Dodaj do ulubionych

doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań

02.05.06, 14:35
Poszukujemy pacjentow doc.Jędrzejczaka z Polnej,czy po leczeniu u niego mają
dzidziusia.Sami leczymy sie 1.5 roku.
Obserwuj wątek
    • iwcia777 Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 02.05.06, 15:46
      witam,

ja lecze sie u dr Jedrzejczaka rowniez 1.5 roku. Jestem po laparo, w lutym
      poronilam w 6 tyg. O dzieciach po leczeniu u doktora nie slyszalam. 17 Maja
      umowilam sie do innego lekarza. Zobaczymy co on mi powie.
      • masiut Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 02.05.06, 16:16
        A do jakiego lekarza ,jeśli można zapytac może my też spróbujemy się przenieść.
        Nie jesteśmy z Poznania i nie wiemy dużo o tamtejszych lekarzach.
    • iwcia777 Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 04.05.06, 15:06
      Witam, kurcze moja odpowiedz gdzies wcielo, wiec moze sie okazac, ze pisze
      podwojnie wiec z gory przepraszam. A wiec raz jeszcze ... Ja przenioslam sie do
      Dr Slopienia. Ma gabinet na koscielnej, rejestracja od srody do piatku od 15-19
      h., tel. 0618481893. Naczytalam sie o nim mnostwa dobrych opini wiec sprobuje
      tam zapukac. Niestety na wizyte czeka sie ok 1 m-c wiec moja przypada na 17
      maj, wiec dopiero po tym terminie moge sie z wami podzielic swoja opinia sad
      Ale fakt, ze nie zapisuje sie tam na 3 minutowe wizyty, tylko na conajmniej 20
      minutowe pociesza mnie. U dr J. leczylam sie prawie 2 lata, wiec chyba czas na
      zmiany i na ... nowa nadzieje.
      • pawlakjo Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 04.05.06, 20:47
        A chciałam Ci się zapytać czy Dr Słopień jest również tak jak Dr Jędrzejczak
        andrologiem??
        • iwcia777 Re: doc.Piotr Jędrzejczak z Polnej Poznań 05.05.06, 15:38
          z tego co wiem to tak, ale na 100 % dowiem sie 17 maja, wtedy mam wizyte u
          niego.
          • polla7 dr Słopień 06.05.06, 23:23
            dr słopień jest ginekologiem - endokrynologiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka