Dodaj do ulubionych

25dc-od dwóch dni mdłości

25.08.06, 09:51
dzisiaj 25 dc, cykle 28 dni, od dwóch dni mam mdłości, hmmm może naiwne
pytanie, ale czy może to być objaw ciąży, czy to za wcześnie, dziekuje za
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • magda_bb Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 10:03
      Moze ale nie musi, ostatnio rozmawialam z moja przyjaciolka ktora juz tydzien
      po owu miala wlasnie mdlosci i rzeczywiscie okazalo sie ze jest w ciazy. U mnie
      w zeszlym cyklu bylo podobnie, ale niestety to nie bylo TO. Mysle ze jeszcze za
      wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic. Najlepiej poczekac do terminu @ jesli nie
      przyjdzie – zatestuj zycze powodzenia smile
    • calineczka793 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 10:09
      Ja myslę, że mona odczuwać już objawy, ja osobiscie faktycznie jak byłam w ciąży
      to odczuwałam bardzo wcześnie indlatego wiedziałam, ze to jest TO...chociaż
      zdarzało mi się, ze niby odczuwałam jakieś objawy no ale niestety @
      przychodziła, zatestuj w dniu @ i wtedy mam nadzieję rozwieją się Twoje
      wątpliwości na TAK, czego z całego serca Ci życzę...
    • olga_80 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 10:15
      dzieki za odpowiedzi, niestety czas sie tak dluży... poczekam do poniedziałku
      • milena2006 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 10:50
        Ja mam dzis 24 dzien i juz 3 dni wydaje mi sie od zaplodnienia mialam mdlosci,
        zgage, bol brzucha i piersi, teraz mam wysoka temp. i nic nie moge jescsad
        Testuje w niedziele.

Czy ktos wie jak poprawic moj suwaczek?
    • fufcia26 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 13:58
      roznie bywa kazdego organizm jest inny i inaczej na wszystko reaguje, ale ja
      zaraz po owulacji tez mialam zgage i po paru dniach zrobilam sie tak strasznie
      senna ze musialam sie klasc spac po poludniu bo inaczej nie dotrwalabym do
      nocy, a juz w 26 dniu cyklu przy 31 dniowych cyklach wyszedl test pozytywny,
      pamietam ze przestalo mi smakowac ulubione jedzonko, zabie udka, stracilam
      smak,nie wyszedl mi sos, jakis dziwny wyszedl,bezplciowy hihihi, no a teraz
      jestem w 19 dniu cyklu i od tygodnia moze nieco krocej bola mnie sutki jak
      szatany,nie mialam nigdy bolacych sutkow przed okresem nawet na kilka dni
      przed, pecherz w nocy mam tak pelen ze az mnie budzi bolem i musze biegac do
      wc, wiec co to jest tego nie wiem, aha mialam w zeszlym tygodniu taki bol silny
      podbrzusza, ktory trwal pol godziny i przeszedl, bolalo jak wstawac chcialam a
      jak siedzialam dalo sie wytrzymac, przeszlo i sie nie powtorzyl wiecej, wiec
      czekamy kiedy testujesz???
      • milena2006 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 14:07
        Ja testuje w niedziele, moze wytrzymamsmile
        • fufcia26 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 25.08.06, 14:11
          ja sobie jeszcze poczekam az do 5 wrzesnia minimum
          • aniaresz Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 19:44
            Cześć dziewczyny! Też mam od paru dni mdłości ale nie chce się nakręcać. Miałam lekkie krwawienie chyba z 2 dni. Ale przed terminem miesiączki bardzo bolały mnie piersi a teraz przestały. Tu pytanko do dziewczyn które już były w ciąży. Czy piersi zawsze bolą na początku ciąży? Testu nie robiłam bo się boje że znów nic z tego. Jutro idę na badania to zrobię bete od razu. Powodzenia!
            • agulka1001 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 20:05
              co do piersi-w pierwszej ciązy prawie w ogole mnie nie bolaly!w drugiej jeszcze
              przed okresem sutki zrobily sie napuchniete,jakbym jakies zapalenie dostala...a
              potem szczypaly...
    • agulka1001 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 20:03
      pierwszy raz krecilo mi sie w glowie 6dni przed okresem czyli ok 9-10dni po
      owu...mdlosci byly lekkie...
      • aniaresz Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 20:13
        agulka1001. MNie lekko mdli szczególnie po jedzeniu. Pewnie nie jestem w ciąży ale mogę się poudzić trochę. Jutro po becie będzie wszystko jasne. Trzymaj kciuki! Dzieki za info.A kiedy ciemnieją sutki w ciąży?
        • aniaresz Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 20:14
          aha. Jeszcze często biegam do toalety . Nie wiem czy to ma znaczenie?
          • milena2006 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 21:42
            Aniaresz, a w ktorym dniu jestes? J adzis robilam test i nic, ale do @ jeszcze
            2 dni. A objawy mam wszystkiesmile z przerwami.
          • agulka1001 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 21:57
            oj,ja tez czesto biegalam,w nocy to ze 3 razy!ale wiesz-moj mąz tez w dzien
            czesto biegal,mowi,ze mu zimno....ale moze to syndrom bycia w ciązy tez przez
            męza hehe
        • agulka1001 Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 21:56
          hehe widze,ze masz taką manię jak ja!mi kobito w ogole nie ciemnialy!za to,nie
          obraz sie,ale ciemnialo mi w innym miejscu hehe wokol odbytu..sorki,za
          doslownosc...bierz lusterko i sprawdz...
          • aniaresz Re: 25dc-od dwóch dni mdłości 27.08.06, 23:19
            Dzisiaj mam 31 dc. Ale w 26 i 27dc miałam lekkie krwawienie i myślałam że to miesiączka i sama niewiem. Była bardzo uboga. Modlę się żeby było to krwawienie implantacyjne. Trzymajcie kciukasy!!!Jutro pewnie moja ukryta radość pryśnie po becie. Piersi są normalne nic się nie dzieje chociaż parę dni temu były strasznie bolące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka