ja1998 11.06.08, 13:12 Witam Czy któraś z Was miała może laparoskopię w szpitalu w siemianowicach na ulicy 1 Maja 9, czeka mnie to niedługo i jestem ciekawa opinii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 15.06.08, 15:30 Również jestem zainteresowana, bo mam też skierowanie.Nawet mam wyznaczony termin, ale nie wiem, co będzie, bo chyba dostanę @ Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 21:16 dziewczyny powiedzcie mi długo czekałyście na termin? ja dziś dostałam skierowanie i muszę umówić się z ordynatorem...trochę się boję tego zabiegu...jakie badania wam zlecono przed laparo? dzięki i pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 16.06.08, 21:34 Jeśli chodzi o Mnie, to za pierwszym razem czekałam chyba 6 tygodni, dlatego,że dopiero końcem maja wypadała Mi druga dawka szczepienia przecie żółtaczce. Ale musiałam przełożyć termin, dzień przed dostałam plamienia, a dosłownie przed przyjęciem @. Teraz niestety też czekam 6 tygodni.Jedż może szybko, ustal termin, może się spotkamy w szpitalu? Zawsze to raźniej. Co do badań, to nie miałam zleconych żadnych.Pytałam lekarza, powiedział,ze zrobią w szpitalu.Pozdrawaim. Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.08, 22:10 joan faktycznie pech z tą @...ja też się boje jak ustalę ten termin bo ostatnio @ przychodzi jak chce...a kto będzie Ci robił laparo? jeżeli dr M to bardzo go sobie chwalę świetny lekarz... Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 83.238.76.* 17.06.08, 08:27 Tak, zapisana jestem do dr M.No a wczoraj musiałm ustalić nowy termin.Nie wiem, teraz chyba podjadę do dr żeby jakoś uregulować ten @. Może zapisze Mi jakieś tabletki, o ile to możliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.centertel.pl 17.06.08, 10:51 joan może tabletki to jakieś wyjście...a powiedz mi kochana leczysz się może w provicie? ja pojadę ustalić termin w przyszłym tygodniu bo teraz nie dam rady mam nadzieję że będziemy w kontakcie i jak będziesz pierwsza to zdasz mi relację buźka Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 83.238.76.* 17.06.08, 13:27 Hej, generalnie rzecz biorąc, to najpierw leczyłam sie w Krk, co uważam,za stratę czasu i totalny błąd.Później przez 5 miesięcy u miejscowego gina.Brałam Clo+monitoring owulki.Wszystko było ok , tylko efektów brak. Lekarz powiedział,że więcej nie będzie Mnie faszerował tabletami i pojechałam do Provity.Dr M.zlecił tylko chyba 3 dodatkowe badania i przedstawił możliwości dalszego leczenia. zdecydowałm sie na laparo, potem inseminację.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.centertel.pl 17.06.08, 14:36 joan to zapraszm cie serdecznie na provitowe pogaduchy www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1876880#1876880 tam będziemy mogły swobodnie się porozumiewać...poza tym to skarbnica wiedzy, zachęcam bo warto...no chyba że już tam przesiadujesz....pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.centertel.pl 17.06.08, 14:40 ja już jestem po kilku insemkach więc mogę w razie pytań służyć pomocą zresztą już tego wszystkiego przeszłam Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 17.06.08, 18:52 Dzięki wielkie kochana.Co do boćka, to podczutuję, zalogowałm się na stronę, ale gdzieś pogubiłam hasła. Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 19:13 a powiedz mi ten ordynator jakiś fajny ? można się z nim dogadać? bo jakoś się stresuję tym spotkaniem z nim hihi....szukaj haseł i namawiam potrzeba tam takich fajnych dziewuszek jak ty...jak nie chcesz pisać na forum to chociaż na privach pogadamy dobra dobra juz cię nie namawiam pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 17.06.08, 20:00 Hejka, przecie odpisuję na bieżąco. Co do ordynatora to dla Mnie był nawet spoko, jak ustalałm termin. Tylko dajesz skierowanie i ustalasz z Nim.Chyba najlepiej jechać w czwartek pomiędzy godziną 10- 11 . Przynajmniej Ja tak byłam.Ale wcześniej, to rozmawiał przez telefon i się wydzierał niemiłosiernie, że laparoskopii to teraz mają w ciul. Ogólnie na oddział przyjmują dwa dni przed laparo. Kurde nie dostałam skierowania na żadne badania.Nie wiem, jak się za bardzo przygotować? No i czy robią lewatywę? Ogólnie chciałbym już być po. Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 17.06.08, 20:01 A wogóle to nie wiem, gdzie pisać na priva? Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 20:15 ty mnie strasz hihi, myslęże bedzie potrzebne na 100% grupa krwi i krzepliwość... ekg może zrobią na miejscu...no i też się zastanawiam nad tą lewatywą brrrr...możliwe że bedzie potrzebna też czystość pochwy ale nie wiem ja się wypytam w przyszłym tygodniu to dam ci znać...jak już się zalogujesz na bocianie to u samej góry są wiadomości klikasz na to...a najlepiej podaj mi swój nik jaki tam masz to ci napiszę i zobaczysz że masz 1 nową wiadomość....kurcze hihi a zalogowałaś się już? Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 17.06.08, 20:54 Nie wiem, czy się zalogowałm,wpisywałam jakiś nick i hasło i zapomniałm tego. Aha, a ja się pytała u dr M. o badania, to powiedizał, że w szpitalu Mi wszystkie zrobią. Ale co z tą czystością? jak będzie coś nie tak, to mi nie zrobią lapro? Odpowiedz Link
Gość: martka Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 21:00 mi dr M powiedział że o badaniach powie mi ordynator? więc nie wiem i powiedział że przyjmą mnie we wtorek a laparo w środę...ale ty mówisz że dwa dni przed trzeba przyjść na oddział?jejku jak ja to przeżyje to będę szczęśliwa..no właśnie może na wszelki wypadek zrobić tą czystość? nie martw się jak pojade to się dowiem mamy jeszcze kupę czasu...a powiedz mi drugą dawkę przeciw żółtaczce dostaje się po miesiącu? Odpowiedz Link
Gość: JOAN Re: laparoskopia siemianowice śląskie IP: 77.252.88.* 17.06.08, 21:58 Wiesz co, ja miałm mieć laparo w środę, a przyjęcie w poniedziałek. Co do żółtaczki, druga dawka za miesiąc, akurat mnie wyszło za trzy tygodnie, można już za tydzień, ale generalnie szczepią za miesiąc. A tak wogóle, to wczoraj umawiali na terminy lipcowe.Ja Mam koniec lipca. Jak coś, to pisz do mnie na gg.Najlepiej pomiędzy 7-15 wtedy jestem w pracy hihi 1340663. A ten ordynator nic nie mówił o badaniach. Tylko Mi wypisał przyjęcie na oddział. Odpowiedz Link