ulqa32 24.02.08, 16:35 W ile dni po Clostilbegycie wystapiła u Was owulacja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dn22 Re: CLO-Kiedy owulacja? 27.02.08, 08:57 Ja w niedziele skończyłam brac clo, wczoraj byłam na monitoringu i okazało sie, ze mam 2 pęcherzyki - 24,8 mm i 20,2 mm. Wg Pana doktora owulację powinnam mieć wczoraj lub dzisiaj - czyli 2-3 dni po clo. Jutro ide sprawdzić czy pęcherzyki pękły samoistnie.Niestety testy ovu ani wczoraj ani dziś nie pokazaly 2 kresek... Moze sa jakieś kiepskie... Odpowiedz Link
ulqa32 Re: CLO-Kiedy owulacja? 27.02.08, 14:20 Do dn22: Czy możesz mi powiedziec ile średnio trwają Twoje cykle? Mogłabym odniesc to w ajkiś sposób do swojego przypadku.Jestem na CLO ale mąż jest w delegacji i staram się wyliczyc czas ewentualnej owulacji po clo w taki sposób aby wypadł na powrót męża.Moje cykle są 32-34 dniowe i mam obawy czy po clo(5-9 dc)nie bede dłużej czekała na owulacje.Byłoby super gdyby to były 2-3 dni...może wtedy udałoby się nam...dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link
dn22 Re: CLO-Kiedy owulacja? 27.02.08, 14:38 Ja mam cykle 25-26 dniowe i zazwyczaj owulacje w 11-12 dc. Z ulotki clo wynika, ze owulacja powinna byc między 11 a 15 dc, ale niestety nie wiem czy to jest zalezne od długosci cyklu. Chyba najlepiej by było gdybys wybrała sie na usg po skończeniu clo, wtedy lekarz powie Ci jak duzy jest pęcherzyk i kiedy sie starać, a moze nawet przepisze Ci pregnyl. Mi lekarz prognylu nie przepisał więc czekam na naturalne peknięcie pecherzyków. Możesz zastosowac tez testy ovu, ale u mnie one nie dzialają - najpewniejszy jest lekarz. Odpowiedz Link