magda9948 Na co jest ta Maca i Salfazin ................?? 18.05.05, 14:01 Napiszcie mi cisik na ten temat, bo nei wiem nic...a 30 minut uciekam do domciu. ...(*)... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Na co jest ta Maca i Salfazin ............... 18.05.05, 14:03 ale narzuciłyscie tempo no no. cześc roleczko !!! fajnie, ze wreszcie sie pokazalas Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:03 Tylko musi być koniecznie zielona !!! ( bo są różne) A salfazin zawiera dużą ilość cynku ( który też dobrze wpływa na układ rozrodczy). Jak dostanę @ to chyba skuszę się tym razem na tą macę. Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:06 Witam Eweks0. A co tam u Ciebie? Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:08 czyli warto zaopatrzyć M w Macę i salfazin, a powiedzcie mi, czy mozna podawać jednocześnie i Macę i Salfazin ?? ...(*)... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:11 magda9948 napisała: > czyli warto zaopatrzyć M w Macę i salfazin, a powiedzcie mi, czy mozna podawać > jednocześnie i Macę i Salfazin ?? > > ...(*)... madziu nie wiem czy jest sens tak szprycowac sie lekami, moze lepiej naturalnie dostarczac organizmowi potrzebnych wit. i mikroelem. )) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:10 16 dc, tempka 36,6 czekam na owu ale 2 staranka juz byly (na dziewczynkę hi hi) dzisiaj ze staranek nici bo m mi wyjechal w delegecje. trzymam kciuki, żeby @ do ciebie nie przyszła ) Odpowiedz Link
emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:15 Mace i salfazin jednocześnie nie pamiętam dokładnie gdzieś już o tym pisałam ale minęło już troche czasu i nie pamiętam czy Salfazin 2 tabletki dziennie a maca 1 raz czy odwrotnie kiedyś pisałam o tym Danikowi albo Goko Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:13 Madziu, nie wiem czy to dobry pomysł żeby te 2 preparaty razem dawać. Trzeba by się spytać w aptece. Z witaminami też nie można przesdzać. Eweks - ja też trzymam za Twoją dziewczynkę kciuki !!!! Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:15 Masz racje, nie będę podawała mojemu M niczego, jak będe na wizycie u gina, to się wypytam co i jak. ...(*)... Odpowiedz Link
emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:29 ja dawałam mężusiowi te preparaty bo nie chcial się przebadać, później go zapisałam na badanie plemniczków ale już nie zdążył się zbadać)) To sa witaminy które napewno nie zaszkodzą a mężuś miał po nich więcej energii. Leczenie w przypadku słabych plemniczków trwa ok 4 miesięcy a mi zależało mieć jak najszybciej dzidziuśka Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:24 Hej, gdzie się wszystkie podziałyście? Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:25 No ja jeszcze siedze przed kompem, ale zaraz będę się szykowała do domciu. ...(*)... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:28 ja jestem ale sie nie odzywam bo nie jestem w temacie... a zresztą płacze razem z deszczykiem co płacze za oknem... Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:31 Kattrin słonko nie płacz, plosię cię nie płakaj, bo i mi się smutno robi. Kasiu nie możesz płakać, teraz ja Ci zakazuję płakać, Ty jesteś naszą podporą na tym forum i nie możesz się rozklejać, a deszczyk za oknem zaraz przestanie padać, także nie płacz. ...(*)... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:30 Kasiu, nie płacz, bo ja też będę. Dlaczego płakusiasz? Przecież zbliża się do ciebie owulka...Niedługo nadejdzie to najfajniejsze.... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:32 jakos nie moge sobie poradzic ze sobą...jakos jestem dziwnie rozbita, i nie moge sie pozbierac. Ja wiem ze niedługo owulacja ale jakos mnie to wogóle nie cieszy, nie mam ochoty...na nic. Moze cos sie we mnie skończyło... a moze to poprostu pogoda tak na mnie działa, ze taki mam dół...ojjjjjj Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:34 przynajmniej jak Was czytam to promyczki słoneczka zaglądają na moją twarzyczke i walcze by juz zostaly cały czas... tak to chyba pogoda tak na mnie działa... niech wychodzi słonko, to i ja bede pogodniejsza.. a moze brak przytulanek tak na mnie działa, a tak mi sie chce.... Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:38 Kasiu, musisz wytrzymać to napięcie, wiem, że dasz rade...wiem i tyle, jestes silna kobitką (już trochę Cie znam), także niech to słoneczko wychodzi, bo zaczynam świrować. ...(*)... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:40 Ja też uważam że gdyby było cieplutko, to byśy miały od razu lepsze humorki. Słoneczko, przychodź do nas!!!! Kasiu, jeżeli chce Ci się przytulanek i Twojemu mężulkowi także, to nie zastanawiajcie się, tylko przytulajcie sie do woli. Najgorsze jet właśnie to wyliczanie, myślenie, powstrzymywanie, itd... Ja uważam ,że w Twojej sytuacji spontan jest wskazany. przecież jak często się kochacie, to utraficie. Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:43 Dobra kobietki, ja już uciekam do domciu. Kattrin, jak jutro wrócę nie chcę czytać, ze jeszcze byłaś smutna. Przesyłam Ci słoneczke promyczki******************** i fluidki fasolki, które gdzieś tam na nas czekają(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*). ...(*)... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:44 Kochana jestes Madziu, oki jutro bede czekac z promyczkami słonka)) papa Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:44 chcielismy sobie zrobic mała przerwe na odpoczniecie tak zwane, ale jakos mi sie chce, wiec dzis kolacyjka przy swieczuniach i a co tam... hihihihi Kurcze gdyby nie Wy to bym naprawde sie załamała... dziekuje))))) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:45 Ja muszę kombinować z wyliczankami już Wam pisałam dlaczego. Jak bym tak miała czekać żeby zgrały się moja owulacja razem z ochotą mojego M, to prawie tak jakbym w totka wygrała. Jesteś szczęściarą że masz takiego męża! Naprawdę! zresztą z tego co tu widzę to większosć dziewczynek tutaj nie ma co na to narzekać. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:47 a to masz az tak nie za bardzo z mezusiem??? A jak sprawdzasz owulacje?? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:51 Mój ma raczej taki temperament (a może stresującą pracę),że w zupełności wystarcza mu 1-2 x na tydzień. To trochę za mało, jeżeli chodzi o staranka. I dziwnym trafem zawsze mu się chce, jak mi się nie chce. Sprawdzałam do tej pory testami od ewy, ale chyba za póżno były przytulanka po pozytywie. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:54 to musisz jakis czarow kobiecychy uzyc na swojego mezczyzne hiihi, odrazu po pozytywnych testach, akurat zeby było te dwa razy w tygodniu)))) Co Ty na to? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:55 W pierwszą ciążę zaszłam za 1 razem przez przypadek. Poszłam do gina z wynikami toxo, więc od razu gruntownie mnie przebadał , zrobił USG i powiedział żeby na zajutrz się poprzytulać, bo za 2 dni będzie owulacja. W szoku byłam jak zobaczyłam II kreski na ciążowym. Wtedy jeszcze nie przeżywałam, bo byłam miesiąc po ślubie. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:56 a teraz robisz monitoring?? Moze wiesz znowu taki przypadek, cio?? No kochana ciaza musi byc i juz)))) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 14:59 No czaruję go jak umiem wtedy kiedy trzeba. Ale chyba nie da rady dzień po dniu .A tak trzeba. Wtedy miałam po prostu wyjątkowe szczęście w nieszczęściu. Chociaż wiem ze płodna jestem. o ile nie popieprzyli mi nic tym zabiegiem. Także Kasiu, przytulaj się zawsze kiedy masz ochotę! Przecież plemniczki się szybko regenerują.I nie myśl tak dużo o tym. Może wypij sobie pifffko, albo winko, albo szmpana ? Rozluźnisz się tochę i humorek Ci wróci. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:04 nic nie popieprzyli Laska, nie raz tak jest, ale bedzie dobrze, a moze juz jest )) pifferko sobie walne dzis koniecznie, albo naleweczke własnej roboty. Chyba mi juz troszki lepiej bo dostałam głupawki (koniec dnia pracy i moze dlatego), a moze poprostu juz mi dól mija...koniec Kasiu uzalania sie nad sobą!!! wez sie w garsc!!! No juz sie ochrzaniłam i teraz juz bedzie ok...mam nadzieje hihihi, cos mi hormonki chyba za bardzo szaleją, bo normalnie rozchwiana jestem zmiany humorów co 5 godzin... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:08 Byłam jakoś 2-3 miesiące na monitoringu, a było to tak: w poniedziałek - gin mówi żeby się nie przytulać aż do środy, bo pecherzyk ma 15 mm. Test owulacyjny słaby. wtotek - test owulacyjny mocny - nie przytulam tak jak kazał gin, chociaż mąż mnie rano molestuje (zbieg okoliczności) środa - test ow. bladziutki - idę do gina na monitorig, a tu.... nie ma pecherzyka... Wydałam kasę, a owulacja spłatała nam figla. Ginowi chyba było głupio, bo kazał się jeszcze przytulać, ale wiadomo, ze było już za późno. Także zobaczę jak teraz będę stała z kasą. może pójdę tylko raz na monitoring i jak pęcherzyk będzie miał ok 18 mm to się przytulę do M. A ty korzystałaś z monitoringu? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:19 ładny mocny owulacyjny test i akurat pekniecie super)) no a teraz z tym jednym monitoringiem to super pomysł Ja nie miałam monitoringu, mój gin powiedział ze to nie za bardzo mi potrzebne... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:25 przynajmniej wiem, że testy ow. u mnie działają jak nalezy. Tak myślę, że jak teraz zobaczę słabą to pójdę w ten sam dzień na USG żeby zobaczyć ile pęcherzyk ma. A co robisz Kasiulko dobrego na romantyczną kolacyjkę przy świeczkach? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:30 o i to jest dobre myslenie gratuluje, hihihi oczywiscie jesli wogóle bedzie pecherzyk, bo moze byc juz dzidzia)))) Co na kolacyjke, dzis chinszczyzna...hihih z piwerkiem (niezły skład, co?) świeczusie juz męzulek ustawia w domku, a ja tylko wpadam szybciutko do kuchenki, szybko rach ciach i chinszczyzna na talerzykach))) a moze kapiel z bąbelkami??? och zaraz sie rozmarze... Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:35 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie za Wami stesknilam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:36 ojjj Daniczku ja tez bardzo)))) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:34 Roleczko kochana czy Ty masz jakies kłucia jajnika??? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:35 I o to właśnie chodzi.Pozytywne myślenie!!!! Uwielbiam chińszczyznę, aż ślinka cieknie!!! Kąpiel też niczego sobie.... Ja nieraz zapodaję kąpiel z płatkami róż. Jak dostanę od kogoś róże, i już sątakie trochę przywiędłe, to zrywam płatki, suszę przy kaloryferku, a potem jak znalazł do kąpieli. To niezłe szaleństwo sie zapowiada dziś Kasiulko u Ciebie. Fajnie Ci. Mnie strasznie boli ten cholerny jajnik, aż mnie norlalnie piecze. Boję się strasznie żeby nie była ciąża poza.... tfu, tfu, tfu.... Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:37 Kasia zgadnij co ja bede miala dzisiaj na obiadek???????????????????? Chinszczyzne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:38 hahahha super, dzis jestesmy chinskie dziewczyny hihihihiih a co u Ciebie opowiadaj Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:37 tak ciąza tak, zadna inna poza... nie wmawiaj sobie głupotek słonko)) Teraz czekamy i patrzymy na tempke a za dwa dni powtarzamy tescik, dobrze? Juz sie nie moge doczekac az zaszaleje z mezusiem, ojjjj tak mi sie chce... Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:36 Kattrin, to jakaś telepatia!!!! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:37 Witaj Daniczku!!! Za Ciebie też oczywiście trzymam kciukaski!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:40 oj telepatia, Daniczku, Roleczko jak zaciązycie telepatycznie prosze o wiruski ciazowe, dobrze?? Jak juz telepatycznie sie łączymmy cioooo?? hihihih hurraaa, wrócił mój wspaniały humorek)))))))))))))))))0 promyczki dla WAS ******************************************************************************** ****)) Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:47 U mnie bylo przytulanko wczoraj wieczrem. Zaraz zrobie test i zobacze co tam z moja kreska. Czy juz slabnie. Boli mnie brzuch, ale juz slabiej i jajnik tez slabiej. Boje sie tak myslec, ale czuje (albo chce czuc), ze w tym miesiacu sie uda. Czytalam tu o Tromyszce, bardzo sie ciesze!!!! I dla niej i dla siebie, bo kiedys taka mnie mysl naszla, ze razem zaciazymy. Jakies takie przeczucie. Zobaczymy! Kasiu rozumiem Twoje przygnebienie. I wierze, ze pogoda po czesci jest temu winna. Powiem Ci, ze ja jestem tak nakrecona w tym miesiacu, ze jak sie nie uda to nie wiem co zrobie. Juz teraz czuje sie bardzo samotna na mysl, ze moge nie byc w ciazy. Dookola mnie same zafasolkowane. Dzisiaj jeszcze dowiedzialam sie o kolejnej kolezance a wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora urodzila 3 tygodnie tem drugie dziecko (teraz ma chlopca i dziewczynke). Kasiu ja mysle, ze to tesknota za dzidziusiem, ale wierze, ze wkrotce bedziesz je miala, Takie przeczucie!!! Roleczko trzymam kciuki za Ciebie, zeby @ nie przyszla. Czasami dobrze jest watpic, bo mozna otrzymac mila niespodzianke!!! Daj znac co i jak! Rozpisalam sie. Mam nadzieje, ze to przeczytacie. Ale normalnie stesknilam sie za Wami a nie bylo mnie tylko pol dnia! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:50 no własnie musisz czesicej zaglądac. A co do przygnebienia , ja watpie w to ze zostane mamą, ale sie nie poddam, coż mi szkodzi walczyc... a ja tez widze Cie majowa mamusia, wiesz...(*) niech sie stanie!!! Jaką Ty masz faze ostatnia ilu dniową?? I ile mamy czekac na II kreseczki?? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:53 Kattrin ja mysle, ze druga faza u mnie to 12-13-14 dni, bo dopiero od dwoch cykli robie testy. Wczesniej nic nie robilam, wiec nie wiem. Postanowilam testowac 1 czerwca w Dzien Dziecka! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:42 No wkońcu!!!!!!!! Hura! A dlaczego pytałaś mnie o ból jajnika? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:42 już przeczytałam wyżej, sorki. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:45 a nie ma sprawy, mnie tak nawala jajnik ze siedziec nie moge... ale przynajmniej wiem ze cos sie tam tworzy, a wogóle to czuje straszne mokrosci a na zewnątrz nic... sluzik nie igraj ze mna, tylko wylatuj hihihi Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:46 Dzięki Kasieńko za promyczki!!!!!!!!! Zmykam dziewczynki po mału do domciu! Jak będę mogła to wieczorkiem zajrzę na kwilkę, jak mi M kompa udostępni. A jak nie do do jutra kochaniutkie. Życzę Kasiulko upojnego wieczorka!! i oczywiście Wam Chińskie dziewczynki - Smacznego!!! Zastosyję się do Twoich rad Kasiu! Papatki. Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:50 Pa, pa Roleczko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:50 Buziaki Roleczko))) Ja tez zmykam juz do domku na kolacyjke hihihiih, do juterka kochane moje))) Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 15:55 Pa, pa Kasiu!!!!!!!!!! Smacznego jedzonka Wam zycze i goracych przytulanek, chociaz tego drugiego nie trzeba zyczyc. Rozumie sie samo przez sie!!!!! Odpowiedz Link
emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 16:21 No to Danik czekamy na rezultaty. Dobrze że jednak wczoraj też bylo przytulanko!!!! Jak twój ukochany to znosi )))) Dziewczyny z tego co czytam to widze że zastanawiacie się nad monitoringiem to dobrze bo fajnie jest wiedzieć że owulacja jest i kiedy czy pęcherzyki pękają czy może rosną do pewnego momentu i się wchłaniają tak też może być. Ja miałam 2 monitoringi, zaczynałam od momentu wystąpienia śluziku Obliczyłam na podstawie swoich pęcherzyków że pęcherzyk rośnie ok 4mm na dzień a pęka jak ma ok 22-25mm Odpowiedz Link
emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 16:24 Tobie Katrin też radziłabym zrobić monitoring skoro jeszcze nie robiłaś. Starasz się o dzidzię już bardzo długo i dobrze by było zerknąć jak to tam wygląda z twoimi pęcherzykami a jak twój lekarz uważa że to nie potrzebne to zmieniłabym lekarza Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 16:47 Witaj Emania!!! Moj maz ciagnie juz resztkami sil, ale jeszcze dal sie namowic. Biedak zaspal dzisiaj do pracy!!! A na moje pytanko o samopoczucie odpowiedzial, ze jest zmeczony. Hihihi. Wcale sie chlopu nie dziwie. A co u Ciebie? Kiedy idziesz do lekarza? Mozesz juz wychodzic na dwor??? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 19:27 Czesc Dziewczynki!!!!!!!!!! Zrobilam dzisiaj ostatni test i kreska nadal mocna chociaz juz slabsza od wczorajszej (robionej rano). I teraz nie wiem co mam robic. Znowu. Maz juz zmeczony, ale dal sie namowic na jeszcze jedna goraca noc. Powiedzial, ze jak trzeba, to trzeba! Okropnik!!! Hihihi. Ale nie wiem jak sobie poradza jego zolnierzyki bo ich jakosc juz duzo spadla od ostatniego przytulanka. Szkoda, ze nie wiem kiedy owulacja. Co mi radzicie? Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 21:59 Dziewczynki, gdzie Wy jestescie?????????????? Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 22:17 Ja byłam, z pracy próbowałam cos napisac ale sie nie dodało a teraz K męczy żebym już się położyła obok niego! Jutro z pracy postaram sie napisać co i jak u mnie... Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 22:22 Oki Diamencik!!! Spij dobrze!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 22:22 A mi tak jakos smutno!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 18.05.05, 22:43 Nie bede sie dzisiaj jednak przytulala. Co ma byc to bedzie. To chyba i tak nie mialoby sensu bo jestesmy juz zmeczeni. Trzy dni sie przytulalismy pod rzad. Teraz tylko pytanie, czy sie wstrzelilismy w owulacje. Lezalam z nogami do gory i tym podobne. Ja naprawde wierze, ze sie w tym miesiacu uda. Wlasciwie to juz czuje, ze doszlo do zafasolkowania, ale wiecie obawa i tak zawsze jest. Boje sie byc zbyt pewna, bo moze mnie to duzo kosztowac, wiec z pokora chyle glowe i tylko sobie pod nosem mrucze: "Udalo sie! Musialo sie udac!" Uciekem juz!!! Zycze Wam kolorowych snow i do poklikania jutro!!!!!!! Odpowiedz Link
diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 07:50 Hahahaha Dzisiaj ja pierwsza Dzień dobry wszystkim!!!!!!!!! Danik!!!! Musiało sie udać! Czekamy na wieści! Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 07:57 cześć diament, musiałam nadrobić czytanie...Co tam u Ciebie? Bo u mnie 21dc tempka 36,7,śluzik robi się przezroczysty, ale wydaje mi się, że owu nie było. ...(*)... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:07 Witam, Madziu dawaj swój wykesik, Daniczku nic na siłe mysle ze juz spłodziliscie dzidzie, przeciez nie musicie codziennie, mozna spokojnie co dwa dni))) Ja trzymam mocno kicuki, a mierzysz temperaturke??? Diamencik witam, i jak u Ciebie?? Dziewczynki czekam na zdanie relacji co u Was, Buziak, Kasia Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:12 Kattrin oto mój wykresik. www2.fertilityfriend.com/home/6adb5 ...(*)... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:30 Moim zdaniem teraz gujazyl od dzis, i przytulanie od dzis: dzis jutro i popojutrze!!! Tempka wzrosła i jak juztro bedzie tez wysoka to czekamy na trzecia i owulacja bedzie dzis!!!!!!!!!! Laska jest idealnie, meża pod pache i w najblizszych dniach przytulac sie jak najwiecej!!!!1 Ojjjj ale superasno) Madziu tak sie ciesze!!!))))) Odpowiedz Link
magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:33 Kattrin, myślisz, że jutro będzie owu? ...(*)... Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:33 cześc dziewczynki!!! musialam troche nadrobic czytanie madziu mnie tez sie wydaje, ze nadchodzi owu, bo tempka wzrosla Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:31 Cześć Dziewczynki! Jakie dziś humorki? Kattrin, jak sie udał wieczór? Danik- musiało się udać i się niczym nie martw! Madziu, trzymam kciuki za Twoją owulkę. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:37 Dziewczynki musze napisać co u mnie bo chce zebyscie mi poradziły. Dzisiaj mój 17 dc tempka 36,6 (od 3 dni taka sama) mysle ze jutro z rana skoczy do gory. wczoraj o 17:50 test owu wyszedl na maxa (b. wyrazna II kreska) Kiedy mam sie przytulać (dodam ze M bedzie dopiero ok 20 wiec przytulanka moga sie zaczac ok 21 Czy to nie jest za pożno. Martwie sie ze przez ten jego wyjazd znowu przegapimy owu buuuuuuuuu Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:41 Ewuniu, przytulanie jak u Madziu, dzis , jutro, popojutrze i td... Najlepiej po pozytywnym tescie odczekac 12-24 h i do boju)))))) Hurraaaaa, dziewczynki tak sie ciesze ze macie teraz owulacje, bede trzymac kciuki za strzał w 10 hihihihih)))) Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:42 kattrin1 napisała: > Ewuniu, przytulanie jak u Madziu, dzis , jutro, popojutrze i td... > Najlepiej po pozytywnym tescie odczekac 12-24 h i do boju)))))) > Hurraaaaa, dziewczynki tak sie ciesze ze macie teraz owulacje, bede trzymac > kciuki za strzał w 10 hihihihih)))) > No własnie tylko, że moje przytulanie bedzie ok 30 h po pozytywnym tescie Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:47 a wcale nie szkodzi a moze akuracik traficie, podobno jest mowa o zapłodnieniu do 36 h po pozytywnym tescie, wiec sie wyrobisz)) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:39 Madziu, oczywiscie jak utrzyma sie podwyzszona tempka to owu bedzie dzis, lub jutro)))))) Przytulaj sie teraz tak mniej wiecej przez 4 dni... Wieczorek no cóz...padłam na twarz, nawet nie wiem kiedy zasnęłam, męzus był w szoku, po zasnęłam na kanapie czekając na kąpiel, no ale nie ma nic straconego, dzis odrobimy, zresztą jajniki bola, sluzik ok, i do tego tempka mała, wiec moze juz niedlugo sie zacznie... Roleczko a jak u Ciebie?? Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:43 U mnie @ brak, ból jajnika ustał, tempka 37, ale wydaje mi się że nieznacznie spada. Dziś 35 dc. Nie wiem o co chodzi. Przenigdy nie miałam tak długiego cyklu. Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:43 nie chcesz zatastować? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:48 Czekamy roleczko jeszcze jeden dzien i patrzymy na tempke, jak bedzie nadal 37 stopni powtarzamy tescik, cio? Odpowiedz Link
goko1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:53 cześć dziewczynki! u mnie bez większych zmian, temp. tylko 36,7! zaczynam podejrzewać cykl bezowulacyjny (wszystko mi przychodzi już do głowy), tylko sama się pytam czemu był śluz, czemu ból jajników, czemu testy wyszły pieknie pozytywne, itp, itd. brak tylko najważniejszego skoku temperatury.... uciekam, jestem dzisiaj w domku, przyjeżdżają do nas znajomi (moja przyjaciółka, któr niestety nie mieszka w Polsce) tylko na 1 dzień, więc pewnie dzisiaj już tutaj nie zajrzę, musze troszeczkę w domku podgarnąć i przygotować jakiś dobry obiadek, ale jutro wpadnę napewno. Miłego dnia Wam życzę, pa --- www2.fertilityfriend.com/home/goko1goko1 Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:47 Testowałam wczoraj i nic. Nawet cienia II. Zresztą nie czuję ciąży. W pierwszej od razu czułam. Nie mam się co łudzić, tylko jestem wściekła że cykl mi się wydłużył. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:50 Roleczko nie wsciekaj sie, a skąd wiesz kiedy miałas owulacje?? A moze Ci sie przesunęła i dlatego masz troche wydłuzony cykl? Nie zawsze czuje sie ciaze, z tego co wiem, wiec dopóki nie ma @@ to zawsze jest nadzieja. Poczekajmy cierpliwie, jak sie nie uda w tym cyklu to od następnego bierzemy sie porządnie razem do dzieła i wyliczymy wszystko tak zeby sie udało, co Ty na to?? hihihih mam nadzieje ze ten plan nie wyjdzie i juz za pare dni oznajmisz nam piekne wiesci)) Odpowiedz Link
roleczka11 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:51 Ok. Kattrin. Ja Cię słucham, bo Ty mądra dziewczynka. Eweks, a dlaczego mówisz że przytulanki będą tak późno po pozytywie? Odpowiedz Link
eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 19.05.05, 08:55 roleczko no bo test pozytywny wczoraj ok 18 a przytulanka moga byc dpopiero dzisiaj ok 21 czyli ok 28 h po pozytywie. to moze byc za pozno. mam ze soba 1 test i zrobie go po 11 i napisze wam co wyszlo 9pewnie II kreseczka bedzie duzo jasniejsz) Odpowiedz Link