wojtow 16.04.03, 18:44 Czy warto tam się wybrać w maju ? Nie ma grzybów, jeszcze nie za zielono, nie wiem... Gdzie się zakwaterować ? Nigdy tam nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Bory Tucholskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 21:02 Piękne lasy , zające przebiegające przed maską samochodu i dużo , dużo czystego powietrza i spokoju.Zadzwoń do urzędu miasta Tuchola i pomęcz o kontakt z osobą która zajmuje się tam agroturystyką.Będzie tanio i sympatycznie.Jeżeli jesteś z W-wy to 25-27 kwietnia są targi turystyczne na AWF-ie , warto pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Bory Tucholskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 22:22 Po świętach spróbuj zadzwonić do Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Minikowie tel. 0 52 859 010 0 52 859 972 Sądzę ,że w maju będzie już zielono, na szczęście są tam też drzewa iglaste , szukaj kwater w miejscowościach w pobliżu jeziora np.Tleń czy Swornegacie ,Lińsk,Cekcyn,Stobno Kilka adresów mam ale osobiście nie korzystałam z gościnności tych gospodarzy .Mogę przesłać misia.m@.poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centaur Re: Bory Tucholskie IP: 62.148.70.* 25.04.03, 05:40 Bory Tucholskie a dokladnie pipidowka o nazwie Tlen Jest super i nawet stali bywalcy z Slaska itd co od lat tam przyjezdzaja. Las ,woda (jezioro , rzeka Wda ) spokoj to jest to no i niskie ceny a sklepy knajpki tez sa . Bylem na Polu cempingowym i kapielisku ktore prowadzi gmina jest to nad jeziorkiem ( o nazwie chyba (Mukrza albo Miekrz)jest tam sklepik mozliwosc ustawienia przyczepy cempingowej namiotu ,takze jest podlaczenie pradu nie wspominajac o wodzie itp jest duzy pomost oraz ratownik. Zreszta sa tam w sumie trzy pola , ale te o ktorym pisze najbardziej mi przypasowalo .Jezdze tam od lat. Sa tez kwatery i osrodki wypoczynkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: Bory Tucholskie IP: *.espol.com.pl 21.06.03, 15:44 Błagam, podajcie adres jakiegoś niedrogiego ośrodka wypoczynkowego w Borach Tucholskich Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Bory Tucholskie 27.06.03, 18:38 W końcu do Borów nie pojechaliśmy, ale w przyszłości skorzystam - wielkie dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Bory Tucholskie IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.14, 23:17 Ja ze swojej strony polecam bardzo przyjemny ośrodek nad jeziorem w Borzechowie www.jeziornik.pl Odpowiedz Link Zgłoś