mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 24.11.05, 13:52 Agulak a tak wogóle to co u Ciebie? Jakieś staranka może?. Dzis rozmawiałam ze swoim M i wbijałam mu do główki,że teraz jest odpowiednia i najlepsza chwila na drugie maleństwo,mam nadzieje,że poskutkowało.Widziałam,że cos tam się ruszyło w tej prawie łysej łepetynce.Tak na prawde to szkoda mi tracić czasu na takie przekomażanie się.Jeszcze dwa lata planuje siedzieć z Martą w domu więc jest czas na kolejne maleństwo.No tak mi sie wydaje.Aj no zobaczymy w grudniu narazie czekam na @ .Pozdrawiam Cie i ściskam mocno Justyna i Martusia Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 24.11.05, 15:43 Mamo-Marty jezeli chodzi ost.przerywany, to tak tez mozna zaliczyc ,,wpadke''. Pamietasz moja biochem,iczna w pazdzierniku? to byl skutek takiego przytualanka, bo moj twierdzil, ze to malopodobne, aby wpasc. Gumek nie chce stosowac, a ja tabletek brac nie bede...i tak wlasnie o to w tym mcu znowu trafilismy na dni plodne. Moj M zostal poinformowany po fakcie, ze jakby co to wszystko jest mozliwe (okaze sie w grudniu), ale na nic sie nie nastawiam. Poza tym coraz ciezej mi na uczelni. Strasznie duzo materialu, czytania i do tego pisanie pracy- jescze nie zaczelam, zbieram dopiero baze... wiec ciaz by byla w sumie nie wskazana, ale ja twarda jestem i nie dam sie!!! pozdrawiam mocno mysle, ze odezwe sie dopiero w poniedzialek bo wieczorem jade do Wrocka na uczelnie agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 25.11.05, 22:10 Witaj Agulka no wiem,ze bedziesz dopiero we wtorek ale muszę sie pochwalić,ze @ przyszła.No cóż teraz nie wiem co dalej.Chyba sobie odpuszcze i poczekam na wpadke-cud.Do pogadaniapapa Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.11.05, 20:55 Mamo-Marty korzystam z okazji, bo braciszek wyszdl i siedze na jego kompie we Wrocku.... cuda-wpadki sie zdarzaja...wiec spokojnie. Ja zaczynam sie martwic( a moze cieszyc?), bo zaczyna sie dziac cos dziwnego. Od 11 dc pojawil sie sluz...fajnie, gdyby nie to, ze caly czas jest. Na poczatku byl obfity, potem prawie zanikal, a dzis zauwazylam znow taki mleczny( ostatnio tak mialam przy biochemicznej)....no i sie zastanawiam, bo wczoraj na uczelni bylo mi niedobrze, znowu piersi mnie bola i chyba wariuje....WARIACTWO pozatym, nie wiem czy zauwazylas, ale od dluzszego czasu tylko my tu zagladamy, i w sumie zrobilysmy sobie priva,hihi pozdrawiam mocno i zycze milego weekendu. agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 28.11.05, 09:20 No to trzymam kciuki,obyś dalej miała złe samopoczucie.Tak zauważyłam,ze tylko my tu jesteśmy,może nas nie pogonią.U mnie 4 dc dopiero i z niecierpliwoscią czekam na koniec @.Takze do usłyszenia Pozdrawaim Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 29.11.05, 20:12 zle samopoczucie caly czas, do tego bol piersi niesamowity i ogolnie zle samopoczucie...a moze to ta zmiana pogody? wlasnie skonczylam sprawdzac klasówki,a teraz musze zaprojektowac lekcje i konspekt na przdmiot studencki zwany metodyka nauczania j.obcego....slabo mi sie juz robi na sama mysl...poza tym powinnam napisac wstep pracy licencjackiej, ale ja nawet nie wiem co ma pisac, wiec jak moge napisac wstep??? mam nadzieje, ze u Ciebie Mamo-Marty wszsytko o.k. pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 30.11.05, 08:30 Witaj Agulko no a kiedy masz termin @?Mam nadzieję,że chociaż Ty bedziesz w ciąży bo mój mężulek wczoraj ostatecznie powiedział,że z dzidzi nici.Wydaje mi się,że jest bardzo przemęczony.No cóż może powinnam dać sobie z tym spokój,mamy już przecudną córcie a o rodzeństwie pomyślimy za kilka lat ale prawde mówiąc zdołował mnie tym okropnie. Mam nadzieję,że Twoje samopoczucie wskazuje na ciążę a co do pisania pracy to na jaki temat piszesz?i to pewnie po niemiecku tak? Szkoda,że nie mieszkamy bliżej siebie Pozdrawiam cieplutko Justyna i Martusia Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 30.11.05, 18:43 szkoda, ze nie mieszkamy blizej...szkoda, szkoda..... moj temat pracy: Die Rolle der Grammatik in direkten und indirekten Methoden. czyli Rola gramatyki w metodach posrednich i bezposrednich, to bedzie praca teoretyczna chyba, do badawczej nic tu nie pasuje...no i oczywiscie po niemiecku. wlasnie przed chwila spedzilam 3 godz. nad wstepem...rany boskie, co za koszmar... za chwile lece na usg do ginka, bo dzwonilam sie umowic na jutro ale kazal przyjsc dzis...jakby co to dam znac...nie wiem kiedy @ powinna przyjsc, bo ostatni cykl trwal 38 dni, jezeli dalej bym pozostala przy cyklach 26 dniowych to ok.6.12 powinna byc... ale juz nic nie wiem pozdrawiam agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 30.11.05, 19:24 To świetnie czekam na wieści ja bede jutro Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 01.12.05, 07:44 i jak usg agulka? mam nadzieje,ze wszystko ok.Ja wczoraj powiedziałam swemu M,że poszukam żlobka dla Marty i pójde do pracy chocby na pół etetu bo ja zaraz zwariuje w tym domu.A praca na pół eteatu jest ok ja trochę miedzy ludżmi bede i mała z dziećmi na 4 godz pobedzie ,to on stwierdził,że jednak czas na drugie dziecko.Uśmiałam sie nieżle.Zobaczymy jak bedzie. A co do Twojwj pracy,rety ja bym sie zarąbała pisząc ja w obcym języku a zwłasza po niemiecku.Mi angielski bardziej przypadł do gustu.Chociaz w liceum miałam nawet rosyjski.No także wstep masz juz za sobą to świetnie,reszta pójdzie z górki.I koniecznie daj znac jak usg.Pozdrawiam Justyna i Martusia Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 02.12.05, 13:28 MANO_MARTY bardzo przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale po powrocie z usg nie wlaczalam juz kompa, a wczoraj spedzilam caly dzien w pracy (RADA PEDAGOGICZNA), po powrocie poprostu padlam jak pies, bo jestem podziebiona ( grypka-wlasnie leze w lozeczku). Usg nic nie pokazalo szczegolnego, przydatki o.k., torbieli nie ma i cyst tez. Pray jajnik troszke powiekszony, ale to podobno ma zwiazek z moim przeziebionkiem. Czyli chyba w ciazy nie jestem, a nawet gdybym nbyla to nie sprawdzam, bo znowu mam tempereature i nie chce sie rozczarowac,,ze bbiochemiczna....czekam na @ pozdrawiam mocno agulka widze, ze twoj maz jest tak samo zdecydowany jak moj...och te chlopy!! Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 03.12.05, 18:00 Hej Agulko ja własnie wróciłam z zajęć i korzystam z nieobecności męża.Oj mnie też jakies choróbsko chyba łapie:/.Dziś mielismy okropny dzień,odpadła nam klapa od bagażnika w samochodzie tzn zawias sie urwał!.Ale mój mężulek juz siedzi w garazu rodziców i naprawia nasze cacko.A ja właśnie zabieram sie za sprzątanie bo będziemy mieli gości,brat męża z żona na noc do nas zawitają.M zakupił dziś skrzynke piwa!!! ale sie na niego wydarłam:[.U mnie którys dzień cyklu i zero przytulanka mąż zmęczony ale mam nadzieje,że dziś to nadrobimy.Nawet nie ze względu na dzidzie.Ja odezwe sie w poniedziałek Pozdrawiam i ściskam mocno Justyna i Martusia Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 04.12.05, 17:15 mma nadzieje, ze imprezka sie udala ...no i ze nadrobiliscie to co mieliscie nadrobic.... ja slecze nad ksiazkami ( czytam literature do pracy), ale jakos mi nie idzie- jestem chora, wiec moze dlatego, najchetniej przespalabym caly dzien... jutro ide do pracy, ale popoludniu skocze do lekarza chyab po zwolnionko...nie dam rady pracowac w takim stanie... czekam we wtorek na @...ciekawe??? pozdrawiam agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 05.12.05, 09:55 imprezka prawie udana i niestety niczego nie nadrobilismy ale trudno.Trzymam kciuki,żeby @ nie przyszła.Ja też ostro biore sie za nauke,mam dwa koła za dwa tyg i chciałabym je pozaliczać.A dzis mam kupe prania i chyba zaczne sprzątac na Święta.Oj i musze swego M troge pomaltretować bo coś ona słabiutko ostatnio.Pozdrawiam i czekam na wieści Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 05.12.05, 19:08 na razie @ brak...dzisiaj bylo mi niedobrze, ale mysle ze to za sprawa chorobska- chyba zatoki mi zainfekowalo, bo glowa mnie boli i kreci sie strasznie....jutro ide do lekarza, juz w pracy powiedzialam, ze musze sie wyleczyc, bo jak teraz pochodze taka chora, to w nastepnym tyg.pojde na zwolnienie i nie bedzie mnie az do Swiat....mezulek nic nie podejrzewa, ja tez nic mu nie mowie o swoim samopoczuciu, bo i po co? pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 06.12.05, 08:04 To leć do lekarza i szybko wracaj do zdrowia.Ja to juz chyba przestane się łudzic,że mój mąż zdecyduje sie na dziecko,męczy mnie juz to i z każdym dniem jestem rozczarowana.Wiesz dwa lata temu właśnie w grudniu zasziśmy w ciążę z Martusia i taki mam sentyment i wogóle tak dziwnie się z tym wszystkim czuje.Rok temu nawet o tym nie myślałam(bo nie miała czasu z 3miesiecznym dzieckiem) a teraz... Wczoraj powiedział,że pomysli o tym na Gwiazdke,tak jak z Martą ale ja tewdy bede miała @.A czort z tym juz mam dość przekonywania jego,chyba wezmę go innym sposobem gdzyz to ja zawsze mam go pod kontrola. Czekam na wieści od lekarza,teraz bedziesz w domu to zajżyj tu. Pozdrawiam Justyna i Martusia Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 06.12.05, 18:16 no...i jestem na zwolnioku..do piatku na razie. Zatoki, niestety. Antybiotyku na razie nie biore, bo boje sie, ze moge w razie czego zaszkodzic...jak przyjdzie @ to zaczne brac. moj mezulek pojechal do pracy, aja wlasnie siadam do tlumaczen.... pozdrawiammocno agulka p.s. nie pytaj sie M. o zdanie....postaw go pzred faktem dokonanym... Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 07.12.05, 08:30 No to faktycznie z zatokami to problem,ale odpoczywaj.No a @ kiedy ma być?juz chyba na dniach? Ja również biore sie do nauki,egzaminy niedługo a przy Marcie nauka to niezłe wyzwanie. Ach mój M... jakoś przestaje mnie to wszystko bawić,no cóż nic na siłe...Dzis musze leciec do mieszkania rodziców i dopilnować żeby okna obrobili,bo wstawiali w sobote plastiki i trzeba dokończyć.A takie z nich lenie,mieli być w poniedziałek a ddzis środa i ich nie ma. Agulka także odpoczywaj ja zajże jeszcze tutaj także do pogadania)) Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 07.12.05, 19:48 odpoczywam...az nadto. Dzisi moje oczka otworzyly sie o godz.11ej- bylam w szoku- juz dawno tak dlugo nie spalam...caly czas slecze nad ksiazkami, wiec moze zmeczenie dalo o sobie znac...@ powinna byc wczoraj, ale jej nie ma...ale czuje, ze przyjdzie, bo brzuch mnie pobolewa i glowa... jezeli chodzi o Martunie i nauke przy niej- moge sie tylko domyslac, ze jest ciezko. Ale na pocieszenie powiem ci, ze moj piesek(Apollo)tez mi daje popalic- gdy za dlugo cos czytam, centralnie podchodzi i zamyka mi nosem ksiazke- macha ogonem- co znaczy, ze konie nauli czas zajac sie pieskiem...hihi pozdrawiam agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 08.12.05, 08:10 haha tez miałam u rodziców psa który tak robił.Zawsze w centrum uwagi chciał być.No cóż trzeba se jakos radzić z małą,daje jej zeszyt kredki i tak siedzimy ona przy swoim zeszycie ja przy swoim. No do 11 pospac to cud-miód.Odespałas zaległosci i teraz spowrotem do książek.U mnie po sierpniowym poronieniu tak wszystko sie rozregulowało i @ jest kiedy jej sie chce,zazwyczaj dzień badż dwa róznicy jest,czasem wcześniej czasem póżniej.A dzis chyba skoczę do koleżanki,wpadnie do niej też znajoma z córką w Marty wieku to by sobie razem poszalały.Ale tego jeszcze nie wiem po za oknem cos pada,no zobacze. Agulko miłej nauki i do pogadania Pozdrawiam Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 08.12.05, 16:26 przyszla @ .....no to z prezentu gwiazdkowego nici....buuuuuuuu. Ni i daje za wygrana. Trzeba poczekac do wakacji, a teraz zajac sie nauka i pisaniem pracy... mysle, ze czas najwyzszy zamknac ten watek, bo juz po listopadzie....grudniowych niespodzianek nie bedzie. Martusiu, masz moze nr gg? moze w ten sposob bysmy utrzymywaly kontakt? moj w razie czego to 5006975 ) pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 08.12.05, 19:13 Jasne ,że mam gg 6308268 juz se zapisałam Ciebie.Acha to jest nasz wspólny numer ale pisz kiedy chcesz mąż przekaże.Ja jestem w dzień on póżnym wieczorem i w weekendy.a Martusia to moja córeczka ja jestem Justyna Pozdrawiam i do pogadania Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 11.12.05, 17:50 Justynko przepraszam, ze dopiero teraz sie odzywam, ale od piatku jestem we Wrocku i dopiero dzis dopadlam kompa brata- oczywiscie sobie zapisuje nr gg, ale w tym tyg. moge tylko tu pogadac, chyba, ze moj brat zainstaluje mi moje gg. To wtedy sie odezwe...u mnie nadal ciezka praca i ten tydzien zapowiada sie koszmarnie ( dlatego wzielam zwolnionko i zostaje we Wrocku-dalej sie zle czuje). acha, nie chwalilam sie - moj promotorzmienil mi po raz trzeci temat pracy lic.-zalamka- ajuz mialam plan i materialy zebrane-zaczynam wszystko od nowa-zgon!!! pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 09:29 Hej o rety z tymi promotorami To zagoń brata do zamontowania gg.Ja wczoraj ubrałam choinke i mam na niej tylko lampki i drewniane felki bo bombki to by poszły raz dwa.Ja odezwe sie póżniej Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 11:46 Mój M właśnie pojechał do pracy,Marta śpi a ja okna skończyłam myć.Ja też mam sporo nauki w tym tygodniu,ale pracy jeszcze pisać nie muszę.Dziwne,że tak sobie można zmieniac temat kilka razy,ja bym chyba sie z tym promotorem wymieniła ostre zdania bo skoro masz juz materiał,plan..to co ona se myśli.Ach..mnie to pewnie też nie ominie.No mam nadzieje,że po tym tygodniu bedziesz pełna sił,zdrowa i gotowa do pracy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 11:56 hm...mycie okien i choinka...kurcze u mnie to bedzie na ostatnia chwile zapewne...domek zobacze za tydzien, a w ciagu tego czasu moj M. i moj piesiu napewno zrobia okropny balagan...bede sprzatac za tydzien..wracam do nauki, bo ksiazczki czekaja... pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 12:24 Oj to sie stęknisz za mężem ale to i może dobrze;O) Ja chyba za nauke wezme sie po 21 jak mała zaśnie bo teraz nawet nie mam jak.No cóż ucz sie ucz Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 14.12.05, 07:44 Hej Agulka i jak sie czujesz? Ty pewnie w ksiązkach siedzisz a ja mam wyzuty sumienia,że do nich jeszcze w tym tyg nie zajzałam.Ach myslałam,ze nauka przy małej będzie mi sprawniej szła a tu guzik.Chyba musze troche póżniej kłaść sie spać bo inaczej niczego sie nie nauczę.Wczoraj byłam u koleżanki,na takim małym babskim spotkaniu,było super.Dawni nigdzie bez męża nie wychodziłam.Co prawda mała była ze mna ale bawiła sie fajnie i grzeczniutka była.No cóż Agulka miłego dnia życzę i zdrówka dużo** Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 14.12.05, 10:54 Justynko, ja caly czas w ksiazkach siedze, co prawda wczoraj wieczorem bylam u mojej 7-letniej chrzesnicy ( zalegly Mikolaj), wiec tez wieczor mialam udany... ale zaraz siadam do czytania.... milego dzionka zycze pozdrawiam agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 16.12.05, 07:07 Hej agulka co tam słychac? jak nauka i jak zdrowie? Jz dziś na 16 maszeruje na uczelnie i wcale nie mam na to ochoty.U mnie nauka przy Marcie niestety nie wypaliła,jedynie kiedy śpi w dzien mam dwie godz ale co to było???Siedzie po nocach i robie zadania z matmy,kurcze oby sie opłaciło.Ja z tego jestem naprawde cienka no ale może bedzie dobrze.W niedziele wracaja moi rodzice z Belgii,ale sie cieszę)).A no i faktycznie odpuściliscie sobie starania? bo my tak.Coprawda niczego nie uzywamy ale tez już na tym punkcie schizy nie mamy.Co ma byc to będzie.A swoja droga to właśnie wymysliłam wczoraj żeby zmienić gina,nie wiem czemu mi to przyszło do głowy,oczywiście państwowego bo na prywatny gabinet szkoda mi kasy.A wypadało by mi pójść bo brzuch mnie coraz mocniej pobolewa w środku cyklu i nie wiem dlaczego,nigdy tak nie było.To juz chyba 2 cykl z takimi bólami.No może po Świętach sie wybiorę.Ale się rozpisałam;P.O wiesz i muszę sie pochwalić,ze moja córcia przespała ostatnie dwie czy trzy nocki bez pobudek i wymacałam u niej trzy nowe ząbki ale fajnie.Dobra Agulka trzymaj sie i ściskam Cie mocno** ja odezwe sie po weekendzie .papa Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 20.12.05, 09:13 Witaj Agulka wątek była he daleko.... Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 21.12.05, 21:48 Justynko przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo.....ale nie moglam odnalesc forum dla straajcych sie ( przed chwila to zrobilam - i jestem szczesliwa!! ) Weekend ciezki w szkole, teraz napieram na szmacie, i wydaje mi sie, ze do soboty sie wyrobie....rodzice przyjezdzaja... apropos staran...oszlalam- namowilam meza na ,,powazne'' stranka i sie zgodzil 9 jestem w szokju)- wiec od niedzieli dzialamy na calego... moze cos z tego bedzie...hihihi pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 22.12.05, 07:23 Hej to super wiadomość))Powodzenia!!! Ja pisałam Ci na gg ale w dzień bo wieczorami niestety mnie nie ma,łapie każdą chwile wolna z mężem ponieważ przed Świetami jest zawalony pracą i mamy bardzo mało czasu dla siebie.Wczoraj nawet małej nie widział,bo jak wrócił to Marta spała.Także czekam na owoccne wiadomości i oby było wszystko dobrze.My sobie odpusciliśmy co ma byc to bedzie,czekamy na tzw."wpadke" ;p..A poza tym w styczniu mam same egzaminy i nie mam do niczego innego głowy. Pozdrawiam i ściskam mocno** Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 23.12.05, 17:46 no tak - mijamy sie.... ja w dzien , a zwlaszcza rano nie mam kompletnie czasu ( praca, a teraz rodzinka), wiec jedynie wieczorkiem odpalam kompa, glownie wtedy jak maz jest w pracy.... chociaz w przyszlym tyg. mam wolne, wiec moze na siebie wpadniemy... Wesolych , rodzinnych i szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 23.12.05, 18:54 no tak-dokładnie mijamy sie Tobie również wesołych,spokojnych Świąt oraz owocnego stycznia)) Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 25.12.05, 07:58 Witaj Agnieszko Gapa ze mnie i nie pamiętam czy złozyłam Ci życzenia.WESOŁYCH SPOKOJNYCH OWOCNYCH śWIĄT Wam życzę** A ja tu na chwile,żeby powiedzieć ci że wczoraj dostałam najcudniejszy prezent o jakim nawet nie śniłam POZYTYWNY TEST CIĄŻOWY).Boje sie panicznie po tych dwóch poronieniach,nie wiem jak i kiedy skończy się ta ciąża ale na razie się cieszę.A przecież odpuściliśmy sobie i nawet nie wiem co mi strzeliło,żeby wogóle kupić ten test.Ja w szoku jestem mąż też ale w pozytywnym oby tak było do września.Sciskam Cie mocno i** Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.12.05, 13:40 Justysio!!!! Gratulacje!!!!! raz jeszcze mocno, mocno, mocno....gratuluje i strasznie sie ciesze! hihihihi...no wlasnie, bo tak to jest jak czlowiek nie mysli i sobie odpuszcza...ja lapie fluidki....bede testowac w ostatni dzien roku, bo chce wiedziec, czy moge sobie pozwolic na sylewstrowe szalenstwo...chociaz od piatku zaczyna sie dziac to samo, co wtedy przy biochemicznej...w piatek zaslablam....w wigilie zaczelam plamic (a to mi sie nie zadarza), od wczoraj piersi bola strasznie, wiec czekam ....z wielka nadzieja... pozdrawiam mocno i sciskam... agulka p.s. nie boj sie bedzie dobrze, tak trzeba myslec.... Odpowiedz Link
mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.12.05, 13:50 Agniesiu trzymam mocno kciuki za Ciebie )).Oficjalnie sie ogłoszę z ciążą dopiero po wizycie u gina, nikt nic nie wie i niech tak zostanie jak najdłużej.Do pogadania w tygodniu** Odpowiedz Link
agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.12.05, 14:02 trzymam mocno kciuki....i tez zamierzam ( w razie czego) zrobic rodzince prezent - dziadkom na dzien babci i dziadka- mezowi na moje imieniny!!! hihihi pozdrowionka agulka Odpowiedz Link
mama-marty1 Agniesiu:) 01.01.06, 17:06 nie wiem czy tu zajżysz ale życzę Ci jeszcze raz owocnego stycznia Ściska Cie mocno i mam nadzieję,że impreza Noworoczna udana)) Odpowiedz Link
agulka25 Re: Agniesiu:) 01.01.06, 18:36 oj, udana, udana, głowa mnie boli do tej pory i nogi od tanca tez.... sciskam mocno agulka Odpowiedz Link