Gość: Michał IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 23:40 Szukam domku lub pokoju dla dwóch dorosłych osób i dziecka blisko jeziora w okresie od 15.08.2004 na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angella Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach IP: *.gizycko.mm.pl 27.05.04, 08:46 www.gizycko.turystyka.pl/domki.html www.gizycko.turystyka.pl/na_wsi.html Odpowiedz Link Zgłoś
punipuncelek Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach 27.05.04, 14:17 czesc!! ja moge tobie polecic cos naprawde super fajnego. to wioska nazywa sie Skorzewo i jest oddalona ok. 5 km od Koscierzyny, miasteczka z muzeum sarych pociagow. pozatym dom znajduje sie wsrod lasow i jeziora ktore jest 70 metrow od budynku. pozatym jest muzeum hymnu narodowego i etnograficzny park krajobrazowy we wdzydzach kiszewskich. oto numer telefonu wlascicieli tego bubynku:058/6867382. ja zycze z mojej strony wspanialego wypoczynku!!! naprawde warto!! ja znam osobiscie te tereny jak wlasna kieszen jest naprawde bajkowo!!! pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiorek Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach IP: 62.233.204.* 31.05.04, 20:24 www.agroczarne.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
puncela Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach 31.05.04, 22:56 czesc wszystkim,ktorzy sa spragnieni wypoczynku i spokoju!!!! Skorzewo to mala wioska polozona na Pomorzu. Dokladnie 5 km od Koscierzyny , stolicy kaszub,.ta wioska to super bajkowe miejsce wsrod lasow , jezioro polozone blisko domu no i stoicki spkoj!!!! w razie niepogody mozna pozwiedzac pare interesujacych zabytkow. oto telefon wlascicieli tego wspanialego domu 058/6867382. zapewniam was, ze sie oplaca a ja ze swojej strony zycze wspanialego wypoczynku!!!!! czeka na was wiele atrakcji!!!! pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
maciek27 Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach 11.06.04, 16:19 Domek letniskowy w Borach Tucholskich – działka ogrodzona 1500 metrów, ogród, 3 duże pokoje, wyposażona kuchnia, łazienka, salon z kominkiem, miejsce na samochód. Widok na las i jezioro (jest miejsce do kąpieli z pomostem ). Domek jest samodzielny i wyposażony, nie ma problemu z dojazdem.Do dyspozyci rowery i kajak. Spokój, cisza, samodzielność – polecam!! Cena już od 100 zł doba!!! Tel.kontaktowy: 603059037 607577131 601915269 Zainteresowanym przysyłam zdjęcia. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:33 Może Kaszuby?Taka krainka z jeziorami pośród wzgórz i zamków też? Poklikaj na www.wakacje.agro.pl Pozdrawiam misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach 14.06.04, 14:46 Gość portalu: Michał napisał(a): > Szukam domku lub pokoju dla dwóch dorosłych osób i dziecka blisko jeziora w > okresie od 15.08.2004 na dwa tygodnie. Jeśli szukasz agroturystyki to mogę ci polecić fajne miejsce gdzie można pojechać z dziećmi. Dom jest położony nad samym jeziorem, prywatna plaża, łódki, rowery wodne. Miejsce nad wodą jest ładnie zagospodarowane, gospodyni serwuje posiłki na świeżym powietrzu, wieczorami jest ognisko, gril, gospodarz gara na gitarze więc są śpiewy do białego rana ;-) (oczywiście jeśli ktoś ma na to ochotę ;-) Z zewnątrz dom wygląda niepozornie, ale w środku jest bardzo ładnie odnowiony, każdy pokój ma osobną łazienkę, nowe sosnowe mebelki, czysto i schludnie. Obiady, które gotuje gospodyni – to niebo w gębie, a desery..... poezja! Jest też lodówka dla gości i sala telewizyjna. Właściciele to bardzo mili ludzie, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak serdecznym przyjęciem na agrokwaterze, słyszałam że ludność z tych okolic słynie z gościnności i przekonałam się że tak faktycznie jest. Aha, dodatkowy atut to ceny, które są bardzo umiarkowane, nie wiem jak w tym sezonie, ale my płaciliśmy śmieszne pieniądze za pokój i wyżywienie. Wieś znajduje się na Pojezierzu Ełckim, nazywa się Mrozy numer domu 28, kierunkowego do Ełku nie pamiętam ale numer tel. 620-47-35. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek27 Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach 16.06.04, 12:25 Polecam www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&oferta=921 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z miasta Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 09:02 witam mogę polecić miejsce w którym byłam w ubiegłe wakacje jest to w Augustowie ceny z tamtego roku 25zł od os. Piękna spokojna okolica dużo atrakcji turystycznych . W tym roku też tam zawitam.www.marek_siul.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jenny8 Re: Agroturystyka na Mazurach lub Kaszubach 26.06.04, 12:01 Mozesz zadzwonić lub napisać do mnie:evagr@wp.pl/Prowadze Punkt Informacji Turystycznej na Mazurach i mam sporo ciekawych ofert.Mój telefon:89 742-22-70 Odpowiedz Link Zgłoś