Dodaj do ulubionych

temperatura, wykres- help!!!

21.05.06, 10:11
dziewczyny co o tym wykresie myslicie?
www.fertilityfriend.com/home/112980
bo ja juz sama nie wiem, albo w pierwszej fazie cyklu clo podniosło mi tempkę
i dlatego program teraz nie zaznacza owulki, no bo przeciez był skok 4 kresi
a teraz jest cały czas 3 kreski wiecej niż przed owulką , albo nie wiem co ?
pomóżcie to zniterpretować!
Obserwuj wątek
    • darcia74 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 10:21
      Wedlug mnie nie doszlo (jeszcze) do owulacji.
      Tak, byl skok, ale zdaje sie 6 (czy 4, nie pamietam) temperatur poprzedzajacych
      skok ma byc na nizszym poziomie w stosunku do tych po skoku - nie tylko jedna
      tak jak u Ciebie.
      U ciebie ten warunek nie jest niestety spelniony dlatego FF nie zaznaczyl
      owulacji.
      pozdrowionka
      • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 10:27
        dzieki, tylko, ze jak byłam na usg to lekarz powiedział ze owulacja chyba była(
        najpierw byłam 13 d.c a potem 18 d.c i nie było pęcherzyków)tylko , ze ja
        jakoś nie jestem przekonana, bo ta temka caly czas nie za wysoka, a jak wpisuję
        temkę na kolejne dni wyższą od tej ostatniej to program zaznacza mi owulacje na
        15 d.c ja bardziej owulacyjnie czułam sie 17 .dc, ale sama juz nie wiem
    • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 10:29
      no ale z taką tempka to nie mam o czym marzyć !!! szykuje sie juz na kolejny
      cykl- 6
      • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 14:36
        Według temperatury owulacji nie było. Ale może rzeczywiście leki trochę
        podniosły temperaturę. Trochę dziwne, że po luteinie nie poszła Ci w górę.
        Mam nadzieję, że jednak Ci się udało.
        U mnie temperatura spada więc jutro dostanę @. I zaczynam cykl z clo.
        Pocieszające jest, że może dzieki clo mój cykl będzie dużo krótszy.
        • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 18:21
          tez sie dziwie bo podobno luteina moze podnosić temperaturę , na poczatku cyklu
          bardzo sie zdziwiłam ze tempka taka wysoka ale wyczytałam gdzieś ze wykres w
          cyklu w którym bierze sie clo jest zafałszowany i tego raczej sie trzymam,
          dziwi mnie tyklo , ze jsli tylko temkpka skoczy do 36,9 to program zanaczy mi
          owulke na 15 d.c, dlaczego tyle dni zwleka?
          a co do tego , ze moze mi sie udało to raczej jestem na nie, poczekmy
          zobaczymy, w przyszłym cyklu bede brała clo 2x1 bo podobno 1 x1 to za mało no i
          potem pregnyl( juz kupiony na ten cykl tylko nie wykorzystany) w 18 d.c
          pozdrawiam
    • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 18:24
      aha moja temperatura z piewszej fazy cyklu jest na granicy 36,3-36,5 a w tym
      cyklu była nawet 37, tak wiec chyba to clo mi podnioslo tempkę
      • abc15 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 19:33
        hej ussa! zrobilam sobie przerwe od forum, ale nie wytrzymalam i wrocilam. ja
        tez w tym cyklu bralam clo 1x1. ale to raczej nic nie dalo. tempki mam
        standardowo takie same jak w poprzednim cyklu i juz mi lecą w dólsad((
        i na dodatek wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanka jest w ciąży juz z drugim
        dzieckiem. i musialam sie glupio usmiechac na pytania kiedy wy? chyba sobie poryczę
        • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 19:44
          miło, ze wróciłaś, ja jak mi sie nie udalo w pierwszym cyklu tez zawinęłam sie
          z forum, ale teraz to juz nie uciekam, bo przeciez kazdej z nas pędzej czy
          później sie uda- a ten miesiąc jest rekordowy,
          jesli chodzi o nas to nikt nas nie pyta kiedy sie staramy, bo wiedzą jakie
          mieliśy przeżycia.
          nie trać nadzieji!!
          • abc15 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 20:01
            my staramy sie praawie rok. na przyszly tydzien ide dokliniki nieplodnosci i
            chyba zdecyduje sie na inseminacje
            • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 22:01
              jak byłam ostatnio u lekarza to sytałam sie co bedzie jak nie uda sie z clo( bo
              lekarz mówi ze mozna tylko 3 cykle), ze moze inseminacja? a on na to , ze sa
              jeszcze inne metody i do tego jeszcze długa droga! moze podpytaj lekarza co
              moze jeszcze Ci zaproponować - mimo wszytsko ja wierze ze nam sie kiedys uda!!
    • arras-k Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 21:40
      Jak dla mnie ten wykres owulacji nie pokazuje!Ale to nie znaczy, zę jej nie ma!
      Przecież tamte ksiażkowe wykresy były u ciebie bezowulacyjne, to może ten który
      wyglada na bezowulacyjny będzie owocował dzidziusiem smile))
      • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 21.05.06, 21:57
        mam nadzieje, ze tak bedzie, jak mówisz, ze ten cykl bedzie zupełnie odmienny i
        okaże sie owocny!!
        no ale dziwi mnie to ze mimo brania luteinu tempka nie zrasta, no i lekarz
        mówił ze nie ma pęcherzyków które były w 13 d.c jak byłam w 18 d.c a tempka
        nadal stoi w miejscu!
        poczekamy zobaczymy! a że ja należe do cierpliwych to jakoś to czekanie
        znoszę !
        pozdrawiam
        • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 22.05.06, 09:30
          Ussa trzymam kciuki.
          Ja będę brała 2 tabletki dziennie. Trochę się boję, bo czytałam, że niektóre
          dziewczyny źle się po clo czuły.
        • monjan Re: temperatura, wykres- help!!! 22.05.06, 10:51
          Usa!a! ja myslalam ze ten moj cykl jest bezowulacyjny a tu! prosze!!
          niespodzianka
          mam tez kolezanke co lekarz jej powiedzizal ze ma cykle bezowulacyje i co?? jest
          w 4 mc ciazy!
          trzymam kciuki!
          • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 22.05.06, 21:37
            no oby tak było, ale nie jestem jakoś specjalnie nastawina, znowu to samo..
            duzo śluzu, bolące jajniki tylko ze tempka cały czas za nisko!
            a jesli chodzi o clo to ja tez bede brała 2x1 a jak brałam w tym cyklu to było
            mi niedobrze i chciało mi sie cały czas spać.. a co bedzie jak bede brała 2
            tabletki . nie wiem!
            • monjan Re: temperatura, wykres- help!!! 23.05.06, 11:05
              a jak dzisiaj??
              __
              i zdarzył się...
              mój Cud smile
              • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 23.05.06, 14:39
                dzis tempka spadła na 36,4 , tak wiec zupelnie nie wiem dlaczego, a wykres
                nadal nie pokazuje owulacji, boli mnie jajnik mam duż śluz mlecznego ale
                żadkiego no to moze owulka jeszcze bedzie ale jak biore luteinę to pewnie nie!
                a jak u Ciebie?
                • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 23.05.06, 15:03
                  Luteina nie dopuszcza do owulacji. Mam nadzieję, że jednak miałam owulację tak
                  jak mówił lekarz.
                  Ja właśnie dzisiaj zaczęłam nowy cykl z clo. I postanowiłam, że w tym cyklu dam
                  sobie spokój z temperaturą. Ale zaopatrzyłam się już w testy owulacyjne.
                  • abc15 Re: temperatura, wykres- help!!! 25.05.06, 12:31
                    ussa - to wygląda jak spadek implantacyjny!!! jak objawy!!!
                    • czerwona_truskawka1 Re: temperatura, wykres- help!!! 25.05.06, 12:49
                      www.fertilityfriend.com/home/ce373
                      możecie mi też zinterpretować?
                      • abc15 Re: temperatura, wykres- help!!! 25.05.06, 16:18
                        myśle, ze jutro program pokaze ci owu w 12dc. czasem pokazuje z opóźnieniem
                      • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 25.05.06, 19:09
                        mi tez sie tak wydaje! czekaj cierpliwie
                    • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 25.05.06, 19:06
                      objawów jest duzo ale jak sie okaże że to ciąża to wtedy potraktuje je jako
                      ciążowe!!
                      nie chce schizować bo dziś dopiero 11 dpo tak wiec teoretycznie nic nie
                      powinnam czuć , ale pobolewa mnie podbrzusze( może @ juz blisko) no i jajniki,
                      dużo wodnistego kremowego śluzu, choc dziś zgęstniał, jak nciskam piersi
                      mocniej to tak jakby mnie bolały- ale jak mają nie boleć jak je ściskam?, chce
                      mi sie spać no ale ciśnienie niskie i wszytskim chce sie spać no i jeszcze mam
                      mega apetyt ale to przypisuje hormonom- tak wiec sama widzisz! ja sie okaże ze
                      są dwie kreski to wtedy bedą to objawy ciązowe, a narazie cierpliwie i bez
                      schizowania czekam! a co u Ciebie abc?
                      • feromonka Ussa !:) 25.05.06, 19:59
                        miałam ostatnią @ wtedy co Ty mój wykresik poniżejsmile

www.fertilityfriend.com/home/10cb8f

z potencjalnych objawów: uczucie zimna (ciągłe!), straszne zmęczenie,
                        zwiekszony apetyt, okropny ból piersi. To by było na pozytyw, ale
                        najdziwniejsze jest to że w tym cyklu nie miałam wogóle śluzu płodnego! tak
                        więc tutaj nie było najlepiej sad u mnie dzisiaj 9dpo

pozdr mam nadzieję, że nam sie uda
                        • ussa77 Re: Ussa !:) 25.05.06, 20:52
                          mam taką nadzieje, choć tak naprawde to nie nastawiam sie na fasolkę ! a u
                          Ciebie chociaż tempka w miare wysoko, bo u mnie marniutka ale za to śłuz plodny
                          był mega duży i nie pamięttam kiedy taki kiedykolwiek miałam, a brałam w tym
                          cyklu clo i ono podomno powoduje ze śłuzu jak na lekarstwo! tak wiec u mnie
                          wszytsko na odwrót! zobaczymy ja bedzie jutro!
                          • abc15 Re: Ussa !:) 26.05.06, 15:52
                            a u mnie po wczorajszych plamieniach @ rozkrecila sie na dobresad ale ide dzis do
                            kliniki nieplodnosci, bo chce zdecydowac sie na inseminacje. Ussa - trzymam kciuki
                            • ussa77 Re: Ussa !:) 26.05.06, 15:55
                              w takim razie ja nadal trzymam kciuki za ciebie? dja znak jak bedzie juz coś
                              wiadomo, a brałaś już zastrzyki z gonatropin? bo mój lekarz powiedział, ze jak
                              nie uda sie w przyszłym cyklu to mi przepisze a bierze sie sie od 2 d.c chyba
                              co dwa dni!
                              pozdrawiam i głowa do góry , my też kiedyś bedziemy mamami, choć ja już jestem
                              mojego małego aniołka!
                              • abc15 Re: Ussa !:) 26.05.06, 16:32
                                Ussa - nie wiedzialam o aniolku - gorąco cie pozdrawiam.
                                nie bralam zastrzykow. wlasciwie to ide sie dowiedziec, co mam dalej robic. mam
                                dosyc lykania prochow - walcze z prolaktyną. choc ona mi nie hamuje owulacji.
                                jest sluz, potem owu, potem wzrasta tempka, by niestety przed @ spaść. w-tko
                                książkowo, a dzidzi nie masad(( wiec musze sie radzic specjalistow. a zeby ukoic
                                ból, dzis sobie poszlam na masaz wyszczuplająco ujędrniający do Eris -
                                rewelacja. z nowa porcją energii ide wieczorem do ginasmile)
                                • ussa77 Re: Ussa !:) 26.05.06, 19:18
                                  napewno kiedyś nam sie uda, mój synek mial 10 miesiecy i chorował na serduszko
                                  zmarł 7 miesiecy temu i od tego czasu sie staramy, mam problemy zajsciem w
                                  ciąże bo przezyłam wielki stres, no ale głowo do góry. trzeba jakos żyć . a
                                  jesli chodz o masaże to super sprawa, bo sama jestem masażystką , no ale szewc
                                  bez butów chodzi. pozdrawiam
                                  • abc15 Re: Ussa !:) 26.05.06, 22:48
                                    ussa, bardzo ci współczuję!!! i trzymam kciuki, żeby ci sie udało. wiesz po clo
                                    może sie zdarzyć ciąża mnogasmile))
                                    ja podchodze w tym cyklu do inseminacji - trafilam na fajnego lekarza, który
                                    radzi IUI co jakis czas. w tym cyklu zaczynamy, clo mam brac od 3dc.
                                    i na pewno nam sie udasmile))))))
                                    • ussa77 Re: Ussa !:) 27.05.06, 08:11
                                      ja wierze ze w zyciu przychodzi taki moment ze musi byc już dobrze, moze on
                                      juz wkrotce sie pojawi, ja narazie jeszcze popróbuje a potem tez sie zdecyduję
                                      na IUI, jesli sie nie bedzie udawać . Narazie to jest 6 cykl starań- a ile
                                      kosztuje u was IUI i skąd jesteś abc?
                                      Sylwia
                                      • abc15 Re: Ussa !:) 27.05.06, 08:41
                                        hej hej. jestem ze szczecina. prywatnie za cały cykl - 600zł. można państwowo,
                                        to wtedy za darmo, ale nie mam ochoty tłuc sie po szpitalach. po wczorajszej
                                        wizycie jestem bardzo pozytywnie naladowana. wtym cyklu sprobujemy inseminacje,
                                        potem wakacje naturalnie, a jak sie nie uda, to znow ins. ale ja wierze ze sie
                                        uda. a ty sie nie nastawiaj na IUI, bo moze juz w twoim brzuszku harcuja dwie
                                        fasolki, czego ci zycze z calego serca
    • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 28.05.06, 10:08
      dziewczyny spóżcie na mój wykres( w pierwszym linku) i powiedzicie kiedy mam
      testować , zwykle owulacje mam później( albo wogóle nie mam) ale w tym cyklu
      brałam clo.
      cykle mam 34 dniowe choć oststni trwał 38 dni, wczoraj skończyłm brac luteinę,
      nie wiem czy jest juz sens testować a z drugiej strony jesli sie okaże jest
      fasolinka to chyba powinnam dalej łykać luteinę!
    • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 28.05.06, 19:37
      Testuj, bo jeżeli jesteś w ciąży to powinnaś brać dalej luteinę.
      • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 28.05.06, 19:54
        dziś juz nie bede testowac , bo dużo sikalam i mocz jest rozcięńczony jesli do
        jutra nie dostanę @ to zatestuje( zobacze jak jutro tempka) ale nie czuje sie
        ciązowo a luteiny i tak nie mam , mysle ze nic sie nie stanie jak nie bede
        brała 2 dni! poczekam chyba do jutra choc teścik lezy w szafce! jesli chodzi o
        objawy to:
        -sikam od 3 dni znacznie wiecej ale tylko w ciagu dnia,
        - wczoraj i przedwczoraj bolały mnie jajniki
        -mam mega apetyt
        - jestem śpiąca
        - mam duzo mlecznego żadkiego śuzu a dziń nawet był rozciągliwy
        no ale mimo 100% oznak pewnie i tak zobacze jedną krechę, dlatego tez nie chce
        jeszcze testować tylko czekam aż pojawi sie @
        pozdrawiam
        • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 28.05.06, 20:04
          Zatestuj jutro z samego rana i napisz jaki wyniksmile
    • ussa77 Re: do nowa_mama75 28.05.06, 20:02
      ja jak u u ciebie? temka podwyższona po clo? ja sie czujesz bo ja tez bede
      brala po 2 tabletki dzienie!
      • nowa_mama75 Re: do nowa_mama75 28.05.06, 20:06
        Czuję się tak jakbym była w ciązy (wiem, bo mam juz 1 dziecko). Mam mdłości i
        jestem trochę senna. Boli mnie głowa i mam lekkiego doła. Nie mogę nic jeść bo
        od samego patrzenia na jedzenie mnie mdli.
        Dzisiaj jest mój 2 dzień brania tabletek ( 6 dc). Temperaturę zacznę mierzyć od
        jutra.
        • ussa77 Re: do nowa_mama75 28.05.06, 20:21
          oj ja tez sie tak czułam, było mnie niedobrze ale raczej wieczorem, no i
          chciało mi sie tez spać a brałam jedną tabletkę dziennie, no ale skoro to ma
          pomóc to co sie nie robi. ja jestem jednak sceptycznie nastawiona jesli chodzi
          o ciąże bo tez byłam już w ciązy i teraz inaczej sie czuje, wtedy bolały mnie
          bardzo piersi choć wtedy nie wiedziałam ze jestem w ciązy i nie obserwowałam
          tych wszytskich objawów.
          życze powodzenia no i informuj mnie jak tam sprawy sie posuwają , bo ja tez
          wkrótce zaczynam kolejny cykl z clo
    • ussa77 dziś 15 dpo 29.05.06, 07:43
      nie wiem co śadzić o tym drugim spadku tempki? moze jednak wtedy była owulacja,
      bo tak naprawde do 37 st tempka wzrosla dopiero dziś! z drugiej strony bralam
      luteine i ona hamuje owulacje. cykle zwykle mam 34 dniowe a oststni trwał nawet
      38 dni a druga faza 13-16 dni tak wiec nie wiem co o tym myśleć?
      • nowa_mama75 Re: dziś 15 dpo 29.05.06, 10:05
        A robiłaś test ciążowy?
        Pamiętaj, że ten cykl był z lekami i może on wyglądać zupełnie inaczej niż
        poprzednie. Ja na przykład jestem dzisiaj 7 dc a moja tempeartura wynosi 37,1.
        W I fazie zawsze miałam 36,6-36,8. Dopiero w II fazie miałam 37,1.
        Sądzę więc, że jednak clo wpływa na temperaturę. Jestem też trochę
        przeziębiona, ale do tej pory nigdy nie miało to wpływu na moje temperatury.
        Piszesz, że u Ciebie II faza trwa nawet do 16 d. Nie wiem jak na II fazę wpływa
        luteina. Musisz więc zrobić testsmile))
        Ja mam bradzo długie cykle, nawet do 42 d, dlatego lekarz właśnie przepisał mi
        clo na przyśpieszenie owulacji. Liczę, że owulację będę miała wreszcie
        normalnie ok 14 dc. W piątek idę na USG i wtedy będę wiedziała jak rosną moje
        pęcherzyki.
      • monjan Re: dziś 15 dpo 29.05.06, 11:31
        Ussa testuj jutro z porannego moczu!!
        trzymam kciuki!!!
    • aagniesiaa Re: temperatura, wykres- help!!! 29.05.06, 10:43
      ja jestem początkująca w wykresikach i nie biore leków więc tym bardziej nie
      wiem jaki lek co zmienia, ale ussa ładny ten twój wykresik, temparatura rośnie,
      poczekaj jeszcze chwilkę, pare dni i zatestuj jeśli wytrzymasz oczywiście

ja w każdym bądź razie trzymam kciuki
      A.
      • ussa77 Re: jutro test! 29.05.06, 15:02
        jutro testuję ! tak jak radzicie! brzuch troszkę pobolewa, niepoki mnie ten
        śłuz , który traz zrobił sie przeźroczysty i ciągnący! tez tak macie!
        • laryska Re: jutro test! 29.05.06, 15:08
          Trzymam za Ciebie kciuuuuki....moze to fasolka ? hmm ? Fajnie by bylo!

sluzem sie nie sugeruj az tak bardzo, bo z tego co czytam to na tym forum kazda
          ma inaczej smile
          • nowa_mama75 Re: jutro test! 29.05.06, 15:12
            Niektóre dziewczyny piszą, że mają taki śluz w ciąży. Ja mam zawsze taki
            ciągnący, przezroczysty 2 dni przed @.
            • ussa77 Re: jutro test! 29.05.06, 15:15
              na dwoje babka wróżyła! w każdym razie jutro zatestuje, no chyba że nie zdążę
              bo @ przyjdzie! zobaczymy trzymajcie kciuki!!!
              • aneczka002 Re: jutro test! 29.05.06, 15:20
                Trzymam kciukismile
              • monjan i jak???? 30.05.06, 08:56
                daj znac koniecznie
                • ussa77 Re: i jak???? 30.05.06, 09:01
                  chyba nic z tego, zrobiłam co prawda test, ale tak mi sie trzęśly rece ze szok,
                  ale po 3 min nic sie nie pojawiło nawet kreska testowa, jak zaczęłam ruszać w
                  tym okienku gdzie daje sie kropelki moczu to zaczeło sie coś dziać i wtedy
                  pojawiła sie kreska testowa, nie wiem co mysleć ? uznać go jako I kreskę czy
                  nieważny?
                  • aneczka002 Re: i jak???? 30.05.06, 09:29
                    nie chce zebys się "nakręcała" ale jeśli test wymagał "interwencji z zewnątrz"
                    to ja bym uznała za błędny. Tak wiec nadzieja jest dalej.. i ja dalej trzymam
                    kciukismile
                  • monjan Re: i jak???? 30.05.06, 09:44
                    hmm a moze sprobujesz jutro???
                    tylko nie trzes!!ok??
                    • laryska Re: i jak???? 30.05.06, 09:54
                      he he....te nasze zmagania sa jak kolejne odcinki serialu sensacyjnego - nawet
                      wciagajace smile

oczywiscie trzymam kciuki nadal!
    • ussa77 Re: poszłam dzis na betę 30.05.06, 14:47
      poszłam dziś na betę , ale pani powiedziała ze wynik bedzie dopiero w piątek po
      14, poprosiłam ładnie i napisał na karteczce , ze na cito! jutro mam sie
      dowiedzić po 14, tylko ze nie wiem czy zdąrzę bo brzuch coraz bardziej pobolewa
      ale narazie nie ma plamień! dzięki dziwewczyny.... no to jutro kolejny odcinek
      serialiku... który to już ? bo sie pogubiłam
      • sky1980 Re: poszłam dzis na betę 30.05.06, 14:54
        to trzymam kciuki za fasolke!!!oby to były wyniki ciążowe!!!a serial owszem-
        pasjonującywink!
        • nowa_mama75 Re: poszłam dzis na betę 30.05.06, 16:37
          Też trzymam kciuki.
      • monjan Re: poszłam dzis na betę 31.05.06, 09:20
        ojej jakie długie czekanie!!
        no to trzymam kciuki!!!!
    • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 30.05.06, 19:41
      witaj,a jak dzisiaj u Ciebie! jak twoja tempka? gdzieś wyczytałam , ze cykl w
      którym bierze sie clo i mierzy tempke jest nie miarodajny, dlatego ja nie
      patrze za bardzo na mój wykres! u mnie narazie cisza, choć chwilami brzuch
      bardzo boli i ide aż do wc zobaczyc czy @ nie przyszła. a ile dni po braniu
      luteiny powinien pojawić sie @ , u mnie dziś 3! a wynik bety dopiero po 14!
      • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 31.05.06, 15:21
        Cześć Ussa.
        Testowałaś?
        Chyba masz rację z tym mierzeniem temperatury. Jakieś dziwne pomiary mi
        wychodzą. Jak chcesz to sobie zerknij:
        www.fertilityfriend.com/home/116895
        Dzisiaj mój ostatni dzień brania clo. Czuję się po nich całkiem dobrze. Nic mi
        nie dolega, oprócz tego pierwszego dnia kiedy miałam mdłości. Może tylko tyle,
        ze apetyt mam mniejszy.
        • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 31.05.06, 20:54
          ja miałam to samo z tą tempka , nie przejmuj sie! odebrałam betę i sama nie
          wiem bo wynik jest 2,8 , napisane jest ze kobiety niecięzarne maja od 0-2,7,
          tak wiec nadal nic nie wiem, @ nie ma już 4 dzien po odstawieniu
          luteiny ,brzuch mnie boli ale narazie nic z tego. następną bete zrobie dopiero
          w pon bo wczesniej nie ma sensu, no chyba ze 2 mnie nawiedzi. a temperatura
          narazie sie utrzymuje.
          • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 31.05.06, 21:24
            Trzymam za Ciebie kciuki.
            Ja odebrałam wyniki badań hormonalnych i niestety są złe. W piątek idę do
            lekarza, więc będę wiedziała coś więcej.
            Napisz czy Ciebie bolały jajniki. Mnie nic nie boli i obawiam się, że nie rosną
            mi pecherzykisad
    • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 31.05.06, 21:41
      jajniki mnie bolały tylko na samym poczatku branie clo, potem juz wogóle aż do
      15 dnia cyklu, bo wtedy była owulacja.
      a co do twoich badań hormonalnych, to nie przejmuj sie, bo mój lekarz(
      naprawde dobry specjalista) uważa , ze w cyklu w którym bierze sie jakieś leki
      a zwłaszcza hormonalne nie powinno sie robić zadnych badań bo to zakółca
      wynik!! tak wiec moze nie potrzebnie teraz je robiłaś!
      • nowa_mama75 Re: temperatura, wykres- help!!! 31.05.06, 22:05
        Ussa ale ja badania robiłam w 3 dc a clo brałam dopiero od 5 dc.
        • ussa77 Re: temperatura, wykres- help!!! 01.06.06, 07:41
          no to rzeczywiście, ale przeciez hormonki latwo sie leczy, mój lekarz
          powiedzial ze jak sie nie uda w tym cyklu to nastepny clo 2x1 a potem jesli
          sie nie uda to zadnych lekow i dopiero badanka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka