monitta 27.11.06, 22:40 vvitam .Prozę o opnie o dr.Grettka ,czy kora do niego chodzi, chodziła jakie vvrażenia . Pozdravviam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franek200666 Re: Provita- dr.Grettka IP: 80.48.157.* 27.11.06, 22:57 kiedys chodziłam ale to było 3 laTA temu . dziś z perspektywy czasu i doświadczeń mogę powiedzieć ,że zmarnowałam czas. no ale teraz leczy w prywatnej klinice to może się przykłada do leczenia ja chodziłam do niego jak leczył w klinice w Bytomiu. Odpowiedz Link
Gość: cysia Re: Provita- dr.Grettka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:17 Ja chodzilam do niego do Provity, ale wydawal mi sie notorycznie zmeczony. Mialam wrazenie, ze tylko czeka by skonczyla sie wizyta . Zreszta nie dziwilam mu sie: Provita, uczelnia, zjazdy naukowe, klinika w Bytomiu. Nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 08.12.06, 14:21 byłam u niego dopiero 1 raz, i szczerze to jedno wiem napewno ze trzeba go ciagnąć za język, i trzeba go prosic zeby pisał na kartce jakie badania i kiedy mamy zrobić, w moim przypadku napisał kartkę i zamiast dac ja mi, to wziął ja sobie, troche zakrecony, dzisiaj ide drugi raz, jak mi sie nie spodoba to zmienie go na innego, wizyty w Provicie sa zbyt drogie zeby marnowac czas na pierdoły Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 08.12.06, 14:24 chetnie posłucham opinii innych dziewczyn Odpowiedz Link
Gość: monitta Re: Provita- dr.Grettka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:37 TEŻ BYŁA JUZ U NIEGO I TEZ MIAŁAM TAKIE WRAZENIE ZE TRZEBA GO CIAGNĄ ZA JEZYK , CZUŁAM ZE JEST BARDZO ZMĘCZONY mam zrobic badania i zobacze przy drugiej wizycie Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 08.12.06, 14:50 A jakie badania zlecił ci? I czy miałas wczesniej jakies badania zrobione? Odpowiedz Link
monitta Re: Provita- dr.Grettka 08.12.06, 20:16 podstawowe hormony mi kazał zrobic w 1-5 dnia cyklu i badabnie nasienia m. a badan miałam całą teczke a-4 ale on chce zrobic wszystkie badania od nowo.Ja sie juz lecze 7 lat bez efektów 3- ICSI nie licze nawet ile było IUI Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 09.12.06, 12:31 pytam dlatego, ze ja np. nie dostałam zadnych badań hormonalnych, coprawda miałam robione w zeszłym roku ale gdzie indziej(wszystkie hormony),i w maju kontrolne ale tylko Prolaktyna i Progesteron- wiec byłam pewna że zleci mi ponowne badania, a jezeli chodzi o badanie nasienia, no cóż jedyne 160zł plus ewentualny posiew w zaprzyjaźnionym laboratorium na 1 pietrze( my placilismy 33zł) czyli razem prawie 200zł, za takie samo badanie jak oni robią za 160zł, my robilismy dotychczas w Zabrzu(laboratorium ma certyfikaty ISO i robi badania dla celów sądowych)za 35zł ale on stwierdził że musi byc zrobione u nich, na pierwszej wizycie mielismy zlecone właśnie badanie nasienia oraz test PCT, miałam tez wykonaną cytologię, na drugiej wizycie mam zlecone badanie HSG, żeby wykluczyć niedrożne jajowody, zapomniał mi tylko powiedzieć czy to badanie jest płatne czy na NFZ, bo w tym pierwszym przypadku musze się liczyc z kwota nawet 800zł, nie wiem co mam mysleć Odpowiedz Link
monitta Re: Provita- dr.Grettka 09.12.06, 17:30 Witam Cię Yola . Ceny są kolosalne tych wszystkich badań i zabiegow . J miałam w sierpniu robiona laparoskopię i jajwody były drozne , zreszta to juz laparo.... Pan dr.G tez jakos nie zafascynował mnie swoją osobą do tej pory korzystałm z kliniki krakowskich ale tak znajoma mi poleciła tą klinikę w Katowicach ona po latach leczenia sie w Krakowie przeniosła sie do katowic i sa efekty 2 letni synuś i 3 miesieczna córunia . dlatego sie zdecydowałam na katowice - Provite .Chce terz podejśc do tej nowej metody IMSI bardziej dokładna . A Ty jak długo sie leczysz. Pozdrwiam Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 11.12.06, 11:31 byłam dopiero na dwóch wizytach, mam zlecone badanie HSG, i prawdopodobnie po nowym roku będę podchodzic do inseminacji(mam wrogi śluz), no chyba ze się okaze że mam oba jajowody całkowicie niedrozne, to wtedy IN Vitro, ale to nie tak odrazu, bo kasa duzo wieksza Odpowiedz Link
jagusia81 Re: Provita- dr.Grettka 10.12.06, 12:36 witam cie yola czy możesz napisać które to laboratorium w zabrzu ja właśnie szukam dobrego a nie mam rozeznania dzienki Odpowiedz Link
Gość: aneta Re: Provita- dr.Grettka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:54 Polecam wizytę u dr Grettki, co prawda jest małomówny ale zna się na rzeczy Odpowiedz Link
monitta Re: Provita- dr.Grettka 12.12.06, 21:27 Dzięki Aneta . To ze małomówny to fakt . Odpowiedz Link
Gość: Katarzynka Re: Provita- dr.Grettka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:09 Po 5 misiącach od pierwszej wizyty w Provicie jestem w ciąży (IN VITRO)... W dodatku ciąży trojaczej. Tak więc mogę z czystym sumieniem polecić PROVITĘ i dr Gretkę również. To prawda, że jest małomówny, że trzeba mu przypominać o zapisaniu badań ale poza tym jest w porządku. Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 25.12.06, 16:17 ja jestem w 6 tyg. ciąży chociaż nie zdążyłam nawet zrobic HSG, które mi zlecił dr. G, mieliśmy parametry dobre do inseminacji, mój mąż miał nie najlepsze nasienie, chyba cuda sie dzieją, wystarczy przekroczyc próg kliniki i juz się jest w 60% w ciąży, życze wszystkim takich cudów jak mój Odpowiedz Link
morita11 Re: Provita- dr.Grettka 31.12.06, 09:31 Bylamw Provicie w pazdzierniku. fakt,ze dok malowmony ale jak juz cos powie to konkretnie Zreszta ja i tak do gina chodze z pytaniami zapisanymi na kartce bo po zejsciu z kozla zapominam co chcialam Na obrone doka dodam, ze jest po wypadku i (wtedy) przed operacja wyciagania srob z nogi czy jakos tak, wiec ma prawo byc zmeczony. Odpowiedz Link
ewaa11 Re: Provita- dr.Grettka 04.01.07, 23:12 Od niedawna leczymy się u dra Grettki. Trudno mi coś o nim powiedzieć poza tym że cicho- i małomówny Ale to najmniejszy problem. Słyszałam jednak, że jest naprawdę dobry i skuteczny. Na razie tego nie potwierdzę, bo jestem dopiero po pierwszej inseminacji i czekam na wynik. Jedno jest tylko dla mnie pozytywne - w okresie między świętami a nowym rokiem Provita była nieczynna, ale wcześniej pan dr dał mi numer swojej komórki, żebym dzwoniła jak będzie pozytywny test owulacyjny. Przyjechał specjalnie dla nas wieczór przed sylwestrem, żeby zrobić inseminację. Odpowiedz Link
aga1506 Re: Provita- dr.Grettka 08.01.07, 16:29 Wiajcie!!!! Pierwszą wizyte w Provicie mamy 30 stycznia zapisałam sie do dr. Tomanka może o nim również napiszecie co nieco...... Zreszta można by załozyc wątek o wszystkich doktorach z Provity aby wiadomo było czego sie spodziewać.... Np. Grettka- małomówny, cichy trzeba ciągnac za jezyk..... i tak po kolei. Co tym myslicie, według mnie niektórym osobą chcących skorzystać z ich usług by to pomogło w wyborze......... Odpowiedz Link
yola13 Re: Provita- dr.Grettka 11.01.07, 12:20 Dr. Tomanek- przemiły i delikatny, robił mi test PCT, zreszta chyba wszyscy lekarze tam sa spoko Odpowiedz Link
annapp25 Re: Provita- dr.Grettka 24.01.07, 22:59 Ja leczę się u dr Kiecki,6 miesięcy,jestem bardzo zadowolona,bardzo miły optymista i pomimo zmęczenia (cząsto mam wizyty około 20) jest konkretny i umie rozładowac mój stres.Polecam. Odpowiedz Link