Dodaj do ulubionych

beta < 1 dół :(((

20.08.05, 11:36
Witam wszytskie starające się, do których dołączam, ale strasznie mi smutno,
węc nie jest to wesołe powitanie..40 dc, okresu brak, beta <1...normalnie
wszystko by mi wskazywało na ciąże, juz powoli się cieszyłam a tu takie
rozczarowanie. dziś dzień brania luteiny na wywołanie okresu, którego także
brak..nie wiem juz ile mam na niego czekać (tabl. 3 x1), kiedy teraz będę
miała owulację, kiedy mam zacząc się starać..nie wiem co mogę jeszcze zrobić.
Napiszcie coś te co miały podobnie jak ja sad
Obserwuj wątek
    • kasik1982r Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 11:50
      Nie martw się na zapas, jeszcze będziesz miała dziecko. Może byłaś gdzieś na
      wakacjach i zmiana klimatyczna spowodowała, że cykl Ci się wydłużył? Ja cieszę
      się tym co mam, a po jednym poronieniu nie jest to łatwesadTo mój drugi cykl
      starań, ale nie robię nic na siłę. Jeżeli się długo nie uda to mam za rok w
      perspektywie cudowne wakacje. Wszystko przed nami, nie można się tak załamywać.
      Pamiętaj, że to blokuje psychicznie.
    • cota Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 11:57
      czytam jeszcze dodatkowo o obserwacji szyjkni macicy - u mnie gin powiedziała,
      iż macica jest miękka, natomiast nic o położeniu. Jak Wam idzie obserwacja
      szyjki? za pomocą lusterka? i czy prosta jest obserwacja? to jeśli jest miękka
      to w jakiej fazie teraz mogę być - 40 dc?
    • monikajacka Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 12:41
      cze cota!!!ja miałam podobnie @ przyszła w 40dc,36 i 37dc 2 małe plamki brazowe
      i wyjscie na wesele kolegi bez zabezpieczen w stresie.@ przyszła bez leków i
      jest taka sama jak zawsze ale wizyta u gin. odwołana.teraz jade nad morze i mam
      w planie swietna zabawe.dodam ,ze zrobiłam 2 testy(negat)i bete (0).Czy Twój
      gin. sama dał Ci leki ,czy proponował jakieś badania i czy tak miałas wczesniej
      (ja nie zawsze jak w zegarku)? wink
      • cota Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 12:53
        cześc! zawsze miałam jak w zegarku - 28 dc.i kropka! Owszem byłam wna
        wakacjach, ale we Francji, nie jest to drastyczna zmiana klimatu! Bywałam
        dalej. Poza tym się nie odchudzałam, nie miałam stresów itd. Ja teraz dopiero
        zobaczyłam, że ten mój test to nie beta, a samo hcg, mimo iż wyraźnie prosiłam
        o bete uncertain Gin na razie był nastawiony iż jest to ciąża - no bo kłucia, macica
        miękka (nadal nie wiem co to oznacza?) i tak długi odskok, ale zadzwoniłam
        powiedziałam wynik, kazała brać luteinę i przyjść we wtorek. Ja robiłam
        wcześniej prolaktynę i była 20,48. Norma na tym badaniu to 3,9 - 29,5. brałam
        castagnus - może to po tym?? @ nie widać, nie słychać..co to się dzieje to
        normalnie nie mam pojęcia uncertain
        • monikajacka Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 13:37
          a może to jednak to? ja trzymam kciuki,bo skoro gin Cię badał to pewnie sie zna
          lepiej niż my
      • monikajacka Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 13:40
        cota ja zle napisałam własnie zawsze miałam @ super regularnie
        • cota Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 14:09
          a co z hcg???? a jak u Ciebie?? czy zawsze hcg <1 (a beta nie oznaczona)
          oznacza brak?
          • monikajacka Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 14:58
            w ciąży oznacza się bHcg,w 3tyg.od ostatniej@ jest 5-50,w 4 4-426 ,w 3-4 tyg.
            ciąży powinno być 9-130mIU/ml.U mnie beta była zero w 34 dc ale moja gin.
            zroboła mi malutką nadzieję,ze we wczesnej ciązy tak może byc.Z tego
            wszystkiego najmniej przyjemne jest to,ze mój M też powoli tracił nerwy bo
            mieliśmy wyjechać do Rumunii ale tak długo się wahaliśmy,ze po wycieczce .Jutro
            jadę nad morze.Czy twój M(jak nie masz to przepraszam,ze tak sobie pozwoliłam
            tytułować)też mocno chciałby zostać tatusiem???
            • cota Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 15:23
              chciałby i to bardzo. I ciężko było mi powiedzięc mu, że ciązy nie ma. Naprawde
              przykro -mi także. Ja mam oznaczenie samego hcg ? czyli nie wiesz czy jestes w
              ciąży? niepewnośc jest najgorsza smile
            • monikajacka Re: beta < 1 dół :((( 20.08.05, 15:31
              ja mam dziś 6dc po tym 40dniowym i obiecałam sobie żadnych pism o
              dzieciach,opowiesci o zaciążonych nagle znajomych i znajomych znajomych,moich
              koleżanek,z którymi nie można rozmawiac odzieciach bo niby kto sie na nie
              decyduje mając 27 lat.Jedynie daję sobie odpust boży na forum bo tu sie
              relaksuję i stres odpływa.Z tą samą betą to nie wiem trzeba zapytać na forum o
              ciąży albo w oczekiwaniu albo oddzielnie tu ,bo mamy wiele mądrych przyszłych
              mam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka