Dodaj do ulubionych

Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:)))

• kattrin1 Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:16
      przepraszam ale buuuuu...[łezka]

Goko bardzo dobrze zrobiłas umawiajac sie do gina! Niech popatrzy moze dac Ci
      skierowanie na prl , bo mi sie wydaje ze ją masz za wysoką i dlatego takie
      długie cykle...
      • eweks0 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:20
        wiecie co ze mna to w tej chwili jest tak, że tu zaglądam jak mam czas tzn jak
        nic akurat nie mam do roboty. przynajmniej 2-3 razy na dzień staram sie cosik
        napisać
        • eweks0 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:21
          Kasia niby za co miałysmy sie na Ciebie pogniewać hę ?
          • eweks0 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:23
            goko dobrze, ze sie zdecydowałaś na wizytę. napisz nam jutro co ginek
            powiedział. ja nie żałuje, ze zrobilismy badania, bo jak mawia mój
            M: "przynajmniej wiemy na czym stoimy "
            • kattrin1 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:31
              i takie słowa lubie. My jutro odbieramy wyniki i boje sie strasznie bo jakas
              czarna seria wisi nade mna....
              mam nadzieje ze M. sie nie zalamie bo ja sama nie dam rady wierzyc...

Goko bede czekac na Twoje wiesci jutro, oj juz sie niecierpliwie bardzo choc
              stawiam na prl, szczególnie ze brałas antyki.
              • eweks0 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:39
                Kasiu Ty też daj znać koniecznie jak wyszły badania obiecujesz ?
                • eweks0 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:41
                  Kasia a co z tym szpitalem do którego miałaś iść ?
                  • kattrin1 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 11:45
                    dam znac na pewno, jak beda wyniki ale to dopiero w czwratek, bo wyniki mamy o
                    16 dopiero.
                    Co do szpitala to jak bede miała cały czas te bóle to mam sie zgłosic do gina
                    lub do szpitala. No i chyba ze @ nie przyjdzie a nie bedzie to ciaza. To wtedy
                    beda gdybac co robic dalej.
                    • eweks0 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 12:12
                      Kasia coś Ci wysłałam smile
                      • kattrin1 Re: Pogniewałyscie sie na mnie... 02.08.05, 12:16
                        wiesz Ewciu Ty niezła dupa jestes hihihihiihismile))))))))))))))to z tej "dupy",
                        naprawde Laska nieprzeciętna, ale wiesz kogos mi przypominasz i tak sie
                        zastanawaim kogo...
                      • siuba79 Cześć 02.08.05, 12:17
                        Cześć wszystkim, wreszcie jestem. Ostatnio miałam tyle pracy, że nawet na
                        chwilke nie mogłam wpaść na neta. Ale już jestem, póżniej nadrobię zaległości w
                        czytaniu, ale napiszcie mi w skrócie co się działo.
                        • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:20
                          Kattrin dzięki za tych polityków, co przesłałaś mi na maila, miałam niezły
                          ubaw.
                          • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 12:21
                            fajowe prawdasmile)))
                            a jak sie czujesz napisz?
                            • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:25
                              U mnie 11dc, jestem tak zabiegana, że nie mam czasu myśleć i dołować się
                              brakiem fasolki. Generalnie jest ok., 10 sierpnia czeka mnie przeprowadzka smile
                              i brak internetu sad
                              • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 12:27
                                To świetnie, juz niedługo bedziesz na nowym ale Ci fajowosmile))))))))))))))))
                                a ile nie bedziesz miec netu??kurda franca normalnie wszystkie pouciekają...
                              • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:30
                                Udało nam się wreszcie kupić autko, jest w bardzo, bardzo dobrym stanie, więc
                                się cieszę. A co u Was słychać? Kattrin jak tam "obcy"?
                                • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 12:31
                                  "obcy" okazał sie torbielą proawdopodobnie...szkoda słów...
                                • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 12:31
                                  a jakowe autko sobie sprawiliscie opisuj szybciutkosmile
                                • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:33
                                  Nie mam skąd go pociągnąć, więc zanosi się na dłuższą przerwę, chyba że znacie
                                  jakiś inny sposób niż przez kablówkę lub telefon stacjonarny.
                                  • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:35
                                    KAsiu mam nadzieję, że z tym "obcym" wszystko będzie dobrze. Trzymam kciukasy.
                                    A jeśli chodzi o autko to kupiliśmy Peugeota 106 - czerwonego.
                                    • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 12:39
                                      och fajne autkosmile))
                                      kurczaki wiesz wiem ze jest jakas droga radiowa ale nie za bardzo sie na tym
                                      znam...a tel nie bedziecie miec tak??
                                      • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:47
                                        Zgadza się, nie chcemy zakładać telefonu stacjonarnego, bo nam się nie opłaca.
                                        Oboje mamy komórki i nie ma sensu żeby płacić jeszcze za stacjonarny. Z tymi
                                        łączami radiowymi też coś słyszałam, ale nie mam pojęcia jak to działa i gdzie
                                        to załatwić. Wysłałam Ci coś na konto, ja miałam niezły ubaw. Jak masz to
                                        prześlij mi zdjęcie Diamencika, czytałam że wysyła zainteresowanym, a ja
                                        przegapiłam ten moment. Daj znać czy doszło do Ciebie to co wysłałam smile
                                        • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 12:52
                                          Kattrin i jak? Doszło?
                                          • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 12:59
                                            Poszło i wyszłosmile)))))))
                                            ZObacz jak pieknie wyglądała Diamenciksmile))
                                            • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 13:05
                                              Zdążyłam przeczytać, że wymieniałyście się zdjęciami, Kattrin prześlij mi je
                                              proszę.
                                              • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 13:11
                                                Dzięki za zdjęcia Diamencika, fajnie wyszli, wyobrażałam ją sobie inaczej.
                                                Ciekawe jak reszta dziewczyn. Czekam na zdjęcia reszty.
                                              • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 13:11
                                                Słonko a Ty swoje przeslijsmile)
                                                • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 13:13
                                                  Właśnie przeszukuję kompa w poszukiwaniu jakiegoś aktualnego zdjęcia. Zaraz coś
                                                  wyślę.
                                                  • siuba79 Re: Cześć 02.08.05, 13:20
                                                    Mam, ta blondyneczka to Ty. Super, ładniutka jesteś. Teraz przynajmniej wiadomo
                                                    z kim się rozmawia. Poczekaj jeszcze chwilę, prześlę Ci moje zdjęcia. Dam znać
                                                    jak pójdą.
                                                  • kattrin1 Re: Cześć 02.08.05, 13:22
                                                    poczekaj ja swojego nie wysłałam jeszcze hihihismile)))
                                                  • eweks0 Re: Cześć 02.08.05, 13:24
                                                    cześć siubciu smile ja tez chcę Twoje zdjatko na ewks@tlen.pl
    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:35
      Ewciu nie przeszło, buuuu...nie chce sie otworzyc..
      • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:37
        Kasia ale co ?

a ja wsłałam do 5 osób i nacisnęłam i nic sad lepiej mi napisz cio to, bo umrę z
        ciekawości
        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:40
          hahahahaha ja tez nie wiem....buuuuu...
          • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:43
            jak to nie wiesz ?!!!?

doszło zdjecie ?
            • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:50
              Ok. udało się wysłałam Wam swoje zdjęcia, teraz czekam na Wasze.
              Kattrin, a czyje to były zdjęcia, jak nie Twoje?
              • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:53
                oc pisałam, Ewci, Joli i Gokosmile)
                tak wyszły pokolei pierwsze Ewuni, drugie Joli a trzecie Gokosmile)))
              • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:57
                Ok. doszłam już, ta blondi to nie była Kattrin tylko Jola, Ewci zdjęcia też już
                mam, Kattrin twoje też doszły. Wysłałam zdjęcia tylko do Kattrin, bo do Eweks
                nie przeszły, pojawiła się jakiś błąd. Ewcia, czy napewno podałaś dobry adres
                mailowy?
            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:54
              no własnie nie wiem... och...
              a co do zdjęcia to cos nie chce sie otworzyc pokazuje jakby był to skrót do
              zdjecia a nie sam plik ze zdjeciem...
            • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:57
              ja też mam tego emaila od Kasi jeszcze nie wysłałam

kto mi jeszcze zdjęcia nie dosłał???, siuba, eweks0 czekam na fotki, kattrin
              jak będziesz wysyłać, moje też możesz wrzucić bo ja znów moge mieć problemy z
              pocztą,
              • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 13:58
                widzę, że wpadłaś na ten pomysł wcześniej, to dobrze, bo nie mam zamiaru
                wściekać się dzisiaj jeszcze nad pocztą.
              • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:04
                I jak doszły moje zdjęcia?
                Za chwilke wyslę do goko i eweks, ale na gazetowy, bo na tlen nie chcą przejść.
                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:07
                  Siuba Lasko smile))))) tak sobie Ciebie wyobrazałam tylko bez okularkówsmile)
                  a ze zdjęc z przedszkola to blondyneczką jestes trzymającą ksiażke mam 6 lat
                  tak??
                  zgdałam???
                  • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:12
                    Pudło, ja trzymam lalkę, a na drugim zdjęciu jestem tą najmniejszą, którą
                    trzymają za ręce. Ta blondyneczka z książką to moja najstarsza siostra.
                    • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:14
                      Goko i Ewcia jeszcze chwila, zaraz pójdą i do Was, narazie się ładują zdjęcia.
                      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:18
                        eee ale dałam ciała hihihihihsmile)))
                      • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:19
                        Jeszcze trochę i będę musiała uciekać, bo mój M wróci z pracy i jedziemy do
                        nowego domku trochę popracować, bo 10 sierpnia tuż tuż.
                        • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:21
                          Kattrin, napisz co tam u Ciebie słychać. A goko i Eweks gdzieś zniknęły,
                          zawieruszyły się pomiędzy zdjęciami czy co? hihihi smile
                          • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:23
                            Zdjęcia do goko i Ewci wysłane. Napiszcie czy doszły.
                          • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:27
                            ja dogorywam w pracy...znowu sama ale jakos daje rade...co do zdrowia to
                            fatalnie bo boli ten mój okrutny "obcy" i mam owulacje własnie wiec odlot
                            totalny. do tego boje sie jutra bo M.odbiera wyniki badan, a ze seria
                            nieszczesc zaczęła sie w poniedziałek ... nie chce zapeszac..tfu tfu...

Poza tym chyba ok, oprócz tego ze chyba połoze sie na kilka dni, odpocząc z
                            deczka bo dostaje wariacji organizmu.

a poza tym wszystko po staremu, zadnych zmian...
                            • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:36
                              No to rzeczywiście musisz trochę odpocząć i poleżeć sobie, a wynikami M się nie
                              martw, musi być dobrze.
                              • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:44
                                No gdzie dziewczyny zniknęły? Pracują czy co? W Pile piękna pogoda. W weekend
                                wyjeżdżam z moim M, ze znajomymi z pracy i ich mężami i żonami pod namiot. A co
                                trzeba troche odpocząć, bo tydzień będzie ciężki, od środy przeprowadzka, więc
                                trochę pracy mnie czeka i sprzątania też. Ale co tam, ważne że już będziemy tam
                                mieszkać. jak szukałam zdjęć, żeby Ci wysłać, to znalazłam zdjęcia z budowy
                                domu, bez dachu jeszcze, bez okien, ale patrzę na te zdjęcia z wielkim
                                sentymentetyle pracy i wyrzeczeń kosztował nas ten dom.
                                Ciekawe co się dzieje z Natalią, nie odzywa się?
                                • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:45
                                  Kattrin jesteś?
                                  • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:47
                                    Zmykam już bo mój M przyjechał z pracy. Mam nadzieję, że jutro uda mi się wpaść
                                    do południa na forum. Pozdrawiam i miłego dzionka wink
                                    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:49
                                      och jestem jestem miałam telefon...
                                      • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:50
                                        Ja już muszę zmykać, więc miłego popołudnia i odpoczywaj sobie smile))))))))))
                                        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:51
                                          papa słonkosmile)) buziaki wielkiesmile))
                                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:51
                                  Dziołchy nasze zapracowane sa bardzosmile
                                  ja tez wyjeżdzam pod namiot w weekendos opijac urodzinki jedziemy z siostra i
                                  mojego M.jej mezemsmile)ale bedzie odlotsmile))))))))))))
                                  Dawaj te zdjęcia domku, bardzo lubie takie rzeczy ogladac, własnie w budowiesmile
                                  smile
                                  • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:52
                                    Kasia wysłałam Ci inne smile

siubciu ale masz fajne włosy smile
                                    • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:56
                                      hej nie zapominajcie o mniesmile
                                      przesyłajcie zdjecia do mnie teżsmile
                                      joli28@interia.pl

Kasiu nie miałam okazji złożyc Ci zyczeń urodzinowych
                                      życzę Ci wszystkiego najlpszego dużo zdrówka szczęscia i spełnienia marzen
                                      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 14:59
                                        Dziekuje Jolu za życzonkasmile)))))
                                        • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:03
                                          no to co kasiu moze bys polała szampana ?
                                          • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:05
                                            juz lejesmile)))))))))) Jolu Ewuniu kawałek torcika jeszcze zostałosmile)))
                                            • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:09
                                              Kasia Ty jeździsz skodą smile ja zanim nie zmieniliśmy samochodu jeździłam też
                                              skoda tylko, ze favorit smile

mnie jeszcze szampana wink
    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:12
      niom granatowąsmile) cudzik mój ci onsmile) hihihihiihi
      bardzo prosze szampionikasmile)
      • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:14
        sękju smile pycha ten szampan idealnie schłodzony wink
        • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:26
          sękju too!!smile
          pyszne ciacho
          Ewcia dzieki za zdjecie wyglądasz uroczo z M
          • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 15:52
            halo halo jesteście ?
    • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 02.08.05, 16:13
      Ewuś ja jestem ale wszyscy chyba juz do domów z pracy poszligdzie EWCIA
      mieszkasz?

ja zaraz też zmykam lecę do ginka
      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:02
        Jolus jak po wizycie pisz szybciutkosmile))

Ewcia, Goko, Siuba, Natalka, Eryczka jak samopoczucie dzisiaj? Czekam na
        powitaniesmile)i poranna kawo-hierbatkesmile)))

Diamencik, Madzia, Aquariusek co u Was nasze drogie mamusie??

Buziaki na ten srodowy dzioneksmile
        • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:04
          A jednak Kasia o minutke pierwszasmile))
    • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:03
      witam dziewczynki
      dzisiaj ja pierwsza!!!
      wczoraj byłam na wizycie pojechałam na 18tą a wróciłam o 21!!!!!!
      doktorek był po 3 tyg.urlopie i miał pełno pacjentek
      jak przyszłam było 6 dziewczyn przede mną każad w ciązy po 30 min wizyty!!!

w każdym bądź razie z dzieckiem wszystko ok
      z tym,ze jest ułożone miednicowo i szykuje się cesarka jak się nie
      odwróci,lekarz mówi,ze ma jeszcze czas ale w 29tc coraz mniejsze są szanse

nie boję się cesarki,boję sie tylko tego leżenia dłuższego w szpitalu

odwrócił się w ciągu miesiaca mały skurczybyk

pozdarwiam Was
      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:08
        Jolus słonko, odwróci sie jeszcze spokojnie zobaczysz. Znam identyczne
        przypadki i sie odwracają maluchysmile))))

Super bardzo sie ciesze ze taka fajną wizytę miałassmile))Chłopaki to kręciołki
        bedzie sie wiercił kręcił i sie usadowi do porodusmile
        • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:13
          ale ja się Kasiu wcale tym nie martwię
          moze jestem nienormalna ale cesarka to lzejszy poród tylko minusem jest to,ze
          leży sie dłuzej w szpitalu nie ma męża przy porodzie i tzreba uważać po cieciu

ja to czułam .....
          • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:16
            mnie czeka przymusowa cesarka, oczywiscie jak bede w ciazy i ją donosze, wiec
            wogóle o naturalnym porodzie nie mysle.
            A Ty jak chciałas rodzic? Myslałas juz o tym?
        • goko1 po wizycie u lekarza, juz wiem co się dzieje... 03.08.05, 08:28
          cześć kochane!

a więc zacznę od poczatku, jak co niektóre wiedzą, wczoraj miałam wizytę u
          gina, znów mam długi cykl dzisiaj 53 dzień, poprzedni miał 57 dni, reszta była
          w miarę, bo trwała średnio (albo w tym przypadku tylko) 35-36 dni.
          Okazało się moje kochane, że cykle moje mimo tego wzrostu temperatury są
          cyklami bezowulacyjnymi (te dwa ostatnie na 100%). Lekarz spojrzał na moje
          wykresy i chwycił się za głowę, usg natomiast pokazało śliczny niepęknięty
          pęcherzyk owulacyjny, zatrzymał się, prawdopodobnie w poprzednim cyklu było to
          samo. Krwawienie (miesiączka)po jakimś czasie występuje, ale z innych przyczyn
          (jakies otwarcie swiatła jajowodów, coś, coś tam...- w tym momencie nie jest
          to, aż tak istotne). Poczytałam sobie jeszcze wczoraj o tym w ginekologii i
          położnictwie, no i w necie oczywiście.
          A więc kochane sprawdzona, przebadana i przeskanowana usg wink dowiedziałam się w
          końcu co się dzieje "zablokowany" pęcherzyk i cykle bezowulacyjne. Hormonów na
          razie nie zlecał.
          Robimy symulacje jajeczkowania i to od razu.
          Od dzisiaj (zaraz pędzę do apteki) przez 5 dni mam brać lek Orgametril na
          wywołanie krwawienia (no chyba, że w trakcie samo przyjdzie to odstawiam lek).
          Potem od 5 dnia cyklu do 9 biorę słynnne clo (Clostylbegyt), 8 dnia (i 10 dnia,
          i 12 dnia i 16 dnia...) idę na usg, będziemy monitorować co dwa dni, jak
          pęcherzyk osiągnie swoje właściwe rozmiary dostanę zastrzyk żeby wywołać
          owulację.
          Zobaczymy czy to pomoże, bo widzę różne opinie.
          Tak więc urlop raczej mało wyjazdowy będzie, albo raczej gdzieś niedaleko sie
          ulokujemy, żebym mogła podjechać w miare potrzeby na usg. Zresztą w tej chwilii
          muszę przeznaczyc jeszcze finanse na to wszystko.
          I to by było na tyle
          • kattrin1 Re: po wizycie u lekarza, juz wiem co się dzieje. 03.08.05, 08:31
            Kochana to ja widze (*)u Ciebie w tym cyklusmile)))))))
            Monitorowanie jajeczka, clo to bardzo dobry znak, i swietny lekarz ze odrazu
            robi monitoringsmile))))))))

Pamietaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłosmile)))))))to był siewtny
            pomysl na pójscie z wykresami do gina.
            Dobre wiescismile)))
      • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:16
        Cześć dziewczyny smile
        Pozdrowienia ode mnie dla wszystkich w ten śliczny dzionek. Nie pisalam
        ostatnio, bo w pracy nie mam za bardzo czasu, a jak przychodzę do domu, to
        padam i tylko bym sobie polegiwała wink

Jolu - fajnie, że z Twoim szkrabkiem wszystko w porządku, może faktycznie
        jeszcze zdąży się obrócić. Wiem, ze jesteś z Katowic, więc jestem ciekawa w
        jakim szpitalu zamierzasz urodzić swojego maluszka?

Kattrin - mam nadzieję, że "obcy" już Cię nie dręczy? Lekarz Cię nastraszył tą
        torbielą - czy on ją rzeczywiście widział na USG, czy tylko przypuszcza, że ona
        może być?

A co u Goko - chyba miała iść wczoraj do gina? A co z resztą dziewczynek - jak
        Wasze samopoczucie? Poczytałam trochę, że nieźle tu sobie pimprezowałyście smile
        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:19
          Kasiu jeszcze sie ostał kawalątek torcika moze sie skusisz???

Tak widzial byłam juz po owulacji, płyna w zatoce D a tu na drugim jajniku
          piekny pecherzyk 22 mm z której zrobiła sie torbielka, teraz powiedział ze
          własnie sie wchłoneła bo nic nie czuje przy badaniu, ale ze mozliwe jest ze mam
          wysokie prawdopodobienstwo na ich tworzenie sie i przy ostrym bólu mam gnac do
          gina. O to tak wygląda mój "obcy" a ja głupia miałam nadziejesad ale mało ważne!

Własnie Goko meldunek po ginie, szybciutko, co powiedział, moze Ty masz
          juz "obcego" cio???
          Buziak
          • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:22
            To dobrze, ze Ci sie wchłaniają, bo jakby nie, to trzeba to leczyć hormonami, a
            to zawsze cykl-dwa w plecy...
            Ale wiesz, że torbielka nie przeszkadza w zaciążeniu ??? smile
            • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:25
              Kasia - proszę o kawalątek torcika wirtualnego (bo rzeczywistych słodyczy
              staram się raczej unikać).
              Twoje zdrowie smile))
              • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:27
                oto kawalatek torcika dla Ciebiesmile)))Szampiona nie podam bo sie skończył ale
                słuze lampka soku pomarańczowego ze swiezych owocówsmile))))))))
                Dziekujesmile
                • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:30
                  I dobrze Kasia - bo ja teraz tylko bezalkoholowe smile))
            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:26
              nie przeszkadza??? nie wiedziałam, choc powiedział mi gin ze mam sie normalnie
              starac, ale ja mam pietra jakiegos...
              • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:28
                Jak się zajdzie w ciążę z torbielą, to ona się ponoć z reguły powoli wchłania
                (wiem, bo tak miała Maretina i pisała o tym na forum Trudna Ciąża).
                • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:31
                  aquarius miszka juz poza Katowicami w Bieruniu niedaleko Oświecimia i Tychów i
                  mam zamiar rodzić w szpitalu w Mikołowie bo to najlepszy szpital w
                  okolicy,wcześniej miałam lekarza ze szpitala w Bogucicach boma dobrą tez renomę
                  a Tygdzie?

goko1 działaj na maxa,przynajmniej wiesz co jest grane
                  teraz to musi się udac!
                  • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:39
                    Jola - nie mogę - to Ty za miedzą mieszkasz !!!
                    Ja się w tym roku przeprowadziłam z Tychów do Lędzin - to rzut kamieniem (ten
                    sam powiat).
                    Wiesz, jeśli chodzi o szpital, to dla mnie jeszcze za wcześnie, żeby o tym
                    myśleć. Zawsze myślałam, ze będę rodzić w Tychach (chodzę do lekarza, który
                    pracuje tam w szpitalu), ale rozeznanie będę robić dopiero za parę miesięcy, a
                    póki co to muszę się upewnić, że ta ciąża naprawdę jest, bo jakoś tego nie
                    czuję...
                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:32
                  tak tylko teraz trzeba zajsc a w moim przypadku to potrwa wieki...
                  • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:40
                    no, Kasia - tego to się naprawdę nie wie, a z reguły wychodzi wtedy, kiedy się
                    najmniej spodziewamy...
                    • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:45
                      ja też się cieszę, że poszłam, ale też trochę się martwię, chociaż mój M mnie
                      dzielnie pociesza, że przeciez jest ok, mogło być gorzej
                      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:48
                        Gosiu jest lepiej niz ok!!! monitoring sama wiesz najlepsza rzeczsmile)))
                        No coraz wieciej bedzie ciazarówek to moze mnie pozarazacie co??? I Ewcie, i
                        Siubę i Natalke i Daniczka i Roleczke i Eryczke cio??????
                      • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:52
                        Goko - czytałam co u Ciebie. Dobrze, ze zaczynacie konkretne działania. U
                        niektórych osób takie leczenie jest bardzo skuteczne, więc trzymam kciuki. Ale
                        na Twoim miejscu zbadałabym jednak hormonki, chociaż PRL, bo jeśli jest za
                        wysoka (choć nie musi) - wystarczy, ze bedziesz brać bromek i dużo to może
                        pomóc...
                        • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:57
                          aquariusku w swoim czasie i na to przyjdzie kolej, na razie mam pracowite
                          najbliższe dwa tygodnie "sterydy i skanowanie wink" itp. nie pomoże będziemy
                          pewnie dalej badać, mi ta prl - nie za bardzo pasowała (bynajmniej z opisów
                          ewyanalityk), ale nie mówię nie!
                          Zobaczymy co bedzie za dwa trzy tygodnie będzie wiadomo czy clo na mnie działa.
                          A oczywiście na razie przytulanki moga być, natomiast po @ lekarz powie mi
                          kiedy się starać crying - nie chciałam tego doczekać, ale chyba on wie lepiej. I w
                          tym momencie zdana jestem na jego wiedzę i umiejętności, a co z tego wyjdzie
                          czas pokaże.
                      • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:52
                        dziewczynki!
                        co to znaczy end. 13 mm - bo tego nie wiem, to dobrze, źle czy jak, nie
                        spytałam lekarza.
                        a zapomniałam Wam napisać, ten pęcherzyk co mam w prawym jajniku ma 25 mm!
                        olbrzym normalnie chyba wink
                        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:57
                          endo przepiekne II fazysmile))))))))))))) a pecherzyk ku peknieciu, bo takie
                          własnie pekają juz, no chyba ze ten Orgamentin pomoze mu peknąćsmile))
                          ale endometrium śliczne przy takim jest idealna ciązasmile))))))))))))))))))))))
                          • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 08:58
                            kattrin1 załamujesz mnie sad((((
                            • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:00
                              Orgametril raczej nie pomoże on hamuje owulację, ale taki "przeterminowany
                              pęcherzyk" to chyba tez nic dobrego co?
                              • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:03
                                kochane ide do apteki, zaraz wracam.
                          • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:01
                            Goko - z tego wynika, że u Ciebie pęcherzyki rosną spontanicznie, tylko coś
                            przeszkadza im w pękaniu, więc należy obserwować I fazę cyklu. Dobrze, że
                            będziesz mieć monitoring, bo to jest konieczne przy clo. Endo masz b. dobre jak
                            na II fazę.
                            • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:07
                              aquariu to mieszkasz ode mnie 5km!!!!!!!!!!!
                              hihih ale ten świat mały

ja się nastawiłam od poczatku na szpital w Mikołowie bo fajne tam babiki
                              pracuja i moje kolezanki są baaardzo zadowlone

to wpadnij na kawę
                              • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:08
                                ja miezkam w Bieruniu Nowymsmile))
                                • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:17
                                  Jola - chętnie smile, ale może pod koniec miesiąca, bo w sierpniu czeka nas mały
                                  wyjazd, a poza tym chciałabym się pochwalić jakimś zdjęciem maluszka, a do tego
                                  czasu może już coś będzie smile

PS. Czy aby nie robiliście ślubnych zdjęć w Pszczynie, bo tak to jakoś znajomo
                                  wygląda (widziałam na forum)?
                                  • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:23
                                    wiecie co tak sobie czytam ulotkę, Orgametril-em można regulować termin
                                    miesiączki (no oczywiście w realnych granicach około tygodnia zalecają), a ja
                                    myślałam, że tylko tabletkami anty można przesunąć termin @.
                                    • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:59
                                      zniknęłyście, to ja też zmykam popracować,
                                      trzymajcie się !
                                • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:18
                                  już jestem, mam leki, a więc do dzieła
                                  • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 09:23
                                    Goko - ale z Ciebie Speedy Gonzales smile
    • goko1 eweks i siuba fotki dotarły 03.08.05, 10:35
      ekstra poznajemy sie coraz bardziej smile

p.s. siuba czy ta najmniejsza dziewczynka w ciemnych włoskach to TY? (zgadłam
      czy nie?)
    • eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 10:49
      Hej dziewczynki!!!!
      Melduje sie posłusznie na stanowisku.Mam do Was prosbę przeslijcie mi takze
      swoje foty na mojego maila eryka5@gazeta.pl bo wiem ze sie juz widziałyscie a
      ja tez bym chciała zobaczyc te wszystkie laski o których pisała Kattrin.Tylko
      pliss nie zapomnijecie bo njaprawde chciałabym ujrzec Wasze buzki i brzuszki co
      niektórychsmile)))
      • eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 11:03
        A u mnie ogólnie okey!!!!Juz sie pogodziłam z zaistniała sytuacja i
        przyzwyczaiłam do mysli o iui.W sumie ciekawa jestem jak to sie dokładnie
        odbywa no i oczywiscie czy na mnie odpowiednio podziała.Poza tym cały czas sie
        zastanawiam czy dobrze robie rezygnujac z hsg i nastawiajac sie na to badanie
        dopiero po 2,3 nieudanych iui.A moze moje jajowodziki sa jednak niedrozne????
        Hmm.........Mysle ze jakbym nie była takim cykorem to bym podeszła do hsg bez
        dwóch zdan ale ze jestem tchórzem totalnym jesli chodzi o takie zabiegi to
        chyba narazie sie wstrzymam.

Kattrin czytam Twoje posciki i odnajduje w nich czesto taka nutke pesymizmu
        odnosnie Twojego zaciazenia!!!!Co to ma znaczyc??Chyba chcesz wirualnego
        klapsikasmile)))Zaciazymy wszystkie i zebys sie czasem nie zdziwiła jak
        zafasolkujesz jako jedna z pierwszych!!!!A mysle ze tak moze bycsmile)))))))

Goko jesli to tylko cykle bezowulacyjne i nic poza tym to naprawde nie jest
        zle.Jak dobrze zareagujesz na Clo to moze juz pierwszy cykl przyniesie radosna
        nowine!!!Oby.Wszystkie oczywiscie trzymamy kciukasy!!!!
      • diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 11:32
        Ja sie też melduję smile Byłam w poniedziałek u lekarza iiiii
        dzidzia ma 3 cm! Ma rączki nóżki, slyszalam i widziałam serduszko!!!! Jejku
        jakie to cudowne uczucie! KAŻDEJ tego życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lekarz jeszcze
        tak fajni3e przy tym mówił, "patrz mamo jaki jestem duży!" myślałam, że się
        popłaczę!!!!!
        Jest tylko jedno ale smile Cykle miałam około 26 dniowe. Ostatnia @ 31 maja, terin
        porody wychodzi z @ na 6 marca a wg usg na 26 lutego!!!!! Jak to możliwe, że
        mam w sobie o ponad tydzień starszą ciążę?????????? Mierzyłam sobie tempkę,
        normalnie w poprzednim cyklu wyszło, że owu nie było a w maju spadek tempki był
        w 12 dniu, co Wy na to?????????????????
        • diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 11:40
          wkleiłam nowu suwaczek ale nie wiem czy zadziała... jak nie to przepraszam za
          zasmiecanie
          • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 11:49
            cześć Dziewczynki smile
            fajnie, że wątek trochę ruszył i miałam co czytać. ja mam mnóstwo roboty i będę
            tylko wpadać na chwilkę

buziaczki dla Was wszystkich
      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:14
        Eryczko dostałas wszytskie zdjęcia?? Ja jakis nie masz daj znac to wyslemysmile))
        a Ty zrechabilituj sie swoimsmile))
    • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 12:21
      Witjcie eryka5 i diament!

eryka5 przepraszam miałam Ci sprawdzić te ksiązki i to co piszą, dzisiaj
      postaram sie to zrobić a jak nie to Ci zeskanuję i wyśle na emaila, jak będzie
      za dużo.

co do fotek dziewczynki to zaraz wyślę.

diamenciku, taki problem jak Twój - to żaden problem, gdybyśmy my miały tylko
      takie problemy dlaczego dzidzia jest starsza o tydzień, byłoby naprawdę super!
      Wiesz tutaj można gdybać czas zagnieżdżenia, można gdybać jak sie jajeczko
      przemieszczało ile itp.,, sadzę, że naprawdę nie masz się co stresować, termin
      i tak nie jest 100% dokładny (zawsze masz plus minus "+- 14 dni"), mało kobiet
      rodzi w równo wyznaczonym terminie przez lekarza, czy inne kalkulatory.

kattrin gdzie jesteś, wracaj, tutaj natychmiast!

www2.fertilityfriend.com/home/111
      • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 12:24
        ok, kattrin jesteś usprawiedliwiona, widzę, że masz ważne spotkanie,
        przepraszam nie naciskam już na Ciebie, ale po spotkaniu wróć smile
        • diament79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 12:28
          A co znaczy na zwolnieniu 2B? 2 to że chory może chodzic a B?????? Wiecie?
          • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 12:45
            Cześć, ja wpadam tylko na chwileczkę, bo zaraz lecę do pracy. Później nadrobię
            czytanie waszych wypowiedzi, ale sie rozpisałyście od wczoraj. Piszcie co tam u
            Was słychać.
            A tak poza tym, to przeoczyłam chyba urodziny kattrin, więc przepraszam bardzo
            i życzę dużo dużo zdrówka, no i spełnienia marzeń, a właściwie tego
            najważniejszego czyli fasolki. ;-***
            • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:02
              No nie sama tu jestem, a za 3 minuty muszę już uciekać.
              Goko masz rację, ta najmniejsza dziewczynka w ciemnych włosach to ja. Masz
              nosa.
              Eryka5 i jolanta8 zdjęcia wyslę Wam jutro bo dzisiaj już nie dam rady.
              Kattrin, Tobie zdjęcia domku w budowie też podeślę jutro. Jesli wszystko dobrze
              pódzie i będę mogla wpaść na forum.
              Pozdrawiam i życzę miłego dzionka. smile))) idę do pracy, wracam o 2 nad ranem
              • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:05
                juz wróciłamsmile) ale klapa!!!! jestem zła strasznie ale no cóz takie zyciesad(

Dziekuje za zyczonka i czekam na zdjęciasmile
                Diamenciku bardzo gratuluje dzidzismile)) och superanco, czekam na wiecej wirusów.
                Co do moich załamek to takie chwilki zwatpienia, ale nie dam sie i wierze
                mocno!!
    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:17
      a tak wogóle zapominając o całym h... świecie, powiem Wam, ze chyba owuluje hip
      hip hurraaaasmile) boli jajnik owulacyjny i mam extra sluz jajkowaty i do tego
      spadek tempki wiec.... trzymajta kciuki!!!!!!!!!"smile)))))))))))))))))))))))))))
      • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:21
        Kattrin - trzymamy smile)))
        Diamencik - kod "B" oznacza kobietę w ciąży, czyli należy się zasiłek w wys.
        100%
        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:24
          Kasiu a mozesz choc troszke wirusików, tak troszke z testu pozytywnego????
          bardzo potrzebuje teraz...
          • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:32
            Kasia - z testów mogę posłać, bo to na razie jedyny mterialny ślad tej ciąży,
            która jest dla mnie abstrakcją (zastanawiam sie nawet nad zrobieniem czwartego
            testu wink
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ smile
            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:38
              dziekuje bardzo bo w tej sytuacji tylko to mnie ratuje....

a tescik to jak chcesz ale przeciez niedługo zobaczysz Twoją
              kruszynkesmile)))))))))
              • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:41
                Do lekarza idę dopiero w poniedziałek, a lekkie schizy dopadają mnie od czasu
                do czasu (np. że te pozytywne testy, to jakieś zaburzenia hormonalne, bo
                przecież nie można zajść w 45 dc...)
                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:44
                  mozna zajsc 45 a nawet 50 dc hihihihi, testy sie nie mylą!!!!!!!\Bo nie
                  wykrywają hormonu, który sie moze zaburzyc tylko dzidziesmile)))))))))))

Bedzie cool, mówie Ci i choc nie bedzie mnie w przyszłym tyg. mam nadzieje ze
                  napiszesz jak po wizycie a ja jak wróce poczytam sobie piekne rzeczysmile)))))))
                  • aquarius72 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:50
                    Kasia - pewnie, że napiszę i mam nadzieje, że to będą same dobre wieści smile
                    A Ty też wróć tu z super newsami - innych nie przyjmujemy smile

Ps. Nie wiem jak u Was, ale u mnie chyba totalny spadek ciśnienia - piszę
                    prawie z nosem na klawiaturze, ale zaraz zmykam do domku i chyba ździebko się
                    zdrzemnę smile
                    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 13:53
                      ja wogóle ogólny dodupizm teraz przezywam, a co do moich wiesci to nie wiem jak
                      to bedzie, w razie czego bede ściemniacsmile))))

Kasiu to objawki ciązy - zmeczenie i sennoscsmile) no ladnie sie zaczynasmile)
                      • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:16
                        hej, ja w ciąży napewno nie jestem, a tez mam takie objawy , hi,hi, też bym
                        skoczyła na chwile do łóżka pospać
    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:14
      halo juz wszystkie uciekłyscie??
      Diamenciku a Ciebie mogę prosic o specjalne zarazki.... cio???
      bede wdzięczna...
      • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:21
        cześć Kasia smile dzisiaj odbieracie wyniki nasienia męża ?
        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:22
          tak odbieramy ok 16-17. Zobaczymy co bedzie czy kolejna katastrofa mam nadzieje
          ze nie bo inaczej sie zalamnie...
          • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:27
            napisz jutro koniecznie jak i co. ja wezme ze soba wyniki mojego to sobie
            porównamy. i o zadnej załamek (tak powtarzam sobie od wczoraj wieczór)
            • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:28
              he he miało być : żadnych załamek
            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:39
              ok nie ma problemu porównamy i bedziemy gdybacsmile))))
              choc dzis kiepsko wszystko widze, ale moja wiara sie narazie jeszcze nie
              załamuje...
              • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:48
                z moja bywa róznie wink
                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:50
                  dlatego Ewus ja jestem zawsze zebys sie mogła zawsze wygadac kiedy chcesz, bo
                  to pomaga i jak sie człowiek wyżali to odrazu mu lepiej i nabiera nowej
                  nadzieismile)))
                  Musisz byc silna, taka dziewczyna koniecznie!!smile) a ja wiem ze bedzie dobrzesmile)

pamietaj ja jestem cały czas dla Ciebie
                  • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 14:54
                    smile
                    • kattrin1 Ewcia zajrzyj do poczty:))n/t 03.08.05, 14:58

• eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 03.08.05, 15:14
      Dziewczynki kochane nie dostałam zadnej fotki???Moze jutro dojadasad((
      Ja postaram sie cos tam wyskrobac ale mowiac szczerze nie mam za duzo fot na
      kapie.Czy juz wszystkie pouciekały?
      • jolanta8 Re: aquarius72 03.08.05, 18:14
        ok ,nie ma problemu
        rzadko zaglądam i czytam wszystkie posty
        jak co to pisz joli28@interia.pl

tak zdjecia były w parku w Pszczyniesmile))))

pozdrawiam pa
        • diament79 Re: aquarius72 03.08.05, 18:46
          Kasiu!!!!!!!! Specjalnie dla Ciebie Słonko fluidki!
          *****************************************************************************
          główka do góry, będzie dobrze! Ja z moim Kuba chwilowo zostaliśmy bez grosza
          przy duszy sad Zdjęcia slubne leżą u forografa, nie mamy za co odebrać, sukienka
          powinna już dawno byc sprzedana a tyum czasem nie mam 100 na czyszczenie, i
          wiele innych między innymi przez to, że kasa służbowa gdzies uciekła mi,
          niewiadomo gdzie, do ślubnych już brakuje 1500, jutro kupujemy maluszka za
          2000, a jemu zamknęli linię kredytową, do spłacenia jeszcze 800, aha i mama
          dopomina się dołożenia do rachunków i co? Nie dołujemy sie, tylko troszkę wink Co
          będzie to będzie, pomału wyjdziemy z dołka finasowego, wierzę w to!
          Pozdrawiam Was wszytskie!
          • kattrin1 Re: aquarius72 04.08.05, 08:12
            Diamenciku dziekuje Ci bardzosmile)))))
            A kasą sie nie martw, to rzecz nabyta i odkujecie sie za chwilkesmile))
            Najważniejsze ze zdrowie jest, (*) pieknie rosnie i ze jestescie razem
            szcześliwi - a to najważniejsze\smile))))
    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:10
      czesc dziewczynki dzis ja pierwsza znowusmile))
      U mnie tragiczna pogoda, tak samo w serduszku, ale słoneczko sie przebija z
      powodu wyników męzusia:
      objętosc ejakulatu: 5,5ml
      barwa typowa
      upłynnienie norma
      liczba plemników w 1 ml ejakulatu 48,5 mln
      ocena ruchu plemników
      a. żywy i prostolinijny 50%
      b.postępujący powolny 30%
      c. brak ruchu 20%
      patologia morfologii budowy plemników 36%
      a. wady budowy główki pojedyncze
      b.wady budowy wstawki pojedyncze
      c. wady budowy witki pojedyncze
      komórki okrągłe w polu widzenia preparatu 7-10
      test przezywalnosci plemników po 24 h
      a. ruch zywy i prostolinijny 20%
      b.ruch powolny i w miejscu 25%
      c.brak ruchu 55%

Co myslicie??? Ciesze sie bo chyba wszystko ładnie wygląda. Tylko jest jakis
      stan zapalny cytuje "zwiekszona liczba komórek pozaplemnikowych (zapalenie?)

I mamy zrobic cytologie nasienia wyiki 10/08. Powqiedzicie co myslicie jak
      cosik wieciesmile))

Buziaki wielkie i czekam na Was smile)))))))))))))
      • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:41
        cześć Kasia smile u mnie leje i zmokłam w drodze do pracy.

moim zdaniem wyniki sa bardzo dobre smile
        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:43
          u mnie tez leje straszniesad(
          Ewciu napisz jak sie czujesz słonkosmile
        • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:44
          dzisiaj z urlopu wraca moja szefowa wiec nie wiem czy bede miała czas na
          zaglądanie tu ale bedę sie starać smile
          • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:46
            czuję się całkiem w porządku smile chociaż wczoraj byłam u fryzjera i trochę za
            bardzo podcięła mi włosy. teraz zamiast kitki mam mysi ogonek ale nie rozpaczam
            bo mi szybko odrastają smile
            • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:47
              tylko, ze nie wiem co mam z nimi teraz zrobić w sobotę, bo mamy wesele i miałam
              super wyglądać
            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 08:51
              och to pięknie wygladasz teraz, supersmile)
              jak bedziesz miala zdjecia z nową fryzurką to prosze wyslij mismile)
              • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:07
                wysle jak tylko będę miała smile

• kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:28
      halloo a gdzie reszta dziewczynek??
      • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:39
        Witam Was

Kasiu pod Ci link mzoę już znany Tobie na którym mozesz wkleić wyniki badań
        Twojego męża
        napisz do tej babki na priv.koala.mb odpowiada szybciej

mnie zawsze odpowiadała,to sprawdzona kobieta ,tylko trzeba poczekać niekeidy
        2,3 dni
        ale profesjonalna pomoc

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21372714&s=15
        pozdr.
        • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:40
          to jej priv. koala.mb@gazeta.pl.
        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:42
          Dziekuje Jolus napisze. Napisałam jeszcze na bocianie zobaczymy, chce sie
          upewnic co jest grane. Ale i tak uwazam ze niestety nasz brak dzidziusia to
          moja wina...
          • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:47
            To nie jest ani Twoja wina ani Twojego męża
            na dzidziusia niekiedy trzeba poczekać
            mnie lekarz powiedział,ze i tak mieliśmy trafa,bo przeważnie do pól roku to
            normka a do roku to też bez żadnej paniki

takie już są nasze organizmy kobiecesmile
            jak kobieta bardzo chce to nie moze a jak nie chcę to wpada

zanoedługo wszystkie tutaj bedziecie brzuchatkami
            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 09:59
              Pewnie tak, bardziej chodziło mi o "wine" jako ze ja sie musze wyleczyc, a
              męzus płodny.
              Teraz wiem ze musimy sie skupic na mnie i mnie wyleczyc, posprawdzac itd.
              oczywiscie jesli te wyniki sa ładnesmile
              • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:05
                cześć jolu smile

Dziewczynki czy ja dobrze zrozumiałam, ze na ten adres mozna przesłac wyniki
                nasienia a kobietka to zanalizuje ?
                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:12
                  tak, ona odpowiada tez na zdrowiu kobietysmile
                  • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:20
                    Cześć wink
                    Wpadam na chwilę i zaraz wyslę zdjęcia Joli i Eryce, a Katrin te z budowy.
                    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:20
                      och czesc Siuba czekam z niecierpliwoscią na zdjęciasmile))
                      Jak samopoczucie dzis?
    • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:21
      a gdzie nasza Goko?? Jak leki, przyjmujesz juz??
      • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:30
        tak Ewciu ,odpowiada z tym,ze zawszez lekkim poślizgiem
        Dzięki Siuba79 czekam...
      • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:32
        A ja dzisiaj spoko, wyspałam się, ale za chwilę ide do pracy. jutro też
        postaram się wpaść tutaj. No mam jeszcze czas do 11:00. Chyba rozwiązałam
        problem z internetem w nowym domku, ale jeszcze nic nie mówię bo zapeszę. Także
        będę miała stałe łącza, choć pewnie potrwa to jakiś czas i od środy będzie
        kiepsko z wpadaniem na neta, ale postaram się w pracy od czasu do czasu wpaść
        do Was.
        • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:34
          cześć siuba smile ja tez bym chętnie obejrzała zdjęcia z budowy smile
          • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:43
            mnie nie ma w przyszłym tyg. bede dopiero 16 sierpnia, mam nadzieje ze o mnie
            nie zapomnicie...
            ja myslami bede razem z Wami.
            Teraz czekam na wzrost tempki bo chyba własnie mam koniec owulacjismile))
            Brzuchol peka w szwach, i czasem bola jajniki....wiec 14 dni przede mna...
        • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:39
          Zdjęcia do joli i do Eryki już wysłane, kasiu a dla Ciebie jeszcze się ładują,
          za chwilkę wyślę.
          • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:43
            ok. Ewcia do Ciebie też wyślę te z budowy wink
            • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:46
              Jola i Eryka napiszcie czy doszły do Was zdjęcia wink
            • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:47
              dzieki siubciu smile

ale masz fajnie Kasiu, cały tydzien bez pracy. smile))
              • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:49
                ja juz psychicznie nie wyrabiam i chyba nalezy mi sie choc kilka dni, bo
                inaczej pasy bezpieczenstwa i biały pokój...

oj wasza optymistka Kasia ma chyba coraz gorzej...czarne chmury zebrały sie nad
                moja główką i nie potrafie sobie z nimi poradzic...
                • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:51
                  siuba a gdzie wysłałaś na email gzetowy czy prywatny?
                  • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:53
                    Kasia takie deprechy każdgo nachodza od czasu do czasu albo raczej każdą bo
                    faceci to jakoś lepiej przechodzą

a ten dzień jeszcze do tego sprzyja

główka do góry,Qrka przecież Ty zawsze jesteś pogodną kobitką smile
                • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:53
                  Kasiu głowa do góry, przecież jest się z czego cieszyć, wyniki męża ok a Ty
                  masz owulkę, ja nawet tego nie jestem pewna. No już czarne mysli przegoń, a
                  jakby co to wyślij je do piły, już ja się z nimi policzę wink
                  • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:54
                    Jolus, wysłałam na joli28@interia.pl
                    • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:55
                      oksmile
                      • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 10:59
                        Kasia o jakich czarnych chmurach Ty mówisz ? przecież wyniki są na prawdę
                        oki smile)))
                        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:01
                          o moich...ja nie wiem juz co ze mna zrobic, jednak obawaiam sie najgorszego,
                          choc moja nadzieja i wiara nadal są silne, ale czasem własnie takie mysli
                          przychodza mi do głowy, a upewniły mnie w tym własnie wyniki... wczoraj
                          zastanawialismy sie nad wszystkim i nie wiem co bedzie dalej...
                      • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:00
                        próbuje z całych siłsmile)) to napewno jeden z mioch kiepskich dni, ale jutro
                        bedzie lepiej, musi byc... tylko niech te jajniki przestaną bolec....

nawet nie wiem co napisac...
                        • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:01
                          hm jesli tak bolą to co ze szpitalem ?
                      • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:01
                        Kattrin i Ewcia wysłałam już do Was zdjęcia z budowy, dajcie znać czy doszły.
                        • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:03
                          jesli wysłalaś na adres gazetowy to jesscze nie doszły ale na poprzednie
                          troche czekałam wiec na pewno te tez dojdą smile
                          • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:05
                            do mnie doszły, ale czadowy domek, zawsze mi sie podobały parterowcesmile)
                            kurcze to juz zrobiony to chyba przecudnie wygląda cio???

Jak bedziesz miała nowe zdjecia szybciutko wysyłajsmile)
                            Siuba extra chatkasmile))
                          • siuba79 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:05
                            ok. muszę już ucikać, bo zaraz nie zdążę do pracy. miłego dzionka i do jutra smile
                            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:06
                              papatki Siubussmile)))
                              • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:12
                                siubka śliczne zdjecia ,doszły a Ty to ta chyba w środkusmile
                              • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:12
                                cześć siuba do jutra smile

ja sie tak nie bawię do mnie jeszcze nie doszły wink
                                • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:15
                                  Kasia jak jajniki ?
                                  • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:22
                                    nio bola ale to chyba owulacyjnie bardziej, tak mi sie wydaje...moze mój "obcy"
                                    wkońcu naprawde okaze sie obcym...w dobrym tego słowa znaczeniu a nie tym
                                    drugim... dzis mam 19 lub 20 dc chyba, wiec owulacja w olbrzymiej fazie, albo
                                    peka albo pekło albo zaraz pęknie i dlatego boli...chyba...smile
                                    • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:29
                                      Kasia a wy w tym cylku sie staracie czy przez antybiotyki musieliście odpuścić ?
                                      • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:30
                                        nadal nie mam zdjęć domku siuby sad ajm soł anhepi smile
                                        • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:32
                                          Ewciu zaraz ja Ci wyslesmile
                                          lekarz powiedział ze mozemy tak sceptycznie w tym cyklu...wiec przytulanka sa
                                          ale nadziei na ten cykl nie ma...
                                          • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:39
                                            już doszły smile bardzo ładny domek smile
                                            • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:41
                                              Prawda fajowski, a wyobraz sobie jak wyglada juz urządzonysmile))
                                            • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:46
                                              ja też chcę domek, przyślijcie mi też fotki plisss
                                          • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:45
                                            hej kobietki!

ja tutaj tylko na chwilkę dzisiaj, przywitam się i spadam, smile

od wtorku mnie nie będzie, bedę urlopować i leczyć się zarazem, zajrzę od czasu
                                            do czasu może, wszystko zależne jak ustawię sobie urlop, bo jak wiecie
                                            stymulację ovu robię w tym cyklu po raz pierwszy (mam nadzieje, że jedyny).
                                            Napewno coś Wam napiszę, jak nie tutaj to (w miarę) bieżące wiadomości
                                            znajdziecie koło mojego wykresu (link na dole kazdej mojej wypowiedzi).

Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam i Trzymam za Was, bedzie dobrze, musi być
                                            dobrze!!! smile))
                                            • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:47
                                              cześć goko urlpouj sobie spokojnie i wracaj do nas juz nie sama smile
                                              będę trzymac kciuki za Ciebie, żeby się udało smile))
                                              • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:50
                                                tak tak niech sie stanie...
                                                tak Goko trzymamy kciuki olbrzymie dawaj znaki i wierze mocno ze (*) tuz
                                                tuzsmile)))
                                              • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:50
                                                eweks0 dziękuję bardzo, ja za Ciebie (i Wszystkie tutejsze forumowiczki)też,
                                                zobaczycie niedługo wszystkie przeskoczymy na inne forum wink

jestem jeszcze do poniedziałku z Wami (ale pracy mam full przed urlopem, więc
                                                czasami tylko czytam czasami coś naskrobię)
                                                • goko1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:51
                                                  katrin a Ty rozpędź te chmurzyska koło siebie, zobaczysz będzie juz tylko coraz
                                                  lepiej
                                                  • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:54
                                                    Goko rozpedzam i rozpedzam i tak rozpędziłam ze az burze wywołałam za oknem,
                                                    jest czarno jak w nocy i chyba znowu nawałnica idziesad

oj ja paskudna...
                                              • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:52
                                                dziewczynki mam do Was prośbę ,ten Wasz wątek rozwija się w expresowym
                                                tempie,ja przyznaję sie nie czytam wszystkiego
                                                jeżeli będziecie mieć do mnie jakieś pytania piszcie prosze w tytule moje imię
                                                bo nie chce zebyście myślały,ze Was olewam

ja dużo jestem oza domem i często w łóżkusmile
                                                • jolanta8 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:52
                                                  teraz tez uciekam,miłego dnia

pa
                                                • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 11:53
                                                  tak jest Pani Jenerałsmile)) Bedziemy pisac Jolenkosmile))))Zgodasmile))
                                                  buziakismile)
                                                  • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 12:01
                                                    Kasia jak chcesz sprawdzić czy pogoda sie wkrótce zmieni to podaje fajną
                                                    stronkę: weather.icm.edu.pl smile))
                                                  • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 12:05
                                                    niom fajowa strona, ale ja patrze co za oknem bo jakos w prognozy nie
                                                    wierze...smile)))
                                                  • eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 12:52
                                                    Hej dziewczynki!!!
                                                    U nas leje jak z cebra a ja wybierałam sie nad morze na weeknedsad(((
                                                    Siuba i Kattrin dzieki wielkie za zdjecia teraz mam Was juz w kompleciesmile))
                                                    Kattrin zgodnie z obietnica przesłałam Ci moje 3 fotki,mam nadzieje ze wkrótce
                                                    dotrą.Jak ktos by jeszcze sobie zyczył to no problem.A tak na marginesie to
                                                    zołnierzyki macie Kattrin naprawde bojowe,zwarte i gotowe do
                                                    akcji......Pozazdroscic tylko takiej swietnej armiii....Buziaki.
                                                  • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 12:57
                                                    cześć eryka smile ja nie dostałam Twojego zdjęcia sad
                                                  • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:03
                                                    Ok Eryczko czekam na zdjęciasmile))
                                                    Tak armia ok tylko mojej jajeczka nie chcą ichsad(( albo mój organizm...
                                                    no cóz moze wkońcu sie przekonają do nichsmile))))))
                                                  • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:05
                                                    przekonają się, przekonają zobaczysz smile))
                                                  • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:07
                                                    och chciałabym bardzosmile))) i jak sie przekonają to wszystkie osobiscie
                                                    zaczaruje i przeniesiemy watek na cieżarówkowesmile)))))
                                                  • eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:10
                                                    Ewcia juz Ci przesyłamsmile
                                                  • eweks0 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:14
                                                    tak bym chciała, żebyśmy wszystkie siedziały na ciężarowym ah
                                                  • eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:47
                                                    Kattrin wysłałam Ci tą niespodzianke....Mam nadzieje ze Ci sie choć troszkę
                                                    spodoba.Ewcia w kopii Tobie tez wysłałam,takze powinno takze do Ciebie przyjsc.
                                                  • kattrin1 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:15
                                                    Eryka ale Ty ładnie wyglądaszsmile) a piesek cudosmile)))
                                                    inaczej Cie sobie wyobrazałam...
                                                  • eryka5 Re: Sierpniowo-wrzesniowe starania weteranek:))) 04.08.05, 13:20
                                                    Hmmmm....Ja Ci powiem Kattrin ze ja tez sobie wszystkie zupełnie inaczej
                                                    wyobrazałam.Wysle cos jeszcze dla poprawy humorku....mam nadzieje ale to nie
                                                    bede juz ja.
                                                  • eweks0 do eryki :) 04.08.05, 13:48
                                                    Eryka ale pięknie wyglądasz. piękna z Ciebie kobieta smile)

myślałam, że jesteś brunetką smile)
                                                  • kattrin1 Re: do eryki :) 04.08.05, 13:51
                                                    Ja mam juz psiaka na ekraniesmile)))
                                                    co za cudo, tak poprawiłas mi humor - dziekujesmile)))))))))))))))))))))))))
    • eryka5 Re: Do Eweks.... 04.08.05, 13:59
      Dzieki Ewcia za miłe słowa.....Ty tez niezła laska jestes i mówie to szczerze a
      nie w rekompensacie.Buziaki.
      • eweks0 Re: Do Eweks.... 04.08.05, 14:01
        eryka ale ten Twój psiak to chyba taki z gatunku pies morderca wink
        • eryka5 Re: Do Eweks.... 04.08.05, 14:13
          No niby tak ale ona ma taka korbie na punkcie dawania buzi i to wszystkim i
          zawsze bez wyjatku ze to okreslenie chyba raczej do niej nie pasuje.Poza tym z
          tymi psami mordercami to troszke mity,bo akurat jesli chodzi o ludzi to sa
          niesamowicie wylewne i przyjazne.Ale jasne jak taki pies trafi do kolesia z
          łysa głowa,który lubuje sie w agresji to rzeczywiscie moze byc byc
          niebezpieczny......
          • eweks0 Re: Do Eweks.... 04.08.05, 14:16
            eryka a jaka to jest rasa ?

a te małe psiaki na zdjęciach to ta sama rasa czy nie ?
            • eweks0 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 14:29
              no gdzie Wy pouciekałyście ?
              • eweks0 do Kattrin :) 04.08.05, 14:33
                Kasia wyniki Twojego M. są takie dobre, ze dziewczyny z forum niepłodność nawet
                jednym pościkiem nie odpowiedziały wink
                • eweks0 Re: do Kattrin :) 04.08.05, 14:37
                  no nie chyba nie zostawiłyście mnie tu samej ?
                  • kattrin1 do Ewy:) 04.08.05, 14:38
                    newer Ewus nigdy Cie nie zostawimy!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • kattrin1 Re: do Kattrin :) 04.08.05, 14:38
                  no wlasnie nikt nic nie odpisuje, ale nie wiem czy az tak rewelacyjne, to
                  zapalenie mnie martwi...
              • kattrin1 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 14:40
                szukam czegos o inseminacji, bo moze bede robic...
                • eweks0 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:01
                  ja też marzę o inseminacji ale narazie M ma za słabe nasienie sad
                  • kattrin1 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:06
                    Ewus a wiesz na czym to dokładnie polega???
                • aquarius72 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:11
                  Cześć dziewczyny,

piszę dzisiaj z domu, bo w pracy czasu nie starczyło...
                  Ja bym już chciała, żebyście przeniosły się na forum ciążowe, bo sama tam
                  jeszcze nie piszę - raz, że nie chcę zapeszać, a dwa, że jakoś tam obco się
                  czuję..., żadnych znajomych... fajnie byłoby wymieniać się objawami ciążowymi...
                  A co do objawów, to dzisiaj troszkę mnie mdliło, ale tak delikatnie. Nieraz
                  gorzej mnie mdliło, gdy rano nie zjadłam śniadania, a w ciąży nie byłam. Piersi
                  mnie nie bolą i niespecjalnie zmienione - no, może trochę pełniejsze, czasem
                  tylko króciutko zaboli brzuch (ale też delikatnie). Tak więc mogłabym uznać, że
                  wcale w ciąży nie jestem (poza brakiem okresu już od ponad 60 dni!), więc
                  zrobiłam dzisiaj kolejny test (wiem, wiem - wariatka jestem), ale jakoś się tak
                  spokojniej poczułam, jak zobaczyłam naaaaaaprawdę tłustą krechę i to z mocno
                  rozrzedzonych popołudniowych siuśków. Nie śmiejcie się ze mnie, ale w tej ciąży
                  to człowiek troszkę na głowę dostaje...
                  Programowo nie otwieram żadnych postów o poronieniach, ciążach pozamacicznych
                  itp. - staram się myśleć, że wszystko będzie dobrze i póki co mi to wychodzi.
                  Pewnie zacznę się denerwować przed wizytą u gina, ale mam jeszcze na to kilka
                  dni...
                  Pozdrawiam Was wszystkie i mocno zarażam smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • kattrin1 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:13
                    Kasiu widziszsmile)))))))))))))extra super bajersmile)))))))))))))
                    Jacie tak sie ciesze z Twojego powodu ze szok, tyle czasu...starań...a teraz
                    mamusiasmile)))))))))))))))))))))))))

zarazaj zarazaj proszesmile)))))))))))))
                    • aquarius72 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:17
                      Kasia - co, jak co, ale mój przypadek potwierdza, że od czasu do czasu cuda się
                      zdarzają, choć wszystko przemawia za tym, że nie powinny...
                      Pamiętam jeszcze, jak niedawno jeden lekarz nam powiedział, że na naturalną
                      ciążę, to praktycznie szans nie ma...
                      I teraz - jak wszystko pójdzie dobrze - będę mamą, a we wrześniu mamy kolejne
                      spotkanie w Ośrodku Adopcyjnym, no i chyba pójdziemy, bo może jakiś maluch
                      czeka na nas, jako swioch rodziców???
                      • kattrin1 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:20
                        Podziwiam Cie bardzosmile))))
                        i zycze (*) takiej ze hohosmile) zdrowej i spokojnej ciązy i zarazaj nas, ja
                        czekam na wiesci w pon. po ginie, bo kurcze musisz zobaczyc juz swojego
                        skarbasmile)))))
                        • aquarius72 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:23
                          Napiszę kochana na pewno wieczorkiem. Nastawiam się, że zobaczę pęcherzyk, bo
                          to będzie przełom 6/7 tygodnia i serduszka jeszcze może nie być widać - tym
                          bardziej, że mój gin ma sprzęt taki sobie.
                          • kattrin1 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:25
                            jak to nie, przełom 6/7 tyg juz powinno serducho bicsmile)))Tak czytałam, wiec
                            chce przeczytac u Ciebie ze serducho wali 160 uderzeń.smile)))))))))0
                            • aquarius72 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:29
                              Kasia - ono zaczyna ponoć bić już w 21 dniu po zapłodnieniu, tylko nie na
                              każdym sprzęcie to widać i nie ma sensu przeżywać schizy, jak na początku 7 tc
                              jeszcze tego nie widać, ale... wszystko jest możliwe smile
                              • kattrin1 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:37
                                pewnie schiza wogóle nie potrzebnasmile))
                                ja mysle ze powinnas usłyszec ale wszystkiego dowiemy sie w pon.smile)))))))
                                a do tej pory luzik,bluziksmile))
                                • aquarius72 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 15:46
                                  No, czekają mnie różne obowiązki... w sobotę muszę wyciągnąć męża do sklepu, bo
                                  musi sobie nowy garnitur na wesele sprawić, a kupować z nim ciuchy to istna
                                  udręka, ale przynajmniej myśleć nie będę miała czasu wink
                                  • diament79 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 19:36
                                    Aqurius! Na kiedy wychodzi Ci termin lub kiedy miałas ostanią @??? Mi termin
                                    wychodzi na marzec, a z usg na luty.

Dziewczynki! Ja tez chcę Wasze zdjątka! Wy moje widziałyście a mi tylko Goko
                                    wysłała! Proszę mi tu wysłać!!!!!!! Też chcę Was wszystkie poznać!
                                    • aquarius72 Re:Sierpniowo-wrześniowe starania weteranek :))) 04.08.05, 20:52
                                      Diamenciku,
                                      termin mojej ostatniej @ jest w ogóle niemiarodajny, bo ona była 28.05, a
                                      owulacja w 45 dc. Ja myślę, że termin powinien być na początku kwietnia, ale
                                      zobaczę co powie lekarz.

Ja też proszę o zdjęcia (Goko, dzięki za Twoje - masz fajnego syna smile.
                                      Postaram się też podesłać Wam jakieś swoje smile

Aquarius72

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka