agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 11:57 ups, uciekło hej dziewczynki witam, dzisiaj u mnie 5tc i 3 dzień! ach jak sie ciesze wszystkie was mocno ściskam i trzymam kciuczki za wszystkie starające się! obiecalam , że wpadne wiec jestem! narazie wszystko ok , mdłości bardzo nie dokuczają , jedynie wielkie obolałe piersi i czeste wizytki w toalecie, a samopoczucie wspaniałe! wiec prezencik na urodzinki dostalam wspaniały! jeszcze raz ściskam papa aga Odpowiedz Link
bach28 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 11:58 bardzo się cieszę trzym się cieplutko Cmok Odpowiedz Link
espressoo Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:02 Pozdrawiam mocno) melduj sie u nas co jakis czas i opowiadaj co i jak Odpowiedz Link
ata76 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:04 to super Aga!!!!!!!!!Trzymaj się i zaglądaj jak tylko będziesz mogla )) Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:07 moge , moge , a wizyte u gin mam dopiero 19/7 a usg 02/08 wiec jeszcze troche czasu, trzymam za was kciuki, całuski Odpowiedz Link
bania79 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:09 Aga, no ściskam cię normalnie mocno! będzie dobrze! kurcze szymonek albo natalia no no! a tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że nzwisko mojej mamy panieńskie to tez Bilińska! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:28 Aguś, no no no, jaki optymizm)))))) powodzonka )))))) i oby tak dalej)))0 Odpowiedz Link
nikkii Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:35 cześć Aguś, u mnie wszystko po stremu, czyli dzidzi dalej nie ma.. Poza tym to dostałam luteinę, troszeczkę kiepsko się po niej czuję ale co tam.. Nie wierzę że będę miała dzidziusia ale robię co mogę żeby nie mieć pretensji do siebie że coś zaniedbałam... Ale jak nie będzie to adcoptuję bo moja Magdusia się mi kiedyś śniła.. ) Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:42 Nikusia kochana , fajnie , że sie odzywasz miło cie widzieć! bierz luteinke na pewno pomoże , ja tez biore dalej duphaston i takze sie wspomagam, na pewno i na ciebie przyjdzie czas i ta twoja dzicinka czeka na ciebie gdzies tam wysokooo! bedzie dobrze a z ta adopcja to jeszcze kochana poczekaj prosze troche bo bedzie dobrze! Pszczółko! a czemu mam byc nieoptymistyczna rozpoczal sie najpiekniejszy okres w moim życiu, o którym marzylam baaardzo! wiec jak mam sie nie cieszyć, każdego dnia wstaje i z dumą patrze na siebie, glaskam brzuszek i ciesze się i jeszcze raz cieszę!! jest wspaniale na okolo wszzycsy rozpieszczaja sa mili, a to chyba najlepiej wpływa na mnie i na malucha, w końcu moge bezkarnie pokaprysić! cudowne uczucie czego Wam szybciutko życzę! całuski aga Odpowiedz Link
ata76 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:46 i nie ma się co dziwić Aga ))))))))))) Odpowiedz Link
nikkii Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:46 tylko jest jeden szczegół.. we śnie moja Magdusia miała długie kręcone włośki a w mojej rodzinie i mego lubego wszyscy mają proste.. więc się śmiał i pytał czy jest coś o czym nie wie )) Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:49 wiesz w genach jest wiele rzeczy zapisanych od wilu wielu pokoleń wiec wcale nie jest powiedziane, że kiedys tam nie miałaś albo twój maz nie mial nikogo z kreconymi włosami, nikusia nie dorabuaj sobie teorii bedzie dobrze wiem to! a magdusia czeka i patrzy gdzies tam na ciebie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczółko ja też:) 24.06.05, 12:53 ja dalej czekam na spadek bety, więc..sama rozumiesz, mogie tylko Was obserwować i cieszyć się z Waszego szczęścia, co tez z przyjemnością Aguś czynię mdłości już są? Odpowiedz Link
nikkii Re: pszczółko ja też:) 24.06.05, 12:57 Aguś, aż się rozpłakałam ze wzruszenia.... Ale nic - czekam na moją Magdusię.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczółko ja też:) 24.06.05, 13:00 Niki nie płacz... będzie dobrze , obaczysz... Odpowiedz Link
agabilinska2 Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:08 rany ja tez rece załamywałam i wydawało mi sie ze to nigdy nie nastapi, a to juz sie stało! kazda z nas jest stworzona do bycia matką , a juz na pewno ty , i wierze ze sie uda!! trzymam kciuki Pszczółko! =========== mdłości mam rano , ale jak na razie nie wiem czy to nie objaw brania duphastonu bo to ponoć efekty uboczne, do niesympatycznych objawów należą niewątpliwie wielkie bolące piersi /w końcu mam rozmiar o jakim marzyłam/ ,a najgorsza rzecz to chyba wzdety wielki brzuch, który powoduje , że juz wyglądam jakbym była w ciąży, do tego dochodzi wzrost apetytu i wstret do słodyczy wrazliwość na zapachy i czasami bóle brzucha no to tyle to czekam z toba zeby ci da beta spadła , a jaki wynik? Odpowiedz Link
bach28 aguś 24.06.05, 13:17 odrzucenie od słodyczy to wróży chłopczyka ja ci powiem że słodycze noż przeuwielbiam ale jak z moim Domelkiem czyli synkiem w ciąży chodziłam to przez pare ładnych m-cy patrzeć na nie nie mogłam no i chłop wyszedł jak ta lala Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: aguś 24.06.05, 13:42 Bach to powiem ci że swietnie sie składa bo jakoś tak czuje że bedzie chopczyk mąż i dziadek się cieszą, ja natomiast jak na kobiete przystało pragne dziewczynke ale kochac bede tak samo najważniejsze zebybylo zdrowe hehe do cukierni kochana jak ostatnio weszłam to myslalam, że nie wytrzymam oj ale bylo paskudnie a wcześniej normalnie to zaraz slinotoku dostawałam - ponieważ ciacha to moje ulubione słodycze Odpowiedz Link
bach28 Re: aguś 24.06.05, 13:46 mnie to obrzydzenie to dopiero w 8 m-cu przejszło... nio to bedzie Szymonek Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:25 134 niestety... z dużymi cyckami to sie cza pogodzić, podobno to doskonały barometr tego co się dzieje, im bardziej bolą tym lepiej, ale niektore kobity tego nie mają, także reguły nie ma. w każym razie cza się cieszyć, ze cycki bolą i rosną ja od duphastonu nie mialam mdłości, nic nie miałam od duphastonu tak naprawdę.. w sensie objawów. mdłości to tez dobry objaw podobno, bo podobno organizm walczy czy jakoś tak.... w szpitalu mi dużo ciekawych rzeczy powiedzieli. tak czy siak powodzonka Aguś)) Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:44 134 to sporo , a jak to niby ma spaść? bierzesz coś? przepraszam, że jestem taka ścibska Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:48 no cos ty!!! ma spaść do "0" na razie jest 134, i tak ładnie spada, bo zeszło od 1422 już do 134 w ciagu miesiąca. ale gn mówi, ze jeszcze miesiąc trza liczyć i wiesz dłuży mi się... i tyle. nic nie bralam oprócz leków o dzialaniu...uspokajającym. ale już przestałam. deprecha i te sprawy. Odpowiedz Link
bach28 Pszczoła 24.06.05, 13:54 toż piknie ty moja depresjo piknie ci spadło a Ty mi się nie kwalisz w ogóle Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 24.06.05, 14:07 no jak!!!!!! przeca u nas pisalam!!!!!!! z dopisiem mało, mało!!!!!!! cmok Odpowiedz Link
bach28 Re: Pszczoła 24.06.05, 14:15 no ty wiesz ze ja zakrecona jezdem cmokam również królewne mą cmok cmok Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: Pszczoła 24.06.05, 14:22 nnnooo to pieknie , że tak szybko ciesze sie bardzo, a deprech a chyba przeszła? bo nie widac nic po tobie i też cmok i niech spada szybciuchno Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 24.06.05, 14:30 ale bylo widać przeszła, przeszła ściskam w pasie Odpowiedz Link
anneczka78 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 13:05 Kochana, kibicuję Ci z całego serca. Wyobrażam sobie, jaka jesteś szczęśliwa :- ) Zaglądaj do nas i wspomagaj... Odpowiedz Link
tola79 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 13:48 A właśnie tak sobie dzisiaj myslałam, że Aga zniknęła i nic się nie odzywa... Buźka, Aguś, dbaj9cie) o siebie )))))) Odpowiedz Link
agabilinska2 Tola! 24.06.05, 14:25 bardzo milo z twojej strony , że pomyslałas o mnie ściskam mocno, w końcu ja chyba najbardziej zasypywałam was pytaniami - moze czasami głupimi Odpowiedz Link
zuzia36 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 20:49 aga super super super !!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki !!!!! Odpowiedz Link