gniesia007
06.05.13, 07:53
Doradźcie czy dokupić Si do obecnego Gt, czy sprzedać gt i kupić Si? Od kilku dni noszę się z zamiarem zmiany na coś lżejszego i poręczniejszego. Robi się coraz cieplej, mała chce więcej chodzić ale sypia również w wózku koło 2godzin.
Potrzebuję wózka takiego ja ten, ktory mam obecnie, pałąk, duża buda, długi i w miare szeroki ale lżejszy dużo lżejszy, zebym mogła go tachnąć na plecy i iść na plaże. Zuza 2,3 latka ma 14kg i 94cm. Jeste ciężka a większość parasolek jest do 15kg nie wiem na ile jest to realne, czy jeśli przekrocze wagę będzie się go gorzej prowadziło.
Dodam, że ja nie lubię parasolek, szczególnie dwóch rączke wolałabym jedną i tego wąskiego rozstawu kólek bo kopie w stelaż, jestem dość niska 164cm i w inglesinie bolały mnie ramiona od prowadzenia, ale patrząc na wagę nic innego nie przychodzi mi do głowy. Ogładałam jeszcze YoYo ale ponoć krótkie oparcie. Si wizualnie podoba mi się jako jedyne i jeszcze inglesina avio ale jest cięższa.
Maclareny oglądałam, niestety mi się nie podobają ale jeżeli ma być wygodne to chyba rozważam tego XT bo ma podobne właściwości jak XLR.
Doradźcie coś bo sama nie mam wogóle obeznania w parasolkach.