pszczolaasia 19.05.05, 06:42 na Pomorzu dziś ładnie i ciepło...ludzie myślałam, że to nigdy nie nadejdzie idę do gina...jak wrócę ma być 500 wpisów. Jagoda jak Pan - żyje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Ania i Asia jak sytuacja na froncie??????????? 19.05.05, 06:45 raporcik prosimy!!!!!!!! Odpowiedz Link
anneczka78 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 07:42 Witam z Łodzi w ten piekny, słoneczny i bliski weekendu dzień! Odpowiedz Link
bufka27 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 07:49 Cześć na Mazurach piekna słoneczna pogoda, aź chce się źyć a u mnie 4 dzień podwyźszonej temperatury w pierwszym cyklu starań. Zbaczymy jaki będzie efekt minionego weekendowego przytulanka?! Moźe fasolina?!!! Czego sobie i Wam źyczę i lecę do pracy bo jux jestem spóżniona.Buziaki Odpowiedz Link
ata76 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:14 Hello!!! też już w pracy, na szczęście jest czwartek i to jest jedyna rzecz, która mnie na razie uskrzydla Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:32 qur... znów cien ale szybciej wylazł i jest mocniejszy od wczorajszego wwrrrr quicka robilam - teraz robie pojutrze Witam Was w ten sloneczny dzionek ! Odpowiedz Link
zebra51 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:34 Cześć! Ja juz tez w pracy. Wczoraj mialam imieniny i dostalam super prezent od meza. Zupelnie sie takiego cuda nie spodziewalam! Odpowiedz Link
ata76 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:36 Zebra, to spóźnione zyczenia imieninowe. ...wszystkwiego naj naj naj!!! Asiulka, Ty to masz z tymi testami, nie zazdroszczę Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:38 łudze sie ze wczorajszy lekki cien bo mala bete troche urosła i tes silniejszy a pojutrze to juz wyrazne grube beda ) Odpowiedz Link
ata76 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:40 oby tak było Asiulka!!!!!!!życzę Ci tego z całego serducha!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 08:33 www2.fertilityfriend.com/home/gagat i tempka spadła wrrrrrr Odpowiedz Link
asiulka1976 a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 08:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=24091135&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ata76 Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 08:44 ja tam się nie znam, używałam i quicka i pre test, ale wynik zawsze był ten sam Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 08:48 powiem Wam tak jakby ktora teraz zobaczyla mojego quicka powiedziala rany julek w ciazy jestes tak wyglada ten cien- widac go gołym okiem ale same wiece ze ja mam takie co miesiac wwrrrr no oczywiscie ze tym razem moze pokazywac cize- nie przecze , ale do cholery jasnej !! mam dosyc !! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 08:44 Asia czyżby czyżyk???????????????????? no no no...... do mojego gina 0 7.09 nie ma już szans.... taaaa. jutro od 5-tej rano będę stać... nawet na wizytę płatną nie ma szans.... szlag może człowieka trafić... Odpowiedz Link
asiulka1976 kiedy wyszedl pozytywny - komu ?? 19.05.05, 08:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=23501278&v=2&s=0 i wychodzi na to ze powinno sie robic po terminie @ !!!!! u mnie to jeszcze 6 dni ) Odpowiedz Link
pszczolaasia jesteś szalona..... 19.05.05, 08:48 masz nerwa... jak tam Nitka??? a Ania???? gdzie jest Ania co się z nią dzieje, czemu się nie odzywa??????? ANIA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jesteś szalona..... 19.05.05, 08:49 no wlasnie gdzie ona ?? na GG tez jej nie ma hhmmm moze "ta" do niej przyszla wredna jedna ( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jesteś szalona..... 19.05.05, 08:54 i pewno ma doła bidulka.... zamiast do nas zajrzeć to sama w poduche pewno płacze... Odpowiedz Link
annalalik Wariatki normalnie!! 19.05.05, 08:59 Ja juz sie pogodziłam z tą I krecha i nie bede z powodu @ płakać!!! Opamiętać mi się tu no !!!! Nawet mi całkiem wesoło dziś. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Wariatki normalnie!! 19.05.05, 09:00 dokładnie!!!! mi jakoś też dziś wesoło...dziwne... Odpowiedz Link
ata76 Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 08:47 wiesz co, ale tak naprawdę to wina ludzi, bo szaleją!!!! Szok, u mnie w przychodni swego czasu tak było z kolejką do dentysty!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: a swoją drogą.... 19.05.05, 08:50 słyszałam dziś rano, że mają się zabrać właśnie za przychodnie, ktore robia w ten sposób że przyjmują jakąś ilość osób bezpłatnie, a potem tylko są wolne miejsca tylko odpłatne.......idea pewnie piękna i słuszna, ale do co poniektórych lekarzy, to pewnie nie będzie się można w ogóle dostać takie będą kolejki!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a swoją drogą.... 19.05.05, 08:51 tak u mnie w przychodni jest! za zeszyt darmowo 100 osob a potem 20 zł wizyta 5 zl recepta itp ) wole zaplacic te 100zł i czuc ze place za coś!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 08:53 wiesz jego w zeszłytm tygodniu nie było w czwratek i piątek bo był na sympozjum w Lublinie i teraz wariatki szaleją...i stąd się zrobił dym... wiesz o co chodzi..on jest trochę na mnie zły, że poszlam na inne usg, chociaż słowem nie wspomniał nic na ten temat, ale ja go już trochę znam.... jakby był tu, a nie na sympozjum to bym do niego p[rzecież qrwa poleciała, ale wiesz oni traktują to jako śmiertelną obrazę...kumasz...zraniłam ich zawodową dumę...poszlam sobie do spółdzielni lekarskiej i jakiś położnik- ginekolog robił mi usg i coś tam zobaczył... kumasz...jakiś pan S. coś zobaczył... nienormalne...alesz ich wqrwiłam...mam ochotę pójść i nawrzucać coś przystojniakowi za to co przeszlam w szpitalu, zresztą jak mnie znasz to wiesz jak na niego paczałam Atuś...gdyby miał odrobinę przyzwoitości to by spłonął, albo chociaż nie pokazywał mi się na oczy... dobra dzisiaj jest mi trochę lepiej...obiektywnie mnuszę przyznać, że te konowały ze szpitala nic nie widziały, nie on..ale miotam się ...nieważne... Odpowiedz Link
annalalik Ja przystojniak bedzie miał pretensje za usg 19.05.05, 09:03 to mu nawrzucaj. Co on sobie mysli!! I postrasz nami - my murem za Toba jak trzeba bedzie!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ja przystojniak bedzie miał pretensje za usg 19.05.05, 09:17 już to widzę- jak się Pan bedzie rzucać, to laseczki z forum wpadną do Pana i oponki ponakłuwają wziernikami.... czarne okularki i garniturki...dobra nie mogę)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 09:20 Wiesz co Pszczoła na Twoim miejscu to nie miałabym w ogóle żadnych wyrzutów sumienia, bo to chodzi o Twoje zdrowie i z całym szacunkiem dla doktora S. , gdyby miał do Ciebie pretencje to w moim odczuciu okazałby sie śmieszny i małostkowy, a wydaję mi się, że taki akurat on nie jest!!!!! Tak więc jak na mój gust możesz iść do niego z dumnie podniesiona głową, bo tak naprawdę to jesli tylko miałabyś ochotę, to mogłabyś iść do 10 innych lekarzy by potwierdzić opinię i nikt do Ciebie nie mógłby mieć pretencji!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik ATA MA RACJE!! 19.05.05, 09:25 Atko a wogole to nie wiem czy doczytałaś o piwku wczoraj - FREEQ wiśniowo malinowy dobry jest ale chyba imbirowe lepszejsze Odpowiedz Link
ata76 Re: ATA MA RACJE!! 19.05.05, 09:30 czytałam Aniu, nie omieszkałam sama sprawdzić!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a wiec quicki sa lepsze 19.05.05, 09:32 oj wiem Atko, że on taki nie jest...ale ja się trochę miotam w odczuciach.. wiesz, ja bym chciala być już na prostej, wiedziec co ze mną będzie...raz dobrze życzę wszystkim, cieszę się ze wszystkiego a raz mam ochotę wysłać wszystkich i wszytsko ze sobą na czele do diabła...ale, ale pewno mi minie Odpowiedz Link
annalalik NO pospałam sobie dłużej :) 19.05.05, 08:58 Znaczy wstałam o 7 na mierzenie tempki i do teraz prawie spałam Ale juz jestem kochaniutkie. @ jeszcze nie ma ale normalnie ja czuje gdzies tam hehe. Atko - mam nadzieje, że już lepiej ? Jagoda - jak tam szanowny małżonek?? żyje jeszcze po ataku? Pszczółko - i i tak bym nie zdążyła 1 z wątkiem hihi ASIULKA - mój mąż zgłupiał dla tej babki ))) Taka pyszna. Wogóle ja to wszystko tak ładnie miksowałam, że wyszła taka pulchna i wielka Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: NO pospałam sobie dłużej :) 19.05.05, 09:00 no bo to wlasnei od miąchania ładan i pulchna wychozi ;o) a pyszna jest- wiem ;o) Odpowiedz Link
annalalik A dzis na obiad zupa czosnkowa !!!! 19.05.05, 09:02 Korsykańska zupa czosnkowa - przepis na dwie porcje zupy, którą podają w krakowskiej restauacji Paese... główka czosnku 4 (lub więcej ziemniaki) oliwa liście laurowe 10 dag żółtego sera sól pieprz bagietka na grznki Ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę podsmażamy na oliwie razem z obranymi ząbkami czosnku. Zarumienione wrzucamy do garnka i zalewamy litrem gorącej wody. Dodajemy liście laurowe, doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy do miękkości ziemniaków - ok. 30 minut. Zdejmujemy z ognia. Czekamy aż przestygnie. Wyjmujemy listki laurowe. Miksujemy. Do zmiksowanej zupy dodajemy starty ser. Mieszamy. Do zupy przygotowujemy klasyczne grzanki (mogą być natarte czosnkiem) podsmażone na patelni z obu stron. Zupę podajemy z grzankami kromeczkami lub prokrojonymi w kostkę - razem lub na osobnym talerzu . Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A dzis na obiad zupa czosnkowa !!!! 19.05.05, 09:07 zrób zdjecie i na forum ;o) pysznaaa muzi byc Odpowiedz Link
annalalik Re: A dzis na obiad zupa czosnkowa !!!! 19.05.05, 09:07 Nie mam cyfrówki ale ta zupka juz na forum jest Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A dzis na obiad zupa czosnkowa !!!! 19.05.05, 09:08 chyba jutro zrobie !!!!!! Odpowiedz Link
annalalik A moze kurczaczek?? 19.05.05, 09:13 Kurczak w 33 ząbkach czosnku właściwie w 40 (tak powinno być w oryginale) Najpierw po kolei: 1. Na dnie naczynia do pieczenia położyć selera i poszatkowaną cebulę. Dodać natkę i estragon. Połozyć na tym kawałki kurczaka obtoczone w oliwie. 2. Skropić wermutem i posypać solę i pieprzem. Dodać gałkę i między kawałkami kurczaka ułożyć ząbki czosnku (ale nie obrane z łupinki zeby się nie rozwaliły - po upieczeniu mozna nimi smarować pieczywo). 3. Przykryć naczynie folią aluminiową. Piec ok. 1,5 godziny w temp 180 C. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A moze kurczaczek?? 19.05.05, 09:18 vermuta to bym się wyjątkowo napiła a nie skrapiala kurczaka.... Odpowiedz Link
annalalik ASIULKO 19.05.05, 09:26 Tempka widze Ci spadła ale z tego wykresu wynika ze miałaś śliczny 3 dniowy 2 skok Życzę Ci wiesz czego... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ASIULKO 19.05.05, 09:28 wcale nie spadła !!!! utrzymuje sie nadal na tym drugim skoku ) Odpowiedz Link
nitka111 Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:31 Dziś 41dc i naprawdę teraz to już się zdziwię jak przyjdzie @. No ale w sumie mam w pamięci sobotnią I krechę, więc dystans. dostałam od znajomej link, który i Wam może się przydać, to coś a propos pytań o dziecko. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Pytania Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:34 Nituś i nic.... żadnych objawików, bóli itd, itp? Odpowiedz Link
nitka111 Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:37 Nic kochana, czasem zaboli podbrzusze, cycki ciężkie i bolą, sutki swędzą. Ale d Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:40 Nituś to może powtórz teścik, choćby po to, żeby przyjemność zrobić mężusiowi, Bartusiowi i kolezankom z forum he? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:42 racja !!!!!! moze pozniej ta owu była i dlatego w sobote jedna krecha albo bety w tym momencie nie było tyle co potrzeba na test ;o) terrraaa to napewno beda II Odpowiedz Link
nitka111 Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:42 Owszem ale w sobotę, musicie wytrzymać ))), ciągle mam w pamięci I krechę z soboty (( Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:45 twarda ja skała.... no nic ja wyczymam Niteczko, ale dla męża byś litości trochę miała... może się uda ją podpuścić dziewczyny co? Odpowiedz Link
ata76 Re: Niech poczeka jeśli chce 19.05.05, 10:13 zgadzam się z Anią, jesli Nitka ma siłę i ochotę, żeby poczekać, to uważam, że nie powinnyśmy namawiać do wcześniejszego testowania, bo często przynosi to tylko flustrację Odpowiedz Link
bania79 Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:46 to ja może jakoś doczekam... Wczoraj ciężki dzień miałam, ale dziś już mi trochę lepiej. W piątek o 20 robię parapetówę! Wpadniecie??? Odpowiedz Link
annalalik Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:48 ooo - imprezka - jakzebym chciała ale nie dam rady pewnie przyjechac Banius Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:52 Bania a co na wkupne trza przynieść bo ja mam ochotę się dla prikłada zabawić.... flacha? potrawy jakieś? Odpowiedz Link
bania79 Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:54 my zapewniamy jedzonko, a kazdy przynosi swoja popitkę! Szkoda ze nie mam interneta w domu, bo byscie jakby mogly uczestniczyc... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam Was cieplutko :))) 19.05.05, 09:56 bedziem duchem)) się nie bój))) Odpowiedz Link
pszczolaasia a Jagoda gdzie? Pan ją wykończył zamiast ona jego? 19.05.05, 09:53 a Cytruś? Kruszyna pewno śpi, a niech śpi, Tola to co, nie gada z nami? gdzie reszta? Odpowiedz Link
annalalik Re: a Jagoda gdzie? Pan ją wykończył zamiast ona 19.05.05, 09:55 Tola pewnie zapracowana Odpowiedz Link
annalalik Do śmiacia 19.05.05, 09:54 Czym się różni mucha od męża? Mucha jest upierdliwa tylko latem W księgarni klient pyta sprzedawczynię: - Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"? - Fantastyka na drugim stoisku. Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi. On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej dupie? Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy... Mężczyzna 1/3 życia spędza na spaniu. Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim. Dlaczego mężczyźni jeżdżą tak chętnie BMW? - Bo to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować. Kiedy mężczyzna otwiera drzwi samochodu swojej żonie? - Gdy ma nową żonę. Albo nowy samochód. Dlaczego kobiety chętniej wybierają mężczyznę z kolczykiem? - Bo potrafi on znieść ból i już raz kupił biżuterię. Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? - Ładnie wyglądam? Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki? - Na razie tam nie wchodź. Mąż: A może dla odmiany szybki numerek? Żona: Odmiany od czego? Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny błagania. Po czym poznać, że twój facet cię zdradza? Zaczyna się myć dwa razy w tygodniu. Dlaczego kobiety przecierają oczy, kiedy się budzą? Bo nie mają jaj, żeby się po nich podrapać. Po nocy poślubnej żona mówi: - Wiesz ... Jesteś kiepskim kochankiem.... Na to oburzony mąż: - Skąd możesz to wiedzieć? Po 30 sekundach?! Dlaczego tyle kobiet udaje orgazm? - Bo tylu facetów udaje grę wstępną Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję ? Żona: Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć. - Słyszałam, że rozwiodłaś się z mężem. - Tak, mieliśmy ciągłe nieporozumienia na tle religijnym. - O co chodziło? - Uważał, że jest Bogiem. Kiedy mężczyzna jest wart 2 zł.? Gdy w supermarkecie pcha wózek na zakupy Odpowiedz Link
pszczolaasia Ania to mnie ubawiło setnie.... 19.05.05, 09:58 ekstra, więcej proszę.... ))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Speszjal for ju 19.05.05, 10:07 Jaka jest prawdziwa kobieta? Nigdy nie ma: - czasu, - pieniędzy, - w co się ubrać Zawsze ma: - rację, - genialne dzieci - męża idiotę. Z niczego potrafi zrobić: - sałatkę, - kapelusz - awanturę małżeńską. Skąd wiadomo, ze męża przez jakiś czas nie było w domu? Jest czysto ! Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzęs? Spływają przy pierwszych objawach uczuć. Córka pyta matkę: - Czy to prawda, że w niektórych częściach Afryki kobieta az do chwili ślubu nie zna swojego męża? - Tak kochanie, ale to zdarza się w każdym kraju.... Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny ? Przez klatkę piersiowa, ostrym nożem. Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski ? Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje się, ze do niczego nie jest ci potrzebny. Co Bóg powiedział po stworzeniu mężczyzny ? Pierwsze śliwki robaczywki. Kto to jest mąż? Zastępca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych. Jaka jest różnica między weselem, a pogrzebem? Na pogrzebie jest o jednego pijanego mniej. Jaka jest różnica miedzy dawnym a współczesnym Kopciuszkiem?? - Współczesny Kopciuszek prędzej zgubi majtki niż pantofelek... Kiedy pojawiają Sie pierwsze objawy ciąży? Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się zaraz po pęknięciu kondoma. -O której godzinie idzie do łóżka porządna dziewczyna? -O szesnastej, bo o dwudziestej drugiej musi być w domu. -Ile można patrzeć na teściową z przymrużonym okiem? -Aż się nie naciśnie spustu. - Kiedy Eskimos wie, że zima jest naprawdę siarczysta? - Jak mu się psy łamią na zakręcie. -Czym się różni mąż od dyrektora? -Tym że dyrektor wie że ma zastępcę a mąż nie... Co to jest żona i teściowa w samochodzie? - Zestaw głośnomówiący. -Jak poznać wiek ryby? -Po oczach. Im oczy dalej od ogona, tym ryba starsza. -W ilu wypadkach można pić wódkę? -W dwóch: gdy jest zakąska i gdy jej nie ma. - Co zrobi żaba uderzona dziesięciokilowym młotkiem z siłą paru tysięcy niutonów? Będzie uciekać równomiernie we wszystkich kierunkach. - Co robi górnik po śmierci? - Trzy dni wolnego a potem znowu pod ziemię... - Kto to jest harcerz? - Harcerz jest to dziecko przebrane za idiotę pod opieką idioty przebranego za dziecko. Co to jest 5 posłów Samoobrobrony? - Pół tony buraków. Odpowiedz Link
annalalik Do śmiacia 19.05.05, 10:08 Ojciec wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem,ciągle ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie było najmniejszego śladu po psie. Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan. Lampa leżała przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były porozrzucane po stole, lodówka stała szeroko otwarta, psie jedzenie było wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnich drzwiach była usypana kupka z piasku. Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy, ale nie zważał na to, tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się, że może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała jak mu minął dzień. Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał: - Co tu się dzisiaj działo? Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała: - Pamiętasz, kochanie, że codziennie jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam? - Tak - odpowiedział z niechęcią. - Więc dziś tego nie zrobiłam. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Nawet go kurna nie dotkłam! 19.05.05, 10:11 abo nie miał czas, bo Egzekutor był w tiwi a ja chciałam z nim o mieszkaniu pogadać, więc same rozumiecie że był konflikt interesów Odpowiedz Link
annalalik Re: Nawet go kurna nie dotkłam! 19.05.05, 10:12 Czesc Jagoda Kurcze no - wiesz moj wczoraj tez najpierw mecz ogladal potem film a ja kurde... no ale ja nie moge narzekac - w koncu sama niedotykalska byłam ostatnio Moze dzis cos pogadacie co??? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Nawet go kurna nie dotkłam! 19.05.05, 10:17 dziś będzie zajęty ...........buhahaha bedzie siedzial przed kompem Odpowiedz Link
annalalik Re: Nawet go kurna nie dotkłam! 19.05.05, 10:21 No to wez mu monitor wyłącz i powiedz ze teraz to musicie pogadac i jusz!! Przeciez musi byc sposob Odpowiedz Link
asiulka1976 hihihhiiih 19.05.05, 10:17 rano 36.8 a teraz 37.6 !!! szok jak ta tempka skacze hiihihiih Odpowiedz Link
annalalik Re: hihihhiiih 19.05.05, 10:20 Asiulko - po co Ty ja tak czesto mierzysz co?? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: hihihhiiih 19.05.05, 10:25 nie czesto tylko chcialam sprawdzic a wieczorem mierze bo robie eksperyment hihihi Odpowiedz Link
annalalik Czesc Magda 19.05.05, 10:29 Co u Ciebie? Juz wiecej dowcipow narazie nie wklejam hihihi Odpowiedz Link
tuptuch Re: czesc kochane 19.05.05, 10:29 Julka dzisiaj dala nam pospac, bo wstala dopiero 20 po 7. wiec bylo calkiem spoko. mysle sobie caly czas dzisiaj o Hani. tak bardzo chcialabym ja juz miec. mysle dlatego, ze D. powiedzial, ze ona moze juz byc. wiem, ze szanse sa slabe, ale tak sie jeszcze ludze. az sie usmiecham jak o niej mysle. chyba mam dzisiaj dobry dzien. Odpowiedz Link
tuptuch Re: czesc kochane 19.05.05, 10:34 nowe slowo Julki na dzis to: "nie płacz". super. tuli lalę i mówi "nie płacz" Odpowiedz Link
annalalik Śmiamy się dziś 19.05.05, 10:17 Pali kogut skreta, podchodzi kurczaczek: - Kogut, co masz? - Skreta pale. - Daj pociągnąć. - Masz, tylko uwazaj, bo mocny sprzet. Maly sie zaciagnal. - no i jak kurczak, czujesz cos? - Nic nie ciuje. - No to masz jeszcze jednego. Maly zaciagnal sie drugi raz. - No i jak, kurczak, czujesz cos ? - Nic nie ciuje. - No co jest- mysli kogut.- Zrobie mu super skreta. Zawinal kogut prawie caly sprzet, jaki mial w gazete i dal kurczakowi ... - No i jak kurczak, teraz czujesz cos ? - Nic nie ciuje. - No k*** , jak to nic nie czujesz ? - No nic nie ciuje, nie ciuje dzióbka, nie ciuje sksiydelek, nie ciuje nóziek Idzie zajac lasem i wrzeszczy: - Przelecialem lwice!... Spotyka wilka: - Zajac, zamknij pysk, chcesz zeby lew uslyszal? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy. Zajac wzruszyl ramionami i drze pysk dalej. - Wydymalem lwice! Wydymałem lwice! Spotyka niedzwiedzia: - Zajac, zamknij sie bo lew uslyszy! I wszyscy bedziemy mieli przechlapane jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie wierzy. Zajac idzie dalej i drze sie: - Przelecialem lwice! Przelecialem lwice!Przelecialem lwi... Nagle zobaczyl lwa. Ten wkurzony dawaj za zajacem, goni, goni. Zajac wskoczyl w wydrążomy stary pień. Lew za nim, ale utknal. Utknal tak, ze tylko tylek mu wystaje, leb jest w srodku. Zajac stanal, podszedl z tylu do lwa,rozejrzal sie wokol, rozpina rozporek i mowi: - W to juz kur.a nikt mi nie uwierzy! Odpowiedz Link
annalalik Re: Śmiamy się dziś 19.05.05, 10:28 Ja, niżej podpisany kandydat, ubiegający się o pozycję mężczyzny życia,akceptuję poniższe postanowienia: § 1. Jeśli nie będę mógł doprowadzić do orgazmu swojej kobiety przez pierwsze 5 minut stosunku, nie ustanę w staraniach przez czas nieokreślony aż do momentu pełnego zadowolenia ze strony partnerki, nawet jeśli powyższe starania prowadzić będą do odwodnienia, przegrzania, zrzucenia kilku zbędnych kilogramów, czy bolesnych obtarć. § 1.01 Każdy seks poprzedzony będzie małym prezentem w postaci kwiatów /czekoladek/ eleganckiej bielizny oraz kolacją przy świecach, którą sam ugotuję / zorganizuję nie demolując przy okazji całego domu. § 1.02 Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę wcześniej niż godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał nad jej bezpieczeństwem i delikatnie bawił się jej włosami. § 1.03 Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do kosza na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na szafce. § 2. Zawsze będę opuszczał deskę sedesową, a podczas kąpieli nie będę zalewał całej łazienki wodą. § 2.01. Pamiętam i potrafię wykorzystać wiedzę, że papier toaletowy znajduje się zwykle w szafce nad toaletą. § 3. Wszystko, co ugotuje moja kobieta jest najlepsze na świecie, zdrowe,smaczne i dietetyczne, a czarny kolor wskazuje jedynie na złą jakość garnków. § 3.01 Uwielbiam jeść białe serki, musli, sałatę i inne warzywa. § 3.02 Nikt nie robi tak pysznych ciast i deserów, jak moja wybranka, nawet jeśli jest to jogurt z logo Biedronki. § 3.03 Obiecuję pomagać mojej kobiecie w pracach kuchennych - będę ostrzyć noże, zmywać, pilnować ziemniaków i przepychać rury. Do moich obowiązków należeć będzie także wycinanie ciekawych przepisów kulinarnych z pism dla kobiet i wklejanie ich do specjalnego zeszytu. § 4. Nie lubię wychodzić z kolegami na piwo i mecze. Czas wolny spędzam na planowaniu naszych wspólnych podróży oraz niespodzianek dla mojej kobiety. Do garażu chodzę tylko, żeby przynieść słoiczek ogórków do obiadu. Samochód w razie potrzeby oddaję do mechanika zamiast spędzać przy nim drogocenne godziny, które z radością spożytkuję pomagając mojej kobiecie w domu. § 4.01 Właściwie nie oglądam telewizji, nie interesuje mnie piłka nożna, boks i żużel. Chętnie dosiadam się do swojej kobiety, gdy ogląda ulubiony serial lub melodramat. Potrafię trzymać ją za rękę przez cały film. § 5. Jeśli zauważę, że moja kobieta źle się czuje przytulam ją czule, całuję w czoło i zapraszam na zakupy. § 5.01 Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji, zbierać kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych. § 5.02 Moja kobieta będzie miała pełny dostęp do mojego konta. § 6. Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w kapciach z puszką piwa w ręku. § 6.01 Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora. Podobnie, jak moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu. § 6.02 W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do rodziców mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie opowiadam jej o naszych wspólnych planach. Będąc zdrowy na umyśle i ciele, wstępuje w ten związek i zobowiązuję się do bezdyskusyjnego przestrzegania powyższego kontraktu. /podpis/ Odpowiedz Link
ata76 Re: Pszczółko 19.05.05, 10:57 co prawda nie jestem Pszczółką, ale przednie dowcipy...przeczytałam wszystko!!! Odpowiedz Link
nitka111 Re: No i co? 19.05.05, 12:01 Ja jestem, tylko mam dwóch Bartków i czasem muszę ich godzić )) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Niteczka 19.05.05, 12:04 Nio ))), jak zwykle, czasem mam dość, ale przynajmniej Bartuś się nie nudzi w takę pogodę. Odpowiedz Link
annalalik Re: Niteczka 19.05.05, 12:05 no racja. ja jestem troche zmeczona - taka senna dzis Odpowiedz Link
nitka111 Re: Niteczka 19.05.05, 12:07 Ja to mam wszystkiego dość ostatnio!!!. Na nic nie mam siły. Odpowiedz Link
annalalik Re: Niteczka 19.05.05, 12:11 chyba wiem o czym mowisz mnie dzis troche lepiej - a przynajmniej stara sie by choc inni tak poczuli. Dołuje mnie bardziej to ze ktos sie nade mna uzala niz samo moje zle samopoczucie. Dzis znow mnie sasiadka zaczepila... krowa jedna - i pyta czy my wogole planujemy dziecko, bo juz tyle po ślubie i bez brzuszka a mloda nie jestem. A ja bylam chamska i spytałam - czy Pani wogole planuje przestać się wtrącać w życie innych. i jesli pani sie dziecko marzy to z wnuczkami prosze pogadac - przeciez jedna z nich niedlugo bierze slub wiec niech se dzieciaka zrobi. Alez ona sie czerwona zrobila hehe - ten slub utrzymywali troche w tajemnicy i to ja wkurzylo chyba hehe. Ale mam bynajmniej babe z glowy na jakis czas... Odpowiedz Link
nitka111 Re: Niteczka 19.05.05, 12:14 hihihih, dobrze zrobiłaś, poczytaj sobie link który wkleiłam, tam są fajne odpowiedzi na takie głupie pytania. Odpowiedz Link
annalalik Re: Niteczka 19.05.05, 12:15 widziałam - tyle co poczytałam i wyszłam z domu i ta krowe spotkalam.... wsciekam sie na takich ludzi (mam PMS wiec chyba ppodwojnie hehe) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Niteczka 19.05.05, 12:22 No ja jestem bojowo nastawiona. A jak sobie pomyślę o niedzieli i teściu mojej szwagierki, to już w ogóle. Ale już wiem co zrobię, jak zacznie tak znowu mówić, to zapytam, na jakiej podstawie sądzi, że planujemy jeszcze dzieci? Odpowiedz Link
annalalik Re: Niteczka 19.05.05, 12:23 no wlasnie - nie daj sie tylko sprowokowac do kłótni i bedzie dobrze Odpowiedz Link
nitka111 Re: Niteczka 19.05.05, 12:24 No wiesz...... jak wyjdą w sobotę dwie to się w ogóle nie odezwę )), będę kochał cały świat. hihiih jaśli w ogóle wyjdą............................. ....... Odpowiedz Link
jedna_chwilka słuchajcie 19.05.05, 12:45 mam dzis total luz w robocie yaka jestem tym wk---ona, ze nie moge o niczym innym myslec Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jagoda 19.05.05, 12:48 męczy mnie nic nierobienie.... o matko ja niezwyczajna... nie wiem co mam ze sobo zrobic? Odpowiedz Link
bania79 Re: słuchajcie 19.05.05, 12:47 total luz??? jagoda to ty, czy ktos sie pod ciebie podszywa?? he he Odpowiedz Link
jedna_chwilka Basia - to ja 19.05.05, 12:49 no nie umiem się odnaleźć, w dupe cara Mikołaja Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 19.05.05, 12:49 kucze wierze... i nie wiem co Ci powiedziec... ja Cie pocieszyc - nigdy nie bylam w takiej sytuacji Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Basia - to ja 19.05.05, 12:50 se tera płyte wypalam - czujecie to?! zadanie bojowe! - plyte wypalic... o jezza co ja tu bede robic? Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 19.05.05, 12:51 wypal płyte, potancz, poczytaj dowcipy (nie sikaj w spodnie) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Ania 19.05.05, 12:56 no weż Ty mi tu o kulkach jak w pokoju obok siedzi najprzystojniejszy i najfajniejszy kolega - ten od Kaczki Juz i tak z nim bardzo seksualnie zartuje, nie bede balansowac na krawedzi Odpowiedz Link
annalalik No pięknie Jagoda 19.05.05, 12:59 a jakies foto pana od Kaczki masz?? wez mu z ukrycia zrob musimy ocenic. No to jak nie kulki to nie wiem - pogadaj na forum na przyklad hehe Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No pięknie Jagoda 19.05.05, 13:07 ależ ja mam jego zdjęcie aż dziwne, że nie zrobiłam sobie z tego tapety! Odpowiedz Link
ata76 Re: No pięknie Jagoda 19.05.05, 13:17 to szybko wysyłaj zdjęcia, ja tam lubię popatrzeć na przystojnych panów Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 19.05.05, 13:02 oki - ja narazie ide z psiakiem na spacer - bede pozniej - tak pewnie do godzinki ;* Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda a weź se wsadź te kulki, co se 19.05.05, 13:06 bedziesz żałować) jak się na Pana przystojnego napaczysz, na krawędź sie doprowadzisz to dzisiaj panu nie odpuścisz, choćby Marek Kondrat z telewizorni wyskoczył z Bodziem Lindą to ich nie zauważy a może lepiej nie wkładaj... po co sytuacje na ostrzu noża stawiać... idę zakupy robić, zara wracam i sobie poczytam coście powypisywały. Ania żarty są przednie, więcej proszę. Ata co się dzieje?????????????????????????????? Odpowiedz Link
ata76 Re: Jagoda!!!! 19.05.05, 13:15 ja tak mialam wczoraj w pracy i wydawało mi się, że pogrążam sie w otchłoni rozpaczy, beznadziei itp...itd.... a tak się oczywiście nie stało , znaczy nigdzie nie upadłam ...ba nawet przezyłam ten dzień jakoś w pracy .....więc upajaj się słodkim "nicnierobieniem", bo następny taki dzień może szybko się nie zdażyć!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jagoda!!!! 19.05.05, 13:17 a może jak Wam tak źle to jak wróce z zakupów wpadniecie do mnie na kawę hę? pocieszyłybyście Pszczółkę w nicnierobieniu w domu hę? ja zapraszam bardzo chętnie, oczywiście zrozumiem jak nikt nie będzie chciał wpaść... ale obiecuje, że nie będę Was zamęczać opowieściami ze szpitalnego korytarza)) papatki Odpowiedz Link
ata76 Re: Jagoda!!!! 19.05.05, 13:28 Pszczółko Ty jak znam życie, to masz every day gościów!!!!!!Ale wpaść zawszę mogę,..... znasz mnie, mówisz i masz...tylko z pocieszaniem będzie gorzej, bo dziś ze mnie raczej marna pocieszycielka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jagoda!!!! 19.05.05, 15:14 tosz możemy się nawzajem pocieszać...raz ja ciebie, raz ty mnie...możemy nawet sobie popłakać jak kcesz, ja jestem gotowa dla ciebie na wszystko Atko wpadaj Odpowiedz Link
annalalik Powiem coś co Was nie zdziwi pewnie 19.05.05, 13:44 z 15 dpo właśnie się robi 1 dc. Właśnie zaczyna się ta cholera. A brzuch mnie tak strasznie zaczął boleć że normalnie ide zaraz łykać nospe. Niedobrze mi i wogole okropność. Właśnie dlatego nie lubie @!!!!! grrr Odpowiedz Link
ata76 Re: Powiem coś co Was nie zdziwi pewnie 19.05.05, 14:16 Aniu przykro mi ,ale sama wiesz..."coś się kończy coś zaczyna" czy też nowy cykl nowa nadzieja Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Powiem coś co Was nie zdziwi pewnie 19.05.05, 14:20 wwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
annalalik :) Atka 19.05.05, 14:20 Nie jest źle. Będzie dobrze. Nie mam doła ani nic takiego wiec naprawde jest dobrze. Tylko brzuch mi eksploduje AAAA - robie ta zupe czosnkowa i całym domu pięknie pachnie smażonymi ziemniakami i czosnkiem MNIAM Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 19.05.05, 14:40 zmieniłam troche ten przepis i dalam zamiast samej soli to pol na pol z wegeta Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 19.05.05, 14:42 no tak bo wegeta to sama sól jak dl amnie dlatego nie uzywam wole zioła suszone i warzywka ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 19.05.05, 14:42 ale jutro zrobie ) tylko M sie zapytam czy bedzie jadł hiihihihi Odpowiedz Link
ata76 Re: :) Atka 19.05.05, 14:43 Ania zainspirowałaś mnie tą zupą czosnkową.... zaczęłam się zastanawiać czy nie zaskoczyć męża i zrobić mu taką.......tylko poczekam na efekty, Ty mi dokładnie zrelacjonuj czy warto robić, w każdym razie przepis już mam, czekam na opinię Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: :) 19.05.05, 14:45 a sa takie malutkie grzaneczki 1x1 w pudełkach do kupienia , moze na łatwizne pojść hihihihihi Odpowiedz Link
annalalik Re: :) Atka 19.05.05, 14:48 dam wam znac czy tpo smaczne. Ale cos czuje ze bedzie super - juz pachnie pieknie AA grzanki sama zrobie Odpowiedz Link
annalalik Re: :) Atka 19.05.05, 14:52 Wogóle Atko ta zupka jest tak prosta ze az sie prosi by ja ugotowac hehehe Zadnych wywarów, mięcha czy jarzynki A mimo to samo zdrowie - mniam Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak Ania nie chce to ja założe:) 19.05.05, 14:49 wiecie co ?? tak spojrzalam na moja sygnaturke i stwierdzilam ze jestem naprawde walnieta !!! ona dokladnie pokazuje kiedy powinnam testowac buhahaa ha ha ha Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 19.05.05, 14:53 hihihihiihih mam 25dc ale jeszcze 3 dni duphastoni i zawsze po 3 dniach przychodzola @ wiec 6 dni a sygnaturka pokazuje ze za 7 dni mam testowac bo ma racje hiihhihihihihi Odpowiedz Link
annalalik ATA, Asiulka i reszta 19.05.05, 15:14 ja wam mowie - WY ZROBCIE SOBIE TA ZUPE!!!! poprostu oszalałam na jej punkcie - jest przepyszna (mimo ze jeszcze nie dałam sera!!! - dodam juz w talerzach - bedzie jeszcze na jutro. Jakbym dala do garnka dzis to by sie potem przychwycil ten ser) Zupa jest poprostu BOMBOWA - a smak.... no superrrrr Odpowiedz Link
jedna_chwilka no wiem, 19.05.05, 15:58 posikałam się... co ja z tym sikaniem mam? zwieracze mi nie trzymajo czy co? Odpowiedz Link
annalalik Jagoda!!! 19.05.05, 16:01 co Ty z tym sikaniem - wez no Ty do lekarza idz z tym w biurze jak sama to ok - ale co bedzie w gosci jak pojdziesz albo gdzies na naradzie hehe ale mucha 1 klasa Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 19.05.05, 16:05 ale gdyby nie ci ludzie co głupoty wymyślają to z czego byśmy się tak śmiały (do łez, sików czy cuś)?? Odpowiedz Link
bania79 Re: Jagoda!!! 19.05.05, 16:05 no udalo mis ei nadążyć zapierdziel mam nieziemski, ale wam w sekrecie powiem, ze sie dalam dzisiaj przekupic i mam cale pudlo wędlinek i szynek w biurze! ha kurka, Jagodka nie narzekaj kohcna tylko sie ciesz. Internet se przeweruj, gale, marie claire oczytaj w necie i takie tam... Trzeba się nudą cieszyc. Ja nie doceniałam i teraz płaczę! Odpowiedz Link
bania79 Anulko 19.05.05, 16:07 przykro mi, veri sori! ale wiem, ze nastepnym razem to juz napewno sie uda!! masz to jak w banku! Odpowiedz Link
annalalik Bania 19.05.05, 16:08 dajesz głowe???? hihihi tosz bedzie dobrze nie Wy to nie wiem jakby bylo a tak to jakos znosze lepiej - DUZO lepiej kochaniutkie I szczesliwa jestem bo ta zupa pycha wyszła Odpowiedz Link
annalalik Bania 19.05.05, 16:07 tosz to jakas łapóweczka mała co?? a jakies smakowite chociaz te wedlinki??? Moj maz bedzie za 15 minut wiec pedo kuchni zupke podgrzac i grzaneczki zrobic )))) Odpowiedz Link
annalalik OD CYTRUSOWEJ 19.05.05, 16:12 Padł jej net i tylko gg działa więc nie może wejść na forum. Pozdrawia Was i obiecuje, że jak tylko jej się uda to wejdzie do nas Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda............. 19.05.05, 16:22 brak mi słów....przy tej musze, to ja , to nie mam problemów, ja tylko histeryzuje....... po prostu ryczę ze śmiechu)))))))))))))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka nie wytrzymałam 19.05.05, 16:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=24071846&a=24134181 Odpowiedz Link
pszczolaasia mój Monsz kazał Ci podziękować za muche..... 19.05.05, 16:34 chyba cię tofa.... cóż...się uspokoić nie może.... ja też nie, a wątek zaraz przeczytam, coby swój komentarz wrzucić)))) Ania a może sytuacja nie rozwinęła się lawinowo hmm??? może tylko boli a jeszcze nie leci? bo nie doczytalam jeszcze całości...jestem przy jakiejś zupie czosnkowej.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Michu - dzięki 19.05.05, 16:52 pozowliłam sobie dodać 3 grosze Jagódko w tym poście...ja tam szczerze tym paniom współczuje i osobiście uważam, że zasługują na coś takiego, jak ktoś się tak zachowuje, to ma.... bez jaj..dla mnie to jest po prostu żenada...ja mam zaufanie do mojego męża i tego samego oczekuję od niego. może jestem głupia, ale mi do głowy by nie przyszło sprawdzać jego komórkę, tak samo jak on nie ogląda mojej. żenada to mało powiedziane. ale może ja jestem dziwna)) Odpowiedz Link
jedna_chwilka ale słuchaj 19.05.05, 16:55 ja naprawdę to podczytuję...nosz kurna w pale mi się to nie mieści Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ale słuchaj 19.05.05, 16:58 muszę też zacząć chiba.... wiesz mi się wydaje, że tam jest bardzo duzo młodych sfrustrowanych kobiet, którym wyobrażenia z prawdziwym życiem się minęły. nie mówię, że my jesteśmy stare i dojrzałe, ale wiesz czasem mam wrażenie, że nasze pokolenie, 30-stek i tych zbliżających się zostało lepiej wychowane... nie wiem.. jak się patrzy co się dzieje dzisiaj na ulicy, to czasem mnie po prostu szok ogarnia. dla przykładu jak patrze jak moja sostra rozmawia, ze swoim wybrankiem, ojcem jej nienarodzonego dziecka, to mi sie po prostu włos jeży na głowie i nie tylko... po prostu szkoda gadać. Odpowiedz Link
annalalik Pszczoła 19.05.05, 16:56 ASIU - leci jak jasna cholera!!! I tak bardzo boli. Jakies skrzepy są wogóle. Bardzo mocna ta @. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła 19.05.05, 16:57 Moja też taka teraz była... )))))))) mucha mi sie przypomniala, kiedy mowi, ze zawsze jest tak k..a że patrzą i nic nie powiedzą ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 19.05.05, 17:00 Ania no to choroba przykro mi do diabła... nie kciałam ci tu się w ornitologa bawić, ale liczyłam w cichości na Cię... no nisz nowy cykl i tak dalej... bądź kwarda jak Tomi Li Dżons w ściaganym Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczoła 19.05.05, 17:03 jestem twarda - spoko jeża tylko jak ta nospa zacznie działać to bede happy. jeszcze położna mi coś tu miesza ehm - ze nuby tempka wysoka i wogole - ale moze jutro spadnie dopiero. AAAAAAAAA zupka mężusiowi BARDZO smakowała - stwierdził, że jest bardzo sycąca i pyszna A jutro chce rybe na obiad hehe Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 19.05.05, 17:07 a ja jutro niestety cały dzień u gina przesiedzę, więc będę dopiero wieczorkiem. w związku z tym mam prośbę- Ania bo na Ciebie można liczyć!!!! no nie tylko na ciebie, ale wiesz o co chodzi. proszę mnie wypytać szczegółowo Sabi jak to z tymi kulkami było...dzisiaj jej nie ma , ale jutro ma być, więc...raporcik chciałabym przeczytać...masz ją wymaglować)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: TAK JEST!!! 19.05.05, 17:13 ty nie masz sikać, tylko wiesz Jagoda.... napadywać))))) powodzenia w każdym razie))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka taaa 19.05.05, 17:14 mie sie nie chce... pogdać i owszem erotoman gawędziarz - to o mnie chyba w tym miesiącu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: taaa 19.05.05, 17:18 ło matko, cóś się stało o czym wiedzieć powinnam, o czym nie wiem, wiesz o co mi chodzi, bo nieskładnie piszę, oprócz oczywsitych rzeczy???????????????? możesz na priva napisać.... Odpowiedz Link
annalalik Re: taaa 19.05.05, 17:26 Ja naprawde jestem chora chyba. Wczoraj nie miałam ochoty na przytulanka a dzis jak mam @ juz to chcica ze szok - pozostało mi sie do Jagody przyłączyć w gawędziarstwie Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: taaa 19.05.05, 17:29 nieee, mnie nisz się nie stało, ochotka się dzieś zapodziała tylko ale wróci, już ja ją znam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: taaa 19.05.05, 17:33 uffffffff, się zmartwiłam trochu, ale dobrze, że tylko na chwilę sobie poszła...)))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: taaa 19.05.05, 17:35 nie, no coś Ty, też bym się martwiła jakby jej dłużej nie było a Ty wiesz co potem się będzie działo? ja też nie wiem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: taaa 19.05.05, 17:38 ja Wam nie opowiem co się działo w domciu, jak wróciłam ze szpitala..... to była dłuższa przerwa i ten..jakby to powiedzieć ...ppppoczułam nagle chuć przeokrutną.... taaaa.......mówię Ci Jagoda- Pan się mógłby zdziwić.... ))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: taaa 19.05.05, 17:50 mnie też soczewki z oczu wypadły jak obaczyłam co stęskniony Michu umie i co ja potrafię jak się wyczekać nie mogie.... )))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: taaa 19.05.05, 17:53 powiem Ci w tajemnicy, że mi się też podobało...się zastanawiam, czy zawsze takich prawie miesięcznych postów nie wprowadzić....buhahahhaaaa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: taaa 19.05.05, 17:57 jak kcesz Jagódko, ja tam postu nie planowałam, samo jakoś wyszło, ale życie sieksiualne nam urozmaiciło Odpowiedz Link
annalalik Chodzcie tu bo sie pszczole 19.05.05, 17:59 sygnaturka cos psuje - za daleko wyjechała chyba w prawo Odpowiedz Link
ewaq Re: Zmykam z pracy. 19.05.05, 17:24 Mam chęć na zupę brokułową, więc biegnę na bazarek, a potem do garów Będę wieczorkiem jakby co, o ile net jakoś będzie działał... Odpowiedz Link
asiulka1976 boli mnie brzuch :O( 19.05.05, 17:44 dzis 25dc mam cykle 30-33 dniowe brzuch napier..... dosłownie jak na @ moze przez duphaston ktory wzielam o 15-tej ?? zawsze biore o 9 i 21-szej wiec moze przedobrzyłam ?? chyba no-spe wezme bo nie wyrobie ( Piersi bola juz same nie trzeba dotknac aby poczuc ten bol toc to wykańczajaące czemu faceci tego nie maja ????? co mnie to ze sa mniej odporni na ból niech tez poczuja wwwrrrrrrr wcieklizna mnie bierze i jeszcze nic na obiad nie mam wwrrr prowizorka typowa coś z niczego zrobie i juz !! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: boli mnie brzuch :O( 19.05.05, 17:51 Asia ma doła..... Asie się nie denerwuje.... Pszczoła ładnie prosi i się usmiecha do Asi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: boli mnie brzuch :O( 19.05.05, 17:55 Ta Asi juz lepiesz przestał boleć uuff boje sie wstac aby znów nie zaczął wwrr Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: boli mnie brzuch :O( 19.05.05, 17:56 na ciebie naprawdę no-spa działa????? na mnie wogle... jest jeszcze gorzej... Odpowiedz Link
annalalik Re: boli mnie brzuch :O( 19.05.05, 17:57 a mnie wlasnie zaczela dzialac - 2 łyknęłam jakas godzine temu chyba i teraz zaczely dzialac!!! och jak mi dobrze )) Odpowiedz Link
bania79 Re: lece do domku 19.05.05, 18:20 no i nic sobie dzisiaj nie pogadałyśmy! może jutro czytnę was z wczoraj i dzis i cos pogadam... nooo! pa pa Odpowiedz Link
jedna_chwilka Ania - pytanko mam 19.05.05, 18:20 bo Ty mundra jesteś? dzie Kochana se mam i co zaznaczyć żeby we wtym FF co kieruje mojem życiem seksualnem (buhaha) zaznaczyć ciurlanie... mi to mówiłaś jusz ale ja nie wiem dzie Odpowiedz Link
asiulka1976 sciaga 19.05.05, 18:26 time (czas) - godzina pomiaru temperatury . CM - (rodzaj śluzu) - dry = sucho, sticki = kleisty, creamy = kremowy, watery = wodnisty, egg white = jak białko jaja kurzego . menses (miesiączka) - spotting = plamienie, light = lekkie krwawienie, normal = normalne, heavy = silne . intercouse / iui (stosunek płciowy / inseminacja) . opk (test owulacyjny) - wynik odpowiednio +/- . monitor - wyniki "Bioselfu", gdzie wybór peak oznacza, że "Bioself"wskazał prawdopodobną owulację . microscope (mikroskop) - inaczej wynik na płodność ze śliny. No ferning = śluz tworzy kropki (niepłodność), full ferning = ślina układa się we wzór (płodność), partial = częściowo pojawia się wzór (prawdopodobna płodność) . cerix position (pozycja szyjki macicy) - low = nisko, medium = średnio, high = wysoko . cervix firmness (twardość szyjki macicy) - firm = twarda, medium = średnio, soft = miękka . htp (test ciążowy) - wybieramy odpowiednio positive lub negative . meds (lekarstwa) - do wyboru "Clo", estrogeny, hcg (zastrzyk na pękniecie pęcherzyka), progesteron lub other (inne) . comment (komentarz) . notes (notatki) - tylko dla naszego użytku Pola potrzebne dla programu, aby wyznaczył prawidłowo owulację zaznaczone są czerwoną gwiazdką. Reszta może pozostać pusta. FF daje możliwość zaznaczenia N/A ("nie dotyczy"). Poza tym istnieje rubryka specjalna (special): . fever - gorączka . high stress - dużo stresów . injury - zranienie . ovulation pain - ból owulacyjny . pms - napięcie przedmiesiączkowe . high energy - dużo energii . tender breast - wrażliwe piersi . nausea - mdłości, złe samopoczucie . cramps - skurcze . drinking - picie alkoholu . sleep deprivsed - pozbawienie snu . exercise - ćwiczenia fizyczne . increase sex drive - wzrost pobudliwości seksualnej . bloated - uczucie nabrzmienia, wypełnienia ciała woda . irritable - podenerwowanie . frequent urination - częste oddawanie moczu . fatigue - zmęczenie . headache - ból głowy . miscariage - poronienie Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 19.05.05, 18:28 muche wlaczylam i wiem teraz od czego brzuchol bolał hihih a po no-spe nie doszłam hiihhih no tez bym chciala zeby tak szybko dzialaly leki ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 19.05.05, 18:51 jagoda co wymyslili ???? zrobilam obiad cos z niczego hihiihhihi obralam ziemniaczki wyciagam miecho z lodowki a ono jakies zielone wiec od razu do smieci i sie kleiło z lekka , fakt ze lezało po rozmrozeniu w lodowce 2 dni. Pokroiłam na miejsze czastki te obrane juz ziemniaczki i ugotowalam, wystygły. na patelnie zucilam kawal kiełbaski i cebulke i podsmarzylam dodalam potem ziemniaczki i duuzzzoo przypraw na koniec koperek i polałam sosem czosnkowym helle i teraz zajadam ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 19.05.05, 18:53 jadłyscie w sphinksie cos z sosem czosnkowym to ten helle pysznyy a kielbaske w kostke pokroiłam ;O) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 19.05.05, 19:04 obciąć Asiu, obciąć.... ale Pana Męża szkoda, żeby mu ulubiona zabaweczkę ucinać)) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 19.05.05, 19:15 nieeeeee a czym bede kusić nie nie nie pobolą i przestaną ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 19.05.05, 19:24 ale czasem nieźle bolą..... wtedy poważnie zawsze rozpatruję tą opcję...) Pan by mi nie wybaczył nigdy w żyzni))) Odpowiedz Link
annalalik Laseczki 19.05.05, 19:44 Na mężatkach odpisała ta zołza od hasla na gg forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=24071846 co za debilne podejscie - boszzzz nóż sie otwiera... czy tam same glupie malolaty siedza ktore nie wiedza co to zycie? Ja mam wrazenie ze same 17 latki zakochane w jakichs dresach tam siedza.... wrr grrr (PMS) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Laseczki 19.05.05, 19:45 a ja takie zołzy mam na szaro jako NIEprzyjaciel !!! dobrze ze tu zielono )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka to to wiem 19.05.05, 18:28 tylko ja linke wysyłam, to pomomo zaznaczenia kiedy bylo ciurlanie nie widac tego na wykresie, u mnie nie widać, co ja jakaś dziwna jestem? Odpowiedz Link
annalalik Re: to to wiem 19.05.05, 19:39 Musisz w opcjach zaznaczyc: sharing -> home page setup -> Privacy i tu wszystkie muszą być ZAPTASZKOWANE!!! Wtedy sie pokaze Odpowiedz Link
nitka111 Ale ja jestem głupia !!! 19.05.05, 19:56 Weszłam na forum w oczekiwaniu ( i po co? po co ? ), na wątek o wózkach, poczytałam i to mnie skłoniłożeby poszukać firmy której wózek posiadam. Znalazłam, pooglądałam i się rozmarzyłam...... Liczę na ustawienie do pionu ) ( I krecha, pamiętaj I krecha !!!!!!!!!!!!!!! jak do tej pory) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Ale ja jestem głupia !!! 19.05.05, 19:57 no przeciez marzenia nie są zabronione kocha niteczko czesc aniu, brzuszek juz mniej boli? Odpowiedz Link
annalalik Cytrusiu 19.05.05, 20:19 Brzuszek mniej boli juz bo no spa zaczela dzialac Ale leci ze mnie jak z kranu ciagle Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ale ja jestem głupia !!! 19.05.05, 20:08 no wlasnie "jak do tej pory" !!!!!!!! a jesli chodzi o wozki to ja mam wybrany juz ponad rok i łóżeczko i lezaczek i wiele innym pierdołek i co wazne imiona tez ) Odpowiedz Link
nitka111 Re: Ale ja jestem głupia !!! 19.05.05, 20:14 A ja mam ochotę ciuszki po Bartusiu wyjąć i oglądać. Kurka nie wiem co mnie tak nachodzi, nie myślę raczej w ten sposób. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ale ja jestem głupia !!! 19.05.05, 20:21 kochana to jest nadzieja !!!!!!! eehhh ja mam tylko malenkie skarpetki i tez je ogladam w trudnych chwilach Odpowiedz Link
ewaq Re: Hello Dziewczynki :-) 19.05.05, 20:28 Ugotowana, ale odeszła mi już na nią ochota... Pewnie troche jej zjem, ale póki co stygnie i się "przegryza" Odpowiedz Link
cytrusowa ciuszki 19.05.05, 20:24 a ja nie mam zadnych, to moze se kupie i w ciezkich chwilach bede ogladac??? w tym cyklu sie nie staramy Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ciuszki 19.05.05, 20:29 czemu sie nie staracie ????? czy sie nie staracie ;o) Odpowiedz Link
ewaq Re: A propos ciuszków i innych akcesoriów 19.05.05, 20:30 dla małych dzieciaczków, to byłam w weekend na targach "Wszystko dla rodziny", które skupiły się wyłącznie na noworodkach i niemowlakach i wszystkim, co się z nimi wiąże. Dżizus, jaki łóżeczka i mebelki, jakie zabawki, butelki itp... Aż się chce! Odpowiedz Link
nitka111 Re: A propos ciuszków i innych akcesoriów 19.05.05, 20:36 Jak byłam w ciąży przyjechały do mnie dwie ciocie z Bochni , kuzynki mojej mamy ( 1 - samotna, 2 - mąż od 10 lat w stanach czyli tak jak samotna), przywiozły mi kilka reklamówek ciuszków dla maleństwa, boszzz w kółko je oglądałam. W ogóle mój Bartuś to "atrakcja" mojej części rodziny, bo jedyne w tej rodzince dziecko, więc jest rozpuszczany jak dziadowski bicz do tej pory. Odpowiedz Link
ewaq Re: A propos ciuszków i innych akcesoriów 19.05.05, 20:39 U mnie w rodzinie to będzie atrakcja! Pierwszy/a prawnuk/czka dla obu stron, pierwszy/a wnuk/czka dla obu stron i pierwszy/a siostrzeniec/nica i bratanek/ica dla obu stron... Odpowiedz Link