Dodaj do ulubionych

melduje się:) i sciskam mocno:)

24.06.05, 11:52

Obserwuj wątek
    • agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 11:57
      ups, uciekłosmile
      hej dziewczynki witam, dzisiaj u mnie 5tc i 3 dzień! ach jak sie ciesze
      wszystkie was mocno ściskam i trzymam kciuczki za wszystkie starające się!
      obiecalam , że wpadne wiec jestem! narazie wszystko ok , mdłości bardzo nie
      dokuczają , jedynie wielkie obolałe piersi i czeste wizytki w toalecie, a
      samopoczucie wspaniałe! wiec prezencik na urodzinki dostalam wspaniały! jeszcze
      raz ściskam papa aga
      • bach28 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 11:58
        bardzo się cieszę trzym się cieplutko
        Cmok
        • espressoo Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:02
          Pozdrawiam mocnosmile)
          melduj sie u nas co jakis czas i opowiadaj co i jaksmile
        • ata76 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:04
          to super Aga!!!!!!!!!Trzymaj się i zaglądaj jak tylko będziesz mogla smile))
          • agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:07
            moge , moge , a wizyte u gin mam dopiero 19/7 a usg 02/08 wiec jeszcze troche
            czasu, trzymam za was kciuki, całuskismile
            • bania79 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:09
              Aga, no ściskam cię normalnie mocno! będzie dobrze! kurcze szymonek albo
              natalia no no!
              a tak w ogóle to chciałam powiedzieć, że nzwisko mojej mamy panieńskie to tez
              Bilińska!
              • pszczolaasia Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:28
                Aguś, no no no, jaki optymizmsmile)))))) powodzonka smile)))))) i oby tak dalejsmile)))0
                • nikkii Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:35
                  cześć Aguś, u mnie wszystko po stremu, czyli dzidzi dalej nie ma.. Poza tym to
                  dostałam luteinę, troszeczkę kiepsko się po niej czuję ale co tam.. Nie wierzę
                  że będę miała dzidziusia ale robię co mogę żeby nie mieć pretensji do siebie że
                  coś zaniedbałam... Ale jak nie będzie to adcoptuję bo moja Magdusia się mi
                  kiedyś śniła.. smile)
                  • agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:42
                    Nikusia kochana , fajnie , że sie odzywasz miło cie widzieć! bierz luteinke na
                    pewno pomoże , ja tez biore dalej duphaston i takze sie wspomagam, na pewno i
                    na ciebie przyjdzie czas i ta twoja dzicinka czeka na ciebie gdzies tam
                    wysokooo! bedzie dobrze a z ta adopcja to jeszcze kochana poczekaj prosze
                    troche bo bedzie dobrze!

Pszczółko! a czemu mam byc nieoptymistycznasmile rozpoczal sie najpiekniejszy
                    okres w moim życiu, o którym marzylam baaardzo! wiec jak mam sie nie cieszyć,
                    każdego dnia wstaje i z dumą patrze na siebie, glaskam brzuszek i ciesze się i
                    jeszcze raz cieszę!! jest wspaniale na okolo wszzycsy rozpieszczaja sa mili, a
                    to chyba najlepiej wpływa na mnie i na malucha, w końcu moge bezkarnie
                    pokaprysić! cudowne uczucie czego Wam szybciutko życzę! całuski aga
                    • ata76 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:46
                      i nie ma się co dziwić Aga smile)))))))))))
                    • nikkii Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:46
                      tylko jest jeden szczegół.. we śnie moja Magdusia miała długie kręcone włośki a
                      w mojej rodzinie i mego lubego wszyscy mają proste.. więc się śmiał i pytał czy
                      jest coś o czym nie wie smile))
                      • agabilinska2 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:49
                        wiesz w genach jest wiele rzeczy zapisanych od wilu wielu pokoleń wiec wcale
                        nie jest powiedziane, że kiedys tam nie miałaś albo twój maz nie mial nikogo z
                        kreconymi włosami, nikusia nie dorabuaj sobie teorii bedzie dobrze wiem to! smile
                        a magdusia czeka i patrzy gdzies tam na ciebiesmile
                    • pszczolaasia Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 12:48
                      ściskamsmile)) w pasiesmile)))
                      • agabilinska2 pszczółko ja też:) 24.06.05, 12:50
                        a jak u cibbie?
                        • pszczolaasia Re: pszczółko ja też:) 24.06.05, 12:53
                          ja dalej czekamsmile na spadek bety, więc..sama rozumiesz, mogie tylko Was
                          obserwować i cieszyć się z Waszego szczęścia, co tez z przyjemnością Aguś
                          czynięsmile mdłości już są?
                          • nikkii Re: pszczółko ja też:) 24.06.05, 12:57
                            Aguś, aż się rozpłakałam ze wzruszenia....
                            Ale nic - czekam na moją Magdusię..
                            • pszczolaasia Re: pszczółko ja też:) 24.06.05, 13:00
                              Niki nie płacz... będzie dobrze , obaczysz...smile
                              • agabilinska2 Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:08
                                rany ja tez rece załamywałam i wydawało mi sie ze to nigdy nie nastapi, a to
                                juz sie stało! kazda z nas jest stworzona do bycia matką , a juz na pewno ty ,
                                i wierze ze sie uda!! trzymam kciuki

Pszczółko!
                                ===========

mdłości mam rano , ale jak na razie nie wiem czy to nie objaw brania
                                duphastonusmile bo to ponoć efekty uboczne, do niesympatycznych objawów należą
                                niewątpliwie wielkie bolące piersi /w końcu mam rozmiar o jakim marzyłamsmile/ ,a
                                najgorsza rzecz to chyba wzdety wielki brzuch, który powoduje , że juz wyglądam
                                jakbym była w ciąży, do tego dochodzi wzrost apetytu i wstret do słodyczysmile
                                wrazliwość na zapachy i czasami bóle brzucha no to tylesmile
                                to czekam z toba zeby ci da beta spadła , a jaki wynik?
                                • bach28 aguś 24.06.05, 13:17
                                  odrzucenie od słodyczy to wróży chłopczyka ja ci powiem że słodycze noż
                                  przeuwielbiam ale jak z moim Domelkiem czyli synkiem w ciąży chodziłam to przez
                                  pare ładnych m-cy patrzeć na nie nie mogłam no i chłop wyszedł jak ta lala
                                  • agabilinska2 Re: aguś 24.06.05, 13:42
                                    Bach to powiem ci że swietnie sie składa bo jakoś tak czuje że bedzie
                                    chopczyksmile mąż i dziadek się cieszą, ja natomiast jak na kobiete przystało
                                    pragne dziewczynkesmile ale kochac bede tak samo najważniejsze zebybylo zdrowesmile
                                    hehe do cukierni kochana jak ostatnio weszłam to myslalam, że nie wytrzymamsmile
                                    oj ale bylo paskudniesmile a wcześniej normalnie to zaraz slinotoku dostawałam -
                                    ponieważ ciacha to moje ulubione słodycze smile
                                    • bach28 Re: aguś 24.06.05, 13:46
                                      mnie to obrzydzenie to dopiero w 8 m-cu przejszło... nio to bedzie Szymonek
                                • pszczolaasia Re: Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:25
                                  134 niestety...
                                  z dużymi cyckami to sie cza pogodzić, podobno to doskonały barometr tego co się
                                  dzieje, im bardziej bolą tym lepiej, ale niektore kobity tego nie mają, także
                                  reguły nie ma. w każym razie cza się cieszyć, ze cycki bolą i rosnąsmile ja od
                                  duphastonu nie mialam mdłości, nic nie miałam od duphastonu tak naprawdę.. w
                                  sensie objawów. mdłości to tez dobry objaw podobno, bo podobno organizm walczy
                                  czy jakoś tak.... w szpitalu mi dużo ciekawych rzeczy powiedzieli. tak czy siak
                                  powodzonka Aguśsmile))
                                  • agabilinska2 Re: Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:44
                                    134 to sporo , a jak to niby ma spaść? bierzesz coś? przepraszam, że jestem
                                    taka ścibska
                                    • pszczolaasia Re: Nkusia nie płacz! bedzie dobrze! 24.06.05, 13:48
                                      no cos ty!!! ma spaść do "0" na razie jest 134, i tak ładnie spada, bo zeszło
                                      od 1422 już do 134 w ciagu miesiąca. ale gn mówi, ze jeszcze miesiąc trza
                                      liczyć i wiesz dłuży mi się... i tyle. nic nie bralam oprócz leków o
                                      dzialaniu...uspokajającym. ale już przestałam. deprecha i te sprawy.
                                      • bach28 Pszczoła 24.06.05, 13:54
                                        toż piknie ty moja depresjo piknie ci spadło a Ty mi się nie kwalisz w ogóle
                                        • pszczolaasia Re: Pszczoła 24.06.05, 14:07
                                          no jak!!!!!! przeca u nas pisalam!!!!!!! z dopisiem mało, mało!!!!!!! cmoksmile
                                          • bach28 Re: Pszczoła 24.06.05, 14:15
                                            no ty wiesz ze ja zakrecona jezdem cmokam również królewne mą cmok cmok
                                            • agabilinska2 Re: Pszczoła 24.06.05, 14:22
                                              nnnooo to pieknie , że tak szybko ciesze sie bardzo, a deprech a chyba
                                              przeszła? bo nie widac nic po tobie smile i też cmoksmile i niech spada szybciuchno
                                              • pszczolaasia Re: Pszczoła 24.06.05, 14:30
                                                ale bylo widaćsmile przeszła, przeszłasmile ściskam w pasiesmile
    • anneczka78 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 13:05
      Kochana, kibicuję Ci z całego serca. Wyobrażam sobie, jaka jesteś szczęśliwa :-
      ) Zaglądaj do nas i wspomagaj...
    • tola79 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 13:48
      A właśnie tak sobie dzisiaj myslałam, że Aga zniknęła i nic się nie odzywa...
      Buźka, Aguś, dbaj9cie) o siebie smile))))))
      • agabilinska2 Tola! 24.06.05, 14:25
        bardzo milo z twojej strony , że pomyslałas o mnie ściskam mocno, w końcu ja
        chyba najbardziej zasypywałam was pytaniami - moze czasami głupimismile
    • zuzia36 Re: melduje się:) i sciskam mocno:) 24.06.05, 20:49
      aga super super super !!!!!!!!!!!!!!!!!
      Trzymam kciuki !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka