Dodaj do ulubionych

LISTOPAD tez piekny miesiac...

• mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 24.11.05, 13:52
      Agulak a tak wogóle to co u Ciebie? Jakieś staranka możesmile?. Dzis rozmawiałam
      ze swoim M i wbijałam mu do główki,że teraz jest odpowiednia i najlepsza chwila
      na drugie maleństwo,mam nadzieje,że poskutkowało.Widziałam,że cos tam się
      ruszyłowink w tej prawie łysej łepetynce.Tak na prawde to szkoda mi tracić czasu
      na takie przekomażanie się.Jeszcze dwa lata planuje siedzieć z Martą w domu
      więc jest czas na kolejne maleństwo.No tak mi sie wydaje.Aj no zobaczymy w
      grudniu narazie czekam na @ smile.Pozdrawiam Cie i ściskam mocno Justyna i
      Martusiasmile
      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 24.11.05, 15:43
        Mamo-Marty

jezeli chodzi ost.przerywany, to tak tez mozna zaliczyc ,,wpadke''. Pamietasz
        moja biochem,iczna w pazdzierniku? to byl skutek takiego przytualanka, bo moj
        twierdzil, ze to malopodobne, aby wpasc. Gumek nie chce stosowac, a ja tabletek
        brac nie bede...i tak wlasnie o to w tym mcu znowu trafilismy na dni plodne. Moj M
        zostal poinformowany po fakcie, ze jakby co to wszystko jest mozliwe (okaze sie
        w grudniu), ale na nic sie nie nastawiam. Poza tym coraz ciezej mi na uczelni.
        Strasznie duzo materialu, czytania i do tego pisanie pracy- jescze nie zaczelam,
        zbieram dopiero baze...

wiec ciaz by byla w sumie nie wskazana, ale ja twarda jestem i nie dam sie!!!

pozdrawiam mocno

mysle, ze odezwe sie dopiero w poniedzialek bo wieczorem jade do Wrocka na uczelnie

agulka
    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 25.11.05, 22:10
      Witaj Agulkasmile no wiem,ze bedziesz dopiero we wtorek ale muszę sie pochwalić,ze
      @ przyszławink.No cóż teraz nie wiem co dalej.Chyba sobie odpuszcze i poczekam na
      wpadke-cudsmile.Do pogadaniasmilepapa
      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.11.05, 20:55
        Mamo-Marty

korzystam z okazji, bo braciszek wyszdl i siedze na jego kompie we Wrocku....

cuda-wpadki sie zdarzaja...wiec spokojnie.
        Ja zaczynam sie martwic( a moze cieszyc?), bo zaczyna sie dziac cos dziwnego. Od
        11 dc pojawil sie sluz...fajnie, gdyby nie to, ze caly czas jest. Na poczatku
        byl obfity, potem prawie zanikal, a dzis zauwazylam znow taki mleczny( ostatnio
        tak mialam przy biochemicznej)....no i sie zastanawiam, bo wczoraj na uczelni
        bylo mi niedobrze, znowu piersi mnie bola i chyba wariuje....WARIACTWO

pozatym, nie wiem czy zauwazylas, ale od dluzszego czasu tylko my tu zagladamy,
        i w sumie zrobilysmy sobie priva,hihi

pozdrawiam mocno

i zycze milego weekendu.

agulka
        • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 28.11.05, 09:20
          No to trzymam kciuki,obyś dalej miała złe samopoczuciewink.Tak zauważyłam,ze
          tylko my tu jesteśmy,może nas nie pogoniąsmile.U mnie 4 dc dopiero i z
          niecierpliwoscią czekam na koniec @.Takze do usłyszeniasmile
          Pozdrawaimsmile
          • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 29.11.05, 20:12
            zle samopoczucie caly czas, do tego bol piersi niesamowity i ogolnie zle
            samopoczucie...a moze to ta zmiana pogody?

wlasnie skonczylam sprawdzac klasówki,a teraz musze zaprojektowac lekcje i
            konspekt na przdmiot studencki zwany metodyka nauczania j.obcego....slabo mi sie
            juz robi na sama mysl...poza tym powinnam napisac wstep pracy licencjackiej, ale
            ja nawet nie wiem co ma pisac, wiec jak moge napisac wstep???

mam nadzieje, ze u Ciebie Mamo-Marty wszsytko o.k.

pozdrawiam mocno

agulka
            • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 30.11.05, 08:30
              Witaj Agulko no a kiedy masz termin @?Mam nadzieję,że chociaż Ty bedziesz w
              ciąży bo mój mężulek wczoraj ostatecznie powiedział,że z dzidzi nicisad.Wydaje
              mi się,że jest bardzo przemęczony.No cóż może powinnam dać sobie z tym
              spokój,mamy już przecudną córcie a o rodzeństwie pomyślimy za kilka latsad ale
              prawde mówiąc zdołował mnie tym okropnie.
              Mam nadzieję,że Twoje samopoczucie wskazuje na ciążęsmile a co do pisania pracy to
              na jaki temat piszesz?i to pewnie po niemiecku tak?
              Szkoda,że nie mieszkamy bliżej siebiewink Pozdrawiam cieplutkosmile Justyna i
              Martusiasmile
              • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 30.11.05, 18:43
                szkoda, ze nie mieszkamy blizej...szkoda, szkoda.....

moj temat pracy: Die Rolle der Grammatik in direkten und indirekten Methoden.
                czyli Rola gramatyki w metodach posrednich i bezposrednich, to bedzie praca
                teoretyczna chyba, do badawczej nic tu nie pasuje...no i oczywiscie po
                niemiecku. wlasnie przed chwila spedzilam 3 godz. nad wstepem...rany boskie, co
                za koszmar...
                za chwile lece na usg do ginka, bo dzwonilam sie umowic na jutro ale kazal
                przyjsc dzis...jakby co to dam znac...nie wiem kiedy @ powinna przyjsc, bo
                ostatni cykl trwal 38 dni, jezeli dalej bym pozostala przy cyklach 26 dniowych
                to ok.6.12 powinna byc...
                ale juz nic nie wiem

pozdrawiam

agulka
                • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 30.11.05, 19:24
                  To świetnie czekam na wieścismile ja bede jutro
    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 01.12.05, 07:44
      i jak usg agulka? mam nadzieje,ze wszystko ok.Ja wczoraj powiedziałam swemu
      M,że poszukam żlobka dla Marty i pójde do pracy chocby na pół etetu bo ja zaraz
      zwariuje w tym domuwink.A praca na pół eteatu jest ok ja trochę miedzy ludżmi
      bede i mała z dziećmi na 4 godz pobedzie ,to on stwierdził,że jednak czas na
      drugie dziecko.Uśmiałam sie nieżle.Zobaczymy jak bedziesmile.
      A co do Twojwj pracy,rety ja bym sie zarąbała pisząc ja w obcym językuwink a
      zwłasza po niemieckusmile.Mi angielski bardziej przypadł do gustuwink.Chociaz w
      liceum miałam nawet rosyjskismile.No także wstep masz juz za sobą to
      świetnie,reszta pójdzie z górkiwink.I koniecznie daj znac jak usgsmile.Pozdrawiam
      Justyna i Martusiasmile
      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 02.12.05, 13:28
        MANO_MARTY

bardzo przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale po powrocie z usg nie wlaczalam
        juz kompa, a wczoraj spedzilam caly dzien w pracy (RADA PEDAGOGICZNA), po
        powrocie poprostu padlam jak pies, bo jestem podziebiona ( grypka-wlasnie leze w
        lozeczku).
        Usg nic nie pokazalo szczegolnego, przydatki o.k., torbieli nie ma i cyst tez.
        Pray jajnik troszke powiekszony, ale to podobno ma zwiazek z moim
        przeziebionkiem. Czyli chyba w ciazy nie jestem, a nawet gdybym nbyla to nie
        sprawdzam, bo znowu mam tempereature i nie chce sie rozczarowac,,ze
        bbiochemiczna....czekam na @

pozdrawiam mocno
        agulka

widze, ze twoj maz jest tak samo zdecydowany jak moj...och te chlopy!!
        • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 03.12.05, 18:00
          Hej Agulkosmile ja własnie wróciłam z zajęć i korzystam z nieobecności mężasmile.Oj
          mnie też jakies choróbsko chyba łapie:/.Dziś mielismy okropny dzień,odpadła nam
          klapa od bagażnika w samochodziesmile tzn zawias sie urwał!.Ale mój mężulek juz
          siedzi w garazu rodziców i naprawia nasze cackosmile.A ja właśnie zabieram sie za
          sprzątanie bo będziemy mieli gości,brat męża z żona na noc do nas zawitają.M
          zakupił dziś skrzynke piwa!!! ale sie na niego wydarłam:[.U mnie którys dzień
          cyklu i zero przytulankasad mąż zmęczony ale mam nadzieje,że dziś to
          nadrobimy.Nawet nie ze względu na dzidziewink.Ja odezwe sie w poniedziałek
          Pozdrawiam i ściskam mocno Justyna i Martusiasmile
          • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 04.12.05, 17:15
            mma nadzieje, ze imprezka sie udala ...no i ze nadrobiliscie to co mieliscie
            nadrobic....

ja slecze nad ksiazkami ( czytam literature do pracy), ale jakos mi nie idzie-
            jestem chora, wiec moze dlatego, najchetniej przespalabym caly dzien...

jutro ide do pracy, ale popoludniu skocze do lekarza chyab po zwolnionko...nie
            dam rady pracowac w takim stanie...

czekam we wtorek na @...ciekawe???

pozdrawiam

agulka
            • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 05.12.05, 09:55
              imprezka prawie udanawink i niestety niczego nie nadrobilismy ale trudno.Trzymam
              kciuki,żeby @ nie przyszłasmile.Ja też ostro biore sie za nauke,mam dwa koła za
              dwa tyg i chciałabym je pozaliczać.A dzis mam kupe prania i chyba zaczne
              sprzątac na Świętasmile.Oj i musze swego M troge pomaltretować bo coś ona
              słabiutko ostatniowink.Pozdrawiam i czekam na wieścismile
              • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 05.12.05, 19:08
                na razie @ brak...dzisiaj bylo mi niedobrze, ale mysle ze to za sprawa
                chorobska- chyba zatoki mi zainfekowalo, bo glowa mnie boli i kreci sie
                strasznie....jutro ide do lekarza, juz w pracy powiedzialam, ze musze sie
                wyleczyc, bo jak teraz pochodze taka chora, to w nastepnym tyg.pojde na
                zwolnienie i nie bedzie mnie az do Swiat....mezulek nic nie podejrzewa, ja tez
                nic mu nie mowie o swoim samopoczuciu, bo i po co?

pozdrawiam mocno

agulka
                • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 06.12.05, 08:04
                  To leć do lekarza i szybko wracaj do zdrowia.Ja to juz chyba przestane się
                  łudzic,że mój mąż zdecyduje sie na dziecko,męczy mnie juz to i z każdym dniem
                  jestem rozczarowana.Wiesz dwa lata temu właśnie w grudniu zasziśmy w ciążę z
                  Martusia i taki mam sentyment i wogóle tak dziwnie się z tym wszystkim
                  czuje.Rok temu nawet o tym nie myślałam(bo nie miała czasu z 3miesiecznym
                  dzieckiem) a teraz... Wczoraj powiedział,że pomysli o tym na Gwiazdke,tak jak z
                  Martą ale ja tewdy bede miała @.A czort z tym juz mam dość przekonywania
                  jego,chyba wezmę go innym sposobem gdzyz to ja zawsze mam go pod kontrolawink.
                  Czekam na wieści od lekarza,teraz bedziesz w domu to zajżyj tuwink.
                  Pozdrawiam Justyna i Martusiasmile
                  • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 06.12.05, 18:16
                    no...i jestem na zwolnioku..do piatku na razie. Zatoki, niestety. Antybiotyku na
                    razie nie biore, bo boje sie, ze moge w razie czego zaszkodzic...jak przyjdzie @
                    to zaczne brac.

moj mezulek pojechal do pracy, aja wlasnie siadam do tlumaczen....

pozdrawiammocno

agulka

p.s. nie pytaj sie M. o zdanie....postaw go pzred faktem dokonanym...
                    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 07.12.05, 08:30
                      No to faktycznie z zatokami to problem,ale odpoczywajsmile.No a @ kiedy ma być?juz
                      chyba na dniach?
                      Ja również biore sie do nauki,egzaminy niedługo a przy Marcie nauka to niezłe
                      wyzwaniesmile.
                      Ach mój M... jakoś przestaje mnie to wszystko bawić,no cóż nic na siłe...Dzis
                      musze leciec do mieszkania rodziców i dopilnować żeby okna obrobili,bo
                      wstawiali w sobote plastiki i trzeba dokończyć.A takie z nich lenie,mieli być w
                      poniedziałek a ddzis środa i ich nie ma.
                      Agulka także odpoczywaj ja zajże jeszcze tutaj także do pogadaniasmile))
                      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 07.12.05, 19:48
                        odpoczywam...az nadto. Dzisi moje oczka otworzyly sie o godz.11ej- bylam w
                        szoku- juz dawno tak dlugo nie spalam...caly czas slecze nad ksiazkami, wiec
                        moze zmeczenie dalo o sobie znac...@ powinna byc wczoraj, ale jej nie ma...ale
                        czuje, ze przyjdzie, bo brzuch mnie pobolewa i glowa...

jezeli chodzi o Martunie i nauke przy niej- moge sie tylko domyslac, ze jest
                        ciezko. Ale na pocieszenie powiem ci, ze moj piesek(Apollo)tez mi daje popalic-
                        gdy za dlugo cos czytam, centralnie podchodzi i zamyka mi nosem ksiazke- macha
                        ogonem- co znaczy, ze konie nauli czas zajac sie pieskiem...hihi

pozdrawiam
                        agulka
                        • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 08.12.05, 08:10
                          haha tez miałam u rodziców psa który tak robiłsmile.Zawsze w centrum uwagi chciał
                          być.No cóż trzeba se jakos radzić z małą,daje jej zeszyt kredki i tak siedzimy
                          ona przy swoim zeszycie ja przy swoimsmile.
                          No do 11 pospac to cud-miódwink.Odespałas zaległosci i teraz spowrotem do
                          książeksmile.U mnie po sierpniowym poronieniu tak wszystko sie rozregulowało i @
                          jest kiedy jej sie chce,zazwyczaj dzień badż dwa róznicy jest,czasem wcześniej
                          czasem póżniej.A dzis chyba skoczę do koleżanki,wpadnie do niej też znajoma z
                          córką w Marty wieku to by sobie razem poszalały.Ale tego jeszcze nie wiem po za
                          oknem cos pada,no zobacze.
                          Agulko miłej nauki i do pogadaniasmile Pozdrawiamsmile
                          • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 08.12.05, 16:26
                            przyszla @ .....no to z prezentu gwiazdkowego nici....buuuuuuuu. Ni i daje za
                            wygrana. Trzeba poczekac do wakacji, a teraz zajac sie nauka i pisaniem pracy...

mysle, ze czas najwyzszy zamknac ten watek, bo juz po listopadzie....grudniowych
                            niespodzianek nie bedzie. Martusiu, masz moze nr gg? moze w ten sposob bysmy
                            utrzymywaly kontakt? moj w razie czego to 5006975 smile)

pozdrawiam mocno

agulka
                            • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 08.12.05, 19:13
                              Jasne ,że mam ggsmile 6308268 juz se zapisałam Ciebiesmile.Acha to jest nasz wspólny
                              numer ale pisz kiedy chcesz mąż przekażesmile.Ja jestem w dzień on póżnym
                              wieczorem i w weekendy.a Martusia to moja córeczkasmile ja jestem Justynasmile
                              Pozdrawiam i do pogadania smile
                              • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 11.12.05, 17:50
                                Justynko

przepraszam, ze dopiero teraz sie odzywam, ale od piatku jestem we Wrocku i
                                dopiero dzis dopadlam kompa brata- oczywiscie sobie zapisuje nr gg, ale w tym
                                tyg. moge tylko tu pogadac, chyba, ze moj brat zainstaluje mi moje gg. To wtedy
                                sie odezwe...u mnie nadal ciezka praca i ten tydzien zapowiada sie koszmarnie (
                                dlatego wzielam zwolnionko i zostaje we Wrocku-dalej sie zle czuje). acha, nie
                                chwalilam sie - moj promotorzmienil mi po raz trzeci temat pracy lic.-zalamka-
                                ajuz mialam plan i materialy zebrane-zaczynam wszystko od nowa-zgon!!!

pozdrawiam mocno

agulka
                                • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 09:29
                                  Hejsmile o rety z tymi promotoramiuncertain To zagoń brata do zamontowania ggwink.Ja
                                  wczoraj ubrałam choinke i mam na niej tylko lampki i drewniane felki bo bombki
                                  to by poszły raz dwasmile.Ja odezwe sie póżniejsmile
                                  • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 11:46
                                    Mój M właśnie pojechał do pracy,Marta śpi a ja okna skończyłam myćsmile.Ja też mam
                                    sporo nauki w tym tygodniu,ale pracy jeszcze pisać nie muszęwink.Dziwne,że tak
                                    sobie można zmieniac temat kilka razy,ja bym chyba sie z tym promotorem
                                    wymieniła ostre zdaniawink bo skoro masz juz materiał,plan..to co ona se
                                    myśli.Ach..mnie to pewnie też nie ominie.No mam nadzieje,że po tym tygodniu
                                    bedziesz pełna sił,zdrowa i gotowa do pracysmile.Pozdrawiamsmile
                                    • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 11:56
                                      hm...mycie okien i choinka...kurcze u mnie to bedzie na ostatnia chwile
                                      zapewne...domek zobacze za tydzien, a w ciagu tego czasu moj M. i moj piesiu
                                      napewno zrobia okropny balagan...bede sprzatac za tydzien..wracam do nauki, bo
                                      ksiazczki czekaja...

pozdrawiam mocno
                                      agulka
                                      • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 12.12.05, 12:24
                                        Oj to sie stęknisz za mężem ale to i może dobrze;O) Ja chyba za nauke wezme sie
                                        po 21 jak mała zaśnie bo teraz nawet nie mam jak.No cóż ucz sie ucz smile
    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 14.12.05, 07:44
      Hej Agulka i jak sie czujesz? Ty pewnie w ksiązkach siedzisz a ja mam wyzuty
      sumienia,że do nich jeszcze w tym tyg nie zajzałamsad.Ach myslałam,ze nauka przy
      małej będzie mi sprawniej szła a tu guzik.Chyba musze troche póżniej kłaść sie
      spać bo inaczej niczego sie nie nauczę.Wczoraj byłam u koleżanki,na takim małym
      babskim spotkaniu,było supersmile.Dawni nigdzie bez męża nie wychodziłam.Co prawda
      mała była ze mna ale bawiła sie fajnie i grzeczniutka byłasmile.No cóż Agulka
      miłego dnia życzę i zdrówka dużokiss**
      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 14.12.05, 10:54
        Justynko,

ja caly czas w ksiazkach siedze, co prawda wczoraj wieczorem bylam u mojej
        7-letniej chrzesnicy ( zalegly Mikolaj), wiec tez wieczor mialam udany...
        ale zaraz siadam do czytania....

milego dzionka zycze

pozdrawiam

agulka
    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 16.12.05, 07:07
      Hej agulka co tam słychac? jak nauka i jak zdrowie? Jz dziś na 16 maszeruje na
      uczelnie i wcale nie mam na to ochotywink.U mnie nauka przy Marcie niestety nie
      wypaliłasad,jedynie kiedy śpi w dzien mam dwie godz ale co to było???Siedzie po
      nocach i robie zadania z matmy,kurcze oby sie opłaciło.Ja z tego jestem
      naprawde cienka no ale może bedzie dobrzesmile.W niedziele wracaja moi rodzice z
      Belgii,ale sie cieszęsmile)).A no i faktycznie odpuściliscie sobie starania? bo my
      tak.Coprawda niczego nie uzywamy ale tez już na tym punkcie schizy nie
      mamywink.Co ma byc to będzie.A swoja droga to właśnie wymysliłam wczoraj żeby
      zmienić gina,nie wiem czemu mi to przyszło do głowy,oczywiście państwowego bo
      na prywatny gabinet szkoda mi kasysmile.A wypadało by mi pójść bo brzuch mnie
      coraz mocniej pobolewa w środku cyklu i nie wiem dlaczego,nigdy tak nie było.To
      juz chyba 2 cykl z takimi bólami.No może po Świętach sie wybioręsmile.Ale się
      rozpisałam;P.O wiesz i muszę sie pochwalić,ze moja córcia przespała ostatnie
      dwie czy trzy nocki bez pobudek i wymacałam u niej trzy nowe ząbkismile ale
      fajnie.Dobra Agulka trzymaj sie i ściskam Cie mocnokiss** ja odezwe sie po
      weekendzie .papa
    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 20.12.05, 09:13
      Witaj Agulka wątek była he daleko....smile
      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 21.12.05, 21:48
        Justynko

przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo.....ale nie moglam odnalesc forum dla
        straajcych sie ( przed chwila to zrobilam - i jestem szczesliwa!! ) Weekend
        ciezki w szkole, teraz napieram na szmacie, i wydaje mi sie, ze do soboty sie
        wyrobie....rodzice przyjezdzaja...

apropos staran...oszlalam- namowilam meza na ,,powazne'' stranka i sie zgodzil 9
        jestem w szokju)- wiec od niedzieli dzialamy na calego... moze cos z tego
        bedzie...hihihi

pozdrawiam mocno

agulka
        • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 22.12.05, 07:23
          Hej to super wiadomośćsmile))Powodzenia!!!
          Ja pisałam Ci na gg ale w dzień bo wieczorami niestety mnie nie ma,łapie każdą
          chwile wolna z mężem ponieważ przed Świetami jest zawalony pracą i mamy bardzo
          mało czasu dla siebie.Wczoraj nawet małej nie widział,bo jak wrócił to Marta
          spała.Także czekam na owoccne wiadomości i oby było wszystko dobrze.My sobie
          odpusciliśmy co ma byc to bedzie,czekamy na tzw."wpadke" ;p..A poza tym w
          styczniu mam same egzaminy i nie mam do niczego innego głowywink.
          Pozdrawiam i ściskam mocnokiss**
          • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 23.12.05, 17:46
            no tak - mijamy sie....

ja w dzien , a zwlaszcza rano nie mam kompletnie czasu ( praca, a teraz
            rodzinka), wiec jedynie wieczorkiem odpalam kompa, glownie wtedy jak maz jest w
            pracy....

chociaz w przyszlym tyg. mam wolne, wiec moze na siebie wpadniemy...

Wesolych , rodzinnych i szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia

agulka
            • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 23.12.05, 18:54
              no tak-dokładnie mijamy siesmile

Tobie również wesołych,spokojnych Świąt oraz owocnego styczniasmile))
    • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 25.12.05, 07:58
      Witaj Agnieszkosmile Gapa ze mnie i nie pamiętam czy złozyłam Ci życzenia.WESOŁYCH
      SPOKOJNYCH OWOCNYCH śWIĄT Wam życzękiss**
      A ja tu na chwile,żeby powiedzieć ci że wczoraj dostałam najcudniejszy prezent
      o jakim nawet nie śniłam POZYTYWNY TEST CIĄŻOWYsurprised).Boje sie panicznie po tych
      dwóch poronieniach,nie wiem jak i kiedy skończy się ta ciąża ale na razie się
      cieszęsmile.A przecież odpuściliśmy sobie i nawet nie wiem co mi strzeliło,żeby
      wogóle kupić ten test.Ja w szoku jestem mąż też ale w pozytywnym oby tak było
      do wrześniasmile.Sciskam Cie mocno ikiss**
      • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.12.05, 13:40
        Justysio!!!!

Gratulacje!!!!! raz jeszcze mocno, mocno, mocno....gratuluje i strasznie sie
        ciesze! hihihihi...no wlasnie, bo tak to jest jak czlowiek nie mysli i sobie
        odpuszcza...ja lapie fluidki....bede testowac w ostatni dzien roku, bo chce
        wiedziec, czy moge sobie pozwolic na sylewstrowe szalenstwo...chociaz od piatku
        zaczyna sie dziac to samo, co wtedy przy biochemicznej...w piatek zaslablam....w
        wigilie zaczelam plamic (a to mi sie nie zadarza), od wczoraj piersi bola
        strasznie, wiec czekam ....z wielka nadzieja...

pozdrawiam mocno i sciskam...

agulka

p.s. nie boj sie bedzie dobrze, tak trzeba myslec....
        • mama-marty1 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.12.05, 13:50
          Agniesiu trzymam mocno kciuki za Ciebie smile)).Oficjalnie sie ogłoszę z ciążą
          dopiero po wizycie u gina, nikt nic nie wie i niech tak zostanie jak
          najdłużejwink.Do pogadania w tygodniukiss**
          • agulka25 Re: LISTOPAD tez piekny miesiac... 26.12.05, 14:02
            trzymam mocno kciuki....i tez zamierzam ( w razie czego) zrobic rodzince prezent
            - dziadkom na dzien babci i dziadka- mezowi na moje imieniny!!! hihihi

pozdrowionka

agulka
            • mama-marty1 Agniesiu:) 01.01.06, 17:06
              nie wiem czy tu zajżysz ale życzę Ci jeszcze raz owocnego styczniakiss Ściska Cie
              mocno i mam nadzieję,że impreza Noworoczna udanasmile))
              • agulka25 Re: Agniesiu:) 01.01.06, 18:36
                oj, udana, udana, głowa mnie boli do tej pory i nogi od tanca tez....
                sciskam mocno

agulka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka