Dodaj do ulubionych

Szcześliwy watek !!!!!!! c.d.

• olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 21.05.06, 23:25
      Hej SloneczkowinkNo nieestety mamy ta pralke w kuchni,w lazience niedalo by
      rady,ale co tam juz sie przyzwyczailamwinkwlasnie pojedlismy z Miskiem
      ziemniaczkow z sola i maselkiemwinkW sumie to byl pomysl Miska,a ja sie skusilamwink
      a na dodatek dzis znowu robilam te slynne zapiekankiwinkOd kiedy je zrobilam to
      tylko je jemy na kolacje,tak nam smakuja,a Misiek tylko sie o nie pytawinkJa juz
      wykapana,naoliwkowana,i Miskowi laptopa otluscilamwinkznowu bedzie sie pytal co
      to sie tak swieci,)a to tylko oliwkawinkpoczekaj Sloneczko z tymi tipsami,moze
      akurat sie zalapiesz na maj,kurde tak bym chcilam zeby sie udlao.A co mowie w
      tv,o tym strajku?Dlugo bedzie jeszcze trwal?Prubuja sie dogadac?Kurde wkoncu to
      lekarze,to nie sa przelewki,juz powinni cos z tym zrobic.Poprostu pech ze
      akurat teraz zaczeli strajkowac,kiedy juz mialas wszystko zaplanowanesadale moze
      jeszcze niewszystko stracone.
      • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 21.05.06, 23:26
        Dobranoc ja tez juz spadam na wyrko.Powodzenia w dodzwonieniu sie do
        profesora.Trzymam kciuki.Pa pa
        • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 07:54
          Jeszcze nikogo tutaj nie bylo??? Wiec bede pierwsza i wszystkim mowie dzien
          dobry!!! smile
          • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 08:01
            Piszcie dziewczynki co tam u Was slychac.
            U mnie wszystko po staremu. Czekam na @ i na druga iui. Tak sie nastawiam
            psychicznie, acha no i jeszcze na to nieszczesne hsg.
            Tyle ostatnio pisalyscie o roztargnieniu i zamotaniu, ze az mi sie udzielilo.
            Hihihi. Wczoraj np. wzielam robota kuchennego i wybieralam sie z nim do
            prasowania. Hihihi. Smiesznie to wygladalo jak sobie uzmyslowilam co ja mam w
            reku.

Czekam na wiesci od Was co tam slychac u naszych ciezaroweczek i staraczek.

Bea jak cos wiecej znajde na temat tej maty to dam Ci znac, ale Ty mozesz o to
            tez zapytac swojego lekarza bo wiem, ze to wlasnie lekarz polecil te mate.

Siuba a Ty mialas iui czy Wy jeszcze naturalnie starania prowadzicie. Odzywaj
            sie czesciej!!!

Sloneczko Anie na stale mieszka we Wloszech, ale chyba sie do mnie do Danii
            przeprowadzi bo jej sie bardziej tu podoba. wink
            • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 08:26
              witam w poniedzialkowy poranek smile
              Sloneczko - tak ja Danik napisala - dokladnie...na stale mieszkam we Wloszech
              (moj maz to Wloch) ale pare miesiecy, zima, mieszkalismy w Danii - w zwiazku z
              praca....zastanawiamy sie, aby nie przeniesc sie na stale wink
              Daniczku, wiesz czego teraz najbardziej zaluje...ze nie bede rodzic w Danii -
              tak sie przyzwyczailam do tych warunkow tam...nie wiem jak tutaj bedzie smile

wczoraj caly dzien sie rozpakowywalam, porzadkowalam..wieczorem odwiedzilismy
              naszych znajomych - z ktorymi sie od gwiazdki nie widzielismy, dowiedzieli sie
              o dzidzi smile ogolnie - lato tutaj pelna para , az sie nie moge
              przyzwyczaic...wczoraj 30 stopni...

Dzisiaj jade do pracy, na chwilke, bo naprawde zaczynam od 1 czerwca...

zwazylam sie na wadze mojej, ktora mnie nie sklamie - i przytylam 4 kg - to
              chyba nie tak duzo wink

Buziaki i milego dnia!!!
              • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 08:47
                hejosmile

własnie anie miałam sie pytac ile przytyłas?smile ja sie wazyłam teraz 3 kilo!
                nieduzo,ostatnio czytałam ze najwiecej sie tyje w drugim trymestrze srednio 0,5
                kg. na tydzien,ze jezeli przytyjesz mniej niz 10 kg w całej ciazy to jest
                wieksze ryzyko porodu przedwczesnego,ogólnie norma na cała ciaze jest chyba 13-
                17 kg,ja w pierwszej ciazy przytyłam prawie 14 kg,teraz dopiero 3 i czuje sie
                grubasmile)ale doliczywszy moja nadwage 2 kg. z zimy to jestem 5 kg. ciezsza i
                grubszawinkwaze prawie 57 a ty?
                • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 09:16
                  ja wazylam 57kg, a teraz 61 kg - ale nie czuje sie grubsza - tylko brzuch i
                  piersi widze wieksze wink wszyscy mowia ze sie wyciagam...
                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 10:34
                    a co to znaczy "ze sie wyciagasz"?
                    • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 10:42
                      mariolka55 napisała:

> a co to znaczy "ze sie wyciagasz"?

smile mowia, ze na buzi schudlam - wyciagam sie na buzi....

ale mam dzis chyba niskie cisnienie, w glowie mi sie kreci i chodze jak pijana
                      • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:03
                        Hej dziewczyny.U nas w koncu swieci slonko i jest 26stopni.Ale zapowiadali
                        deszczsadja jak zwykle dopiero wygrzebalam sie z luzkawinkJa czy przytalam powiem
                        wam jutro po wizycie,bo tam mnie waza,a moja waga domowa to niewiem czy
                        nieklamiewinkNiestety ide sama Misiek musi pracowacsadale za 2 tygodnie
                        polowkowe,to wtedy bedziewink
                        • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:04
                          Hi hi Daniczku to musialo niezle wygladac,z tym robotemwinka widzial cie ktos?To
                          napewno ubaw mieliscie.No no czyzby jakis znak,trzymam kciuki DanikwinkBardzo a
                          nawet bardzo bardzo mocno;D
                          • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:08
                            Bea jak tam zdrowko?Kacyk jest czy niema?Mieliscie pogode?I co najwazniejsze
                            jak Pers zareagowal na Dexsia?A dexsio niedraznil mu sie?W sobote bylismy na
                            lodach i lodziarni siedziala dziewczyna z takim malutkim psiakiem jak
                            Dexsio,ale fajny byl,)i jak sie tulil pieszczoch jeden no bo siedzial na
                            kolanachwinkPozdrawiam pa
                            • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:11
                              Wizyte mam na 10:00 jak wruce do domu to odrazu napisze.Oczywiscie mamy
                              nadzieje na poznanie plciwinkAle kto wie,czy Malenstwo znowu niebedzie tak
                              uciekac i plecki sobie poogladamwinkAle co tam najwazniejsze zeby zdrowewinkNo u
                              ciebie Mariolka tez niedaleko wizytawinkMoze do tej pory juz bedziemy wiedzialy
                              kto w brzuszku siedziwink
                          • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:50
                            olka9917 napisała:

> Hi hi Daniczku to musialo niezle wygladac,z tym robotemwinka widzial cie ktos?
                            To
                            > napewno ubaw mieliscie.No no czyzby jakis znak,trzymam kciuki DanikwinkBardzo a
                            > nawet bardzo bardzo mocno;D

Ola wiesz ja tez czesto mam takie historie, ale zapominam o nich a teraz Ty mi
                            przypomnialas jak zaczelas opisywac swoje. Widzial mnie maz i sie smial. A
                            ostatnio jak wkladalam naczynia do zmywarki to wylalam resztke picia do smieci
                            zamiast do zlewu. Poprostu otworzylam smieci i z rozmachem zdecydowanie wylalam
                            to tam i dopiero mnie olsnilo co ja zrobilam i zaczelam sie smiac. Dobrze, ze
                            duzo tego picia tam nie bylo.
                            • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:54
                              Hi hi Daniczku to witam w "klubie roztargnionych"Ale mi ulzylo ze nie tylko ja
                              mam takie roztargnieniawinkPa musze juz leciec odkurzyci sie podszykowac,bo
                              obiadek to mam gotowywinkWpadne puzniej.Pa
                              • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:19
                                nie wiem jak jest w Polsce - za porod nie musze placic ale w Danii to luksus za
                                darmo wink widzialam szpital i mam kolezanki, wiec zdaje soibie sprawe, ze nam
                                daleeeeeeko do takich warunkow...
                                • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:26
                                  kurcze jak we włoszech daleko,to co dopiero w Polsce??? a u nas i tak sie
                                  spoooooro poprawiło do tego co było kiedys!!!!!!!!

Goko ty rodziłas ponad 10 lat temu tak? jak było wtedy? masz jakies niemiłe
                                  wspomnienia? wtedy chyba jeszcze nie było rodzinnych itp????
                                • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:40
                                  anie5 napisała:

> nie wiem jak jest w Polsce - za porod nie musze placic ale w Danii to luksus
                                  za
                                  >
                                  > darmo wink widzialam szpital i mam kolezanki, wiec zdaje soibie sprawe, ze nam
                                  > daleeeeeeko do takich warunkow...

To fakt, dlatego teraz rozumiesz dlaczego nie chcialam rodzic w Polsce. Do
                                  dobrego bardzo szybko mozna sie przyzwyczaic. Ja jak rodzilam to mielismy z
                                  mezem osobny pokoj i tam sobie mieszkalismy za darmo oczywiscie. Maz tylko
                                  musial jedzenie sobie kupowac w stolowce a ja mialam za darmo oczywiscie. Do
                                  kazdego pokoju jest lazienka wiec nie musialam sie krepowac, ze ktos mnie
                                  oglada i moglam praktycznie nago chodzic.
                                  Ale jestem zdziwiona, ze we Wloszech jest taka zla sytuacja. Myslalam, ze
                                  lepiej to u Was wyglada.
                                  • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 12:43
                                    Dziewczyny a ja wlasnie czuje @. Juz mi sie tak charakterystycznie cieplo tam
                                    robi i brzuch zaczyna mnie pobolewac. sad
                                    • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 13:15
                                      No u nas z tymi łazienkami nie jest tak zlesmiletam gdzie ja rodziłam były pokoje
                                      2,3 góra 4 osobowe i łazienka,takze tez spoko,nie było tłokuwinkno i prysznic tak
                                      zamykany ze tez mogłam sie spokojnie kapac,odwiedziny cały dzien,dziecko z mama
                                      cały czas (nie jak dawniej)poród rodzinny darmowy i zzo tez(podobno, bo nie
                                      zdazyli mi podac,bo mi sie porozwierało ekspresowosmile)połozne dosyc uczynne,wiec
                                      nie było tak zle,a i jedzonko nawet smaczne!!!

ale napewno to jeszcze daleko do warunków jakie sa u wassmile
                                      • danik1 Bea, Kattrin... 22.05.06, 13:35
                                        Znalazlam cos takiego w necie a wiem, ze jestescie wierzace wiec Wam to
                                        podsylam. Przeczytajcie.

Wstawiennictwo św. Dominika

Jesteśmy małżeństwem od 11 lat. W roku, w którym wzięliśmy ślub, dostałam się
                                        na wymarzone studia. Wtedy też zaplanowałam swoją przyszłość: najpierw studia,
                                        urodzenie pierwszego dziecka, staż i narodziny drugiego dziecka (...).
                                        Zgodnie z obranym założeniem po czwartym roku studiów zaczęliśmy starać się o
                                        dziecko. Początkowo się nie martwiłam, że wciąż nie jestem w stanie
                                        błogosławionym. Przecież nie wszystkim się udaje od razu. Ukończyłam studia i
                                        odrobiłam roczny staż. Rzuciłam się w wir pracy. Pracowałam na 1,5 etatu.
                                        Wychodziłam rano, a wracałam wieczorem (...).
                                        Po pewnym czasie uświadomiłam sobie, że praca nie jest najważniejsza i że to
                                        ostatni dzwonek. Rozpoczęłam leczenie, niestety, okazało się, że wystąpiło
                                        działanie niepożądane i po trzech miesiącach przerwałam leczenie. Jednocześnie
                                        poprosiłam męża, aby i on sprawdził swój stan zdrowia. Lekarz orzekł, że przy
                                        jego wynikach nie ma szans na zapłodnienie. Pod okiem androloga zaczął
                                        przyjmować odpowiednie lekarstwa.
                                        Pewnego dnia otrzymałam telefon od mojej mamy. Pełna optymizmu opowiedziała mi
                                        o tym, jak w "Naszym Dzienniku" przeczytała świadectwo jednej matki. Pani ta
                                        pisała o cudownym wstawiennictwie świętego Dominika za kobietami, które za jego
                                        przyczyną doczekują się upragnionego potomstwa, a cały okres stanu
                                        błogosławionego przebiega prawidłowo. Przy najbliższej okazji mama przekazała
                                        mi wycięty z gazety artykuł. Początkowo podeszłam do tego nieco sceptycznie.
                                        Dzięki mojej mamie, która wysłała list do klasztoru Sióstr Dominikanek w
                                        Krakowie, otrzymałam tekst modlitwy i pasek św. Dominika. Jeszcze w tym samym
                                        dniu przewiązałam się w pasie ową tasiemką i zaczęłam codziennie odmawiać
                                        dołączoną modlitwę. Opowiedziałam o tym mężowi i poprosiłam, by i on się
                                        modlił.
                                        W lipcu 2004 r. zaplanowaliśmy urlop nad polskim morzem. Pogoda nie dopisała,
                                        ale mimo to byłam bardzo szczęśliwa i wypoczęta. Nigdy przedtem na urlopie nie
                                        czułam się tak wspaniale. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że otrzymaliśmy od Boga
                                        największy dar - dar życia. (...) W podziękowaniu obiecałam Bogu, że wychowamy
                                        nasze dziecko tak, by Mu się podobało. Przez cały okres trwania stanu
                                        błogosławionego nie ustawałam w modlitwie. (...) W kwietniu 2005 r. urodziła
                                        się nam śliczna, zdrowa córeczka. Postanowiliśmy, że na drugie imię damy jej
                                        Dominika. Poród przebiegł naturalnie i bez komplikacji.
                                        W najbliższej przyszłości pragniemy mieć kolejne dziecko. Będziemy o nie gorąco
                                        prosić Boga za wstawiennictwem św. Dominika i wierzę, że Bóg nas wysłucha.
                                        Pragnę podziękować Siostrom Dominikankom za modlitwę. Szczęść Boże!
                                        Agnieszka z Łodzi

Informacje na temat paska św. Dominika można uzyskać pod adresem: Klasztor
                                        Sióstr Dominikanek, 31-027 Kraków, ul. Mikołajska 21, tel. 012 422 79 25
                                        • danik1 Mata magnetyczna - to znalazlam. 22.05.06, 22:24
                                          http//www.neovita.pl/bemer3000/index.htm
                                          Wysyłam wam linka, poczytajcie i same ocencie. M. spisal sie na medal- zrobil mi
                                          nawet zdjecia ( powiedziałam ze dziewczyny z forum potrzebuja konkretow)mowi ze
                                          trzeba na to jezdzic okolo 1 miesiaca zeby byl efekt,mam nadzieje ze to cos
                                          pomoze. Ile za to zapłacimy?-jeszcze nie wiem gin powiedzial ze na koncu sie
                                          rozliczymy?smile) hihi tak to z facetami jest a m. sie nie dopytywalwink Pozdrawiam
                                          • danik1 Re: Mata magnetyczna - to znalazlam. 22.05.06, 22:27
                                            www.neovita.pl/bemer3000/index.htm
                                            Wysyłam wam linka, poczytajcie i same ocencie. M. spisal sie na medal- zrobil mi
                                            nawet zdjecia ( powiedziałam ze dziewczyny z forum potrzebuja konkretow)mowi ze
                                            trzeba na to jezdzic okolo 1 miesiaca zeby byl efekt,mam nadzieje ze to cos
                                            pomoze. Ile za to zapłacimy?-jeszcze nie wiem gin powiedzial ze na koncu sie
                                            rozliczymy?smile) hihi tak to z facetami jest a m. sie nie dopytywalwink Pozdrawiam
                        • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:08
                          u nas tez pogoda-lato

Anie moze zmiana klimatu tak na ciebie działa???

Olka to co ?ty nastepna zdradzasz płecsmile czekam z niecierpliwoscia smile a ja na
                          koncu ! jak bedzie u ciebie dziewczynka,to u mnie pewnie syneksmile

Gdzie reszta? bea,katrrin? takie zapracowane?
              • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 22.05.06, 11:52
                anie5 napisała:

> Daniczku, wiesz czego teraz najbardziej zaluje...ze nie bede rodzic w Danii -
                > tak sie przyzwyczailam do tych warunkow tam...nie wiem jak tutaj bedzie smile

A jak jest we Wloszech??? Tak samo jak w Polsce czy lepiej?? Pisalas, ze za
                wszystko musisz placic tak jak w Polsce, ale chyba porod bedzie panstwowo co??
              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:46
                anie5 napisała:

> witam w poniedzialkowy poranek smile
                > Sloneczko - tak ja Danik napisala - dokladnie...na stale mieszkam we Wloszech
                > (moj maz to Wloch) ale pare miesiecy, zima, mieszkalismy w Danii - w zwiazku
                z
                > praca....zastanawiamy sie, aby nie przeniesc sie na stale wink

aniusmile to wy niezłe podróżniki jesteściewink fajnie maciesmile))
              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:47
                wiecie co? ja spadam spać bo mi już tu misiek marudzismile obiecuję że jutro
                posiedze na forum o wiele dłużejsmile pa,pa,pa, kolorowych snów wam życzesmile))
            • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:42
              danik1
              > Sloneczko Anie na stale mieszka we Wloszech, ale chyba sie do mnie do Danii
              > przeprowadzi bo jej sie bardziej tu podoba. wink

achaaasmile)) to ja nie wiedziałamsmile dzięki daniczku za informacjebig_grin
        • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:43
          olka9917 napisała:

> Dobranoc ja tez juz spadam na wyrko.Powodzenia w dodzwonieniu sie do
          > profesora.Trzymam kciuki.Pa pa

oleńkosmile twoje kciuki przyniosły mi szczęściesmile)) dodzwoniłam się w końcu do
          niegosmile))
      • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 00:38
        witam was dziewczynkismile))
        oleńkosmile co do pralki w kuchni to my też jesteśmy na to skazani bo łazienke
        mamy tak malutką że szok! smile ledwo zmieściła się wanna narożna, kibelek i taka
        malutka i wąziutka umywalka. no ale trudnosmile ciasne ale własnesmile))))

a co do tipsów to ich jednak nie założyłam-posłuchałam siostrybig_grin
        i wyobrazcie sobie że dzisiaj dodzwoniłam się do profesora i powiedział mi
        żebym śledziła w tv odnośnie tych strajków i jak tylko się skończą a ja będę
        jeszcze przed 15 dc to mam natychmiast do niego dzwonić i odrazu ma mi zrobić
        tą laparoskopiesmile powiem wam że mnie troche pocieszył i znowu zaświeciła mi
        się iskierka nadzieii że może już w krutce wytną mi to dziadostwosmile)) coprawda
        nawet jak się nie załapie na maj to powiedział mi że on na to sympozjum to
        jedzie tylko na 4 dni więc jak nie w maju to w czerwcu mi zrobi laparoskopie na
        100% chociaż się cieszę to się tak bardzo nie napalam bo różnie to może być.
        ale nadzieje już malutką mamsmile))

a jak słucham wiadomości to jak narazie nic z tymi strajkami nie robią, wręcz
        przeciwnie: lekarze zaostrzają strajk i coraz więcej szpitali się przyłancza i
        słyszałam że dzisiaj była niezła afera, bo dołączył się do strajku jakiś duży
        szpital dziecięcy na śląsku i wszyscy się bulwersują że dzieci cierpią na tych
        strajkach i że dorośli to mogą jeszcze poczekać ale dzieci to powinni
        przyjmować do szpitala bez problemu a tu nic stego straj to strajk i nie
        przyjmują nikogo, tylko wtedy jak jest zagrożenie życia. ja z jednej strony to
        się cieszę że była ta afera i że ludzie już się zaczynają pomału wkurwiać bo
        może w końcu coś się ruszy do przodu.
        • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 12:59
          sloneczko271 napisała:

> słyszałam że dzisiaj była niezła afera, bo dołączył się do strajku jakiś duży
          > szpital dziecięcy na śląsku i wszyscy się bulwersują że dzieci cierpią na
          tych
          > strajkach i że dorośli to mogą jeszcze poczekać ale dzieci to powinni
          > przyjmować do szpitala bez problemu a tu nic stego straj to strajk i nie
          > przyjmują nikogo, tylko wtedy jak jest zagrożenie życia. ja z jednej strony
          to
          > się cieszę że była ta afera i że ludzie już się zaczynają pomału wkurwiać bo
          > może w końcu coś się ruszy do przodu.

Tez to widzialam w wiadomosciach i podzielam zdanie rodzicow. Niech ida robic
          strajk glodowy i niech to sie odbija na nich a nie na dzieciach. Nie wiem co
          bym takiemu lekarzowi zrobila gdyby nie przyjal mi dziecka!!!!!!
    • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 06:42
      dzisiaj wstalam juz o 5:30, moj maz wyjezdza na tydzien i zaraz zawoze go na
      lotnisko. Jestem taka spiaca, ze jak wroce to chyba sie jeszcze poloze smile
      wczoraj bylam w pracy u siebie i wszyscy juz brzuszek zobaczyli smile jedna z
      kolezanek tez w ciazy i ma termin na polowe sierpnia.
      Wracajac do tych szpitali - Danik - az tak zle nie jest tutaj - pokoje 2,3, 4
      osobowe - z lazienka - ale nie tak jak W Danii - pokoj tylko dla rodzinki.
      Najbardziej boje sie wlasnie tych wizyt, pokoj 4 osobowy, kazda mama z
      dzieckiem i ful krewnych przy lozku....a tu wrzesien i moze jeszcze byc goraco -
      wiadomo, ze w pokoju klimatyzacja bedzie wylaczona (bo to niezdrowo dla
      malenstwa...) jest jeden szpital, gdzie pokoje sa dwu osobowe, i wizyty tylko
      dla meza w pokoju- i taki bym chyba wolala...ale jeszcze tyle czasu...

Sloneczko - trzymam kciuki za koniec strajkow - i zeby jeszcze w maju Ci to
      zrobili!!!!!!!!

Olka - czekam na wiesci od Ciebie po wizycie...a juz niedlugo 1 czerwiec - i
      bedzie sie troche dzialo...

raffaele
      zosia
      fotka12t1d
      • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 08:33
        Hej Anie to my dzis ranne ptaszki jestesmywinkja wstalam o 4:40 jak muj Misiek do
        pracy wstawal,i chwilke z nim pogadam i juz niemoglam zasnac,ale to chyba tez z
        wrazenia przed wizytawinkZaraz musze sie szykowac.Ale najpirw chcialam zobaczyc
        co tam u was.Sloneczko,to fajnie,widzisz jest nadzieja,teraz trzymam kciuki za
        koniec strajkow,moze akurat pomoze,)Bylo by super jak bys juz miala wszystko za
        soba.Te czekanie,to nerwowo ciezko wytrzymacsadja niecierpie na cos czekac.Jak
        wruce to napisze jak bylo na wizycie.To narazie pa
        • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 08:37
          Aha wczoraj siedze t juz 21:00,patrze na kalenadarz i niewierze 21.05 byl w
          niedziele a ja zapomnialam o Dniu Mamysadlece do telefonu i dzwonie,i tlumacze
          ze niewiem jak moglam zapomnac,bo jeszcze niegdy mi sie to niezdarzylo:
          (Myslalam ze mi sie pomieszalo bo tu w niemczech chyba 09.05 jest dzien mamy.Na
          to moja mama mowi:"Nie niezapomnialaswink)))Bo dzien Mamy jest dopiero 26.05 hi
          hi i w tym momencie mnie olsilo;DDDDDze jak codzien cos mi sie pomieszalowink))
          Mielismy ubaw na caly wieczorwinkTeraz bede 3 razy myslec,zanim cos zrobiewink
          • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 11:20
            cześć kobietki!

ja oczywiscie z wielkim opóźnieniem, niedoczytaniem itp. , ale melduję się , że
            mimo wszystko czasami zaglądam.

doczytuję Was po trochu, wieczorkami najczęściej, ale wczoraj to już mi głowa
            sama leciała nad laptopem, wczoraj trochę szalony dzień był (musiałam wszystkie
            rzeczy się dowiedzieć, jeszcze zrobiliśmy wycieczkę po bankach, i już miałam
            dosyć).
            W przyszłym tygodniu podpisujemy umowe przedwstępna ze Sprzedającym, na razie
            oferte zarezerwowaliśmy. No i sprzedajemy mieszkanie, ten tydzień dajemy szanse
            ludziom na samodzielne znalezienie mieszkania, w nastepnym ta szansa będzie
            dana tylko i wyłącznie poprzez biuro nieruchomości.

Niuniu kopie ładnie, często i czasami bardzo mocno!, a Dawid leży od niedzieli
            z nogą w gipsie, dokładnie to ma szynę gipsową na 2 tygodnie, do środy leży, od
            środy bedzie skakał o kulach. Ta noga to juz drugi raz, poprzednio była
            skręcona chyba ok. 1 lub 2 temu. Biedaczek z niego, ale dzielnie się trzyma,
            tylko widzę, że czasami jemu żal mnie, bo jak mu cos przynoszę, kanapki, picie,
            robimy mycie czy cos innego to sie juz hamuje, co bym za bardzo nie latała.
            Żal mi go, ale z tego co lekarze mówili lepiej złamać niż skręcić, bo skrecenia
            maja to do siebie, że bardzo często wracają...

będę zaglądać, papatki dla Was
            • olka9917 Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 11:55
              Hej wlasnie wrucilam,wszystko z Malenstwem w porzadku,rozwija sie i rosniewink
              Dzis mielismy robione wszystkie badania,usg z wszystkimi pomiarami
              glowka,nogi,brzuchwinkwszystko rozwiniete akuratwinknawet pochal mi raczkawinka
              puzniej ssal kciuka,to byl super widokwinksluchalismy serduszka,a puzniej lezalam
              z takim pasem na brzuchu 10min,ale niewiem jak to sie po polsku nazywa.Jestem
              szczesliwa,ze wszystko jest w porzadku.Ja miala troche zawysoki cisnienie ale
              puzniej spadlowinkja jak zwykle z wrazenia mam takie cisnienie.Malenstwo ruchliwe
              jak zawszewinkI chyba bedziemy mieli synka,ale to jeszcze niejest na 100%bo maly
              mial podwiniete,nogi to sie odkrecal ale gin,widziala siusiakawinki ja tez.A i
              przytylam 2,8kgwinkNastepna wizyta za 4 tygodnie.Pozdrawiam pa.Musze leciec
              obiadek robicwinkpa
              • goko1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:05
                Hej Olka!

gratulacje smile))

a gdzie Ty masz jakiś suwaczek ???
                • danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:25
                  Ola no to gratuuuuuuuuuulacje!!!! Czekamy na ... No wlasnie macie juz imie dla
                  synka???
                  A z tym Dniem Matki to sie tak wlasnie zastanawialam co Ty piszesz. Hihihi

A wiecie co ja dzisiaj odwalilam!!!! Mialam dzisiaj egzamin pisemny z dunskiego
                  od 9.00 do 13.00 a z sali wyszlam o 12.00 bo mi sie pomerdalo i ubzduralam
                  sobie ze do 12.00 piszemy. Hihihi. To jest dopiero szczyt roztargnienia.
                  Przeciez wiedzialam ze do 13.00, nie wiem co mi na koniec odbilo. I sie jeszcze
                  zastanawialam czemu inni nie wychodza. smile))
                  • danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:27
                    Goko Ty nie nadrabiaj zaleglosci tylko pisz do nas. A swoja droga to nawet nie
                    probuje sobie wyobrazic ile to pracy przy kupnie i sprzedazy mieszkania.

Biedny ten Two synek. Mam nadzieje, ze wkrotce juz bedzie wszystko dobrze i na
                    wakacje bedzie juz biegal!!! Tego mu zycze!!!
                    • olka9917 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 13:44
                      Dzieki dziewczynywinkWiem ze z tym suwaczkiem to len jestemsadale ja normalnie
                      mialam klopoty go zrobic,a co dopiero teraz w tym roztargnieniu;D Ale obiecuje
                      postaram sie jak znajde chwilke(Dluuuuuuuuuuuuga chwilke)to poprubujewinkWiesz co
                      Danikwinkjak bysmy my razem byly to bysmy sie chyba caly dzien nieprzestawala
                      smiac ze swoiego rotargnienia,a dokladniej sytuacji z tego roztargnienia
                      wynikajacychwinkDobre bylo z tym egzaminem,dobrze ze jeszcze niezachecalas reszty
                      do wyjscia 1godz.przed koncem egzaminu,to by dopiero oczy zrobili,)Mam nadzieje
                      ze mimo wczesniejszego konca egzaminu,mimo wszystko dobrze Ci poszlowinkPa
                      • danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:05
                        Dziewczyny zafasolkowane czy bolaly Was piersi w terminie @ i jak?? Bo ja mam
                        takie uczucie jakby mnie palily w srodku ale jak dotykam to nic im nie jest.
                        Czyzbym juz schizowala???? sad
                        • olka9917 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:10
                          Hej Danik,wiesz co mnie pobolewaly jak na @ ale delikatniej.Ale czytalam w
                          objawach ciazowyc,ze jedne dziewczyny maja jak na @ bole a inne wlasnie takie
                          uczucie goraca/pieczeniawinkTrzymam kciuki;D
                          • danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:14
                            Tylko, ze ja sie boje, ze to pieczenie to tylko w mojej glowie. sad
                            • olka9917 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:18
                              Glowa do gory DanikwinkA ja mam dobre przeczuciewinkNarazie spadam,bo Misiek z
                              pracy zaraz przyjdzie musze mu zdac relacje z usgwinki mysle ze sobie drzemke
                              walniemy,jestem padnieta,jak juz wczesniej pisalam niespie od 4:40.Pa wpadne
                              pod wieczorwinkMilego dnia.
                              • danik1 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 14:33
                                Papapa Ola i wyspij sie dobrze. Ja tez jestem spioch!!!
                  • sloneczko271 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 19:45
                    danik1 napisała:

> Ola no to gratuuuuuuuuuulacje!!!! Czekamy na ... No wlasnie macie juz imie
                    dla
                    > synka???
                    > A z tym Dniem Matki to sie tak wlasnie zastanawialam co Ty piszesz. Hihihi
                    >
                    > A wiecie co ja dzisiaj odwalilam!!!! Mialam dzisiaj egzamin pisemny z
                    dunskiego
                    >
                    > od 9.00 do 13.00 a z sali wyszlam o 12.00 bo mi sie pomerdalo i ubzduralam
                    > sobie ze do 12.00 piszemy. Hihihi. To jest dopiero szczyt roztargnienia.
                    > Przeciez wiedzialam ze do 13.00, nie wiem co mi na koniec odbilo. I sie
                    jeszcze
                    >
                    > zastanawialam czemu inni nie wychodza. smile))
                    >

daniczkusmile)))) to ty niezły numer odwaliłaś! wink))))
              • sloneczko271 Re: Prawdopodobnie bedzie Synek;)))))))) 23.05.06, 19:43
                olka9917 napisała:

> Hej wlasnie wrucilam,wszystko z Malenstwem w porzadku,rozwija sie i rosniewink
                > Dzis mielismy robione wszystkie badania,usg z wszystkimi pomiarami
                > glowka,nogi,brzuchwinkwszystko rozwiniete akuratwinknawet pochal mi raczkawinka
                > puzniej ssal kciuka,to byl super widokwinksluchalismy serduszka,a puzniej
                lezalam
                > z takim pasem na brzuchu 10min,ale niewiem jak to sie po polsku nazywa.Jestem
                > szczesliwa,ze wszystko jest w porzadku.Ja miala troche zawysoki cisnienie ale
                > puzniej spadlowinkja jak zwykle z wrazenia mam takie cisnienie.Malenstwo
                ruchliwe
                >
                > jak zawszewinkI chyba bedziemy mieli synka,ale to jeszcze niejest na 100%bo
                maly
                > mial podwiniete,nogi to sie odkrecal ale gin,widziala siusiakawinki ja tez.A i
                > przytylam 2,8kgwinkNastepna wizyta za 4 tygodnie.Pozdrawiam pa.Musze leciec
                > obiadek robicwinkpa

oleńkosmile)) SUUUUUPEROWO!!! smile)))) gratulacje! big_grin cieszę się bardzo mocno
                razem z tobąsmile))
            • bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 14:50
              Hej wszystkim!

Kurcze, ale ja mam ostatnio nerwowy okres w pracy...
              właśnie dodatkowo okazało się, że mogą mnie zwolnić i że mam sobie system
              naprawczy opracować... tak to jest jak się kogoś chce zwolnić, to zawsze się na
              niego bata znajdzie... ale ma to w dupie, mam ochotę zmienić pracę, bo tej
              niecierpię, więc mi to nawet na rękę smile
              mam już na oku nową pracę, ale muszę się do tego mocno przyłożyć i pouczyć
              pewnych rzeczy, bo to zupełnie inna branza niż dotychczas, więc trzymajcie
              kciuki - wszystko wyjaśni się w czerwcu smile
              a jak nie wyjdzie, to mój klient czeka na mnie z otwartymi ramionami, bardzo mu
              się podoba moja z nim współpraca, więc na lodzie nie zostanę smile
              i wypinam dupę na tą zasraną robotę big_grin

Weekend był fajoski, grillek pycha, kaca nie było, bo po majowym szaleństwie
              oszczędzam się jak mogę...
              Niestety mój kotek (prawie już 10 kilowy) nie okazał się towarzyski i nie
              pokochał Dexia i non stop za nim łaził, syczał na niego i warczał i łapą machał
              na niego, ale bynajmniej nie było to przyjacielskie machanie. Nie mniej jednak,
              Dexiu cało wyszedł z tych odwiedzin, więc zaliczam weekend do udanych. No nie, w
              sumie to nie cało, bo okazało się, że ma zapalenie uszków, obydwu... musiało go
              przewiać, bo całą sobote byliśmy na działce i był wiatr i chyba mu nawiało, ale
              wczoraj byliśmy zaszczepić się na wściekliznę i powiedziałam Pani, że Dexiu
              warczy i drapie uszko i mu zajrzała i ma silne zapalenie w prawym a mniejsze w
              lewym uszku sad
              Dostał antybiotyk w maści i mu wkłądam to do uszka smile Będzie dobrze!!!

Ola, gratuluję zdrowgo bobaska, no i może chłopczyka, mąż pewnie spuchnie z
              zachwytu i dumy!!! Oby tak dalej!

Daniczku, dziękuję za linka, juz sobie poczytałam troszkę, zobaczymy co dalej,
              ale Wam życzę powodzenia! Kasiu, nie nakrecam Cię, ale jak czujesz, że piecze w
              cyckach, to nie w głowie, bo to troszkę dwa różne miejsca smile
              Oby to było na (*) trzymam kciuki smile

Słoneczko... strajkują i cholera nie wiadomo kiedy to się skończy, ale fajnie że
              sympozjum tylko 4 dni, więc luzik, już niebawem będziesz po wszystkim smile

Anie, fajnie masz w tych Włoszech... mąż Włoch powiadasz... gorąca krew, no no
              smile) Włosi tacy przystojni i fajni, lubię Włochy!

Goko, współczuję synkowi i życzę szybkiego powrotu do formy, a Wam pozałatwiania
              pomyślnie wszystkiego.

Emaniu, a w jakie miejsce w Chorwacji się wybieracie??

Mariola, Kattrin, gdzie Wy som????
              Pozdrawiam Was cieplutko smile
              • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 15:13
                czescsmile
                Olka gratuuuuuulacje!!! czyli by sie spełniły wszystkie proroctwasmileale
                najwazniejsze ze malenstwo zdrowe i nienastawiaj sie jeszcze konkretnie na płec
                jak nie jest 100% zeby potem jakby co nie było rozczarowaniasmilea jaka jest
                róznica czasu miedzy nami? chyba jak jest to nieduza...... bo wydawało mi sie
                ze pisałas ze wizyta o 13???

Bylismy wczoraj na placu zabaw i Kubus biegnał nie patrzac pod nózki i zderzył
                sie z karuzela (taka zelazna) czołem i to dosc mocno,w oczach (w moich oczach,a
                na jego czolesmile) mu urósł taki wielki guz!!!pobiegłam do lekarza a potem na
                izbe przyjec przeswietlic główke,nie chciał sobie dac taki zrazony jest po
                ostatniej kroplówce,meczyli go chyba z 15 min. a ja stałam pod drzwiami i mi
                serce pekało (bo w ciazy jestem to nie mogłam z nim wejsc) dobrze ze był
                chociaz z ulubiona ciocia,ale na szczescie wszystko w porzadku i skonczyło sie
                na łzach,juz na izbie przyjec dawał takie jaja ze wszyscy mieli ubaw a on jak
                widzi ze ma "publicznosc" to dopiero sie popisuje,tylko czekałam az sobie
                przyklnie bo mu sie to zdaza ale na szczescie z brzydkich słów powiedział tylko
                ze "skopie wilkowi dupe"smile no to tyle,musiałam wam to opisac bo to było dla
                mnie wczoraj nie lada przezycie.....
                • bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 15:34
                  Mariola, biedny ten Twój Kubuś, aż mi się gwiady w oczach pokazały, jak to
                  czytałam, bo mi się przypomniało jak kiedyś identycznie dostałam w łęb huśtawką...

bidulek, ale dobrze, że wszystko się dobrze skończyło...
                  no to miałaś wczoraj rzeczywiście nie lada emocje... nie zazdroszczę sad
                  ucałuj go w guza ode mnie smile

Anie, a jak ja mam mu te uszy wietrzyć? Co to znaczy? on ma stojące uszy, więc
                  mu tam dochodzi powietrze, spanielom wiszą uszy, więc wiem, że mają z tym
                  problem, ale dex ma uszy stojące, więc jak ja mam mu to wietrzyć Aguś???

--
                  Mój suwaczek
                  • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 16:47
                    Bea - wlasnie jak juz wyslalam to sie zastanowilam, przeciez Dexio ma stojoce
                    uszy i powietrze dochodzi. Wiec nic sie nie martw, moze faktycznie nawialo
                    go...jak przeczytalam o tych uszach, to zaraz mi sie przypomnialo jak to bylo z
                    nasza spanielka i jak sie nameczyla i my z nia biedulka...wiec pomyslalam, ze
                    on ma pewnie tez takie sklonnosci. Wiesz prawie wszystkie psy rasowe maja
                    cos...tzn np. spanielke wrazliwe uszy inne jakies inne rzeczy - lepiej sie
                    dowiedziec zawczasu i dbac o te wrazliwe miejsca. Teraz moi rodzice maja dwa
                    kundelki i one to takie typowo rasowe kundla (sa sliczniutkie) i goi sie na
                    nich jak na psach wszystko!!!!
                    wylecz go ladnie i poczytaj juz o jego wrazliwych miejscach....
                    buziaki
                  • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 16:49
                    Mariolka - az mi sie dziwnie w brzuchu zrobilo jak sobie wyobrazilam jak sie z
                    ta karuzela Kubus zdezyl...musialas sie Ty tez niezle strachu
                    nabawic....dobrze,ze nic powaznego sie nie stalo i na guzie sie skonczylo smile
                    Buziaki dla niego!!!
                    • mariolka55 potrzebuje rady,głupia intymna sprawa............. 23.05.06, 17:02
                      głupia intymna sprawa,ale moze radziłyscie sobie z takim problemem kiedys?
                      wiec......hm.... od wczoraj nie moge sie załatwic,dzis od rana jem sliwki,duzo
                      pije,jabłka,wypiłam łyzke syropu przeczyszczajacego i nicsad(( teraz
                      zaaplikowałam sobie czopka glicerynowego,kurcze nie wiem czy mozna??? ale nie
                      miałam juz innego wyjsciasad(( i boje sie bo wiem ze takie zaparcia silne nie sa
                      chyba dobre..... zazyłam nospe tak na wszelki wypadek i sobie obiecałam ze
                      teraz bede juz dbac o siebie i zapobiegac takim sytuacjom....

Dzieki za całusy dla Kubusia
                      • goko1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 17:19
                        Mariolka, czopek glicerynowy podobno w ciąży można,kilka sposobów znanych Ci
                        podam:

1. śliwki, oczywiście namoczone suszone sliwki, najlepiej na czczo
                        2. niektórym pomaga gorąca woda z cytryną (niekiedy również z miodem) tez na
                        czczo
                        3. kup sobie owoce, które przeczyszczają, najlepiej kiwi lub porzeczkę czerowną-
                        mrożona pojedz
                        to chyba najszybsze pomysły

a jeszcze co niektórym podobno naturalny jogurt pomagał
                        • mariolka55 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 17:40
                          Dzieki Gosiu za szybka odpowiedz,bo zaaplikowałam sobie ten czopek i sie
                          martwiłam czy wogule mozna... to mnie trochu uspokoiłas,jogurt chyba jest dobry
                          bo teraz skojarzyłam ze jak jadłam to nie było az takich problemów,a sliwkie to
                          sie zalewa ciepła czy gotujaca woda?
                          • goko1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 22:51
                            Mariolka śliwki to zalej najlepiej wieczorem przegotowaną gorącą wodą, postaw
                            na noc (one muszą dobrze napęcznieć) i wypij rano na czczo tę wode i wyjedz
                            śliwki, zobaczysz pomoże.

A tak sobie jeszcze przypomniałam, że możesz kupić sobie otręby (są też takie
                            otręby z jabłkiem lub ze śliwką)i możesz zjeść je z jogurtem obojętne jakim
                            może być nawet jakiś owocowy, tylko nie za dużo i nie za częto, ale efekt
                            napewno będzie.Wypróbuj na spokojnie raz dziennie 1 jogurt z łyżką otrąb lub
                            dwiema łyżkami.
                            • danik1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 23:06
                              Sloneczko a czemu tak koniecznie chcesz wiedziec kiedy wypada mi @?? Jak chcesz
                              wiedziec w ktorym dniu cyklu akurat jestem to na dole moich postow sa moje
                              podpisy i miedzy innymi jest wykres FF. Tam mozesz wejsc i bedziesz wiedziala.
                              A dzisiaj mam 22dc a @ chyba w sobote. Mam tak dziwnie bo wlasnie teraz jak
                              pisze rozbolal mnie brzuch @-owo. Pewnie za chwile przejdzie tak samo jak to
                              pieczenie piersi. Moze to moja psychika wywoluje tego typu objawy? Sluzu mam
                              bardzo malutko, szyjka wysoko i raz wydaje mi sie, ze jest miekka a raz ze
                              twarda. Nie wierze juz w zadne objawy. Uwierze dopiero jak @ nie przyjdzie i
                              zrobie pierwsze usg z fasolka. No moze jeszcze jak zobacze na tescie II kreski,
                              ale to najprawdopodobniej dopiero w przyszlym cyklu. Oby.
                              Przepraszam Was dziewczynki za te prywate, ale ostatnio jestem przybita. To
                              oczekiwanie mnie dobija i nie radze sobie psychicznie z tym. Kattrin cos o tym
                              wie bo ja zameczam na GG codziennie.

Caluje Was wszystkie bardzo mocno i dodatkowo naszych forumowych synkow
                              Mariolki i Goko co by im sie polepszylo!!! smile
                              • danik1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 23:07
                                Goko a czy na tym zdjeciu z buzia i oczkami jest tez pepek dzidzi??? Hihi, tak
                                mi sie wydaje.
                                • danik1 Re: potrzebuje rady,głupia intymna sprawa........ 23.05.06, 23:09
                                  Lo matko jakie te zdjecia sa super. A moze tak zrobimy galerie, co?? Ja nie
                                  mialam az tak dokladnych jak bylam w ciazy z Danielem ale te sa super.
                • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:04
                  mariolka55 napisała:

> czescsmile
                  > Olka gratuuuuuulacje!!! czyli by sie spełniły wszystkie proroctwasmileale
                  > najwazniejsze ze malenstwo zdrowe i nienastawiaj sie jeszcze konkretnie na
                  płec
                  >
                  > jak nie jest 100% zeby potem jakby co nie było rozczarowaniasmilea jaka jest
                  > róznica czasu miedzy nami? chyba jak jest to nieduza...... bo wydawało mi sie
                  > ze pisałas ze wizyta o 13???
                  >
                  > Bylismy wczoraj na placu zabaw i Kubus biegnał nie patrzac pod nózki i
                  zderzył
                  > sie z karuzela (taka zelazna) czołem i to dosc mocno,w oczach (w moich
                  oczach,a
                  >
                  > na jego czolesmile) mu urósł taki wielki guz!!!pobiegłam do lekarza a potem na
                  > izbe przyjec przeswietlic główke,nie chciał sobie dac taki zrazony jest po
                  > ostatniej kroplówce,meczyli go chyba z 15 min. a ja stałam pod drzwiami i mi
                  > serce pekało (bo w ciazy jestem to nie mogłam z nim wejsc) dobrze ze był
                  > chociaz z ulubiona ciocia,ale na szczescie wszystko w porzadku i skonczyło
                  sie
                  > na łzach,juz na izbie przyjec dawał takie jaja ze wszyscy mieli ubaw a on jak
                  > widzi ze ma "publicznosc" to dopiero sie popisuje,tylko czekałam az sobie
                  > przyklnie bo mu sie to zdaza ale na szczescie z brzydkich słów powiedział
                  tylko
                  >
                  > ze "skopie wilkowi dupe"smile no to tyle,musiałam wam to opisac bo to było dla
                  > mnie wczoraj nie lada przezycie.....

marioluś, ucałuj kubusia w to bolące czółko odemniesmile niech się szybko zagoismile
              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:01
                beatuśsmile skarbie ty mój nie denerwój się tak bardzo bo ładna z ciebie kobietka
                a złość piękności szkodzismile)) i faktycznie skoro cię tak bardzo denerwuje ta
                robota to miej ją w dupiewink zdolna jest z ciebie bestyjka i nie dawaj sobie w
                kasze dmuchaćsmile))

a co do mnie to mam nadzieję że masz racje że już niedługo będę miała to za
                sobąsmile
          • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 19:35
            olka9917 napisała:

> Aha wczoraj siedze t juz 21:00,patrze na kalenadarz i niewierze 21.05 byl w
            > niedziele a ja zapomnialam o Dniu Mamysadlece do telefonu i dzwonie,i tlumacze
            > ze niewiem jak moglam zapomnac,bo jeszcze niegdy mi sie to niezdarzylo:
            > (Myslalam ze mi sie pomieszalo bo tu w niemczech chyba 09.05 jest dzien
            mamy.Na
            >
            > to moja mama mowi:"Nie niezapomnialaswink)))Bo dzien Mamy jest dopiero 26.05 hi
            > hi i w tym momencie mnie olsilo;DDDDDze jak codzien cos mi sie pomieszalowink))
            > Mielismy ubaw na caly wieczorwinkTeraz bede 3 razy myslec,zanim cos zrobiewink

och ty nasz mały roztrzepańcuwink)))) hi,hi,hismile))))))
        • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 19:32
          olka9917 napisała:

> Hej Anie to my dzis ranne ptaszki jestesmywinkja wstalam o 4:40 jak muj Misiek
          do
          >
          > pracy wstawal,i chwilke z nim pogadam i juz niemoglam zasnac,ale to chyba tez
          z
          >
          > wrazenia przed wizytawinkZaraz musze sie szykowac.Ale najpirw chcialam zobaczyc
          > co tam u was.Sloneczko,to fajnie,widzisz jest nadzieja,teraz trzymam kciuki
          za
          > koniec strajkow,moze akurat pomoze,)Bylo by super jak bys juz miala wszystko
          za
          >
          > soba.Te czekanie,to nerwowo ciezko wytrzymacsadja niecierpie na cos czekac.Jak
          > wruce to napisze jak bylo na wizycie.To narazie pa

oleńkosmile)) trzymaj, trzymaj bo twoje kciuki przynoszą efektysmile))
      • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 19:29
        witam was wszystkie dziewczynysmile))

aniusmile)) dzięki za trzymanie kciukówsmile mam jeszcze nadzieję że mi się uda
        jeszcze w maju to załatwićsmile szanse są małe ale sąsmile
    • anie5 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 15:10
      olka - gratulacje!!!!! to powiadasz tez synek smile super!!!

Dziewcvzyny - ja dzis padam, wlasciwie juz teraz glowa mi nad klawiatura
      spada..dzis rano tez tak wczesnie wstalam i mojego mezulka na lotnisko
      zawozilam i co taki korek byl, ze na samolot nie zdazyl...wiec czekal a ja z
      nim az do 12....i teraz wracajac znow korek sad zjadlam u mojej kochanej
      tesciowej obiadek i biegne lulu...
      napisze wieczorkiem..
      Bea - kuruj Dexika!!! ja kiedys mialam spaniela i tak nam na uszy chorowal -
      musisz mu wietrzyc czesto...

pa!
      • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:17
        dziewczyny, zaczynają się właśnie moje seriale więc spadam na jakiś czaswink))
        ale pochwale wam się jeszcze że byłam dzisiaj u fryziera i fajnie mnie obcieła
        smile jutro jak mnie zobaczą w pracy to chyba padnąwink)) hi,hi,hismile))
        wszystkie włosy mi zostawiła długie takie jak miałam, tylko troszke miskruciła
        ale na czubku głowy wycieła mi na takiego kruciutkiego jeżykasmile)) fajnie
        wyglądam-podobam się sobiesmile)) hi,hi,hismile)) ale jestem skromna no nie? wink))
        a wiecie jak mój misiek teraz na mnie mówi przez tą moją fryzure? -mówi na mnie
        mój czupirek kochanysmile)) rozśmiesza mnie tosmile))))))
        • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:20
          daniczkusmile a powiedz mi skarbie kiedy ci wypada teraz @ ? chociaż mam
          oczywiście nadzieję że nie przyjdzie @ przez kolejne 9 miesięcysmile))
          • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:23
            gokosmile superowo że wszystko wam się układa po waszej myśli z tymi
            mieszkaniamismile mam nadzieję że wszystko wybko i bez kłopotów załatwiciesmile
            powodzeniabig_grin
            no i współczuje twojemu synkowisad biedaczysko. mam nadzieję że szybko mu się
            noga zrośnie i szybciorem wróci do pełni zdrowiasmile pozdrów go odemniebig_grin
            • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 20:31
              daniksmile odezwi sie szybko! smile na kiedy ci teraz wypada@ no i w którym dzisiaj
              jesteś dniu cyklu? napisz bo umieram z ciekawoścismile trzymam mocno kciuki
              żeby się wam udałosmile
              • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 21:58
                cześc kobietki, próbuję dołączyć aktualne fotki, nie obraźcie się, ale
                najwygodniej mi tutaj wypróbować ten podpisik
                • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 22:00
                  teraz powinno byc ok, bo żle wstawiłam numer
    • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 22:03
      cos mi oststnie nie chce wyjść buzia i oczka
      • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 22:54
        A wiecie, że popołudniu to 2 razy długi post pisałam do Was, ale mi sie i za
        jednym razem skasował i za drugim, i sie wściekłam i wyłączyłam tego laptopa.
        Napiszę jutro coś więcej z pracy. Na tym laptopie wole jednak krótkie
        wypowiedzi, bo jak znikna to niewielka strata, można powtórzyć.

widzę fotki fajnie się już wyświetlają, mam jeszcze kilka, ale w podpisie i tak
        nic więcej nie wejdzie.
        • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:05
          mam jeszcze kręgosłup i żeberka na fotce:
          preg.fertilityfriend.com/ug/entry/7614195.html

zrobic fotki z filmu to nie lada sztuka, dzidzia za bardzo szybko i mocno się
          rusza, wierci, kopie itp, itd, ale coś mi sie tam jednak udało uchwycić

widzę, że wszystkie śpicie, a więc dobrejnocy
          • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:14
            Kasiu czekaj cierpliwie i nie zamartwiaj się, skończ też z obserwacją szyjki,
            co ma byc to bedzie, a tak to będziesz sie bardziej martwić, zobaczysz uda się,
            ja wszelkie objawy miałam np. bardzo późno, hihi już po pierwszym teście a on
            był negatywny
            • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:18
              Goko ja to wszystko wiem, ale..... No wlasnie teoria i praktyka nie ida w parze
              w tym przypadku. Postaram sie byc dzielna bo to juz koncowka cyklu. Za kilka
              dni final. Goko a zdjecia sa naprawde super. Myslalam, ze masz je robione z usg
              a Ty sama sobie robisz z plytki. Bardzo super Ci wyszly. A z tym pepkiem
              zgadlam??

Dobranoc wszystkim bo juz zmykam do lozka. Kolorowych snow!!!
            • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:23
              danik1 napisała:

> Goko a czy na tym zdjeciu z buzia i oczkami jest tez pepek dzidzi??? Hihi,
              tak
              > mi sie wydaje.
              >

powiem Ci, że możliwe że jest to pępowina, albo nóżka, musiałabym jeszcze raz
              włączyć film, klatka po klatce, jak się ogląda film to ułamki sekund, dzidzia
              szybko glówkę odchyla, obraca się i tyle już wtedy nic nie widać.

danik1 napisała:

> Lo matko jakie te zdjecia sa super. A moze tak zrobimy galerie, co?? Ja nie
              > mialam az tak dokladnych jak bylam w ciazy z Danielem ale te sa super.
              >

te sama fociłam, bo fotek nie mam z ostatniego usg tylko film, ale w czasach
              komputerów wszystko można zrobić smile
              Ja przy Dawidzie to nawet fotki nie dostałam do ręki, więc nie wypowiadam się
              na ten temat...sad
              Powiem Ci, że mi się te fotki też podobają, zrobiłabym więcej, ale czas gdzieś
              goni i tak szybko siadłam porobiłam i wklejam, aby i Wam pokazać, moim zdaniem
              to wyszły fajne, nawet fajniejsze aniżeli nie jedno usg 3D, bo to nie było
              żadne 3D, ale zwykle usg.

Dobranoc
              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 23.05.06, 23:28
                gokuśsmile zdjęcia twojej dzidzi są SUUUUUUUUPER!!! smile))
                • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 08:01
                  Jacie Gosienko jakie cudowne zdjecia, Twoja niunia jest cudowna, a jaka duza
                  juz smile Matko az sie popłakałam to najcudowniejsza rzecz jaka dzis
                  widzialamsmile)))))

Olenko gratuluje synusia smile))

Kasiu ja Ci chyba przyleje, mialas szyjki nie sprawdzac i nie marudzic,
                  pamietaj jak nie I IUI to nastepna sie na bank uda!!!!!

Słoneczko i co z ta Twoja operacja?? Ja bym chciala zebys sie juz starała
                  cholerka!!!!

Eryczko czekam na Twoja punkcie napisz po wizycie w Novum czy to napewno dzien
                  dziecka hihihi smile)

Anie Mariolu buziaki dla Was i brzuszków smile

Siuba Bea co u Was??
                  • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 08:57
                    Witajcie kobietki!

no w końcu uzupełnie to co mi się wczoraj na laptopie 2 razy skasowało.

przede wszystkim Mariolka uściskaj Kubusia i niech guz znika szybciutko, widzę,
                    że nie tylko ja przeboje zdrowotne z moim łobuziakiem mam. dzisiaj ide kupic mu
                    dwie kule, to będzie skakał, bo na nogę nie moze stawać przez jeszcze półtora
                    tygodnia. A już zaczyna sie wściekać w łóżku, oj ja też nie lubię być tak
                    uziemiona.

Kattrin fajnie, że zajrzałas, bo wczoraj jak pisałam tego posta, który mi
                    znikł, to własnie pisałam, gdzie sie podziewasz i czemu rzadziej ode mnie
                    zagladasz na forum smile. A poza tym chciałam się Ciebie spytac co za "licznik" na
                    Twoim GG, do czego Kochana odliczasz?
                    • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 08:59
                      Gosienko kochana mam troche młyn w pracy,
                      a odliczanie to do splacenia wszystkich kredytow i zbierania kasy na IVF smile

ale to jeszcze kupe czasu i wiele sie moze zmienic...
                      • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:19
                        Hej dziewczynywinkwkoncu odespalamwinkW nastepny weekend jedziemy do Polskiwink)
                        Wczoraj dzwonilam robic termin na polowkowe i mamy termin na 30.05.to juz
                        niedlugo.I gin mowila ze z tego usg polowkowego to sa super fotkiwinkAle dzis mam
                        lenia,jeszcze jak wstawalam to naciaglam sobie jakis miesien kolo szyjisad
                        Mariolkai Goko pozdrowcie swoich chlopakow odemnie(mam na mysli wasze
                        dzieciaczkiwinkale pech z ta noga i guzemsadTo Kubus niezly aparat jestwinkWiesz co
                        moj brat jak byl maly tez tez przeklinal,jego nasz wujek wycwiczyl,ale
                        komicznie to wygladalo,)
                        Sloneczko niema sprawy jak moje kciuki dzialaja,to teraz trzymam jeszcze
                        mocniej.Gratuluje nowej fryzurki,przeslij fotke jak mozeszwink
                        • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:20
                          Goko mi tez sie ciagle kasowaly posty ito te dlugie,teraz je wszystkie kopiuje
                          na wszelki wypadek przed wyslaniem i wyobraz sobie ze juz niemam problemu nawet
                          sie niekasuja,a nawet gdyby to zam zkopiowanywink
                          • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:23
                            Bea usciskaj Dexsia odemnie,ale mial pecha z tym uszkamisadCo do Persa to tak
                            myslalam ze niebardzo bedzie sie chcial zaprzyjaznic z Dexsiem,wsumi ma juz
                            swoje lata to i bawic chyba by mu sie niebardzo chcialo.Fajnie ze udal sie wam
                            weekendzik,my jedziemy w nastepny weekend do Polski bo tu poniedzialek jest
                            wolny.Mam nadzieje ze Polsce jest,lub bedzie ladna pogoda jak przyjadewink
                        • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:25
                          Olka ja juz nic nie kumam, co ty masz tak czesto te usg, znów za tydzień , 30
                          maj za tydzień jest, pogubiłam się chyba już.

Kattrin wspaniałe wieści przyniosłaś, to odliczam razem z Tobą smile))oby jak
                          najszybciej
                          • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:38
                            Teraz bylo normalne usg,(te co mam co 4 tygodnie u mojej gin)a na te co ide
                            30.05 to jest specjalne i beda badac kazdy organ,i to jest te
                            polowkowe.Myslalam ze bedzie puzniej,z jakis tydzien ale pielegniarka pytala w
                            ktorym tc jestem i kiedy termin porodu,i na podstawie tego zrobila nam termin
                            na 30.05.W sumie to teraz jak robili mi usg to tez mierzyli
                            Malenstwu,glowke,kosci,brzuszek,wiedzialm zoladek i pecherz.I wszystko jest
                            ok,to znaczy rozwija sie Malenstwo prawidlowo.A tam maja jeszcze lepszy sprzet
                            i beda wszystki organy sprawdzac.Mysle ze tu bardzo wazna sprawa sa te
                            kontrole.Wsumie fajnie,bo znowu Malenstwo zobacze no i Misiek wkocu tez bo juz
                            sie niecierpliwi,ze on jeszcze niewidzial tylko fotki.Moja lolezanka tez sie
                            dziwila,po co tak czesto te usg,bo ona akurat chodzila do gin bardzo
                            rzadko,tzn,jak byla w polsce,bo tu ubezpieczona niebyla,ale tu to jest
                            normalnewinkNormalne wizyty mamy co 4 tygodnie,a nieraz w miedzy czasie sa
                            jeszcze dodatkowe badania tak jak z ta przyziernaoscia karkowa i teraz te
                            polowkowewink
                            • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:45

Gosienko odliczaj hihihih smile)) A potem to juz tylko ze 2-3 miesiace i moze ja
                              do Was mamusie dołacze smile))
                              • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:46
                                Bedziemy czekac Kattrinwink
                                • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 10:49
                                  Dobra dziewczyny spadam,ogarnac siebie i mieszkaniewinkMilego dnia.Pa
                              • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:13
                                kattrin1 napisała:

>
                                > Gosienko odliczaj hihihih smile)) A potem to juz tylko ze 2-3 miesiace i moze ja
                                > do Was mamusie dołacze smile))

I to mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:15
                                  Sloneczko ja tez poprosze Twoje zdjecie w nowej fryzurce!!!

Kasiu a gdzie Twoje obiecane zdjecia, cio??????
                                  • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:26
                                    Kasiu jeszcze nie mam karty do aparatu jak tylko dostane to odrazu powysylam
                                    nowa siebie smile)
                                    • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 11:43
                                      Okey bede czekala. smile))
                                      • danik1 Goko???? 24.05.06, 12:43
                                        Ja mam jeszcze pytanko odnoscnie tego kompotu z rabarbaru. Ile sie go gotuje od
                                        zagotowania?? I czy mozesz mi podac tak mniej wiecej proporcje???
                                      • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 16:15
                                        A co tu taka cisza??? sad
                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 21:42
                                    danik1 napisała:

> Sloneczko ja tez poprosze Twoje zdjecie w nowej fryzurce!!!

daniczku kochanysmile)) jak tylko będziemy mieli aparat cyfrowy to obiecuje że
                                    zdjęcia będę wam przesyłać co chwilebig_grin ale narazie nie mamysmile
                        • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 21:37
                          witam was dziewczynysmile))
                          oleńko, chciałabym wam wysłaś jakąś fotke z moją nową fryzurą ale niestety nie
                          mogę bo nie mamy aparatu cyfrowegouncertain
                          • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 24.05.06, 21:49
                            ja jestem dzisiaj padniętasmile najpierw w pracy miałam straszny kocioł a po
                            pracy jak już byłam w domku i już się szykowałam na popołudniową drzemke to
                            wpadła mi do mieszkania moja siostra i wyciągła mnie na szwędaczke po mieściesmile
                            padam z nóg ale jestem zadowolona bo kupiłam bardzo fajne torby na dzień matki
                            dla mojej mamy i dla teściowejsmile)) oczywiście dla każdej innąsmile
                            oczy mi się już tak strasznie kleją że zaraz zasne przy laptopiewink
                            idę spaćsmile dobranocsmile życze wam wszyskim spokojnej nocysmile)) pa,pa,pasmile
                            • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:01
                              Jacie jestem najszczesliwsza dzis hihih a tak naprawde od wczoraj smile
                              Usmiech mi z gebuli nie schodzi...

a co u Was kobietki dzis???
                              Daniczku jak sie czujesz????

Słoneczko kiedy Ty wkoncu sie zaczniesz starac ja czekam i czekam i chcyba sama
                              Ci ta operacje zrobie hihihi smile)

Ciezaróweczki nasze kochane do raporciku smile))
                              • jolanta8 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:24
                                jakie sa powody Kasiu Twojego szczęsciasmile ?
                                • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:31
                                  Jolus kochana pamietasz Ewaczko (ewula1) z Tromyszkowego watku hihihiih
                                  wczoraj dowiedziala sie ze jest w ciazy smile) NAreszcie - juz nikt z
                                  tromyszkowego watku nie został smile)))
                                  wszystkie sa mamusiami czyz to nie cudowne smile)))
                                  • jolanta8 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 08:49
                                    ooo! pamietam, pamietam!!! pogratuluj jej ode mnie!!!

super!!! długo sie starała?
                                    • kattrin1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 09:56
                                      Jolus starala sie 2 lata jakos smile)
                              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 21:58
                                witam was dziewczynkismile))

katrinsmile)) jestem za! zrób mi wkońcu tą operacje i zabieram się do staranekwink
                                hi,hi,hismile)))))))))) powiem ci że gdybym mogła to bym sama sobie zrobiła tą
                                operacjesmile))
                                a tak poważnie to dzisiaj dzwonił znowu do profesora mój misiek bo nie
                                wiedzieliśmy czy już skończyli strajkować czy nie bo w wiadomościach nic już o
                                strajkach nie mówią, teraz na pierwszym planie jest Benedykt. no i profesorek
                                powiedział że jeszcze strajkują i żebyśmy jeszcze zadzwonili do niego we wtorek
                                no i jeśli do wtorku będzie już po strajkach to w środe mnie wezmie do szpitala
                                a jeśli jeszcze będą strajkować to musze znowu czekać aż dostane @ i w czerwcu
                                mi zrobi tą operacjesmile powiem wam że już mi jest wszystko jedno. coprawda
                                bardzo bym chciała załapać się jeszcze na maj ale jak nie to trudno, jakoś
                                wytrzymam do czerwca. w czerwcu @ powinnam dostać w BOŻE CIAŁOsmile tylko mam
                                nadzieję że w czerwcu znowu coś nie wypadnie bo wtedy to już bym się chyba
                                pochlastała!!!
    • bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 11:44
      CZeść dziweczynki!

Co tu takie puchy?!?!?!?!
      Czyżby u Was była ładna pogoda i jesteście wszystkie na spacerkach, zakupach
      itp...???
      no bo u mnie zimno, brzydko, słonka niet, deszczyk popaduje i nic mi się nie
      chce... tylko spać smile)))

Kasiu (Kattrin)... miłe wieści rozdajesz smile szczere gratulacje dla Twojej
      koleżanki smile
      A czemu Ty tak na ten listopad wyczekujesz? Czyżby wtedy szykowało się cosik?
      jakieś małe ivf???

Daniczku jak się czujesz? Jak Twoje pieczenie w balonikach i inne objawy?

Ale tu smutno dzisiaj....
      • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 12:38
        Witam dziewczynki!!!

Teraz wlasnie mi wcielo posta do Was!!! Wrrr!!!
      • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 12:41
        bea1978 napisała:

> Daniczku jak się czujesz? Jak Twoje pieczenie w balonikach i inne objawy?

Bea pieczenie ustalo i to chyba jednak bylo w mojej glowie, ale co tam. Dzisiaj
        jestem 13 dpo i plamien jeszcze nie ma, ale sie nie dam zwiesc bo moze przyjda
        jutro a moze ich w ogole nie bedzie i od razu przyjdzie @. No nie wiem. Testu
        nie zrobie bo nie kupilam a u nas dzisiaj swieto i wszystko pozamykane. Pewnie
        to i lepiej bo po co znowu sie rozczarowac I kreska.
        • danik1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 12:44
          Bea poczytaj sobie. Ja czasami tam sie udzielam.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=41130988&wv.x=1&a=42191308
          • goko1 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:04
            hej kobietki!

mnie dzisiaj nie ma, bo wiszę na telefonie, smile, dzisiaj ukazało się ogłoszenie
            w prasie odnośnie naszego mieszkania na sprzedaż, więc udzielam potrzebnych
            informacji i umawiam się na oglądanie mieszkanka.
            Dzień zapowiada się być co nieco zapracowany, ale damy radę, jeszcze po
            obiedzie jadę do chrześniaka na urodzinki, wracamy to od razu oglądających
            mamy, zajrzę pewnie póxnym wieczorkiem.

Daniczku trzymam kciuki, oj oby się udało!
            odnośnie kompotu Kasiu ja nawet łyżką cukru nie odmierzam, wlewam wodę, wrzucam
            rabarbar i sypię cukier, gotuję do miękkości, muisz to wyczuć, jak każdy
            kompot, dosłodzić zawsze można, gorzej jak przesłodzisz...

pozdrowienia i miłego dzionka Wam życzę smile
            • bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:14
              Daniczku... dzięki smile

Odn kompotu...
              ja nigdy nic nie robię na miarki tylko na oko i na smaka, ale jeżeli chodzi o te
              proporcje do kompotu, to została mi jedna taka grubsza laska rabarbaru i
              pokroiłam ko w kawałkiok 3 cm długości i zalałam wodą, wyszły z tego 3
              szklaneczki kompociku pysznego smile))
              Tylko ja lubię kompot rabarbarowy pić z rozgotowanymi rabarbarowymi frędzelkami,
              nie musisz go kroić, a jak nie chcesz tych frędzelków to poprostu go
              przecedzisz, dsłodzisz do smaku i już...
              czyli ok 3 szklanki wody na 1 laskę rabarbaru...więcej owoców, kwaśniejszy
              kompot-jak kto lubi wink
              całuski Kasiulka smile
              • bea1978 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:16
                no i oczywiście to gotujesz smile za z 10 min gotuję aż rabarbar będzie miękki smile
                • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:38
                  Hej dziewczyny u nast tez swieo i Misiek az do poniedzilaku ma wolne,))))))))i
                  wiecie co dopiero wstalismywinkJa to uwielbiam tak dlugo spac,ale tylko z Miskiem
                  tak potrafiewink)Pogoda tez u nas brzydkasadA mielismy wyjsc bo niedaleko nas jest
                  lotnisko,i sa jakies zawody w akrobatycznym popisowym lataniuwinkale niewiem czy
                  widzialyscie jak sie wczoraj palilo lotnisko w Istambule ja akurat ogladalam tv
                  i przerwali nadawanie i dali na zywo ten pozar do konca ogladam,ale szybko
                  ugasili,ale jakos dzis mnie juz tak nieciagnie na lotnisko.
                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 13:44
                    Wczoraj chodzilismy po sklepach typu Obi.itp...Kupilismy farbe i barniki bo
                    mamy zamiar w ten dlugi weekend pomalowac Malenstwu pokujwinkI lazienke gore
                    odswiezycwinkKolory wybieralismy razem,u gory bedziejasny wniliowywinka misiek na
                    dol wybral Jasny zielony.I tak sie zastanawiam czy lepiej tego dolu na
                    pomarancz lub Aprikoze niezrobic,sama niewiem,w sumie nawet zaslony mamy
                    pomaranczowe w tym pokoju bo to byla kiedys nasza jadalnia,ale my zdecydowanie
                    lepiej lubimy jesc przed tvwink
                    • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 15:29
                      witam
                      Danik trzymam kciuki (pamietam ze ty miałas juz ok. 12 dnia po ow. chyba
                      plamienia co?) a tempka?

Ja miałam przezycia ze sprawami toaletowymismile od poniedziałku wieczór nie
                      mogłam sie załatwic,cały wtorek z potem na czole przesiedziałam w wc,sorki za
                      szczegóły ale niezle sie wystraszyłam bo od tego "siedzenia na kibelku" pod
                      wieczór we wtorek zauwazyłam sluz z nitkami krwi,tak strasznie sie wystrachałam
                      ze szok od razu poszłam lezec do wyrka Kubus jakby wyczuł i bawił sie grzecznie
                      i na szczescie udało mi sie do doktorki dodzwonic co ostatnio graniczy z
                      cudem,no i ona mi powiedziała zebym nie panikowała bo to pewnie od parcia tak
                      sie stało połozyła sie i obserwowała gdyby nie ustawało lub sie nasilało to
                      podjechac do szpitala,no i powiedziała mi ze moge brac czopki glicerynowe i pic
                      ten syrop na przeczyszczenie co miałam lactulosum,ale na mnie nic nie działało
                      ani ten syrop ani nawet czopki nie pomogły na tyle zeby sie załatwic ani
                      dieta :od wtorku do dzisiaj jem tak:sliwki zalewane woda,wode z cytryna na
                      czczo,kilogramy jabłek,duze jogurty,kawe i cholerka nic,w koncu dzis w nocy
                      udało mi sie załatwic i byłam taka szczesliwa ze az meza obudziłam(naprawde bo
                      juz byłam w strachu,wszystko mnie bolało a tu nie da radysmile) dzis sobie kupiłam
                      jeszcze te otreby i bede teraz uwazac z dieta moze juz wiecej nie bede miec
                      takich przeboismileno to tyle mojego wywodu toaletowego,ciezarówki uwazajcie na te
                      sprawy bo to nic fajnego a takie parcie nie jest za dobresad

No i wizyte mam za tydzien,zastanawiałam sie czy nie isc dzis ale chyba nie
                      bede panikowac bo juz sluz biały a lekarka mówiła ze jak przejdzie mi zaraz i
                      nie bedzie sie nasilac to zebym sie nie przejmowała i wizyta normalnie,wiec
                      chyba dam sobie spokój...
                      • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 16:59
                        Hej Mariolka,ale mialas przeboje.Kurde oprucz tego co juz napisaly dziewczyny
                        nic innego niewiem,co pomaga na zaparcia.Ja na szczescie niemam takich
                        problemow,od kiedy bylam operowana na Kamice zolciowa,to teraz juz niemam
                        problemow z zaparciami,ale za to nieraz odrazu po jedzeniu musze do wc.Ale
                        teraz jest ok.Dodoam ze na kamice zolciowa bylam operowana w wieku 18lat
                        • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 17:01
                          Aha i mialam 187 kamieni i mam je do dzis w polsce zamkniete w sloikuwink)
                          • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 17:10
                            Misiek wlasnie zaczyna malowac lazienke,a mysle juro zaczniemy malowac pokoj
                            dla Malenstwa.Tak jak pisalam cala gora na zolto,a dol ciemniejszy i chyba
                            jednak na zielono.I jeszcze miedzy zielonym a zoltym chciabym taki wzorek na
                            okolo pokoju.Musze jeszcze szablony jakies zalatwic,wzorki da rade dorobic.Ja
                            bede kibicowac Miskowi sprzed kompawinkU nas leje,i nieidziemy na
                            lotnisko,popatzrec na te samoloty,i mnie cos jakby gardlo pobolewala.A i ochoty
                            niemam wychodzic,tak szaro i ponuro u nassad
                            • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:00
                              laseczki co takie pustki???????
                              znajoma tesciowej poroniła,nie wiem dokładnie w którym tc była ale termin miała
                              na pazdziernik.......... kurcze jak ja sie boje jak słasze takie rzeczysad ciaza
                              normalna,niezagrozona czwarty miesiac i trach......tyle pamietam jak tesciowa
                              mi mówiła ze Anka to taka silna,robi wszystko nosi swoja mała na rekach(2 lata)
                              i tak odczułam ze ja przesadzam i jestem słabeusz ,ale ja tam wole
                              uwazac,Kubusia nie podnosic,czesto sie połozyc odpoczac i fizycznie sie nie
                              przepracowywac! i to tez mówie do was wszystkie ciezaróweczki UWAZAJCIE NA
                              SIEBIE i nie przemeczajcie sie!!!lepiej trochu poprzesadzac niz zeby sie cos
                              miało stac,kurcze odkad jestem w ciazy to ciagle sie cos niemiłego przytrafia
                              znajomymsad(( a ja dostaje coraz to wiekszej schizysad((
                              • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:03
                                czesc Olkasmile
                                masz tez za swoje z tym zabiegiem i tymi cholernymi strajkamisad
                              • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:04
                                ta znajoma termin miała na listopad nie pazdziernik pomyliłam sie
                                • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:18
                                  Hej ja jestem w necie i zak latam co 5 min,do Miska zobaczyc jak mu idzie
                                  malowanie lazienkiwinkJeszcze troche mu zostalo.W sumie to tak gdzies na metr ma
                                  malowania od kafelek w gore,no i sufit.Ale za to juro bedziemy mogli zajac sie
                                  pokojem dla MalenstwawinkWlasnie sie kreci w brzszkuwinkSloneczko wspolczuje Ci z
                                  tymi strajkami,wrazie co ja dalej trzymam kciuki,ale wrazie czego do czerwca
                                  niedaleko,i wtedy to juz napewno zrobia Ci ta operacje i wtedy do dzielawink)))
                                  Marza mi sie Twoje zapiekanki,bym zrobila ale niemam skladnikowsadale jutro
                                  wszystko zalatwie i bede robic robic slynne zapiekankiwink))Przykro jak sie cos
                                  takiego slyszy,o poronieniach,i mysle ze od kiedy jestesmy w ciazy bardziej
                                  zwracamy uwage na takie zeczy.Ale fakt jak mowi Mariolka lepiej dmuchac na
                                  zimne i sie niemeczycwink
                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:20
                                    No i jednak zostaje tak jak napierw wymyslilismy,pokoj w pastelowych kolorach
                                    zolto/zielonymwinkTak wiosennie bedzie.A nad wzorkiem jeszcze pomysle,musze
                                    popatrzec jaki sa ciekawe wzorkiwink
                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:37
                                    olka9917 napisała:

> Hej ja jestem w necie i zak latam co 5 min,do Miska zobaczyc jak mu idzie
                                    > malowanie lazienkiwinkJeszcze troche mu zostalo.W sumie to tak gdzies na metr
                                    ma
                                    > malowania od kafelek w gore,no i sufit.Ale za to juro bedziemy mogli zajac
                                    sie
                                    > pokojem dla MalenstwawinkWlasnie sie kreci w brzszkuwinkSloneczko wspolczuje Ci z
                                    > tymi strajkami,wrazie co ja dalej trzymam kciuki,ale wrazie czego do czerwca
                                    > niedaleko,i wtedy to juz napewno zrobia Ci ta operacje i wtedy do dzielawink)))
                                    > Marza mi sie Twoje zapiekanki,bym zrobila ale niemam skladnikowsadale jutro
                                    > wszystko zalatwie i bede robic robic slynne zapiekankiwink))Przykro jak sie cos
                                    > takiego slyszy,o poronieniach,i mysle ze od kiedy jestesmy w ciazy bardziej
                                    > zwracamy uwage na takie zeczy.Ale fakt jak mowi Mariolka lepiej dmuchac na
                                    > zimne i sie niemeczycwink

oleńkosmile)) powiem ci że ja też bym chętnie sobie schrupała ze 3 lub 4
                                    zapiekaneczkiwink)))) no i chyba w sobote je zrobimysmile bo już się za nimi
                                    stęskniłamsmile)))) no i trzymaj, trzymaj dalej te kciukismile))
                              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:33
                                mariolka55 napisała:

> laseczki co takie pustki???????
                                > znajoma tesciowej poroniła,nie wiem dokładnie w którym tc była ale termin
                                miała
                                >
                                > na pazdziernik.......... kurcze jak ja sie boje jak słasze takie rzeczysad
                                ciaza
                                >
                                > normalna,niezagrozona czwarty miesiac i trach......tyle pamietam jak tesciowa
                                > mi mówiła ze Anka to taka silna,robi wszystko nosi swoja mała na rekach(2
                                lata)
                                >
                                > i tak odczułam ze ja przesadzam i jestem słabeusz ,ale ja tam wole
                                > uwazac,Kubusia nie podnosic,czesto sie połozyc odpoczac i fizycznie sie nie
                                > przepracowywac! i to tez mówie do was wszystkie ciezaróweczki UWAZAJCIE NA
                                > SIEBIE i nie przemeczajcie sie!!!lepiej trochu poprzesadzac niz zeby sie cos
                                > miało stac,kurcze odkad jestem w ciazy to ciagle sie cos niemiłego przytrafia
                                > znajomymsad(( a ja dostaje coraz to wiekszej schizysad((

marioluś, uważam że masz absolutną racje-UWAŻAJCIE NA SIEBIE NASZE
                                CIĘŻARÓWECZKI KOCHANEsmile i leniuchujcie na całego, lepiej dmuchać na zimnesmile
                          • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:29
                            marioluśsmile no to dobrze że wkońcu udało mi ci się zrobić kupke-wiem jaka to
                            ulga. ja coprawda żadko mam takie problemy ale pare razy już mi się zdarzyłosmile

oleńkosmile no to niezle dużo miałaś tych kamieni! szok! smile dobrze że ci to
                            dziadostwo usuneli. napisz jak wyszło malowanie a najlepiej wyśli zdjęcia jak
                            już będzie po malunkachsmile

katrinsmile super wieści o tej twojej koleżance(*) pogratuluj jej! smile)) a swoją
                            drogą bardzo fajnie się czyta takie nowiny bo odrazu człowiek ma nadzieję że
                            może nam też się kiedyś w końcu udasmile
                            • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:39
                              Hi hi napewno wysle fotki jak skonczymy te malowanie,tylko Misiek troche
                              marudzi i sie zastanawia czy da rade pomalowac na te 2 kolorywinkjuz ja mu jutro
                              bede dawac wskazowkiwinkwkoncu nienadarmo ogladam te programy jak remontuja
                              mieszkaniawinkI pomysly mozna podpatrzecwinkA teraz Misiek juz konczy
                              lazienke,niewiem jak on to zrobil nienachlapal w lazience,jeszcze ladnie
                              wszystko przykryl folia,zebym niemusiala sie puznije meczyc ze sprzataniem,ale
                              on jest caly w bialej farbiewink)Ciekawe jak on to zmyjewinkPamietam jak ja z moim
                              bratem malowalismy w tamte wakacje pokoj na zielony taki jaskrawy dla mojego
                              brata w polsce i cali bylismy w zielonej farbie,a najsmieszniejsze bylo mycie w
                              zimnej wodzie,bo mamy niebylo a my niepomyslelismy o tym zeby napalic w
                              centralnymwinkPamietam ze 2 dni sie szorowalismywinkJak ufoludki wygladalismywink
                              • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:42
                                Ide pochwalic Miska jak mu dobrze te malowanie idziewink hi hi ale zauwazylam ze
                                jak go pochwale to lepiej mu idzie to malowaniewinkNo i na jutro bedzie mial
                                wieksza checwinkOn bedzie dummny a ja zadowolona,)
                                • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:43
                                  A wy Sloneczko macie juz skonczone cale mieszkanko?Tzn remont?Tylko kuchnia
                                  jeszcze w toku,bo niewiem czy dobrze zrozumialamwinkA ile pokoji macie?
                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:48
                                    olka9917 napisała:

> A wy Sloneczko macie juz skonczone cale mieszkanko?Tzn remont?Tylko kuchnia
                                    > jeszcze w toku,bo niewiem czy dobrze zrozumialamwinkA ile pokoji macie?

oleńkosmile cały remont mamy już zrobiony tylko jeszcze mebli nie mamy ale
                                    wszystko w swoim czasiesmile
                                    mamy 2 pokaje, malutką łazienke i dużą kuchniesmile powiem ci skarbie że już nie
                                    mogę się doczekać przeprowadzkismile))
                                • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:46
                                  olka9917 napisała:

> Ide pochwalic Miska jak mu dobrze te malowanie idziewink hi hi ale zauwazylam
                                  ze
                                  > jak go pochwale to lepiej mu idzie to malowaniewinkNo i na jutro bedzie mial
                                  > wieksza checwinkOn bedzie dummny a ja zadowolona,)

dobra metoda oleńkosmile)) chwal go chwal to lepiej działa niż krzyk czy
                                  marudzeniesmile)) a już na fecetów to wogóle. wystarczy ich pochwalić i zrobią
                                  wszystko co chcesz i jeszcze będą dumnismile
                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:52
                                    hi hi fakt MAriolka pod wzgledem to najlepiej sie dopasowalismy z Miskiemwink
                                    Jestesm spiochy,a wieczorami/noca odwalamy najwieksze prace.My tak mamy ze jak
                                    cos sobie wymyslimy to odrazu robimywink
                                    • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:53
                                      Fajnie sie tak przeprowadzic do swoje mieszkanka i wszystko nowewink
                                      • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:54
                                        Normalnie bym pomagala Miskowi w tym malowaniu,ale tak dziek iMalenstwu,)to
                                        siedze sobie przed kompem,i od czasu do czasu motywuje MiskawinkMasz racje
                                        Sloneczko jak ich sie chwali to wszystko zrobiawink
                                      • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:55
                                        olka9917 napisała:

> Fajnie sie tak przeprowadzic do swoje mieszkanka i wszystko nowewink

oj..........ja tez sie nie moge doczekac,kiedy sobie u siebie zrobimy.....
                                        • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58
                                          słoneczko to ile ta twoja siostra wazyła??????
                                          wiesz kobiety które maja niedowage przed ciaza,to tyja wiecej,organizm madry
                                          jestsmile
                                          • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:03
                                            mariolka55 napisała:

> słoneczko to ile ta twoja siostra wazyła??????
                                            > wiesz kobiety które maja niedowage przed ciaza,to tyja wiecej,organizm madry
                                            > jestsmile

ona przed ciążą ważyła przeważnie 51-52kg ale to już tak w porywach. teraz waży
                                            59kg. ja w styczniu jak wróciliśmy z naszego wyjazdu na narty i jak się
                                            zważyłam to się przestraszyłam bo zobaczyłam na wadze 65kg.-normalnie szok!
                                            nigdy tyle nie ważyłam, no i wziełam się za odchudzanie teraz waże 60kg.
                                        • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58
                                          Mi tez cos sie marzy,jakas nowa fryzurkawinkale niewiem,ja juz tyle razy robialm
                                          balejaz/ciemny a puzniej stalam przed lusterkiem i wycinalam wszystkie
                                          pasemkawink)Wsumie teraz farby sa i bez amoniaku,a najbardziej chodzi o
                                          niewdychanie oparow z amoniaku.Ale spytaj fryzjerki to ci napewno poradzi.Ale
                                          fajnie ze tak trafilysmy wszystkie 3 na forumsmile
                                          • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:06
                                            olka9917 napisała:

> Mi tez cos sie marzy,jakas nowa fryzurkawinkale niewiem,ja juz tyle razy
                                            robialm
                                            > balejaz/ciemny a puzniej stalam przed lusterkiem i wycinalam wszystkie
                                            > pasemkawink)Wsumie teraz farby sa i bez amoniaku,a najbardziej chodzi o
                                            > niewdychanie oparow z amoniaku.Ale spytaj fryzjerki to ci napewno poradzi.Ale
                                            > fajnie ze tak trafilysmy wszystkie 3 na forumsmile

też mi się to bardzo podobasmile)) jeszcze chyba nigdy nie udało mi się wieczorem
                                            trafić was na żywobig_grin przeważnie czytałam wieczorkiem wszystkie wasze
                                            wypowiedzi i odpowiadałam na nie no i pisałam co tam u mnie się wydażyło a
                                            dzisiaj SUPEROWO! naprawde fajnie się tak gadasmile))
                                            • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:08
                                              no ja jestem wyjatkowo wieczorem,bo po 1-nie usneło mi siesmile
                                              po 2-przejełam sie tym poronieniem
                                              po 3-mój slubny poszedł do łózkasmile a wieczorem zawsze on siedzismile bo mamy
                                              zmianesmile
                                              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:10
                                                naprawde się cieszę że jesteście tutaj, dzisiaj wieczoremsmile))
                                              • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:11
                                                My tez jak mielismy jednego kompa,to ciagle o niego walczylismywinkaz Misiek
                                                kupil sobie laptopa i jest spokojwinkJa za laptopem nieprzepadam,i z moim
                                                szczesciem to zawsze jakis wirus mu wejdzie,alebo cos mu pomieszamwinkto ja juz
                                                wole mojego wielkiego kompawink
                                                • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:12
                                                  Ale inaczej jak tak na "zywo" sie piszewink
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:13
                                                    Ja dalej za slodkim nieprzepadam,jak cos zjem slodkiego to zaraz mnie mdlisadale
                                                    za to przed ciaza jaki lasuch na slodkie bylam to lepiej ze teraz niejem bo bym
                                                    sie Bomba zrobilasmile)
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:24
                                                    olka9917 napisała:

> Ja dalej za slodkim nieprzepadam,jak cos zjem slodkiego to zaraz mnie mdli:
                                                    (ale
                                                    >
                                                    > za to przed ciaza jaki lasuch na slodkie bylam to lepiej ze teraz niejem bo
                                                    bym
                                                    >
                                                    > sie Bomba zrobilasmile)

o kurcze!!! to zupełnie odwrotnie niż jasmile bo dla mnie teraz słodycze mogą nie
                                                    istnieć, to mam nadzieję że jak mi się wkońcu uda z (*) to nie będę się
                                                    obrzerać słodyczami? wiecie co? teraz właśnie mnie olśniło że tak właśnie
                                                    miała moja siostra! przed ciążą to na słodycze nawet nie spojrzała a teraz-
                                                    obrzera się jak szalonasmile o kurcze! coś mi się wydaje że mnie to też czekasmile
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:26
                                                    no słoneczko w ciazy moga sie smaki zmienicsmile
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:13
                                                    za chwile nam watku braknie hihihi
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:15
                                                    mnie tez czesto mdli po słodkim,ale jak jem to mi smakujesmile
                                                    hmmmm mdli po słodkim????? czyzby tez synek?????
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:15
                                                    i goko by była sama z córa?????? no ja czuje ze chyba bedzie Mikołajsmile))))))
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:29
                                                    mariolka55 napisała:

> i goko by była sama z córa?????? no ja czuje ze chyba bedzie Mikołajsmile))))))

marioluśsmile jak będzie mikołaj to przynajmniej będziesz rodzyneczek w śród
                                                    swoich trzech mężczyznsmile)) też fajniesmile a o córunie jeszcze zawsze możecie
                                                    się staraćsmile nas też jest 3 w domu i powiem ci że jest fajniesmile
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:31
                                                    sloneczko271 napisała:
                                                    >

>
                                                    > marioluśsmile jak będzie mikołaj to przynajmniej będziesz rodzyneczek w śród
                                                    > swoich trzech mężczyznsmile)) też fajniesmile a o córunie jeszcze zawsze możecie
                                                    > się staraćsmile nas też jest 3 w domu i powiem ci że jest fajniesmile

no smieje sie ze jak bedzie drugi chłopak to musze sobie suke dla równowagi
                                                    kupicsmile bo mam juz kotke to nas jest na razie dwiesmile))
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:32
                                                    mariolka55 napisała:

> sloneczko271 napisała:
                                                    > >
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > marioluśsmile jak będzie mikołaj to przynajmniej będziesz rodzyneczek w śró
                                                    > d
                                                    > > swoich trzech mężczyznsmile)) też fajniesmile a o córunie jeszcze zawsze może
                                                    > cie
                                                    > > się staraćsmile nas też jest 3 w domu i powiem ci że jest fajniesmile
                                                    >
                                                    > no smieje sie ze jak bedzie drugi chłopak to musze sobie suke dla równowagi
                                                    > kupicsmile bo mam juz kotke to nas jest na razie dwiesmile))

dobresmile))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:26
                                                    mariolka55 napisała:

> mnie tez czesto mdli po słodkim,ale jak jem to mi smakujesmile
                                                    > hmmmm mdli po słodkim????? czyzby tez synek?????

to jak to jest? jak smakuje słodkie to na dziewczynke?
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:27
                                                    Tak slyszala ze slodkie na dziewczynke a kwasne na chlopcawink
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:28
                                                    No ja sie kwasnym od poczatku zajadam i chyba bedzie synekwinkPotwierdzenie
                                                    bedzie we wtorek,na 12:00 mamy wizytewink
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:34
                                                    olka9917 napisała:

> No ja sie kwasnym od poczatku zajadam i chyba bedzie synekwinkPotwierdzenie
                                                    > bedzie we wtorek,na 12:00 mamy wizytewink

no ciekawa jestem czy się potwierdzismile ale wam to jest pewnie wszystko jedno-
                                                    co nie? w końcu to pierwsze dzieckosmile byle by zdrowe byłosmile
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:31
                                                    olka9917 napisała:

> Tak slyszala ze slodkie na dziewczynke a kwasne na chlopcawink

no to fajnie gdyby to się sprawdziłosmile)) to moja siostra miała by dziewczynke
                                                    smile)) ale by było fajnie! już ciocia ola by się nią zajeławink jakieś
                                                    paznokietki pomalowane itp smile))
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:29
                                                    no smieje sie ze tez mnie mdli po słodkim jak olke a u niej prawdopodobnie
                                                    syneksmile wiec moze u mnie podobnie,a jak to jest? to tylko przesady....w sumie w
                                                    to nie wierze,słodkie na dziewczynke,kwasne na chłopaka
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:30
                                                    W necie wyczytalamwinkchyba na tch wrozbach,ale mi raz chlopak wychodzil a raz
                                                    dziewczynkawinkMisiek dalej poprawia ta lazienkewink
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:31
                                                    Ale faktycznie naskrobalismywink)))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:32
                                                    Hi hi muj brat tez juz wujek na siebie mowiwink
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:32
                                                    zaraz sie bedzie przycinac,trzeba nowy watek załozycsmile
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:33
                                                    juz sie zacina,no to moze Olka załozysz? chyba nie zakładałas?
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:33
                                                    Wiecie co chyba jutro dziewczyny beda musial pomyslec nad nowym watkiemwink)
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:43
                                                    ja nie zakładam bo jak ostatnio założyłam to przyniosło nam to pechauncertain same
                                                    złe wieści. więc niech się ktoś inny zajmie nowym wąteczkiemsmile))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:37
                                                    Wiecie co fajnie sie klika z wami dziewczyny,ale ja juz musze leciec.Misiek
                                                    skonczyl,ide mu troche pomuc z ogarnieciem bajzeluwinka puzniej bede go szorowacwink
                                                    To do poklikania jutro.Dobranoc,pa pa
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:44
                                                    olka9917 napisała:

> Wiecie co fajnie sie klika z wami dziewczyny,ale ja juz musze leciec.Misiek
                                                    > skonczyl,ide mu troche pomuc z ogarnieciem bajzeluwinka puzniej bede go
                                                    szorowac;
                                                    > )
                                                    > To do poklikania jutro.Dobranoc,pa pa

dobranoc skarbiesmile tylko się nie przemęczaj zabardzo! smile
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:38
                                                    Cos mi niewyslalo,musze leciec,bo Misiek juz skonczyl.Pomoge mu troche a
                                                    puzniej bede go szorowacwinkDobranoc do jutra pa pa
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:35
                                                    mariolka55 napisała:

> no smieje sie ze tez mnie mdli po słodkim jak olke a u niej prawdopodobnie
                                                    > syneksmile wiec moze u mnie podobnie,a jak to jest? to tylko przesady....w sumie
                                                    w
                                                    >
                                                    > to nie wierze,słodkie na dziewczynke,kwasne na chłopaka

marioluśsmile byle by w twoim przypadku się to nie sprawdziłosmile)) lepiej niech
                                                    będzie córuniasmile była by parkasmile))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:16
                                                    Ale za to dziewczyny rano beda mialay co poczytac,niewiem jak wy ale ja
                                                    uwielbiam jak wchodze na forum i jest duzo napisanewinkLubie was czytac
                                                    poprostu.A jak wchodze nieraz w dzien i nic niema nowego,to wchodze nieraz co
                                                    jakis czas sprawdzic czy juz ktos cos napisalwink
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:17
                                                    bo myslisz ze im sie bedzie chciało tyle czytac????????? watpiesmile)))))))
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:18
                                                    no ja tez co chwile sprawdzam jak jestem w domu czy cos sie dzieje na forumsmile
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:20
                                                    no za tydzien......juz mam stracha,czy wszystko w porzadku,jak wyniki cytki,co
                                                    z dzidziusiem i wogule,zawsze mam nerwa przed wizyta......
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:46
                                                    mariolka55 napisała:

> no za tydzien......juz mam stracha,czy wszystko w porzadku,jak wyniki
                                                    cytki,co
                                                    > z dzidziusiem i wogule,zawsze mam nerwa przed wizyta......

wszystko będzie dobrze z dzidziąsmile zobaczyszsmile
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:49
                                                    Jestescie???
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:54
                                                    olka9917 napisała:

> Jestescie???

jeszcze jestemsmile)) ale chyba zaraz będę spadać lulusmile bo jutro rano znowu
                                                    będę wstawać do pracy do góry dupąwink no a musz wstać o 7 uncertain
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:56
                                                    Malarz tez pozdrawia,))))teraz myje kafelkiwinka ja ladnie mu pomagam co nie
                                                    siedze w neciewink))
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:58
                                                    olka9917 napisała:

> Malarz tez pozdrawia,))))teraz myje kafelkiwinka ja ladnie mu pomagam co nie
                                                    > siedze w neciewink))

no cóż... kierownik też musi byćsmile ktoś musi zarządzaćwink)) hi,hi,hismile))
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 26.05.06, 00:03
                                                    słoneczko załozyłasmile tylko sie wyswietlaja posty z duzym opóznieniem bo juz je
                                                    st ponad 500,wkleiłam link,wklejam jeszcze raz
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=42479391
                                                    i nie klepcie juz tu smile)))) bo trzeba czekac 10 min. zeby odczytacsmile
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:56
                                                    Dobranoc wszystkim pa pa mam nadzieje ze znajdziecie jutro nowy watekwink))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:52
                                                    Zalozylam nowy watek ale w tem nieumien wstawic linku,na nowy,ale moze znajda
                                                    dziewczyny nazywa sie Nowy szczesliwy watek,))
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:55
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=42479391
                                                    zapraszamysmile)))))))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:53
                                                    No dobra teraz to juz naprawde spadamwink)
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 26.05.06, 00:00
                                                    olka9917 napisała:

> No dobra teraz to juz naprawde spadamwink)

ja teżsmile pa,pa,pasmile do poklikania jutro dziewczynysmile dzięki że byłyście
                                                    wieczorkiem ze mnąsmile było fajniesmile dobranocsmile buziaczkibig_grin
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:40
                                                    mariolka55 napisała:

> bo myslisz ze im sie bedzie chciało tyle czytac????????? watpiesmile)))))))

będą czytać, będą! smile)) w końcu ostatnio narzekały że mało jest napisanewink
                                                    ale teraz to popadłyśmy ze skrajności w skrajnośćwink)) hi,hi,hismile))))
                                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:44
                                                    to co Olka nie załozyła tego watku i zwiała?????
                                                    to moze ty słoneczko załozysz????
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:57
                                                    mariolka55 napisała:

> to co Olka nie załozyła tego watku i zwiała?????
                                                    > to moze ty słoneczko załozysz????

ano, nie założyławink ale ja marioluś nie zakładam. nie,nie. założyłam raz i
                                                    były na nim prawie same złe nowiny.-teraz mam urazwink już nie chce zakładać
                                                    nowych wątkówsmile założe nowy wątek jak wkońcu mi się uda (*) smile))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:18
                                                    MAriolka jeszcze nic niejest przesadzone,01.06 juz niedlugo i moze akurat
                                                    dowiesz sie o upragnionej curuniwink
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:19
                                                    Ja tam zawsze czytam z wielka checiawinkz wieksza niz wiadomosci na oneciewink)
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:37
                                                    olka9917 napisała:

> Ale za to dziewczyny rano beda mialay co poczytac,niewiem jak wy ale ja
                                                    > uwielbiam jak wchodze na forum i jest duzo napisanewinkLubie was czytac
                                                    > poprostu.A jak wchodze nieraz w dzien i nic niema nowego,to wchodze nieraz co
                                                    > jakis czas sprawdzic czy juz ktos cos napisalwink

ja mam oleńko to samosmile)) najgorzej jest w niedziele bo wtedy naprawde mało
                                                    piszecie na forum a ja w niedziele mam najwięcej czasusmile
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:25
                                                    mariolka55 napisała:

> za chwile nam watku braknie hihihi

nowink)) dziewczyny się zdziwią jak jutro zobaczą ile tu dzisiaj wieczorkiem
                                                    naskrobałyśmysmile)))) hi,hi,hiwink))))))
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:20
                                                    olka9917 napisała:

> Ale inaczej jak tak na "zywo" sie piszewink

fajnie taksmile)) oby częściej nam się tak zdażałosmile))
                                                • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:19
                                                  olka9917 napisała:

> My tez jak mielismy jednego kompa,to ciagle o niego walczylismywinkaz Misiek
                                                  > kupil sobie laptopa i jest spokojwinkJa za laptopem nieprzepadam,i z moim
                                                  > szczesciem to zawsze jakis wirus mu wejdzie,alebo cos mu pomieszamwinkto ja juz
                                                  > wole mojego wielkiego kompawink

a ja odwrotniesmile wole laptopasmile)) zawsze siadam sobie w łóżeczu, i kłade
                                                  laptopika na takim stoliczku ,,do jedzenia w łóżku", no i obstawiam się
                                                  herbatką jakimiś owocami, zapalam świeczki no i jeszcze tv mam przed sobą
                                                  włączonysmile)) no i jednym okiem w laptopa a drugim w tvsmile)) uwielbiam tosmile))
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:20
                                                    To wlasnie jak Miska niema,to wlasnie mecze jego laptopa,i ogladam tv.Ale i tak
                                                    wole mujwink
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:22
                                                    Ja tez sie stresuje przed wizyta ale jak juz widze Malenstwo na monitorze i jak
                                                    fika,to odrazu mi lepiejwinkI strach przechodzi.Bedzie dobrze Mariolka i trzymam
                                                    kciuki za corciewink
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:25
                                                    Wlasnie wcinam buleczke mleczna.Jutro tez mysle ze dlugo pospimy,bo Misiek
                                                    bedzie zmeczonywinkWlasnie pyta z kim tak klikam bo slyszy jak w klawisze
                                                    stukamwink)
                                                  • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:26
                                                    No mozliwe Sloneczko,u mnie tez wszystko na odwrot z tym jedzeniem jestwink
                                                  • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:48
                                                    olka9917 napisała:

> Wlasnie wcinam buleczke mleczna.Jutro tez mysle ze dlugo pospimy,bo Misiek
                                                    > bedzie zmeczonywinkWlasnie pyta z kim tak klikam bo slyszy jak w klawisze
                                                    > stukamwink)

pozdrów ,,malarza" ode mniesmile))))
                                              • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:11
                                                no a ja wcinam na nocsad nie moge sie powstrzymacsad i to kaloryczne rzeczy,a
                                                dzis zezarłam 20 dkg.ptasiego mleczka,a przy moim problemie zaparciowym nie
                                                powinnam jesc słodyczy,a jak ta swinka musze zezrec jak jest!!!!!!!!
                                        • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58
                                          • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:01
                                            Fajnie Sloneczko ze wszytsko ok u twojej siostry.Ja tez na poczatku milalam
                                            wielki apetyt,niemoglam sie najesc i dopiero puzniej przyszly mdlosci.Ale teraz
                                            czuje sie okwinkAle glodna jestem,Misiek juz konczy zaraz spadam jakas kolacyjke
                                            zrobicwink
                                            • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:09
                                              olka9917 napisała:

> Fajnie Sloneczko ze wszytsko ok u twojej siostry.Ja tez na poczatku milalam
                                              > wielki apetyt,niemoglam sie najesc i dopiero puzniej przyszly mdlosci.Ale
                                              teraz
                                              >
                                              > czuje sie okwinkAle glodna jestem,Misiek juz konczy zaraz spadam jakas
                                              kolacyjke
                                              > zrobicwink

no to życze ci marioluś smacznegosmile ja też w sumie troche zgłodniałam ale już
                                              umyłam zęby i nie chce mi się ich myć jeszcze razsmile kurcze! ale ze mnie
                                              leniuch! smile))
                                          • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:02
                                            słoneczko ty jestes granatowa czern? no popatrzsmile ja tez jak kiedys farbowałam
                                            to paleta albo lorealem,ale to tez był szampon,bo z innych np londy wychodziły
                                            wstretne,a z tych własnie był taki niesamowicie ładny odciensmile
                                            • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:04
                                              co do apetytu,to ja mam ogroooooooooooomny ostatnio,cały czas jem!!!!!!! i tez
                                              juz tyjesmile
                                            • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:15
                                              mariolka55 napisała:

> słoneczko ty jestes granatowa czern? no popatrzsmile ja tez jak kiedys
                                              farbowałam
                                              > to paleta albo lorealem,ale to tez był szampon,bo z innych np londy
                                              wychodziły
                                              > wstretne,a z tych własnie był taki niesamowicie ładny odciensmile

powiem ci że po ,,pallecie" to żadna inna farba nie chce mi złapać kolorusmile
                                              jak już pare razy chciałam zaszaleć i kupiłam droższą farbe no dupa blada!
                                              normalnie mi odrostów nie złapało. no i zawsze po takich experymentach wracam
                                              zawsze do ,,pallety" smile)) ale powiem ci że jestem z niej zadowolona, bo jest
                                              tania a naprawde bardzo fajny kolor wychodzismile no i jak narazie kolor też mi
                                              się nie znudziłsmile
                                        • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:59
                                          olka tylko wietrzcie mieszkanie i nie wdychaj za bardzo tych smrodów,chociaz
                                          farba tak nie smierdzi jak lakier...
                                          • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:04
                                            W domu mamy przeciagwinkFarba faktycznie niesmierdzi,ale ja calyczas jestem w
                                            innym pokoju i tylko czasami wpadam do MiskawinkAle wlasnie jeszcze musimy
                                            pomalowac grzejnik i rury farba olejna w lazience ale nie dzis.Zastanawiam sie
                                            czy jak by rano pomalowac i zrobic przeciag(ja oczywiscie niebylabym w domu) to
                                            czy do wieczora juz by wywierzalo?
                                            • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:06
                                              olka9917 napisała:

> W domu mamy przeciagwinkFarba faktycznie niesmierdzi,ale ja calyczas jestem w
                                              > innym pokoju i tylko czasami wpadam do MiskawinkAle wlasnie jeszcze musimy
                                              > pomalowac grzejnik i rury farba olejna w lazience ale nie dzis.Zastanawiam
                                              sie
                                              > czy jak by rano pomalowac i zrobic przeciag(ja oczywiscie niebylabym w domu)
                                              to
                                              >
                                              > czy do wieczora juz by wywierzalo?

no chyba lepiej rano,to zawsze bedzie mniej smierdziec i spij przy otwartym
                                              oknie
                                            • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:06
                                              Ja wieczorami troche sie pilnuje co jem juz po kolacji,zadnych slodyczy i jakis
                                              kalorycznych zeczy.Mam nadzieje ze MAlenstwu starcza to co jemy w dzien,bo
                                              wlasnie ja sie boje duzo przytyc,bo jak sie puzniej tego pozbycwinkAle w dzien
                                              jem i to sporowink)
                                              • olka9917 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:08
                                                Tez mialam kiedys czarny granatwinkale krotko bo ja strasznie jasna karnacje mam
                                                i musialam mocny makijaz robicwink
                                                • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 23:52
                                                  olka9917 napisała:

> Tez mialam kiedys czarny granatwinkale krotko bo ja strasznie jasna karnacje
                                                  mam
                                                  > i musialam mocny makijaz robicwink

no tak. przy jasnej karnacji to mogłybyć troszke za mocne.
                                  • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:54
                                    wiecie co? opetał mnie dzis pomysł na nowa fryzure,zreszta teraz nie masm
                                    zadnej jak widziałyscie włosy nijakie z samodzielnie opitolona grzywka,a wiec
                                    tak przyszedł mi pomysł zeby :grzywka króciutka asymetryczna i do tego boki tez
                                    tak jakos wystrzepione,troche skrócic,kolor granatowa czern(dawno nie
                                    miałam,kiedys robiłam) i balejaz,albo takie troche grubsze pasemka? tzn.
                                    pasemka a na pozostałe włosy szampon-granatowa czern,tylko nie wiem jak z tym
                                    balejazem w ciazy? w pierwszej ciazy robiłam w 2 miesiacu za zezwoleniem
                                    lekarza.....
                                    musze rano zadzwonic do fryzjerki
                                    • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:58
                                      mariolka55 napisała:

> wiecie co? opetał mnie dzis pomysł na nowa fryzure,zreszta teraz nie masm
                                      > zadnej jak widziałyscie włosy nijakie z samodzielnie opitolona grzywka,a wiec
                                      > tak przyszedł mi pomysł zeby :grzywka króciutka asymetryczna i do tego boki
                                      tez
                                      >
                                      > tak jakos wystrzepione,troche skrócic,kolor granatowa czern(dawno nie
                                      > miałam,kiedys robiłam) i balejaz,albo takie troche grubsze pasemka? tzn.
                                      > pasemka a na pozostałe włosy szampon-granatowa czern,tylko nie wiem jak z tym
                                      > balejazem w ciazy? w pierwszej ciazy robiłam w 2 miesiacu za zezwoleniem
                                      > lekarza.....
                                      > musze rano zadzwonic do fryzjerki

marioluśsmile)) ja właśnie zawsze farbuje włosy ,,granatową czernią" tylko że
                                      farbą z palletysmile a co do odcięcia się to jak masz ochote to się nawet nie
                                      zastanawiajsmile nic tak nie poprawia nastroju jak nowa fryzura, no może tylko
                                      jeszcze sexiksmile))))
                            • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:40
                              sloneczko271 napisała:

> marioluśsmile no to dobrze że wkońcu udało mi ci się zrobić kupke-wiem jaka to
                              > ulga. ja coprawda żadko mam takie problemy ale pare razy już mi się zdarzyło:-
                              )
                              >
                              > oleńkosmile no to niezle dużo miałaś tych kamieni! szok! smile dobrze że ci to
                              > dziadostwo usuneli. napisz jak wyszło malowanie a najlepiej wyśli zdjęcia jak
                              > już będzie po malunkachsmile
                              >
                              > katrinsmile super wieści o tej twojej koleżance(*) pogratuluj jej! smile)) a
                              swoją
                              > drogą bardzo fajnie się czyta takie nowiny bo odrazu człowiek ma nadzieję że
                              > może nam też się kiedyś w końcu udasmile

marioluśsmile)) poprawka. zle napisałam: nie mi zrobić kupke tylko oczywiście
                              tobiesmile)))) hi,hi,hismile))))
                              • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:43
                                ufoludkiwink hi,hi,hismile)) już was sobie wyobrażamsmile)) to tak samo jak ja
                                kiedyś malowałam swój pokój na bordowo-wyglądałam pózniej jak bym kogoś
                                zamordowaławink))))
                              • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:43
                                ha ha ha ha no udało mi sie po dwóch dniachsmile)))))))) ale sie
                                namordowałamsmile)))))) az sie boje nastepnego razusmile)))) teraz sie smieje ale jak
                                zobaczyłam nitki krwi z sluzem to sie niezle wystraszyłam,bałam sie ze mi sie
                                ujscie otwiera od tego "stekania"smile
                                słoneczko a jak twoja siostra znosi ciaze?????
                                • mariolka55 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:45
                                  olka ale wy to macie poprzestawiane wszystko,spicie do popołudnia,malujecie
                                  noca......
                                • sloneczko271 Re: Szcześliwy watek !!!!!!! c.d. 25.05.06, 22:53
                                  mariolka55 napisała:

> ha ha ha ha no udało mi sie po dwóch dniachsmile)))))))) ale sie
                                  > namordowałamsmile)))))) az sie boje nastepnego razusmile)))) teraz sie smieje ale
                                  jak
                                  >
                                  > zobaczyłam nitki krwi z sluzem to sie niezle wystraszyłam,bałam sie ze mi sie
                                  > ujscie otwiera od tego "stekania"smile
                                  > słoneczko a jak twoja siostra znosi ciaze?????

powiem ci marioluś, że co do mojej siostry to bardzo dobrze znosi ciążesmile
                                  praktycznie nie ma żadnych takich typowych objawów ciąży. nie ma ani mdłości
                                  ani nic. tylko ma straszny apetyt i cycki ma jak cycolinawink ona zawsze była o
                                  jakieś 10 kg. lżejsza ode mnie a teraz jak się ostatnio ważyłyśmy to już jest
                                  tylko o 2 kg lżejsza. normalnie tyje w oczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka