mk968 07.03.13, 15:01 Z Racji święta drogie panie proszę przyjąć naserdeczniejsze życzenia powodzenia w życiu rodzinnym i zawodowym niech wasza praca będzie doceniana niech dominacja samców nad wami skończy się czego wam życzę z głębi serca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: 8 marca 07.03.13, 16:07 8 marca jestem nie mniej, ani nie więcej kobietą niż w pozostałe dni. 8 marca nie mniej, ani nie więcej miło mi, jeśli panowie ten fakt zauważają. Ale... za ewentualne życzenia ( za to, że jestem kobietą? ), kwiatki, czekoladki, itp. bardzo panom dziękuję. Odpowiedz Link
mk968 Re: 8 marca 07.03.13, 16:15 to prawda szanujmy swoje i wszystkie kobiety codziennie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: 8 marca 07.03.13, 16:42 Wszystkim Paniom z okazji Ich Święta najlepsze życzenia zdrowia, miłości oraz wszelkiej pomyślności w życiu zawodowym i osobistym. Wszystkiego Wam dobrego kochane miłe i niezastąpione Panie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8 marca 07.03.13, 17:22 buzka, gozdzik, flacha.... Tak to mi sie niestety tylko kojarzy.... Odpowiedz Link