Dodaj do ulubionych

Luteina pod język.

06.12.05, 13:15
Wiyam.
Mam pytanie czy luteinę pod język trzeba ssac koniecznie pod językiem czy
mozna ja moze połykac bo ona jest taka niedobra?? Czy jak sie połknie to nie
działa tak jak powinna??
Chiałam sie Was jeszcze spytac czy dziewczyny, które brały luteine na
wywołanie okresu długo czekały na pojawienie się @? Ja biorę 6 dni i sie @
nie pojawia.
Jeny juz nigdy nie dam sie skusić na tabletki anty bo to po nich tak mi sie
rozregulował organizm
Obserwuj wątek
    • 100ania Re: Luteina pod język. 06.12.05, 14:36
      Jeżeli chodzi o pierwszą część pytania to luteinę bierze się pod język albo
      dopochwowo, nie słyszałam, żeby ktoś miał to łykać. Wiem, że jest koszmarna w
      smaku, ale w takim razie powiedz o tym lekarzowi, może zmieni ci na duphaston
      (działanie to samo). Ja brałam ją na podtrzymanie ciąży, więc o wywoływaniu nic
      nie wiem.
    • elieka Re: Luteina pod język. 06.12.05, 14:37
      z tego co pamiętam- był juz taki wątek - należy ją ssać az się rozpuści. W
      żadnym razie luteiny podjęzykowej się nie połyka!!
      • aghatta1 Re: Luteina pod język. 06.12.05, 18:09
        Nie można połykać luteiny, przecież musi być jakieś uzasadnienie czemu akurat
        tak ją się bierze. Ja brałam w pierwszym cyklu na wywołanie @ i dotałam
        następnego dnia. Była to 41 dzień cyklu. Teraz biorę od 16dc przez 10 dni po
        czym po 7 dniach dostaję @.
        • ekspresjonistka Re: Luteina pod język. 07.12.05, 11:20
          Ja też na tabletki juz nie dam się namówić uncertain
          Ja brałam luteinę pod język i czekałam aż się rozpusci,smak nienajgorszy,da się
          przeżyć tongue_out

Ja brałam tak jak mi kazał lekarz,czyli: przez dwa dni -rano i wieczorem a
          potem odstaiałam i @ przychodziła po dwóch dniach od odstawienia smile
          • basmarp Re: Luteina pod język. 07.12.05, 12:28
            Dziekuje Wam za odpowiedzi.Bede czekała dalej na @ moze rzeczywiscie pojawi sie
            dopiero po odstawieniu luteiny.Juz sie chyba troche przyzwyczaiłam do jej
            ssania i nie jest juz az tak straszna.A co moze sie stac jak ją raz połknęłam
            na poczatku brania??
            • aaga10 Re: Luteina pod język. 07.12.05, 15:07
              ja brałam przez 5 dni 2xdziennie na wywołanie i @ pojawiła się 6 dni po
              zakończeniu przyjmowania. Mężatką jestem od 11.06.2005 i też czekamy na
              dzidziusia, a na tabletki też nie dam więcej się namówić, bo mimo że brałam je
              tylko 2 miesiące to i tak zrobiły tyle złego że cykl mi się praktycznie
              zatrzymał więc ostrzegam wszystkie przyszłe amatorki tabletek które w
              przyszłości chcą mieć dzieci.NIE WARTO!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka