keegan 21.07.08, 19:38 Zakładam nowy wątek bo się pogubiłam ... Po pierwsze chciałam życzyć Ci udanego urlopu, Ty wiesz co masz ze sobą przewieźć? To samo co Kalahora, Froszka )) A poza tym to napisz co tam na tym USG było widać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_trzydziestce1 Re: Bushko... 21.07.08, 20:02 Kiedy Bushko wyjeżdża? W ogóle coś ostatnio dużo misjonarek wybywa na urlopy, chyba tu kurczę sama będę naszego biznesu pilnować Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Bushko... 21.07.08, 20:05 Bushko Jablushko, co tam w usg u Ciebie?? Sciskam mocno. Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: Bushko... 21.07.08, 20:16 Oj Bushko co my tu bez Ciebie zrobimy?)) oj wypoczywaj Kochana, lap slonce cieple i gorace sami nie wracajcie)!!! Odpowiedz Link
bushko Re: Bushko... 21.07.08, 21:53 Kochani, pierwszy test owu w tym cyklu + ... usg: endo 12mm pęcherzyk w prawym jajniku 28mm (powiedziała, że wg niej to właśnie jest owu, bo jakieś falbanki wiszą czy coś...) w lewym jajniku nic, nawet tego co poprzednio było nie widać... I teraz naprawdę wygląda na to, że powinnam bzykac w samolocie.... Kochane, dzięki za kciuki, ale ja wiem, że 2+2 wcale nie musi być 4. Pęcherzyk jest plemnik jest, ale czy groszek z tego będzie to nie wiadomo... może znów jakiś zbuk hoduję... ja nie myślę pesymistycznie tylko realnie, nie chcę już się nakręcać, bo to koszmar... Biorę ze sobą 5 testów owu, to jeszcze potestuję przez parę dni... żadnego ciążowego nie... ups mam jeden darmowy w paczce z testami owu...może go wyjmę... sama nie wiem... Proszę trzymajcie za mnie kciuki, żeby może coś z tego było... ja wiem, że prosze o dużo... bo ile można trzymać kciuki... przez 2 tygodnie...? Dobra, poczytam co u Marty i pędzę... Trzymajcie się kochani... Bushko... Odpowiedz Link
martucha90 Re: Bushko... 22.07.08, 08:25 Mam nadzieję, że groszek już od wczoraj jest z Wami, a teraz szczęśliwie zbieracie się do lądowania na pięknej greckiej ziemi Miłych wakacji, Bushko! PS Ciekawe, czy w hotelu macie net Odpowiedz Link
kalahora Re: Bushko... 21.07.08, 21:54 ja rozumiem Bushko że się pakujecie i w ogóle ale jakiś sygnał mała !! jeden krótki, przecież ja nie mogę tu zakotwiczyć do jutra ) M. mnie przepakowuje z kufra w kufer że niby butów za dużo i nawet nie wiem co zdążył wywalić bo siedzę i poluję na Twojego posta! a tak poważnie... mam nadzieję ze wszystko ok Odpowiedz Link
kalahora Re: Bushko... 21.07.08, 21:58 ja swoje a Ty swoje w tym samym czasie oj dobrze kochana.... niech stracę, mogę i przez 2 tyg uważajcie na siebie, Ty i Pan Bushkowy teraz to i ja zmykam Odpowiedz Link
justmaga Re: Bushko... 21.07.08, 22:00 mi tam tez dwa tygodnie nie pzreszkadzaja..) Kciuki masz. Odpowiedz Link
1.madera Re: Bushko... 21.07.08, 22:03 OK kciuki trzymam nawet 2 tyg za Twojego Groszka letnio- wakacyjnego... Odpowiedz Link
asica.p Re: Bushko... 21.07.08, 22:02 to moze juz dzis profilaktycznie zacznijcie Groszka majstrowac Odpowiedz Link
kasia.kul Re: Bushko... 22.07.08, 09:26 Bushko, no to do roboty, wypoczywaj i przywież ze sobą dorodnego groszka )) Odstresuj się wyluzuj i heja banana )) Odpowiedz Link
zosienta Re: kalahora ... 22.07.08, 11:01 kalahora napisała: M. mnie przepakowuje z k > ufra w kufer że niby butów za dużo i nawet nie wiem co zdążył wywalić Ojej, może masz tych butów po jednym z każdej pary? )) Odpowiedz Link
zosienta Re: Raport dwutygodniowy dla Bushko 23.07.08, 15:52 Zadeklarowałam się na ochotnika zrobić raport z tego co się dzieje na Misji, ale w obecnej sytuacji nie dam rady. Przepraszam Bushko. Czy ktoś się podejmie mnie zastąpić? ---- Mój groszkowy wykres Odpowiedz Link
keegan Re: Raport dwutygodniowy dla Bushko 23.07.08, 18:52 A na czym ma polegać ten raport? Bo może ja z Anetą (Po_trzydziestce) dam radę? Zosienta przeczytałam co u Ciebie i martwię się na poważnie, wiem, że dużo nie mogę Ci pomóc ale jakby co to pisz... chociaż tak Cię będę wspierać. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Raport dwutygodniowy dla Bushko 23.07.08, 19:06 Jesteś Keegan, właśnie się zastanawiałam gdzie Ty bywasz, jak miałyśmy tu naszej misji pilnować Zosią też się zmartwiłam, ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Póki co wszystkie groszki z misji są grzeczne i słuchają swoich mam. Niech groszek Zosi rośnie! Odpowiedz Link
keegan Re: Raport dwutygodniowy dla Bushko 23.07.08, 19:21 jestem i też o Tobie myślałam i się zdziwiłam, że tak mało Cię tu dziś widziałam... Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Raport dwutygodniowy dla Bushko 23.07.08, 20:16 Ja i tak od rana tu zaglądam W pracy mam na to aż 8 godzin, poza jakimiś przerwami na zebrania no i na pracę. Bo coś czasem robić w końcu muszę Teraz jeszcze chwilę posiedzę i pójdę coś w tv pooglądać i muszę dać kręgosłupowi odpocząć Odpowiedz Link