olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 21.05.06, 23:25 Hej SloneczkoNo nieestety mamy ta pralke w kuchni,w lazience niedalo by rady,ale co tam juz sie przyzwyczailamwlasnie pojedlismy z Miskiem ziemniaczkow z sola i maselkiemW sumie to byl pomysl Miska,a ja sie skusilam a na dodatek dzis znowu robilam te slynne zapiekankiOd kiedy je zrobilam to tylko je jemy na kolacje,tak nam smakuja,a Misiek tylko sie o nie pytaJa juz wykapana,naoliwkowana,i Miskowi laptopa otluscilamznowu bedzie sie pytal co to sie tak swieci,)a to tylko oliwkapoczekaj Sloneczko z tymi tipsami,moze akurat sie zalapiesz na maj,kurde tak bym chcilam zeby sie udlao.A co mowie w tv,o tym strajku?Dlugo bedzie jeszcze trwal?Prubuja sie dogadac?Kurde wkoncu to lekarze,to nie sa przelewki,juz powinni cos z tym zrobic.Poprostu pech ze akurat teraz zaczeli strajkowac,kiedy juz mialas wszystko zaplanowaneale moze jeszcze niewszystko stracone. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 21.05.06, 23:26 Dobranoc ja tez juz spadam na wyrko.Powodzenia w dodzwonieniu sie do profesora.Trzymam kciuki.Pa pa Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 07:54 Jeszcze nikogo tutaj nie bylo??? Wiec bede pierwsza i wszystkim mowie dzien dobry!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 08:01 Piszcie dziewczynki co tam u Was slychac. U mnie wszystko po staremu. Czekam na @ i na druga iui. Tak sie nastawiam psychicznie, acha no i jeszcze na to nieszczesne hsg. Tyle ostatnio pisalyscie o roztargnieniu i zamotaniu, ze az mi sie udzielilo. Hihihi. Wczoraj np. wzielam robota kuchennego i wybieralam sie z nim do prasowania. Hihihi. Smiesznie to wygladalo jak sobie uzmyslowilam co ja mam w reku. Czekam na wiesci od Was co tam slychac u naszych ciezaroweczek i staraczek. Bea jak cos wiecej znajde na temat tej maty to dam Ci znac, ale Ty mozesz o to tez zapytac swojego lekarza bo wiem, ze to wlasnie lekarz polecil te mate. Siuba a Ty mialas iui czy Wy jeszcze naturalnie starania prowadzicie. Odzywaj sie czesciej!!! Sloneczko Anie na stale mieszka we Wloszech, ale chyba sie do mnie do Danii przeprowadzi bo jej sie bardziej tu podoba. Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 08:26 witam w poniedzialkowy poranek Sloneczko - tak ja Danik napisala - dokladnie...na stale mieszkam we Wloszech (moj maz to Wloch) ale pare miesiecy, zima, mieszkalismy w Danii - w zwiazku z praca....zastanawiamy sie, aby nie przeniesc sie na stale Daniczku, wiesz czego teraz najbardziej zaluje...ze nie bede rodzic w Danii - tak sie przyzwyczailam do tych warunkow tam...nie wiem jak tutaj bedzie wczoraj caly dzien sie rozpakowywalam, porzadkowalam..wieczorem odwiedzilismy naszych znajomych - z ktorymi sie od gwiazdki nie widzielismy, dowiedzieli sie o dzidzi ogolnie - lato tutaj pelna para , az sie nie moge przyzwyczaic...wczoraj 30 stopni... Dzisiaj jade do pracy, na chwilke, bo naprawde zaczynam od 1 czerwca... zwazylam sie na wadze mojej, ktora mnie nie sklamie - i przytylam 4 kg - to chyba nie tak duzo Buziaki i milego dnia!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 08:47 hejo własnie anie miałam sie pytac ile przytyłas? ja sie wazyłam teraz 3 kilo! nieduzo,ostatnio czytałam ze najwiecej sie tyje w drugim trymestrze srednio 0,5 kg. na tydzien,ze jezeli przytyjesz mniej niz 10 kg w całej ciazy to jest wieksze ryzyko porodu przedwczesnego,ogólnie norma na cała ciaze jest chyba 13- 17 kg,ja w pierwszej ciazy przytyłam prawie 14 kg,teraz dopiero 3 i czuje sie gruba)ale doliczywszy moja nadwage 2 kg. z zimy to jestem 5 kg. ciezsza i grubszawaze prawie 57 a ty? Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 09:16 ja wazylam 57kg, a teraz 61 kg - ale nie czuje sie grubsza - tylko brzuch i piersi widze wieksze wszyscy mowia ze sie wyciagam... Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 10:34 a co to znaczy "ze sie wyciagasz"? Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 10:42 mariolka55 napisała: > a co to znaczy "ze sie wyciagasz"? mowia, ze na buzi schudlam - wyciagam sie na buzi.... ale mam dzis chyba niskie cisnienie, w glowie mi sie kreci i chodze jak pijana Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:03 Hej dziewczyny.U nas w koncu swieci slonko i jest 26stopni.Ale zapowiadali deszczja jak zwykle dopiero wygrzebalam sie z luzkaJa czy przytalam powiem wam jutro po wizycie,bo tam mnie waza,a moja waga domowa to niewiem czy nieklamieNiestety ide sama Misiek musi pracowacale za 2 tygodnie polowkowe,to wtedy bedzie Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:04 Hi hi Daniczku to musialo niezle wygladac,z tym robotema widzial cie ktos?To napewno ubaw mieliscie.No no czyzby jakis znak,trzymam kciuki DanikBardzo a nawet bardzo bardzo mocno;D Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:08 Bea jak tam zdrowko?Kacyk jest czy niema?Mieliscie pogode?I co najwazniejsze jak Pers zareagowal na Dexsia?A dexsio niedraznil mu sie?W sobote bylismy na lodach i lodziarni siedziala dziewczyna z takim malutkim psiakiem jak Dexsio,ale fajny byl,)i jak sie tulil pieszczoch jeden no bo siedzial na kolanachPozdrawiam pa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:11 Wizyte mam na 10:00 jak wruce do domu to odrazu napisze.Oczywiscie mamy nadzieje na poznanie plciAle kto wie,czy Malenstwo znowu niebedzie tak uciekac i plecki sobie poogladamAle co tam najwazniejsze zeby zdroweNo u ciebie Mariolka tez niedaleko wizytaMoze do tej pory juz bedziemy wiedzialy kto w brzuszku siedzi Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:50 olka9917 napisała: > Hi hi Daniczku to musialo niezle wygladac,z tym robotema widzial cie ktos? To > napewno ubaw mieliscie.No no czyzby jakis znak,trzymam kciuki DanikBardzo a > nawet bardzo bardzo mocno;D Ola wiesz ja tez czesto mam takie historie, ale zapominam o nich a teraz Ty mi przypomnialas jak zaczelas opisywac swoje. Widzial mnie maz i sie smial. A ostatnio jak wkladalam naczynia do zmywarki to wylalam resztke picia do smieci zamiast do zlewu. Poprostu otworzylam smieci i z rozmachem zdecydowanie wylalam to tam i dopiero mnie olsnilo co ja zrobilam i zaczelam sie smiac. Dobrze, ze duzo tego picia tam nie bylo. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:54 Hi hi Daniczku to witam w "klubie roztargnionych"Ale mi ulzylo ze nie tylko ja mam takie roztargnieniaPa musze juz leciec odkurzyci sie podszykowac,bo obiadek to mam gotowyWpadne puzniej.Pa Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:19 nie wiem jak jest w Polsce - za porod nie musze placic ale w Danii to luksus za darmo widzialam szpital i mam kolezanki, wiec zdaje soibie sprawe, ze nam daleeeeeeko do takich warunkow... Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:26 kurcze jak we włoszech daleko,to co dopiero w Polsce??? a u nas i tak sie spoooooro poprawiło do tego co było kiedys!!!!!!!! Goko ty rodziłas ponad 10 lat temu tak? jak było wtedy? masz jakies niemiłe wspomnienia? wtedy chyba jeszcze nie było rodzinnych itp???? Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:40 anie5 napisała: > nie wiem jak jest w Polsce - za porod nie musze placic ale w Danii to luksus za > > darmo widzialam szpital i mam kolezanki, wiec zdaje soibie sprawe, ze nam > daleeeeeeko do takich warunkow... To fakt, dlatego teraz rozumiesz dlaczego nie chcialam rodzic w Polsce. Do dobrego bardzo szybko mozna sie przyzwyczaic. Ja jak rodzilam to mielismy z mezem osobny pokoj i tam sobie mieszkalismy za darmo oczywiscie. Maz tylko musial jedzenie sobie kupowac w stolowce a ja mialam za darmo oczywiscie. Do kazdego pokoju jest lazienka wiec nie musialam sie krepowac, ze ktos mnie oglada i moglam praktycznie nago chodzic. Ale jestem zdziwiona, ze we Wloszech jest taka zla sytuacja. Myslalam, ze lepiej to u Was wyglada. Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:43 Dziewczyny a ja wlasnie czuje @. Juz mi sie tak charakterystycznie cieplo tam robi i brzuch zaczyna mnie pobolewac. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 13:15 No u nas z tymi łazienkami nie jest tak zletam gdzie ja rodziłam były pokoje 2,3 góra 4 osobowe i łazienka,takze tez spoko,nie było tłokuno i prysznic tak zamykany ze tez mogłam sie spokojnie kapac,odwiedziny cały dzien,dziecko z mama cały czas (nie jak dawniej)poród rodzinny darmowy i zzo tez(podobno, bo nie zdazyli mi podac,bo mi sie porozwierało ekspresowo)połozne dosyc uczynne,wiec nie było tak zle,a i jedzonko nawet smaczne!!! ale napewno to jeszcze daleko do warunków jakie sa u was Odpowiedz Link
danik1 Bea, Kattrin... 22.05.06, 13:35 Znalazlam cos takiego w necie a wiem, ze jestescie wierzace wiec Wam to podsylam. Przeczytajcie. Wstawiennictwo św. Dominika Jesteśmy małżeństwem od 11 lat. W roku, w którym wzięliśmy ślub, dostałam się na wymarzone studia. Wtedy też zaplanowałam swoją przyszłość: najpierw studia, urodzenie pierwszego dziecka, staż i narodziny drugiego dziecka (...). Zgodnie z obranym założeniem po czwartym roku studiów zaczęliśmy starać się o dziecko. Początkowo się nie martwiłam, że wciąż nie jestem w stanie błogosławionym. Przecież nie wszystkim się udaje od razu. Ukończyłam studia i odrobiłam roczny staż. Rzuciłam się w wir pracy. Pracowałam na 1,5 etatu. Wychodziłam rano, a wracałam wieczorem (...). Po pewnym czasie uświadomiłam sobie, że praca nie jest najważniejsza i że to ostatni dzwonek. Rozpoczęłam leczenie, niestety, okazało się, że wystąpiło działanie niepożądane i po trzech miesiącach przerwałam leczenie. Jednocześnie poprosiłam męża, aby i on sprawdził swój stan zdrowia. Lekarz orzekł, że przy jego wynikach nie ma szans na zapłodnienie. Pod okiem androloga zaczął przyjmować odpowiednie lekarstwa. Pewnego dnia otrzymałam telefon od mojej mamy. Pełna optymizmu opowiedziała mi o tym, jak w "Naszym Dzienniku" przeczytała świadectwo jednej matki. Pani ta pisała o cudownym wstawiennictwie świętego Dominika za kobietami, które za jego przyczyną doczekują się upragnionego potomstwa, a cały okres stanu błogosławionego przebiega prawidłowo. Przy najbliższej okazji mama przekazała mi wycięty z gazety artykuł. Początkowo podeszłam do tego nieco sceptycznie. Dzięki mojej mamie, która wysłała list do klasztoru Sióstr Dominikanek w Krakowie, otrzymałam tekst modlitwy i pasek św. Dominika. Jeszcze w tym samym dniu przewiązałam się w pasie ową tasiemką i zaczęłam codziennie odmawiać dołączoną modlitwę. Opowiedziałam o tym mężowi i poprosiłam, by i on się modlił. W lipcu 2004 r. zaplanowaliśmy urlop nad polskim morzem. Pogoda nie dopisała, ale mimo to byłam bardzo szczęśliwa i wypoczęta. Nigdy przedtem na urlopie nie czułam się tak wspaniale. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że otrzymaliśmy od Boga największy dar - dar życia. (...) W podziękowaniu obiecałam Bogu, że wychowamy nasze dziecko tak, by Mu się podobało. Przez cały okres trwania stanu błogosławionego nie ustawałam w modlitwie. (...) W kwietniu 2005 r. urodziła się nam śliczna, zdrowa córeczka. Postanowiliśmy, że na drugie imię damy jej Dominika. Poród przebiegł naturalnie i bez komplikacji. W najbliższej przyszłości pragniemy mieć kolejne dziecko. Będziemy o nie gorąco prosić Boga za wstawiennictwem św. Dominika i wierzę, że Bóg nas wysłucha. Pragnę podziękować Siostrom Dominikankom za modlitwę. Szczęść Boże! Agnieszka z Łodzi Informacje na temat paska św. Dominika można uzyskać pod adresem: Klasztor Sióstr Dominikanek, 31-027 Kraków, ul. Mikołajska 21, tel. 012 422 79 25 Odpowiedz Link
danik1 Mata magnetyczna - to znalazlam. 22.05.06, 22:24 http//www.neovita.pl/bemer3000/index.htm Wysyłam wam linka, poczytajcie i same ocencie. M. spisal sie na medal- zrobil mi nawet zdjecia ( powiedziałam ze dziewczyny z forum potrzebuja konkretow)mowi ze trzeba na to jezdzic okolo 1 miesiaca zeby byl efekt,mam nadzieje ze to cos pomoze. Ile za to zapłacimy?-jeszcze nie wiem gin powiedzial ze na koncu sie rozliczymy?) hihi tak to z facetami jest a m. sie nie dopytywal Pozdrawiam Odpowiedz Link
danik1 Re: Mata magnetyczna - to znalazlam. 22.05.06, 22:27 www.neovita.pl/bemer3000/index.htm Wysyłam wam linka, poczytajcie i same ocencie. M. spisal sie na medal- zrobil mi nawet zdjecia ( powiedziałam ze dziewczyny z forum potrzebuja konkretow)mowi ze trzeba na to jezdzic okolo 1 miesiaca zeby byl efekt,mam nadzieje ze to cos pomoze. Ile za to zapłacimy?-jeszcze nie wiem gin powiedzial ze na koncu sie rozliczymy?) hihi tak to z facetami jest a m. sie nie dopytywal Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:08 u nas tez pogoda-lato Anie moze zmiana klimatu tak na ciebie działa??? Olka to co ?ty nastepna zdradzasz płec czekam z niecierpliwoscia a ja na koncu ! jak bedzie u ciebie dziewczynka,to u mnie pewnie synek Gdzie reszta? bea,katrrin? takie zapracowane? Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:52 anie5 napisała: > Daniczku, wiesz czego teraz najbardziej zaluje...ze nie bede rodzic w Danii - > tak sie przyzwyczailam do tych warunkow tam...nie wiem jak tutaj bedzie A jak jest we Wloszech??? Tak samo jak w Polsce czy lepiej?? Pisalas, ze za wszystko musisz placic tak jak w Polsce, ale chyba porod bedzie panstwowo co?? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:46 anie5 napisała: > witam w poniedzialkowy poranek > Sloneczko - tak ja Danik napisala - dokladnie...na stale mieszkam we Wloszech > (moj maz to Wloch) ale pare miesiecy, zima, mieszkalismy w Danii - w zwiazku z > praca....zastanawiamy sie, aby nie przeniesc sie na stale aniu to wy niezłe podróżniki jesteście fajnie macie)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:47 wiecie co? ja spadam spać bo mi już tu misiek marudzi obiecuję że jutro posiedze na forum o wiele dłużej pa,pa,pa, kolorowych snów wam życze)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:42 danik1 > Sloneczko Anie na stale mieszka we Wloszech, ale chyba sie do mnie do Danii > przeprowadzi bo jej sie bardziej tu podoba. achaaa)) to ja nie wiedziałam dzięki daniczku za informacje Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:43 olka9917 napisała: > Dobranoc ja tez juz spadam na wyrko.Powodzenia w dodzwonieniu sie do > profesora.Trzymam kciuki.Pa pa oleńko twoje kciuki przyniosły mi szczęście)) dodzwoniłam się w końcu do niego)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:38 witam was dziewczynki)) oleńko co do pralki w kuchni to my też jesteśmy na to skazani bo łazienke mamy tak malutką że szok! ledwo zmieściła się wanna narożna, kibelek i taka malutka i wąziutka umywalka. no ale trudno ciasne ale własne)))) a co do tipsów to ich jednak nie założyłam-posłuchałam siostry i wyobrazcie sobie że dzisiaj dodzwoniłam się do profesora i powiedział mi żebym śledziła w tv odnośnie tych strajków i jak tylko się skończą a ja będę jeszcze przed 15 dc to mam natychmiast do niego dzwonić i odrazu ma mi zrobić tą laparoskopie powiem wam że mnie troche pocieszył i znowu zaświeciła mi się iskierka nadzieii że może już w krutce wytną mi to dziadostwo)) coprawda nawet jak się nie załapie na maj to powiedział mi że on na to sympozjum to jedzie tylko na 4 dni więc jak nie w maju to w czerwcu mi zrobi laparoskopie na 100% chociaż się cieszę to się tak bardzo nie napalam bo różnie to może być. ale nadzieje już malutką mam)) a jak słucham wiadomości to jak narazie nic z tymi strajkami nie robią, wręcz przeciwnie: lekarze zaostrzają strajk i coraz więcej szpitali się przyłancza i słyszałam że dzisiaj była niezła afera, bo dołączył się do strajku jakiś duży szpital dziecięcy na śląsku i wszyscy się bulwersują że dzieci cierpią na tych strajkach i że dorośli to mogą jeszcze poczekać ale dzieci to powinni przyjmować do szpitala bez problemu a tu nic stego straj to strajk i nie przyjmują nikogo, tylko wtedy jak jest zagrożenie życia. ja z jednej strony to się cieszę że była ta afera i że ludzie już się zaczynają pomału wkurwiać bo może w końcu coś się ruszy do przodu. Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 12:59 sloneczko271 napisała: > słyszałam że dzisiaj była niezła afera, bo dołączył się do strajku jakiś duży > szpital dziecięcy na śląsku i wszyscy się bulwersują że dzieci cierpią na tych > strajkach i że dorośli to mogą jeszcze poczekać ale dzieci to powinni > przyjmować do szpitala bez problemu a tu nic stego straj to strajk i nie > przyjmują nikogo, tylko wtedy jak jest zagrożenie życia. ja z jednej strony to > się cieszę że była ta afera i że ludzie już się zaczynają pomału wkurwiać bo > może w końcu coś się ruszy do przodu. Tez to widzialam w wiadomosciach i podzielam zdanie rodzicow. Niech ida robic strajk glodowy i niech to sie odbija na nich a nie na dzieciach. Nie wiem co bym takiemu lekarzowi zrobila gdyby nie przyjal mi dziecka!!!!!! Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 06:42 dzisiaj wstalam juz o 5:30, moj maz wyjezdza na tydzien i zaraz zawoze go na lotnisko. Jestem taka spiaca, ze jak wroce to chyba sie jeszcze poloze wczoraj bylam w pracy u siebie i wszyscy juz brzuszek zobaczyli jedna z kolezanek tez w ciazy i ma termin na polowe sierpnia. Wracajac do tych szpitali - Danik - az tak zle nie jest tutaj - pokoje 2,3, 4 osobowe - z lazienka - ale nie tak jak W Danii - pokoj tylko dla rodzinki. Najbardziej boje sie wlasnie tych wizyt, pokoj 4 osobowy, kazda mama z dzieckiem i ful krewnych przy lozku....a tu wrzesien i moze jeszcze byc goraco - wiadomo, ze w pokoju klimatyzacja bedzie wylaczona (bo to niezdrowo dla malenstwa...) jest jeden szpital, gdzie pokoje sa dwu osobowe, i wizyty tylko dla meza w pokoju- i taki bym chyba wolala...ale jeszcze tyle czasu... Sloneczko - trzymam kciuki za koniec strajkow - i zeby jeszcze w maju Ci to zrobili!!!!!!!! Olka - czekam na wiesci od Ciebie po wizycie...a juz niedlugo 1 czerwiec - i bedzie sie troche dzialo... raffaele zosia fotka12t1d Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 08:33 Hej Anie to my dzis ranne ptaszki jestesmyja wstalam o 4:40 jak muj Misiek do pracy wstawal,i chwilke z nim pogadam i juz niemoglam zasnac,ale to chyba tez z wrazenia przed wizytaZaraz musze sie szykowac.Ale najpirw chcialam zobaczyc co tam u was.Sloneczko,to fajnie,widzisz jest nadzieja,teraz trzymam kciuki za koniec strajkow,moze akurat pomoze,)Bylo by super jak bys juz miala wszystko za soba.Te czekanie,to nerwowo ciezko wytrzymacja niecierpie na cos czekac.Jak wruce to napisze jak bylo na wizycie.To narazie pa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 08:37 Aha wczoraj siedze t juz 21:00,patrze na kalenadarz i niewierze 21.05 byl w niedziele a ja zapomnialam o Dniu Mamylece do telefonu i dzwonie,i tlumacze ze niewiem jak moglam zapomnac,bo jeszcze niegdy mi sie to niezdarzylo: (Myslalam ze mi sie pomieszalo bo tu w niemczech chyba 09.05 jest dzien mamy.Na to moja mama mowi:"Nie niezapomnialas)))Bo dzien Mamy jest dopiero 26.05 hi hi i w tym momencie mnie olsilo;DDDDDze jak codzien cos mi sie pomieszalo)) Mielismy ubaw na caly wieczorTeraz bede 3 razy myslec,zanim cos zrobie Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 11:20 cześć kobietki! ja oczywiscie z wielkim opóźnieniem, niedoczytaniem itp. , ale melduję się , że mimo wszystko czasami zaglądam. doczytuję Was po trochu, wieczorkami najczęściej, ale wczoraj to już mi głowa sama leciała nad laptopem, wczoraj trochę szalony dzień był (musiałam wszystkie rzeczy się dowiedzieć, jeszcze zrobiliśmy wycieczkę po bankach, i już miałam dosyć). W przyszłym tygodniu podpisujemy umowe przedwstępna ze Sprzedającym, na razie oferte zarezerwowaliśmy. No i sprzedajemy mieszkanie, ten tydzień dajemy szanse ludziom na samodzielne znalezienie mieszkania, w nastepnym ta szansa będzie dana tylko i wyłącznie poprzez biuro nieruchomości. Niuniu kopie ładnie, często i czasami bardzo mocno!, a Dawid leży od niedzieli z nogą w gipsie, dokładnie to ma szynę gipsową na 2 tygodnie, do środy leży, od środy bedzie skakał o kulach. Ta noga to juz drugi raz, poprzednio była skręcona chyba ok. 1 lub 2 temu. Biedaczek z niego, ale dzielnie się trzyma, tylko widzę, że czasami jemu żal mnie, bo jak mu cos przynoszę, kanapki, picie, robimy mycie czy cos innego to sie juz hamuje, co bym za bardzo nie latała. Żal mi go, ale z tego co lekarze mówili lepiej złamać niż skręcić, bo skrecenia maja to do siebie, że bardzo często wracają... będę zaglądać, papatki dla Was Odpowiedz Link
olka9917 Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 11:55 Hej wlasnie wrucilam,wszystko z Malenstwem w porzadku,rozwija sie i rosnie Dzis mielismy robione wszystkie badania,usg z wszystkimi pomiarami glowka,nogi,brzuchwszystko rozwiniete akuratnawet pochal mi raczkaa puzniej ssal kciuka,to byl super widoksluchalismy serduszka,a puzniej lezalam z takim pasem na brzuchu 10min,ale niewiem jak to sie po polsku nazywa.Jestem szczesliwa,ze wszystko jest w porzadku.Ja miala troche zawysoki cisnienie ale puzniej spadloja jak zwykle z wrazenia mam takie cisnienie.Malenstwo ruchliwe jak zawszeI chyba bedziemy mieli synka,ale to jeszcze niejest na 100%bo maly mial podwiniete,nogi to sie odkrecal ale gin,widziala siusiakai ja tez.A i przytylam 2,8kgNastepna wizyta za 4 tygodnie.Pozdrawiam pa.Musze leciec obiadek robicpa Odpowiedz Link
goko1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:05 Hej Olka! gratulacje )) a gdzie Ty masz jakiś suwaczek ??? Odpowiedz Link
danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:25 Ola no to gratuuuuuuuuuulacje!!!! Czekamy na ... No wlasnie macie juz imie dla synka??? A z tym Dniem Matki to sie tak wlasnie zastanawialam co Ty piszesz. Hihihi A wiecie co ja dzisiaj odwalilam!!!! Mialam dzisiaj egzamin pisemny z dunskiego od 9.00 do 13.00 a z sali wyszlam o 12.00 bo mi sie pomerdalo i ubzduralam sobie ze do 12.00 piszemy. Hihihi. To jest dopiero szczyt roztargnienia. Przeciez wiedzialam ze do 13.00, nie wiem co mi na koniec odbilo. I sie jeszcze zastanawialam czemu inni nie wychodza. )) Odpowiedz Link
danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:27 Goko Ty nie nadrabiaj zaleglosci tylko pisz do nas. A swoja droga to nawet nie probuje sobie wyobrazic ile to pracy przy kupnie i sprzedazy mieszkania. Biedny ten Two synek. Mam nadzieje, ze wkrotce juz bedzie wszystko dobrze i na wakacje bedzie juz biegal!!! Tego mu zycze!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:44 Dzieki dziewczynyWiem ze z tym suwaczkiem to len jestemale ja normalnie mialam klopoty go zrobic,a co dopiero teraz w tym roztargnieniu;D Ale obiecuje postaram sie jak znajde chwilke(Dluuuuuuuuuuuuga chwilke)to poprubujeWiesz co Danikjak bysmy my razem byly to bysmy sie chyba caly dzien nieprzestawala smiac ze swoiego rotargnienia,a dokladniej sytuacji z tego roztargnienia wynikajacychDobre bylo z tym egzaminem,dobrze ze jeszcze niezachecalas reszty do wyjscia 1godz.przed koncem egzaminu,to by dopiero oczy zrobili,)Mam nadzieje ze mimo wczesniejszego konca egzaminu,mimo wszystko dobrze Ci poszloPa Odpowiedz Link
danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:05 Dziewczyny zafasolkowane czy bolaly Was piersi w terminie @ i jak?? Bo ja mam takie uczucie jakby mnie palily w srodku ale jak dotykam to nic im nie jest. Czyzbym juz schizowala???? Odpowiedz Link
olka9917 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:10 Hej Danik,wiesz co mnie pobolewaly jak na @ ale delikatniej.Ale czytalam w objawach ciazowyc,ze jedne dziewczyny maja jak na @ bole a inne wlasnie takie uczucie goraca/pieczeniaTrzymam kciuki;D Odpowiedz Link
danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:14 Tylko, ze ja sie boje, ze to pieczenie to tylko w mojej glowie. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:18 Glowa do gory DanikA ja mam dobre przeczucieNarazie spadam,bo Misiek z pracy zaraz przyjdzie musze mu zdac relacje z usgi mysle ze sobie drzemke walniemy,jestem padnieta,jak juz wczesniej pisalam niespie od 4:40.Pa wpadne pod wieczorMilego dnia. Odpowiedz Link
danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:33 Papapa Ola i wyspij sie dobrze. Ja tez jestem spioch!!! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 19:45 danik1 napisała: > Ola no to gratuuuuuuuuuulacje!!!! Czekamy na ... No wlasnie macie juz imie dla > synka??? > A z tym Dniem Matki to sie tak wlasnie zastanawialam co Ty piszesz. Hihihi > > A wiecie co ja dzisiaj odwalilam!!!! Mialam dzisiaj egzamin pisemny z dunskiego > > od 9.00 do 13.00 a z sali wyszlam o 12.00 bo mi sie pomerdalo i ubzduralam > sobie ze do 12.00 piszemy. Hihihi. To jest dopiero szczyt roztargnienia. > Przeciez wiedzialam ze do 13.00, nie wiem co mi na koniec odbilo. I sie jeszcze > > zastanawialam czemu inni nie wychodza. )) > daniczku)))) to ty niezły numer odwaliłaś! )))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 19:43 olka9917 napisała: > Hej wlasnie wrucilam,wszystko z Malenstwem w porzadku,rozwija sie i rosnie > Dzis mielismy robione wszystkie badania,usg z wszystkimi pomiarami > glowka,nogi,brzuchwszystko rozwiniete akuratnawet pochal mi raczkaa > puzniej ssal kciuka,to byl super widoksluchalismy serduszka,a puzniej lezalam > z takim pasem na brzuchu 10min,ale niewiem jak to sie po polsku nazywa.Jestem > szczesliwa,ze wszystko jest w porzadku.Ja miala troche zawysoki cisnienie ale > puzniej spadloja jak zwykle z wrazenia mam takie cisnienie.Malenstwo ruchliwe > > jak zawszeI chyba bedziemy mieli synka,ale to jeszcze niejest na 100%bo maly > mial podwiniete,nogi to sie odkrecal ale gin,widziala siusiakai ja tez.A i > przytylam 2,8kgNastepna wizyta za 4 tygodnie.Pozdrawiam pa.Musze leciec > obiadek robicpa oleńko)) SUUUUUPEROWO!!! )))) gratulacje! cieszę się bardzo mocno razem z tobą)) Odpowiedz Link
bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 14:50 Hej wszystkim! Kurcze, ale ja mam ostatnio nerwowy okres w pracy... właśnie dodatkowo okazało się, że mogą mnie zwolnić i że mam sobie system naprawczy opracować... tak to jest jak się kogoś chce zwolnić, to zawsze się na niego bata znajdzie... ale ma to w dupie, mam ochotę zmienić pracę, bo tej niecierpię, więc mi to nawet na rękę mam już na oku nową pracę, ale muszę się do tego mocno przyłożyć i pouczyć pewnych rzeczy, bo to zupełnie inna branza niż dotychczas, więc trzymajcie kciuki - wszystko wyjaśni się w czerwcu a jak nie wyjdzie, to mój klient czeka na mnie z otwartymi ramionami, bardzo mu się podoba moja z nim współpraca, więc na lodzie nie zostanę i wypinam dupę na tą zasraną robotę Weekend był fajoski, grillek pycha, kaca nie było, bo po majowym szaleństwie oszczędzam się jak mogę... Niestety mój kotek (prawie już 10 kilowy) nie okazał się towarzyski i nie pokochał Dexia i non stop za nim łaził, syczał na niego i warczał i łapą machał na niego, ale bynajmniej nie było to przyjacielskie machanie. Nie mniej jednak, Dexiu cało wyszedł z tych odwiedzin, więc zaliczam weekend do udanych. No nie, w sumie to nie cało, bo okazało się, że ma zapalenie uszków, obydwu... musiało go przewiać, bo całą sobote byliśmy na działce i był wiatr i chyba mu nawiało, ale wczoraj byliśmy zaszczepić się na wściekliznę i powiedziałam Pani, że Dexiu warczy i drapie uszko i mu zajrzała i ma silne zapalenie w prawym a mniejsze w lewym uszku Dostał antybiotyk w maści i mu wkłądam to do uszka Będzie dobrze!!! Ola, gratuluję zdrowgo bobaska, no i może chłopczyka, mąż pewnie spuchnie z zachwytu i dumy!!! Oby tak dalej! Daniczku, dziękuję za linka, juz sobie poczytałam troszkę, zobaczymy co dalej, ale Wam życzę powodzenia! Kasiu, nie nakrecam Cię, ale jak czujesz, że piecze w cyckach, to nie w głowie, bo to troszkę dwa różne miejsca Oby to było na (*) trzymam kciuki Słoneczko... strajkują i cholera nie wiadomo kiedy to się skończy, ale fajnie że sympozjum tylko 4 dni, więc luzik, już niebawem będziesz po wszystkim Anie, fajnie masz w tych Włoszech... mąż Włoch powiadasz... gorąca krew, no no ) Włosi tacy przystojni i fajni, lubię Włochy! Goko, współczuję synkowi i życzę szybkiego powrotu do formy, a Wam pozałatwiania pomyślnie wszystkiego. Emaniu, a w jakie miejsce w Chorwacji się wybieracie?? Mariola, Kattrin, gdzie Wy som???? Pozdrawiam Was cieplutko Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 15:13 czesc Olka gratuuuuuulacje!!! czyli by sie spełniły wszystkie proroctwaale najwazniejsze ze malenstwo zdrowe i nienastawiaj sie jeszcze konkretnie na płec jak nie jest 100% zeby potem jakby co nie było rozczarowaniaa jaka jest róznica czasu miedzy nami? chyba jak jest to nieduza...... bo wydawało mi sie ze pisałas ze wizyta o 13??? Bylismy wczoraj na placu zabaw i Kubus biegnał nie patrzac pod nózki i zderzył sie z karuzela (taka zelazna) czołem i to dosc mocno,w oczach (w moich oczach,a na jego czole) mu urósł taki wielki guz!!!pobiegłam do lekarza a potem na izbe przyjec przeswietlic główke,nie chciał sobie dac taki zrazony jest po ostatniej kroplówce,meczyli go chyba z 15 min. a ja stałam pod drzwiami i mi serce pekało (bo w ciazy jestem to nie mogłam z nim wejsc) dobrze ze był chociaz z ulubiona ciocia,ale na szczescie wszystko w porzadku i skonczyło sie na łzach,juz na izbie przyjec dawał takie jaja ze wszyscy mieli ubaw a on jak widzi ze ma "publicznosc" to dopiero sie popisuje,tylko czekałam az sobie przyklnie bo mu sie to zdaza ale na szczescie z brzydkich słów powiedział tylko ze "skopie wilkowi dupe" no to tyle,musiałam wam to opisac bo to było dla mnie wczoraj nie lada przezycie..... Odpowiedz Link
bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 15:34 Mariola, biedny ten Twój Kubuś, aż mi się gwiady w oczach pokazały, jak to czytałam, bo mi się przypomniało jak kiedyś identycznie dostałam w łęb huśtawką... bidulek, ale dobrze, że wszystko się dobrze skończyło... no to miałaś wczoraj rzeczywiście nie lada emocje... nie zazdroszczę ucałuj go w guza ode mnie Anie, a jak ja mam mu te uszy wietrzyć? Co to znaczy? on ma stojące uszy, więc mu tam dochodzi powietrze, spanielom wiszą uszy, więc wiem, że mają z tym problem, ale dex ma uszy stojące, więc jak ja mam mu to wietrzyć Aguś??? -- Mój suwaczek Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 16:47 Bea - wlasnie jak juz wyslalam to sie zastanowilam, przeciez Dexio ma stojoce uszy i powietrze dochodzi. Wiec nic sie nie martw, moze faktycznie nawialo go...jak przeczytalam o tych uszach, to zaraz mi sie przypomnialo jak to bylo z nasza spanielka i jak sie nameczyla i my z nia biedulka...wiec pomyslalam, ze on ma pewnie tez takie sklonnosci. Wiesz prawie wszystkie psy rasowe maja cos...tzn np. spanielke wrazliwe uszy inne jakies inne rzeczy - lepiej sie dowiedziec zawczasu i dbac o te wrazliwe miejsca. Teraz moi rodzice maja dwa kundelki i one to takie typowo rasowe kundla (sa sliczniutkie) i goi sie na nich jak na psach wszystko!!!! wylecz go ladnie i poczytaj juz o jego wrazliwych miejscach.... buziaki Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 16:49 Mariolka - az mi sie dziwnie w brzuchu zrobilo jak sobie wyobrazilam jak sie z ta karuzela Kubus zdezyl...musialas sie Ty tez niezle strachu nabawic....dobrze,ze nic powaznego sie nie stalo i na guzie sie skonczylo Buziaki dla niego!!! Odpowiedz Link
mariolka55 potrzebuje rady,głupia intymna sprawa............. 23.05.06, 17:02 głupia intymna sprawa,ale moze radziłyscie sobie z takim problemem kiedys? wiec......hm.... od wczoraj nie moge sie załatwic,dzis od rana jem sliwki,duzo pije,jabłka,wypiłam łyzke syropu przeczyszczajacego i nic(( teraz zaaplikowałam sobie czopka glicerynowego,kurcze nie wiem czy mozna??? ale nie miałam juz innego wyjscia(( i boje sie bo wiem ze takie zaparcia silne nie sa chyba dobre..... zazyłam nospe tak na wszelki wypadek i sobie obiecałam ze teraz bede juz dbac o siebie i zapobiegac takim sytuacjom.... Dzieki za całusy dla Kubusia Odpowiedz Link
goko1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 17:19 Mariolka, czopek glicerynowy podobno w ciąży można,kilka sposobów znanych Ci podam: 1. śliwki, oczywiście namoczone suszone sliwki, najlepiej na czczo 2. niektórym pomaga gorąca woda z cytryną (niekiedy również z miodem) tez na czczo 3. kup sobie owoce, które przeczyszczają, najlepiej kiwi lub porzeczkę czerowną- mrożona pojedz to chyba najszybsze pomysły a jeszcze co niektórym podobno naturalny jogurt pomagał Odpowiedz Link
mariolka55 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 17:40 Dzieki Gosiu za szybka odpowiedz,bo zaaplikowałam sobie ten czopek i sie martwiłam czy wogule mozna... to mnie trochu uspokoiłas,jogurt chyba jest dobry bo teraz skojarzyłam ze jak jadłam to nie było az takich problemów,a sliwkie to sie zalewa ciepła czy gotujaca woda? Odpowiedz Link
goko1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 22:51 Mariolka śliwki to zalej najlepiej wieczorem przegotowaną gorącą wodą, postaw na noc (one muszą dobrze napęcznieć) i wypij rano na czczo tę wode i wyjedz śliwki, zobaczysz pomoże. A tak sobie jeszcze przypomniałam, że możesz kupić sobie otręby (są też takie otręby z jabłkiem lub ze śliwką)i możesz zjeść je z jogurtem obojętne jakim może być nawet jakiś owocowy, tylko nie za dużo i nie za częto, ale efekt napewno będzie.Wypróbuj na spokojnie raz dziennie 1 jogurt z łyżką otrąb lub dwiema łyżkami. Odpowiedz Link
danik1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 23:06 Sloneczko a czemu tak koniecznie chcesz wiedziec kiedy wypada mi @?? Jak chcesz wiedziec w ktorym dniu cyklu akurat jestem to na dole moich postow sa moje podpisy i miedzy innymi jest wykres FF. Tam mozesz wejsc i bedziesz wiedziala. A dzisiaj mam 22dc a @ chyba w sobote. Mam tak dziwnie bo wlasnie teraz jak pisze rozbolal mnie brzuch @-owo. Pewnie za chwile przejdzie tak samo jak to pieczenie piersi. Moze to moja psychika wywoluje tego typu objawy? Sluzu mam bardzo malutko, szyjka wysoko i raz wydaje mi sie, ze jest miekka a raz ze twarda. Nie wierze juz w zadne objawy. Uwierze dopiero jak @ nie przyjdzie i zrobie pierwsze usg z fasolka. No moze jeszcze jak zobacze na tescie II kreski, ale to najprawdopodobniej dopiero w przyszlym cyklu. Oby. Przepraszam Was dziewczynki za te prywate, ale ostatnio jestem przybita. To oczekiwanie mnie dobija i nie radze sobie psychicznie z tym. Kattrin cos o tym wie bo ja zameczam na GG codziennie. Caluje Was wszystkie bardzo mocno i dodatkowo naszych forumowych synkow Mariolki i Goko co by im sie polepszylo!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 23:07 Goko a czy na tym zdjeciu z buzia i oczkami jest tez pepek dzidzi??? Hihi, tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link
danik1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 23:09 Lo matko jakie te zdjecia sa super. A moze tak zrobimy galerie, co?? Ja nie mialam az tak dokladnych jak bylam w ciazy z Danielem ale te sa super. Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:04 mariolka55 napisała: > czesc > Olka gratuuuuuulacje!!! czyli by sie spełniły wszystkie proroctwaale > najwazniejsze ze malenstwo zdrowe i nienastawiaj sie jeszcze konkretnie na płec > > jak nie jest 100% zeby potem jakby co nie było rozczarowaniaa jaka jest > róznica czasu miedzy nami? chyba jak jest to nieduza...... bo wydawało mi sie > ze pisałas ze wizyta o 13??? > > Bylismy wczoraj na placu zabaw i Kubus biegnał nie patrzac pod nózki i zderzył > sie z karuzela (taka zelazna) czołem i to dosc mocno,w oczach (w moich oczach,a > > na jego czole) mu urósł taki wielki guz!!!pobiegłam do lekarza a potem na > izbe przyjec przeswietlic główke,nie chciał sobie dac taki zrazony jest po > ostatniej kroplówce,meczyli go chyba z 15 min. a ja stałam pod drzwiami i mi > serce pekało (bo w ciazy jestem to nie mogłam z nim wejsc) dobrze ze był > chociaz z ulubiona ciocia,ale na szczescie wszystko w porzadku i skonczyło sie > na łzach,juz na izbie przyjec dawał takie jaja ze wszyscy mieli ubaw a on jak > widzi ze ma "publicznosc" to dopiero sie popisuje,tylko czekałam az sobie > przyklnie bo mu sie to zdaza ale na szczescie z brzydkich słów powiedział tylko > > ze "skopie wilkowi dupe" no to tyle,musiałam wam to opisac bo to było dla > mnie wczoraj nie lada przezycie..... marioluś, ucałuj kubusia w to bolące czółko odemnie niech się szybko zagoi Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:01 beatuś skarbie ty mój nie denerwój się tak bardzo bo ładna z ciebie kobietka a złość piękności szkodzi)) i faktycznie skoro cię tak bardzo denerwuje ta robota to miej ją w dupie zdolna jest z ciebie bestyjka i nie dawaj sobie w kasze dmuchać)) a co do mnie to mam nadzieję że masz racje że już niedługo będę miała to za sobą Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 19:35 olka9917 napisała: > Aha wczoraj siedze t juz 21:00,patrze na kalenadarz i niewierze 21.05 byl w > niedziele a ja zapomnialam o Dniu Mamylece do telefonu i dzwonie,i tlumacze > ze niewiem jak moglam zapomnac,bo jeszcze niegdy mi sie to niezdarzylo: > (Myslalam ze mi sie pomieszalo bo tu w niemczech chyba 09.05 jest dzien mamy.Na > > to moja mama mowi:"Nie niezapomnialas)))Bo dzien Mamy jest dopiero 26.05 hi > hi i w tym momencie mnie olsilo;DDDDDze jak codzien cos mi sie pomieszalo)) > Mielismy ubaw na caly wieczorTeraz bede 3 razy myslec,zanim cos zrobie och ty nasz mały roztrzepańcu)))) hi,hi,hi)))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 19:32 olka9917 napisała: > Hej Anie to my dzis ranne ptaszki jestesmyja wstalam o 4:40 jak muj Misiek do > > pracy wstawal,i chwilke z nim pogadam i juz niemoglam zasnac,ale to chyba tez z > > wrazenia przed wizytaZaraz musze sie szykowac.Ale najpirw chcialam zobaczyc > co tam u was.Sloneczko,to fajnie,widzisz jest nadzieja,teraz trzymam kciuki za > koniec strajkow,moze akurat pomoze,)Bylo by super jak bys juz miala wszystko za > > soba.Te czekanie,to nerwowo ciezko wytrzymacja niecierpie na cos czekac.Jak > wruce to napisze jak bylo na wizycie.To narazie pa oleńko)) trzymaj, trzymaj bo twoje kciuki przynoszą efekty)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 19:29 witam was wszystkie dziewczyny)) aniu)) dzięki za trzymanie kciuków mam jeszcze nadzieję że mi się uda jeszcze w maju to załatwić szanse są małe ale są Odpowiedz Link
anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 15:10 olka - gratulacje!!!!! to powiadasz tez synek super!!! Dziewcvzyny - ja dzis padam, wlasciwie juz teraz glowa mi nad klawiatura spada..dzis rano tez tak wczesnie wstalam i mojego mezulka na lotnisko zawozilam i co taki korek byl, ze na samolot nie zdazyl...wiec czekal a ja z nim az do 12....i teraz wracajac znow korek zjadlam u mojej kochanej tesciowej obiadek i biegne lulu... napisze wieczorkiem.. Bea - kuruj Dexika!!! ja kiedys mialam spaniela i tak nam na uszy chorowal - musisz mu wietrzyc czesto... pa! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:17 dziewczyny, zaczynają się właśnie moje seriale więc spadam na jakiś czas)) ale pochwale wam się jeszcze że byłam dzisiaj u fryziera i fajnie mnie obcieła jutro jak mnie zobaczą w pracy to chyba padną)) hi,hi,hi)) wszystkie włosy mi zostawiła długie takie jak miałam, tylko troszke miskruciła ale na czubku głowy wycieła mi na takiego kruciutkiego jeżyka)) fajnie wyglądam-podobam się sobie)) hi,hi,hi)) ale jestem skromna no nie? )) a wiecie jak mój misiek teraz na mnie mówi przez tą moją fryzure? -mówi na mnie mój czupirek kochany)) rozśmiesza mnie to)))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:20 daniczku a powiedz mi skarbie kiedy ci wypada teraz @ ? chociaż mam oczywiście nadzieję że nie przyjdzie @ przez kolejne 9 miesięcy)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:23 goko superowo że wszystko wam się układa po waszej myśli z tymi mieszkaniami mam nadzieję że wszystko wybko i bez kłopotów załatwicie powodzenia no i współczuje twojemu synkowi biedaczysko. mam nadzieję że szybko mu się noga zrośnie i szybciorem wróci do pełni zdrowia pozdrów go odemnie Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:31 danik odezwi sie szybko! na kiedy ci teraz wypada@ no i w którym dzisiaj jesteś dniu cyklu? napisz bo umieram z ciekawości trzymam mocno kciuki żeby się wam udało Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 21:58 cześc kobietki, próbuję dołączyć aktualne fotki, nie obraźcie się, ale najwygodniej mi tutaj wypróbować ten podpisik Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 22:00 teraz powinno byc ok, bo żle wstawiłam numer Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 22:03 cos mi oststnie nie chce wyjść buzia i oczka Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 22:54 A wiecie, że popołudniu to 2 razy długi post pisałam do Was, ale mi sie i za jednym razem skasował i za drugim, i sie wściekłam i wyłączyłam tego laptopa. Napiszę jutro coś więcej z pracy. Na tym laptopie wole jednak krótkie wypowiedzi, bo jak znikna to niewielka strata, można powtórzyć. widzę fotki fajnie się już wyświetlają, mam jeszcze kilka, ale w podpisie i tak nic więcej nie wejdzie. Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:05 mam jeszcze kręgosłup i żeberka na fotce: preg.fertilityfriend.com/ug/entry/7614195.html zrobic fotki z filmu to nie lada sztuka, dzidzia za bardzo szybko i mocno się rusza, wierci, kopie itp, itd, ale coś mi sie tam jednak udało uchwycić widzę, że wszystkie śpicie, a więc dobrejnocy Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:14 Kasiu czekaj cierpliwie i nie zamartwiaj się, skończ też z obserwacją szyjki, co ma byc to bedzie, a tak to będziesz sie bardziej martwić, zobaczysz uda się, ja wszelkie objawy miałam np. bardzo późno, hihi już po pierwszym teście a on był negatywny Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:18 Goko ja to wszystko wiem, ale..... No wlasnie teoria i praktyka nie ida w parze w tym przypadku. Postaram sie byc dzielna bo to juz koncowka cyklu. Za kilka dni final. Goko a zdjecia sa naprawde super. Myslalam, ze masz je robione z usg a Ty sama sobie robisz z plytki. Bardzo super Ci wyszly. A z tym pepkiem zgadlam?? Dobranoc wszystkim bo juz zmykam do lozka. Kolorowych snow!!! Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:23 danik1 napisała: > Goko a czy na tym zdjeciu z buzia i oczkami jest tez pepek dzidzi??? Hihi, tak > mi sie wydaje. > powiem Ci, że możliwe że jest to pępowina, albo nóżka, musiałabym jeszcze raz włączyć film, klatka po klatce, jak się ogląda film to ułamki sekund, dzidzia szybko glówkę odchyla, obraca się i tyle już wtedy nic nie widać. danik1 napisała: > Lo matko jakie te zdjecia sa super. A moze tak zrobimy galerie, co?? Ja nie > mialam az tak dokladnych jak bylam w ciazy z Danielem ale te sa super. > te sama fociłam, bo fotek nie mam z ostatniego usg tylko film, ale w czasach komputerów wszystko można zrobić Ja przy Dawidzie to nawet fotki nie dostałam do ręki, więc nie wypowiadam się na ten temat... Powiem Ci, że mi się te fotki też podobają, zrobiłabym więcej, ale czas gdzieś goni i tak szybko siadłam porobiłam i wklejam, aby i Wam pokazać, moim zdaniem to wyszły fajne, nawet fajniejsze aniżeli nie jedno usg 3D, bo to nie było żadne 3D, ale zwykle usg. Dobranoc Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:28 gokuś zdjęcia twojej dzidzi są SUUUUUUUUPER!!! )) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 08:01 Jacie Gosienko jakie cudowne zdjecia, Twoja niunia jest cudowna, a jaka duza juz Matko az sie popłakałam to najcudowniejsza rzecz jaka dzis widzialam))))) Olenko gratuluje synusia )) Kasiu ja Ci chyba przyleje, mialas szyjki nie sprawdzac i nie marudzic, pamietaj jak nie I IUI to nastepna sie na bank uda!!!!! Słoneczko i co z ta Twoja operacja?? Ja bym chciala zebys sie juz starała cholerka!!!! Eryczko czekam na Twoja punkcie napisz po wizycie w Novum czy to napewno dzien dziecka hihihi ) Anie Mariolu buziaki dla Was i brzuszków Siuba Bea co u Was?? Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 08:57 Witajcie kobietki! no w końcu uzupełnie to co mi się wczoraj na laptopie 2 razy skasowało. przede wszystkim Mariolka uściskaj Kubusia i niech guz znika szybciutko, widzę, że nie tylko ja przeboje zdrowotne z moim łobuziakiem mam. dzisiaj ide kupic mu dwie kule, to będzie skakał, bo na nogę nie moze stawać przez jeszcze półtora tygodnia. A już zaczyna sie wściekać w łóżku, oj ja też nie lubię być tak uziemiona. Kattrin fajnie, że zajrzałas, bo wczoraj jak pisałam tego posta, który mi znikł, to własnie pisałam, gdzie sie podziewasz i czemu rzadziej ode mnie zagladasz na forum . A poza tym chciałam się Ciebie spytac co za "licznik" na Twoim GG, do czego Kochana odliczasz? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 08:59 Gosienko kochana mam troche młyn w pracy, a odliczanie to do splacenia wszystkich kredytow i zbierania kasy na IVF ale to jeszcze kupe czasu i wiele sie moze zmienic... Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:19 Hej dziewczynywkoncu odespalamW nastepny weekend jedziemy do Polski) Wczoraj dzwonilam robic termin na polowkowe i mamy termin na 30.05.to juz niedlugo.I gin mowila ze z tego usg polowkowego to sa super fotkiAle dzis mam lenia,jeszcze jak wstawalam to naciaglam sobie jakis miesien kolo szyji Mariolkai Goko pozdrowcie swoich chlopakow odemnie(mam na mysli wasze dzieciaczkiale pech z ta noga i guzemTo Kubus niezly aparat jestWiesz co moj brat jak byl maly tez tez przeklinal,jego nasz wujek wycwiczyl,ale komicznie to wygladalo,) Sloneczko niema sprawy jak moje kciuki dzialaja,to teraz trzymam jeszcze mocniej.Gratuluje nowej fryzurki,przeslij fotke jak mozesz Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:20 Goko mi tez sie ciagle kasowaly posty ito te dlugie,teraz je wszystkie kopiuje na wszelki wypadek przed wyslaniem i wyobraz sobie ze juz niemam problemu nawet sie niekasuja,a nawet gdyby to zam zkopiowany Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:23 Bea usciskaj Dexsia odemnie,ale mial pecha z tym uszkamiCo do Persa to tak myslalam ze niebardzo bedzie sie chcial zaprzyjaznic z Dexsiem,wsumi ma juz swoje lata to i bawic chyba by mu sie niebardzo chcialo.Fajnie ze udal sie wam weekendzik,my jedziemy w nastepny weekend do Polski bo tu poniedzialek jest wolny.Mam nadzieje ze Polsce jest,lub bedzie ladna pogoda jak przyjade Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:25 Olka ja juz nic nie kumam, co ty masz tak czesto te usg, znów za tydzień , 30 maj za tydzień jest, pogubiłam się chyba już. Kattrin wspaniałe wieści przyniosłaś, to odliczam razem z Tobą ))oby jak najszybciej Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:38 Teraz bylo normalne usg,(te co mam co 4 tygodnie u mojej gin)a na te co ide 30.05 to jest specjalne i beda badac kazdy organ,i to jest te polowkowe.Myslalam ze bedzie puzniej,z jakis tydzien ale pielegniarka pytala w ktorym tc jestem i kiedy termin porodu,i na podstawie tego zrobila nam termin na 30.05.W sumie to teraz jak robili mi usg to tez mierzyli Malenstwu,glowke,kosci,brzuszek,wiedzialm zoladek i pecherz.I wszystko jest ok,to znaczy rozwija sie Malenstwo prawidlowo.A tam maja jeszcze lepszy sprzet i beda wszystki organy sprawdzac.Mysle ze tu bardzo wazna sprawa sa te kontrole.Wsumie fajnie,bo znowu Malenstwo zobacze no i Misiek wkocu tez bo juz sie niecierpliwi,ze on jeszcze niewidzial tylko fotki.Moja lolezanka tez sie dziwila,po co tak czesto te usg,bo ona akurat chodzila do gin bardzo rzadko,tzn,jak byla w polsce,bo tu ubezpieczona niebyla,ale tu to jest normalneNormalne wizyty mamy co 4 tygodnie,a nieraz w miedzy czasie sa jeszcze dodatkowe badania tak jak z ta przyziernaoscia karkowa i teraz te polowkowe Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:45 Gosienko odliczaj hihihih )) A potem to juz tylko ze 2-3 miesiace i moze ja do Was mamusie dołacze )) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:49 Dobra dziewczyny spadam,ogarnac siebie i mieszkanieMilego dnia.Pa Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:13 kattrin1 napisała: > > Gosienko odliczaj hihihih )) A potem to juz tylko ze 2-3 miesiace i moze ja > do Was mamusie dołacze )) I to mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:15 Sloneczko ja tez poprosze Twoje zdjecie w nowej fryzurce!!! Kasiu a gdzie Twoje obiecane zdjecia, cio?????? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:26 Kasiu jeszcze nie mam karty do aparatu jak tylko dostane to odrazu powysylam nowa siebie ) Odpowiedz Link
danik1 Goko???? 24.05.06, 12:43 Ja mam jeszcze pytanko odnoscnie tego kompotu z rabarbaru. Ile sie go gotuje od zagotowania?? I czy mozesz mi podac tak mniej wiecej proporcje??? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 21:42 danik1 napisała: > Sloneczko ja tez poprosze Twoje zdjecie w nowej fryzurce!!! daniczku kochany)) jak tylko będziemy mieli aparat cyfrowy to obiecuje że zdjęcia będę wam przesyłać co chwile ale narazie nie mamy Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 21:37 witam was dziewczyny)) oleńko, chciałabym wam wysłaś jakąś fotke z moją nową fryzurą ale niestety nie mogę bo nie mamy aparatu cyfrowego Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 21:49 ja jestem dzisiaj padnięta najpierw w pracy miałam straszny kocioł a po pracy jak już byłam w domku i już się szykowałam na popołudniową drzemke to wpadła mi do mieszkania moja siostra i wyciągła mnie na szwędaczke po mieście padam z nóg ale jestem zadowolona bo kupiłam bardzo fajne torby na dzień matki dla mojej mamy i dla teściowej)) oczywiście dla każdej inną oczy mi się już tak strasznie kleją że zaraz zasne przy laptopie idę spać dobranoc życze wam wszyskim spokojnej nocy)) pa,pa,pa Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:01 Jacie jestem najszczesliwsza dzis hihih a tak naprawde od wczoraj Usmiech mi z gebuli nie schodzi... a co u Was kobietki dzis??? Daniczku jak sie czujesz???? Słoneczko kiedy Ty wkoncu sie zaczniesz starac ja czekam i czekam i chcyba sama Ci ta operacje zrobie hihihi ) Ciezaróweczki nasze kochane do raporciku )) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:24 jakie sa powody Kasiu Twojego szczęscia ? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:31 Jolus kochana pamietasz Ewaczko (ewula1) z Tromyszkowego watku hihihiih wczoraj dowiedziala sie ze jest w ciazy ) NAreszcie - juz nikt z tromyszkowego watku nie został ))) wszystkie sa mamusiami czyz to nie cudowne ))) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:49 ooo! pamietam, pamietam!!! pogratuluj jej ode mnie!!! super!!! długo sie starała? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 09:56 Jolus starala sie 2 lata jakos ) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 21:58 witam was dziewczynki)) katrin)) jestem za! zrób mi wkońcu tą operacje i zabieram się do staranek hi,hi,hi)))))))))) powiem ci że gdybym mogła to bym sama sobie zrobiła tą operacje)) a tak poważnie to dzisiaj dzwonił znowu do profesora mój misiek bo nie wiedzieliśmy czy już skończyli strajkować czy nie bo w wiadomościach nic już o strajkach nie mówią, teraz na pierwszym planie jest Benedykt. no i profesorek powiedział że jeszcze strajkują i żebyśmy jeszcze zadzwonili do niego we wtorek no i jeśli do wtorku będzie już po strajkach to w środe mnie wezmie do szpitala a jeśli jeszcze będą strajkować to musze znowu czekać aż dostane @ i w czerwcu mi zrobi tą operacje powiem wam że już mi jest wszystko jedno. coprawda bardzo bym chciała załapać się jeszcze na maj ale jak nie to trudno, jakoś wytrzymam do czerwca. w czerwcu @ powinnam dostać w BOŻE CIAŁO tylko mam nadzieję że w czerwcu znowu coś nie wypadnie bo wtedy to już bym się chyba pochlastała!!! Odpowiedz Link
bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 11:44 CZeść dziweczynki! Co tu takie puchy?!?!?!?! Czyżby u Was była ładna pogoda i jesteście wszystkie na spacerkach, zakupach itp...??? no bo u mnie zimno, brzydko, słonka niet, deszczyk popaduje i nic mi się nie chce... tylko spać ))) Kasiu (Kattrin)... miłe wieści rozdajesz szczere gratulacje dla Twojej koleżanki A czemu Ty tak na ten listopad wyczekujesz? Czyżby wtedy szykowało się cosik? jakieś małe ivf??? Daniczku jak się czujesz? Jak Twoje pieczenie w balonikach i inne objawy? Ale tu smutno dzisiaj.... Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 12:38 Witam dziewczynki!!! Teraz wlasnie mi wcielo posta do Was!!! Wrrr!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 12:41 bea1978 napisała: > Daniczku jak się czujesz? Jak Twoje pieczenie w balonikach i inne objawy? Bea pieczenie ustalo i to chyba jednak bylo w mojej glowie, ale co tam. Dzisiaj jestem 13 dpo i plamien jeszcze nie ma, ale sie nie dam zwiesc bo moze przyjda jutro a moze ich w ogole nie bedzie i od razu przyjdzie @. No nie wiem. Testu nie zrobie bo nie kupilam a u nas dzisiaj swieto i wszystko pozamykane. Pewnie to i lepiej bo po co znowu sie rozczarowac I kreska. Odpowiedz Link
danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 12:44 Bea poczytaj sobie. Ja czasami tam sie udzielam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=41130988&wv.x=1&a=42191308 Odpowiedz Link
goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:04 hej kobietki! mnie dzisiaj nie ma, bo wiszę na telefonie, , dzisiaj ukazało się ogłoszenie w prasie odnośnie naszego mieszkania na sprzedaż, więc udzielam potrzebnych informacji i umawiam się na oglądanie mieszkanka. Dzień zapowiada się być co nieco zapracowany, ale damy radę, jeszcze po obiedzie jadę do chrześniaka na urodzinki, wracamy to od razu oglądających mamy, zajrzę pewnie póxnym wieczorkiem. Daniczku trzymam kciuki, oj oby się udało! odnośnie kompotu Kasiu ja nawet łyżką cukru nie odmierzam, wlewam wodę, wrzucam rabarbar i sypię cukier, gotuję do miękkości, muisz to wyczuć, jak każdy kompot, dosłodzić zawsze można, gorzej jak przesłodzisz... pozdrowienia i miłego dzionka Wam życzę Odpowiedz Link
bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:14 Daniczku... dzięki Odn kompotu... ja nigdy nic nie robię na miarki tylko na oko i na smaka, ale jeżeli chodzi o te proporcje do kompotu, to została mi jedna taka grubsza laska rabarbaru i pokroiłam ko w kawałkiok 3 cm długości i zalałam wodą, wyszły z tego 3 szklaneczki kompociku pysznego )) Tylko ja lubię kompot rabarbarowy pić z rozgotowanymi rabarbarowymi frędzelkami, nie musisz go kroić, a jak nie chcesz tych frędzelków to poprostu go przecedzisz, dsłodzisz do smaku i już... czyli ok 3 szklanki wody na 1 laskę rabarbaru...więcej owoców, kwaśniejszy kompot-jak kto lubi całuski Kasiulka Odpowiedz Link
bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:16 no i oczywiście to gotujesz za z 10 min gotuję aż rabarbar będzie miękki Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:38 Hej dziewczyny u nast tez swieo i Misiek az do poniedzilaku ma wolne,))))))))i wiecie co dopiero wstalismyJa to uwielbiam tak dlugo spac,ale tylko z Miskiem tak potrafie)Pogoda tez u nas brzydkaA mielismy wyjsc bo niedaleko nas jest lotnisko,i sa jakies zawody w akrobatycznym popisowym lataniuale niewiem czy widzialyscie jak sie wczoraj palilo lotnisko w Istambule ja akurat ogladalam tv i przerwali nadawanie i dali na zywo ten pozar do konca ogladam,ale szybko ugasili,ale jakos dzis mnie juz tak nieciagnie na lotnisko. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:44 Wczoraj chodzilismy po sklepach typu Obi.itp...Kupilismy farbe i barniki bo mamy zamiar w ten dlugi weekend pomalowac Malenstwu pokujI lazienke gore odswiezycKolory wybieralismy razem,u gory bedziejasny wniliowya misiek na dol wybral Jasny zielony.I tak sie zastanawiam czy lepiej tego dolu na pomarancz lub Aprikoze niezrobic,sama niewiem,w sumie nawet zaslony mamy pomaranczowe w tym pokoju bo to byla kiedys nasza jadalnia,ale my zdecydowanie lepiej lubimy jesc przed tv Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 15:29 witam Danik trzymam kciuki (pamietam ze ty miałas juz ok. 12 dnia po ow. chyba plamienia co?) a tempka? Ja miałam przezycia ze sprawami toaletowymi od poniedziałku wieczór nie mogłam sie załatwic,cały wtorek z potem na czole przesiedziałam w wc,sorki za szczegóły ale niezle sie wystraszyłam bo od tego "siedzenia na kibelku" pod wieczór we wtorek zauwazyłam sluz z nitkami krwi,tak strasznie sie wystrachałam ze szok od razu poszłam lezec do wyrka Kubus jakby wyczuł i bawił sie grzecznie i na szczescie udało mi sie do doktorki dodzwonic co ostatnio graniczy z cudem,no i ona mi powiedziała zebym nie panikowała bo to pewnie od parcia tak sie stało połozyła sie i obserwowała gdyby nie ustawało lub sie nasilało to podjechac do szpitala,no i powiedziała mi ze moge brac czopki glicerynowe i pic ten syrop na przeczyszczenie co miałam lactulosum,ale na mnie nic nie działało ani ten syrop ani nawet czopki nie pomogły na tyle zeby sie załatwic ani dieta :od wtorku do dzisiaj jem tak:sliwki zalewane woda,wode z cytryna na czczo,kilogramy jabłek,duze jogurty,kawe i cholerka nic,w koncu dzis w nocy udało mi sie załatwic i byłam taka szczesliwa ze az meza obudziłam(naprawde bo juz byłam w strachu,wszystko mnie bolało a tu nie da rady) dzis sobie kupiłam jeszcze te otreby i bede teraz uwazac z dieta moze juz wiecej nie bede miec takich przeboino to tyle mojego wywodu toaletowego,ciezarówki uwazajcie na te sprawy bo to nic fajnego a takie parcie nie jest za dobre No i wizyte mam za tydzien,zastanawiałam sie czy nie isc dzis ale chyba nie bede panikowac bo juz sluz biały a lekarka mówiła ze jak przejdzie mi zaraz i nie bedzie sie nasilac to zebym sie nie przejmowała i wizyta normalnie,wiec chyba dam sobie spokój... Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 16:59 Hej Mariolka,ale mialas przeboje.Kurde oprucz tego co juz napisaly dziewczyny nic innego niewiem,co pomaga na zaparcia.Ja na szczescie niemam takich problemow,od kiedy bylam operowana na Kamice zolciowa,to teraz juz niemam problemow z zaparciami,ale za to nieraz odrazu po jedzeniu musze do wc.Ale teraz jest ok.Dodoam ze na kamice zolciowa bylam operowana w wieku 18lat Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 17:01 Aha i mialam 187 kamieni i mam je do dzis w polsce zamkniete w sloiku) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 17:10 Misiek wlasnie zaczyna malowac lazienke,a mysle juro zaczniemy malowac pokoj dla Malenstwa.Tak jak pisalam cala gora na zolto,a dol ciemniejszy i chyba jednak na zielono.I jeszcze miedzy zielonym a zoltym chciabym taki wzorek na okolo pokoju.Musze jeszcze szablony jakies zalatwic,wzorki da rade dorobic.Ja bede kibicowac Miskowi sprzed kompaU nas leje,i nieidziemy na lotnisko,popatzrec na te samoloty,i mnie cos jakby gardlo pobolewala.A i ochoty niemam wychodzic,tak szaro i ponuro u nas Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:00 laseczki co takie pustki??????? znajoma tesciowej poroniła,nie wiem dokładnie w którym tc była ale termin miała na pazdziernik.......... kurcze jak ja sie boje jak słasze takie rzeczy ciaza normalna,niezagrozona czwarty miesiac i trach......tyle pamietam jak tesciowa mi mówiła ze Anka to taka silna,robi wszystko nosi swoja mała na rekach(2 lata) i tak odczułam ze ja przesadzam i jestem słabeusz ,ale ja tam wole uwazac,Kubusia nie podnosic,czesto sie połozyc odpoczac i fizycznie sie nie przepracowywac! i to tez mówie do was wszystkie ciezaróweczki UWAZAJCIE NA SIEBIE i nie przemeczajcie sie!!!lepiej trochu poprzesadzac niz zeby sie cos miało stac,kurcze odkad jestem w ciazy to ciagle sie cos niemiłego przytrafia znajomym(( a ja dostaje coraz to wiekszej schizy(( Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:03 czesc Olka masz tez za swoje z tym zabiegiem i tymi cholernymi strajkami Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:04 ta znajoma termin miała na listopad nie pazdziernik pomyliłam sie Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:18 Hej ja jestem w necie i zak latam co 5 min,do Miska zobaczyc jak mu idzie malowanie lazienkiJeszcze troche mu zostalo.W sumie to tak gdzies na metr ma malowania od kafelek w gore,no i sufit.Ale za to juro bedziemy mogli zajac sie pokojem dla MalenstwaWlasnie sie kreci w brzszkuSloneczko wspolczuje Ci z tymi strajkami,wrazie co ja dalej trzymam kciuki,ale wrazie czego do czerwca niedaleko,i wtedy to juz napewno zrobia Ci ta operacje i wtedy do dziela))) Marza mi sie Twoje zapiekanki,bym zrobila ale niemam skladnikowale jutro wszystko zalatwie i bede robic robic slynne zapiekanki))Przykro jak sie cos takiego slyszy,o poronieniach,i mysle ze od kiedy jestesmy w ciazy bardziej zwracamy uwage na takie zeczy.Ale fakt jak mowi Mariolka lepiej dmuchac na zimne i sie niemeczyc Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:20 No i jednak zostaje tak jak napierw wymyslilismy,pokoj w pastelowych kolorach zolto/zielonymTak wiosennie bedzie.A nad wzorkiem jeszcze pomysle,musze popatrzec jaki sa ciekawe wzorki Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:37 olka9917 napisała: > Hej ja jestem w necie i zak latam co 5 min,do Miska zobaczyc jak mu idzie > malowanie lazienkiJeszcze troche mu zostalo.W sumie to tak gdzies na metr ma > malowania od kafelek w gore,no i sufit.Ale za to juro bedziemy mogli zajac sie > pokojem dla MalenstwaWlasnie sie kreci w brzszkuSloneczko wspolczuje Ci z > tymi strajkami,wrazie co ja dalej trzymam kciuki,ale wrazie czego do czerwca > niedaleko,i wtedy to juz napewno zrobia Ci ta operacje i wtedy do dziela))) > Marza mi sie Twoje zapiekanki,bym zrobila ale niemam skladnikowale jutro > wszystko zalatwie i bede robic robic slynne zapiekanki))Przykro jak sie cos > takiego slyszy,o poronieniach,i mysle ze od kiedy jestesmy w ciazy bardziej > zwracamy uwage na takie zeczy.Ale fakt jak mowi Mariolka lepiej dmuchac na > zimne i sie niemeczyc oleńko)) powiem ci że ja też bym chętnie sobie schrupała ze 3 lub 4 zapiekaneczki)))) no i chyba w sobote je zrobimy bo już się za nimi stęskniłam)))) no i trzymaj, trzymaj dalej te kciuki)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:33 mariolka55 napisała: > laseczki co takie pustki??????? > znajoma tesciowej poroniła,nie wiem dokładnie w którym tc była ale termin miała > > na pazdziernik.......... kurcze jak ja sie boje jak słasze takie rzeczy ciaza > > normalna,niezagrozona czwarty miesiac i trach......tyle pamietam jak tesciowa > mi mówiła ze Anka to taka silna,robi wszystko nosi swoja mała na rekach(2 lata) > > i tak odczułam ze ja przesadzam i jestem słabeusz ,ale ja tam wole > uwazac,Kubusia nie podnosic,czesto sie połozyc odpoczac i fizycznie sie nie > przepracowywac! i to tez mówie do was wszystkie ciezaróweczki UWAZAJCIE NA > SIEBIE i nie przemeczajcie sie!!!lepiej trochu poprzesadzac niz zeby sie cos > miało stac,kurcze odkad jestem w ciazy to ciagle sie cos niemiłego przytrafia > znajomym(( a ja dostaje coraz to wiekszej schizy(( marioluś, uważam że masz absolutną racje-UWAŻAJCIE NA SIEBIE NASZE CIĘŻARÓWECZKI KOCHANE i leniuchujcie na całego, lepiej dmuchać na zimne Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:29 marioluś no to dobrze że wkońcu udało mi ci się zrobić kupke-wiem jaka to ulga. ja coprawda żadko mam takie problemy ale pare razy już mi się zdarzyło oleńko no to niezle dużo miałaś tych kamieni! szok! dobrze że ci to dziadostwo usuneli. napisz jak wyszło malowanie a najlepiej wyśli zdjęcia jak już będzie po malunkach katrin super wieści o tej twojej koleżance(*) pogratuluj jej! )) a swoją drogą bardzo fajnie się czyta takie nowiny bo odrazu człowiek ma nadzieję że może nam też się kiedyś w końcu uda Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:39 Hi hi napewno wysle fotki jak skonczymy te malowanie,tylko Misiek troche marudzi i sie zastanawia czy da rade pomalowac na te 2 koloryjuz ja mu jutro bede dawac wskazowkiwkoncu nienadarmo ogladam te programy jak remontuja mieszkaniaI pomysly mozna podpatrzecA teraz Misiek juz konczy lazienke,niewiem jak on to zrobil nienachlapal w lazience,jeszcze ladnie wszystko przykryl folia,zebym niemusiala sie puznije meczyc ze sprzataniem,ale on jest caly w bialej farbie)Ciekawe jak on to zmyjePamietam jak ja z moim bratem malowalismy w tamte wakacje pokoj na zielony taki jaskrawy dla mojego brata w polsce i cali bylismy w zielonej farbie,a najsmieszniejsze bylo mycie w zimnej wodzie,bo mamy niebylo a my niepomyslelismy o tym zeby napalic w centralnymPamietam ze 2 dni sie szorowalismyJak ufoludki wygladalismy Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:42 Ide pochwalic Miska jak mu dobrze te malowanie idzie hi hi ale zauwazylam ze jak go pochwale to lepiej mu idzie to malowanieNo i na jutro bedzie mial wieksza checOn bedzie dummny a ja zadowolona,) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:43 A wy Sloneczko macie juz skonczone cale mieszkanko?Tzn remont?Tylko kuchnia jeszcze w toku,bo niewiem czy dobrze zrozumialamA ile pokoji macie? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:48 olka9917 napisała: > A wy Sloneczko macie juz skonczone cale mieszkanko?Tzn remont?Tylko kuchnia > jeszcze w toku,bo niewiem czy dobrze zrozumialamA ile pokoji macie? oleńko cały remont mamy już zrobiony tylko jeszcze mebli nie mamy ale wszystko w swoim czasie mamy 2 pokaje, malutką łazienke i dużą kuchnie powiem ci skarbie że już nie mogę się doczekać przeprowadzki)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:46 olka9917 napisała: > Ide pochwalic Miska jak mu dobrze te malowanie idzie hi hi ale zauwazylam ze > jak go pochwale to lepiej mu idzie to malowanieNo i na jutro bedzie mial > wieksza checOn bedzie dummny a ja zadowolona,) dobra metoda oleńko)) chwal go chwal to lepiej działa niż krzyk czy marudzenie)) a już na fecetów to wogóle. wystarczy ich pochwalić i zrobią wszystko co chcesz i jeszcze będą dumni Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:52 hi hi fakt MAriolka pod wzgledem to najlepiej sie dopasowalismy z Miskiem Jestesm spiochy,a wieczorami/noca odwalamy najwieksze prace.My tak mamy ze jak cos sobie wymyslimy to odrazu robimy Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:53 Fajnie sie tak przeprowadzic do swoje mieszkanka i wszystko nowe Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:54 Normalnie bym pomagala Miskowi w tym malowaniu,ale tak dziek iMalenstwu,)to siedze sobie przed kompem,i od czasu do czasu motywuje MiskaMasz racje Sloneczko jak ich sie chwali to wszystko zrobia Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:55 olka9917 napisała: > Fajnie sie tak przeprowadzic do swoje mieszkanka i wszystko nowe oj..........ja tez sie nie moge doczekac,kiedy sobie u siebie zrobimy..... Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58 słoneczko to ile ta twoja siostra wazyła?????? wiesz kobiety które maja niedowage przed ciaza,to tyja wiecej,organizm madry jest Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:03 mariolka55 napisała: > słoneczko to ile ta twoja siostra wazyła?????? > wiesz kobiety które maja niedowage przed ciaza,to tyja wiecej,organizm madry > jest ona przed ciążą ważyła przeważnie 51-52kg ale to już tak w porywach. teraz waży 59kg. ja w styczniu jak wróciliśmy z naszego wyjazdu na narty i jak się zważyłam to się przestraszyłam bo zobaczyłam na wadze 65kg.-normalnie szok! nigdy tyle nie ważyłam, no i wziełam się za odchudzanie teraz waże 60kg. Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58 Mi tez cos sie marzy,jakas nowa fryzurkaale niewiem,ja juz tyle razy robialm balejaz/ciemny a puzniej stalam przed lusterkiem i wycinalam wszystkie pasemka)Wsumie teraz farby sa i bez amoniaku,a najbardziej chodzi o niewdychanie oparow z amoniaku.Ale spytaj fryzjerki to ci napewno poradzi.Ale fajnie ze tak trafilysmy wszystkie 3 na forum Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:06 olka9917 napisała: > Mi tez cos sie marzy,jakas nowa fryzurkaale niewiem,ja juz tyle razy robialm > balejaz/ciemny a puzniej stalam przed lusterkiem i wycinalam wszystkie > pasemka)Wsumie teraz farby sa i bez amoniaku,a najbardziej chodzi o > niewdychanie oparow z amoniaku.Ale spytaj fryzjerki to ci napewno poradzi.Ale > fajnie ze tak trafilysmy wszystkie 3 na forum też mi się to bardzo podoba)) jeszcze chyba nigdy nie udało mi się wieczorem trafić was na żywo przeważnie czytałam wieczorkiem wszystkie wasze wypowiedzi i odpowiadałam na nie no i pisałam co tam u mnie się wydażyło a dzisiaj SUPEROWO! naprawde fajnie się tak gada)) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:08 no ja jestem wyjatkowo wieczorem,bo po 1-nie usneło mi sie po 2-przejełam sie tym poronieniem po 3-mój slubny poszedł do łózka a wieczorem zawsze on siedzi bo mamy zmiane Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:10 naprawde się cieszę że jesteście tutaj, dzisiaj wieczorem)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:11 My tez jak mielismy jednego kompa,to ciagle o niego walczylismyaz Misiek kupil sobie laptopa i jest spokojJa za laptopem nieprzepadam,i z moim szczesciem to zawsze jakis wirus mu wejdzie,alebo cos mu pomieszamto ja juz wole mojego wielkiego kompa Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:12 Ale inaczej jak tak na "zywo" sie pisze Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:13 Ja dalej za slodkim nieprzepadam,jak cos zjem slodkiego to zaraz mnie mdliale za to przed ciaza jaki lasuch na slodkie bylam to lepiej ze teraz niejem bo bym sie Bomba zrobila) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:24 olka9917 napisała: > Ja dalej za slodkim nieprzepadam,jak cos zjem slodkiego to zaraz mnie mdli: (ale > > za to przed ciaza jaki lasuch na slodkie bylam to lepiej ze teraz niejem bo bym > > sie Bomba zrobila) o kurcze!!! to zupełnie odwrotnie niż ja bo dla mnie teraz słodycze mogą nie istnieć, to mam nadzieję że jak mi się wkońcu uda z (*) to nie będę się obrzerać słodyczami? wiecie co? teraz właśnie mnie olśniło że tak właśnie miała moja siostra! przed ciążą to na słodycze nawet nie spojrzała a teraz- obrzera się jak szalona o kurcze! coś mi się wydaje że mnie to też czeka Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:26 no słoneczko w ciazy moga sie smaki zmienic Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:13 za chwile nam watku braknie hihihi Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:15 mnie tez czesto mdli po słodkim,ale jak jem to mi smakuje hmmmm mdli po słodkim????? czyzby tez synek????? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:15 i goko by była sama z córa?????? no ja czuje ze chyba bedzie Mikołaj)))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:29 mariolka55 napisała: > i goko by była sama z córa?????? no ja czuje ze chyba bedzie Mikołaj)))))) marioluś jak będzie mikołaj to przynajmniej będziesz rodzyneczek w śród swoich trzech mężczyzn)) też fajnie a o córunie jeszcze zawsze możecie się starać nas też jest 3 w domu i powiem ci że jest fajnie Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:31 sloneczko271 napisała: > > > marioluś jak będzie mikołaj to przynajmniej będziesz rodzyneczek w śród > swoich trzech mężczyzn)) też fajnie a o córunie jeszcze zawsze możecie > się starać nas też jest 3 w domu i powiem ci że jest fajnie no smieje sie ze jak bedzie drugi chłopak to musze sobie suke dla równowagi kupic bo mam juz kotke to nas jest na razie dwie)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:32 mariolka55 napisała: > sloneczko271 napisała: > > > > > > > marioluś jak będzie mikołaj to przynajmniej będziesz rodzyneczek w śró > d > > swoich trzech mężczyzn)) też fajnie a o córunie jeszcze zawsze może > cie > > się starać nas też jest 3 w domu i powiem ci że jest fajnie > > no smieje sie ze jak bedzie drugi chłopak to musze sobie suke dla równowagi > kupic bo mam juz kotke to nas jest na razie dwie)) dobre)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:26 mariolka55 napisała: > mnie tez czesto mdli po słodkim,ale jak jem to mi smakuje > hmmmm mdli po słodkim????? czyzby tez synek????? to jak to jest? jak smakuje słodkie to na dziewczynke? Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:27 Tak slyszala ze slodkie na dziewczynke a kwasne na chlopca Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:28 No ja sie kwasnym od poczatku zajadam i chyba bedzie synekPotwierdzenie bedzie we wtorek,na 12:00 mamy wizyte Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:34 olka9917 napisała: > No ja sie kwasnym od poczatku zajadam i chyba bedzie synekPotwierdzenie > bedzie we wtorek,na 12:00 mamy wizyte no ciekawa jestem czy się potwierdzi ale wam to jest pewnie wszystko jedno- co nie? w końcu to pierwsze dziecko byle by zdrowe było Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:31 olka9917 napisała: > Tak slyszala ze slodkie na dziewczynke a kwasne na chlopca no to fajnie gdyby to się sprawdziło)) to moja siostra miała by dziewczynke )) ale by było fajnie! już ciocia ola by się nią zajeła jakieś paznokietki pomalowane itp )) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:29 no smieje sie ze tez mnie mdli po słodkim jak olke a u niej prawdopodobnie synek wiec moze u mnie podobnie,a jak to jest? to tylko przesady....w sumie w to nie wierze,słodkie na dziewczynke,kwasne na chłopaka Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:30 W necie wyczytalamchyba na tch wrozbach,ale mi raz chlopak wychodzil a raz dziewczynkaMisiek dalej poprawia ta lazienke Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:31 Ale faktycznie naskrobalismy))) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:32 Hi hi muj brat tez juz wujek na siebie mowi Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:32 zaraz sie bedzie przycinac,trzeba nowy watek załozyc Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:33 juz sie zacina,no to moze Olka załozysz? chyba nie zakładałas? Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:33 Wiecie co chyba jutro dziewczyny beda musial pomyslec nad nowym watkiem) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:43 ja nie zakładam bo jak ostatnio założyłam to przyniosło nam to pecha same złe wieści. więc niech się ktoś inny zajmie nowym wąteczkiem)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:37 Wiecie co fajnie sie klika z wami dziewczyny,ale ja juz musze leciec.Misiek skonczyl,ide mu troche pomuc z ogarnieciem bajzelua puzniej bede go szorowac To do poklikania jutro.Dobranoc,pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:44 olka9917 napisała: > Wiecie co fajnie sie klika z wami dziewczyny,ale ja juz musze leciec.Misiek > skonczyl,ide mu troche pomuc z ogarnieciem bajzelua puzniej bede go szorowac; > ) > To do poklikania jutro.Dobranoc,pa pa dobranoc skarbie tylko się nie przemęczaj zabardzo! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:38 Cos mi niewyslalo,musze leciec,bo Misiek juz skonczyl.Pomoge mu troche a puzniej bede go szorowacDobranoc do jutra pa pa Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:35 mariolka55 napisała: > no smieje sie ze tez mnie mdli po słodkim jak olke a u niej prawdopodobnie > synek wiec moze u mnie podobnie,a jak to jest? to tylko przesady....w sumie w > > to nie wierze,słodkie na dziewczynke,kwasne na chłopaka marioluś byle by w twoim przypadku się to nie sprawdziło)) lepiej niech będzie córunia była by parka)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:16 Ale za to dziewczyny rano beda mialay co poczytac,niewiem jak wy ale ja uwielbiam jak wchodze na forum i jest duzo napisaneLubie was czytac poprostu.A jak wchodze nieraz w dzien i nic niema nowego,to wchodze nieraz co jakis czas sprawdzic czy juz ktos cos napisal Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:17 bo myslisz ze im sie bedzie chciało tyle czytac????????? watpie))))))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:18 no ja tez co chwile sprawdzam jak jestem w domu czy cos sie dzieje na forum Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:20 no za tydzien......juz mam stracha,czy wszystko w porzadku,jak wyniki cytki,co z dzidziusiem i wogule,zawsze mam nerwa przed wizyta...... Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:46 mariolka55 napisała: > no za tydzien......juz mam stracha,czy wszystko w porzadku,jak wyniki cytki,co > z dzidziusiem i wogule,zawsze mam nerwa przed wizyta...... wszystko będzie dobrze z dzidzią zobaczysz Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:54 olka9917 napisała: > Jestescie??? jeszcze jestem)) ale chyba zaraz będę spadać lulu bo jutro rano znowu będę wstawać do pracy do góry dupą no a musz wstać o 7 Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:56 Malarz tez pozdrawia,))))teraz myje kafelkia ja ladnie mu pomagam co nie siedze w necie)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:58 olka9917 napisała: > Malarz tez pozdrawia,))))teraz myje kafelkia ja ladnie mu pomagam co nie > siedze w necie)) no cóż... kierownik też musi być ktoś musi zarządzać)) hi,hi,hi)) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 26.05.06, 00:03 słoneczko załozyła tylko sie wyswietlaja posty z duzym opóznieniem bo juz je st ponad 500,wkleiłam link,wklejam jeszcze raz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=42479391 i nie klepcie juz tu )))) bo trzeba czekac 10 min. zeby odczytac Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:56 Dobranoc wszystkim pa pa mam nadzieje ze znajdziecie jutro nowy watek)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:52 Zalozylam nowy watek ale w tem nieumien wstawic linku,na nowy,ale moze znajda dziewczyny nazywa sie Nowy szczesliwy watek,)) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=42479391 zapraszamy))))))) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:53 No dobra teraz to juz naprawde spadam) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 26.05.06, 00:00 olka9917 napisała: > No dobra teraz to juz naprawde spadam) ja też pa,pa,pa do poklikania jutro dziewczyny dzięki że byłyście wieczorkiem ze mną było fajnie dobranoc buziaczki Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:40 mariolka55 napisała: > bo myslisz ze im sie bedzie chciało tyle czytac????????? watpie))))))) będą czytać, będą! )) w końcu ostatnio narzekały że mało jest napisane ale teraz to popadłyśmy ze skrajności w skrajność)) hi,hi,hi)))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:44 to co Olka nie załozyła tego watku i zwiała????? to moze ty słoneczko załozysz???? Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:57 mariolka55 napisała: > to co Olka nie załozyła tego watku i zwiała????? > to moze ty słoneczko załozysz???? ano, nie założyła ale ja marioluś nie zakładam. nie,nie. założyłam raz i były na nim prawie same złe nowiny.-teraz mam uraz już nie chce zakładać nowych wątków założe nowy wątek jak wkońcu mi się uda (*) )) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:18 MAriolka jeszcze nic niejest przesadzone,01.06 juz niedlugo i moze akurat dowiesz sie o upragnionej curuni Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:19 Ja tam zawsze czytam z wielka checiaz wieksza niz wiadomosci na onecie) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:37 olka9917 napisała: > Ale za to dziewczyny rano beda mialay co poczytac,niewiem jak wy ale ja > uwielbiam jak wchodze na forum i jest duzo napisaneLubie was czytac > poprostu.A jak wchodze nieraz w dzien i nic niema nowego,to wchodze nieraz co > jakis czas sprawdzic czy juz ktos cos napisal ja mam oleńko to samo)) najgorzej jest w niedziele bo wtedy naprawde mało piszecie na forum a ja w niedziele mam najwięcej czasu Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:25 mariolka55 napisała: > za chwile nam watku braknie hihihi no)) dziewczyny się zdziwią jak jutro zobaczą ile tu dzisiaj wieczorkiem naskrobałyśmy)))) hi,hi,hi)))))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:20 olka9917 napisała: > Ale inaczej jak tak na "zywo" sie pisze fajnie tak)) oby częściej nam się tak zdażało)) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:19 olka9917 napisała: > My tez jak mielismy jednego kompa,to ciagle o niego walczylismyaz Misiek > kupil sobie laptopa i jest spokojJa za laptopem nieprzepadam,i z moim > szczesciem to zawsze jakis wirus mu wejdzie,alebo cos mu pomieszamto ja juz > wole mojego wielkiego kompa a ja odwrotnie wole laptopa)) zawsze siadam sobie w łóżeczu, i kłade laptopika na takim stoliczku ,,do jedzenia w łóżku", no i obstawiam się herbatką jakimiś owocami, zapalam świeczki no i jeszcze tv mam przed sobą włączony)) no i jednym okiem w laptopa a drugim w tv)) uwielbiam to)) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:20 To wlasnie jak Miska niema,to wlasnie mecze jego laptopa,i ogladam tv.Ale i tak wole muj Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:22 Ja tez sie stresuje przed wizyta ale jak juz widze Malenstwo na monitorze i jak fika,to odrazu mi lepiejI strach przechodzi.Bedzie dobrze Mariolka i trzymam kciuki za corcie Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:25 Wlasnie wcinam buleczke mleczna.Jutro tez mysle ze dlugo pospimy,bo Misiek bedzie zmeczonyWlasnie pyta z kim tak klikam bo slyszy jak w klawisze stukam) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:26 No mozliwe Sloneczko,u mnie tez wszystko na odwrot z tym jedzeniem jest Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:48 olka9917 napisała: > Wlasnie wcinam buleczke mleczna.Jutro tez mysle ze dlugo pospimy,bo Misiek > bedzie zmeczonyWlasnie pyta z kim tak klikam bo slyszy jak w klawisze > stukam) pozdrów ,,malarza" ode mnie)))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:11 no a ja wcinam na noc nie moge sie powstrzymac i to kaloryczne rzeczy,a dzis zezarłam 20 dkg.ptasiego mleczka,a przy moim problemie zaparciowym nie powinnam jesc słodyczy,a jak ta swinka musze zezrec jak jest!!!!!!!! Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:01 Fajnie Sloneczko ze wszytsko ok u twojej siostry.Ja tez na poczatku milalam wielki apetyt,niemoglam sie najesc i dopiero puzniej przyszly mdlosci.Ale teraz czuje sie okAle glodna jestem,Misiek juz konczy zaraz spadam jakas kolacyjke zrobic Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:09 olka9917 napisała: > Fajnie Sloneczko ze wszytsko ok u twojej siostry.Ja tez na poczatku milalam > wielki apetyt,niemoglam sie najesc i dopiero puzniej przyszly mdlosci.Ale teraz > > czuje sie okAle glodna jestem,Misiek juz konczy zaraz spadam jakas kolacyjke > zrobic no to życze ci marioluś smacznego ja też w sumie troche zgłodniałam ale już umyłam zęby i nie chce mi się ich myć jeszcze raz kurcze! ale ze mnie leniuch! )) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:02 słoneczko ty jestes granatowa czern? no popatrz ja tez jak kiedys farbowałam to paleta albo lorealem,ale to tez był szampon,bo z innych np londy wychodziły wstretne,a z tych własnie był taki niesamowicie ładny odcien Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:04 co do apetytu,to ja mam ogroooooooooooomny ostatnio,cały czas jem!!!!!!! i tez juz tyje Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:15 mariolka55 napisała: > słoneczko ty jestes granatowa czern? no popatrz ja tez jak kiedys farbowałam > to paleta albo lorealem,ale to tez był szampon,bo z innych np londy wychodziły > wstretne,a z tych własnie był taki niesamowicie ładny odcien powiem ci że po ,,pallecie" to żadna inna farba nie chce mi złapać koloru jak już pare razy chciałam zaszaleć i kupiłam droższą farbe no dupa blada! normalnie mi odrostów nie złapało. no i zawsze po takich experymentach wracam zawsze do ,,pallety" )) ale powiem ci że jestem z niej zadowolona, bo jest tania a naprawde bardzo fajny kolor wychodzi no i jak narazie kolor też mi się nie znudził Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:59 olka tylko wietrzcie mieszkanie i nie wdychaj za bardzo tych smrodów,chociaz farba tak nie smierdzi jak lakier... Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:04 W domu mamy przeciagFarba faktycznie niesmierdzi,ale ja calyczas jestem w innym pokoju i tylko czasami wpadam do MiskaAle wlasnie jeszcze musimy pomalowac grzejnik i rury farba olejna w lazience ale nie dzis.Zastanawiam sie czy jak by rano pomalowac i zrobic przeciag(ja oczywiscie niebylabym w domu) to czy do wieczora juz by wywierzalo? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:06 olka9917 napisała: > W domu mamy przeciagFarba faktycznie niesmierdzi,ale ja calyczas jestem w > innym pokoju i tylko czasami wpadam do MiskaAle wlasnie jeszcze musimy > pomalowac grzejnik i rury farba olejna w lazience ale nie dzis.Zastanawiam sie > czy jak by rano pomalowac i zrobic przeciag(ja oczywiscie niebylabym w domu) to > > czy do wieczora juz by wywierzalo? no chyba lepiej rano,to zawsze bedzie mniej smierdziec i spij przy otwartym oknie Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:06 Ja wieczorami troche sie pilnuje co jem juz po kolacji,zadnych slodyczy i jakis kalorycznych zeczy.Mam nadzieje ze MAlenstwu starcza to co jemy w dzien,bo wlasnie ja sie boje duzo przytyc,bo jak sie puzniej tego pozbycAle w dzien jem i to sporo) Odpowiedz Link
olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:08 Tez mialam kiedys czarny granatale krotko bo ja strasznie jasna karnacje mam i musialam mocny makijaz robic Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:52 olka9917 napisała: > Tez mialam kiedys czarny granatale krotko bo ja strasznie jasna karnacje mam > i musialam mocny makijaz robic no tak. przy jasnej karnacji to mogłybyć troszke za mocne. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:54 wiecie co? opetał mnie dzis pomysł na nowa fryzure,zreszta teraz nie masm zadnej jak widziałyscie włosy nijakie z samodzielnie opitolona grzywka,a wiec tak przyszedł mi pomysł zeby :grzywka króciutka asymetryczna i do tego boki tez tak jakos wystrzepione,troche skrócic,kolor granatowa czern(dawno nie miałam,kiedys robiłam) i balejaz,albo takie troche grubsze pasemka? tzn. pasemka a na pozostałe włosy szampon-granatowa czern,tylko nie wiem jak z tym balejazem w ciazy? w pierwszej ciazy robiłam w 2 miesiacu za zezwoleniem lekarza..... musze rano zadzwonic do fryzjerki Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58 mariolka55 napisała: > wiecie co? opetał mnie dzis pomysł na nowa fryzure,zreszta teraz nie masm > zadnej jak widziałyscie włosy nijakie z samodzielnie opitolona grzywka,a wiec > tak przyszedł mi pomysł zeby :grzywka króciutka asymetryczna i do tego boki tez > > tak jakos wystrzepione,troche skrócic,kolor granatowa czern(dawno nie > miałam,kiedys robiłam) i balejaz,albo takie troche grubsze pasemka? tzn. > pasemka a na pozostałe włosy szampon-granatowa czern,tylko nie wiem jak z tym > balejazem w ciazy? w pierwszej ciazy robiłam w 2 miesiacu za zezwoleniem > lekarza..... > musze rano zadzwonic do fryzjerki marioluś)) ja właśnie zawsze farbuje włosy ,,granatową czernią" tylko że farbą z pallety a co do odcięcia się to jak masz ochote to się nawet nie zastanawiaj nic tak nie poprawia nastroju jak nowa fryzura, no może tylko jeszcze sexik)))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:40 sloneczko271 napisała: > marioluś no to dobrze że wkońcu udało mi ci się zrobić kupke-wiem jaka to > ulga. ja coprawda żadko mam takie problemy ale pare razy już mi się zdarzyło:- ) > > oleńko no to niezle dużo miałaś tych kamieni! szok! dobrze że ci to > dziadostwo usuneli. napisz jak wyszło malowanie a najlepiej wyśli zdjęcia jak > już będzie po malunkach > > katrin super wieści o tej twojej koleżance(*) pogratuluj jej! )) a swoją > drogą bardzo fajnie się czyta takie nowiny bo odrazu człowiek ma nadzieję że > może nam też się kiedyś w końcu uda marioluś)) poprawka. zle napisałam: nie mi zrobić kupke tylko oczywiście tobie)))) hi,hi,hi)))) Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:43 ufoludki hi,hi,hi)) już was sobie wyobrażam)) to tak samo jak ja kiedyś malowałam swój pokój na bordowo-wyglądałam pózniej jak bym kogoś zamordowała)))) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:43 ha ha ha ha no udało mi sie po dwóch dniach)))))))) ale sie namordowałam)))))) az sie boje nastepnego razu)))) teraz sie smieje ale jak zobaczyłam nitki krwi z sluzem to sie niezle wystraszyłam,bałam sie ze mi sie ujscie otwiera od tego "stekania" słoneczko a jak twoja siostra znosi ciaze????? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:45 olka ale wy to macie poprzestawiane wszystko,spicie do popołudnia,malujecie noca...... Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:53 mariolka55 napisała: > ha ha ha ha no udało mi sie po dwóch dniach)))))))) ale sie > namordowałam)))))) az sie boje nastepnego razu)))) teraz sie smieje ale jak > > zobaczyłam nitki krwi z sluzem to sie niezle wystraszyłam,bałam sie ze mi sie > ujscie otwiera od tego "stekania" > słoneczko a jak twoja siostra znosi ciaze????? powiem ci marioluś, że co do mojej siostry to bardzo dobrze znosi ciąże praktycznie nie ma żadnych takich typowych objawów ciąży. nie ma ani mdłości ani nic. tylko ma straszny apetyt i cycki ma jak cycolina ona zawsze była o jakieś 10 kg. lżejsza ode mnie a teraz jak się ostatnio ważyłyśmy to już jest tylko o 2 kg lżejsza. normalnie tyje w oczach. Odpowiedz Link