1hiacyntka 25.03.09, 11:58 Witam jestem tu nowa, może ktoś wie kto jest ordynatorem w klinice niepłodności na Polnej w Poznaniu pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernadetta116 Re: Klinika Poznań 26.03.09, 19:09 Witaj, prawie kazdy oddział specjalizuje sie w leczeniu niepłodnosci. Ja byłam leczona na odziale ginekologicznym III, bo stamtad mam lekarke. A ordynatorem jest profesor Grzegorz H. Bręborowicz Odpowiedz Link
1hiacyntka Re: Klinika Poznań 26.03.09, 19:12 Witam a ja myślałam że w klinice niepłodności jest prof.Pawelczyk Odpowiedz Link
bernadetta116 Re: Klinika Poznań 26.03.09, 19:15 Tam jest duzo profesorow. Wpisz w google jego nazwisko, a kontakt sam ci sie pokarze. Pozdro Odpowiedz Link
fastkaa Re: Klinika Poznań 26.03.09, 20:32 O Pawelczyku słyszałam dużo dobrego. Ja polecam de Derwicha z Polnej. Leczę się u niego z mężem od jakiegoś czasu. Efektu u mnie jeszcze nie ma, ale generalnie doktor ma jakby to powiedzieć bardzo dobre statystyki. Poza tym jest przesympatyczny i przede wszystkim ludzki, co w naszej sytuacji jest niezmiernie ważne. Odpowiedz Link