28.06.05, 00:20
Witam wszystkich!
W tym roku chciałbym wybrać się po raz pierwszy na Mazury. Upatrzyłem sobie
Giżycko. Może ma ktoś kwatery godne polecenia? Szukam pokoju 2-osobowego z
łazienką (w lipcu - mam nadzieję, że nie za późno). Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: groszek Re: Giżycko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:45
      to tylko cztery kilometry od gizycka
      wwww.wilkasy.pl
      • Gość: ania Re: Giżycko - okolice IP: *.gizycko.mm.pl 28.06.05, 12:46
        Polecam pokoje z łazienkami w odległości 3 km od Centrum Giżycka, w niedalekiej
        odległości od jeziora Niegocin. Rozsądna cena.
        Wilkasy, ul. Leśna 4
        tel. 087 428 02 01,
        0 503 437 758
        drozik@wp.pl
        mazury.info.pl/domki/wilkasy2/
        Ewentualnie polecam kontakt tel z Informacją Turystyczną w Giżycku 087 428 52 65
        www.gizycko.turystyka.pl
    • Gość: HOTELJAWOR@WP.PL Re: Giżycko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:54
      Bardzo się cieszę, że Mazury. Tu jest pięknie. Proponuję pokój w hotelu Jawor w
      Giżycku / 60 zł za pokój 2-os. /. Łazienka ogólnodostępna . Lub Wilkasy / 4 km
      od Giżycka/. Przez drogę Niegocin, 400 m do plaży. Mam pokoje w domu lub w
      domku murowanym. Pokoje z tv. Na każde 2 pokoje oddzielne wejście, łazienka,
      wc, aneks kuchenny z lodówką, czajnikiem, naczyniami. Możliwość posiłków po 9
      zł. Przepięknie. Sama mieszkam tu od 30 lat , i nie zamieniłabym na nic na
      świecie. Serdecznie zapraszam. W Wilkasach kameralnie, bo mogę przyjąć
      jednorazowo tylko 12 osób. Jest miejsce na grilla, na opalanie. Pokój 2 0s 70
      zł. Proszę pisać o szczegóły lub tel.506031655.
    • cezarypogorzelski Re: Giżycko? 14.08.14, 13:34
      super miejscówka na nocleg, cały domek, niedaleko Giżycka, rewelka , oto link :
      ujakurlop.pl/nocleg/pokaz/domek-wsrod-brzoz#.U-yeyunlrtQ
    • cezary-1974 Re: Giżycko? 15.08.14, 17:26
      Witam wszystkich,
      Ja w Giżycku polecam największy port śródlądowy [url=http://www.ekomarinagizycko.pl/]Ekomarina[/url] i jachty żaglowe. Zobaczcie na tej stronie evita-jacht.pl czy nie są piękne? a jak pływają.
    • drobelas Re: Giżycko? 19.06.20, 07:44
      Jeśli chodzi o temat internetu w Giżycku, to moim zdaniem warto jest zdecydować się na stałe łącze na przykłąd od www.multimedia.pl/ . Znajomy ma z nimi podpisaną umowę już dłuższy okres czasu i na prawdę z tego co wiem jest zadowolony. Polecam wam sprawdzić ich ofertę, ponieważ uważam, że warto
    • ada9971 Re: Giżycko? 19.06.20, 23:16
      Uwielbiam Giżycko! Jeżdżę tam co roku od 10 lat
    • ada9971 Re: Giżycko? 26.06.20, 17:43
      Podpinam sie! Tez wybieram się do gizycka. Gdzie polecacie zjeść coś smacznego?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka