Dodaj do ulubionych

Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy?

24.02.06, 08:51
Moze ktoras z was podchodzi teraz do programu In vitro?Fajnie by bylo
powspierac sie nawzajem.Tak zawsze raźniej.Trzymam kciuki za wszystkie
starajace sie.
Obserwuj wątek
    • asiat99 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 24.02.06, 15:11
      Nikt?Czyżbym była samasad
      • maja78r Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 24.02.06, 18:03
        Asiu! zobacz na forum Niepłodność, wiem, że tam temat in vitro częściej jest
        poruszany.
        Powodzenia!!!!
      • zjp5 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 06.03.06, 23:47
        Alez nie jestes! Ja tez! Na razie na 10 marca planowane jest pobranie, a na 15
        transfer. Boje sie, ale staram sie miec mnostwo nadziei...
        • sloneczko271 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 07.03.06, 10:32
          dziewczyny kochane, tak naprawde to wam zazdroszcze.gdybym miała pieniądze to
          bez wachania odrazu bym też poszła na inwitro. nic się nie bujcie-będzie
          dobrzesmile w sumie to już w marcu zostaniecie ciężaróweczkami(*) kurcze ale wam
          zazdroszcze. musicie tylko pamiętać żeby po invitro przez 2 tygodnie naprawde
          się oszczędzać i jak najwięcej leżeć w łóżeczku, no i nie kąpać się w gorącej
          wodzie. powodzenia!!! smile trzymam za was kciukismile
          • asiat99 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 07.03.06, 18:16
            Dziewczynki w czwartek mam transfer,Matko jedyna jak ja sie boje.Znowu tam
            jade.Czy 3 raz bedzie dla nas szczesliwy.Endometrium nienadzwyczajne;8.5 mm ale
            zdecydowanie ladniejsze od ostatniego cyklu.Po transferze 10 dni ma woplnego
            wiec bede tu czestym bywalcem i wtedy nadrobie zaleglosci w pisaniu.Lece sie
            pakowac bo 800 km przed nami.Jutro wyjezdzamy a w piatek wroce z sniezynkami do
            domu.Pokoik czeka...
            • zjp5 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 07.03.06, 23:11
              Trzymam kciuki! Jesli Ci to pomoze, to pomysl, ze ja sie tez boje - w dodatku
              nie mam Twojego doswiadczenia, bo to pierwszy raz. Jesli bedziesz miala sily -
              napisz.
            • zjp5 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 10.03.06, 22:44
              Jestem po pobraniu, czuje sie lepiej niz myslalam, tylko bardzo czulam
              wszystkie dziury w jezdniach! Jakie masz doswiadczenia, cos teraz trzeba
              specjalnie robic/ nie robic?
              • asiat99 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 11.03.06, 11:22
                Nie zrobili mi transferu.Żaden z naszych 14 mrozaków nie nadawał się do
                podnia.Nawet gdyby zrobiono transfer takiegi zarodka i zagniezdziłby sie to
                powstałoby puste jajo płodowe.Nie dociera to do mnie.Chyba nawet nie czuje sie
                jeszcze na siłach zeby o tym mowic,pisac cokolwiek...
                • zjp5 Re: Transfer w polowie marca,moze ktoras dolaczy? 11.03.06, 16:31
                  O rany... asiatku strasznie Ci wspolczuje! Bardzo jestescie biedni. Jesli
                  kiedys bedziesz miala ochote pogadac, tak po prostu dla wygadania sie, to sluze
                  privem.
                  Mysle o Was cieplo.
                  • asiat99 Do zjp5 13.03.06, 17:19
                    Z chęcią skorzystam z propozycji podadania na priv.Już po transferze?Kciuków
                    nie będę trzymała bo są beznadziejnie nieużyteczne ale będę intensywnie i
                    ciepło myślała.Pozdrawiam.
                    • asiat99 Re: Do zjp5 14.03.06, 13:07
                      Zaczynam od początku.Jestem dzisiaj po dipherelinie.Za 2 tygodnie ruszam ze
                      stymulacją do kolejnego programu ivf.Nie wiem tylko jeszcze czy mam się z tego
                      cieszyć czy nie?Pozdrawiam.
                      • zofia.paszewska Re: Do zjp5 14.03.06, 14:57
                        Jestes bardzo dzielna! Ja mam transfer w srode, w momencie pobrania (w piatek)
                        bylo 10 komorek, w sobote zaplodnilo sie 8. I czekam co dalej.
                        • asiat99 Do zofia.paszewska 14.03.06, 15:35
                          Myslę cieplutko.Doczekamy się pociech...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka