nikt111 10.12.05, 20:51 Poradzcie mi prosze do ktorego lekarza mozemy sie udac zeby pomogl nam zajsc w ciaze??? Moj M ma problem z nasieniem ......Czekam na jakies informacje od Was. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
56at Re: INVIMED 10.12.05, 21:01 u góry masz niepłodność kliniki tam sporo się dowiesz Odpowiedz Link
grca Re: INVIMED 10.12.05, 22:48 my chodzimy do dr Niemoczyńskiego.Mąż ma problemy wię polecono go nam.Jesteśmy zadowoleni,choc na razie bez efektu Odpowiedz Link
Gość: slavo Re: INVIMED IP: 213.17.182.* 14.12.05, 15:49 a długo juz chodzicie do dr Niemoczyńskiego? Ile razy próbowaliście? My stoimy teraz przed kolejnym wyborem czy iśc do dr Niemoczyńskiego czy może zmienić lekarza. Próbowaliśmy juz trzy razy i niestety bezskutecznie. Odpowiedz Link
Gość: nikt111 Re: INVIMED IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.05, 19:22 idziemy po raz pierwszy do pana doktora 23.12.2005 jestem cala przerazona!!! Odpowiedz Link
selena25 Re: INVIMED 23.12.05, 13:24 Witajcie, Spędzam pierwsze Święta z pełną już rodziną dzięki klinice INVIMED i dr. Rokickiemu, którego polecam pod każdym względem jako świetnego fachowca, lekarza i człowieka. Poczatki kazdego leczenia to bardzo wnikliwe studimu waszego przypadku, poprosi o wszytkie wczesniejsze badania i dokumenty medyczne, przejrzy je i dopiero umówi sie na kolejne spotkanie. jest szczery choć delikatny , otwarcie mówi o szansach i nie naciaga niepotrzebnie. Potem rozpoczyna obserwację i leczenie. Wirzcie mi choć nie jest specjalnie gadatliwy (ale to chyba cecha wszystkich dobrych lekarzy tej specjalności) ja zawsze wychodziła od niego uspokojona i dobrej myśli. Nie lekcewazy twoich obaw i lęków i ZAWSZE mozna do niego zadzwonić na komórke lub przyjśc na dodatkowa wizytę. Jesli lezysz w szpitalu to najprawdopodobniej Cie odwiedzi. Wiem, że w INVIMEDIE są inni fajni lekarze ale ja znam tego. Na priv chętnie odpowiem ma szczególowe pytania i opowiem o doświadczeniach. Odpowiedz Link
anette6 Re: INVIMED 23.02.06, 20:09 witaj czy mogłabyś mi podać swoj adresik mailowy bardzo bym chciala się z Tobą skontaktować, moj :anette6@tlen.pl Odpowiedz Link
nacia77 Re: INVIMED 18.01.06, 12:16 Dr Rokicki, bliźniaki za 1 podjeściem na cyklu pół naturalnym (to był 3 miesiąc w Invimedzie) i to jego cudowne podejście do pacjentek... SUPER!!! wczesniej 2 lata w Novum... grrrr Odpowiedz Link
em.erka Re: INVIMED 28.01.06, 00:44 a ja mam wrecz odmienne zdanie o dr Rokickim, nieudane in vitro bez wczesniejszych badan, podszedl do tego w sposob chlopski, bez wczesniejszych wnikliwych badan powiedzial ze nalezy zrobic in vitro i zaplacilismy 7500 zl w bloto. To jest moje zdanie i szanuje wypowiedzi kolezanek ktorym sie udalo. Powodzenia dziewczyny. Czasami kobiety traca rozum jak lekarz mowi o dziecku i zrobia wszystko dla malenstwa, ale trzeba myslec naprawde racjonalnie. Odpowiedz Link
mj78 Re: INVIMED 10.02.06, 14:37 My leczymy się u dr Niemoczyńskiego i jak na razie jesteśmy zadowoleni. Jesteśmy w trakcie pierwszej ICSI. Odpowiedz Link
76monika Re: Invimed 16.03.06, 08:22 Proszę napiszcie jakie są ceny zabiegów, bo na stronie ich nie ma. Mój lekarz stwierdził, ze jeśli zdecydujemy się na ICSI to tylko tam, ponieważ mają najlepsze laboratorium i specjalistów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwa2000 Re: Invimed 14.04.06, 15:55 Napiszcie dziewczyny w jakiej granicy wychodzi ICSI w Invimedzie,oraz jakie specyficzne bab.wymagają.Chodzi mi o posiewy,bad.chromosomalne,genetyczne. Odpowiedz Link
Gość: kika Re: Invimed IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 09:44 5500-in-v 1100-icsi podtawowe badania hormonalne,hiv,wr,,żadnych chromosomalnych czy genetycznych Odpowiedz Link