Dodaj do ulubionych

kto jezcze robi bete w poniedzialek???

13.10.05, 15:13
Łatwiej będzie mi wytrzymać jeśli nie jestem sama.@ powinna (a raczej nie
powinna)przyjść w niedzielę.

Karina
Obserwuj wątek
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 15:36
      ja karina tez bede robila bete w poniedzialek , bo jutro to chyba nie ma sensu
      dziś 25 dc
      • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 15:40
        Pamiętam,że idziemy równo.U mnie też 25 dc.Ja się pokusiłam o bete wczoraj i
        żałuję.Dobrze,że zbliża się wekkend bo wtedy laboratoria zamknięte i nawet jak
        nas pokusi to nie zrobimy.

Karina
        • wandana Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 15:52
          Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Juz sie z Wami nie moge doczekac
          poniedzialku. Mam nadzieje ze dolaczycie do czerwcowek. Tak czy inaczej trzymam
          mocno kciuki. Powodzenia i czekam na wiesci.
          • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 15:56
            a jak tam nasza przyszła mama???Mam nadzeję,że Ty i dzidzia czujecie się
            dobrze.Byłaś już u gina???

Karina
            • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 18:14
              Witam dziewczyny, pewnie mnie nie znacie ale ja z tych które raczej cztają nie
              piszą. A dziś piszę bo jestem w podobnej sytuacji jak Karina66. W styczniu w 24
              tyg urodziłam córeczki bliźniaczki. Niestety dla nich było za wcześnie.
              Odczekałam przykazanych 6 miesięcy z regularnymi cyklami a jak tylko dostałam
              zielone światełko to cykle oszalały. OM miałam 29 lipca i 3 października
              zrezygnowana wybrałam się do gina, żeby wywołać i co się dowiedziałam - mam
              owu. Pęcherzyk 22,5 mm więc lada moment miał pękać. Dziś 10 dnia po owu miałam
              zrobić betę i zrobiłam. Wynik 7,1 normy dokładnie takie same jak twoje Karina.
              Mam powtórzyć w poniedziałek. Trochę się rozpiasłam ale potrzebuję coś robić
              żeby nie zwariować z niepewności do poniedziałku.
              • karina66 Re: do podi11 13.10.05, 18:35
                Cześc a na kiedy masz termin @?.Ja niedawno wkońcu dodzwoniłam się do mojego
                gin.Powiediał,żeby czekać do terminu a nawet dwa dni dłużej bo niestety
                statystyki są okrutne.zadzwoniłam bo wiedziałam,że w kolejnej ciąży mam brać
                leki ale wyjaśnił mi,że to i tak dopiero po terminie @.Jak znam siebie to
                dłużej niż do poniedziałku nie wytrzymam więc jesteśmy już trzy.

Ale się ucieszyłam,że nie jestem sama z takim wynikiem bety.Ja owu miałam w 12
                lub 13 dc a bete robiłam w 24.

Karina
                • podi11 Re: do podi11 13.10.05, 19:12
                  Termin mojej @ to chyba tylko samemu na górze jest znany bo dziś 77 dc. Jeśli
                  mam wnoskować po owu to koło niedzieli poniedziałku. Wiem że dziś jest 10-9
                  dzień po owu więc betę zrobiłam mniej więcej w tym samym czasie co ty licząc od
                  owu.
                  • karina66 Re: 77 dc????// 13.10.05, 19:43
                    o kochana.To najdłuższy cykl o jakim słyszałam.

Karina
                    • podi11 Re: 77 dc????// 13.10.05, 20:29
                      I to nie jest mój rekordowy. Od następnego cyklu czeka mnie clo. Mam nadzieję
                      że się niedoczeka! A i przy takich cyklach trzeba się uzbroić w cierpliwość.
                      Pierwszy miesiąc liczyłam dni itp teraz pod koniec drugiego zrezygnowałam
                      dlatego poszłam do gina i co się okazało że po dwóch miesiącach doczekałam się
                      owu. Dobrze że się doczekałam i mam nadzieję że go nie straciłam bo...
                      Nawet nie chcę myśleć co mnie czeka.
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 19:00
      nawet ciesze sie ze w obecnej chwili nie mam internetu w domu bo jak tak
      wszystko czytam to mysle ze ja zwariuje , jestescie dziewczyny silne i
      podziwiam was
      • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 19:15
        askad2 napisała:

> nawet ciesze sie ze w obecnej chwili nie mam internetu w domu bo jak tak
        > wszystko czytam to mysle ze ja zwariuje , jestescie dziewczyny silne i
        > podziwiam was

Nie masz powodu żeby wariować, bo ja (chodz uświadamiam sobie o tym tylko jak
        czytam co napisałam) jestem dziwnym przypadkiem. Zawsze na krawędzi.

• karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 13.10.05, 19:36
          A ja mam internet w domu i to na dodatek stałe łącze.Czasem myślę,że chyba
          odstawie kompa na kilka dni(żeby się nie nakręcać) ale jesteście jak narkotyk
          hhiii hhii.

Kurczę boli mnie brzuch.Trochę jak na @ a trochę jak na owu.Mam złe
          przeczucia sad

Karina
    • karina66 Re: bolą Was piesi??? 13.10.05, 19:46
      No właśnie bo mnie nie i to nie martwi.Oj ja już lepiej pójdę przed tv bo
      następna noc będzie nie przespana.

Buziaki
      Karina
      • podi11 Re: bolą Was piesi??? 13.10.05, 20:24
        Ja nie mam żadnych objawów a jak tylko coś zaobserwuję to potrząsam głową i
        zmieniam temat w myślach twierdząc, że mam obsesję. Też mam stałe łącze, ale
        pracę dodatkową w domu też mam więc nie zawsze mam czas pisać. Ale od tygodnia
        nic innego nie robię tylko czytam na temat bety, objawów i co się tylko dasmile
        Sterta garów mi urosła. Szkoda że M nie ma, bo on by mnie przegonił już dawnosmile
        Jutro wraca więc muszę mieszkanko do porządku doprowadzić!
        Ściskam mocno
        Podi
        • karina66 Re: bolą Was piesi??? 14.10.05, 08:57
          A u mnie prasowania tyle,ze jak wkońcu zostawię ten komputer w spokoju to
          tydzień będę prasować.

Wczoraj wieczoraem miałam strasznego doła.strasznie mnie bolał brzuch.Nie
          dostałam jeszcze @ i dzis już tylko coś kłuje.Zresztą mnie raczej tak brzuch
          nie bolał.Co najwyżej dzień przed a przeważnie w dniu @.Boję się jak cholera
          czy ta kruszynka która jet we mnie wytrzyma.Bo mój gin powiedział,że ten wynik
          świadczy o ciąży ale żebym jeszcze się nie cieszyła bo 50% ciąż się nie
          implantuje i zostaje wydalonych raem z @.Straszne te statystyki.Tylko chyba nie
          dotyczą tych wszystkich patologii.Oni się mnoża jak króliki.

Karina
          • podi11 Re: bolą Was piesi??? 14.10.05, 09:06
            Karina masz rację statystyki są straszne. A co do tych patologi, to też mam
            wrażenie, że los trochę niesprawiedliwie rozdaje. Daje tym, krórzy nie chcą a
            odpiera tym, którzy bardzo pragną. U mnie z jakieś dziwne wahania nastroju raz
            cieszę się i jestem optymistycznie nastawiona, za chwilę myśle że znając mnie i
            mojego pecha to raczej nie będę mogła się cieszyć. Dowiem się dopiero w
            poniedziałek a to jeszcze 3 dni!!
            • karina66 Re: Tak samo się czuję 14.10.05, 09:24
              raz jestem pewna,że się udało a za chwilę, myślę,że napewno nie i dostanę
              @.Wczoraj ryczałam jak bóbr a dziś znów nadzieja.Ja zwariuję.To czekanie mnie
              wykończy.Dobrze,że nie jestem sama.

Karina
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 09:38
      witajci e dziewczyny no i znowu siedze przed komputerem smile))))))) to naprawde
      jak narkotyk , wczoraj wieczorem juz mnie nosiło zeby dzisiaj skoczyc na bete
      ale jakos nie doszlam a teraz nie moge bo w pracy chyba dobrze ze jutro sobota
      i bedzie zamknete no ale sa testy smile))) chyba kupie i tak sobie strzele w
      niedziele ja juz sama nie wiem a jak tam objawy mnie bola piersi wczoraj
      okropnie i sutki są wrazliwsze wczesniej jesze odczuwałam cos jkby w
      jajnikach mnie pikalo chyba czeka nas najdluzszy weekend
      • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 10:04
        smile Ja też siedzę przed kompem co prawda pracuję ale... cały czas zerkam. U mnie
        niestety labolatorium czynne i w sobotę tylko wyniki wydają w poniedziałek wiec
        nie kusi mnie tak bardzo. Za to apteka kusi bardzo i już też miałam taki plan
        że po pracy kupię test i zrobię w niedzielęsmile
        • karina66 Re: muszę siedo czegoś przyznać. 14.10.05, 10:14
          Nerwy mi póściły i poszłam po testy.Stwierdziłam,że jak wyjdzie pozytywny to
          znacy,że beta ładnie urosła.A jak negatywny to spróbuję jutro z porannego
          siku.Kupiłam dwóch różnych firm i AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.II krechy
          jak wół.Zrobiłam drugi i znów AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.To znaczy,że beta
          wzrosła o ponad 200% bo testy wykrywają od 25 a ja przedwczoraj miałam tylko
          10,2.Tak więc trochę spokojniejsza ale nadal czekam.

Trzymam kciuki za nas wszystkie.I oby wszysto się ułożyło

Askad bolące piersi!!!!Super.
          • askad2 Re: muszę siedo czegoś przyznać. 14.10.05, 10:42
            karina czy ja dobrze zrozumialam wyszed pozytywny test smile)))
          • podi11 Re: muszę siedo czegoś przyznać. 14.10.05, 10:50
            Karina, ale super!!! Gratulacje!! Gdyby nie to że siedzę teraz w pracy to już
            bym pognała po test.
          • wandana Re: muszę siedo czegoś przyznać. 14.10.05, 11:13
            Karina !!!! MAtko !!! Jak ja sie ciesze smile. Wspaniałe wieści. Jejku jak się
            cieszę. No to jednak spotkamy się na czerwcówkach. Ogromniaste gratulacje !
            Duuuuzo zdrówka. Tym razem musi byc dobrze.
            Chodz do nas na czerwcowki smile Zapraszam serdecznie.
            • karina66 Re:Jak będzie ok to zjawię się w poniedziałek :-) 14.10.05, 14:08
              Nie chcę jeszcze zanim nie będzie 100% pewności.Ale jak tylko @ nie przyjdzie
              to do Was wskakuję.

