Dodaj do ulubionych

Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O)

17.06.05, 23:59
Oglaszam ze weekend zostal rozpoczety surprised)
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 00:01
      Niestety zdjec z modelka nie bedzie surprised( nie naladowalam aparatu bbuu ale to nic
      nastepne beda surprised)
      Na 9-ta ide na pokaz tanca towarzyskiego, no oczywiscie nie tanczyc a malowac
      hihihihiih

Dzis 10dpo ...............
      • ata76 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 00:30
        Witam się również weekendowo i już z domu!

Przede wsztystkim na samym wstępie ogromne gratulacje dla naszych nowych
        zaciążonych, czyli Sabi i Oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam
        nadzieję, że teraz dobra passa została przez Was zapoczątkowana i będziemy
        powolutku, albo lepiej szybciutko do Was dołączać!!!!
        Naprawdę się cieszę dziewczyny i życzę Wam żeby wszystko było ok....co ja piszę
        na pewno tak będzie i koniec kropka!!!!

Poza tym witam nową koleżankę Anię (mama38)!!! Super fotki!!! Jest mi tym
        bardziej miło bo to że się tak wyrażę koleżanka po fachu wink

Ani dziękuję za spotkanie.....było super!!!!!!!!!Szkoda tylko, że tak krótko
        się widziałyśmy, bo czas zleciał nie wiadomo kiedy i nim się obejrzałam już
        musiałam wracać sad
        Teraz czekam na fotki ze spotkania Niteczki i Ani!!! Fajnie, że się spotkacie!!
        Ania wyściskaj Niteczke i Bartusia a Niteczka Anię smile))

a ja póki co kończę, bo jeszcze nie odespalam powrotu 11 godzinnego pociągiem sad
        jeśli chodzi o powrót to było koszmarnie.........mialam w trakcie
        niemiłosiernego wqrwa.....do teraz mnie trzęsie jak sobie
        wspomnę.....przypuszczam, że zresztą wszystkich współtowarzyszy z przedziału na
        wspomnienie tej podróży trzęsie na czele z moim męzem.....szkoda
        opowiadać....nie będę tego roztrząsać bo dalej mnie bierze....w każdym razie
        póki co ten powrót na razie przesłania mi wszystko co się działo i nie jestem
        wstanie nic pozytywnego napisać...dlatego póki co żegnam się do rana...mam
        nadzieję że rano obudzę się w lepszym nastroju, czego i Wam życzę..znaczy się
        dobrego nastroju oczywiście smile))
        • asiulka1976 wstawac spiochy !!!!!!!! 18.06.05, 08:11
          Czesc Atko kiss

Zaczynam sie zastanawiac czy naprawde duphaston na mnie nie dzialal (chodzi o
          te delikatne krechy) bo i dzis jedna krecha hhmm ale to za wczesnie !!!!!!!!!!
    • connie1 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 08:42
      A ja się pochwalę ..( nie testowo , nie dzieciowo)... Mogę?
    • jedna_chwilka hej Laseczki 18.06.05, 08:45
      Connie - chwal się, no pewnie że się chwal jakkolwiek smile
      • connie1 Re: hej Laseczki 18.06.05, 08:50
        Od zeszlej srody jestem zona doktora!
    • annalalik Czesc :) 18.06.05, 08:56
      Atuś kurcze jak Ci przejdzie wkurw i jak wypoczniesz to opowiedz nam co sie
      stało ok!! Mnie tez bylo bardzo bardzo milo sie z Toba zobaczyc (tylko za
      krotko). Niteczke wysciskam smile

Connie - gryatuluje smile)
      Jagoda kiss
    • swaihwe Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:05
      Hej, też już wstałam.
      Atka - co się stało? Nie denerwuj się kobieto, o złość piękności szkodzi. Ale
      powiem Wam jak ja się zdenerwowalam 2 dni temu. Jadę do parcy tramwaje. Wchodzi
      kobieta, tak na moje oko - 8 miesiąc. Upał wtedy niezły był. Na drugim końcu
      tramwaju - wolne miejsce. Przyspiesza więc, by sobie usiąść. I co? Jak już
      jest tuz tuż - jakiś chłopak zajmuje miejsce. Nic - stanęła i stoi. Oczywiście
      nikt nei wstaje. Zawołałam ją, "posadziłam". Wtedy za mną taki facet do
      mnie "Proszę- pani sobie usiądzie" . Wiecie co- powiedziałam mu, żeby spokojnie
      sobie siedział. No - on oczywiściewstał., I tak oboje staliśmywink. Ale kurde -
      kobieta w zaawansowanej ciąży i co - nikt nawet dupska nie ruszy. Ja i tak ą
      później, nie od razu zobaczyłam , więc już wczesneij pewie cwilkę stała.
      Powiecie - pewnie każdy zobaczył późiej. Eee, przecież cały tram nie był
      zadumany. Chyba...

Kurczę - czy te moje posty zawsze takie długie muszą być? hihihi

No ale pozdrawiam wszystkie weekendowo. Cudownej soboty życzę!!!!!
      • cytrusowa czesc 18.06.05, 09:09
        dziewczyny, witam z rana, jeszcze lekko niedobudzona...
        • annalalik Re: czesc 18.06.05, 09:17
          czesc Cytrusiu
      • annalalik Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:14
        Czesc Magda.
        Faktycznie ludzie sa slepi ale tez w druga strone niestety. Opowiem Ci cos:
        Tez jechałam wtedy w tramwaju. Wchodzi chłopak młody o kulach bez jednej nogi
        to ja szybko wstałam i mu ustąpiłam miejsca. Na tym samym przystanku weszła tez
        starsza kobieta (wchodzila za chlopakiem wiec chyba widziala ze jest
        niepelnosprawny). No i jedziemy jedziemy a ona nagle do niego z wyrzutem (kule
        miał pod reka wiec nie bardzo rzucala sie w oczy) ze mlody i cham, miejsca nie
        ustapi nawet. Chlopak jak to usłyszał miał łzy w oczach i wstał z trudem...
        ustąpił miejsca. Wyobraź sobie ze kobieta go nawet nie przeprosiła... ale tez
        nie usiadła. Glupio jej bylo. Chlopak juz usiasc nie chcial wiec jakos mu
        pomoglam w tym jego staniu ... eh... Czasem starsi ludzie sa za przeproszeniem
        glupi i tyle (a tak na mlodych narzekaja)

No ale juz nie smucimy ok - WEEKEND jest smile
        A ja niedlugo do fryzjera lece smile
        • swaihwe Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:15
          Ania, a co będziesz roboić z włosami?
          • annalalik Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 09:17
            Obetne chyba dos mocno (tak do brody - chyba) - zobacze co na to moja fryzjerka
            hihi. No i pasemka chce zrobic by sie troche na lato rozjaśnic smile
            • annalalik Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:19
              wysle wam pozniej hihi
              same ocenicie czy tak jest dobrze smile
              • swaihwe Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:27
                No tak myślę, że wyśleszwink. No ale z tym krótko - to taj jak moja
                przyjaciółka. Jak mówi - ścięłam na króciótko , tzn,. mniej - więcej do ramion.

Czekamy więc na zdjątka.
                • annalalik Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:30
                  znaczy sie ja teraz mam do ramion (no troche za) ale juz nic z nimi nie umie
                  zrobic i chce je skrucic. Mysle ze tak do brody siegac beda - moze tyl
                  krutszy... zobaczymy u fryzjera co wymysle z pania Kasia moja smile
                  • swaihwe Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:33
                    A bardziej drastycznie nie chcesz? Tak na króciótko? Na lato to dobry patent, a
                    i tak szybciej rosną w lecie niż w zimie, więc na jesieni bedą do brody. Co
                    prawda z takiej krótkie jak się "odrasta" ciężko cos zrobic... Ale może warto
                    zaryzykować?
                    • annalalik Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:36
                      Mialam kiedys na kruciutko ale jakos mi nie pasuje chyba. a wlosy takie
                      siegajace max do brody ładnie mi modeluja twarz. Wiesz moze znajde juz na
                      miejscu jakaś fotke to sie zachece do bardziej drastycznych ciec. Poza tym ja
                      jestem osoba ktora musi miec wygodna i łatwa do pielegnacji fryzure (nie mam
                      cierpliwosci do ukladania a z wlosami do brodki to wystarczy sie do prostowania
                      tylko zaprzac) smile No ale nie wykluczam jakichs wariacji hihi obaczym
                      • annalalik Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:38
                        mnie wogole cos szybko wlosy rozna - od marca jakies 10 cm urosły kurcze no
                      • swaihwe Re: Efekty ciec Pani Kasi 18.06.05, 09:39
                        Rozumiem Cię z tym modelowaniem. Ja też tak mam. Dlatego poprzednio miałam
                        pokrecone - tylko odrobinka żelu i same wysychały, a teraz mam krótko - też
                        same schną - ja je tylko trochę woskuję, by nie klapnęły. I super wygodnie. Ale
                        chcę wrócić o tych kręconych, tylko zapuścić muszę, a to dla mnieniezłe
                        wyzwanie.
                        • cytrusowa fryzjer 18.06.05, 09:48
                          uwaga dziewczyny, ja sie tez wybieram do fryca po przyjezdzie do Gdanska - moze
                          sie skusze naprostowanie wlosow i na jakas nowa fryz - tyle lat monotonii mnie
                          męczy.

co mozna zrobic z przesoloną jajecznicą?
                          mąz wlasnie dal ciala
                          • annalalik Re: fryzjer 18.06.05, 09:50
                            zrob nie solona jeszcze raz z 1 jajka i je pomieszaj pozniej smile Powinno pomoc
                            • cytrusowa Re: fryzjer 18.06.05, 09:52
                              dobra, dodal jeszcze jedno jajko.
                              tyle razy mojemy tępemu mowilam zeby sol sypal na solniczke, a nie z pudelka
                              bezposrednio do potrawy!@
                              no jak do ...

juz mi rece opadają
                          • swaihwe Re: fryzjer 18.06.05, 09:51
                            hmmm! Przesolona jajecznica? Może zrób z kilku nowych jajek i wymieszaj na
                            patelni z ta starą.... Mężowi nic nie dawaj z nią robić, bo może ma biedak
                            pecha dziś w kuchni.
                            Tak tylko propozycjasmile
                            • annalalik Re: fryzjer 18.06.05, 09:52
                              tosmy sie zdublowały z pomyslem ale widocznie jest dobry smile
    • swaihwe Czy u Was też pogoda do luftu? 18.06.05, 09:12
      U nas wichura, pochmurno i lać zaraz będzie. A miałam a działkę jechać i
      poopalać się sad(((((
      • connie1 Re: Czy u Was też pogoda do luftu? 18.06.05, 09:19
        W Krakowie tez , a mamy pierwszy wolny wspolny wolny weekend od dawna...
        Mowię Wam jak się ciesze zdoktoratu męża, to nasz pierwszy promyk sukcesu w tym
        fatalnym roku!!!!!!
        • annalalik Re: Czy u Was też pogoda do luftu? 18.06.05, 09:23
          no to jeszcze raz gratuluje smile mezowi tez pogratuluj smile
          u mnie w Chorzowie wietrznie ale slonko swieci.
        • swaihwe Gratulacje!!! 18.06.05, 09:31
          Gratulacje Connie! Dla męża no i dla Ciebie - za wytrwałość.Wiem coś o tym, bo
          mój pisał też, chwilowo zawiesił, bo ma mnóstwo pracy, ale wtedy nie miał na
          nic czasu.
          Cieszcie się sobą mimo pogody (no wiecie - moze nawet i fajna ona - taka
          niepokojąca wink)! No a w Krakowie jest co robić! Ja kocham Kraków, nawet często
          tam bywam, ale zwykle na zasadzie - pociąg- biuro- pociąg sad
          • cytrusowa Re: Gratulacje!!! 18.06.05, 09:38
            cinnie - gratulacje dla meza i teraz do ciebie zaczniemy per pani dohtorowo!!!
            calkiem jak w Klanie, hihihi
            • pszczolaasia Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:52
              wchodzę a tu takie wieści- zara zacznę czytać co dalej!!!!!!!!słuchajcie to jak
              dzisiaj poprawiny jakieś tak???????????? chlejemy za zdrowie Connie i Pana
              dochtora??????? kiedy zaczynamu tłuc szkło i śpiewać pieśni staropolskie?????
              idę czytać dalej...witam Atkęsmile
              • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:53
                w srodę się hajtnęła a dziś nam doipiero powiedziała.... no ale nic poprawin
                mozem zrobić dzisiaj nie?
                • annalalik Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:54
                  nie no - w srode jej maz sie obronil smile)))))))))))))))))
                  Pszczółka źle zrozumiała smile
                  • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 09:57
                    ja wczoraj długo buszowałam...po domu....nie wyspoana jestem...czytam własnie
                    jeszcze raz i doczytałam..no gupia jestem po prostu...ale w sumie co stoi na
                    przeszkodzie...potłuc szkło i spiewac nieprzyzwoite pieśni?????? no co?????
                    pogoda za łoknem za przeproszeniem do dupy..więc co? chlejemy? powód mamy...
                    Connie z Panem Dochtorem pewno się dołączą...
                  • connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:34
                    No ...
                    Wezlem jestesmy połączeni od 3 lat i teraz dwa dochtory w domy , chociaz tylko
                    jeden rzeczywisty , a drugi potoczny...
                    Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ide "chaupe" ogarniac , bo dramat sie
                    robi...
                    • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:43
                      jesli chodzi o Ciebie to wiem...bo przyznam się, że poczytuje sobie od czasu do
                      czasu forum "służba zdrowia"... z ciekawości... szczerze mówiąc włos się jeży
                      na głowie i nie tylko, ale nic to..tak nasza szaro bura rzeczywistość Polskasmile)
                      ja już posprzątałam!!!!!!
                      • connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:45
                        Moj poło9wek to na szczęscie inna branza.
                        Aha w Krakowie swieci sloneczko!( ciekawe jak dlugo?)
                        • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:51
                          aż odsunęłam firanki...a na Pomorzu paskudnie!!!!!!! w Gdyni dziś szaro buro i
                          ponuro!!!!! a ja lecę sobie strój kąpielowy kupić- buhahhaaa, ale musze,
                          szykuje się na lato, ktore wkrotce mam nadzieję nadejdziesmile a Pan mąż w jakiej
                          branży? no i ty w jakiej,. bo aż tak głęboko tam nie zaglądałam... przyznam
                          się..znaczy w tamto forumsmile
                          • connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:56
                            Ja pracuję z chirurgami od serc( ale nei jestem krwawa) , mąz jest asystentem
                            na uczelni technicznej
                            • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:58
                              znaczy ktoś w rodzaju kardiologa? coś takiego tak? czy kardiolog to już coś
                              bardziej.... węższa specjalizacja, czy zupełnie cos innego?
                              • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 10:59
                                ależ ja to napisałam... całkowicie logiczne zdanie...musze do szkoły się
                                cofnąć...
                              • connie1 Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 11:00
                                Kardiologiem będę po zrobieniu specjalizacji za jakis czas , a pracuje z
                                kardiochiurgami.
                                Pozdrawiam
                                • pszczolaasia Re: Connie!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 11:02
                                  no to powodzeniasmile)
    • annalalik Spadywuje do fryca 18.06.05, 09:51
      bede popołudniu smile No i foteczki podesle wam

no chyba ze bedzie to koszmar z ulicy wiazow (mielęckiego) to oszczedze wam
      tego w weekend smile
      • swaihwe Ja też już lecę 18.06.05, 09:54
        Muszę iść do serwisu. Kupiliśmy miesiąc temu samochód i coś jest nie tak.
        Najpierw bagażnika nie mogliśmy otworzyć, jak naprawili bagażnik to zepsuli
        czujnik parkowania. Dobrze, że ma gwarancję....
        Miłego dzionka.
    • zuzia36 Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 11:52
      Cześć!!!!!!
      Normalnie dziewczyny sukces!!!!!!!!!!!! Znalazłam sposób na te wstrętne
      tablety. Wczorajszą zapakowałam już prawidłowo. Zostało mi jeszcze 7.
      No a dzisiaj robiłam test. Mam dzisiaj 33 dc a @ ani widać ani słychac. Ale
      oczywiście jedna krecha. Spodzieałąm się takiego wynikku, testt robiłąm dla
      świętego spokoju.
      Gratulacje dla Oli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz teraz napewno się
      pozarażamy!!!!!!!!!!!!
      Też się szykuje na zmianę fryzury, ale muszą mi jeszcze włoski podrosnąć. Już
      mam wszystko obgadane z moją fryzjerką. Umówiłyśmy sie na sierpień.
      A i porpszę zdjęcia mamy38, bo nie dostałam !!!!!!
      • cytrusowa Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 11:56
        my juz po sprzątaniu, sniadanie zjedzone wczensiej, ale co to za sniadanie -
        bulka z dzememsad

teraz pewnie na zakupy, ale powiem wam w tajemnicy, ze mi sie nie chce - znow
        mama wymyslac co kupic, co to ja jestem sama??? no i obiady....
        • kruszyna75 Halo jest tu ktos jeszcze?????????????????/ 18.06.05, 15:53

• pszczolaasia Re: Halo jest tu ktos jeszcze?????????????????/ 18.06.05, 16:01
            helloł bejbsmile)))) ja na chwilę wpadłam, bo dziś jest dzien oglądania Harry
            Pottera na DVD- mąż będzie mi masował stópki i będziem oglądać, bo mam doła jak
            stąd do Moskwy, więc będzie mnie ręcznie leczyłsmile)) na samą myśl lepiej mi na
            sercu...czekam kruszynko na @.. a ona nie kce przyjść...
            a co u Ciebie?
            • kruszyna75 Re: Halo jest tu ktos jeszcze?????????????????/ 18.06.05, 16:58
              Sorki Pszczoluś, zagadowałam się z moją Mamą i nie zajrzałam. pewno teraz
              ogladasz juz pottera i ten masaż stóp!!!!!!!!!!!!!!!! ja też chcę.
              Ja dzisiaj odespałam ostatnie tygodnie, spałam długo, długo, bardzo długo,
              namówiłam osobistego na spacer i zaraz sobie wychodzimy smile
    • annalalik Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 16:29
      Posłałam wam siebie ... eh... lepiej nic nie mowcie bo wiem ze jest okropnie
      przez grzywke... co ta moja Kasie podkusilo by mi grzywke robic... eh... no ale
      jakos to to wkomponuje we włosy przeciez...
      • cytrusowa Ania 18.06.05, 16:41
        właśnie mnie sie bardzo podoba - ta fryzujra nie wygladalaby dobrze bez grzywki.
        zresza z tego co widze, to wcale nie jest taka praawdziwa grzywka - ślicznie
        wygladasz, fajnie cie "odświezyło" jesli monza tak powiedziec - po prostu
        odżyłaś

ślicznie
        • annalalik Re: Ania 18.06.05, 16:49
          Dzieki.
          To faktycznie taka mini grzywka ale ja poprostu nie lubie takich cudow. Przed
          chwilka probowałam ja jakos zamaskowac i powiem Ci ze bez niej chyba lepiej -
          no ale moze ja jestem po prostu przyzwyczajona...
          Ja lubie miec wlosy pod kontrola a z grzywka takie nigdy nie sa. Poza tym mnie
          sie takie cuda nigdy nie umiały ułożyć. Wiatr zawieje i juz po balu... Mowilam
          fryzjerce ze na lato i chce miec wygodnie a teraz to bede kombinowala jak toto
          zakamuflowac eh
          • kruszyna75 Re: Ania 18.06.05, 16:57
            Ania, ja już Ci napisałam co myślę smile))))
            • annalalik Re: Ania 18.06.05, 16:58
              Dzieki jestescie milutkie, tylko wiecie co mnie martwi - to poprostu dla mnie
              niewygodne eh... no ale niewazne.. taki glupi w sumie problem robie
              • cytrusowa Re: Ania 18.06.05, 17:03
                przyzwyczaisz sie, zobaczysz.
                na początku to norma, ze niby jest zle.
                daj se pare dni

a ja amm z Sabi spotkanko o 19!
                znak rozpoznawczy: sukienka Sabi, w groszkismile

postarma sie pstryknąc jakieś fory, to podeslemy. Może i sabi bedzie miala
                aparat?

obaczymy!
                • kruszyna75 Cytruś 18.06.05, 17:07
                  super, pozdrów Sabi od nas smile)))))))))))))))
                • pszczolaasia wpadam na chwilę, a tu ruch:))) 18.06.05, 17:08
                  Cytruś, kyrde pstryknij parę fotek Sabi i Kubańczykowi!!!!!!!!!!1
                  proszszsz!!!!!!a co do naszego spotkania, to wiesz, ja tam moge i w piatek i w
                  sobotę...mnie wiesz dużej róznicy nie robi, mogę raz z tobą się nawalić, raz z
                  koleżankamismile)))))))))))) daj znać jak kcesz, ja jestem otwartasmile))))))
                  Kruszynko- będziesz miała masażyk pewno, ja się do argumentów ostatecznych
                  musialam odwołać- bo będę płakać!!!!!!! no to co nie zrobi jak zrobi...tera
                  nogi w balii moczę... ale masażyk...
                  Ania- wyglądasz fajowo!!!!!!!!!! tak odmłodnialaś..nie że staro wyglądałaś, ale
                  ładnie ci po prostusmile)))) bardzo ładnie nie dziewczyny?????????????
                  idę!!!! papatki laski... Cytruś daj znać Aniele i foty ze spotkana z Sabi
                  prosim!!!!!!!!!!
                  • annalalik Re: wpadam na chwilę, a tu ruch:))) 18.06.05, 17:15
                    Kochana Pszczoła! Wszystkie jestescie kochane. Tak serio to wiem ze z krutszymi
                    wlosami wygladam "mlodziej" - zawsze bardziej je lubiłam bo wiecie -
                    bezproblemowe smile

Cytruś fotki koniecznie zrob ja Cie prosze smile)

Kasiu a tak wogole to co u was slychac?
                  • cytrusowa Re: wpadam na chwilę, a tu ruch:))) 18.06.05, 17:16
                    yo!
                    pewnie ze dam znac, Sabi zreszta tez da znac zapewne.
                    Pszczola, z tym piątkiem to mi chodziło, zeby moj M też sie zalapal - jak dla
                    mnie mozeny dwa dni balować!!! Tylko ze w sobote bede slomiana wdowa, hihihih
      • swaihwe Re: Weekend sobotnio-niedzielne ploteczki :O) 18.06.05, 18:25
        Ania - wyglądasz b. dobrze. I nic Ty już nie kombinuj z ta grzywką, bo jest
        fajnie. Przyzwyczaisz się to kwestia czasu, a obcięla Cię bardzo ładnie więc
        nei narzekaj, Kobieto.
    • annalalik Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 17:22
      bo zasypiam na stojaco kurcze
      • annalalik Re: Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 17:27
        No i wlasnie bede ogladała NIGDY W ZYCIU smile
        • kruszyna75 Re: Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 17:41
          Kurcze to moze zanim moj M sie zbierze na ten spacer to tez cos obejrze hihihih
          Aniu, my odpoczywamy po jednym weselu, drugim weselu, teraz potrzebujemy
          blogiego spokoju, oj po porstu nicnierobienie. Ale moze uda mi sie namowic
          Tomka na mała wizyte w IKEA po osiwtlenie do dużego pokoju. Wszystko
          wpariadkie, nic mi nie dokucza, dzidzia zdrowiuteńka, nie szaleje narazie, a
          moze szaleje tylko ja o tym nie wiem smile))) No i do roboty wróciłam, a tu .....
          szkoda gadac, ale nic stosuje zasade, wszystko sie zrobi w swoim czasie, nie
          zajac nie ucieknie. Inaczej bym zwariowala, ale skonczyła na kolejnym
          zwolnieniu.
        • annalalik Re: Nosz musze sie kawy napic 18.06.05, 19:18
          No to był świetny filmik smile)) Taki prosty a jednak... smile
          • asiulka1976 Cholera no !! 18.06.05, 19:35
            Jak pisalam 10dpo i jedn akrecha tempka jakby ciazowa ale jak i w tamtym
            miesiacu i wiecie co znajoma polozna mi napisala:

Gdyby był to cišżowy skok , to test by Ci
            wyszedł, bo on oznacza, że ciałko zółte juz się przekształciło w
            ciałko cišżowe, które zwiekszyło swoja produkcję, a to ma miejsce
            dopiero po zagnieżdżeniu, a wtedy test juz wychodzi. Ja
            podejrzewam cos innego- całkiem zwyczajnego: otóz ok. 7 dnia
            ciałko żółte osišga szczyt swoich mozliwo?ci i przez kolejne 3-4
            dni produkuje maksymalne dawki progesteronu -stšd ten "dodatkowy"
            skok i jego utrzymywanie się. Zwróć uwage, to to maksimum przypada
            własnie na najczęstszy okres zagnieżdżania sie dziecka smile

No nic teraz zobacze czy wyjdzie jedna czy cien , jesli jedna to oglosze na
            forum ze zeczywiscie cienie sa przez duphaston jak na razie tak sie zapowiada !!
            • annalalik Re: Cholera no !! 18.06.05, 19:39
              Przykro mi Asiu.
              Ja tez biore duphaston a nigdy cieni nie miałam - ale to wiesz sama.
              • annalalik Re: Cholera no !! 18.06.05, 19:40
                Ide ciasto robic smile
                • ata76 Re: Cholera no !! 18.06.05, 20:05
                  witam ponownie!!!

jejku jak się ciesze, że jestem już w domciu, no i wyspalam się i humor od razu
                  lepszy!!!

Cytruś, koniecznie przeslij fotki ze spotkania. Ale fajnie macie, że się
                  zobaczycie!!!! No no no, zaczął się okres spotkań koleżanek z forum smile))Super,
                  tym bardziej, że część z tych spotkań było i będzie z moim udziałem, co mnie
                  bardzo cieszy!!

Ania, mnie rónież bardzo się podobywuje Twoja nowa fryzura!!!!! Bardzo
                  twarzowa !!!!!!!!!!

Asiulka, trzymam kciuki za Ciebie!!!A kiedy będzie ten "faktyczny" termin
                  testowania?????? Faktyczny w sensie....no wiesz jakim!!!!

Kruszynka, a gdzie fotki ja się grzecznie pytam wink
                  I Ty się nam nie zapracowuj aż tak bardzo!!!!!!!

Pszczoła, co to za humor u Ciebie????????? I jak w pracy było beze mnie????
                  Dawaliście sobie radę??? buhahahahaha......a to ostatnie to pytanie
                  tendencyjne....nie musisz odpowiadać!

Connie, gratulacje dla Ciebie i przede wszystkim męża!!!!!!!!! Ja też
                  początkowo myslalam, że mowa o ślubie wink

Magda, Swaihwe, mam pytanko do Ciebie bardzo nietypowe.....a mianowicie jaki
                  macie samochód, bo ja z mężem tudzież mąż jest na etapie poważnego
                  zastanawiania się nad kupnem i z ciekawości pytam??????

obejrzałam fotki ze spotkania z Anią....kurczaki wyglądam jakby piorun w miotłe
                  strzelił......wrrrrrr.....apel do dziewczyn....przy następnym spotkaniu
                  zgłaszam się na ochotnika na naczelnego fotografa!!!!!! Nie chę być na
                  fotkach!!!Wolę robić !
                  • ata76 Re: Cholera no !! 18.06.05, 20:07
                    a i jeszcze jedno...Pszczoła, żebym ja musiała z forum dowadywać się o tym, że
                    Ola będzie mieć córę....brzydko...normalnie brzydko...nawet sms-a nie
                    puściłaś....no nie wiem, co o tym mysleć sad(((
                    • ata76 Re: pytanie do Ani!!!! 18.06.05, 20:10
                      Ania, powiedz mi jak w Outlooku zmienić, żeby wiadomości nie segregowaly się
                      według nadawcy,a według daty.....gdzie to zmienic, bo mnie do furii to
                      doprowadza , i nie mam pojęcia jak przywrócić do pierwotnego stanu, na
                      marginesie powiem, że nie wiem też jak mi się to zmieniło sad((
                      • annalalik Re: pytanie do Ani!!!! 18.06.05, 20:27
                        W okienku gdzie sa wszystkie wiadomosci u gory jest rubryka odebrano. Kliknij
                        na napis odebrano i jusz
                      • annalalik A tak btw Atko 18.06.05, 20:27
                        To wyszłaś bardzo ładnie na foteczkach - nie wiem czemu myslisz inaczej smile
                        • ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:17
                          o dzięki Aniu za pomoc.....hmmmmmmmmmmmm...jakie to proste jak zna się
                          odpowiedź smile)))

a jesli chodzi o zdjęcia, to po prostu nie wiedziałam, że mam taką "potarganą"
                          fryzurę!!!!ale to przez wiatr, który hulał w autobusie jak do Ciebie jechałam!
                          • annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:28
                            Mnie sie podobasz na fotkach smile Fryzurą sie nie martw smile bo nie ma czym. Fajna
                            kobitka z Ciebie i tyle smile
                            • ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:30
                              oj, dzieki smile

a jak spotkanie z Niteczką??? Odbędzie się jutro????
                              • annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:33
                                no chyba tak. Zapowiadaja sloneczny dzien wiec pewnie sie spotkamy smile))
                                • ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:35
                                  fotki mam nadzieję też będziecie robiły?????
                                  • annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:38
                                    JASNE - specjalnie jeszcze aparat sobie zostawiłam hehe
                                    Jak tylko je pomniejsze to podesle smile
                                    • ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:39
                                      hihihihi

to dobrze, czekam z niecierpliwością na fotki!!!

a swoją droga jestem ciekawa jak tam spotkanie Cytrusi i Sabi!!!
                                      • annalalik Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:42
                                        No ja tez jestem ciekawa smile Mam nadzieje ze dziewczyny tez podesla foteczki smile

Atuniu ja spadywuje spac bo jestem po dzisiejszym dniu jakos tak bardzo
                                        zmeczona. Buziaczek kiss
                                        • ata76 Re: A tak btw Atko 18.06.05, 22:45
                                          Pa Aniu i super zabawy z Niteczką i jej rodzinką Ci życzę!!!!
                  • swaihwe do Atki 18.06.05, 23:10
                    Atko - kupiliśmy nową skodę fabię combi ambiente.Ogółnie świetnie się ją
                    prowadzi, zwrotna bardzo, pojemna i wygodna. Tyle, ze wzięliśmy silnik 1.2 żeby
                    mniej paliła i to był błąd.My co prawda szybko nie jeździmy (raczej wink) ale
                    1.4 jednak byłby praktyczniejszy. Też pali nie tak wiele, a czasem jednak
                    trzeba, by autko miało przyspieszenie. Tylko, coś pecha z tym tyłem jej mamy -
                    jak nie bagażnik to czujnik parkowania. Myślę, ze ten czujnik uszkodzili jak
                    naprawiali zamek bagażnika. A to wszystko na elektryke i połączone ze sobą. No
                    ale dziś nic nei załatwiłam - zapisali mnie na przyszły poniedziałek sad.
                    A Wy co chcecie kupić?
    • ewaq Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:10
      Trochę do tyłu jestem, ale gratuluję z całgo serducha tym, którym się udało.
      Teraz to juz wszystkim pójdzie z górki! Zobaczycie smile
      Na pewno będę już teraz częściej tu gościć, bo sesję zakończyłam. O wyniki
      lepiej nie pytajcie...
      • pszczolaasia więc tak.... 18.06.05, 23:44
        Ata ty mnie najpierw ten pierw wyjasnij, co się w pociągu dzialo..jak cię znam
        to chyba się domyślam, ale to to co myślę????????? jesli chodzi o to, że będę
        miala siopstrzenicę, to wiesz...nbie pomyślałam o tym przez to, ze brakowalo mi
        wiesz...czasu...bo nam w pracy ciebie po prostu brakuje..i wiesz...qrwa nie
        pomyślała ja....i nie wyglądasz jakby cię piorun czasnął!!!!!!!!!!!!1
        Ania powtarzam ładna fryzurasmile)))))))))))
        Kruszynki dwiekiss kiss
        Jagodakiss- ty wiesz...
        Cytruś czekmy na foto.........
        Asia- za to testowanko, to klaps jak nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ata76 Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:46
        Ewaq, najważniejsze, że sesja zaliczona!!!!! Reszta to szczegóły wink
        A co u Ciebie poza tym słychać ???? Jak się czujesz?

Magda, Swaihwe, w kwestii auta, to jesteśmy na etapie zastanawiania się. Na
        pewno to będzie samochód używany (niestety), co do marki i rocznika to rozmowy
        trwają, bo ja chce jak najmniej wydać, mąż ma inne trochę podejście ...ale
        myslimy...po ostatniej podróży pociągiem jestem przekonana o słuszności tej
        decyzji, tylko kasy mi trochę żal wink
        • ata76 Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:48
          Pszczoła, to dokładnie "TO" o czym myslisz tylko w wydaniu ekstremalnym!!!Brak
          świerzego powietrza zrobił swoje i na mózg mi padło sad((
        • ewaq Re: Dobry wieczór :-) 18.06.05, 23:57
          Ech, no własnie raczej nie do końca zaliczona, tzn. chyba 3:1 - wyniki dopiero
          za ok. miesiąc. Ale teraz już o tym nie myślę, na szczęście już koniec i będę
          miała więcej czasu dla Was smile W pracy pewnie też, bo moja szefowa jeszcze
          tylko jakieś 1,5 tyg. będzie, a potem ja przejmuję jej obowiązki na pół roku,
          więc i gabinet, w którym nikt mi w monitor nie będzie zaglądał smile))
          Powiedziałam już też w pracy szefowej (która na 24 lipca ma termin), bo nie
          chciałam, żeby dopiero po podpisaniu papierów zmieniających moje stanowisko i
          płace wyszła prawda. Jeszcze by powiedzieli, że specjalnie zataiłam. W każdym
          razie na razie wie tylko ona i dyrektor strategiczna i póki co tak zostanie.
          Czuję, a raczej już czujemy się dobrze - apetyt wrócił, upały mi nie dokuczały,
          mdłości jak nie było, tak nie ma (na szczęście!), tylko senność nadal nie
          minęła, ale może to też przez tę sesję, przez którą kładłam się o północy, a
          wstawałam o 4-5 nad ranem, żeby jeszcze się przygotować. W poniedziałek byłam
          na USG i już rączki widziałam smile Więcej szczegółów pisać nie będę, bo... to
          nie to forum wink
          Zazdroszczę Wam tych spotkanek, ale dziękuję baaardzo za fotki. Niestety, nie
          wszystkie, o których tu czytałam do mnie docierają, ale jakoś to przeżyję wink
        • ewaq Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:02
          to chyba oddalę się już w stronę łóżeczka, bo dziś tez o 5 juz pobudkę miałam :-
          ( No i ten dzisiejszy egz. najgorzej poszedł sad
          Pogadam sobie z przyjemnością z Wami jutro (a właściwie juz dziś), jak mój
          chłop na paintballa wybędzie smile
          Dobrej nocki
          • pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:03
            zaczynam się ciebie bać Atasmile))))))))))))))))))))))))))
            • pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:08
              a ja @ dalej qrwa nie mam...
              • pszczolaasia dobranoc... 19.06.05, 00:08
                pchły na noc!
              • ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:09
                Pszczoła w końcu przyjdzie!!!!!!!!!

a swoją droa przystojny D. coś Ci mówił jak rozmawiałaś z nim??????
                • pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:10
                  w poniedziałek powtórka bety i na usg do szpitala..także ..wiesz w poniedzialek
                  znowu pieprzona schiza będzie...szykuj się maleńka!!!!!
                  • ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:12
                    a Ty będziesz w pracy?????

ps. czytałaś maila od Jarka???Coś mu odpisałaś?????Sorry za zmianę tematu, ale
                    mnie to gnębi
            • ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:08
              Pszczoła, nie ma czego.....w dobrze wywietrzonych pomieszczeniach
              funkcjonuje "normalnie" ......jeśli w moim przypadku mozna to tak określić wink
              • pszczolaasia Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:09
                gdybym cie nie znała, to bym może ci uwierzyła!!! sobie juz wyobrażam jak to
                byłosmile))) jak sie spotkamy to se pogadamy!!!! dobranocsmile)) pozdrów Krzysia!!!
                • ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:10
                  a Ty Tomka!!!!!
          • ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:13
            kolorowych snów!!!!

a na marginesie nasi męzowie mają podobne upodobania, tyle tylko, że mój się
            para "asg" smile)))
            • ata76 Re: Ale tak w ogóle 19.06.05, 00:14
              powyżej było do Ewy!!!!!!
        • swaihwe Re: Dobry wieczór :-) 19.06.05, 00:16
          Atko, męża się słuchaj smile. no ale serio - prawda jest taka, że samochodem
          łatwiej i szybciej, choć pociągiem często wygodniej, ale też i drożej. Jeśli
          używanu to może z Niemiec? tam taniej, a standard lepszy i kondycja tych
          samochodów.
          • ata76 Re: Dobry wieczór :-) 19.06.05, 00:22
            jeśli chodzi o pociąg, dla mnie każda podróż to koszmar, a mąz z racji
            pełnionego zawodu nie bardzo lubi, bo woli sam prowadzić wink
            tym bardziej że przykładowo pociągiem do Tychów jedzie się 11 h , a samochodzem
            8........i dodatkowo jak wspomniałaś przy dwóch osobach bilety nie wychodzą
            najtaniej...dla mnie to jest bezsens całkowity..nie kumam "polityki" PKP

a co do samochodu to raczej właśnie skłania się mój szanowny Pan mąż, do
            jakiegoś "niemca", bo jak na nasze "polskie" warunki wychodzi to taniej, no i
            to są raczej dobre auta!!! Mi osobiście podobają się np. Toyoty, ale niestety
            to nie ta "półka"
            • ata76 Re: Dobry wieczór :-) 19.06.05, 00:31
              w związku z tym, że pora już "nieprzyzwoita" uciekam do łóżeczka!!!!!

kolorowych snów dla wszystkim Pań smile))
    • asiulka1976 NIEDZIELA 19.06.05, 10:07
      Witam surprised)
      Ledwo wczoraj zylam bozeszzzzzz i nawet w TV3 bylam surprised)) To byly mistrzostwa
      okregu polnocnego z tanca nowoczesnego, byly dziewczyny ktore solo tanczyly w
      parach i w grupach i te ostatnie byly najgorsze bo trzeba bylo umalowac je tak
      samo wiec jak maszyna dzialalam hihiihih 3 godz stania w pozycji pochylonej bo
      siedzialy na krzeslach zwyklych potem postanowilysmy ze posadzimy je na
      szkolnych ławkach no i to byl strzal w 10-tke bo twarze byly nas vis a vis no i
      tak malowalysmy jeszcze okolo 4 godz a to naprawde masówka byla nawet nie bylo
      czasu aby wody sie napic eehhh Pozniej caly wieczor siedzialam przed TV i
      nogami w misce surprised)
      Dzis nie spie od 5 rano tylko przysypialam na pol goz i znow sie budzilam tak
      mnie cycki napier........ innego slowa nie znam!! nie biore duphastonu wiec to
      nie jego przyczyna hhmm wczoraj test negatyw dzis znow cien zobaczymy jutro surprised)
      Co ja zrobie jak ja w ciazy bede? no nalogowo juz te testy robie uwielbiam moga
      byc nawet owulacyjne aby mozna bylo patrzec jak wylaniaja sie kreseczki lub i
      nawet jedna hihhihi
      • pszczolaasia Re: NIEDZIELA 19.06.05, 10:19
        Asia mamy nowy wątek - Swaihwe Magdziora założyła...czyli dzxisiaj cień bez
        duphastonu tak? no nic poczekamy, ale ty za to testowanko i dręczenie się
        powinnas dostać manto jak nic... śąciskam Bella i czekamy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka