Dodaj do ulubionych

Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd.

• kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 09:27
      Kurczaki cholerka, boli mnie ten jajnik, mam nadzieje ze tam sie cos duzego
      tworzy, jakis pecherzyk olbrzymiasty i dlatego boli, tempka narazie ładna wiec
      czekam...

wiecie co wczoraj jak sie dowiedziałam o tych moich cieżarówkach doszłam do
      wniosku ze chyba ktos tam na górze mnie wysłuchuje, bo wszystkie osóbki za
      które sie modle (tzw. moja lista) zachodzą jedna po drugiej, siebie nie
      uwzgledniam w tej "liscie", wiec moze powinnam sie dodac? Ale gadam głupoty
      cio??
      Wy tez jestescie pokolei ustawione na liscie, izutek była pierwsza, teraz na
      Was kolej, tak jak napisałam w któryms z poprzednich postówsmile)))

A gdzie reszta dziewczynek?? Edytka, Danik, Goko, Natalka, Diamencik i gdzie
      Siuba??? hallo pisac co u Was?
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 09:32
        Reszta chyba zaszyła się w stosach papierów i nawet nie zerkają na nas sad.
        Wracać kobitki do nas na pogaduszy...szybciutko.

...(*)...
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 09:35
          nio chyba , ale dobrze ze Ty jestes?
          Jaka u Ciebie pogoda??
          • goko1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 10:26
            cześć kobietki!

ja też od czasu do czasu tu zaglądam, mam niezły stos papierów na biurku,
            jeszcze dzisiaj musze przygotować jakieś spotkanie, więc piszę krótko i zmykam,
            potem znów wpadam na chwilę i znów mnie nie ma... dokładnie tak jak wczoraj),
            ale myślami cały czas z Wami...smile)

u mnie 33dc cyklu, makabra tempka robi mi takie jaja, że już głupieję, ale
            dzisiaj podniosła sie leciutko, nadal nie ma skoku takiego jak w poprzednich
            cyklach. Zreszta same zobaczcie (oczywiście tę temperaturę z 25 dc , zmierzona
            o 5.05 i wynoszącą 36.1 wyrzuciłam i na razie jej nie wklejam, bo wówczas
            program rysuje owulację w 25 dc). Wczoraj oczywiście przytulanko i nawet po nim
            dość długa rozmowa z M (no bo sama sobie pytań nie będę zadawać, a siedzi mi
            ich w głowie multum, on i tak nie będzie kumał co jest grane i na czym to
            wszystko polega, ale chociaż się popytam, potem sobie sama poodpowiadam, a nóż
            widelec coś mi zasugeruje, no i jak na razie stanęło na znaku zapytania?? czy
            kupować na przyszły cykl testy?), bo wyczytałam, że którejś z koleżanek na
            forum test pozytywny owyu wyszedł piękny a w tym samym dniu u ginekologa
            dowiedziała się, że już pęcherzyk pękł i to ładne ileś godzin temu.

Wiecie na wykresach poziomu piku LH to często własnie tak wyglada, że jest on
            już widoczny na samej górze w dniach owulacji, ja sama juz nie wiem, tak sobie
            gdybam, bo za miesiąc monitoring (o ile ten cykl w końcu sie skończy, bo na
            razie na to się nie zapowiada, jeszcze nie dostrzegam tak dokładnie, ani ja ani
            ff owulacji, brak tego wspaniałego skoku temperatury), a nie mam już żadnego
            testu i nie wiem czy zamawiać...

---
            www2.fertilityfriend.com/home/goko1goko1
            • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 10:40
              wiesz co Goko, mysle ze u Ciebie chyba najlepszy by był monitoring, a moze ta
              dzwinosc tempki oznacza cosik innego?

Ja chyba trace nadzieje...
              • natali7a Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 10:46
                hej dziewczyny!
                Co tu tak cicho?
                Widzę, że wszystkie mamy nawał roboty, to miłej pracki!!!
                pozdrawiam
                smilesmiledużo słoneczkasmilesmile
                • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 10:48
                  ja jestem cały czas i czekam az ktos napisze, bo ile mozna pisac do samej
                  siebie hihihiihihihiihsmile)
                  czekam na Was pracusiesmile
                  • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:04
                    Kattrin, ja jestem, ale chwilę mnie nie było. U mnie pogoda tak sobie, brak
                    słońca i jakoś truszku mi chłodnawo.

...(*)...
                    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:10
                      to tak jak u mnie, znowu mi smutno, chyba cos niedobrego sie ze mną dzieje,
                      moze przesilenie kurcze, bo nigdy nie maiałam tak długo takiego paskudnego
                      humoru...
                      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:16
                        Kattrin, nie zamartwiaj się nie ma co...Pomyśl o czymś miłym, np o tym, że
                        niedługo będziesz miała owu (i pewnie się uda), zobacz jaka to radość.
                        Mi tez nei jest najlepiej, niby wiesiołek biorę, a śluzik wali ze mną w ciula,
                        trochę mnie to martwi.

...(*)...
                      • sloneczko26o Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:22
                        kattrin1. cześć kasiu ja tu jestem,tylko się nic nie odzywamwink CZYTAM WĄTKI Z
                        POPRZEDNICH DNI, BO MAM TROCHE ZALEGŁOŚCI.
                        • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:24
                          Widzisz Katrrin, nie jesteśmy same, jest z nami słoneczko.

...(*)...
                          • sloneczko26o Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:26
                            JESTEM KOCHANE KOBIETKI,JESTEM Z WAMI. CZYTAM WYPOWIEDZI WSZYSTKICH DZIEWCZYN
                            JUŻ OD DAWNA ALE SAMA MAŁO SIĘ ODZYWAM.
    • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:09
      Aha zapomniałam Wam napisać, że w piątek robię hormonki...ciekawa jestem jakie
      będe wyniki. Wizyte u gina mam 6 czerwca.

...(*)...
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:32
        Kattrin, gdzieś Ty się schowała ?

...(*)...
        • sloneczko26o Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:38
          MOŻE Kattrin SIĘ PRZESTRASZYŁ MNIE ŻE CZYTAM WASZE ROZMOWY? jeśli tak jest to
          Kattrin, bardzo cię przepraszam, naprawde nie chciałam zrobić nic złegosad mi
          naprawde bardzo pomagają wasze wypowiedzi. dzięki wam dowiedziałam się o
          testach ow, o wiesiołku i o gujazylu.
          • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:40
            Nie myśl tak nawet, Kattrin napewno się nie pogniewała na Ciebie- daje Ci
            słowo. MOże jest zapracowana. Trzeba poczekać, napewno się odezwie.

...(*)...
            • sloneczko26o Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:46
              madziu napewno masz racjesmile
            • sloneczko26o Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:51
              madziu, teraz ja musze już uciekać. fajnie że się odezwałaś do mnie. ja już
              musze zacząć szykować się do pracy ale wejde na forum wieczorkiem. pa,pa. do
              usłyszeniasmile życze ci milutkiego dniasmile
              • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:03
                Pa słoneczko. Milej pracy.

...(*)...
          • sloneczko26o Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:44
            np. dzięki wam w tym miesiącu pierwszy raz testowałam to i wiesiołka. mimo tego
            że w sumie wszystko było ok. bo i wiesiołek zadziałał (bo śluzu miałam naprawde
            dużo) i test owulacyjny wyszedł ładnie pozytywny w 13 dc to teraz czekam na
            okres. niestety czuje że w tym cyklu bejbi nie będziesad
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:55
      ojj sorki ale musiałam isc do prezesa...
      Słoneczko nawet niech Ci to przez mysl nie przejdzie, masz nakaz pisania cały
      czas!!!!!!!!! a nie tylko czytania hihihihiihismile)))))
      Musisz nam opowiedziec troszke o sobiesmile Czekam...
      buziak
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 11:57
      a kiedy masz termin @@?? Moze wcale nie przyjdzie, musisz koniecznie napisac
      nam cos o Twoich cyklach i sama wiesz o czym hihihiih, bedziemy analizowac a
      moze wyanalizujemy malusie słoneczko dla Ciebie?

Madziu a jak Ty? u mnie sie pojawił juz białawy sluzik, troszke jestem
      zdołowana ale walcze ze sobą strasznie,
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:07
        Kattrin, ja nie mam śluziku nie wiem czemu sad, czy coś jest ze mną nie tak.
        Poczekam jeszcze z 5 dni i zobaczę czy się pojawi, jak narazie to czuję mokro i
        to już nawet nie wiem, czy tak właśnie czuję- trochę jestem rozbita. Ale biały
        śluzik miałam, nie mogę powiedzieć, że nie...był, był i to taki właśnie biały-
        kremowy.

...(*)...
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:09
          Madziu to dobry sluzik, jak na przed owulacjasmile))

Jejku to czekanie, jak ja bym chciała miec juz 12 dc...14 dc...16 dc...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:05
      Cześć Kattrin i inne dziewczynki.

Długo nie zaglądałam bo chciałam się odstresować i nie myśleć.
      Dzisiaj jednak muszę napisać, bo mam strasznego doła, a wiem że Wy nie
      zostawicie człowieka w ciężkich chwilach.
      Więc dzisiaj u mnie 34 dc. (cykle zwykle 30-32 dni). Zrobiłam test ciążowy bo
      nigdy mi się nie spóźniała i niestety I wredna krecha. Tempka rano mierzona
      37,1. Płakać mi się chce, bo nic już z tego nie rozumiem.
      Proszę, poradxcie mi coś.
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:08
        Kochana moja roleczko, a moze jeszcze za wszesnie było na test?? I jak sie
        czuejsz? Kiedy była owulacja?? tzn. ile jestes dni po niej.
        I nawet sie nie waz płakac, za duzo łezek dzis było wylanych bys Ty miała
        jeszcze dodawac swoje - MASZ ZAKAZ ode mnie!!smile)))

tempka nadal duza, wiec jeszcze spokojnie. A brałas jakies leki??
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:09
        roleczko, to dobrze, że @ nie przyszła (i czuję, że nie przyjdzie), a jeśli
        chodzi o test, to może jeszcze nie wyjść, jeżeli jest to chłopczyk, no chyba,
        że teścior się myli, bo tez tak bywa. Poczekaj jeszcze 2 dni i powtórz test. I
        niech ta tempka nie spada...plizzz, to roleczka będzie następna.

...(*)...
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:16
          tak i niech sie stanie (*)(*)(*)
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:16
      Boże, jak dobrze że jesteście !!!
      Jesteście naprawdę KOCHANE!!!!
      Już mi lepiej, bo wiem że nie jestem sama.
      Brzuch mnie pobolewa jak na @ od kilku dni, ale słabiej, piersi nie bolą wcale,
      za to bardzo ćmi mnie prawy jajnik. Czuję "mokro", mam taki śluz jak płodny od
      kilku dni, ale nie na bieliźnie, tylko na papierze.
      Nie wiem kiedy miałam owulację, bo zabrakło mi testów. Także naprawdę nie mam
      pojęcia. Żadnych leków nie brałam. Chyba nici jednak z dzidzi, bo robiłam qika,
      a on jest nieomylny. Także zozpoczynam jak dostanę @ następne staranka
      (codziennie z Wami), bo jesteście takie mądre i kochane.
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:19
      P.S. Teraz chce mi się płakać, ale ze wzruszenia, że jesteście takie kochane.

Z objawów jeszcze: jem jak wilk (ale zawsze przed @ tak mam)
      jestem śpiąca (ale to przez to przesilenie)
      boli mnie głowa często (ale to ze zdenerwowania, albi niskiego ciśnienia)
      boli kręgosłup ( to dziwne, bo nigdy mnie nie bolał, ale może źle spałam)
      jestem drażliwa (ale tak też mam przed @).
      Więc na dwoje babka wróżyła, jak same widzicie.
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:24
        Roleczko musimy uzbroić się w cierpliwość, czas pokaże. Każda z nas na coś
        czeka, jedna na @, druga na owu, trzecia na test...aż nawet te, które czekają
        na poród - jak widzisz każdka z nas, szkoda że nie ma czekoś takiego, żeby nam
        czas sie przesuwał, do tego momentu jakiego chcemy. Tu może my sobie
        pogawędzić, popłakać, pomarudzić, a nawet pocieszyc się nawzajem itp. to
        pomaga, wiem to sama.
        Także głowa do góry, będzie dobrze.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:29
      wiem, tylko mam teraz chwilę zwątpienia.
      I Wy jak nikt inny nie rozumie, mój M wcale , moja przyjaciółka, która
      zaplanowała 2 dzieci i od razu zaszła w ciążę też nie. Dzięki Bogu za to forum.
      ale jak bym miała do wyboru to chciałabym czekać na poród (mogłabym przechodzić
      nawet największe katusze, jak słowo honoru). A teraz niech już przychodzi ta
      świnia (@), bo chcę zacząć następne staranka.
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:31
        A ja nie chcę, żeby @przyszła do Ciebie, chcę, żeby na 9 m-cy zagnieździła się
        w Twoim brzuszku (*) i niech lepiej się tak stanie.

...(*)...
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:33
        zaraz zaraz!!!! Roleczko zadna @@, tylko fasolka, musisz myslec pozytywnie a
        nie juz o @@, boooo sie normalnie pogniewam sad( jak spadnie tempka to bedziemy
        o niej rozmawiac, a narazie zakaz, zgoda?
        Buziak
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:36
      Wiem że zastanawiałyście się nat tą donną.
      ja mam coś takiego w domu, tylko trochę starsze, nazywa się to PC 2000.
      Nigdy jakoś tym nie badałam płodności, bo nie umiałam interpretować rtch mazai
      ze śliny i wydawało mi się niewiarygodne.
      Ale tak się zaparłam teraz, że szok. Połączę wszystkie metody naraz teraz.
      1. Testy owulacyjne ( kupię od razu 2 komplety i będę testować 2x dziennie)
      2. Mierzenie tempki, nigdy nie prowadziłam systematycznych pomiarów
      3. PC 2000 (będę Was informować czy to jest coś warte)
      4. i jak będzie trzeba to jeszcze monitoring.
      O! wiesiołek, guajazyl też, i winko czerwone, a jakże!
      Musi się udać, musi nam wszystkim się udać !!!!!!!!!!!!!!
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:39
        Roleczko to mi się podoba co mówisz.."musi się udac i już". Ale doki nie ma@,
        to myślmy pozytywnie.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:44
      Ok. dziewczynki, póki tempka jest wysoka nie myślę o tym, zobaczymy jutro.
      Ale brzuch mnie boli coraz bardziej na @, bo chyba się odblokowałam po tym
      teście.
      Tak sobie myślę, że to może jest wina mojego M (bo ja wyniki mam spoko), ale za
      żedne skarby nie mogę go namówić na badanie. Gdybym w sierpniu nie poroniła,
      moja dzidzia miałaby już 2 miesiące. Wtedy miałam puste jaja płodowe (az 3!).
      Nawet ginekolodzy byli w szoku, bo nigdy nie leczyłam się
      hormonalnie.Tłumaczyli mi, ze jeden plemnik nie poradził sobie z trzema jajami,
      i na całe szczęście, bo z moją posturą i tak bym ciąży trojaczej nie donosiła.
      I tak sobie myślę, żę mój M. ma chyba słabe plemniki, o jak by były mocne, to
      by sobie poradziły. O!)
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:46
        Laska jak byłas w ciazy to ok, plemniczki sa ok, moze wtedy nie były
        prtzgotowane na taki szok jak 3 jajeczkasmile) Teraz jak bedzie jedno na bank
        sobie poradza, zobaczysz!
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:47
        roleczko przepraszam, że pytam, w którym tygodniu poroniłaś?

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:48
      Kasia, a Tobie humorek się poprawił?
      Madzia, a Ty w trakcie staranek?
      Bo Kasiula jeszcze chyba troszkę, nie?
      Trzymam za Was kciukaski bardzo, bardzo mocno!!!

a reszta dziewczynek gdzie się podziewa?
      I ciekawe co z Izutkiem, mam nadzieję że wszystko u niej ok.
      Wiecie coś?
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:53
        Ja dzisiaj tez sobie odpuszczam staranka, czekam na śluzik i spadek tempki.
        Ciekawe, kiedy to nastąpi ile jeszcze mam czekać i sie głowić.

...(*)...
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:54
        Nie za bardzo, raczej jest coraz gorzej, ale jakos daje rade, przeciez nie moge
        Was zasmuciac...
        Ja mam dzis 9 dc i czekam na owulacje Madzia tez...choc pewnie ona szybciutko
        sie doczeka bo to pewnie juz tuz tuz. U mnie jeszcze troszke bo jakis tydzień a
        moze dłuzej...

Trzymam kciuksy za Ciebie i dawaj relacje, moze bedziesz kolejną cieżarówką
        majową??
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 12:54
      Nie szkodzi Madziu, pytaj o co chcesz, ja się z tą stratą już dawno pogodziłam.
      Poroniłam w 10 tc. Tzn, samoistnie nie poroniłam, tylko te jajeczka były puste
      i trzeba było je usunąć. Lekarz mi mówił, że zarodek obumarł w b. wczesnym
      stadium ciąży, a te pęcherzyki dalej sobie rosły, ale puste, no i były za małe
      jak na ten wiek ciąży. Kilka lekarzy to potwierdziło. Jakbym nie poddała się
      zabiegowi, to wkrótce samo by to "poleciało", bo taka ciąża może się utrzymać
      tylko do 12 t. Teraz żałuję, że nie poczekałam na to, tylko zgodziłam się na
      zabieg, bo może mi coś po tym zabiegu sknocili? Ale straszna była ta
      świadomość, że chodzę z jakimiś "pustakami" w środku...
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:00
        roleczko, ja też poroniłam w pierwszych tygodniach ciąży, tylko, że ja nie
        miałam żadnego zabiegu, samoistne poronienie, co zdarza sie u dużej części
        kobiet. A ile czasu już minęło od Twojego zdarzenia? Bo Ja straciłam swoją
        kruszynke 7 marca teraz w tym roku, a Ty??

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:03
      Kasiulka, nie trać humorku, bo jak Ty go stracisz, to już tu będzie w ogóle
      kompletna klapa...
      Doczekamy się w najmniej odpowiednim momencie, zobaczcie dzisiaj przykład
      Tromyszki - Super!!!
      My też doznamy takiego cudownego szoku!
      A staranka są takieeee fajniutkie !!!
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:06
      U mnie od zabiegu minęło już 9 miesięcy, starania rozpoczęłam po 3 czyli staram
      się ponownie pół roku. Ale ja mam niestety trochę trudniejszą sytuację, bo mój
      M. jest raczej z tych co " wolą raz na ilka dni". Muszę więc wyłapać ten
      optymalny moment.
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:09
        A jakie długie masz cykle? Bo u mnie z moimi cyklami to jest różnie
        34,35,36,37,38 dniowe.

...(*)...
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:14
          boli mnie brzuszek....a nie wiecie jak kawa wpływa na płodnosc?
          Czytałam gdzies ze zle?
          • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:21
            Kawa źle wpływa na płodność, gdzieś to wczoraj wyczytałam, o kawie i innych
            używkach.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:15
      Cykle mam 30 - 32 dni.
      Madziu, przykro mi że Ciebie też to spotkało, ale na pocieszenie, świeżo po
      poronieniu samoistnym ( bez zabiegu nie trzeba odczekiwać), się bardzo szybko
      zachodzi. Słyszałam wielkorotnie taką opinię, a poza tym wiele dziewczyn na
      tych forach jest tutaj przykładem że tak właśnie jest. Takrze, działaj ostro !!!
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:18
      Kawa owszem, ale pita w nadmiarze!!!
      Zresztą wszystko w dadmiarze jest szkodliwe.
      Ja słyszałam że kawa (1-2 dziennie) wpływa dobrze na męskie plemniki, kofina
      powoduje, że są sybsze, tzn. daje im powera. Mój na szczęście pije kawusie, ale
      na nieszczęscie pije też piwsko i pali papierochy.
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:23
        Mój mężuś pije pifffko, papieros ów nie pali już3 tydzien, a kawke pije, ale
        bardzo rzadko i słabiutką.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:27
      No właśnie, powinna być nie za mocna i w małych liościach.
      Słyszałam też że pepsi wpływa też dobrze na plemniczki tak na pół godziny przed
      przytulankiem. Mój nie pije, bo nie przepada. Za to za piffffko by d... oddał.
      tak mnie z tym wkurza, że szok!
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:29
        Red Bull bardzo dobrze wpływa na żywotność plemniczków, gdzies to wyczytałam,
        chyba na bocianie.

...(*)...
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:32
          kurczaki, a ja taka kawoszka jestem...buuuuuuu sad(((
          a mezus pepsi uwielbia, piffco uwielbia (ja tez bardzo bardzo),
          chyba bede musiała jakies srodki wszcząc...ojjj ja nie wytrzymam bez
          kawencji....
        • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:44
          ale zasówacie z tym wątkiem ledwo można nadążyć
          Na plemniczki dobre są: Maca i Salfazin ja swojemu mężusiowi dawałam w
          szczęśliwym cyklu. A jeśli chodzi o badanie plemniczków to nie jest to chyba
          takie straszne. Ja chciałam swojego wysłać i jak się dowiadywałam to można było
          plemniczki dowieźć z domku (w jednej klinice w ciągu 2 godzin w drugiej w 45
          min) Nawet zapisałam mężusia pamiętam że na poniedziałek a w piątek
          dowiedziałam się że jestem w ciąży (chyba cieszył się podwójnie smile
          Lepiej jest chyba wiedzieć czy wszystko jest w porządku i tylko brak szczęścia
          powoduje że się nie udaje
          A co tam u Danika było przytulanko wczoraj wieczorkiem???? jak tam owu???
          • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:48
            Emania, co to jest ta Maca i Salfazin, możesz napisać coś o tym?

Pozdrawiam mocno...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:34
      Mam jednego red bulla w lodówce (czasami dają nam na angielskim), to go schowam
      i zapodam w odpowiednim momencie.
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:38
        Ale ten red bull, to jest bardzo dobry dla mężczyzn, Twój M powinnien go wypić
        przed starankami.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:36
      Kasiu, możesz pić kawusię, przecież wszystko jest dla ludzi. Ogranicz tylko do
      2 no, góra do 3 dziennie i nie rób "szatana", a najlepiej jak byś ją
      neutralizowała mleczkiem lub śmietanką. Tak czytałam, że biała nie jest taka
      szkodliwa, bo mleko neutralizuje tam cos tam....
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:39
        no uspokoiłas mnie, ja pijam tylko z mleczkiem...
    • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:37
      Dziewczyny, czy Wam tez tak brzuch wywala przed owu jak na @, bo ja od wczoraj
      mam taki brzuchol, że paska nie mogę zapiąć, a jak siedzę na krześle, to
      brzusio mi "wypływa" hihi.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:40
      A zapodajecie coś swoim mężusiom?
      Mój łyka folik i salfazin, i witaminę C (żeby neutralizowała nikotynę, ponieważ
      palacze mają większe zapotrzebowanie na nia). Jest przy tym taki śmieszny, bo
      codziennie mu to daję, a on codziennie pyta co to jest, po czym się buntuje i
      mówi że nie bedzie tego brał , bo ma po tym sra..... ale wkońcu i tak bierze.
      Jeszcze muszę mu dorzucić witaminę E bo podobno też jest bardzo istotna.
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:43
      Ja nie zaobserwowałam "nadymanego" brzuchola w okolicach owulacji. nie wiem,
      nie zwracałam zresztą nigdy na to uwagi. mnie za to jajniki napierniczają kilka
      dni.I to tak dość ostro.
      • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:46
        roleczko jeszcze maca jest na płodność dla mężusiów
        • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:49
          emania, co to jest ta Maca możesz napisac?

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:49
      Wiem Emaniu ( zielona, bo są różne tak?).
      Już dawno to wyczytałam, ale na razie nie mogę mu tylu prochów zapodawać, bo
      się chłopina zbuntuje i nic nie będzie chciał łykać. Poczekam aż salfazin się
      skończy i jak nic do tego momentu, to zamienię na tą macę. Jest nawet u mnie w
      aptece.
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:50
      Emaniu, a Ty zafasolkowałaś za pomocą testów?
      Napisz jeżeli tak ile godzin po pozytywie się przytulałaś? Proszę...
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 13:51
        Emania napisz jeszcze czy te Mace i Salfazin mężuś ma brac na rza, czy na
        zmiane.

...(*)...
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:00
          ja faszeruje meżusia folikiem i wszystkim co nabiałowe...
        • magda9948 Na co jest ta Maca i Salfazin......? 18.05.05, 14:02
          Napiszcie pare słów, bo nie wiem nic na ten temat.

...(*)...
    • roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:00

Madziu!
      Szybkie Wyszukiwanie

Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
      Wyszukiwanie Zaawansowane

Producenci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka