Dodaj do ulubionych

skład ziól nr 3

19.09.05, 13:46
Czy ktoś może mi podać skład ziół nr 3, wchodze na Bocian i mam ciągle
komunikat po angielsku o nie możności wyświetlenia strony. Może ktoś mi wklei
skład, z góry dziękuję. Rozumiem, iz pije się je od końca @?
Obserwuj wątek
    • beettinna Re: skład ziól nr 3 19.09.05, 13:49
      * Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki, * z "Poradnika ziołowego" , pobudzająca
      pracę jajników

lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
      koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
      macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
      pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
      dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
      rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
      ruta {Herba Rutae} 20gr
      nagietek {Calendulae flos} 20gr
      nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
      Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę
      odwaru przed snem.
      • cota Re: skład ziól nr 3 19.09.05, 13:54
        Dziękuję serdecznie. Od kiedy nalezy pić tę mieszankę?
        • beettinna Re: skład ziól nr 3 19.09.05, 14:01
          od 1dnia cyklu-chyba że jesteś jeszcze w pierwszych dniach cyklu?np 5?to
          jeszcze możesz zacząć...
          Pozdrawiam
          ps.zaczynam ją pić w tym cyklu bo przedtem piłam 1
          • cota Re: skład ziól nr 3 19.09.05, 14:08
            w trzecim dniu cyklu
            • cota jeszcze jedno 19.09.05, 14:13
              czy od razu mieszacie sobie całość ziół, a potem odsypujecie do szklanki i
              zaparzacie co wieczór?
              • xixx Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:21
                Wszystko jwedno kiedy zaczniesz, choć najlpeiej na samym początku w 1 dc, nie
                zaczynaj może tylko jeśli @ ma byc dosłownie za chwilkę. Ja zmieszqałam
                wszystko w wielkim pudle po cistkach i piłam 2 razy dziennie, w ciągu dnia i
                przed snem, były smaczne. Efekt - w brzuszku mały ktoś, jutro sie zobaczymy -
                pierwsze USG smile

Pozdrawiam!
              • beettinna Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:23
                od razu sobie zmieszaj wszystko bo potem nieugadniesz proporcji!!
                potem sobie tylko kup kbeczek specjalny do parzenia ziółek-od razu z kubeczkiem
                i siteczkiem-albo dokup osobno siteczko...i tak sobie będziemy chlipaćsmile)
                ciekawe co z tego wyjdzie hihihihi-oby juniorsmile
                Pozdrawiam
                • beettinna xixx 19.09.05, 14:24
                  oj kobieto!jak ja Ci gratuluję!!!!!jeszcze raz!
                  byłyśmy razem na wątku z ziółkami i sama chyba tam już zostałam!smile)
                  pozdrawiam
                  • kattrin1 Re: xixx 19.09.05, 14:34
                    Beettinnko!! nie zostałas sama!! nas tam troszke jeszcze jest smile)))
              • kicorek Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:24
                Dokładnie tak. Miesza się w jakimś dużym naczyniu, przesypujesz do pojemnika
                czy pudełka i parzysz sobie z łyżeczki (małej) wieczorem. Ja osobiście parzę z
                dwóch łyżeczek jak parę innych dziewczyn doradzało i można nawet dwa lub trzy
                razy dziennie. To na pewno nie zaszkodzi. Parę dni temu miałam nareszcie własną
                owu na tych ziółkach, i była o kilka dni przyspieszona (z 17 dc na 13dc).
                Naprawdę warto jesli masz kłopoty z owu.
                • cota Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:26
                  Dziękuję za odpowiedzi, dziś zaczynam, mam nadzieję że się w końcu coś uda..
                • xixx Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:30
                  Betlina, cos mi sie wydaje, że juz niedługo tu zabawisz, czekam na Ciebie na
                  CIAZA i PORÓD, i na inne dziewczyny tez!

Jeszcze jedno, ja od po owu piłam inne ziółka, takie specjalne na II fazę,
                  także z bociana - przywrotnik, krwawnik i pokrzywa, po całej paczce (po 50gr) i
                  piłam je 3 razy dziennie, też były smaczne. One zwiększają produkcję
                  progesteronu, a ten znowu pomaga w zagnieżdzeniu. Nie wiem czy zadziałały ale
                  wydaje mi się, że tak, przed zeszła @ miałam brązowe plamienia (można się było
                  domyślać, że coś z progesteronem nie tak) a w tym cyklu, gdy jestem już w ciąży
                  po zbadaniu progesteron 36,8, to bardzo duży jak na pierwszy trymestr, myślę,
                  że coś w tych ziółkach jest smile

Pozdrawiam!
                  • cota Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:34
                    a te pierwsze piłaś raz dziennie?
                    • xixx Re: jeszcze jedno 19.09.05, 14:39
                      Te pierwsze piłam dwa razy dziennie, za każdym razem zaparzałam kopiastą łychę,
                      raz w ciągu dnia, drugi raz przed snem. Naprawdę czułam po nich owu mimo, ze
                      nie robiłam żadnych testów. Potem na owu zrobiłam 3 dni przerwy (tak na oko) i
                      zaczęłam pić te drugie, tym razem trzy razy dziennie (tak jest w przepisie) i
                      odstawiłam je na 4 dni przed @ gdy test wykazał mi ciążę. Dodam, że wierzyłam w
                      działanie tych ziółek i naprawdę czułam to działanie.
                      • kicorek Re: jeszcze jedno 19.09.05, 15:04
                        Zrobiłam dokładnie tak samo. Dwa dni po owu zaczęłam pić zestaw na II fazę
                        cyklu i będę pić aż do @. Pokładam ogromne nadzieje w tych mieszankach. Jeśli
                        mi nie pomogą zajść, to czeka mnie iui. Wierzę, że ziółka mi pomogą, bo już
                        dzięki nim zrobiłam ogromny krok naprzód.
                        • beettinna Re: jeszcze jedno 19.09.05, 15:21
                          katrin!więc nie jestem jeszcze sama!jest nadziej!smile)
                          ale sama zobacz jaki ten wątek jest szczęśliwy!tyle z niego zaciążyło i to jak
                          szybko!mam nadzieję że my też nie będziemy długo czekać!
                          xixx-trzymam Cię za słowo kochana!smile))mam nadzieję że pociągnmiesz mnie za
                          sobąwink
                          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka