masiut 02.05.06, 14:35 Poszukujemy pacjentow doc.Jędrzejczaka z Polnej,czy po leczeniu u niego mają dzidziusia.Sami leczymy sie 1.5 roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwcia777 Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 02.05.06, 15:46 witam, ja lecze sie u dr Jedrzejczaka rowniez 1.5 roku. Jestem po laparo, w lutym poronilam w 6 tyg. O dzieciach po leczeniu u doktora nie slyszalam. 17 Maja umowilam sie do innego lekarza. Zobaczymy co on mi powie. Odpowiedz Link
masiut Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 02.05.06, 16:16 A do jakiego lekarza ,jeśli można zapytac może my też spróbujemy się przenieść. Nie jesteśmy z Poznania i nie wiemy dużo o tamtejszych lekarzach. Odpowiedz Link
iwcia777 Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 04.05.06, 15:06 Witam, kurcze moja odpowiedz gdzies wcielo, wiec moze sie okazac, ze pisze podwojnie wiec z gory przepraszam. A wiec raz jeszcze ... Ja przenioslam sie do Dr Slopienia. Ma gabinet na koscielnej, rejestracja od srody do piatku od 15-19 h., tel. 0618481893. Naczytalam sie o nim mnostwa dobrych opini wiec sprobuje tam zapukac. Niestety na wizyte czeka sie ok 1 m-c wiec moja przypada na 17 maj, wiec dopiero po tym terminie moge sie z wami podzielic swoja opinia Ale fakt, ze nie zapisuje sie tam na 3 minutowe wizyty, tylko na conajmniej 20 minutowe pociesza mnie. U dr J. leczylam sie prawie 2 lata, wiec chyba czas na zmiany i na ... nowa nadzieje. Odpowiedz Link
pawlakjo Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 04.05.06, 20:47 A chciałam Ci się zapytać czy Dr Słopień jest również tak jak Dr Jędrzejczak andrologiem?? Odpowiedz Link
iwcia777 Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 05.05.06, 15:38 z tego co wiem to tak, ale na 100 % dowiem sie 17 maja, wtedy mam wizyte u niego. Odpowiedz Link