Dodaj do ulubionych

czy jest coś na wzmocnienie plemniczków???

07.06.06, 14:42
Witam, tak się zastanawiam czy jest coś takiego. Staramy się od 10.05 i nic
nam nie wychodzi, ale mój facecik bardzo dużo pracuje i może tu leży
przyczyna? może "robaki" są za bardzo zmęczone żeby cokolwiek stworzyć? Jak
myślicie? dzięki papa
Obserwuj wątek
    • kasia-1978 Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 07.06.06, 14:50
      ponoc dziewczyny daja swoim M
      Andro-vit , L-karnityne lub salfazin
      poszukaj w wyszukiwarce duze jest tego
      • agilator Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 07.06.06, 14:52
        Ale to rozumiem bez recepty? dzięki smile
        • kasia-1978 Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 07.06.06, 14:57
          tak bez recepty
          ja swojego szprycuje salfanizolem 1x1
          100tabl to u mnie jakies 25 zl
          • kociaszek Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 07.06.06, 20:43
            stres, papierosy, gorace kapiele i ciasne gatki precz! poza tym ponoc ananas jedzony regularnie
            pomaga.
            to tak poza farmakologia...
    • lidek0 Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 09.06.06, 06:13
      Zamiast być może niepotrzebnie faszerować go chemią wyślij na badania. Sama
      powinnaś już być przebadana. Jeżeli wyniki nasionek będą ok to nie ma sensu go
      szprycować tym bardziej, że wiele z tego co połknie jeste wydalane. Dużo
      zdrowiej pić soki i jeść owoce i warzywa.
      • magasi9 Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 09.06.06, 07:28
        lidek dobrze mowi,
        na badanie i juz bedziecie wiedziec po paru dniach co w trawie piszczy...
        ja po roku nie udanych prob poszlam do lekarza i meza tez wyslalam

a z tymi plemnikami, to u mnie wogole sie tabletkami nie leczy, robi
        inseminacje albo in vitro jak cos jest nie tak
        moj maz nigdy nie palil, pije tyle co ja (jakies piwo, winko), uwielbia sport,
        odzywiamy sie zdrowo (bo ja mam fiola na tym punkcie), jedzenie jak najmniej
        przetworzone, i ma sperme no coz nie najlepsza, owszem poprawilo mu sie od
        pierwszego badania, ale w ciazy nie jestem sad

w Szwecji bylo jedno dosc profesjonalne badanie dlaczego sperma facetow sie
        pogorszyla i co jest przyczyna, i wyszlo ze powodem moga byc: przetworzone
        jedzenie, ktore je /jadl twoj maz i papierosy ktore palila..matka twojego meza
        (jesli palila)
        dlatego bedzie coraz gorzej (bo pokolenie naszych tatusiow ( mowie tu o Polsce)
        zadnych hamburgerow, frytek, sosow, pepsi itp nie mialo, a obecne pokolenie?)
        a akurat moj maz nie jest Polakiem, i jadl to wszystko przez cale zycie, i co z
        tego ze teraz nie je i nie pije, jak przez 30 lat jadl

nikt nie mowi o tym ze jedzenie i napoje sa przyczyna, a proste pytanie pijecie
        sok z kartoniku czy sama robisz w sokowirowce, i wiesz co tam wkladasz?

wiec zanim zaczniesz go karmic tabletkami, popatrz co je
        ale i tak najpierw go zbadaj, bo nie wszyscy maja problemy
        problem (jak jest wogole jakis problem) moze byc maly i latwy do wylecznia,
        wiec warto przebadac dwie strony

zycze dobrych wynikow
        • agilator Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 09.06.06, 08:01
          Dzięi, pwni8e macie rację. Już wcześniej umówiliśmy się, że jak dostanę @, to
          mój facecik pójdzie na badanie plemniczków. Zobaczymy, bo może faktycznie nic
          wielkiego? Co do jedzenia, to ne palimy, jemy dużo warzyw i owoców (jestem
          wege),troszkę pijemy (ale z umiarem oczywiście) jakies winko czy piwko; a co do
          soków to faktycznie kupuję ją ciągle z kartonu i nigdy raczej nie robiłam sama.
          Ok czyli poczekam, macie rację smile pozdrawiam i dziękuję papa. Aha mam jeszcze
          pytanko, jestem po owu oczywiście (27dc) i wczoraj zauważyłam , że mam lewą
          pierś większa niż prawą, dlaczego? dzięki
          • magasi9 Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 09.06.06, 08:38
            moze ci sie udalo..

moja kolezanka (to jest opowiesc jak z filmu) starala sie dwa lata, pozniej juz
            nie wytrzymala, zaciagnela faceta na badanie, i siebie tez przebadala, to
            znaczy miala przebadac (bo czekala na @) zeby zrobic hormony w 3dc, no sie nie
            doczekala (za kilka dni pewnie urodzi) smile

zycze jednak spokoju!
            • agilator Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 09.06.06, 09:29
              Ojej , nawet nie wiesz jak mnie podniosłaś na duchu!! Nic mi nie jest, nic nie
              czyję tylko e piersi takie dziwaczne, byłabym chyba w 7mym niebie gdyby to
              było "to". Ale dziś dopiero 27dc przy cyklach około 33-35. i dlatego nie wiem
              czy piersi mogą reagowac tak szybko? dzięki papa
    • liwwia Re: czy jest coś na wzmocnienie plemniczków??? 09.06.06, 12:16
      Witamsmile
      Jestem w podobnej sytuacji.
      Szosty miesiac sie staramy..Dzis to moj 39 dc. Wczesniej zrobilam test okazal
      sie negatywny wiec wyslalam meza jako pierwszego na badanie nasienia. Jak sie
      okazalo: plemniki ok, ale poprostu za malo spermy..niewystarczajaco by moglo
      dojsc do zaplodnienia. Moj maz prowadzi zdrowy tryb zycia: nie pali, nie pije...

Ja tez juz sie umowilam do ginekologa, bo to jest nienormalne, ze tak spoznia
      mi sie @.

Niedlugo idziemy razem do specjalisty. Nie mam pojecia co nam powie..Mam jednak
      nadzieje, ze mimo wszystko sa sposoby na to zebysmy zostali rodzicami.

Czasem naprawde mozna sie zalamac...
      • elieka ja polecam salfazin 10.06.06, 22:28
        dodatkowo jeszcze wit.C w dużej dawce (raz dziennie) i wit.a+e 2 razy dziennie.
        Taka kuracja poprawia zdecydowanie plemniki!!
        Przetestowane wink))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka