ussa77 30.07.06, 10:41 dziewczyny powiedzcie jak to jest; kiedys jakieś 3 lata temu bolały mnie piersi przed @ juz kilka dni, teraz od 3 lat juz mnie nie bolą ? dlaczego? i czy jesli zajde w ciąże to powinny mnie boleć czy nie muszą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldzinka Re: bolące- niebolące piersi !!!1 30.07.06, 18:23 u mnie na ból piersi wpływa poziom prolaktyny. odkąd biorę bromek bolą mniej, a czasem to normalnie nie mogłam na brzuchu leżeć chociaż mam mały biust tak potrafiły boleć... Odpowiedz Link
ussa77 Re: bolące- niebolące piersi !!!1 30.07.06, 19:20 no wlaśnie ja tez kiedyś tak mialam, dopóki nie zaszłam w ciąże a potem juz mnie nigdy nie bolały i teraz też już nie bolą , a chyba wolałabym aby bolały bo to jest chyba objaw ciąży. u mnie jak zbliża sie @ i nie bolą to juz wiem ze z ciąży nici, a szkoda bo nieraz fajnie jest sie ponakręcac. z drugiej strony jak czytam posty dziewczyn to nie wszytskie miały bolące piersi! ciekawe od czego to zalęzy? Odpowiedz Link
arras-k Re: bolące- niebolące piersi !!!1 31.07.06, 21:33 Mogą bolec ale nie muszą.Mnie nie bolały. Maleństwo ma już... Odpowiedz Link
ussa77 Re:do arras 01.08.06, 13:36 jejku pamiętam jak udało Ci sie zajść w ciąże a tu już 32 tydz, nie wiarygodne jak ten czas szybko leci!1 pozdrawiam Odpowiedz Link
ussa77 Re: bolące- niebolące piersi !!!1 01.08.06, 13:34 no to wreszcie jakiś optymistyczny post!!! tylko, ze to sie tak rzadko zdarza, a Ciebie przed @ bolały piersi, czy nie? mnie dzis zaczęły lekko pobolewać same sutki, ale dopiero jak nacisnę , no i dziś pojawiła sie równiez opryszczka! jak była w pierwszej ciązy to zimno tez mi sie pojawiło zanim dowiedziałam sie o ciązy. no wiec moze to jednak to! Odpowiedz Link