m.m.gosia Re: Będę mamą! 27.12.05, 17:07 Udało się ! Cztery miesiące starań, stwierdziłam,że chyba nie zajdę w tę ciążę, a jednak... Cieszę się, ale jest też we mnie niepokój. Bolą mnie piersi, powiększyły się , mdli mnie. Test zrobiłam w wigilię , a tatuś dostał od Mikołaja malutkie skarpetki, był szczęśliwy. Dlaczego więc lęk i niepokój? Bo jestem od 2 tyg. przeziębiona i 2 tyg temu brałam tabcin przez 2 dni, poszłam na pasemka, a ponoć nie wolno. Zaszłam w ciążę, kiedy odpuściłam sobie i myśli o dziecku , i szczególne środki otrożności. Ja tak szybko się zniechęcam. Oby było ok. Bo bym sobie nie darowała. Odpowiedz Link
madziczek79 Re: Będę mamą! 27.12.05, 17:19 przede wszystkim gratulacje spokojnie ,kobieta to nie inkubator,przeciez nie wiesz od razu czy jesteś w ciąży czy nie.Wiele z nas zyje normalnie,pije ,pali ,potem dowiaduje się o ciązy i co?Jakoś te dzieci sie rodzą całe i zdrowe wszystko bedzie dobrze,nie zamartwiaj sie.WIELKIE GRATULACJE I DBAJ O SIEBIE Odpowiedz Link
edycia11 Re: Będę mamą! 27.12.05, 18:41 Gratuluję kreseczek a co za tym odzie malej dzidzi) NIe przyjmuj się zbytnio tymi lekami dopiero 3 tygodnie po zapolodnieniu zaczyna się wszystko dokładnie kształtować Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!! Odpowiedz Link
m.m.gosia Re: Będę mamą! 28.12.05, 09:45 Dzięki madziczku! Masz rację. Uspokoiłaś mnie. Trzymam kciuki za ciebie. Odpowiedz Link
meruczka Re: GRATULUJĘ 28.12.05, 08:57 Bardzo, bardzo gratuluję i pozdrawiam cieplutko!!! Odpowiedz Link
andula_t Re: Będę mamą! 28.12.05, 09:48 kochana gratulacje! mi się tez udało musimy zebrać się chyba wszystkie na jednym wątku bo trochę tych świątecznych cudów się wydarzyło !!! Odpowiedz Link
andula_t Re: Będę mamą! 28.12.05, 11:05 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35951 a ja już założyłam forum wrześniowych mam Odpowiedz Link