Gość: asia IP: *.chello.pl 20.04.04, 15:27 wybieram się w lecie za namową znajomych do Polańczyka nad Soliną, czy ktoś był w tej miejscowości? Potrzebuję informacji o polach namiotowych i campingach dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xibbit Re: Polańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:27 siemka, przeczytałem list. a więc w polańczyku nad solina byłem, jest w zajeb... same pozytywne skojarzenia z tym miejscem naprwde warto, w te wakacje rowniez jade tam tym razem juz w 8 osob, a to chyba cos znaczy. ceny raczej tez sa przystepne. wszystko ok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martaross Re: Polańczyk 12.08.04, 15:19 Byłam i odniosłam negatywne odczucia! Niestety. Wszystko sprywatyzowane! Całe jesioro ogrodzone siatkami i nie da sie dojść. Moze tak dlatego że byłam w maju i sezon jeszcze sie nie rozpoczął - ale wszędzie kłódki, ogrodznenia i mnóstwo ludzi w podeszłym wieku kuracjuszy (sanatorium) Gość portalu: Xibbit napisał(a): > siemka, przeczytałem list. a więc w polańczyku nad solina byłem, jest w zajeb.. > . > same pozytywne skojarzenia z tym miejscem naprwde warto, w te wakacje rowniez > jade tam tym razem juz w 8 osob, a to chyba cos znaczy. ceny raczej tez sa > przystepne. wszystko ok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xibbit Re: Polańczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:31 www.bieszczady.pik-net.pl/bazanoc/polenam.php epodkarpacie.com/index.php?page=offers&cat_id=7&distric_id=all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Polańczyk IP: *.chello.pl 03.05.04, 19:18 bardzo dziękuję za pomoc pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś