maja.the.bee 26.05.09, 12:59 jak to????!!! nie rozumiem nie wierze przeciez to juz drugi trymest byl qurwa jakie to wszystko niesprawiedliwe!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia3 Re: bushko!!! 26.05.09, 15:22 majku, mam ciarki, mam nadzieję, że to o czym nie wiem, to coś zupełnie innego....życie nie może być aż tak straszne. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: bushko!!! 26.05.09, 15:26 Też o tym myślałam, że na tym etapie ciąży to już takie rzeczy się nie zdarzają. I zgadzam się z tym, że to wszystko jest potwornie niesprawiedliwe, bo najczęściej dotyczy to par, które i tak długo się starały i pragną tego Dziecka. A jak Ty się Maju czujesz? Doszłaś już do siebie? Odpowiedz Link
lilith76 Re: bushko!!! 26.05.09, 16:50 Dziecko bushko było bardzo chore. Niesprawiedliwe Mam nadzieję, że odezwie się sama i napisze od siebie. I mam nadzieję, że nie będzie miała żalu za ten wpis. Odpowiedz Link
bushko Re: bushko!!! 26.05.09, 17:49 Nic nie szkodzi Lilith. Nie mam siły pisać o tym jeszcze raz.... tu jest link do mojego postu z forum 'strata dziecka, chore dziecko'. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=95767838&a=95767838 mam nadzieję, że link zadziała... Dziękuję za każde dobre słowo i przytulenie... Nie rozumiem, nie pojmuję jak można kiedykolwiek pogodzić się ze stratą i dojść do siebie.... to poza zasięgiem mojego pojmowania Bushko.... Odpowiedz Link
rewolka404 Re: bushko!!! 26.05.09, 18:03 czas goi rany...teraz niestety zbyt mocno ta rana krwawi a blizna pozostanie na zawsze Chciałabym móc Cię przytulić Odpowiedz Link
martucha90 Re: bushko!!! 26.05.09, 21:56 Bushko, tak strasznie mi przykro... Straszny los Cię spotkał. Współczuję Ci niezmiernie. Przytulam Cię mocno i płaczę razem z Tobą... Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: bushko!!! 26.05.09, 22:43 ja tez cie przytulam, nie moge o niczym innym myslec dzisiaj. Dopiero wczoraj to przeczytalam. Odpowiedz Link
gatta28 Re: bushko!!! 27.05.09, 09:57 Bushko, w takich chwilach zawsze brakuje mi słów. Nie wiem co powiedzieć, choć chciałabym wiele. Bardzo mi przykro. Bardzo ((( Odpowiedz Link
nikulam Re: bushko!!! 27.05.09, 15:50 Tak starsznie mi przykro to okropnie niesprawiedliwe!!!przepraszam, nie wiem co napisać, nie ma własciwych słów, płacze razem z Tobą Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: bushko!!! 03.07.09, 11:23 To straszne Jak to mozliwe, ze Ci co chca dzieci nie maja a ci co nie chca "co rok to prorok" Tule Dla Twojego Synka i mojej Bianki [*] Odpowiedz Link
wie_wioreczka Re: bushko!!! 06.07.09, 12:53 Busho, to straszne... żadne nasze słowa nie ukoją Twojego bólu, jednak wiedz, że dobrymi myślami jesteśmy z Wami - Tobą i Twoim Dzieciątkiem. Ja wierzę w to, że po śmierci spotkam się ze wszystkimi ukochanymi osobami, których już nie ma na tym świecie. Jeżeli też w to wierzysz, to szykuj się, że tam utulisz i ucałujesz swoje Dzieciątko. Odpowiedz Link