Dodaj do ulubionych

Na cześć 'agulki1001'

• malutka1939 motyl 10.01.07, 18:38
      img440.imageshack.us/my.php?image=img0774rp6.jpg
      Na poprawę humoru dziewczynki, to zdjęcie zrobiłam latem, to moja pasja smile tyle
      ze tutaj jest malutkie smile
      • emkz Re: motyl 10.01.07, 19:49
        Ale fajneeewink Też lubię takie zdjęciawink To ja mam już tytuł nowego wątku: 'Na
        cześć MOTYLA'. Dla każdej ten motyl może oznaczać coś innego, więc chyba może
        być? Co Wy na to? A może macie jakieś pomysły?

Ja nic nie piszę, bo jak zwykle do pracy, a że teraz szybciej się męczę, więc
        jak przychodzę do domu, to tylko fotel mięciutki czekawink

Pozdrawiam!
        • aagniesiaa Re: cześć 11.01.07, 09:32
          jestem całkowicie za nazwa jaka zaproponowała Emkz smile

Darciu kurczę tak bardzo wiem co czujesz i jak się czujesz - przezcież w
          poniedziałek przechodziłam to samo, trzymaj sie dzielnie i wiezr w to że jak
          człowiek się wyśpi i przemyśli to potem przychodzi spokój i jest już lepiej,
          mnie już przeszło ale też miałam niezły ryk wink

co do mojej wizyty u gina
          doooooppaaa

poszłam do tego gina ale specjalnie nic z tego nie wyniknęło, wiadomo jakbym
          poszła prywatnie byłoby pewnie inaczej a tak był skąpy w wypowiedziach, w ogóle
          malo gadał, ale znalazłam jedną dziewczyne co do niego chodzi wiec może od
          niej dowiem się o nim więcej, w każdym badz razie ma mi zrobić najpierw badanie
          na wrogość śluzu na kase chorych wiec pójdę, jednio badanko chociaż będzie za
          friko co prawda pewnie go do ręki nie dostanę tylko go schowają pieczołowicie
          w mojej karcie ale co tam teraz się marwtie jak to zrobić, bo to wypadnie
          18.01 i to jest czwartek na dodatekj na godzine 10:20 już głowię się nad
          wymówką z pracy

takze nic specjalnego sie nie stało smile
          jeszcze jakas studentka piszaca prace magisterska na psychologi prosiła tam o
          wypełnienie ankiet anonimowych na temat uczuc w zwiazku z problemami z
          zachodzeniem i sie zlitowałam i jej wypełniłam, chyba z 10 stron, byłam troche
          zniesmaczona ta wizyta (ale czego sie spodziewac na panstwowym) wiec nie wiem
          czy jakichs głupot jej tam nie napisałam smile ale mam nadzieje ze to moje dobro
          dla innych kiedyś do mnie wróci z podwójną mocą smile
    • malutka1939 Re: Na cześć 'agulki1001' 11.01.07, 22:11
      ooo a co tu takie pustki? dziewczynki ja nie miałam dzis prądu wrrrrrr myślałam
      ze zwarjuje bez kompa hihih
      kochane robiłam FSH 4 dc 13,62 sad norma 3,5-12,5

aagniesia powiedz mi co lekarz powiedział na temat wrogości śluzu? macie przyjść
      po współżyciu?

a reszta gdzie sie podziewa?
      • mentafolia Re: Na cześć 'agulki1001' 11.01.07, 22:56
        Cześć dziewczynki
        Patrzcie jakie dziecko się urodzilo ( bo chyba nie dzidzia smile):
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3843324.html
        Dla mnie jest tutaj jeszce jedno wazne info,mianowicie,ze szczęśliwa mamusśka
        ma...45 lat smile)Ja nie mam zamiaru tak długo sie starać,ale zawsze to jakaś
        pociecha że inne mogą,choć starsze...
        Dałam sobie na zaciążenie jeszcze pół roku,a potem basta.Mówie Wam,cała jestem w
        strachu i rozterkach.
        Apropos nowego wątku; bardzo dobry pomysł,a tytuł"na cześć motyla" super.
        No to która zaklada?Kto zakłada ten zaciąża smile)Dowodem autorka tegoz wątku smile
        • aagniesiaa Re: Na cześć 'agulki1001' 12.01.07, 10:39
          hej Malutka i Metanfolia

Malutka - tak mam byc 6-12 godzin po seksiku smile co oznacza ze najlepiej w nocy
          trzeba sie bedzie zbudzic i pobaraszkować, już czuję jak będzie mi się chciało
          tak na przymus wink poza tym boję się że do tej godzinki 10:20 to mi już wszystko
          wyleci i ten lekarz nie bedzie miał tam co pobierać wink

to tak na dziś

życzę wam miłego weekendu bo jak zwykle mnie nie będzie smile

Darciu a gdzie ty smile nie martw się już tą kuzynką smile
    • emkz Re: Na cześć 'agulki1001' 12.01.07, 16:28
      No to już, nikt tu nie chce zaciążyć?!wink Zakładać nowy wątek, bo ten mi się już
      prawie nie otwiera;-(
      Do roboty kochane!wink)
    • malutka1939 Re: Na cześć 'agulki1001' 12.01.07, 17:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=55413022
      Tutaj jesteśmy smile)))))))))
      wskakujcie tam szybko bo tam się zaciąża hihihih

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka