Dodaj do ulubionych

coś o dr Polaku

18.07.05, 10:30
Eryka...i inne KoleżankismileProszę napiszcie mi coś o dr Polaku, jak długo sie
leczycie u Niego itd...
dzieki

ps. zarejestrowałam się do Niego na dzis na 19.00
Obserwuj wątek
    • eryka5 Re: coś o dr Polaku 18.07.05, 11:43
      Aksamitko!!!
      Powiem Ci tak.Jestem bardzo ostrożna osobą jesli chodzi o wybór lekarzy i po
      wielu już przejściach(niekoniecznie myślę o ginekologach)nabrałam bardzo dużego
      dystansu dlatego teraz zanim zdecyduje sie na zaufanie jakiemus z nich
      potrzebuję dużo info o nim jak i opinii wielu niezależnych osób,które były badz
      są jego pacjentakami.Tak było w przypadku dr Polaka.Został mi on polecony przez
      Ewe Analityk(od której dziewczyny kupuja testy na allegro)jako jedyny!!!!
      kompetentny lekarz we Wrocławiu z ogromnymi sukcesami na koncie jesli chodzi o
      leczenie niepołodnosc.Oczywiscie jej rekomendacja była dla mnie bardzo wazna
      ale jeszcze nie przesadzała o tym czy zostane jego pacjentka.Zaczełam szukac o
      nim info na necie i trafiłam na bocianowe forum dziewczyn z Wrocka,które jak
      sie okazało w wiekszosci sa pacjentakami Polaka ufając mu bez reszty gdyz
      własnie dzieki jego leczeniu doczekały sie badz oczekuja potomstwa.Poza tym na
      innym forum gdzie zamieszcza sie dobre i złe uwagi na temat wrocławskich ginów
      nie znalałam absolutnie zadnej złej uwagi pod adresem Polaka a wrecz co krok
      znajdywałam same pozytywne opinie.To wszystko przewazyło i spowodowało ze
      postanowiłam pójsc na spotkanie.....Tak jak dziweczyny pisały pierwsze wizyty
      nie były jakies nadzwyczajne a i sam Polak wydaje sie troche nieprzystepny i
      małomówny,ale mówiac szczerze wcale mi to nie przeszkadza,najwazniejsze ze
      wydaje sie ie wie co robi,działa szybko,trafia z diagnoza w samo sedno(na co
      tez dziewczyny zwracały uwage)i nie marnuje czasu na eksperymenty,odrazu
      przechodzi do konkretów co mi sie najbardziej u niego podoba.
      I teraz juz na koniec,jesli chodzi o moje leczenie u Polaka to nie jest zbyt
      długie bo zaczynam u niego dopiero drugi cykl ale wyobraz sobie ze juz wiemy co
      stoi na przeszkodzie mojemu zajsciu w ciaze i teraz przystepujemy do działania
      i jestesmy w trakcie kolejnych badan,takze poki co jestem dobrej mysli....
      P.S.Majac swiadomosc kompetencji Polaka jakos odzyskałam wiare w to ze mi sie
      takze uda,poza tym czuje ze wszystko jest pod kontrola ze ktos czuwa nad moja
      sprawa i posuwa ja w odpowiednim kierunku.Pozdrawiam.
      • xaga Re: coś o dr Polaku 18.07.05, 11:49
        Dziewczyny powiedzcie gdzie przyjmuje dr Polak? Czy przyjmuje na NFZ czy
        prywatnie, jeśli tak to ile kosztuje wizyta, usg, monitoring? Ja chodzę do dr
        Maciejewskiego (jestem też zadowolona) ale mam zamiar pójść do innego żeby
        sprawdzić co powie mi inny lekarz.
        • eryka5 Re: coś o dr Polaku 18.07.05, 12:44
          Polak przyjmuje na Hallera( w innym poscie podawałam do niego namiary)i mozna
          do niego chodzic panstwowo(ale sa przedługasne kolejki a w tej kwestii czas tez
          ma znaczenie) i oczywiscie prywatnie.Cena za pierwsze spotkanie 80zł za kolejne
          z monitoringiem 60zł.Pozdrawiam
          • xaga Re: coś o dr Polaku 18.07.05, 13:06
            Eryka5, bardzo dziękuję za wiadomości. Już też znalazłam stronę internetową dr.
            Polaka. pozdrawiam
      • aksamitka27 Re: coś o dr Polaku 18.07.05, 12:00
        wielkie dzięki za opiniesmilejutro napisze Ci jak było
        Pozdrawiam

Anka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka