asiulka1976 17.06.05, 23:59 Oglaszam ze weekend zostal rozpoczety ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 00:01 Niestety zdjec z modelka nie bedzie ( nie naladowalam aparatu bbuu ale to nic nastepne beda ) Na 9-ta ide na pokaz tanca towarzyskiego, no oczywiscie nie tanczyc a malowac hihihihiih Dzis 10dpo ............... Odpowiedz Link
ata76 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 00:30 Witam się również weekendowo i już z domu! Przede wsztystkim na samym wstępie ogromne gratulacje dla naszych nowych zaciążonych, czyli Sabi i Oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieję, że teraz dobra passa została przez Was zapoczątkowana i będziemy powolutku, albo lepiej szybciutko do Was dołączać!!!! Naprawdę się cieszę dziewczyny i życzę Wam żeby wszystko było ok....co ja piszę na pewno tak będzie i koniec kropka!!!! Poza tym witam nową koleżankę Anię (mama38)!!! Super fotki!!! Jest mi tym bardziej miło bo to że się tak wyrażę koleżanka po fachu Ani dziękuję za spotkanie.....było super!!!!!!!!!Szkoda tylko, że tak krótko się widziałyśmy, bo czas zleciał nie wiadomo kiedy i nim się obejrzałam już musiałam wracać Teraz czekam na fotki ze spotkania Niteczki i Ani!!! Fajnie, że się spotkacie!! Ania wyściskaj Niteczke i Bartusia a Niteczka Anię )) a ja póki co kończę, bo jeszcze nie odespalam powrotu 11 godzinnego pociągiem jeśli chodzi o powrót to było koszmarnie.........mialam w trakcie niemiłosiernego wqrwa.....do teraz mnie trzęsie jak sobie wspomnę.....przypuszczam, że zresztą wszystkich współtowarzyszy z przedziału na wspomnienie tej podróży trzęsie na czele z moim męzem.....szkoda opowiadać....nie będę tego roztrząsać bo dalej mnie bierze....w każdym razie póki co ten powrót na razie przesłania mi wszystko co się działo i nie jestem wstanie nic pozytywnego napisać...dlatego póki co żegnam się do rana...mam nadzieję że rano obudzę się w lepszym nastroju, czego i Wam życzę..znaczy się dobrego nastroju oczywiście )) Odpowiedz Link
asiulka1976 wstawac spiochy !!!!!!!! 18.06.05, 08:11 Czesc Atko Zaczynam sie zastanawiac czy naprawde duphaston na mnie nie dzialal (chodzi o te delikatne krechy) bo i dzis jedna krecha hhmm ale to za wczesnie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
connie1 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 08:42 A ja się pochwalę ..( nie testowo , nie dzieciowo)... Mogę? Odpowiedz Link
jedna_chwilka hej Laseczki 18.06.05, 08:45 Connie - chwal się, no pewnie że się chwal jakkolwiek Odpowiedz Link
annalalik Czesc :) 18.06.05, 08:56 Atuś kurcze jak Ci przejdzie wkurw i jak wypoczniesz to opowiedz nam co sie stało ok!! Mnie tez bylo bardzo bardzo milo sie z Toba zobaczyc (tylko za krotko). Niteczke wysciskam Connie - gryatuluje ) Jagoda Odpowiedz Link
swaihwe Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:05 Hej, też już wstałam. Atka - co się stało? Nie denerwuj się kobieto, o złość piękności szkodzi. Ale powiem Wam jak ja się zdenerwowalam 2 dni temu. Jadę do parcy tramwaje. Wchodzi kobieta, tak na moje oko - 8 miesiąc. Upał wtedy niezły był. Na drugim końcu tramwaju - wolne miejsce. Przyspiesza więc, by sobie usiąść. I co? Jak już jest tuz tuż - jakiś chłopak zajmuje miejsce. Nic - stanęła i stoi. Oczywiście nikt nei wstaje. Zawołałam ją, "posadziłam". Wtedy za mną taki facet do mnie "Proszę- pani sobie usiądzie" . Wiecie co- powiedziałam mu, żeby spokojnie sobie siedział. No - on oczywiściewstał., I tak oboje staliśmy. Ale kurde - kobieta w zaawansowanej ciąży i co - nikt nawet dupska nie ruszy. Ja i tak ą później, nie od razu zobaczyłam , więc już wczesneij pewie cwilkę stała. Powiecie - pewnie każdy zobaczył późiej. Eee, przecież cały tram nie był zadumany. Chyba... Kurczę - czy te moje posty zawsze takie długie muszą być? hihihi No ale pozdrawiam wszystkie weekendowo. Cudownej soboty życzę!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa czesc 18.06.05, 09:09 dziewczyny, witam z rana, jeszcze lekko niedobudzona... Odpowiedz Link
annalalik Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:14 Czesc Magda. Faktycznie ludzie sa slepi ale tez w druga strone niestety. Opowiem Ci cos: Tez jechałam wtedy w tramwaju. Wchodzi chłopak młody o kulach bez jednej nogi to ja szybko wstałam i mu ustąpiłam miejsca. Na tym samym przystanku weszła tez starsza kobieta (wchodzila za chlopakiem wiec chyba widziala ze jest niepelnosprawny). No i jedziemy jedziemy a ona nagle do niego z wyrzutem (kule miał pod reka wiec nie bardzo rzucala sie w oczy) ze mlody i cham, miejsca nie ustapi nawet. Chlopak jak to usłyszał miał łzy w oczach i wstał z trudem... ustąpił miejsca. Wyobraź sobie ze kobieta go nawet nie przeprosiła... ale tez nie usiadła. Glupio jej bylo. Chlopak juz usiasc nie chcial wiec jakos mu pomoglam w tym jego staniu ... eh... Czasem starsi ludzie sa za przeproszeniem glupi i tyle (a tak na mlodych narzekaja) No ale juz nie smucimy ok - WEEKEND jest A ja niedlugo do fryzjera lece Odpowiedz Link
swaihwe Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:15 Ania, a co będziesz roboić z włosami? Odpowiedz Link
annalalik Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:17 Obetne chyba dos mocno (tak do brody - chyba) - zobacze co na to moja fryzjerka hihi. No i pasemka chce zrobic by sie troche na lato rozjaśnic Odpowiedz Link
annalalik Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:19 wysle wam pozniej hihi same ocenicie czy tak jest dobrze Odpowiedz Link
swaihwe Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:27 No tak myślę, że wyślesz. No ale z tym krótko - to taj jak moja przyjaciółka. Jak mówi - ścięłam na króciótko , tzn,. mniej - więcej do ramion. Czekamy więc na zdjątka. Odpowiedz Link
annalalik Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:30 znaczy sie ja teraz mam do ramion (no troche za) ale juz nic z nimi nie umie zrobic i chce je skrucic. Mysle ze tak do brody siegac beda - moze tyl krutszy... zobaczymy u fryzjera co wymysle z pania Kasia moja Odpowiedz Link
swaihwe Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:33 A bardziej drastycznie nie chcesz? Tak na króciótko? Na lato to dobry patent, a i tak szybciej rosną w lecie niż w zimie, więc na jesieni bedą do brody. Co prawda z takiej krótkie jak się "odrasta" ciężko cos zrobic... Ale może warto zaryzykować? Odpowiedz Link
annalalik Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:36 Mialam kiedys na kruciutko ale jakos mi nie pasuje chyba. a wlosy takie siegajace max do brody ładnie mi modeluja twarz. Wiesz moze znajde juz na miejscu jakaś fotke to sie zachece do bardziej drastycznych ciec. Poza tym ja jestem osoba ktora musi miec wygodna i łatwa do pielegnacji fryzure (nie mam cierpliwosci do ukladania a z wlosami do brodki to wystarczy sie do prostowania tylko zaprzac) No ale nie wykluczam jakichs wariacji hihi obaczym Odpowiedz Link
annalalik Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:38 mnie wogole cos szybko wlosy rozna - od marca jakies 10 cm urosły kurcze no Odpowiedz Link
swaihwe Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:39 Rozumiem Cię z tym modelowaniem. Ja też tak mam. Dlatego poprzednio miałam pokrecone - tylko odrobinka żelu i same wysychały, a teraz mam krótko - też same schną - ja je tylko trochę woskuję, by nie klapnęły. I super wygodnie. Ale chcę wrócić o tych kręconych, tylko zapuścić muszę, a to dla mnieniezłe wyzwanie. Odpowiedz Link
cytrusowa fryzjer 18.06.05, 09:48 uwaga dziewczyny, ja sie tez wybieram do fryca po przyjezdzie do Gdanska - moze sie skusze naprostowanie wlosow i na jakas nowa fryz - tyle lat monotonii mnie męczy. co mozna zrobic z przesoloną jajecznicą? mąz wlasnie dal ciala Odpowiedz Link
annalalik Re: fryzjer 18.06.05, 09:50 zrob nie solona jeszcze raz z 1 jajka i je pomieszaj pozniej Powinno pomoc Odpowiedz Link
cytrusowa Re: fryzjer 18.06.05, 09:52 dobra, dodal jeszcze jedno jajko. tyle razy mojemy tępemu mowilam zeby sol sypal na solniczke, a nie z pudelka bezposrednio do potrawy!@ no jak do ... juz mi rece opadają Odpowiedz Link
swaihwe Re: fryzjer 18.06.05, 09:51 hmmm! Przesolona jajecznica? Może zrób z kilku nowych jajek i wymieszaj na patelni z ta starą.... Mężowi nic nie dawaj z nią robić, bo może ma biedak pecha dziś w kuchni. Tak tylko propozycja Odpowiedz Link
annalalik Re: fryzjer 18.06.05, 09:52 tosmy sie zdublowały z pomyslem ale widocznie jest dobry Odpowiedz Link
swaihwe Czy u Was też pogoda do luftu? 18.06.05, 09:12 U nas wichura, pochmurno i lać zaraz będzie. A miałam a działkę jechać i poopalać się ((((( Odpowiedz Link
connie1 Re: Czy u Was też pogoda do luftu? 18.06.05, 09:19 W Krakowie tez , a mamy pierwszy wolny wspolny wolny weekend od dawna... Mowię Wam jak się ciesze zdoktoratu męża, to nasz pierwszy promyk sukcesu w tym fatalnym roku!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Czy u Was też pogoda do luftu? 18.06.05, 09:23 no to jeszcze raz gratuluje mezowi tez pogratuluj u mnie w Chorzowie wietrznie ale slonko swieci. Odpowiedz Link
swaihwe Gratulacje!!! 18.06.05, 09:31 Gratulacje Connie! Dla męża no i dla Ciebie - za wytrwałość.Wiem coś o tym, bo mój pisał też, chwilowo zawiesił, bo ma mnóstwo pracy, ale wtedy nie miał na nic czasu. Cieszcie się sobą mimo pogody (no wiecie - moze nawet i fajna ona - taka niepokojąca )! No a w Krakowie jest co robić! Ja kocham Kraków, nawet często tam bywam, ale zwykle na zasadzie - pociąg- biuro- pociąg Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Gratulacje!!! 18.06.05, 09:38 cinnie - gratulacje dla meza i teraz do ciebie zaczniemy per pani dohtorowo!!! calkiem jak w Klanie, hihihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:52 wchodzę a tu takie wieści- zara zacznę czytać co dalej!!!!!!!!słuchajcie to jak dzisiaj poprawiny jakieś tak???????????? chlejemy za zdrowie Connie i Pana dochtora??????? kiedy zaczynamu tłuc szkło i śpiewać pieśni staropolskie????? idę czytać dalej...witam Atkę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:53 w srodę się hajtnęła a dziś nam doipiero powiedziała.... no ale nic poprawin mozem zrobić dzisiaj nie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:54 nie no - w srode jej maz sie obronil ))))))))))))))))) Pszczółka źle zrozumiała Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:57 ja wczoraj długo buszowałam...po domu....nie wyspoana jestem...czytam własnie jeszcze raz i doczytałam..no gupia jestem po prostu...ale w sumie co stoi na przeszkodzie...potłuc szkło i spiewac nieprzyzwoite pieśni?????? no co????? pogoda za łoknem za przeproszeniem do dupy..więc co? chlejemy? powód mamy... Connie z Panem Dochtorem pewno się dołączą... Odpowiedz Link
connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:34 No ... Wezlem jestesmy połączeni od 3 lat i teraz dwa dochtory w domy , chociaz tylko jeden rzeczywisty , a drugi potoczny... Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ide "chaupe" ogarniac , bo dramat sie robi... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:43 jesli chodzi o Ciebie to wiem...bo przyznam się, że poczytuje sobie od czasu do czasu forum "służba zdrowia"... z ciekawości... szczerze mówiąc włos się jeży na głowie i nie tylko, ale nic to..tak nasza szaro bura rzeczywistość Polska) ja już posprzątałam!!!!!! Odpowiedz Link
connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:45 Moj poło9wek to na szczęscie inna branza. Aha w Krakowie swieci sloneczko!( ciekawe jak dlugo?) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:51 aż odsunęłam firanki...a na Pomorzu paskudnie!!!!!!! w Gdyni dziś szaro buro i ponuro!!!!! a ja lecę sobie strój kąpielowy kupić- buhahhaaa, ale musze, szykuje się na lato, ktore wkrotce mam nadzieję nadejdzie a Pan mąż w jakiej branży? no i ty w jakiej,. bo aż tak głęboko tam nie zaglądałam... przyznam się..znaczy w tamto forum Odpowiedz Link
connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:56 Ja pracuję z chirurgami od serc( ale nei jestem krwawa) , mąz jest asystentem na uczelni technicznej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:58 znaczy ktoś w rodzaju kardiologa? coś takiego tak? czy kardiolog to już coś bardziej.... węższa specjalizacja, czy zupełnie cos innego? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:59 ależ ja to napisałam... całkowicie logiczne zdanie...musze do szkoły się cofnąć... Odpowiedz Link
connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 11:00 Kardiologiem będę po zrobieniu specjalizacji za jakis czas , a pracuje z kardiochiurgami. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 11:02 no to powodzenia) Odpowiedz Link
annalalik Spadywuje do fryca 18.06.05, 09:51 bede popołudniu No i foteczki podesle wam no chyba ze bedzie to koszmar z ulicy wiazow (mielęckiego) to oszczedze wam tego w weekend Odpowiedz Link
swaihwe Ja też już lecę 18.06.05, 09:54 Muszę iść do serwisu. Kupiliśmy miesiąc temu samochód i coś jest nie tak. Najpierw bagażnika nie mogliśmy otworzyć, jak naprawili bagażnik to zepsuli czujnik parkowania. Dobrze, że ma gwarancję.... Miłego dzionka. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 11:52 Cześć!!!!!! Normalnie dziewczyny sukces!!!!!!!!!!!! Znalazłam sposób na te wstrętne tablety. Wczorajszą zapakowałam już prawidłowo. Zostało mi jeszcze 7. No a dzisiaj robiłam test. Mam dzisiaj 33 dc a @ ani widać ani słychac. Ale oczywiście jedna krecha. Spodzieałąm się takiego wynikku, testt robiłąm dla świętego spokoju. Gratulacje dla Oli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz teraz napewno się pozarażamy!!!!!!!!!!!! Też się szykuje na zmianę fryzury, ale muszą mi jeszcze włoski podrosnąć. Już mam wszystko obgadane z moją fryzjerką. Umówiłyśmy sie na sierpień. A i porpszę zdjęcia mamy38, bo nie dostałam !!!!!! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 11:56 my juz po sprzątaniu, sniadanie zjedzone wczensiej, ale co to za sniadanie - bulka z dzemem teraz pewnie na zakupy, ale powiem wam w tajemnicy, ze mi sie nie chce - znow mama wymyslac co kupic, co to ja jestem sama??? no i obiady.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Halo jest tu ktos jeszcze?????????????????/ 18.06.05, 16:01 helloł bejb)))) ja na chwilę wpadłam, bo dziś jest dzien oglądania Harry Pottera na DVD- mąż będzie mi masował stópki i będziem oglądać, bo mam doła jak stąd do Moskwy, więc będzie mnie ręcznie leczył)) na samą myśl lepiej mi na sercu...czekam kruszynko na @.. a ona nie kce przyjść... a co u Ciebie? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Halo jest tu ktos jeszcze?????????????????/ 18.06.05, 16:58 Sorki Pszczoluś, zagadowałam się z moją Mamą i nie zajrzałam. pewno teraz ogladasz juz pottera i ten masaż stóp!!!!!!!!!!!!!!!! ja też chcę. Ja dzisiaj odespałam ostatnie tygodnie, spałam długo, długo, bardzo długo, namówiłam osobistego na spacer i zaraz sobie wychodzimy Odpowiedz Link
annalalik Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 16:29 Posłałam wam siebie ... eh... lepiej nic nie mowcie bo wiem ze jest okropnie przez grzywke... co ta moja Kasie podkusilo by mi grzywke robic... eh... no ale jakos to to wkomponuje we włosy przeciez... Odpowiedz Link
cytrusowa Ania 18.06.05, 16:41 właśnie mnie sie bardzo podoba - ta fryzujra nie wygladalaby dobrze bez grzywki. zresza z tego co widze, to wcale nie jest taka praawdziwa grzywka - ślicznie wygladasz, fajnie cie "odświezyło" jesli monza tak powiedziec - po prostu odżyłaś ślicznie Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 18.06.05, 16:49 Dzieki. To faktycznie taka mini grzywka ale ja poprostu nie lubie takich cudow. Przed chwilka probowałam ja jakos zamaskowac i powiem Ci ze bez niej chyba lepiej - no ale moze ja jestem po prostu przyzwyczajona... Ja lubie miec wlosy pod kontrola a z grzywka takie nigdy nie sa. Poza tym mnie sie takie cuda nigdy nie umiały ułożyć. Wiatr zawieje i juz po balu... Mowilam fryzjerce ze na lato i chce miec wygodnie a teraz to bede kombinowala jak toto zakamuflowac eh Odpowiedz Link
annalalik Re: Ania 18.06.05, 16:58 Dzieki jestescie milutkie, tylko wiecie co mnie martwi - to poprostu dla mnie niewygodne eh... no ale niewazne.. taki glupi w sumie problem robie Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Ania 18.06.05, 17:03 przyzwyczaisz sie, zobaczysz. na początku to norma, ze niby jest zle. daj se pare dni a ja amm z Sabi spotkanko o 19! znak rozpoznawczy: sukienka Sabi, w groszki postarma sie pstryknąc jakieś fory, to podeslemy. Może i sabi bedzie miala aparat? obaczymy! Odpowiedz Link
pszczolaasia wpadam na chwilę, a tu ruch:))) 18.06.05, 17:08 Cytruś, kyrde pstryknij parę fotek Sabi i Kubańczykowi!!!!!!!!!!1 proszszsz!!!!!!a co do naszego spotkania, to wiesz, ja tam moge i w piatek i w sobotę...mnie wiesz dużej róznicy nie robi, mogę raz z tobą się nawalić, raz z koleżankami)))))))))))) daj znać jak kcesz, ja jestem otwarta)))))) Kruszynko- będziesz miała masażyk pewno, ja się do argumentów ostatecznych musialam odwołać- bo będę płakać!!!!!!! no to co nie zrobi jak zrobi...tera nogi w balii moczę... ale masażyk... Ania- wyglądasz fajowo!!!!!!!!!! tak odmłodnialaś..nie że staro wyglądałaś, ale ładnie ci po prostu)))) bardzo ładnie nie dziewczyny????????????? idę!!!! papatki laski... Cytruś daj znać Aniele i foty ze spotkana z Sabi prosim!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: wpadam na chwilę, a tu ruch:))) 18.06.05, 17:15 Kochana Pszczoła! Wszystkie jestescie kochane. Tak serio to wiem ze z krutszymi wlosami wygladam "mlodziej" - zawsze bardziej je lubiłam bo wiecie - bezproblemowe Cytruś fotki koniecznie zrob ja Cie prosze ) Kasiu a tak wogole to co u was slychac? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: wpadam na chwilę, a tu ruch:))) 18.06.05, 17:16 yo! pewnie ze dam znac, Sabi zreszta tez da znac zapewne. Pszczola, z tym piątkiem to mi chodziło, zeby moj M też sie zalapal - jak dla mnie mozeny dwa dni balować!!! Tylko ze w sobote bede slomiana wdowa, hihihih Odpowiedz Link
swaihwe Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 18:25 Ania - wyglądasz b. dobrze. I nic Ty już nie kombinuj z ta grzywką, bo jest fajnie. Przyzwyczaisz się to kwestia czasu, a obcięla Cię bardzo ładnie więc nei narzekaj, Kobieto. Odpowiedz Link
annalalik Re: Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 17:27 No i wlasnie bede ogladała NIGDY W ZYCIU Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 17:41 Kurcze to moze zanim moj M sie zbierze na ten spacer to tez cos obejrze hihihih Aniu, my odpoczywamy po jednym weselu, drugim weselu, teraz potrzebujemy blogiego spokoju, oj po porstu nicnierobienie. Ale moze uda mi sie namowic Tomka na mała wizyte w IKEA po osiwtlenie do dużego pokoju. Wszystko wpariadkie, nic mi nie dokucza, dzidzia zdrowiuteńka, nie szaleje narazie, a moze szaleje tylko ja o tym nie wiem ))) No i do roboty wróciłam, a tu ..... szkoda gadac, ale nic stosuje zasade, wszystko sie zrobi w swoim czasie, nie zajac nie ucieknie. Inaczej bym zwariowala, ale skonczyła na kolejnym zwolnieniu. Odpowiedz Link
annalalik Re: Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 19:18 No to był świetny filmik )) Taki prosty a jednak... Odpowiedz Link
asiulka1976 Cholera no !! 18.06.05, 19:35 Jak pisalam 10dpo i jedn akrecha tempka jakby ciazowa ale jak i w tamtym miesiacu i wiecie co znajoma polozna mi napisala: Gdyby był to cišżowy skok , to test by Ci wyszedł, bo on oznacza, że ciałko zółte juz się przekształciło w ciałko cišżowe, które zwiekszyło swoja produkcję, a to ma miejsce dopiero po zagnieżdżeniu, a wtedy test juz wychodzi. Ja podejrzewam cos innego- całkiem zwyczajnego: otóz ok. 7 dnia ciałko żółte osišga szczyt swoich mozliwo?ci i przez kolejne 3-4 dni produkuje maksymalne dawki progesteronu -stšd ten "dodatkowy" skok i jego utrzymywanie się. Zwróć uwage, to to maksimum przypada własnie na najczęstszy okres zagnieżdżania sie dziecka No nic teraz zobacze czy wyjdzie jedna czy cien , jesli jedna to oglosze na forum ze zeczywiscie cienie sa przez duphaston jak na razie tak sie zapowiada !! Odpowiedz Link
annalalik Re: Cholera no !! 18.06.05, 19:39 Przykro mi Asiu. Ja tez biore duphaston a nigdy cieni nie miałam - ale to wiesz sama. Odpowiedz Link
ata76 Re: Cholera no !! 18.06.05, 20:05 witam ponownie!!! jejku jak się ciesze, że jestem już w domciu, no i wyspalam się i humor od razu lepszy!!! Cytruś, koniecznie przeslij fotki ze spotkania. Ale fajnie macie, że się zobaczycie!!!! No no no, zaczął się okres spotkań koleżanek z forum ))Super, tym bardziej, że część z tych spotkań było i będzie z moim udziałem, co mnie bardzo cieszy!! Ania, mnie rónież bardzo się podobywuje Twoja nowa fryzura!!!!! Bardzo twarzowa !!!!!!!!!! Asiulka, trzymam kciuki za Ciebie!!!A kiedy będzie ten "faktyczny" termin testowania?????? Faktyczny w sensie....no wiesz jakim!!!! Kruszynka, a gdzie fotki ja się grzecznie pytam I Ty się nam nie zapracowuj aż tak bardzo!!!!!!! Pszczoła, co to za humor u Ciebie????????? I jak w pracy było beze mnie???? Dawaliście sobie radę??? buhahahahaha......a to ostatnie to pytanie tendencyjne....nie musisz odpowiadać! Connie, gratulacje dla Ciebie i przede wszystkim męża!!!!!!!!! Ja też początkowo myslalam, że mowa o ślubie Magda, Swaihwe, mam pytanko do Ciebie bardzo nietypowe.....a mianowicie jaki macie samochód, bo ja z mężem tudzież mąż jest na etapie poważnego zastanawiania się nad kupnem i z ciekawości pytam?????? obejrzałam fotki ze spotkania z Anią....kurczaki wyglądam jakby piorun w miotłe strzelił......wrrrrrr.....apel do dziewczyn....przy następnym spotkaniu zgłaszam się na ochotnika na naczelnego fotografa!!!!!! Nie chę być na fotkach!!!Wolę robić ! Odpowiedz Link
ata76 Re: Cholera no !! 18.06.05, 20:07 a i jeszcze jedno...Pszczoła, żebym ja musiała z forum dowadywać się o tym, że Ola będzie mieć córę....brzydko...normalnie brzydko...nawet sms-a nie puściłaś....no nie wiem, co o tym mysleć ((( Odpowiedz Link
ata76 Re: pytanie do Ani!!!! 18.06.05, 20:10 Ania, powiedz mi jak w Outlooku zmienić, żeby wiadomości nie segregowaly się według nadawcy,a według daty.....gdzie to zmienic, bo mnie do furii to doprowadza , i nie mam pojęcia jak przywrócić do pierwotnego stanu, na marginesie powiem, że nie wiem też jak mi się to zmieniło (( Odpowiedz Link
annalalik Re: pytanie do Ani!!!! 18.06.05, 20:27 W okienku gdzie sa wszystkie wiadomosci u gory jest rubryka odebrano. Kliknij na napis odebrano i jusz Odpowiedz Link
annalalik A tak btw Atko 18.06.05, 20:27 To wyszłaś bardzo ładnie na foteczkach - nie wiem czemu myslisz inaczej Odpowiedz Link
ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:17 o dzięki Aniu za pomoc.....hmmmmmmmmmmmm...jakie to proste jak zna się odpowiedź ))) a jesli chodzi o zdjęcia, to po prostu nie wiedziałam, że mam taką "potarganą" fryzurę!!!!ale to przez wiatr, który hulał w autobusie jak do Ciebie jechałam! Odpowiedz Link
annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:28 Mnie sie podobasz na fotkach Fryzurą sie nie martw bo nie ma czym. Fajna kobitka z Ciebie i tyle Odpowiedz Link
ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:30 oj, dzieki a jak spotkanie z Niteczką??? Odbędzie się jutro???? Odpowiedz Link
annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:33 no chyba tak. Zapowiadaja sloneczny dzien wiec pewnie sie spotkamy )) Odpowiedz Link
annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:38 JASNE - specjalnie jeszcze aparat sobie zostawiłam hehe Jak tylko je pomniejsze to podesle Odpowiedz Link
ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:39 hihihihi to dobrze, czekam z niecierpliwością na fotki!!! a swoją droga jestem ciekawa jak tam spotkanie Cytrusi i Sabi!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:42 No ja tez jestem ciekawa Mam nadzieje ze dziewczyny tez podesla foteczki Atuniu ja spadywuje spac bo jestem po dzisiejszym dniu jakos tak bardzo zmeczona. Buziaczek Odpowiedz Link
ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:45 Pa Aniu i super zabawy z Niteczką i jej rodzinką Ci życzę!!!! Odpowiedz Link
swaihwe do Atki 18.06.05, 23:10 Atko - kupiliśmy nową skodę fabię combi ambiente.Ogółnie świetnie się ją prowadzi, zwrotna bardzo, pojemna i wygodna. Tyle, ze wzięliśmy silnik 1.2 żeby mniej paliła i to był błąd.My co prawda szybko nie jeździmy (raczej ) ale 1.4 jednak byłby praktyczniejszy. Też pali nie tak wiele, a czasem jednak trzeba, by autko miało przyspieszenie. Tylko, coś pecha z tym tyłem jej mamy - jak nie bagażnik to czujnik parkowania. Myślę, ze ten czujnik uszkodzili jak naprawiali zamek bagażnika. A to wszystko na elektryke i połączone ze sobą. No ale dziś nic nei załatwiłam - zapisali mnie na przyszły poniedziałek . A Wy co chcecie kupić? Odpowiedz Link
ewaq Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:10 Trochę do tyłu jestem, ale gratuluję z całgo serducha tym, którym się udało. Teraz to juz wszystkim pójdzie z górki! Zobaczycie Na pewno będę już teraz częściej tu gościć, bo sesję zakończyłam. O wyniki lepiej nie pytajcie... Odpowiedz Link
pszczolaasia więc tak.... 18.06.05, 23:44 Ata ty mnie najpierw ten pierw wyjasnij, co się w pociągu dzialo..jak cię znam to chyba się domyślam, ale to to co myślę????????? jesli chodzi o to, że będę miala siopstrzenicę, to wiesz...nbie pomyślałam o tym przez to, ze brakowalo mi wiesz...czasu...bo nam w pracy ciebie po prostu brakuje..i wiesz...qrwa nie pomyślała ja....i nie wyglądasz jakby cię piorun czasnął!!!!!!!!!!!!1 Ania powtarzam ładna fryzura))))))))))) Kruszynki dwie Jagoda- ty wiesz... Cytruś czekmy na foto......... Asia- za to testowanko, to klaps jak nic!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:46 Ewaq, najważniejsze, że sesja zaliczona!!!!! Reszta to szczegóły A co u Ciebie poza tym słychać ???? Jak się czujesz? Magda, Swaihwe, w kwestii auta, to jesteśmy na etapie zastanawiania się. Na pewno to będzie samochód używany (niestety), co do marki i rocznika to rozmowy trwają, bo ja chce jak najmniej wydać, mąż ma inne trochę podejście ...ale myslimy...po ostatniej podróży pociągiem jestem przekonana o słuszności tej decyzji, tylko kasy mi trochę żal Odpowiedz Link
ata76 Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:48 Pszczoła, to dokładnie "TO" o czym myslisz tylko w wydaniu ekstremalnym!!!Brak świerzego powietrza zrobił swoje i na mózg mi padło (( Odpowiedz Link
ewaq Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:57 Ech, no własnie raczej nie do końca zaliczona, tzn. chyba 3:1 - wyniki dopiero za ok. miesiąc. Ale teraz już o tym nie myślę, na szczęście już koniec i będę miała więcej czasu dla Was W pracy pewnie też, bo moja szefowa jeszcze tylko jakieś 1,5 tyg. będzie, a potem ja przejmuję jej obowiązki na pół roku, więc i gabinet, w którym nikt mi w monitor nie będzie zaglądał )) Powiedziałam już też w pracy szefowej (która na 24 lipca ma termin), bo nie chciałam, żeby dopiero po podpisaniu papierów zmieniających moje stanowisko i płace wyszła prawda. Jeszcze by powiedzieli, że specjalnie zataiłam. W każdym razie na razie wie tylko ona i dyrektor strategiczna i póki co tak zostanie. Czuję, a raczej już czujemy się dobrze - apetyt wrócił, upały mi nie dokuczały, mdłości jak nie było, tak nie ma (na szczęście!), tylko senność nadal nie minęła, ale może to też przez tę sesję, przez którą kładłam się o północy, a wstawałam o 4-5 nad ranem, żeby jeszcze się przygotować. W poniedziałek byłam na USG i już rączki widziałam Więcej szczegółów pisać nie będę, bo... to nie to forum Zazdroszczę Wam tych spotkanek, ale dziękuję baaardzo za fotki. Niestety, nie wszystkie, o których tu czytałam do mnie docierają, ale jakoś to przeżyję Odpowiedz Link
ewaq Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:02 to chyba oddalę się już w stronę łóżeczka, bo dziś tez o 5 juz pobudkę miałam :- ( No i ten dzisiejszy egz. najgorzej poszedł Pogadam sobie z przyjemnością z Wami jutro (a właściwie juz dziś), jak mój chłop na paintballa wybędzie Dobrej nocki Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:03 zaczynam się ciebie bać Ata)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:09 Pszczoła w końcu przyjdzie!!!!!!!!! a swoją droa przystojny D. coś Ci mówił jak rozmawiałaś z nim?????? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:10 w poniedziałek powtórka bety i na usg do szpitala..także ..wiesz w poniedzialek znowu pieprzona schiza będzie...szykuj się maleńka!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:12 a Ty będziesz w pracy????? ps. czytałaś maila od Jarka???Coś mu odpisałaś?????Sorry za zmianę tematu, ale mnie to gnębi Odpowiedz Link
ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:08 Pszczoła, nie ma czego.....w dobrze wywietrzonych pomieszczeniach funkcjonuje "normalnie" ......jeśli w moim przypadku mozna to tak określić Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:09 gdybym cie nie znała, to bym może ci uwierzyła!!! sobie juz wyobrażam jak to było))) jak sie spotkamy to se pogadamy!!!! dobranoc)) pozdrów Krzysia!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:13 kolorowych snów!!!! a na marginesie nasi męzowie mają podobne upodobania, tyle tylko, że mój się para "asg" ))) Odpowiedz Link
swaihwe Re: Dobry wieczór :-) 19.06.05, 00:16 Atko, męża się słuchaj . no ale serio - prawda jest taka, że samochodem łatwiej i szybciej, choć pociągiem często wygodniej, ale też i drożej. Jeśli używanu to może z Niemiec? tam taniej, a standard lepszy i kondycja tych samochodów. Odpowiedz Link
ata76 Re: Dobry wieczór :-) 19.06.05, 00:22 jeśli chodzi o pociąg, dla mnie każda podróż to koszmar, a mąz z racji pełnionego zawodu nie bardzo lubi, bo woli sam prowadzić tym bardziej że przykładowo pociągiem do Tychów jedzie się 11 h , a samochodzem 8........i dodatkowo jak wspomniałaś przy dwóch osobach bilety nie wychodzą najtaniej...dla mnie to jest bezsens całkowity..nie kumam "polityki" PKP a co do samochodu to raczej właśnie skłania się mój szanowny Pan mąż, do jakiegoś "niemca", bo jak na nasze "polskie" warunki wychodzi to taniej, no i to są raczej dobre auta!!! Mi osobiście podobają się np. Toyoty, ale niestety to nie ta "półka" Odpowiedz Link
ata76 Re: Dobry wieczór :-) 19.06.05, 00:31 w związku z tym, że pora już "nieprzyzwoita" uciekam do łóżeczka!!!!! kolorowych snów dla wszystkim Pań )) Odpowiedz Link
asiulka1976 NIEDZIELA 19.06.05, 10:07 Witam ) Ledwo wczoraj zylam bozeszzzzzz i nawet w TV3 bylam )) To byly mistrzostwa okregu polnocnego z tanca nowoczesnego, byly dziewczyny ktore solo tanczyly w parach i w grupach i te ostatnie byly najgorsze bo trzeba bylo umalowac je tak samo wiec jak maszyna dzialalam hihiihih 3 godz stania w pozycji pochylonej bo siedzialy na krzeslach zwyklych potem postanowilysmy ze posadzimy je na szkolnych ławkach no i to byl strzal w 10-tke bo twarze byly nas vis a vis no i tak malowalysmy jeszcze okolo 4 godz a to naprawde masówka byla nawet nie bylo czasu aby wody sie napic eehhh Pozniej caly wieczor siedzialam przed TV i nogami w misce ) Dzis nie spie od 5 rano tylko przysypialam na pol goz i znow sie budzilam tak mnie cycki napier........ innego slowa nie znam!! nie biore duphastonu wiec to nie jego przyczyna hhmm wczoraj test negatyw dzis znow cien zobaczymy jutro ) Co ja zrobie jak ja w ciazy bede? no nalogowo juz te testy robie uwielbiam moga byc nawet owulacyjne aby mozna bylo patrzec jak wylaniaja sie kreseczki lub i nawet jedna hihhihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: NIEDZIELA 19.06.05, 10:19 Asia mamy nowy wątek - Swaihwe Magdziora założyła...czyli dzxisiaj cień bez duphastonu tak? no nic poczekamy, ale ty za to testowanko i dręczenie się powinnas dostać manto jak nic... śąciskam Bella i czekamy... Odpowiedz Link