malutka1939 motyl 10.01.07, 18:38 img440.imageshack.us/my.php?image=img0774rp6.jpg Na poprawę humoru dziewczynki, to zdjęcie zrobiłam latem, to moja pasja tyle ze tutaj jest malutkie Odpowiedz Link
emkz Re: motyl 10.01.07, 19:49 Ale fajneee Też lubię takie zdjęcia To ja mam już tytuł nowego wątku: 'Na cześć MOTYLA'. Dla każdej ten motyl może oznaczać coś innego, więc chyba może być? Co Wy na to? A może macie jakieś pomysły? Ja nic nie piszę, bo jak zwykle do pracy, a że teraz szybciej się męczę, więc jak przychodzę do domu, to tylko fotel mięciutki czeka Pozdrawiam! Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: cześć 11.01.07, 09:32 jestem całkowicie za nazwa jaka zaproponowała Emkz Darciu kurczę tak bardzo wiem co czujesz i jak się czujesz - przezcież w poniedziałek przechodziłam to samo, trzymaj sie dzielnie i wiezr w to że jak człowiek się wyśpi i przemyśli to potem przychodzi spokój i jest już lepiej, mnie już przeszło ale też miałam niezły ryk co do mojej wizyty u gina doooooppaaa poszłam do tego gina ale specjalnie nic z tego nie wyniknęło, wiadomo jakbym poszła prywatnie byłoby pewnie inaczej a tak był skąpy w wypowiedziach, w ogóle malo gadał, ale znalazłam jedną dziewczyne co do niego chodzi wiec może od niej dowiem się o nim więcej, w każdym badz razie ma mi zrobić najpierw badanie na wrogość śluzu na kase chorych wiec pójdę, jednio badanko chociaż będzie za friko co prawda pewnie go do ręki nie dostanę tylko go schowają pieczołowicie w mojej karcie ale co tam teraz się marwtie jak to zrobić, bo to wypadnie 18.01 i to jest czwartek na dodatekj na godzine 10:20 już głowię się nad wymówką z pracy takze nic specjalnego sie nie stało jeszcze jakas studentka piszaca prace magisterska na psychologi prosiła tam o wypełnienie ankiet anonimowych na temat uczuc w zwiazku z problemami z zachodzeniem i sie zlitowałam i jej wypełniłam, chyba z 10 stron, byłam troche zniesmaczona ta wizyta (ale czego sie spodziewac na panstwowym) wiec nie wiem czy jakichs głupot jej tam nie napisałam ale mam nadzieje ze to moje dobro dla innych kiedyś do mnie wróci z podwójną mocą Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Na cześć 'agulki1001' 11.01.07, 22:11 ooo a co tu takie pustki? dziewczynki ja nie miałam dzis prądu wrrrrrr myślałam ze zwarjuje bez kompa hihih kochane robiłam FSH 4 dc 13,62 norma 3,5-12,5 aagniesia powiedz mi co lekarz powiedział na temat wrogości śluzu? macie przyjść po współżyciu? a reszta gdzie sie podziewa? Odpowiedz Link
mentafolia Re: Na cześć 'agulki1001' 11.01.07, 22:56 Cześć dziewczynki Patrzcie jakie dziecko się urodzilo ( bo chyba nie dzidzia ): wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3843324.html Dla mnie jest tutaj jeszce jedno wazne info,mianowicie,ze szczęśliwa mamusśka ma...45 lat )Ja nie mam zamiaru tak długo sie starać,ale zawsze to jakaś pociecha że inne mogą,choć starsze... Dałam sobie na zaciążenie jeszcze pół roku,a potem basta.Mówie Wam,cała jestem w strachu i rozterkach. Apropos nowego wątku; bardzo dobry pomysł,a tytuł"na cześć motyla" super. No to która zaklada?Kto zakłada ten zaciąża )Dowodem autorka tegoz wątku Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: Na cześć 'agulki1001' 12.01.07, 10:39 hej Malutka i Metanfolia Malutka - tak mam byc 6-12 godzin po seksiku co oznacza ze najlepiej w nocy trzeba sie bedzie zbudzic i pobaraszkować, już czuję jak będzie mi się chciało tak na przymus poza tym boję się że do tej godzinki 10:20 to mi już wszystko wyleci i ten lekarz nie bedzie miał tam co pobierać to tak na dziś życzę wam miłego weekendu bo jak zwykle mnie nie będzie Darciu a gdzie ty nie martw się już tą kuzynką Odpowiedz Link
emkz Re: Na cześć 'agulki1001' 12.01.07, 16:28 No to już, nikt tu nie chce zaciążyć?! Zakładać nowy wątek, bo ten mi się już prawie nie otwiera;-( Do roboty kochane!) Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Na cześć 'agulki1001' 12.01.07, 17:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=55413022 Tutaj jesteśmy ))))))))) wskakujcie tam szybko bo tam się zaciąża hihihih Odpowiedz Link