andzia794 10.07.06, 08:40 Bardzo interesuje mnie opinia nt stanu wody w jeziorze i wyglądu miejscowośc Bardzo dziekuję za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia794 Re: WIELEŃ- opinie 10.07.06, 13:43 Czy naprawdę nikt nie był w Wieleniu koło Leszna? Proszę o jedno, dwa zdania nt tej miejscowości i jeziora wieleńskiego! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: WIELEŃ- opinie IP: *.crowley.pl 10.07.06, 14:31 Jeżeli chodzi oWieleń Zaobrzański to byłam.Woda dosyć czysta chociaż wizualnie niezbyt to jest bez zanieczyszczeń.Plaże piaszczyste ,miejscowość b.ładna.Napisz do jakiego ośrodka jedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: WIELEŃ- opinie 11.07.06, 09:07 Miejscowość jak miejscowość nic specjalnego tylko nonstop są pielgrzymki , ludzi kupa , woda w miarę czysta pole namiotowe jest zagospodarowane i dosyć czysto na nim , trochę sklepików i ośrodków wczasowych czyli zwykły standart bo sama miejscowość to dziura ale jak komuś się podoba to może jechać zwłaszcza jak nadmieniłem woda w miarę czysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: WIELEŃ- opinie IP: *.play-internet.pl 26.07.18, 11:06 Miejscowość ładna niestety jezioro jest zaniedbane Można sobie nogę rozwalić wchodząc do wody o korzenie dużo lepsze a blisko jest jezioro Białe Odpowiedz Link Zgłoś