Karina
    • allba Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 10:06
      Czesc dziewczynki!
      Pewnie mnie nikt nie pamieta, bylam tu na forum na poczatku roku. Mielismy
      akcje oddawania krwi w pracy i po tyg sie zorietowalam ze jestem w ciazy,
      niestety poronilamLsad
      Teraz staralam sie od nowa jestem juz podobnie jak Wy z 12 dni po owulacji i
      mam do Was pytanie. Jak to jest z tym bolem piersi? Zawsze myslalam ze w ciazy
      piersi rosna i dlatego bola cale, a mnie bola doslownie tylko sutki i to tez
      tylko jak dotykam. Jak jest u Was? Czy to taki bol naokraglo??? Pozdrawiam Was
      goraco i nabiezaco czytam Wasze postysmile
      Ps Podi u mnie tez dlugasny cykl bo juz 46dc
      • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 10:44
        boki piersi okropnie bolą i sutki przy dotknięciu , zazwyczaj piersi bolaly
        mnie zawsze od polowy cyklu natomiast ten cykl zapoczątkowal ból piersi tak
        od 4 dni
        • matylda.fm Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 12:31
          w poprzedniej ciązy ( niedokończonej niestety) juz jakis tydzień przed terminem
          @ bolały mnie całe piersi i były znacząco wieksze.
          Teraz(jestem w prawie 5tc) juz od ponad tygodnia bola mnie same brodawki, czuję
          jakby były poparzone albo obtarte natomiast całe piersi zaczynaja mnie dopiero
          pobolewac od jakiś 2 dni ale mniej niż wtedy.
          Chyba każda ciąża inna...
      • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 10:58
        Allba ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ból sutków przy dotyku, ale to był
        spontaniczny cykl i nie wiem dokładnie kiedy miałam owu i kiedy ten ból się
        pojawił. A piersi rosły dopiero później. Ale z tym różnie bywa więc nie
        sugerowałabym się objawami. Testy pewniejszesmile
    • allba Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 11:33
      Karina GRATULACJE!
      Bedzie dobrze zobaczyszsmile)))
      Ciesze sie naprawde czytalam Twoje posty i naprawde Ci dopingowalam!
      Tez jestem strasznie niecierpliwa, moje cykle sa dlugie ja ruski rok i nigdy
      nie wiem co i jak i zawsze Wam zazdroszcze ze wiecie kiedy testujecie. Ale tym
      razem zaczelam mierzyc temp i skoczyla ok 12 dni temu. I tak jak juz pisalam
      piersi mnie bola ale tylko sutki i tylko przy dotykaniu wiec caly czas
      sprawdzam czy dalej bola i juz sie zaczelam zastac czy nie bola mnie od tego
      ciaglego dotykania i szczypaniasmile))
      Innych obiawow niet, bolal mnie miesiaczkowo brzuch kilka dni temu ale juz nie
      boli sad((
      • marta76 do Kariny 14.10.05, 13:42
        hehehe no widzę,że znowu niewytrzymałassmile)Super,z tego chyba wynika,że
        fasolinka jest w TobiesmileW poniedzialek idziesz jednak na betę znowu??
        • karina66 Re: do Kariny 14.10.05, 14:06
          TAK TAK TAK dwa testy pozytywne.

Ide w poniedziałek.Tego nie złamałam hhiii hhiii.No ale jeszcze nie nastawiam
          się na tą ciąże bo termin @ w niedziele.Od trzech dni potwornie boli mnie
          brzuch.Tak @'owo i czasem kłuje.z jednej strony się martwie a z drugiej to mnie
          nigdy tak nie bolał nawet podczas @ więc może nie przyjdzie.Tak bardzo bym
          chciała,żeby wkońcu się udało.Mam nadzieję,że moja Oliwka pilnuje tego bombla.

Karina
          • askad2 Re: do Kariny 14.10.05, 14:11
            SUPER bardzo sie ciesze

chyba zaraz mykne do apteki i zrobie test bo nie wytrzymam
            • podi11 Re: do Kariny 14.10.05, 14:21
              Ja też postanowiłam iść do apteki po pracysmile To wszystko przez Karinęsmile Kupię 2
              testy jeden zrobię jeszcze dziś a drugi w niedzielę rano.
              U mnie pojawiły się lekkie mdłości i sutki zrobiły się czułe na dotyksmile
              Już chyba za bardzo się nakręciłam! Karina powinnaś dostać po łapach za ten
              testsmile)) Przez ciebie cała moja siła wytrwania gdzieś znikłasad
              Ale w sumie dla mnie twój przykład jest budujący.
              Jeszcze raz ci gratuluję i nawet jeśli mi się nie uda to będę ci kibicować do
              samego końca. Szczęśliwego końca.
              • karina66 Re: Do podi11 14.10.05, 14:25
                Wiem wiem.Ale już nie wytrzymałam.Kurczę to tylko mnie piersi nie bolą.A brzuch
                za to jak cholera.Ciągle biegam do kibla bo wydaje mi się,że coś leci.Ja
                osiwieję.

Karina

P.s.ale beta w poniedziałek aktualna nie???
                • podi11 Re: Do podi11 14.10.05, 14:30
                  Beta w poniedziałek aktualna jak najbardziej! Piersi to tak raczej mało mnie
                  bolą w porównaniu z 1 ciążą. Brzuch mnie nie boli ale jakoś tak mi ciasno we
                  własnej skórzesmile Ale to nadal mizerne objawy.
                  • karina66 Re: Do podi11 14.10.05, 14:32
                    No to czekamy.

Karina
                    • podi11 Re: Do podi11 14.10.05, 15:49
                      Zrobiłam test i chyba jest druga kreseczka ale baaardzo bledziutkasmile W
                      niedzielę powtórzę z porannego moczu!
    • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 14.10.05, 14:18
      Cierpliwe to my jesteśmy nie ma co.Ale co tam.

Karina
    • allba Podi:)))) 14.10.05, 15:53
      Ale dajecie czadu dziewczyny!!!!! Podi Gratulacje Tobie tezsmile
      Jej niesamowity miesiacsmile
      Bardzo sie Wami ciesze!
      • karina66 Re:Super Podi 14.10.05, 16:20
        No to trzymajmy się.Jeszcze tylko troszeczkę.No i czekamy na dobre wieści od
        reszty dziewczym.Askad,allba czekamy na Was.
        • ktat Re:Super Podi 14.10.05, 16:45
          gratuluje!!!!!!!!!!
          ja wam kibicuje po cichu
          33dc (nieregularne) od 22dc do 31 plamienia
          a teraz czekam z niecierpliwoscia na @
        • podi11 Re:Super Podi 14.10.05, 16:50
          Dziewczyny ale ta kreseczka jest tak blada, że nie ma pewności. Ale z drugiej
          strony skoro dobę temu było 7,1 to czego się spodziewać. Tyle że test z apteki
          wykrył hcg z moczu popołudniowego więc chyba skoczyło. Ahh już nie wiem co mam
          myśleć tylko sobie nabałaganiłam w głowie tym testem!
          Ale pojawił się kolejny symptom ciąży: mdli mnie na widok czekolady, wędliny.
          Jestem głodna i jedyne co mogę zjeść to surowy kalafiorsmile
          Coś w tym jest. Muszę się jednak uzbroić w cierpliwość!
          Co u was?
          • karina66 Re:Boli mnie brzuch 14.10.05, 19:02
            Ale jak.I mocno kłuje na dole.Czy to normalne czy zbliżająca się @???

Podi u mnie też są jasne ale wyraźne.

Karina
            • podi11 Re:Do Kariny 14.10.05, 19:14
              U mnie ta druga to taka trochę mało wyraźna. Jest bo nawet M dojrzał choć już
              się rozmyła trochę. Co do bólu brzucha to mam takie gniecenie. Identyczne jak w
              1 ciąży. Karina jak masz takie bóle to może weź no-spę.
              • karina66 Re:Do Kariny 14.10.05, 21:34
                no wzięłam i trochę lepiej.Stwierdziłam,że chyba lepiej jak nie bedzie takich
                mocnych skurczy.Może tam się coś kotwiczy i dlatego tak boli.Ja ocipieję przez
                te dni.Modlę sie cały zcas żeby to maleństwo we mnie zostało.Byłam dziś u
                Oliwki poprosić o pomoc.Nic innego nie mogę zrobić.Czuję się taka bezradna.

Karina
                • karina66 Re:@ nadal nie ma 15.10.05, 10:06
                  Już lepiej się dzis czuję.Ale nadal ciągle biegam do kibelka sprawdzić czy
                  czysto.Już nawet zaczynam mieć lepsze przeczucia.Już tyle złego mnie spotkało w
                  tym roku,że może pora na szczęscie???

Trzymam kciuki za nas wszystkie.

Karina
    • dorota53 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 15.10.05, 10:19
      Karina bol brzucha jescze o niczym nie przesadza, napisalam ci na naszym watku.
      Mnie tez tak bolal miesiaczkowo i myslalam ze znowu niewypal a jednak. Przy
      ciazy tez tak boli czego ci zycze z calego serca. A ktory to dc?
      • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 15.10.05, 10:39
        27 dc. cykle mam równo 28 dni.dziś już mniej boli.A czy no-spa nie zaszkodzi???
        Ja wczoraj wzięłam bo bałam się,że te skurcze mogą zaszkodzić.

Karina

• podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 15.10.05, 10:49
          Karina no-spa nie zaszkodzi a może pomóc. Ja też mam nadzieję że twoje i moje
          pasmo nieszczęść w tym roku się skończyło. U mnie objawy się nasilają. Mam
          coraz większe mdłości i piersi mi "napęczniały" i zrobiły się bolesne. Test
          sikany jutro ranosmile Mam nadzieję że krechy będą obie bardzo widoczne.
          • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 15.10.05, 11:10
            a moje mdłości coraz mniejsze.piersi nie bolą tylko trochę sutki.ale to chyba
            już od sciskania ich co chwila.Dziś wogóle czuję się zupełnie nie ciążowo.Za to
            u Ciebie rewelacja.Oby tak dalej.Mam nadzieję,że wszystkim się uda.

Karina
            • emania29 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 15.10.05, 11:51
              No karinko ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Trzeci raz za pierwszym razem
              to nie lada wyczyn i napewno tym razem się uda zobaczysz!!!
              Ja musze czekać do grudnia na zielone światełko ale już zbieram fluidki na
              zapas...
              Pozdrawiam
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 15.10.05, 11:57
      u mie chyba nic nie wyjdzie wczoraj zrobilam po pracy i nic nie wyszlo , tylko
      jedna kreska wyc mi sie chce , piersi caly czas bolą w nocy tez przez chwile
      pobolewal brzuch ale moze to moj wymysł
      • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 16.10.05, 09:09
        Askad2 póki nie ma @ wszystko jest możliwe. Ja swoje dwie kreski zobaczyłam w
        80 dcsmile Tak tak mam dwie wyraźne kreski. Zrobiłam test dziś rano.
        • kalan Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 16.10.05, 10:22
          a czy mierzyłaś temperaturę? W tym cyklu bardzo mi skakała, przedwczoraj 37,
          wczoraj 36.9 a dziś 36.6 a to już 32 dc przy regularnych 28-29 dniowych. Ten
          spadek chyba nie wróży nic dobrego...
          • karina66 Re: krótka historia trzech testów 16.10.05, 11:03
            Otórz w piątek robiony nie z porannego siku -jeśniutka kreseczka.Wczoraj
            powtórka o tej samej porze-gruba wyrażna kreska.Przed chwilą tłusta,gruba,
            różowa krecha.Czy mogę się już cieszyć???A co z tą temperaturą.Czy to pewne,że
            w ciąży jest wyższa.A jak zmierzę i wyjdzie niska to co???

Wczoraj dzwoniłam do gina.Powiedział,żeby jeszcze się nie napalć ale jeśli się
            udało to jesteśmy płodni jak króliki.

Jutro beta.Oj boję się.I najchętniej przełożyłabym ją na wtorek ale ja szybko
            muszę iść po jakieś leki jak tylko ciąza stanie się faktem.~Tylko,ze ja nie
            czuję się ciążowo.@'owo dziś też nie.Tylko usypiam bardzo wcześnie i wcześnie
            się budzę.Tak miałam gdy byłam w ciąży z Oliwką.

Narazie jestem w ciąży więc tony fluidków dziewczyny

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            • emania29 Re: krótka historia trzech testów 16.10.05, 11:22
              No to ja łapie fluidki i czekam z nimi do grudnia
              Gratulacje dla kariny i podi!!!!!!!!!!!
              • karina66 Re: Askad2 16.10.05, 15:30
                co u Ciebie kochana.Mam nadzieję,że razem przeniesiemy się na czerwcówki.Ja
                jeszcze nie przeszłam tam.nie chcę zapeszyć czy co???Jutro beta a potem
                zobaczymy.

powodzonka

Karina
                • wandana Karinko, czekamy :) 17.10.05, 08:42
                  Karinko, szykuj się szykuj. Juz trzymamy dla Ciebie miejsce na czerwcówkach.
                  Czekam niecierpliwie na wynik i trzymam mocno kciuki.
    • renne1 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 16.10.05, 18:41
      dołączam się.... chyba. U mnie 2 testy i blade różowe kreseczki. Do tego okres,
      wcześniej plamienie. USG dopiero we wtorek. Nie myślę o niczym innym...
      • beettinna Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 16.10.05, 19:32
        renne.......poproszę o szczegóły.....jaki okres i jakie plamineie??od którego
        dnia cyklu....
        Pozdrawiamsmile
        • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 17.10.05, 07:47
          Witam w poniedziałeksmile
          Ciekawa jestem jak u was beta. Ja niestety nie dałam rady rano pójść więc
          wybiorę się po pracy, co oznacza że wynik dostanę dopiero we wtorek. Ale nic
          to. Kreski są, objawy są, więc jest nadzieja i tego się trzymam. Daleka jestem
          tego aby uwierzyć, że to prawda, ale fluidki też wysyłam
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          Karina ja też boję się przenieść na czerwcówki choć tam zaglądam. Po usg
          dopiero będę miała pewność a póki co ta ciąża jest bez euforii.
          • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 17.10.05, 09:00
            Ja właśnie wróciłam.Nadal się martwie bo u mnie z tymi objawami to teraz jak na
            lekarstwo.Jestem senna wieczorem i ciągle bym coś jadła.Robi mi się niedobrze
            przy myciu zębów jak w poprzednich ciążach ale w zeszłym cyklu też tak było a w
            ciąży nie byłam(bo jeszcze nawet nie mogłam).Tak więc narazie ogromny dystans.
            A dziś rano myślałm,że dostałam @.
            otóż wstaję rano,idę do łazienki,sikam.Spojrzałam w dół a tam czerwono
            jakoś.Szybko się wytarłam ale papier czysty.Żadnej krwi.Myślę sobie,że chyba
            muszę zrobić badanie moczu bo coś jest nie tak.Potem mąż mnie uświadomił ,że
            sikam na czerwono po tonie buraczków jaką wczoraj wciągnęłam na obiad.
            Ale jaja.W życiu czegoś takiego nie widziałam.No ale tyle buraczków na raz to
            też chyba nigdy nie zjadłam.

Karina
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 17.10.05, 10:04
      witajcie dziewczyny
      @ brak , beta zrobiona wynik na ok 14-15 , piersi to juz sama nie wiem czybolą
      ale troszeczke napewno i co jakis czas leciutki kłucie jajników raz lewa raz
      prawa strona , dzisiaj pobije rekord wyjsc do kibelka smile)
      • karina66 Re: To czekamy :-) 17.10.05, 10:13
        Super.Ja też biegam co chwila.ciągle się jeszcze boję,że to tylko opźnienie.

Chyba niedługo zrobimy zmasowany atak na czerwcówki.Ja dopiero po wizycie u
        gina,jak zobaczę pęcherzyk.

Karina

• askad2 Re: To czekamy :-) 17.10.05, 10:23
          opornie ten czas leci smile)))))))
          • podi11 Re: To czekamy :-) 17.10.05, 11:10
            Askad czekam i trzymam kciuki! Karina a ty o której masz wyniki?
            U mnie też nie ma tak bezgranicznej radości z ciąży. Radość jest ale taka
            spokojna, bo paraliżuje mnie strach. Od dwóch dni chodzę i popłakuję bo
            zastanawiam się czy tym razem nie przytrafi mi się coś niedobrego.
            Podczytywałam sobie czerwcówki i tam jest bardzo dużo dziewczyn po przejściach
            ehh znowu się rozklejam.
            Czekam dziewczyny na dobre wiadomości!!!
        • izak28 Re: To czekamy :-) 17.10.05, 10:23
          A u mnie @ nadal brak, brzuch mnie trochę pobolewa, piersi też.... Do kibelka
          latam na siku i co chwila sprawdzam, czy nic się nie pojawiło smile Dobrze, że
          nikt tego nie widzi. Wieczorem robię test.
    • karina66 Re: czas się wlecze 17.10.05, 10:34
      Mi również dziewczyny.zajęłąm się sprzątaniem i wpadnę na trochę do biura
      popracować.
      Słuchajci ja tak się boję.nie potrafię sobie powiedzieć,że jestem w
      ciąży.Ciągle biegam i sprawdzam czy @ nie przyszła.Bo jakoś mi tak wilgotno.do
      tego ani mnie nie mdli,ani piersi nie bolą.Temperatury nie mierzyłam bo już bym
      napewno sfiksowała jakby wyszła nie taka.Nastawiam się na najgorsze.

I właśnie za to jestem wściekła na los.Zabrał mi Oliwkę,Aniołka.dałam sobie
      radę,pogodziłam się.Zabrał mi również radość z bycia w ciąży.Został strach z
      ktorym nie umiem sobie poradzić.

Karina
      • izak28 Re: czas się wlecze 17.10.05, 11:03
        Karina, głowa do góry. Nie będę udawać,że wiem co czujesz, ale trzeba być
        dobrej myśli. Co nam pozostaje innego, niż wierzyć, że wszystko się ułoży i
        będzie tak, jak jest u góry zapisane. Tak mi się łatwo pisze, ale sama mam już
        obsesję na punkcie ciąży, tak bardzo bym chciała... Sama siebie o to nie
        podejrzewałam, ale od czasu gdy postanowiliśmy, że "staramy się", to wszystko
        mi się kręci wokół dziecka, mimo iż wiem, że tak nie powinno być...
      • matylda.fm Re: czas się wlecze 17.10.05, 12:11
        to forum jest nerwicogennesmile
        najpierw czekałam na moje wyniki bety martwiąc się strasznie, potem
        denerwowałam się czekajac na wyniki Wandany a teraz denerwuję sie czekajac na
        Twojesmile
        juz łącznie 5 bete się stresuję.
        daj znac jak tylko się dowiesz
        Trzymam kciukismile
      • wandana Re: czas się wlecze 17.10.05, 14:59
        No i jak tam Karina, coś wiadomo ? Niecierpliwie czekamy.
        A co do strachu, to chyba na zawsze w nas pozostanie. Dopóki nie weźmiemy w
        ramiona maleńkiej kruszynki lek pozostanie, ale z każym tygodniem, z każdym usg
        będzie malał. Najpierw zobaczymy serduszko, potem minie pierwszy trymestr,
        później dzidziuś osiągnie wagę, która da mu szansę przeżycia nawet w wypadku
        porodu przed czasem itd. aż w końcu doczekamy dnia, kiedy sie z nim spotkamy.
        Nie będę mówiła, że wiem co czujesz, bo straciłam maleństwo w 10tc, ale
        pamiętaj, że nie jestes sama. Będziemy sie wspierac. Mam nadzieje, że spotkamy
        sie na czerwcowkach.
        Ja nie wiem dlaczego jestem jakoś dziwnie spokojna, wewnętrznie przekonana, że
        będzie dobrze, że się uda. Miałam ze 2 dni schizy, ale minęło i już moge
        spokojnie czekać do wizyte nawet po 10tym listopada.
        Trzymam nadal mocno kciuki. Powodzenia.
    • mar79b Re: do Karina66 17.10.05, 10:55
      Hej Karina! Śledzę Twoje losy już od dłuższego czasu, myślę że nawet od
      początku. Jesteś mi szczególnie bliska, bo w podobnym czasie straciłyśmy nasze
      córeczki- Ty Oliwkę, ja Kasię. Trzymam za Ciebie kciuki dzisiaj wyjątkowo mocno
      i znam Twoje uczucie niepewności, strachu, wręcz przerażenia. Ja dopiero co
      uciekłam z Forum poronienie i zagościłam tutaj, ale strach nie opuści mnie
      chyba nigdy, nawet jak będę mamą. Pozdrawiam Cię najmocniej. Marta
      • karina66 Re: do Karina66 17.10.05, 15:06
        Dziękuję Marta.Już jestem spokojniesza.mam nadzieję,że tobie uda się tak samo
        szybko jak mi.(*) to dla Kasi.

Karina
    • allba Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 17.10.05, 11:48
      Witajcie dziwczynysmile
      U mnie jak zwykle los mi plata figle. Chciaz poki co @ nie masmile)) Ale na bete
      nie mam szans dzis isc bo zaraz mnie wysylaja na delegacje i to do piatkuuuuu:
      (( czyli bety nie zrobie do nastepnego poniedzilku, testu tez nie bo w
      ostatniej ciazy przez 4 tygonie po terminie miesiczki mi 1 okropna krecha
      wychodzila a same wiecie jaki to stres przysparza . No to tyle newsow na dzis,
      pozdrawiam Was goraco imooooocno bede trzymac kciuki za wasze malutkie jeszcze
      (ale juz niedlug) brzucholcesmile))
      Trzymajcie sie dziewczyny i odezwe sie jak sie dorwe so internetu
      • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 17.10.05, 12:45
        Allba w takim razie czekamy na ciebie jeszcze tydzień! Daj znać jak wrócisz co
        u ciebie. Póki co zazdroszczę wyjazdusmile
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 17.10.05, 14:51
      no to odpadam niestety beta 0,100 @ niema nadal , dzis spadam wczesniej do
      domu powodzenia dziewczyny
      • karina66 Re: Mam wyniki 17.10.05, 15:11
        Beta 315. chyba czas uwieżyć co?
        Askad bardzo mi przykro.Ale dopóki @ nie ma.......?Będę trzymać kciuki.Jeśli
        nie teraz to w następnym napewno się uda.łap fluidki.
        ~

Podi a co u Ciebie.Czekam na newsa.
        • marta76 Re: Mam wyniki 17.10.05, 15:23

Karina gratulacje.Swoja droga za kazdym razem złote strzałysmile)Pogratulowac
          tylko amunicjismile)
          • karina66 Re: Mam wyniki 17.10.05, 15:29
            no nie???Mąż się teraz śmieję,że musi uważać z kochankami bo potem do końca
            życia na alimenty będzie robił.

Dla ciebie kochana też fluidki.dla was wszystkich.
            • ktat Re: Mam wyniki 17.10.05, 15:34
              gratuluje i łapie
              buziaki
            • podi11 Re: Mam wyniki 17.10.05, 16:53
              Karina gratulacje!! Cieszę się bardzo, że ci się udało. Ja dopiero krew oddałam
              wynik jutro!
              • karina66 Re: Mam wyniki 17.10.05, 18:34
                ~To daj koniecznie znać.

Właśnie pałaszuję zupę szczawiową hhiii hhiii.

Karina
              • wandana Re: Mam wyniki 18.10.05, 09:53
                No to czekamy trzymając mocno kciuki. Oby beta była wysoka ! Powodzenia.
    • askad2 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 09:46
      karina łapie fluidki , napewno bede sledziła forum jak wam brzuszki beda rosnac
      i napewno sie odezwe moze jakas porada smile))
      u mnie jeszcze @ brak ale moze zablokowalam sie tak naprawde sama juz nie
      wiem , najgorsze to czekanie i odliczanie chyba musze wyluzowac
      • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 10:25
        A testu nie robiłaś.U Ciebie dziś tez chyba 30 dc.Jakie długie masz cykle???

Karina
        • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 10:26
          Oj sory.Przecierz robiłaś betę.

Karina
          • pelargonia3 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 11:17
            A jesli beta 10 dni po owu wyszła 0,1 to nie ma szans.... Tak sie łudze, głupia.
      • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 11:23
        Askad2 ja jestem przykładem, że nie należy się poddawać i póki @ brak wszystko
        jest możliwe. Ja po porodzie miałam @ co 32-35 dni. Staranka rozpoczęliśmy w
        maju ale ten cykl właściwie spisaliśmy na straty bo leczyłam bakterię i
        zaczęliśmy po połowie cyklu więc tak jak przypuszczaliśmy za późno. Kolejny
        cykl też wyliczyłam sobie że będzie trwał 35 dni. Nic bardziej mylnego bo trwał
        50 dni. W tym cyklu to już całkowicie się poddałam i stwierdziłam że po 2
        miesiącach nie ma szans i poszłam do gina. Po dwóch miesiącach czekania
        doczekałam się na owusmile Do czego zmierzam, a no do tego że nasze organizmy
        czasem płatają nam figle. Więc póki @ brak wszystko może się zdarzyć. A może
        owu była później niż ci się wydaje? Mocno trzymam kciuki żeby było dobrze!
        Moje wyniki bety dziś ok 16smile Ale dziś moje objawy są dość uciążliwe. Mdłości i
        zawroty głowy. Mam nadzieję że wszystko ok!
        • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 11:32
          No to piękne objawy.Czekam z niecierpliwością.A mi mówil ,ze wyniki późnym
          popołudniem a jak zadzwoniłam po 13 to uż były.

Karina
          • podi11 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 11:50
            W takim razie zaczynam żałować że nie mam numeru telefonusad Karina i wiesz mam
            wrażenie że do tego samego laboratorium biegamy, bo mi pani laborantka mówiła
            że przychodzi tu jeszcze jedna dziewczyna w podobnej sytuacji(czyli 1 beta
            niepewna poniedziałkowa jej ciążę wykazałasmile i jest po stracie dziecka) ale na
            czerwcówkach przeczytałam skąd jesteś i to raczej niemożliwe. Chyba że po betę
            100 km jeździszsmile Dam znać jak dostanę wyniki.
    • karina66 Re: kto jezcze robi bete w poniedzialek??? 18.10.05, 12:25
      A skąd Ty jesteś???
    • askad2 @ :(((((((( 18.10.05, 12:26
      no i dostałam niestety!!!! ale moze następny miesiac bedzie owocny
      • podi11 Re: @ :(((((((( 18.10.05, 12:38
        Askad tak mi przykro. Trzymam kciuki za następny miesąc! Ja mam właśnie bóle @
        i jestem przerażona. Karinko jestem spod RadomiasmileCzęsto jestem w Warszawie.
        Moja siostra mieszka na Ursusie.
        • karina66 Re: @ :(((((((( 18.10.05, 14:44
          Askad trzymam kciuki za ten cykl.
          Podi spokojnie.ja też miałam takie bóle.To odobno bardzo częste i całkowicie
          normalne.Zresztą czytałaś co u mnie się działo a mimo to ...Łykaj no-spę jak
          masz to nie będziesz czuć i się denerwować.

Karina
        • askad2 Re: @ :(((((((( 18.10.05, 14:59
          kochane dziewczyny jestescie !!!
          w tym miesiącu chyba zrobie wszystkie badania jakie mozna zrobic nie
          zapominając o moim mężu a jak tam u was
          • karina66 Re: @ :(((((((( 18.10.05, 15:04
            Ja już zadomowiłam się na czerwcówkach.Dziś rano jak gotowałam jajka na
            śniadanie to mnie zemdliło( trzyma cały czas) więc na śniadanko pałaszoałam
            zupę szczawiową.Co do badań to może i dobry pomysł(ale bez przesady)wkońcu po
            co marnować czas.Oczywiście wielce prawdopodbne,że jest wszystko oki a to był
            tylko pech więc nie martw sie za dużo.Potraktuj je raczej jako uspokojenie.Moze
            niech mąż zrobi badanie nasienia na żywotność i ruchliwosć plemniczków.Który to
            był cykl bo wydaje mi się ,ze pierwszy.

Karina
            • askad2 Re: @ :(((((((( 18.10.05, 15:28
              karina ja juz tak od początku roku , w grudniu ubiegłego roku zmarł mój
              ukochany tato moze to powoduje u mnie duzy stres jak tylko o nim pomysle to
              rycze a pierwszy miesiąc z clo
            • marta76 witam :)) 18.10.05, 15:32

U mnie 6 dc.Jakiś okres w tym miesiącu dziwny miałam.Mało krwawiłam i szybko
              skończyłam?sadNie wiem chyba jutro się skusze i pognam po testy owu i zaczynamy
              produkcje.Oczywiscie caly czas chodze wkurzona z jednego powodu ,ze jestem
              spasiona i,ze nie wzielam sie za siebie juz z pol roku temu.Wiem,ze to nie jest
              ważne ,ale cały czas mam taki jakiś wewnętzrny opor chyba .Nie wiem już
              sama.Chcę dziecka i na to jednak stawiam.
              • karina66 RePodi 11 18.10.05, 16:09
                jak tam wynik.Czekam z niecierpliwością.

Karina
                • podi11 Re: RePodi 11 18.10.05, 16:44
                  Mój wynik 96,6. Sporo niższy niż twój ale to ciążasmile!!!
                  • inga300 Re: RePodi 11 18.10.05, 16:53
                    To gratuluje!!!! Wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!
                    Ja jeszcze czekam, tydzień...
                    • karina66 Re: RePodi 11 18.10.05, 17:18
                      Oj jak super.Gratulacje i mykaj na czerwcówki.

Karina
                      • podi11 Re: RePodi 11 18.10.05, 17:40
                        Teraz mogę więcej napisać. Zadzwoniłam też do gina i kazał przyjść w czwartek.
                        Zatem w czwartek o 15:45 pierwsze usgsmile i cieszę się i mam potwornego stracha!
                        Aż mi się słabo robi jak sobie pomyślę! Boję się bo jakoś ta moja beta mizerna
                        strasznie i od razu milion myśli mam. Oczywiście tych złych. Karina jak usg
                        potwierdzi to się przeniosę na czerwcówki. Narazie tylko podczytuję.
                        • karina66 Re: RePodi 11 18.10.05, 18:14
                          Ja do gina dopiero w poniedziałek bo nie miał nic wolnego.Wtedy też usg.A
                          poziomem bety sie nie martw bo jest w normie.Ja już uwierzyłam i przeniosłam
                          się.

Karina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka