10.12.05, 20:51
Poradzcie mi prosze do ktorego lekarza mozemy sie udac zeby pomogl nam zajsc
w ciaze??? Moj M ma problem z nasieniem ......Czekam na jakies informacje od
Was.
Obserwuj wątek
    • 56at Re: INVIMED 10.12.05, 20:59
      rozumiem że jesteście z Warszawy
      • 56at Re: INVIMED 10.12.05, 21:01
        u góry masz niepłodność kliniki tam sporo się dowiesz
    • grca Re: INVIMED 10.12.05, 22:48
      my chodzimy do dr Niemoczyńskiego.Mąż ma problemy wię polecono go nam.Jesteśmy
      zadowoleni,choc na razie bez efektu
      • Gość: slavo Re: INVIMED IP: 213.17.182.* 14.12.05, 15:49
        a długo juz chodzicie do dr Niemoczyńskiego? Ile razy próbowaliście? My stoimy
        teraz przed kolejnym wyborem czy iśc do dr Niemoczyńskiego czy może zmienić
        lekarza. Próbowaliśmy juz trzy razy i niestety bezskutecznie.
        • Gość: nikt111 Re: INVIMED IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.05, 19:22
          idziemy po raz pierwszy do pana doktora 23.12.2005 jestem cala przerazona!!!
    • selena25 Re: INVIMED 23.12.05, 13:24
      Witajcie,
      Spędzam pierwsze Święta z pełną już rodziną dzięki klinice INVIMED i dr.
      Rokickiemu, którego polecam pod każdym względem jako świetnego fachowca,
      lekarza i człowieka.
      Poczatki kazdego leczenia to bardzo wnikliwe studimu waszego przypadku, poprosi
      o wszytkie wczesniejsze badania i dokumenty medyczne, przejrzy je i dopiero
      umówi sie na kolejne spotkanie. jest szczery choć delikatny , otwarcie mówi o
      szansach i nie naciaga niepotrzebnie. Potem rozpoczyna obserwację i leczenie.
      Wirzcie mi choć nie jest specjalnie gadatliwy (ale to chyba cecha wszystkich
      dobrych lekarzy tej specjalności) ja zawsze wychodziła od niego uspokojona i
      dobrej myśli. Nie lekcewazy twoich obaw i lęków i ZAWSZE mozna do niego
      zadzwonić na komórke lub przyjśc na dodatkowa wizytę. Jesli lezysz w szpitalu
      to najprawdopodobniej Cie odwiedzi. Wiem, że w INVIMEDIE są inni fajni lekarze
      ale ja znam tego. Na priv chętnie odpowiem ma szczególowe pytania i opowiem o
      doświadczeniach.
      • anette6 Re: INVIMED 23.02.06, 20:09
        witaj czy mogłabyś mi podać swoj adresik mailowy bardzo bym chciala się z Tobą
        skontaktować,
        moj :anette6@tlen.pl
    • nacia77 Re: INVIMED 18.01.06, 12:16
      Dr Rokicki, bliźniaki za 1 podjeściem na cyklu pół naturalnym (to był 3 miesiąc
      w Invimedzie) i to jego cudowne podejście do pacjentek... wink SUPER!!! wczesniej
      2 lata w Novum... grrrr sad
      • em.erka Re: INVIMED 28.01.06, 00:44
        a ja mam wrecz odmienne zdanie o dr Rokickim, nieudane in vitro bez
        wczesniejszych badan, podszedl do tego w sposob chlopski, bez wczesniejszych
        wnikliwych badan powiedzial ze nalezy zrobic in vitro i zaplacilismy 7500 zl w
        bloto. To jest moje zdanie i szanuje wypowiedzi kolezanek ktorym sie udalo.
        Powodzenia dziewczyny.
        Czasami kobiety traca rozum jak lekarz mowi o dziecku i zrobia wszystko dla
        malenstwa, ale trzeba myslec naprawde racjonalnie.
        • mj78 Re: INVIMED 10.02.06, 14:37
          My leczymy się u dr Niemoczyńskiego i jak na razie jesteśmy zadowoleni.
          Jesteśmy w trakcie pierwszej ICSI.
      • 76monika Re: Invimed 16.03.06, 08:22
        Proszę napiszcie jakie są ceny zabiegów, bo na stronie ich nie ma. Mój lekarz
        stwierdził, ze jeśli zdecydujemy się na ICSI to tylko tam, ponieważ mają
        najlepsze laboratorium i specjalistów. Pozdrawiam
        • iwa2000 Re: Invimed 14.04.06, 15:55
          Napiszcie dziewczyny w jakiej granicy wychodzi ICSI w Invimedzie,oraz jakie
          specyficzne bab.wymagają.Chodzi mi o posiewy,bad.chromosomalne,genetyczne.
          • Gość: kika Re: Invimed IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 09:44
            5500-in-v
            1100-icsi
            podtawowe badania hormonalne,hiv,wr,,żadnych chromosomalnych czy genetycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka