może może będziemy tetować w tym samym dniu!!!! a jesli chodzi o piersi, to mnie nie to, że bolą, ale są powiększone i jak wieczorem to są takie.....no nie wiem jak to okreslić, ale takie dziwne....tylko że niestety to w moim przypadku bo duphastonie, bo to już kolejny cykl, gdy tak mam!!! ale jak to ładnie okresliłaś, co ma być to będzie, a i tak już nic nie da się zmienić, pozostało tylko czekanie!!!! Ale trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie pozostałe dziewczyny, żeby się udało!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:28 Widze, ze watek ruszyl do przodu, pewnie dlatego, ze juz sama koncowka, wiec najciekawsze!!! Wszystko sie niedlugo wyjasni!!! Ja testuje 1 czerwca i tak jak dzisiaj rano bylam pewna, ze sie udalo tak teraz mam zle mysli!!! Dzisiaj czulam sie dziwnie, ale to wcale nie musi oznaczac fasolki!!! Poczekamy - zobaczymy!!! Zycze wszystkim powodzenia w testowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:38 Danik, a kysz złe myśli, a kysz......przecież swego czasu się umawiałyśmy, że Tobie na pewno się uda!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:42 Powiem Ci Ata, ze dzisiaj rano bylam pewna, ze sie udalo. Mialam ciagniecia w dole brzucha a teraz nic. Zobaczymy juz niedlugo co to z tego bedzie!!! A u Ciebie jakies zmiany, czy tez nic??? Odpowiedz Link
ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:50 ja nie bardzo zauważam jakoweś zmiany, pewnie dla tego, że ich nie ma w niedzielę się wszystko okaże, ale chyba nic z tego nie będzie, no chyba, że należę do tych, u których objawów nie ma! Odpowiedz Link
danik1 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 21:55 Objawy wcale nie musza wystepowac, ale wiadomo jak sa to ma sie wieksza nadzieje, a tak to tylko niepewnosc!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: cd. braku objawów 25.05.05, 22:01 święte słowa Danik!!!!! na szczęście dużo czasu nie pozostało, tak więc oby do środy w Twoim wypadku a w moim trochę prędziej, bo do niedzieli!!!! w każdym razie jestem przygotowana na każdą ewentualność i jeśli się tym razem nie uda, to z nową nadzieją zacznę kolejny cykl starań....taką mam przynajmniej póki co wizję, że negetywny wynik nie złamie mnie. Odpowiedz Link
bach28 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 09:43 a u mnie nie wiem jakim cudem pojawiło się drobne przeziębienie trochę mnie to podłamało bo od ostatniej straty wszytkiego się boję. Mam nadzieję że to nie będzie miało jakiegoś wpływu na "ewentualną" ciąże mam nadzieje... Odpowiedz Link
danik1 Testowanko????????? 26.05.05, 10:40 Jak tam dziewczynki testowanko?????????????????????? Odpowiedz Link
ewam79 Re: Testowanko????????? 26.05.05, 10:57 To i ja dopisze sie do waszej listy ... mam nadzieje ze szczesliwej. To moj drugi cykl z clo, pregnylem i duphastonem. Pregnyl dostalam w poprzedni poniedzialek tj 16 maja, w zwiazku z tym testuje w niedziele (29 maja). W poprzednim cyklu niestety nic nie wyszlo pomimo bladziutkiej kreski w 13 dniu po podaniu pregnylu. Myslalam ze to pozostalosc pregnylu ale lekarz stwierdzil ze raczej nie byl to pregnyl tylko zaplodniona komorka, ktora najwidoczniej nie powinna sie zagniezdzic (naturalne poronienie jeszcze przed @). Tym razem z 3 pecherzykow pekly dwa wiec i szanse sa zdwojone. Trzymam za Was wszystkie kciuki! Zapomnialam opisac najwazniejsze tzn objawy ktore mam od zeszlego czwartku tzn juz trzeciego dnia po pregnylu... Juz od czwartku mam wrazenie jakbym przeziebila pecherz ... co chwile biegam do lazienki. Do tego strasznie bola mnie sutki (czego do tej pory nigdy nie mialam ... jak juz to bardzo rzadko bola mnie piersi a nie same sutki).W czasie wczorajszej podrozy samochodem zreszta kilkugodzinnej mdlilo mnie potwornie. A do tego bola mnie jajniki, czuje ciagniecie podobne jak przed okresem ale juz od zeszlego tygodnia. Zastanawiam sie czy nawet w przypadku ciazy nie za wczesne te objawy... czy na tak wczsenym etapie mozna miec juz tak ewidentne objawy... Odpowiedz Link
bach28 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 13:46 no więc atko poczekamy sobie razem byle do niedzieli a potem obaczym co będzie oczywiście wiesz czego Ci życzę Buziaki słoneczne przesyłam Baśka Odpowiedz Link
misia_7 Re: i jeszcze 26.05.05, 14:10 Bach28. Jeśli to tylko przeziębienie i nie bierzesz jakis antybiotyków, to raczej nie masz powodów do zmartwień... Jestem z Tobą. Będzie dobrze Odpowiedz Link
bach28 przeziębienie 26.05.05, 18:36 nie antybiotyków nie biorę ale jak myslicie mogłabym spróbować z homeopatykami mam syrop Drosetoux sprawdzony zawsze mi pomaga ale nie wiem czy próbować Misiu kochana bardzo Ci dziękuje za ciepłe słowa Odpowiedz Link
misia_7 Re: przeziębienie 26.05.05, 19:33 ojej , nie wiem... czy ten syrop może szkodzić... wiem , że np. syrop wykrztuśny Tussipect nie jest zalecany dla kobiet w ciąży.. A nie ma nic o tym napisane na etykietce tego Drosetuxu? nie wiem jak Ci poradzić. Ja bym wzięła chyba, Ale to Ty zdecyduj. Trzymam kciuki, obyś jak najszybciej zwalczyła to choróbsko! Odpowiedz Link
kasia1077 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 18:09 Już się bałam, bo zaczął mnie boleć brzuc tak jak na @, ale na razie przeszło. Ten dzień nastraja mnie trochę smutno, bo tak bardzo chciałabym być już matką. Pozdrawiam Wszystkie przyszłe mamy. Całuski Odpowiedz Link
bach28 Re: cd. braku objawów 26.05.05, 18:37 Kasieńko jesli bardzo pragniesz dzidziusia to juz nią prawie jesteś, kto wie moze za rok będziesz nią w 100% Odpowiedz Link
ata76 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 09:06 Bach28, jak rozumiem testujemy w tym samym dniu...to świetnie, bo będzie nam raźniej!!!Tobie oczywiście też życzę dwóch kreseczek i dodatkowo, żeby przeziębienie "rozeszło się po kościach"!!!!! Wszystkim innym dziewczynom też oczywicie dwóch grubaśnych kreseczek na testach życzę!!!!No i jetem ciekawa, która pierwsza z tych co jeszcze czekają obwieści nam tu o pozytywnym testowaniu!!! Czekam z niecierpliwością na dobre wieści!!! a na zakończenie ..... u mnie objawów nadal niet Odpowiedz Link
bach28 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:07 no atko tak zamierzam w niedzielę jeśli oczywiście wstrętna "małpa" nie przyjdzie w sobotę bo to jej termin, co do objawów to też ich prawie wogole nie mam a jeszcze wszystko zagłusz przeziębienie. Ale brzuch na "małpę" też nie boli a zazwyczaj o tej porze to juz szalał. Martwię sie tym moim choróbskiem ten syrop o którym pisałam to homeopatyk a te leki nie sa chyba przeciwskazane dla ciąży co jak myslicie? Odpowiedz Link
iga73 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:16 Cześc dziewczyny u mnie zadnych mocnych objawów tzn nie bola mnie juz jajniki, bola lekko piersi i plecy.,ale plecy moze od siedzenia przy kompie testuje najwczesniej 31 maja albo później ależy jak wytrzymam Odpowiedz Link
ata76 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:19 Bach a może wypróbuj naturalne leki tupu czosnek, miód i mleko, u mnie to działa!!!! a jeśli chodzi o syrop, to jeśli to hoemopatyk, to chyba nie zaszkodzi!!!!Takie jest moje zdanie Odpowiedz Link
danik1 Re: cd. braku objawów 27.05.05, 10:33 ata76 napisała: > a jeśli chodzi o syrop, to jeśli to hoemopatyk, to chyba nie zaszkodzi!!!! Takie > > jest moje zdanie Moje tez. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Danik!!! 27.05.05, 12:31 Ata przeczucia sa, ale co bedzie to sie okaze. Ciagna mnie jejniki i boli podbrzusze, ale to moze byc tez na @. Zobaczymy juz wkrotce. Na razie mierze tempke!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
joannajarek Re: no wlasnie przeziebienie. 26.05.05, 19:03 Cos za szybko mi sie kliknelo. Co do przeziebienia- to mi sie tez przytrafilo. Troche kataru, oslabienie. Bralam Oscillococinium, wapno , rutiniscorbin, miodzio i czosnek. Akurat dopadlo mnie w tych waznych dniach ale mimo to probowalam.Zadko mam meza przy sobie wiec nastepne starania dopiero w lipcu. Za kilka dni bede testowac. Tak naprawde to moj pierwszy cykl ze staraniami. mam juz 8-mio latke i Aniolka Zuzie. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
eda34 Re: no wlasnie przeziebienie. 26.05.05, 20:23 Ja testuję 28 nie wiem czy mogę mieć jakąś nadzieję na dwie kreski bo tempkę mam 36.95, a podobno powinna być powyżej 37. No i prawie nie mam objawów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
misia_7 eda34 26.05.05, 21:28 powinna, ale nie musi. Zależy od Twojego organizmu i od godziny mierzenia. Jak byś zmierzyla godzine później, to byś miała powyżej 37. Więc szanse są. Odpowiedz Link
ata76 Re: no wlasnie przeziebienie. 27.05.05, 09:10 Joanno, będzie wszystko dobrze, zobaczysz...bo czemu miało by nie być!!! Tego Tobie oczywiście życzę z całego serca!!! A w kwestii nieobecnego męża, znam to z autopsjii, bo mój mąż też często poza domem, tyle tylko, że te jego niebytności w domu nie są tak długie jak Twojego, ale za to częste!!! Taka praca niestety pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link
ida28 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 27.05.05, 11:16 Drogie Panie, od pół roku zaglądam na to forum i po raz pierwszy się ujawniam. To mój pierwszy cylk starań, 13 dc. Obecnie mieszkam w Poznaniu, pochodzę ze Śląska. Trzymam kciuki za wszystkie majówki (i mój mąż również))) Pozdrawiam Ida Odpowiedz Link
ivonne76 Witamy Cię IDO 27.05.05, 14:35 Życzymy Ci równiez powodzenia w staraniach - nie jesteś sama - w grupie raźniej. Dziewczyny tu są wspaniałe i na pewno służą Ci pomocą. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
ivonne76 Bach, musisz to wziąść na spokojnie 27.05.05, 15:46 bach, przykro mi bardzo, że się nie udało, przytulam Cię mocno. Ja też nie wiem jak będzie ze mną jutro najpóźniej pojutrze zatestuję, ale strasznie się boję, ze i ten cykl będzie nieudany. Jesli mi się nie powiedzie, to spotkamy sie w czerwcowych staraniach. Nowy cykl - nowa szansa. Ty już zaczęłaś nowy cykl i za kilka dni rozpoczniesz nowe starania. Będzie dobrze, zobaczysz... Pozdrowionka Odpowiedz Link
bach28 Re: Bach, musisz to wziąść na spokojnie 27.05.05, 16:06 Dzięki kochana nie wiem dlaczego to wszystko jest takie chore , dlaczego kobiety które niechcą mieć dzieci je mają a te które bardzo chcą nie mogą. Ja mam już synka więc powiecie tobie jest łatwiej i może po części macie rację , po części....... Odpowiedz Link
kasia1077 Re: ja odpadam 27.05.05, 19:48 bach trzymaj się ... (wiem że łatwo sie pisze), a właściwie trzymajmy się ja nie mam jeszcze @, ale testowałam dzisiaj i jest gruba kreska, ale jedna... @ powinnam mieć ok. 27-28 maja, ale nie wiadomo, bo cykl mi sie wydluzyl po ciazy biochemicznej w lutym, teraz biore luteine i troche sie skraca. (z 40 dni do 33 dni). Pomyslalam ze jezeli jest jedna kreska to fasolce juz nie zaszkodze i pojechalam z moim M. rowerami poodbijac w teniska. Wyładowałam troche energii na piłce i chyba jest mi lepiej. Czekam na @ zeby zacząc starania czerwcowe. Sciskam serdecznie. Odpowiedz Link
bach28 Re: ja odpadam 27.05.05, 19:52 owszem łatwo się pisze ale przyjemnie to poczytać naprawdę podnosi na duchu więc dzięęęęęki bardzo Odpowiedz Link
ata76 Re: ja odpadam 28.05.05, 11:32 Bach, strasznie mi przykro .....być może zabrzmi to jak frazes, ale trzymałam naprawdę za Ciebie kciuki!!!!! ech życie ......... no ale sama wiesz, nowy cykl nowa szansa!!!! Szkoda tylko, że to jet wszystko takie niesprawiedliwe!!!! Odpowiedz Link
bach28 Re: ja odpadam 28.05.05, 11:36 powiem ci atko że już dzisiaj mi lepiej wyżyłam się rano sprzątając łazienkę biedne pająki ale cóż na kimś trzeba było teraz siedzę w pracy ale po południu idę na festyn nażre się i upiję a co. Nie mogę sie upić bo na to ma pozwolenie mój M już mnie od tygodni molestuje a dziecko trzeba pilnować i do domu jakoś wrócic nie. trzymam kciuki za Ciebie mocno !!!!!!!!! Odpowiedz Link
iga73 Re: Witamy Cię IDO 27.05.05, 15:51 ja również witam Cię serdecznie tym bardziej ze mamy podobne imiona (mnie często mylą własnie z Idą). mam nadzieje ze szybko zafasolkujesz. bach uda sie nastepnym razem ja dalej bez obajwów a moze to dobrze?? Odpowiedz Link
ata76 Re: Witamy Cię IDO 28.05.05, 11:33 przyłączam się do powitań i jak najszybszego zafasolkowania życzę!!!!! Odpowiedz Link
eda34 Re: Witamy Cię IDO 28.05.05, 13:02 Dziewczyny. Zrobiłam dzisiaj test i myślałam ,że się wszystko wyjaśni (bo dziś lub jutro miała przyjść małpa)a tu bardzo,bardzo blada druga kreska , więc nadal nie wim co mam myśleć. Odpowiedz Link
eda34 Re: Witamy Cię IDO 28.05.05, 13:07 Muszę dodać, że nie mam żadnych objawów nawet brzuch mnie nie boli jak na małpe. Życzę Wam wyraźnych dwóch kresek. Odpowiedz Link
bach28 eda 28.05.05, 13:29 ale jest kreska więc może się udało trzeba mieć nadzieje kochanieńka....... Odpowiedz Link
ivonne76 No niestety, kolejny cykl odpadł 28.05.05, 19:56 Przyszła dziś wstrętna @ - nie udało się. Bach - łączę się z Tobą. Kolejny cykl - kolejna szansa. Założymy czerwcowy wątek. A Wam dziewczyny, testujące w najbliższych dniach - życzę dwóch grubaśnych kresek. Pozdrowionka Iwona Odpowiedz Link
kasia1077 Re: No niestety, kolejny cykl odpadł 28.05.05, 22:51 Do mnie też dzisiaj zawitała ... @, jak zwykle nieproszona. Trudno. Łączę się z Wami. Może w czerwcu ... Pozdrowionka. Odpowiedz Link
bach28 Re: No niestety, kolejny cykl odpadł 29.05.05, 18:00 iwonko przykro mi no cóz trzymamy się razem dalej do zobaczenia na czerwcowym wątku Odpowiedz Link
ida28 Re: Witamy Cię IDO 29.05.05, 20:31 Dzięki za miłe powitanie )). Igo, chyba masz większą nadzieję na moje zafosolkowanie niż ja sama. Ja mam nadzieję, że może w ciągu 3 kolejnych cykli się uda i nie spodziewam się od razu cudów - ale Wam ich życzę z całego serca. Pozdrawiam Ida28 Odpowiedz Link
anusia151 witam 29.05.05, 00:43 Gratuluje tym dziewczynom,które zobaczyły w tym miesiącu 2 kreseczki,dla tych którym sie nie udało chcialam powiedziec,ze dzis na wsi widziałam mnóstwo bocianów.w czerwcu przylecą do Was. u mnie zdarzająsie jeszcze bóle podbrzusza podobne do miesiaczkowych,dalej sie tym niepokoję,łykam No-spę,magnez i staram sie odpoczywac,ale mój synek nie bardzo mi na to pozwala.w poniedziałek idę na usg,więc wszystko sie okaże. pozdrawiam was ciepło Odpowiedz Link
joannajarek Re: do Eda 34 29.05.05, 07:30 Mysle ze jeszcze nic straconego. Odczekaj z dwa dni dla pewnosci. Trzymam kciuki zeby sie pojawila mocniejsza druga kreska. Ja jeszcze czekam . Zrobilam test wczoraj, ale wiem ze zbyt szybko( juz nie moglam wytrzymac).Nastepne testowanie planuje na wtorek. Pozdrawiam Asia. Odpowiedz Link
eda34 Re: do Eda 34 29.05.05, 14:42 Dzisiaj był ostateczny termin przyjścia małpy (zawsze są bardzo regularne) ,ale na razie się nie pojawiła a do tego tempka mi poszła w górę. Jutro zatestuję jeszcze raz, ale myślę,że się udało. NIe potrafię się cieszyć, bo jestem po dwóch poronieniach. Z jakiego testu korzystałaś? Jak ja przed drugim poronieniem robiłam pre-test to nawet dwa dni po terminie małpy nic mi nie wykazał. Teraz robiłam Quik-vue, bo jest bardziej czuły. Pozdrawiam, napisz co Ci wykazał test.Trzymaj się. Odpowiedz Link
bach28 dziewuszki poradźcie 29.05.05, 17:59 nie wiem co o tym myśleć jak wiecie maj to intensywne starania, ale ku mej rozpaczy małpa do mnie przylazła w piątek ale co najgorsze dziś juz się skończyła. Nie wiem co o tym mysleć bo od poronieniea trwała ok 6 dni(zawsze) a dziś w sumie 3 dzień i malutkie plamienie. W piątek to tez tak średnio wczoraj mocniej a dziś koniec. Boże boję się w tamtej ciąży też miałam 1 małpe taka krótką (zły znak)a potem skończyło się wszystko wiecie jak........... Odpowiedz Link
kasia1077 Re: dziewuszki poradźcie 29.05.05, 19:01 Myślę że warto zrobić test i jeżeli są dwie kreski to biec szybko do gina. Albo badanie betahcg. Może gin da jakieś leki na podtrzymanie, a może nie trzeba będzie . Rozumiem Twój lęk, ale wierzę że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i ściskam mocno. Pozdrowionka Odpowiedz Link
joannajarek Re: do Eda 34 30.05.05, 17:39 Witam. Zawsze testowalam Ouik-vue( dwie ciaze) i dosyc szybko pokazywaly mi kreseczki, nawet przed terminem @. Jutro bede testowac testem od Ewy. Zobaczymy( moze to jeszcze za szybko?). Ja tez jestem mama po przejsciach. Druga coreczka zyla tylko dwa tygodnie. Zmarla po pierwszej operacji serduszka. Pozdrawiam serdecznie i napisze jak cos sie pojawi. Asia Odpowiedz Link
basia1979 pytanko 29.05.05, 13:30 witam ponownie.dawno nie pisałam ale cały cZas śledzę wasze losy, i chciałam was zapytać o zdanie.po @ 7.05, w 12,14,16 i 19dc było przytulanko, a teraz nie mam specjalnych objawów, czasami coś mnie zakłuje w brzuchu, od czasu do czasu coś zaboli ale najbardziej dziwi mnie śluz. od kilku dni mam taki białawy śluz,nie za gęsty raczej wodnisty i dosyc go sporo.najczęściej rano,zaraz po wstaniu ale w dzień też się zdarza.co to może być? a tempka od kilku dnia z samego rana 36,9.robić teścik czy czekać na @? jak myślicie? Basia Odpowiedz Link
danik1 Re: pytanko 29.05.05, 13:59 Mi sie wydaje, ze jestes w ciazy, bo ten sluz by na to wskazywal. A w ktorym dniu cyklu jestes? 24? i ilu dniowe masz cykle, bo moze za wczesnie na test, ale badz dobrej mysli!!! Odpowiedz Link
basia1979 Re: pytanko 29.05.05, 14:18 to mój 23dc. moje cykle wynosza przeciętnie 28-30 dni.poczekam jeszcze pare dni i zrobię test, chyba że nie wytrzymam dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link
ktat Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 19:00 najważniejsze test zrobiłam 27dc i zarowno 27.05 i był negatywny ale nawet sie nie zdziwilam wiedzialam bo w sumie dlaczego akurat miało sie udać ... było mi smutno ale poszłam spac i jak wstałam juz ok caly czas sie bawiłam i opalałam dzis do deklotu i rak sie nie dotykam hihihi cykl strasznie rozwalony... nic narazie nie boli @ niet,i objawow ciazy niet temp.wzrosła 26,27.28 dc 37,5 dzis 37.3 a dotego ten sluz 24 jak wiecie byl najpierw z krwia poźniej biala klucha,25 nic,26 zaczelam krwawic ps.tak mi sie wydawało (śluz z krwia), poźniej 27 nic ,28 znow sluz z krwia i dzis nic,nie ma syfow ? i nic nie boli ale moze dlatego ze naprawde odpoczywam i nie nosze biustonosza hihihi a w zeszlym cyklu 32 to juz od 27 na paracetamolu... narazie dopoki @ nie ma wierze ze moze.... ale watpie moze juz sie unormowal organizm i teraz tak co miesiac bedzie a i biore urlop od obliczen zastanawiania sie itd co ma byc to bedzie pozyjemy zobaczymy cykle 35,27,32 i dzis 29dc Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 20:37 A ja zrobilam dzisiaj test i wyszla mi druga blada kreska. Nigdy tak nie mialam, zawsze tylko jedna i nic poza tym. Ale w tym cyklu mialam przeczucie, ze sie udalo, ale nie wiem czy to nie bedzie biochemiczna. Co do tego juz nie jestem taka pewna. Pewnie dlatego, ze duzo sie o tym naczytalam. Boje sie i pomimo testu nadal nic nie wiem. Trzymajcie za mnie kciuki!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:03 Acha testowalam pre-testem. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:20 sorry, że się wtrące... a robiłaś przed terminem @ czy po? Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:31 Przed! Przyznaje sie bez bicia!!! Ale zrobilam go tez z tego powodu, ze w tym cyklu czulam, ze sie uda. Boje sie tylko czy sie utrzyma, ale juz wiem, ze przeczucia mnie nie mylily. Chyba. Jestem 11dpo. To moj wykres www2.fertilityfriend.com/home/b73ba Boje sie i to bardzo!!!! Taka sytuacja spotkala mnie pierwszy raz. Zawsze byla jedna kreska, a teraz jest cien, ale widoczny bez specjalnego przygladania sie mu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:35 oj manto, oj manto powinno być za testowanie przed terminem... tera się dziewczyna będzie martwić zeby wszystko dobrze było, no nic to poczekam na termin @ i potem złożę gratulację)))) ja tam poczekam, nie spieszy mi się, poczekam.... a ty się Danik nie denerwuj za bardzo, postaraj się nie denerwować w każdym razie))) powodzonka)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:40 Dziekuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:41 alesz prosz)))) cała przyjemność itd... a pre-test to dobry test... Odpowiedz Link
joannach1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 21:49 Witam miłe panie! to mój pierwszy próbny cykl po poronieniu, mamy już zielone światło i hmmm jakby to napisać.... cosik dziwnie sie czuje.to 12dpo i dzisiaj zauważyłam jakiś dziwny śluzik gęsty z czymś czerwonym,taki sorry za określenie- glucik.a jutro zrobię test mimo że @ ma przyjść za kilka dni.trudno głupia jestem ale muszę wiedzieć. he he jutro się okaże-mocne uśśściski -Asia Odpowiedz Link
ata76 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 29.05.05, 22:12 Witam, jestem juz po testowaniu i niestety nie udało się! W sumie tak myślałam, że nie zobaczę tych dwóch kresek więc nie jetem zaskoczona.....może czerwiec będzie szczęsliwszy. a tym, które jeszcze czekają lub zobaczyły póki co "tylko" blade kreseczki, życzę dwóch grubych krech na teście!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Danik!!!!! 29.05.05, 22:17 nie martw się na zapas, bo to nie ma sensu i martwieniem się niczego nie zmienisz!!!! Nie wiem, czy już gratulować oficjalnie, czy jeszcze nie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!!! Odpowiedz Link
ffrez-ja Re: Danik!!!!! 30.05.05, 09:48 dokładnie, musisz myślec pozytywnie, dbaj o siebie i czekaj cierpliwie . kiedy masz termin @ ?( która mam nadzieje nie przyjdzie!!) trzymam kciuki, powodzenia Odpowiedz Link
iga73 Re: dziś termin @ 30.05.05, 10:25 Na razie żadnych objawów nie boli ani brzuch ani nic tylko plecy ale to moze od siedzenia przy kompie i lekko piersi na razie czekam nie testuje w tym miesiącu jestem spokojniejsza a nie tak jak w tamtym wariowałm ale pewnie z kazdym dniej bedzie gorzej ( wczoraj wymiotowałm ale to pewnie przez ból głowy) Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: dziś termin @ 30.05.05, 10:37 gratuluje wszystkim którym udało sie zafasolkowac w maju. mnie oczywiscie ta przyjemnosc ominęła ale moze w czerwcu sie uda. dzis zaczynam 1dc i 2 cykl staran po poronieniu. pozdrawiam Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 14:38 Danik! Gratulacje! Więc ja juz chyba sama zostałam z testowaniem w środę... Na razie z objawami to tak średnio. Śluzik owszem, obiecujący, w brzuszku czasem coś zakułuje, czasem mam takie odczucie jakbym miała zakwasy po robieniu brzuszków (a nie robiałam), w piersiach zero zmian. Mąż cały czas studzi moje nadzieje i optymizm, boi sie, że znowu sie bolesnie rozczaruję i załamię. Ja mu na to że, jeśli sie nie uda to i tak bolesnie się rozczaruję. Na razie gdzieś w środku głęboko wierzę w powodzenie... Odpowiedz Link
iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 15:16 Hermonia ja sobie postanowiłam że nie bede testowac bo jak jeszcze raz zobacze jedna kreske na teście to naprawde nie wiem jak dam sobie rady ale cały czas czekam na @ też zadnych objawów. A ja chce tylko dóch kresek Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 15:27 Iga, a ja nie mam co wypatrywać @, bo co 6 h biorę luteinę. Więc do środy @ i tak i tak nie przyjdzie...Nie mam wyjścia, tylko robić test Odpowiedz Link
anusia151 bylam na usg 30.05.05, 17:34 jest ciąża-5 tydzien)) dziewczyny!życze Wam powodzenia! Odpowiedz Link
ivonne76 Re: bylam na usg 30.05.05, 18:48 Ogromniaste GRATULACJE, dbaj o siebie i dzidzię. Pozdrowienia Odpowiedz Link
merunka Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 18:58 Kochane, niestety ja odpadłam, @ przyszła wczoraj. Pocieszam, się tylko tym, że w niedzielę jedziemy na wakacje i nie mam dylematu, czy to nie zaszkodzi wczesnej ciąży... Ściskam Was mocno, gratuluję tym, którym się udało, trzymam kciuki za jeszcze oczekujące, pojawię w wątku starań czerwcowych, pozdrawiam, ściskam merunka Odpowiedz Link
danik1 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 30.05.05, 19:06 Do mnie tez niestety przyszla @!!! (( Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 31.05.05, 09:27 A ja jestem przed testowaniem jeszcze...Wczoraj kupiłam 2 testy:Quick i Pre- Test. Dzis wieczorem mam zamiar zrobić, dzis u mnie 33 dc, ok 14-15 dni po ovu. Dziewczynki, dotąd robiłam testy tylko rano. A jak wy robicie? Już zaczynam sie bać...Na razie żyję sobie jeszcze złudzeniami Odpowiedz Link
nina78 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 31.05.05, 09:44 Dziewczyny, chyba oszaleje. U mnie dzis 30 dc i nic... Troche pobolewa mnie brzuch. Chyba zdecyduje sie na test jutro rano... Czy ktos jest jeszcze w niepewnej sytuacji?? Dodajcie otuchy )) Pozdrawiam, Nina Odpowiedz Link
iga73 Re: Majowe starania czas zacząć- testujące końcem 31.05.05, 10:16 Cześc u mnie dziś 29 dc na razie nie ma @ żadnych objawów ani ana @ ani na ciąze wciaz tylko bola mnie plecy Gratuluje zaciożonym Odpowiedz Link