19.12.05, 09:07
sprawa wygląda tak... staram się i owszem w sumie chyba od czerwca... jest
tak... wczesniej bolały mnie persi po bokach praktycznie od połowy cyklu..
potem przestały teraz znowu bolą 2 cykl..... cykle wczesniej 28 dniowe, teraz
30 dniowe... ale... dziś jest już 32 dzień, piersi bolą.. a tu nic.... może
coś zaskoczyło?? jak myślicie... dodam że piersi bolą tak po bokach, nie
sutki - testu nie chce jeszcze robić...
Obserwuj wątek
    • edycia11 Re: teraz ja 19.12.05, 09:51
      Przy pierwszej ciąży bolały mnie sutki,a przy drugiej własnie boki piersi i to
      już chyba w tydzien po "zajściu".
      Więc jest wielce prawdopodobne,że teraz zaskoczyłosmile)
      Życzę Ci tego z calego sercasmile
      • eszi dziękuję, już sobie dałam na luz 19.12.05, 09:54
        nawet zaprzestałam czytania forum - bo bardziej mnie nakręcało.. zobaczymy - z
        testem poczekam do Świąt - albo do wigilii - może będzie prezent na imieninki
        tak się tylko zastanawiam, żeby to nie były jakieś kolejne problemy z
        wydłużającymi się cyklami .......hmm...... poczekam jeszcze troszkę....zobaczę
        co będzie ...
        • hanusia9 Re: dziękuję, już sobie dałam na luz 19.12.05, 11:13
          Parę dni temu koleżanka powiedziała mi,że jest w ciązy i że własnie tak ok w
          tydzień po zapłodnieniu zaczęły ją bardzo boleć piersi po bokach.Mnie tak bola
          przed miesiączka,ale widocznie(jak pisza dziewczyny) stan przed @ i wczesna
          ciąża moze wcale sie od siebie nie różnic.Tzymam kciuki za pozytywny test!
          Pozdrawiam.
          • eszi własnie wiem, że tak potrafią boleć przed @ 19.12.05, 11:42
            ponieważ miałam tak jakiś czas temu - potem jakies pół roku cisza - a teraz 2
            cykl tak mam... do tego boli mnie brzuch własnie - chyba jednak dostane @ buuuu
            generalnie gdyby cos - to pewnie zmieniłabym się na twarzy bo to pierwszy objaw
            u mnie.....ale chyba nic nie widac zreszta juz sama nie wiem... kapituluje - co
            Bóg da to będzie.... widocznie on wie lepiej jak mi to życie urządzić... ale
            może może kto wie...
            • iga73 Re: własnie wiem, że tak potrafią boleć przed @ 19.12.05, 12:11
              eszi u mnie tez 33 dc biore bromergon i mam wielka nadziej na zafasalkowanie
              ale testu nie robie moze jutro a moze jeszcze uda mi sie wytrzymac albo
              poprostu chodzi o to zeby miec nadzieje
              • edycia11 Re: do Igi73 19.12.05, 12:25
                Przepraszam,że pytam ale dlaczego bierzesz bromergon?
                Ja go brałam na zatrzymanie laktacji,ale ma jeszcze jakies dodatkowe działanie?
                • iga73 Re: do Igi73 19.12.05, 12:29
                  biore bo nie miałm owulacji
            • hanusia9 Re: własnie wiem, że tak potrafią boleć przed @ 19.12.05, 20:18
              Mam nadzieję ze ten ból u Ciebie bedzie zwiastował fasolkę.Trzymam kciuki!
              Ja też co miesiąc doszukuję się objawów i co miesiąc to inaczej.Raz bolą cale
              piersi,raz sutki,raz wcale.Śmieje sie do mojego M,że jak już zajdę w ciążę,to
              wcale jej nie wyczuję tak szybko jak myślałam.
              A już tak z ciekawości, to ten zmieniony wyraz twarzy o którym piszesz w czasie
              ciązy,to jest zauważalny dla Ciebie czy dla innych?Bo mi się zawsze wydawało,że
              to inni widzą ciężarne jakoś inaczej.Może i ja zacznę sie sobie przyglądaćsmile)?
              Pozdrawiam i życzę powodzenia.
              • vre Re: własnie wiem, że tak potrafią boleć przed @ 19.12.05, 20:24
                Jejku mnie właśnie teraz też tak bolą po bokach. Tylko się zastanawiałam czy to
                nie za szybko- tydzien po "zajsciu" Ale teraz nabrałam nadziei. Chociaż dziś
                robiłam test-jedna kreseczka, ale wiem, ze zrobiłam go za wcześnie. Ni i ten
                bolacy brzuch jak przed @, która ma byc na Wigilie, a mam nadzieję, że nie
                będzie... Trzymam kciuki! Powodzenia!!!
              • eszi zmianę w wyglądzdie da się zauważyć - moja twarz 20.12.05, 08:32
                robi się taka "rozmyta" i wiem że to to ..... z ostatnich wieść - nadal nie ma
                @, ale ten ból piersi torszkę mnie niepokoi - bo nie koniecznie to może być
                objaw ciąży....
                • xkrynia Re: mnie też bolą piersi 21.12.05, 00:27
                  Właśnie. Mnie też bolą piersi po bokach. I brzuch. 24 albo 26 ma być @, mam
                  nieregularnie... ale mam nadzieje, że jej nie będzie.Wrrrr
                  Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka